תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
-
Guys It is very emergency my computer has broken.. :-X :-\ :'( Yesterday he stucked so I reseted him and after the reset before the windows loadnig he writes: NTLDR is missing press ctrl+alt+delete to restart!! I have (had) win2k! pressing the F8 dont help!!!!! plz hlp!!!! tnx.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש מסך synchmaster 753df של samsong ובטעות פירמטתי את הדיסקט של הדריור שלי ועכשיו ה refresh שלי עומד על 60hz ואני משתגע העינים שלי מזה כואבות אני צריך שתעזרו לי במציאת הדריור המתאים כי חיפשתי באתר של samsung ולא מצאתי כלום ??? ??? :-[
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
Text כל חלון שאני פותח מופיע לי סרגל של האתר. זה סרגל עם אופציות למה שיש באתר. אפשר לבטל את זה עם לוחצים על הכפתור הימני של העכבר אבל זה חוזר כל פעם שמדליקים את המחשב. זה מופיע בחלונות של המחשב שלי, באקספלורר ובקיצור בכל חלון. דבר נוסף זה פתח לי אייקונים על לוח העבודה שאפילו שאני מוחק אותם הם חוזרים שוב אחרי הפעלת המחשב מחדש. וכן גם במועדפים באקספלורר מתווספים לי אתרים ומלא ואפילו שמחקתי.... הם חזרו והכל מהאתר הדפוק הזה שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי. נפתחים לי עכשיו גם מלא פרסומות , איך אני חוסם את זה. תעזרו לי אני משתגע ואני לא מצליח לאתר את המקור. כעיקרון המקור הוא האתר. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תעזרו לי בקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב (לא בעכבר ניסתי כבר כמה עכברים לא הם דפוקים) עם לגלת של עכר כאילו כל עכבר לא מזוהה הגלגלת שלו. לא יודע מה הבעייה ניסתי דרייברים שונים ולא עזר . אפילו לחיצה על הגלגלת לautoscroll לא עובדת בבקשה הבעייה הורסת לי את החיים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שילשום לפני השל שפקד אותנו החלטתי סוף סוף לקנות כבל svideo עם מתאם על מנת לצפות בסרטים על הטלוויזיה עם רמקולים של מערכת הסטריאו (מערכת קולנוע ביתי עלק). בקיצור הסרטים פעלו עשר מלבד סרט בפומטים mpeg ו Xvid אבל DIVX פעל 10. בקשר ל xvid ניסיתי קודקים מגרסאות שונות כולל החדשה ביותר אל לא הצליח ליאפילו להעיר אותו עם fourCC לdivx פשוט יש לי הודעה שנכשלאו בגלל כרטיס מסך ישן (s3 IX ) אבל על המסך של המחשב (הנייד) פעל עשר. בקשר לmpeg הסרט הוקרן באיטיות אבל על המחשב רגיל . אה גם ניסתי להשתמש ב fddshow האחרון במקום Xvid לא עזר לי. בבקשה תעזרו לי כי יש לי עוד יום חופש מחר ובא לי על עוד סרטים.
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 ומילניום מערכת ההפעלה לאחר שפירמטתי את המחשב והעליתי את התוכנות לא עובד לי הקול , אין צלמית של רמקול בצד ואין קול מהרמקולים, והם מחוברים לשקעים הנכונים, יש לי כרטיס קול של pci multimedia audio device וcommunication device , והתוכנות של sound blaster live value אבל למרות התקנתם אין עדיין צלמית ואין קול מהרמקולים, ולאחר שניסיתי להוריד גם דרייברים מהאתר של sblive דרייברים לאחר ההתקנה קיבלתי הודעה שלא נמצא אצלי כרטיס קול בכלל והכל עבד קודם, בבקשה עזרה :'(
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. הזמנתי סלרון 1200 ולוח גיגהבייט GA-6VTXE-A. אתמול התקנתי אותם להנאתי.... הדלקתי את המחשב.... ואז התחילו הבעיות. דבר ראשון: הלוח לא זיהה את ההרד דיסק. בשביל שהוא יזהה אותו (כמאסטר לפחות) הייתי צריך לג;'מפר אותו. אין לי בעיה עם זה עקרונית, אבל זה דיי מוזר, כי בדרך כלל הלוח מזהה לפי הכבל IDE. דבר שני: תקיעות..... ועוד תקיעות... ובעיות....בדקתי זיכרון, הרד דיסק, התקנה של מעבד (אפילו הרכבתי מעליו V7+), עם כרטיסים, בלי כרטיסים וכו'. בקיצר, המחשב פשוט נתקע כל הזמן. קשה לי להאמין שעשיתי משהו לא כשורה כי כבר עשיתי זאת עשרות פעמים.... מה הסיכוי שלוח יבוא דפוק ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים זהים של זכרונות במהירות 133MHZ ובגדול 128MB כל אחד. כאשר אני מפעיל את שתיהם ביחד (בנוסף לזיכרון שיש לי כרגע- 128MB 133MHZ) המחשב עושה בעיות ולא פועל בצורה תקינה. אבל אם אני שם רק אחד מהם אז הכל בסדר. הבעיה היא לא בזכרונות ולא בסלוטי זה כבר נבדק. חושב לציין שהסטיק שכבר יש לי במחשב הוא בעל שבבי זכרון (הריבועים השחורים האלה) מצד אחד ושני הכרטיסים הזהים הם בעלי זכרונות משני הצדדים. ואני חייב לשים את הכרטיס הראשון (זה עם הזכרונות מצד אחד) כדי שהמחשב יפעל- אני לא יכול להפעיל אותו בלעדיו (גם אני לא יכול לשים את אחד מהבעיתיים במקומו) מישהו אמר לי שזה עושה בעיות בגלל שהסכום של כמות הזכרון חייב להיות במכפלה של 2 (כלומר 128*2 או דברים דומים) ו384 (128*3) MB ש…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטר בכול פעם שאני מקליק על המחשב שלי וגם במשחקים בלי שום סביבה או עודה מוקדמת יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2400mhz זיכרון:256rdram דיסק קשיח:40gb מעכרת הפעלה:windows xp pro (sp1) אני לא יודע כבר מה לעשות יש לכם פיתרונות בשביל בתודה מראש לעוזרים רותם
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הערב הרצתי 3DMark 2001 (שכבר הרצתי בעבר ) עם אוברקלוק קטן . התוכנה קפאה באמצע ואילצה אותי לעשות Reset למחשב . לאחר האתחול לפני הרצת הווינדוס , קיבלתי הודעה שחסר איזשהו מאפיין ברגיסטרי של SYSTEM.INI ובהודעה היה כתוב לעשות Uninstall או Reinstall . בסוף ההודעה היה כתוב את הקובץ הבעייתי - viagart.vxd . בדקתי , והקובץ הזה שייך לצ'יפסט שלי ולכניסת ה AGP בלוח האם , ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר . ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך כאשר הוא הריץ את הסקנדיסק לפני כן הוא מצא שגיאה שאמר שאי אפשר לתקן שם ויצא החוצה . המחשב עדיין מציג את ההודעת שגיאה לאחר הבוט אבל , מפשר לי להכנס לווינדוס לאחר לחיצה קטנה על אנטר . כעת , המחשב שלי על כרעי תרנגולת , הרבה ישומים מותק…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב של אמא שלי פיתח בעיה מוזרה המסך התחיל להפוך לכחול בצורה מוגזמת לגמרי הייתי בטוח שזה המסך (זה המסך שקניתי יחד עם ה SX 20 Mhz 386 שקנו לי ליום הולדת 12) אז החלפתי אותו למסך 17" מהמחשב השני שלי הכל עבד פרפקט כמה חודשים עד עכשיו שפתאום הכל נהיה צהוב בצורה מוגזמת מה שכן לפני שבוע שמתי את המסך הישן על מחשב אחר והוא עובד מעולה בקיצור יש לנו Celeron 300A עAti 3D Rage Pro (atir3) o (מישהוא יכול לאמר לי מה זה ה ATIR) שכנראה הכרטיס מסך שלו הלך מה שרציתי זה לוודא שזה לא יכול להיות משהו אחר כדי לא להוציא סתם ככה כסף על כרטיס מסך חדש ואז לגלות שזה לא הבעייה תודה מראש דקטור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך קניתי כרטיס מסך חדש, GV-R9000 Pro שזהו בעצם כרטיס מבוסס על הRADEON9000pro של חברת GIGABYTE עם 128מ"ב זכרון העובד במהירות של 275 (550) והליבה עובדת על מהירות של 275מ"ה, במחיר של 719 ש"ח!!. אני די התלהבתי מהכרטיס בהתחלה, ביחס לכרטיס ה Riva TNT2 הישן שהיה לי, חשבתי שכמעט כל המשחקים יעבדו בלפחות 30fps ברוזולוציה של 800 על 600 (אני לא צריך יותר מזה, יש לי מסך 15 אינץ') אז עשיתי עליו בדיקות ומה שמרגיזזז$#@! אותי מאוד מאוד זה שאני מפעיל את DOOM III ואפילו על רוזולוציה של 640 על 480 הוא עובד לי במהירות של מקסימום 10 fps!!!!! איך ייתכן????? וגם כשאני עושה בנצ'מרק ב 3dmark 2003 אני מקבל ציון 960 ובבדיקה השנייה קיבלתי ממוצע של 7fps!! תקנו אותי עם אני טועה אבל זה לא נ…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. יש לי כאן כרטיס טלווזיה Fly Video (הראשון בסדרה) הוא נקנה ממזמן, והיה גם במחשב הישן שלי וגם במחשב של אחי. מלפני שנה וחצי (או משהו כזה), כבר לא הייתי צריך אותו אז שמתי אותו בשקית אנטי-סטטית עם עוד כמה כרטיסים שהיו שם. הכרטיס הוא כרטיס PCI, ועכשיו בגלל שהוא ישב שם דיי הרבה זמן, אני מפחד שקרה לו משהו, ואולי הוא נדפק. יש איזשהו סיכון בזה שאני אתקין אותו ואולי יקרה לי משהו ללוח? (או שאני סתם מפחד). אשמח לתגובות.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני פירמטתי אותו אחרי שפירמטתי הכנסתי את הדיסקט איתחול ולחצתי אינטר. אחר כך הכנסתי את הדיסק של ווינדוס 98 ולא קורה כלו , ההתקנה לא מופיע. בבקשה...תעזרו לי , איך אני יכול להתקים את הווינדוס.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
תקשיבו... כנראה שיביאו לי לפטופ מארה"ב ... משהו פשוט שלא עולה על ה 1000 דולר...עכשיו לפני שקונים לי אני צריך לברר.. המתח בארה"ב זה משהו כמו 110 בתקע או משהו כזה... לא זוכר בדיוק... והבטריה.. שבאה בתוך המחשב.. או הספק החיצוני או המטען.. אני לא יודע איך זה הולך... אבל זה יתאים לשקע כאן בארץ ל 220וולט שיש לנו בקיר?!?! כאלו השקע עצמו שונה אבל זה חפיף כי לא בעיה לקנות מעביר.. אבל המתח... אני יצתרך לקנות ספק חדש בארץ או משהו... ? לא יודע איך זה הולך בדיוק... וכמה עולה מה שאני יצתרך לקנות?!? או שזה אונברסלי... או שאפשר להזמין שם כבר שקע של אירופה .. וזה יתאים לפה.. זה ממש חשוב לי... מי שיכול שיענה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-