תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי windows vista ואני לא אוהב אותה ואני רוצה לחזור לwindows xp... מחר אני מתכנן לפרמט ואני רוצה לשנות את הגדלים של 3 מחיצות...: יש לי כונן אחד שמחולק ל-3 מחיצות... 1. כונן c שהוא 68 גיגה בייט... 2. כונן e שהוא 33 גיגה בייט... 3. כונן d שהוא 10 גיגה בייט.. עכשיו אני רוצה להעביר לכונן e שבע גיגה בייט מכונן c ואני רוצה להעביר לכונן d חמישה עשר גיגה בייט גם כן מכונן c.... זאת אומרת שכונן c יהיה 46 גיגה בייט כונן e יהיה 40 גיגה בייט וכונן d יהיה 25 גיגה בייט אז איך אני עושה את זה בתוך ההתקנה של xp?!?!? (בתוך תהליך פרימוט המחשב) תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה בסדר ואם לא אז תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את המודם (מאלקטקל שהפסיק לעבוד ) למודם של רוטל rta 1320 אני לא מצליח לעבוד בכל התוכנות p2p כמו bt emule azuras sabba המחשב פשוט רושם לי שיש לי firewall . בהורדה ישירה אין שום בעיה גם בלגלוש לאתרים .המחשב הוא לא חדש 2.4 512 ram. הורדתי את firewall שלי וגם את של הsp2 הרצתי ניקוי ווירוסים לפני וגם spyware .לפני ההחלפה הכל היה בסדר אבל לאחר פשוט לא עובד למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קניתי צורב NEC DVD +- אני מכניס לו דיסקים ריקים שתמיד צרבתי בהם במחשב הישן בCDR והוא אפילו לא מזהה אותם. כיצד זה ייתכן? ד"א - הצורב כן מזהה דיסקים מלאים ועובד איתם (התקנות וכדו').
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין יל מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:11:12 מסקנות שהתעוררו עם הזמן - הבעיה לא נובעת מ: hard disk , זכרונות, דיסק של הוינדאוס.מחכה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום תראו לפני שנה בערך קניתי כרטיס מסך חדש חיברתי אותו והכל ניסיתי להתקין את הדריבר לפי החוברת התקנתי את החלק הראשום והיה כתוב לי אם אני רוצה לכבות את המחשב מחדש בחוברת היה כתוב לי ללחוץ כן בקיצור נכבה ונדלק ואז אחר כך כתוב בחוברת של הכרטיס יעני של הדרייבר ללחוץ על התקנה ואז זה יתקין את החלק השני של הדרייבר טוב אני נכנס וזה עושה את אותו דבר כאילו לו התקנתי את החלק הראשון כאילו אני צריך לחזור על הכל מחדש כך עשיתי איזה 3 פעמים[וכל פעם זה מכבה מחדש] טוב עברה שנה עכשיו אני רוצה לחזור לשחק אבל אני לא יכל לשחק כי זה כאילו לא קולט את הכרטיס מסך החדש יעני זה שקניתי כאילו אין אותו זה קולט רק את הכרטיס מסך המובנה שהוא גרוע... אז כאילו בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך בסדר אבל זה לא ק…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לקסמרק Z43. אתמול כשנסיתי להדפיס בה היא התחילה לעשות בעיות רציניות. כאשר מכלי הדיו רצים לאורך המדפסת הם פשוט רועדים. עושים רעש בלתי נסבל ורועדים, הריצה הזו לא חלקה. כמובן שאי אפשר להדפיס ככה נורמלי. אני אציין שאחרי כמה שנים בהם השתמשתי במכלי דיו מקוריים, קניתי לפני שבועיים מכלים ממוחזרים (איכות לא טובה, אבל זה סיפור אחר). יכול להיות שיש להם קשר לעניין. נקודה אחרונה על תושבת הדיו השחור במדפסת (אותו חלק שמצופה בחוטי נחושת והרבה) הצטבר קצת דיו שחור. יותר מכל מה שאמרתי עכשיו קשה לי לאמר. אז המדפסת הלכה? למישהו יש רעיון? יש מקום לתקן כזו? (היא נקנתה לפני 4 שנים אז אני מניח שאחריות כבר אין).
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
[1] שלום אז ככה.. יש לי לוח של INTEL והורדתי איזה עדכון ללוח, התקנתי זה עשה ריסט והביוס נראה לי קצת נדפק כי הוא מצפצף ולא עולה . הוצאתי זכרון אחד מהחריץ ואז זה המשיך לעבוד נורמלי.. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם האם צריך לאפס תלוח וזהו פשוט?? [2] יש לי AGP בלוח ורכשתי כרטיס מסך AGPX8 השאלה האם אפשר איך שהו לשנות את זה להגדרה של AGPX8 בביוס????
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה רעשים חריגים כמו רעש של כוס פלסטיק ששמים על הגלגל האחורי של האופניים רק הרבה יותר חלש ועדין ואיזה 2-3 דקות אחרי שהדלקתי הרעש מפסיק.. מהזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הבעיה היא שהיה לי 2X512mb 533 ram והיום הוספתי עוד 2X512mb 667 בהתחלה הכל עבד מציין ופתאום ניהיה לי מן מסך כחול והזכר משהו עם memory יכול להיות שצריך לשנות משהו בBIOS? :'(
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בקצרה: מחברים את המחשב למסך, מדליקים את המחשב, והמסך שחור. כאילו המסך לא מקבל אות מהמחשב - לא עולה שומדבר. בדקתי את כל החיבורים, גם בתוך המחשב. (יש לציין שהכבל והמסך בסדר, שניהם בשימוש עם מחשב אחר ועובדים בסדר גמור) הערכות לגבי מה נדפק יתקבלו בברכה (:
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני פירמטתי את המחשב לפני קצת זמן, והיו לי שני כוננים, C וD מכיוון שהיה חשבו לי לשמור על הרבה דברים, שמתי את כל הקבצים שאני רוצה לשמור, כמו סרטים ושירים וכו' בD ופרמטתי רק את C אחרי הפירמוט, הרבה קבצים לא עבדו, ויש שם קבצים שאני חייב, אז אם מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה, ואיך מטפלים בזה, אני אודה לו ממש דבר שני אחרי הפרמוט, ניסיתי להתקין קובץ, והיה כתוב לי C:\GA...\AUTORUN.EXE IS NOT A VALID WIN32 APPLICATION אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מסדר את זה זה יעזור לי ממש, תודה מראש, אסף
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש עם GEFORCE 7300SE.. יש בו בעיה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר... הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של nvidia שמתאימים לכרטיס הזה ואחרי שהתקנתי המערכת לא זיהתה את הדרייברים אוטומטית, כשניסיתי להתקין ידנית היא כן זיהתה שיש דרייבר של GEFORCE 7300SE אבל בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להשתמש בהתקן זה... ניסתי למחוק ולהתקין ולהחזיר והכל ושום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני בודק את האוויר שהספק כח מוציא , ולפי הבדיקות שלי הוא מוציא קצת מאוד אוויר - פושר עד חם. ממה יכולה לנבוע הבעיה לפי דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הבנתי שצריך דרייבר RAID אבל אין לי אותו אז מאיפה אני יכול להשיג?? ומה אני אמור לעשות אחרי זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-