עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tigri1,

שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by gabglus,

היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by deelad,

שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  5. אתמול בלילה יצאתי לשבת בחוץ עם חברים על כמה בירות. השארתי את המחשב דלוק בלי שום תוכנה דולקת, חוץ מהמסנג'ר. כשחזרתי המחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו וזה לא הלך. אזניתקתי את הכבל של החשמל מהספק והחזרתי והמחשב עלה. אחרי 3 דקות במחשב הוא שוב כבה ונדלק לבד בלי שאלחץ על כלום, לפני שהוא הגיע אפילו לשלב בו הוא מעלה את הוינדוס הוא שוב עשה הפעלה מחדש וככה עד שהוא מגיע למצב שלא רואים אפילו את הדגם של הכרטיס מסך כשמחשב עולה ואז הוא מתכבה סופית ולא נדלק עד שאני לא מוציא את הכבל של החשמל מהספק ומחזיר. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה ואנסה לתקן את זה בבוקר. היום כשקמתי הדלקתי ת'מחשב ושוב אותו דבר. ניסיתי לא להתחבר לאינטרנט, אולי וירוס או משהו. שיחקתי איזה חצי שעה במשחק קטן וזה לא נכ…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by soundf,

האלן אני ממחשב של חבר הבעיה שלי זה שהכרטיס מסך לא מזהה את המסך.. כלומר המסך תקין אם אני מוציא את הכבל הוא רושם שאין סינגל מחובר... כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך בצבע כתום ,כלומר אינו נידלק ואני לא רואה.. אין לי שמץ של מושג למה זה ככה בכל מקרה המפרט שלי בצד <------- תודהההה רבה חברה זה חשוב אגב נ.ב האם כדאי לשלוח את המחשב לחברה (בחיפה -נועה מחשבים) בישביל הבעיה הזאת??? אני מבאר שבע זה בלאגן או שלתת לאיבורי או חברה אחרת לתיקון ??? (אגב מישהו מכיר מישהו אמין בבאר שבע)

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. הבנתי שצריך דרייבר RAID אבל אין לי אותו אז מאיפה אני יכול להשיג?? ומה אני אמור לעשות אחרי זה? תודה.

8. Started by noam_ha2007,

שלום אני חדש.. אני רוצה לקנות כבר המון זמן כרטיס מסך חדש והייתי רוצה שאולי תעזרו לי לבחור אחד.. יש לי חיבור agp X4...ואני לא רוצה משהו יקר מ650.... נ.ב אם יש לי agp X4 אז רק agp X4 יכולים להתאים?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by David_Beckham,

כמה שאני יודע למה המחשבים עושים ריסטרט ... במחשב שלי אין לי מושג הטמפ' של המעבד הכל טוב .. הזיכרון הכל טוב .. וירוסים אין לי יש לי קספרסקי גם אחרי פורמט יש לי את הריסטרט הזה אם ההודעה הכחולה שאני לא יכול לצלם.. ואללה לא יודע מה הבעיה אולי תעזרו לי איכשהו.. אין לי מושג איך זה מגיע בכלל לריסטרט.. בבקשה תעזרו לי .. תראו את המפרט שלי לפני חודש קניתי חלקים חדשים לוח אם + מעבד ..

10. Started by daniel5,

היום הייתי במחשב ופתאום אני רואה מסךכחול לאיזה 2-3 שניות ואז עושה לי ריסטרט למחשב עכשיו שאני מפעיל את המחשב כל פעם המסך הזה חוזר ועושה לי ריסטרט אבל אם אני מפעיל את המחשב במצב בטוח אז הכל טוב הנה המסך הכחול הזה http://img81.imageshack.us/my.php?image=000cf7.jpg או

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. יש לי איזה בעיה מוזרה לא ממש בעיה יותר קטע מעצבן יש לי לוח מסוג DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX שרכשתי לא מזמן. רק עכשיו שמתי לב או שזה היה ולא ראיתי או שזה קרה פתאום ברגע שאני מגביר את המאסטר ווליום עד הסוף הקול נעלם. ברגע אני מחזיר לחצי הקול חוזר בקיצור מה שנהיה זה שחצי בסקאלה הפך לווליום גבוה. נתקלתם בזה? סודר זה היה על מצב של NIGHT MODE

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by moshe_al,
    • 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by bigbosf,

שלום חברים. יש לי בעיה שאני צריך עזרה קטנה איתה . מחשב נדלק אבל המסך מציג רק קווים לבנים - עולים ויורדים . מישהו נתקל ? עוד שאלה.. אם מחברים שני זכרונות ddr512 M 400MHZ ו - ddr 1 g 400mhz איך יעבדו הזכרונות? תודה

14. Started by itcoh,

לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. Started by alex15,

כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  16. שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. ... אוקי ככה קניתי מחשב חדש.. c2d e2180 2.0 לוח אם של אסוס שתומך עד 1333 מה"צ דיסק קשיח 160 גיגה זיכרון 2 גיגה וזה כעקרון הדברים החשבוים קיצר הכל טוב.. עכשו אתמול הגעתי עם המחשב הביתה ,התקנתי xp sp3 הכל היה טוב,שמתי דרייברים מעודכנים לכ.רשת,מסך,קול.. עכשו המחשב קורס לפעמים.. אז מה שעשיתי זה בדקתי קבצי minidump והייתה בעיה בדרייברים של הכ.קול (reltek high definition -מובנה) עכשו מה שעשיתי ביטלתי מהביוס את הכ.קול-ועד עכשו לא קרס אבל אני לא יכול בלי כ.קול =\ הייתה לי גירסא חדישה לדרייבר ועדיין קרס.. נ.ב תמליצו לי על איזה אנטיוירוס אגב... תודה[: יומטוב

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by danboro,

היי קניתי צורב סוני AW-g170a והמחשב מזהה אותו אבל כשאני מכניס דיסקים הוא לא מזהה אותם. בין אם זה דיסקים ריקים או לא, הוא לא מזהה אותם. החלפתי אותו בחנות ויש אותה בעיה עם החדש. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by omershak,

שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by TlStrn,

לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.