עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zaroor,

מה פרוש הפעולה העתק ל-clipboard ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by exodia,

קניתי 2 מקרופונים ב120 שקל חדשים חיברתי אותם לחיבור שמאחורי המחשב וגם ניסיתי את שאר החיבורים וגם כיוונתי בהגדרות בלוח הבקרה והכל ומשום מה הוא לא עובד מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by Zeliran,

כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Nitro,

שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by kis,

מאז שהחלפתי את המודם (מאלקטקל שהפסיק לעבוד ) למודם של רוטל rta 1320 אני לא מצליח לעבוד בכל התוכנות p2p כמו bt emule azuras sabba המחשב פשוט רושם לי שיש לי firewall . בהורדה ישירה אין שום בעיה גם בלגלוש לאתרים .המחשב הוא לא חדש 2.4 512 ram. הורדתי את firewall שלי וגם את של הsp2 הרצתי ניקוי ווירוסים לפני וגם spyware .לפני ההחלפה הכל היה בסדר אבל לאחר פשוט לא עובד למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by shay_55,

שלום התקנתי במחשב את ה SOUND BLASTER LIVE PLATINUME + עם ה LIVE DRIVE BAY הבעייה היא שפעם שהייתי מחבר אוזניות ליציאה הקידמית זה היה מנתק את הרמקולים והיה SOUND רק באוזניות עכשיו כשמחברים את האוזניות : 1 - לא מנתק את הרמקולים 2 - יש רעש לבן סטטי חזק (כמו שאין קליטה הטלויזיה ) באוזניות ללא קשר לכלום . - כלומר ברמקולים עדיין שומעים טוב מגיד מוזיקה ובאותו זמן רעש חזק באוזיניות וגם שעושים MUTE להכל ( CD MUDU MIC MASTER VOLUME SPDIF וכו') עדיין שומעים את הרעש הזה. מה יכול להיות הבעייה? בבקשה עזרה תודה ואולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג דרייברים לכרטיס הנ"ל שמתאימים ל XP שי

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by ohadbs,

מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אשמח אם תפנו אותי... אוקיי אז לפניכם קישור לשירשור בפורום אחר בנושא הבעיה שלי. תודה רבה מראש, אוהד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=87206318

11. היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד WTF :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה …

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Oranili,

יש לי מעבד 478 .. עכשיו עברתי למחשב של אבא שלי . אל תגידו שאני יהרוס כי אני יודע מה אני עושה ! אז ככה:הנה הדגם של המאורר: A65061-003 והנה התמונה שלו בידיוק ! : http://www.weirdstuff.com/mas_assets/thumb/13192.jpg אני משתגע אני לא מצליח לפתוח אותו ועוד משהו ARCTIC SILVER 5 מתאימה למעבדי INTEL 478 ? לכל מעבד? היא מתאימה ? תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by mr.eke,

שלום תראו לפני שנה בערך קניתי כרטיס מסך חדש חיברתי אותו והכל ניסיתי להתקין את הדריבר לפי החוברת התקנתי את החלק הראשום והיה כתוב לי אם אני רוצה לכבות את המחשב מחדש בחוברת היה כתוב לי ללחוץ כן בקיצור נכבה ונדלק ואז אחר כך כתוב בחוברת של הכרטיס יעני של הדרייבר ללחוץ על התקנה ואז זה יתקין את החלק השני של הדרייבר טוב אני נכנס וזה עושה את אותו דבר כאילו לו התקנתי את החלק הראשון כאילו אני צריך לחזור על הכל מחדש כך עשיתי איזה 3 פעמים[וכל פעם זה מכבה מחדש] טוב עברה שנה עכשיו אני רוצה לחזור לשחק אבל אני לא יכל לשחק כי זה כאילו לא קולט את הכרטיס מסך החדש יעני זה שקניתי כאילו אין אותו זה קולט רק את הכרטיס מסך המובנה שהוא גרוע... אז כאילו בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך בסדר אבל זה לא ק…

14. Started by kola,

הצרוב שלי עבד יחסית טוב והוא לא ביצע עבודות קשות מדי... אבל פתאום לפתע הוא לא רוצה לצרוב... הוא מתחיל לצרוב לי מגיע ל3 אחוז ומבטל... הצורב מחברת BENQ... אני לא יודע את הדגם המדוייק יש למישהו מושג למה זה קורה? אני חייב לציין שמבחינת קריאת דיסקים וכד' הצורב מבצע את העבודה כמו שצריך אבל מבחינת צריבה הוא לא עובד טוב.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by zion561,

חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום (אני חדש אגב) כשאני לוחץ לחיצה כפולה על שירים או סרטים שנפתחים במדיה פלייר אין תגובה, אלא אם כן הנגן כבר פתוח. הטכנאי שלי אמר לי שזה כנראה איזה וירוס אבל לא ידע להגיד איך לפתור את זה. אז אני פונה אליכם.. תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by devek,

שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.

19. Started by koler,

למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by G.H.O.S.T,

בקצרה: מחברים את המחשב למסך, מדליקים את המחשב, והמסך שחור. כאילו המסך לא מקבל אות מהמחשב - לא עולה שומדבר. בדקתי את כל החיבורים, גם בתוך המחשב. (יש לציין שהכבל והמסך בסדר, שניהם בשימוש עם מחשב אחר ועובדים בסדר גמור) הערכות לגבי מה נדפק יתקבלו בברכה (:

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by bora-aa,

יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by mistro,

הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by ComputerGod,

כשאני משחק במשחק כלשהו הוא מתכבה תוך 15-20 דקות וכנ"ל כשאני מסתכל משהו דרך האינטרנט. ראיתי פה עוד אנשים שזה קרה להם ובדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המחשב והיא 60+. למי יש מושג למה זה קורה? יכול להיות שזה בגלל שהספק שלי לא מספיק טוב או משהו כזה? או שצריך לקנות עוד מאווררים?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by yoni321,

שלום אנשים חבר שלי פירמט אתמול את המחשב שלו ואין לו אין את הדיסק של הדרייברים שהוא קיבל עם קניית המחשב. הכרטיס קול שלו הוא on board אז רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  25. היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים