תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייח, בתקופה האחרונה לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל לא מעלה את מערכת ההפעלה וישנה הודעה שאומרת כי יש לבחור boot device מתאים, בביוס הכל בסדר, הגדרתי כבוט את ההארד דיסק ואחריו את הסידי וההיפך - שום דבר לא עוזר. אם אני מוציא מהחשמל ומחזיר ומדליק שוב - לרוב הבעיה "נפתרת" (עד לפעם הבאה) והווינדוס עולה עכשיו משום מה בנוסף לכל זה, כשהמחשב עולה הוא ממש תקוע... לא זז בכלל, שעה עד שהוא מגיב לכל לחיצה הכי קטנה ואילו כשהוא פועל במצב בטוח safe mode הוא מגיב יחסית בסדר אני אציין כי זו לא בעיה של חום או זכרונות וככל הנראה גם לא מעבד (לפי בדיקות שרכתי) החשד שלי הוא ספק הכח, הוא אמנם לא ג'נרי (HEC) אבל החשד העיקרי נעוץ בו כיוון שלפי ש…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יכול להיות שיש לי וירוס, אני לא יודע כשאני נכנס לשינוי התמונה ברקע אני לא יכול לבחור שום דבר, איפה שאני צריך לבחור שמות של רקעים יש מן רקע אפור עכשיו יש לי רקע כחול אבל לפני זה הייתה מן הודעה כאילו יש וירוס AD.. עשיתי סריקה של כמה אנטי וירוסים אבל הם לא עזרו מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
המחשב עושה לופים של ריסטרט ללא הפסקה, כל פעם שהוא מגיע ללוגו של הוינדוס הוא עושה רסטרט, כנ"ל כשמנסים להיכנס לsafe mode המחשב לא מוציא שום ציפצופים שיכולים להתריע על בעית חומרה. כנראה שהבעיה בוינדוס....אבל למה הוא לא נותן להיכנס לsafe mode? תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ניייד HP compaq nx9010 עם מערכת הפעלה Win xp כאשר אני משאיר את המחשב לזמן מסוים והוא נכנס למצב המתנה אני מקבל מסך שחור אך המחשב עדיין עובד הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא אותו ממצב זה והאפשרות היחידה שנשארה לי היא לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ניסיתי כל כל המקשים כולל לחצן ההפעלה שרק בלחיצה ממושכת מכבה את המחשב. האם יש אפשרות לפתור את הבעיה בהנחה שאני כן מעוניין במצב ההמתנה ולא מעוניין לבטל אותו תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אחרי שאני יוצא ממשחק הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה שהייתה במשחק זה קרה לי בכמה משחקים Crysis RainBow6Vegas ועוד כמה. יש למישהו רעיון למה? והכי מעצבן שעכשיו ב Crysis אחרי שאני יוצא וקורה לי הדבר הזה עם הרזולוציה, אני משנה אותה חזרה, ושאני רוצה להיכנס שוב למשחק זה לא נותן לי (הוא נכנס, מראה מסך שחור לשניה ויוצא), אני עושה restart וזה חוזר...
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי, כוונתי היא שהמחשב ממש קפוא ל 3 עד 5 דקות ואז הוא מתחיל לרוץ .... זה קורה ממש בהדלקת המחשב או בריסטרט האם זו בעיית חומרה או תוכנה. יש לי תחושה שזו בעיית חומרה ,אולי משך טעינת קבלים לא תקינים??? מה זה יכול להיות? תודה, רונן.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש משחקים שהמחשב פשוט ניתקע. עידכנתי דרייברים והכל וגם פירמטתי וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
פתאום יום אחד התהפך השעון בתחתית המסך בצד שמאל. במקום להראות 16.55 הוא מראה 55.16 גם התאריך התהפך אבל אותו הצלחתי לסדר, את השעון לא הצלחתי, שיחקתי עם ההגדרות לא עזר כלום
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מעבד AMD 64 Dual Core 4200+. כשאני מעלה את ה-XP, המערת לא מזהה אותו ומבקשת דרייבר UniProssesor PC. בנוסף, המעבד לא מזוהה ב-Properties דרך המחשב שלי. מצויין רק זכרון ה=RAM. במעבד הקודם שלי, שהיה 3200+ הרגיל, לא הייתה בעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב נייח חדש לעריכת וידאו, ונתקלתי בבעיה שממש מקשה על העבודה שלי. בזמן עבודה על כוננים חיצוניים, הכוננים לפתע מתנתקים מהמחשב ואז מתחברים שוב לאחר כמה שניות. זה קורה בסיטואציות בהן יש העברת נתונים כבדה, נגיד כשאני גולל מהר את הטיימליין או בזמן אקספורט. זה קורה עם מספר כוננים שבדקתי, גם רגילים וגם SSD, אז שאני בטוח שהבעיה היא במחשב ולא בכונן ספציפי. הבעיה מתרחשת רק עם כוננים שמחוברים ל-USB שבאחורי המחשב, ולא לכאלו שמחוברים ל-USB שבפאנל הקדמי. כרגע אני נאלץ לעבוד רק דרך הפאנל הקדמי מה שמאוד מסבך את כל תהליך העבודה. מעבד: AMD Ryzen 9 5950X לוח אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE V2 כרטיס מסך: PNY GeForce RTX 3070 תודה!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום אנשם. שמי אביאור יש לי בעיה בחומרת המחשב אני לא יודע באיזה חלק זה קשור לכן אני רוצה לשאול אותכם שתביא לי אופציות שאני ידע ... מידי פעם (פעם בשבוע בארך)תקורה לי משהו מוזר מאוד במחשב אני מדליק אותו וכעבור פרק זמן מסוים הוא מתחיל להתקע לי ברצף של תקיעות כשזה קורה זה קורה בלופ אין סופי זה מיסתיים רק כאשר אני עושה RESTART למחשב זה קורה לי כבר במשך חצי שנה השמח אם תעזרו לי לפטור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום... היו לי בעיות לפני שנתיים עם המאיץ גרפי שנשרף והחלפתי אותו לאותו דגם(אחריות..) הדגם הוא ati x600xt128 ... אחרי זמן מה בטעות לא מרחתי משחה טרמית על המעבד..אבל הכל זרם טוב... עד ליום אחד שבו משחקים החלו להתקע ולצאת לי למסך הכחול והידוע...(זה לא קורה במהלך גלישה או משהו שלא מאמץ מערכת)... שמשחק היה עולה הייתי רואה התחממות מסויימת במערכת אבל לא ידעתי למה לשייכה..למעבד ?למאיץ? חשבתי שאולי בגלל הטעות שלי עשיתי נזק למעבד... הדבר המוזר שקורה הוא שיש צליל של ניתוק של המחשב שבאותה שניה המחשב לא עובד ..ואז שוב הצליל בהתקפים רצופים ארוכים ומאין צליל של איתחול למרות שהכל נשאר על כנו... שזה מסתיים הכל נשאר כרגיל...האם יש דרך לבודד את הבעיה..מאיץ? או מעבד... רצ"ב נתוני מ…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. קניתי דיסק SATA של WD, חיברתי אותו לחשמל ולכבל שלו, אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי גם לג'מפר אותו שיעבוד רק ב SATA 150 אבל זה לא עוזר. חיפשתי בחוברת של הלוח, בגוגל, פה בפורום, לא מצאתי תשובה. אני לא פוסל את האפשרות שאני פשוט לא התקנתי אותו נכון (בהנחה שצריך לעשות משהו חוץ מלחבר שני כבלים) כי כבר כמעט שנתיים שלא נגעתי בקרביים של מחשב (בגלל הצבא). תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שאני שומע שיר, או סרט, לא משנה באיזה נגן, ואני מפסיק אותו(פאוס) ואז ממשיך, אז יש רעש טסססססססססס כזה(כמו של השלג במסכים..). שאני לוחץ שוב על פאוס ואז שוב ממשיך את השיר, השיר מתנגן בסדר, ואז זה ממשיך כמו גלגל(פעם לא שומעים פעם כן). הדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים... מה יכולה להיות הבעייה?! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחר ביצוע עידכון ביוס שנעצר באמצע התהליך סתם (לא מהפסקת חשמל)ורשם ERORR סגרתי את התוכנה המחשב עבד עוד כ חצי דקה כבה ואז לאחר ניסיונות הדלקה אין תצוגה אין ביפ בצליל ניסיתי לאפס או להדליק בכל הצורות האפשרויות לא עוזר,נידלקים המאוררים של המעבד וכ' ואין כלום במסך לא עוזר שום לחיצה במקלדת על כלום האם אפשר להציל את הביוס או לזרוק את הלוח הלוח של גי'גהבייט P-4 478 צ'יפ SIS 650 אין ביוס כפול כאן ,ניסיתי גם לשים כרטיס מסך חשבתי אולי יעלה דרכו לא עזר יש כאן פעולת Q-FLASH אבל בגלל שאין תצוגה אז לא רואים כלום האם אפשר להציל אותו או לזרוק , דרך אגב הצי'פ ביוס מולחם בלוח ולא מוכנס לשקע בלוח כמו בדגמים אחרים
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-