עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by ^DMT^,

אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by rambo88,

רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by maormark,

הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

6. שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב Lenovo ideapad l3. לאחר הרכישה גיליתי שהסוללה לא מספיק חזקה, זאת סוללה של 3 תאים רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף ללפטופ שלי את הסוללה לסוללה חזקה יותר של 9 או 12 תאים? תודנ.

7. היי !! לאחר שניקיתי את המחשב,ניקיון זכרונות,לוח אם,כרטיס מסך,ספק כח ומאווררים,ניקיון המעבד+הוספת משחת קירור, המחשב נדלק ונכווה כל 3 שניות !!!! הניקיון בוצע עם לחץ אוויר דחוס , כל הרכיבים תקינים (בדקתי על מחשב אחר) מה עוד יכולה ליהיות הבעיה??!! תודה רבה מראש על העזרה המקצועית!!!!

8. Started by EvilEye69,

אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by ZXY1,

אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by ran.inc,

היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  11. חבר שלי היה בחול חצי שנה..עכשיו הוא חזר והמחשב לא עולה ..כאשר מפעילים אותו המסך פשוט שחור המחשב מתחיל לפעול כאילו מאווררים אבל יש ציפצופים מוזרים ממש ציפצופים מהירים אחד אחרי השני תיתיתיתיתי תיתיתיתיתי וזהו באיזה חלק הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by kovar,

המעבד Intel E6750 הוא 64 ביט?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  14. מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by yehuda12,

קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.

17. Started by oferl31,

לא עובד .

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by Discreet,

שלום לכולם. אני צריך לפתור בעיות בסאונד של המחשב יש לי רמקולים logitech x530 עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס קול של הלוח אם מובנה והיה לי כל הזמן רעשים ברמקולים חלשים כאלה שמפריעים לאיכות הסאונד. וגם היה לי כל כמה דקות שניות זה היה משתנה מין טוו כזה קצר שנמשך שניה אבל מציק. לכן החלטתי שזה בעיה בכרטיס קול וקניתי כרטיס קול אחר ‏Creative Audigy SE 7.1 (PCI) הסאונד קיבל נפח אבל עדיין יש את הטו והרעשים המציקים אבל יש לציין שהאיכות השתפרה.

• 8 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by DRAMAKING,

לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by nitayya,

אז ככה, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB לאחרונה, כמעט כל המשחקים שאני מריץ, באיזשהו שלב קורסים. (PES,CRYSIS,COD4-5,Virtua Tennis) פשוט לאחר 10-20 דקות, המסך נהיה שחור, המחשב ממשיך לעבוד, ואני חייב להפעיל מחדש. מה עושים? זה המחשב שלי (תגידו אם צריך עוד פרטים): Core 2 Duo E4400 2.GHZ לוח אם - Gigabyte 945GCMX-S2 2G RAM ATI Radeon X1650 256MB ספק כוח - COLORSit 500W מה צריך לעשות - בדיקת טמפרטורה או משהו? (יש לי ATI TOOL אבל אין לי מושג). גם ראיתי בכמה אשכולות ואמרו לצלם MEMORY בCPU-Z, אז הנה: http://img261.imageshack.us/img261/2810/cpuzta2.jpg תודה רבה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by shibie,

יש לי בעיה איתו אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו.. קצת עזרה.. תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. תעשו את מה שכתוב בכותרת בבקשה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים