תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90 והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות) וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים. אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיי…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד מחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה בלי בעיה, רק לתקוע את הכבלים והכל עובד.. עכשיו הבאתי מחשב נייד, אני מחבר את אותם חיבורים, עם אותם כבלים..... ו.. כלום ניסיתי לשחק בהגדרות, וגם, כלום מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שאני שומע שיר, או סרט, לא משנה באיזה נגן, ואני מפסיק אותו(פאוס) ואז ממשיך, אז יש רעש טסססססססססס כזה(כמו של השלג במסכים..). שאני לוחץ שוב על פאוס ואז שוב ממשיך את השיר, השיר מתנגן בסדר, ואז זה ממשיך כמו גלגל(פעם לא שומעים פעם כן). הדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים... מה יכולה להיות הבעייה?! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לפי CPU-Z הבאס משתנה מ-133 ל-100 ולהיפך?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב נכבה ומתקשה להעלות את עצמו מחדש, כלומר מתחיל BOOT לשנייה וחצי ואז מתחיל שוב (כלום על המסך), צריך לנתק מהחשמל לתת לספק כח כמה שניות ורק אז עולה מחדש ביצעתי מוניטורינג (מצ"ב קובץ) ולא מצליח לפענח את הבעיה, נראה שלא מדובר בטמפ' של אף רכיב אציין, שפתחתי את המחשב, ניקיתי אבק, פירקתי את הכרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת אשמח לבדיקות מומלצות או אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לכוון אותי המון תודה מראש OpenHardwareMonitorLog-2021-05-18.pdf
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה לחבר את היציאות של המארז ללוח האם. המארז: FOXCONN TLA570 לוח האם: ASUS P5RD1-VM דבר ראשון אי אפשר לחבר את המנורה של הפאוור ללוח האם, כי בלוח האם יש 2 כניסות (2 מקלות) ובחוט של הפאוור לד של המארז יש 3 יציאות(3 שקעים שאילהם מחוברים 2 חוטים). דבר שני הלד של הדיסק הקשיח לא פועל, חיברתי בדיוק כמו בספר. דבר שלישי הFRONT SOUND עובד (כשאני מחבר רמקולים) אבל המיקרופון לא. חיברתי (מלמעלה למטה) GROUND ואז MIC IN ומימין לMIC IN חיברתי MIC POWER. והמיקרופון לא עובד. אשמח אם מישהו יעזור לי!!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הEXPLORER כל 5 שניות מאתחל את עצמו ללא שום סיבה! יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?! אשמח מאוד לעזרה! -תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש ב win xp pro בעברית. הבעייה שלי שהמערכת הפעלה עולה , הוא מגיע למסך של ברוך הבא , ואז יש לי את החשבון שלי (כאילו שם משתמש שאני צריך לשים סיסמא). אני לוחץ לו אנטר והמחשב עולה והכל בסדר. הבעייה היא שזה לא חשבון administrator, הוא לא נותן לי לבצע שום פעולה במחשב. אם זה שיחזור , אם זה התקנת תוכנה . הוא רושם לי שאין לי הרשאה , ורק למנהל המחשב יש הרשאה משהו כזה. נכנסתי ללוח בקרה ושם נכנסתי לחשבונות משתמשים , וניסיתי למחוק את המשתמש הנוכחי אוו להגדיר שהוא יהיה מנהל המחשב, אבל אין לי שם שום אפשרות כזאת. מה אני עושה ? איך אני מחזיר את המצב מבלי לפרמט את המחשב ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? דרך אגב הם מחוברים כרגע בצורה הזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40 gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה... המחשב שלי רק בן 3 שבועות בערך... P930, 1800XT ARCTIC 7 על המעבד BELKIN WIERLSESS PCI AUDIGY 2 ZS 2X512 CORSAIR DDR2 667 NOISTAKER 485W GIGABYTE 8I945P-G מידי פעם, כשאני בDESKTOP, הכל פשוט קופא... לא עבדתי עם תוכנות כבדות או משהו - בפעם האחרונה זה היה מסנגר, ECLIPSE (סביבת פיתוח בJAVA), FIREFOX, NOD32, וה WIERLESS UTILITY... כשהשארתי את המחשב דלוק בלילה שעבר הוא לא נתקע... וגם לא כששיחקתי משחקים די כבדים (אבל לא שיחקתי הרבה, אין זמן, אז קשה להסיק הרבה מזה).[ הוספתי טמפ' ומתח לפי EVEREST בתמונה לא עשיתי שום OVERCLOCK [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך ניתן לגבות, דריבר לכרטיס כלשהו שמותקן כבר. וכמוכן אין לי את הדריבר שלו בדיסק או בכל צורה אחרת, פרט לזה שהוא מותקן. נ.ב win xp sp2
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש פה בפורום את מדריך לבדיקת קבצים משהו שחכתי שבודקים למה המחשב קורס עכשיו אני יש לי מעבדAMD64 ושאני מנסה להוריד את הקובץ למעבדי 64 זה מוריד ובהתקנה זה רושם שחבילת התקנה אינה תומכת במעבד זה.............
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עשיתי עידכון לביוס ונעלצתי לאפס אותו עכשיו בעיקרון ה DEAFULT שלו מספיק בכדי להפעיל את המחשב שלי בצורה תקינה חוץ מבעיה אחת - הזיכרונות עובדים בצב איטי של 166MHZ במקום 200MHZ לפני חודש סידרו לי את הביוס במעבדה וזה סידר לי את המהירות של הזיכרונות מאז שאיפסתי אותו זה שוב ניהיה ככה ועכשיו יש לי 2 אפרויות: 1. תעזרו לי 2. ללכת למעבדת מחשבים שיסדרו לי את זה המפרט שלי AMD64 3800+ Dual Core ASROCK DUAL939 512DDR 3200 X2 GForce6600GT 128MB Thermaltake 380W בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-