עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי כאן כרטיס טלווזיה Fly Video (הראשון בסדרה) הוא נקנה ממזמן, והיה גם במחשב הישן שלי וגם במחשב של אחי. מלפני שנה וחצי (או משהו כזה), כבר לא הייתי צריך אותו אז שמתי אותו בשקית אנטי-סטטית עם עוד כמה כרטיסים שהיו שם. הכרטיס הוא כרטיס PCI, ועכשיו בגלל שהוא ישב שם דיי הרבה זמן, אני מפחד שקרה לו משהו, ואולי הוא נדפק. יש איזשהו סיכון בזה שאני אתקין אותו ואולי יקרה לי משהו ללוח? (או שאני סתם מפחד). אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by holly man,

שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט usb ואין לי את הדרייבר ! אני לא יודע מאיזו חברה המצלמה אחרת לא הייתה בעיה! יש לי את מה שכתוב בהוראות היצרן אז ככה! model no:PK290 fcc id:NRPPK290 made in taiwan s/n:A0000255 אני מקוה שזה יכול לעזור!! תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  3. Started by elad901,

תראו אני חיברתי את הרמקולים שלי למחשב ולחשמל והם לא עובדים לי.. אין חומרה חדשה כל ההגדרות קול תקינות אני ניסיתי לחבר למחשיר אחר והם כן עבדו וכאני נכנס לאינטרנט אז המודם ספיקרס שלי עובד - זאת אומרת - אני כן שומע צליל חיוג ברמקולים. ומה כל הקטע פה? הם חדשים! אז מה לעשות?? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by byn007,

האם ניתן לשלוח פקס במחשב דרך חיבור ADSL? האם יש איזה שהיא תוכנה בתומכת בעניין הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Selinko,

שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by junkqwe1,

התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by bad-sector,

קניתי לאחותי מחשב עם מעבד מובנה, המחשב הזה של אליט עם ה DURON 1400 עליו... עזבו עכשיו מה הוא שווה, או כמה הוא טוב - המחשב לא נותן לי להתקין XP, כאילו - הוא מגיע ל 7 דקות לסיום ושפשוט קופא, החלפתי הרדיסק וסידירום - הם לא הגורמים לתקלה... WINDOWS 98, עולה חלק. זיכרון 256 SDRAM, הלוח הוא K7SEM - ואין לי מושג מה התקלה הזאת!!! לכל המבין ויש מענה, שיבורך...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by chenc,

שלום! שמי חן, ורציתי לשאול ולהתייעץ לגבי בעיה מסוימת. לא זמן נמסר אליי מחשב נייד דיי מיושן למען האמת, ובכל זאת, אני רוצה לתפעל אותו. המחשב מסוג Olivetti Echos P120S. הבעיה היא, שכשאני מדליק את המחשב, פשוט מופיעות שתי השורות הראשונות של הBios (גרסא, זכויות יוצרים וכו'), הסמן המהבהב שתי שורות למטה, וזה הכל. בנוסף -גם אין תגובה לשום פעולת מקלדת. הדבר גם אינו קשור באופן הפעלת המחשב - בין אם רק מחובר לסוללה, רק לחשמל או בין אם החשמל מחובר וכן הסוללה בפנים המחשב. ניסיתי גם לחבר מקלדת נוספת, מה שלא עזר - שום תגובה. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, בין אם פתרון ובין אם סיבות משוערות ומה אני יכול לעשות עם זה... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ריבונו של עולם תראו דף שלם עם הודעות המודיעות על בעיה טכנית זו או אחרת שנכתבו רק היום. הועברו לקטגוריות שכוחות אל!!! דוגמא למספר הודעות שהועברו: הועבר: בעיית rundll32 הועבר: בעית התקנה ב XP pro!! ,בבקשה עזרה. הועבר: בעית אינטרנט הועבר: ממש בעיה הXP נתקע איך שאני מדליק את המחשב- בום מסך שחור וזהו ויש עוד הרבה כאלו ידידי המנהלים תבינו אנחנו לא פורום עם קהילה ענקית שמפשטת לכל אורכו ורוחבו של הפורום אנחנו קהילה קטנה [ואיכותית] שהאנשים שלה מתרכזים בקטגוריות מסוימות חוץ מזיכרון שנשרף יש עוד הרבה תקלות בתחום הטכני אם למשל יש לי בעיה בXP והוא לא עולה.אז תתפלאו זה בעיה טכנית לא צריך להיות קטנונים ובגלל שיש לי בעיה בOS אז זה שייך לפורום התוכנה. לא זה בעיה בתפעול הטכ…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  11. אתמול לקחתי את המחשב מ PCH AMD XP 1700+ 0.13MICRON VOLCANO 7+ EPOX 8RDA+ 2*256 PC2700 SAMSUNG קיצור כל אתמול והיום הוא עבד סבבה היום פתחתי אותו סתם לא עשיתי כלום סגרתי אותו אני מדליק את המחשב והוא לא עולה!!! (אם זה קשור קיבלתי זרם עצבני מהכ.מסך כשחיברתי את המסך) הוא נעצר ממש בהתחלה כשהוא מזהה את המעבד הוא רושם לי ATHLON XP 1700+ וקופא! (הוא אמור לרשום גם כמה מגהרץ וזה הוא לא רושם) מה לעשות??? יכול להות שהלך המעבד? אני מתקשר אליהם היום ד"א

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by GoGo211,

יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ScreameR,

שלום לתומכים ( ) כשאני מנסה לצרוב דיסק יש לי בעייה, ישר הוא מגיע בערך ל25 אחוז, בודק משהו בבאפר ובווווווווום Power Calibration Error 6:01:16 PM#10 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files started 6:01:16 PM#11 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files completed 6:01:16 PM#12 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Burn process started at 12x (1800 KB/s) 6:01:16 PM#13 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1844 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 6:01:16 PM#14 Text 0 File Mmc.cpp, Line 14392 Set BUFE: supported -> ON 6:01:31 PM#15 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp, L…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  14. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by womry,

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי כרטיס נוסף של זכרון 128MB 133MHZ sdram כדי להאיץ מחשב ישן עם לוח אם עלום. המחשב מזהה רק 64MB במקום 128MB. הזכרון הוא של kingston, ובאמת כתוב עליו שהוא 128MB, אממה יש עליו פחות צ'יפים מבכרטיס זכרון השני שלי (אבל אני די בטוח, שזה לא אומר כלום לגבי הכרטיס הזה). מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by supmach,

שלום, האם מישהו קיבל הודעה כזו כשניסה uninstall לדריברים של Nvidia? "Yikes - we loaded the nview.dll but have bad fn pointers! please send mail to rclark@nvidia.com" חוצמזה יש לי בעיה בהתקנת הדריבר ואני מקבל בהפעלה: " rundll32 has caused an error in kernel32.dll" וחלון נוסף: "error loading c:\windows\system\Nvcpl.dll a dynamic link library (dll) initialization routine failed" כשאני מנסה לשנות במאפייני מסך - הגדרות - מתקדם, אני מקבל: "rundll32 has caused an error in mmsystem.dll" המערכת: Windows Me Enabled with display adapter from PalitDytona GeForce 2 MX400 64M sdr אנא עיזרו לי בבעיה זו תודה ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by urich,

יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  18. Started by DJO,

כל פרק זמן לא קבוע המחשב של אבא שלי שהוא סלרון 500 על לוח גנריק. בקיצור הווינדוס לא עולה, ואני מקבל הודעות שיש בעיה עם קובץ כזה או אחר שהוא פגום. פעם ראשונה הוא לא אמר שום קובץ ספיציפי, פירמטתי והתקנתי שוב. פעם שנייה הוא אמר PCI.SYS, חיברתי את ההארדיסק למחשב של אחי והעתקי את ה PCI.SYS ממנו ואז המחשב עלה. שלשום הוא אמר לאבא שלי PCI.SYS, אתמול באתי כבר עם המברג אמרתי נדליק נראה מה קורה המחשב עלה. אבא שלי קרא לי היום הוא אומר לו ISAPNP.SYS, אני תיכף יורד עם המברג למישהו יש רעיון מה דופק את הקבצים האלה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ממש הצחקת אותי אם היתה זאת בעיה בקידוד לא הייתי מגיע לכאן בכלל,אינני מכיר את המחשב מהיום בוא נחזור לבעיה לרגע, בקובץ שדיברתי עליו ברגע שאתה פותח אותו אין לך אפשרות לגשת לשום תפריט חיצוני מבלי לסגור את הקובץ, קליק ימני מכניס אותך לתפריט של הקובץ ששם יש אפשרות לשחק עם הזום של התמונה ועוד כמה שטויות קטנות אבל שום קידוד שום אפשרות שפה ושום בטיח, ממש העלבת אותי עם ההצעה לגשת לקידוד, ניסיתי המון אופציות כבר כולל הורדה של ACTIVEX עדכני אבל גם זה לא עזר לי עם הבעיה הזאת לסיום ידידי היקר הואל נא בטובך להחזיר בקשתי הנואשת לעזרה לכאן שמא אולי מישהו נתקל עם זה פעם וידע לעזור,כולי תקווה בכל אופן, תודתי מראש.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  20. Started by oritush,

חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by War-Hammer,

יש לי פיירוואל של ווינדוס פועל ויש לי אנטי ווירוס ( אני לא חושב שהוא עוזר במשהו, אבל יש ) ובאים לי החלונות האלו: איך אני חוסם אותם? יש לציין שהחלונות מגיעים רק לשרת שלי וכל פעם שאני בודק מה נשמע איתו יש הודעה כזאת, האם זה איזה שהוא פורט פתוח? האם זה אפשרי בכלל שיהיה פורט פתוח כשהפיירוואל של ווינדוס עובד?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Kenny,

טוב אז ככה , עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי.. מחשב "קצת" ישן.. קיצר , היתי חייב לשים לה ווינודס 98 בגלל שיש לה 32 מגה בייט זכרון ו 200 מגה הרץ. בקיצור , יש לה איידי אס אל שמחובר לכרטיס רשת בתוך המחשב אין לי מושג איך להתקין אותו , אין לי את הדרייבר שלו , ואני לא יודע איזה דגם הוא (זה משנה בכלל בכרטיסי רשת?!) הווינודס לא מזהה אותו לבד , והוא מבקש את הדרייבר. יש איזה דרייבר כללי לכל הכרטיסים? איך להתקין את הכרטיס? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by i.k,

באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gforce,

סידרתי את זה זו היתה בעיית זיכרון זכרון אחד (geil 256 ddr 333MHZ) אמנם היה חדש אבל היה דפוק תודה לכולם על התגובות ;D

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  25. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים