תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת הזרקת-דיו של HP, דגם Deskjet 600 (ישנה יחסית). ניתן להפעיל אותה ולבצע את הדפסת המבחן כראוי, ברגע שמחברים אותה לכניסת ה LPT-1 במחשב (בשעה שהוא פועל בדוס או בחלונות), היא נכבית או מתחילה להתחרפן. מישו נתקל באותה התופעה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, ברשותי radeon 9500 pro מati ולוח אם של via vt8753 apollo p4x266. כשאני מחבר את ה-geforce הכול פועל כשורה. אבל כשאני מנסה את ה-radeon אני רואה שהמאוורר פועל אבל המסך, ועוד מסך אחר שעליו ניסתי רק מראים שחור ואומרים לבדוק את הכבל. על שאר המחשבים ה-radeon עובד. מה יכולה להיות הבעיה? איך פותרים? תודה מראש.
-
- 88 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
לאחר בעיות ותקלות רבות במחשב, הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (Windows XP). לאחר סיום ההתקנה, נדהמתי לגלות כי אחת מתוך שתי המחיצות של הדיסק הקשיח בלתי נגישה, כלומר לא ניתן להכנס אליה ובכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את ההודעה הבאה: "The disk in drive D is not formatted Do you want to promat it now?" יש לציין כי יש לי מידע יקר במחיצה הזו, לכן גם אינני מפרמט את כל הדיסק אלא רק את מחיצת C. ערכתי בדיקה דרך דוס וגיליתי כי אכן יש גישה לקבצים דרך דוס וכל התוכן עדיין קיים. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה ולהציל את כל המידע? עכשיו תורכם, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים זה בזמן צפיה בקבצי ווידיאו ולפעמים זה באמצע משחקים (אני לא חושב שזה בגלל התחממות) יש לי xp pro
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב זיכרון פנימי733MHZ WIN98 256MB והוא נתקע לו במשחקים ובWORD המחשב כבר אחרי פירמוט והתקנה מחדש
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום... כפי שאמרתי המחשב שלי לא עולה... התקרית: המחשב פתוח, משמיע מוזיקה, אני לא נוגע בו. אני בא להזיז את העכבר, לא זז... המוזיקה עדיין מושמעת... אני מנסה להפעיל task manager(win2000 אבל לא מגיב.. המחשב נתקע.. אני מכבה את המחשב על ידי המתג שעל ספק הכוח שמפסיק את המחשב... אבל... כאשר אני מדליק אותו שוב, ואז מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל פשוט לא מגיב לאחר מכן. את הפעולות של בדיקת הסי די רומ וזה אני שומע שהוא עושה.. אבל אז נשמע כמו רעש מוזר כזה, לא צפצוף אלא כמו איזה שתי פעימות כאלה שנשמעות כאילו כמו בסגנון דוס ישן ( זאת אומרת, כמו המחשבים פעם בלי ווינדוס עשו רעשים כאלה מהפיסי ספיקר שהפקודה למשל הייתה לא חוקית) אשר באות אחת אחרי השניה במהירות ואז שום דבר לא מגיב אפילו המסך לא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה כנראה באחד מהמאווררים. כשאני מדליק פעם ראשונה את המחשב אבל רק בהפעלה הראשונה, אחד המאווררים עושה רעש אדיר פשוט כאילו זה מטחנת בשר ואני לא מגזים, אבל, כשאני נכנס לווינדוס הרעש נעלם ולא חוזר יותר. מה לפי דעתכם היא הבעייה? תודה על העזרה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אינטל 2.4 עם win 98 וגם xp ב 98 יש חייגן טלפון אך אני לא שומע שום צליל חיוג או משהו אחר. במחשב הישן שלי שמעתי הכל בלי בעיה מה צריך לבדוק כדי לפתור את הבעייה? ואיפה נמצא החייגן ב xp ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי לפטופ אם אופציה לHIBRANTION קודם כול אין לי מושג ה זה ???? מה היתרונות של זה והאם זה יעיל בכלל וחוסך בטריה ואם יש לזה חסרונות הודה לכם אם תספרו לי הכול על האופציה הזאתי בתודה מראש אני....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האים יש תוכנה שתוכל לתת זיהוי של המעבד שהוא לא זויף?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בעייה די מוזרה שפעם ראשונה שאני נתקל בה..המסך שלי (Samsunf 955DF ) היה במצב StandBy וכאשר הדלקתי אותו הגוון שלו הפך לצהבהב , המסך מקונפג בתוצרת RGB 6500K .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח הוא לוח SQ800 של ג'יגה בייט, הכרטיס קול הוא כרטיס קול און בורד ולפי הנתונים הוא משתמש בבקר של SIS7012 ובמקודד ALC650 (לפי הפרטים של הלוח זה ALC650E, לא מצאתי דריברים ספציפיים לכזה יצור) הבעיה: לא שומעים כלום אם מגדירים שהכרטיס יעבוד כסטריאו, זה עבד בWINAMP בלי דיירקטסאונד ונעלם פתאום. שמגדירים את הכרטיס ל4 או 6 ערוצים ומחברים את הרמקולים לLINEIN (שהופך להיות כניסה לרמקולים אחוריים) שומעים, אבל לא שומעים אם מחזירים את הרמקולים לכניסה הרגילה (LINEOUT, העליונה ביותר) אין שום התנגשות חומרה ואין שום הודעות שגיאה. ציוד: לוח אם SQ800 זוג רמקולים סטריאו מוגברים חלונות XP PRO SP1 WINAMP מדיה פלייר 9 גרסת דריברים: 5.10.0.5080
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 שעד היום לא עבר את ה-35 מעלות, יש לי 768 זיכרון 2 מאווררים גדולים במארז ומאוור למעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך כולם פועלים מאה אחוז, המעבד מגיע ל 70 מעלות! זה לא נורמלי בגרוש למעבד כזה, יש הצעות סיבות? זה יכול להיות משהו עם המשחה התרמית? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-