תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אני משתמש ב win xp pro בעברית. הבעייה שלי שהמערכת הפעלה עולה , הוא מגיע למסך של ברוך הבא , ואז יש לי את החשבון שלי (כאילו שם משתמש שאני צריך לשים סיסמא). אני לוחץ לו אנטר והמחשב עולה והכל בסדר. הבעייה היא שזה לא חשבון administrator, הוא לא נותן לי לבצע שום פעולה במחשב. אם זה שיחזור , אם זה התקנת תוכנה . הוא רושם לי שאין לי הרשאה , ורק למנהל המחשב יש הרשאה משהו כזה. נכנסתי ללוח בקרה ושם נכנסתי לחשבונות משתמשים , וניסיתי למחוק את המשתמש הנוכחי אוו להגדיר שהוא יהיה מנהל המחשב, אבל אין לי שם שום אפשרות כזאת. מה אני עושה ? איך אני מחזיר את המצב מבלי לפרמט את המחשב ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין יל מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:11:12 מסקנות שהתעוררו עם הזמן - הבעיה לא נובעת מ: hard disk , זכרונות, דיסק של הוינדאוס.מחכה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום שמי ציון אני צריך ליקנות מחדש כרטיס קול ומאוורר הכרטיס הוא של Cretive ב100 שקל ומאוורר למארז של ZELMAN F1 80MM עכשיו לא הרכבתי שום רכיב בעבר ואין לי כוח לשלם פשוט 100 שקל עודף ואמרו לי שזה לא קשה בכלל להרכיב אז יש לי כמה שאלות 1:האם יש איזה מדריך אם תמונות איך להרכיב את שתי החלקים? 2:אמרו לי שאת הכרטיס קול אני מחבר לחיבור PCI וזהוא שאין שום מתח לחבר זה נכון? איך אני מעיף במארז למעטה את הברזלים האלו למעטה? כי כששמו לי תכרטיס מסך העיפו לי שורה מהברזל כדי שאני יוכל להכניס את ה DVI ואני צריך את זה גם לכרטיס קול
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זה קורה לי רק כשאני משתמש בכבלים מאריכים. תמיד השתמשתי בהם ואני לא מבין איך זה יכול להיות שקט ופתאום חזק??? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מייד עם עליתה של תוכנת ה"חלונות" המסך מתנתק. ניתן לראות את כל תהליך העליה של התוכנה ואולם לפני שניתן לעשות משהו (כמו לנסות לעבור ללוח הבקרה)כבר המסך עובר למצב standby רעיונות לפתרון? תודה !
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עשיתי עידכון לביוס ונעלצתי לאפס אותו עכשיו בעיקרון ה DEAFULT שלו מספיק בכדי להפעיל את המחשב שלי בצורה תקינה חוץ מבעיה אחת - הזיכרונות עובדים בצב איטי של 166MHZ במקום 200MHZ לפני חודש סידרו לי את הביוס במעבדה וזה סידר לי את המהירות של הזיכרונות מאז שאיפסתי אותו זה שוב ניהיה ככה ועכשיו יש לי 2 אפרויות: 1. תעזרו לי 2. ללכת למעבדת מחשבים שיסדרו לי את זה המפרט שלי AMD64 3800+ Dual Core ASROCK DUAL939 512DDR 3200 X2 GForce6600GT 128MB Thermaltake 380W בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אנשים אשמח לקבל עזרה בהרכבת יציאות אודיו (מיקרופון ואזניות) בפאנל קדמי של המארז הלוח של אסוס p4s533-mx החלפתי מארז והרישום המסמן את חיוט האודיו של המארז אינו תואם את הסימון אליו אמור להתחבר חיוט זה כפי שהוא מוכנה בספר ההדרכה של הלוח. בסה"כ קיימם קב' של 7 חוטין לאודיו היוצאים מן הפאנל הקדמי של המארז: לשם הנוחיות אכנה כל חוט בספרה. MIC - IN -1 MIC BIAS - 2 SPK IN L -3 SPK IN R -4 SPK OUT L -5 SPK OUT R -6 G -7 החוטים יוצאים מפאנל המארז בקבוצה אחרת אך מפוצלים ל- 7 ראשים נפרדים (לא מדובר בפלאג) להלן תמונה מצורפת מספר הלוח אפשט את התמונה למקרה שהיא אינה ברורה: MIC2/ AGND MICPWR/+5VA LINE OUT R/ BLINE OUT R NC/ 0 LINE OUT L/ BLINDE OUT L סה"כ 9 פינים ( 0- אין פין) השאלה…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.
-
- 9 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האלן חברה... הכחלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך הברוך הבא כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אם יש לי מסך שחור(כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה... אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה! :s05:
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אחרי התקנה של כרטיס טלויזיה (PCI) שגרם ל"שגיאה חמורה של המערכת" ומס' איתחולים, עד שהצלחתי להסיר אותו - התחלתי להיתקל בבעיה מוזרה של התקני ה- USB. כרגע מחוברים סט עכבר+מקלדת אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי, הגה של logitech וקולטן IR של שלט. חשבתי שהבעיה היא ברכיבים עצמם, אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר גיליתי שהם עובדים מצויין. הרסיבר של העכבר והמקלדת מפסיק לעבוד, עד שאני מנתק אותו מהיציאה ומחזיר חזרה, אחת הדוושות של ה- logitech מפסיקה לעבוד לפעמים או שנשארת לחוצה כל הזמן ועוד כל מיני בעיות קטנות וסופר-מרגיזות... עכשיו אני אחרי פירמוט, אין בעיות רוחב פס של ה-usb, אין התנגשויות, אין הודעות על חריגה מצריכת החשמל, ניסיתי להשתמש בכל התקן בנפרד ובכל יציאה אפשרית (יש 10) והורדתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ב-zed מחשבים עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Duo 2 E6400 זכרונות: DDR2 800MHZ Corsair 1GB לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח: Seagate 320GB 16M cache צורב: DVDR Samsung כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB ספק: Gyro 635W כרטיס המסך עוד לא סופק לי וכרגע נתנו לי כרטיס חלופי מסוג Gigabyte 7600GT 128MB חשוב לציין שהלוח הוא PCI Express x16. הבעיה היא שאני נתקל בתופעה מוזרה. לא משנה איזה דרייבר אני מתקין לכרטיס המסך יש לי מידי פעם היבהוהים של המסך בהם הוא הופך לשנייה לשחור וחוזר. וגרוע יותר כול משחק שאני מנסה לשחק תוקע את המחשב למצב של freeze שלאחר חצי דקה מאתחל לי את המחשב. מבדיקות שעשיתי אני רואה שטמפרטורת כרטיס המסך במנוחה (רק windows XP באויר) היא 65 מעלות בעוד ש…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, נהיה לי בעיה במקלדת של במחשב חדש ASUS. הבעיה היא, כשאני מקלידה בעת שמירת קובץ/תמונה מדפדפן (כרום ואדג'), האותיות שנרשמות הן אחרות. כלומר, מה שמוקלד זה אותיות לפי הסדר שלהן במקלדת כולל מספרים וסימנים, ללא קשר על איזה מקש אני לוחצת. גם עם מקלדת חיצונית אותה בעיה. (כשאני שומרת את המסמך ומקלידה במקלדת של המסך, הכל עובד בסדר) מציינת שבהקלדה רגילה במחשב, המקלדת עובדת רגיל (כל הקלדה שהיא לא שמירת קובץ מאחד הדפדפנים) תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב. מחשב שלי עובד רגיל לאחר שעה שעתים שלוש ואפילו כשכביתי אותו כמה שעות והדלקתי גם לאחר חצי שעה הוא מתחיל להיתקע זתומרת לא מגיב ממש ניתקע פתרון זה רק ריסט..נ.ב אחד מהפעמים שניתקע הספקתי לראות לפני הריסט מסך כחול עם הכתוביות שמכונה מסך המוות... שאלתי מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי... לפני כשבועיים התקנתי ווינדוס 7, לאחר שסיימתי להתקין את הווינדוס התחלתי להתקין תוכנות וכל מה שנדרש לווינדוס נקי. לאחר RESTART ראשון המחשב עבד כמו שצריך... לאחר עוד RESTART הווינדוס לא עלה. הכוונה כאשר הווינדוס לא עולה היא כאשר אני מגיע למסך של טעינת הווינדוס (Windows is starting) הטעינה נתקעת ולא זזה.(הווינדוס לא נתקע באופן קבוע לאחר הדלקת המחשב אלא פעם ב...) יש לציין שזה לא רק בווינדוס 7 אלא גם בכל ווינדוס שהתקנתי (XP,VISTA).ומכאן הגעתי למסקנה שהווינדוס הוא לא הבעיה, אלא הארד דיסק... תקנו אותי אם אני טועה. הבעיה השנייה היא כאשר אני סוגר את המחשב (וזה קרה לי רק בווינדוס 7 עד עכשיו). אני מכבה את המחשב, הווינדוס נסגר והכל טוב ויפה, אבל אני שומע את המחשב ממשיך לפעול. א…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי ערכה שמחברים אותה להארד דיסק פנימי ככה שאפשר לחבר אותה מבלי להכניס את ההארד דיסק לתוך המחשב. מההארד דיסק יש כבל מתח לחשמל ומתאם IDE או SATA שמתחבר למחשב ב-USB. אני מחבר את ההארד דיסק ואח"כ הולך ל-MANAGE ורואה את המסך הבא וכשאני מנסה לעשות INITIALIZE אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת DEVICE .NOT REA,אגב ההארד דיסק לא מזוהה בביוס (ויש לי יותר מאחד שלא מזוהה ככה שהוא לא תקול). http://img187.imageshack.us/my.php?image=33504929vz9.jpg
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-