תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הEXPLORER כל 5 שניות מאתחל את עצמו ללא שום סיבה! יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?! אשמח מאוד לעזרה! -תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד WTF :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה …
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש פה בפורום את מדריך לבדיקת קבצים משהו שחכתי שבודקים למה המחשב קורס עכשיו אני יש לי מעבדAMD64 ושאני מנסה להוריד את הקובץ למעבדי 64 זה מוריד ובהתקנה זה רושם שחבילת התקנה אינה תומכת במעבד זה.............
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 2600+ axp barton epox 8rda3+ hd sata 80gb wd sapphire 9600xt 256 512 geil 400 mhz ddr הבעיה שלי היא בעצם כשאר אני מפעיל את המחשב בפוסט הוא רושם לי שיש לי שגיאת אובר קלוק,ואני לא ביצעתי שום אובר קלוק לגמרי!!,בקיצור בגלל השגיאה הזו הוא מוריד לי את המהירות המעשית של המעבד מ-1,917mhz ל-1,150mhz ולאחר כמה שניות שהמסך הזה מוחזק הוא ממשיך בטעינה על הווינדוס ובווינדוס עצמו מרגישים בנפילת ביצועים ענקית,לדוגמא הוא נתקע ברענון של דפי אינטרנט . וגם אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב השגיאה נשארת רק אחרי שאני נכנס לביוס (וההגדרות בביוס לא השתנו לגמרי אגב) ולא משנה כלום פשוט לוחץ יציאה ושמירה הבעיה מסתדרת ואז היא חוזרת בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב..... יש למישהו מושג…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני פירמטתי את המחשב לפני קצת זמן, והיו לי שני כוננים, C וD מכיוון שהיה חשבו לי לשמור על הרבה דברים, שמתי את כל הקבצים שאני רוצה לשמור, כמו סרטים ושירים וכו' בD ופרמטתי רק את C אחרי הפירמוט, הרבה קבצים לא עבדו, ויש שם קבצים שאני חייב, אז אם מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה, ואיך מטפלים בזה, אני אודה לו ממש דבר שני אחרי הפרמוט, ניסיתי להתקין קובץ, והיה כתוב לי C:\GA...\AUTORUN.EXE IS NOT A VALID WIN32 APPLICATION אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מסדר את זה זה יעזור לי ממש, תודה מראש, אסף
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האלן חברה... הכחלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך הברוך הבא כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אם יש לי מסך שחור(כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה... אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה! :s05:
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מעביר את הדיון הזה מפורום ווינדוס שם ביקשתי עזרה בגלל קריסת תוכנות מסכים כחולים אז הנה מה שכתבתי שם: צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפוקס ומשחקים שאני מפעיל שפשוט מפסיקים לפעול וחוזרים לווינדוס. ניסיתי…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זאת תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה שהקול מגיע בדיליי אז חבר שלי אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו , האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אתמול בלילה יצאתי לשבת בחוץ עם חברים על כמה בירות. השארתי את המחשב דלוק בלי שום תוכנה דולקת, חוץ מהמסנג'ר. כשחזרתי המחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו וזה לא הלך. אזניתקתי את הכבל של החשמל מהספק והחזרתי והמחשב עלה. אחרי 3 דקות במחשב הוא שוב כבה ונדלק לבד בלי שאלחץ על כלום, לפני שהוא הגיע אפילו לשלב בו הוא מעלה את הוינדוס הוא שוב עשה הפעלה מחדש וככה עד שהוא מגיע למצב שלא רואים אפילו את הדגם של הכרטיס מסך כשמחשב עולה ואז הוא מתכבה סופית ולא נדלק עד שאני לא מוציא את הכבל של החשמל מהספק ומחזיר. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה ואנסה לתקן את זה בבוקר. היום כשקמתי הדלקתי ת'מחשב ושוב אותו דבר. ניסיתי לא להתחבר לאינטרנט, אולי וירוס או משהו. שיחקתי איזה חצי שעה במשחק קטן וזה לא נכ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לי המחשב ואז הוא עשה ריסטרט ואחרי שהמחשב מטעין את הווינדוס יש לי מסך שחור והווינדוס לא עולה והוא פועל רק במצב בטוח פירמטתי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מתקין את הדריברים של הכרטיס מסך הבעיה חוזרת הוצאתי גם את הכרטיס מסך וניקיתי את האבק וזה לא עבר יש לי כרטיס מסך geforce 8500 מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה ומה עושים? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך (7900GTX) שאני יוצא ממשחק (כל משחק) אני רואה את השולחן עבודה מהבהב בלי הפסקה ולא ניתן לעשות כלום רק RESTART אם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון אודה מאוד ???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב יש לי וינדוס ויסטה ושאני מדליק תמחשב הוינדוס טוען את עצמו ואז ניתקע ומפעיל את עצמו מהתחלה לפי מה שאני יודע זה מהכרטיס מסך לפני שהפעלתי את המחשב מהתחלה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס ידנית ועכשיו זה לא עולה בשום דרך. גם דרך מצב בטוח. ופירקתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו ואת החיבוריםם מה אפשר לעשותת ?? תודה מראש,מור.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי ערכה שמחברים אותה להארד דיסק פנימי ככה שאפשר לחבר אותה מבלי להכניס את ההארד דיסק לתוך המחשב. מההארד דיסק יש כבל מתח לחשמל ומתאם IDE או SATA שמתחבר למחשב ב-USB. אני מחבר את ההארד דיסק ואח"כ הולך ל-MANAGE ורואה את המסך הבא וכשאני מנסה לעשות INITIALIZE אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת DEVICE .NOT REA,אגב ההארד דיסק לא מזוהה בביוס (ויש לי יותר מאחד שלא מזוהה ככה שהוא לא תקול). http://img187.imageshack.us/my.php?image=33504929vz9.jpg
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום היום הוספתי עוד 2 ג'יגה זכרון ראם DDR2 667 כרגע יש לי 4 ג'יגה אבל WINDOWS VISTA מזהה רק 3580 מגה מישהו יודע למה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-