תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב של BENQ עם הרבה "שנות טיסה"... היום ניסיתי לצרוב עם דיסקים חדשים שקניתי מסוג EPOCH 700MB. ניסיתי לצרוב סרט ששוקל 680MB אבל כאשר ניסיתי לצרוב קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת כך: calibration area full invalid write state could not perform endtrack could not perform fixation command sequence error could not perform fixation מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה פה??? מה לא בסדר והכי חשוב... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו במפרט את המחשב שלי (WINXP) יש לי מודם MOTOROLA SM56 הורדתי לו דרייביים מהאינטרנט ובאתי להתקין הוא שאל על איזה COM 1/2 ניסיתי שניהם. בשני הפעמים הוא עשה מסך כחול וRESET . אח"כ באתי להתקין הוא רושם לי ששני הCOMים תפוסים ושם לבד על 3 והמודם לא עובד. ???
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם זה בסדר שה PAGE FILE בגודל כזה כי אני זוכר שבדרך כלל לא היתי עובר את ה 160 מגה. ואם זה בעיה אז איך אני יכול להקטין אותו? המעבר על 100% Usage אבל זה בסדר כי אני מריץ UD . תודה לכל מי שיכול לעזור או לזרוק איזה עצם.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע ל י כל כמה זמן.. בעיקר באפליקציות כבדות יחסית.. (יש לי WIN2K SP3) סדרך כלל הוא נכנס למסך כחול ורושם הודעה: MEMOURY DUMP ERROR ואחרי זה איזה קוד הקסודצימלי ארוך... מישהו יודע כיצד אפשר לפתור בעיה זו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה שרואים את הלוגו עולה הוא מתחיל להתעוות ולשנות לצבעי סגול ירוק צהוב מוזרים כאלה... כשאני מפעיל את הבנצ'מרק אז התוכנה פשוט נתקעת ! חשוב לציין שגם אחרי פירמוט המחשב (ללא קשר לתקלה) הבעייה לא נפתרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בתחילת השבוע שידרגתי לאמא שלי את המחשב לוח nforce 2 מעבד xp1900 ו 256mb ddr הצטרפו לדיסק קשיח של וסטרן וכרטיס מסך tnt 32mb הרכבתי הכל ולפי הדיוחים שקיבלתי הכל עבד יפה רק היום בבוקר יצא לי לעבוד קצת על המחשב ושמתי לב שהמחשב עובד בכלל בהגדרות של amd 1200 mhz עשיתי סיבוב בביוס וכל פעם שאני מעלה את המהירות מ 100 ל 166 לאחר שמירת נתונים וריסט המחשב לא עולה (הכרטיס מסך פשוט לא מוציא סיגנל) ובעצם אין מה לעשות ואני נאלץ להוציא את הבטריה של הביוס כדי לאפס את הביוס ולגרום למחשב לעבוד ניסתי גם להוריד את המהירות של הagp וזה לא עזר HELP
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אוקי אני אנסה לקצר כמה שיותר חברי.. לפני כיומיים ההארד דיסק IBM שלי של ה40 גיגה שבק חיים והלך לקופסת הגרוטאות,עליו היה מותקן הווינדוס איכס פי פרו ועוד כל מה שרגיל בכונן C: . הוא גם היה מוגדר בביוס בתור PRIMARY יש ברשותי עוד הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה שהוא מוגדר SLAVE ועליו כל השירים שלי כ30 גיגה שאני מחשיב אותם עבודת חיים + כל מני משחקים ושטויות שמהם לא כל כך איכפת לי. היום אצתי רצתי לחנות וקניתי את ה WD 120GB 8MB BUFFER , ישר עשיתי עליו Primary DOS Partition ופירמטי ויאללה להתקין ווינדוס,הגדרתי אותו בתור PRIMARY בביוס. ווינדוס הותקן כהלכה והכל הוסדר א-ב-ל!!! אני רואה את האות של ההארד דיסק הישן (D:) אבל שאני מנסה להיכנס לראות את התוכן אז רשום לי "The disk in drive d:…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי DVD של טושיבה (דגם SD-M1612), ווינדוס XP, עליו שלושה יוזרים. אני לא מצליח לקרוא תוכן של דיסקים מהיוזר שלי, אבל מיוזרים אחרים אני יכול... אם לאותו דיסק יש הפעלה אוטומטית הדיסק עובד, אבל אני עדיין לא יכול לקרוא מה שיש בתוכו, רק לראות (ולהתקין) את ההפעלה האוטומטית. עזרה בבקשה נ.ב חיפשתי דרייורים אחרים, אבל לא ממש מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה עם המחשב... מעבד סלרון 333A לוח אם של PCPARTNER כרטיס מסךAGP ATI RAGE IIC PRO 8M 128MB SDRAM יש כמה תופעות שכנראה מגיעות מאותו המקור. א) מדי פעם מופיעים פסים רוחב (גובה של פיקסל רוחב של 1-2 ס"מ) על המסך. הפסים זזים עם גלילת המסך. ב) המחשב נתקע מדי פעם. פעולות שניסיתי עד עכשיו: א) החלפת כרטיס מסך - לא עזר ב) ניקוי ושימון המאורר של ה CPU שאלות נוספות: א) מה טווח הטפמרטורות של פעולה תקינה למעבד הזה ב) האם אפשר לבצע בו overclocking ג) איזה מאוורר חזק אפשר לשים עליו
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חברים טובים הפעלתי היום המחשב ורציתי לכנס לכונן E (מחיצה) ואז המחשב מודיע לי כי הכונן לא מפורמט והאם לפרמט. הכונן היה פעיל ויש בו חומר . למה המערכת דורשת ולא מזהה את התחולה הכונן יש לי מערכת XP PRO הHD בעל נפח גדול והמהירות 7200 מי יכול לתת לי הסבר למה זה כרה ומה לעשות בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת מדרבקת דפים ריקים ופשוט לא "יורקת" עליהם אף טיפת דיו. הקטע הוא שראשי הדיו מחוברים כמו שצריך והם בנוסף גם חדשים. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קניתי מחשב. AMD 2000+ השאר כבר לא ממש משנה.. על המעבד הגיע היטסינק (שעד היום אין לי מושג איף פותחים) ומאוורר מקורי בצבע כחול. כאשר פותחים את המחשב המעבד מרעש בצורה נוראית ואח"כ עוד נרגע קצת (הכל באופן יחסי). בהזדמנות אני אתפוס דציבל-מטר ואומר לכם את הנתונים. בינתיים take my word for it זה די רועש. מצד שני, אולי אין ברירה, בכל זאת Athlon.. מישהו אמר לי שזה לא אמור להיות ככה.. זה אמור להיות יותר שקט. אני מחפש אנשים עם אותה הבעיה (אולי אפילו אותו מאוורר שבא עם המערכת כולה) שאולי התגברו עליה (אולי אני פשוט אלך למעבדה ואדרוש מאוורר אחר)? יש למישהו עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי על מחשב מפורמט ווינדוס 98 ובעת ההתקנה העכבר לא היה מחובר רק לאחר שהוא סיים להתקין ולהעלות את הוונידוס בפעם הראשונה שמתי לב שהעכבר לא היה מחובר גם אחרי שחיברתי אותו הוינדוס ממשיך לתת הודעה כאילו הוא לא מחובר!!! מה לעשות? נסיתי להתקין את העכבר שוב בהתקנות חומרה לא עוזר הפעם זה באמת דחוף בבקשה נסו לענות לי בהקדם
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש P4 והוא התקין WIN XP והמחשב כל הזמן עושה מפעיל את עצמו מחדש .... מה יכול לגרום לבעיה? ביטלנו את האפשרות שהWINDOWS מפעיל את עצמו אוטומטית....... הטמפ של המעבד היא 43 (לפי הביוס) זה הרבה אתם חושבים? אולי הקירור של המעבד לא טוב? יש לו P4 עם קירור מקורי אני סבור... זה יכול להיות כרטיס מסך? לא נכון? אז אם יש לכם רעיון אני אודה לכם תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או לחשב את הצריכה של הרכיבים? המפרט שלי נמצא ב profile תודה, HaimTS
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש באתר ובפורום והאתר ממש מגניב וגם הפורום! טוב לבעייה. יש לי riva tnt2 model 64 pro או משהו כזה וכשאני מדליק את המחשב אז כתוב שיש לי בו 32ה זיכרון ראם ובדיירקט איקס כתוב 16 וזה ממש מעצבן והורדתי דרייבירים וזה לא ממש עוזר אפשר לעשות עוד משהו?! אני מקווה שכן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר המון זמן והמון פעמים המחשב שלי כאילו "מתעייף" ומפיל את עצמו- RESTART עצמי! בלי התראה, בלי משהו ספציפי שאני עושה או מפעיל, פשוט יוצא מכל תוכנה/ משחק/גלישה באינטרנט וכו' ומאתחל עצמו מחדש. התקנתי מספר פעמים את WIN XP ופעם אפילו פירמטתי את הכונן וכלום! התקנתי לאחרונה NIS ונורטון אנטי וירוס וגם הם לא עוזרים (אם הם בכלל יכלו לעשות משהו). יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב, נפתח לי חלון קטן שמסביר משהו על corruptrd - כנראה בנוגע ל-SETTINGS של המערכת. אין לי אופציה אחרת חוץ מללחוץ על O.K ואז עולה שולחן העבודה כשהוא ריק לחלוטין מאייקונים, רקע נבחר וכל שאר ההגדרות שהוגדרו לפני כן. בנוסף לזה נוצר מצב שכאילו כל התוכנות שהיו על המחשב עדיין קבורות בתוכו אך הוא לא מזהה אותן. את רובן צריך להתקין מחדש או להפעיל שוב בכדי שיזהה אותן. אני כבר לא יכול יותר לעשות את כל פעולות ההתקנה והרענון האלה כל פעם מחדש. נמאס! ??? מי שיודע מה לעשות יתקבל בברכה. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
מער הפעלה win2000 אינה מקירה את המדפסת ואין אני מוצא דרייבר מתאים אשמח לקבל יעוץ או מקור הורדה תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח משחק נגיד fifa2003 אז זה כותב לי: "The D3D8.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLL:UnlockCB" וזה לא עובד!!! ניסיתי גם להתקין מחדש DirectX כי זה פעם עבד לי...
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-