עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני רוצה להעביר קבצים בין שני דיסקים קשיחים עכשיו לפי מה שהבנתי כבר אני צריך איזשהו כבל שמחבר ביניהם. מישהו יכול להראות לי את הכבל בתמונה או להגיד לי איך נראות היציאות שלו. :s05: (תתקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by X-Style,

בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by alex15,

כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל פנטיום 3 450, זיכרון 64MB, מערכת ההפעלה היא Windows 98 בעברית ואופיס 2000. בתוכנת אופיס כידוע יש כמה תוכנות: אווטלוק, אקסס, אקסל, פאור פוינט, וורד. הבעיה היא שאם אני רוצה להיכנס ל-word ואני לוחץ על האייקון שלו הוא מעלה את האייקון של Word 2000 ונשאר ככה כמה דקות עד שהוא עולה. בשאר תוכנות האופיס זה לא ככה. איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. הי אני רוצה לחבר את כרטיס המסך שיש לי 8800 למסך הטלויזיה ומשום מה אני לא מצליח יש איזה שהוא מדריך איך עושים זאת ? נראה לי שחיברתי את הכבל כמו שצריך לכרטיס מסך את ה- s-video ולטלויזיה את הצהוב למחבר הצהוב שבטלויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by schumih,

אהלן יש לי מחשב בעל המפרט הזה - AMD AM2 3800 Dual Core Asus M2N8-VMX WD 250GB SATA2 7200RPM WD2500YS Leadtek px7300gs LG DVD-RW GSA-H42 SUPER Talent 512 * 2 667mhz באמצע עבודה שגרתית באינטרנט (FIREFOX אם זה רלוונטי) אני שומע מין קליק בתוך המחשב ופתאום הוא עושה ריסט... בלי שום התרעה מוקדמת או כל פעולה מסויימת שאני עושה. מה יכול לגרום לזה? האם אחד מרכיבי החומרה או אולי הווינדוס? כאשר המחשב עולה מחדש (מעצמו, אין צורך להפעיל מחדש) עולה לי הודעה של מיקרוסופט ומודיעה על הבעיה ושואלת האם לדווח על הבעיה למיקרוסופט. אשמח לקבל פרטים נוספים לפני שאפנה לטכנאי, תודה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by itcoh,

לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. זה התחיל כשהחלפתי מסך (המסך עובד). כשהדלקתי אותו המאווררים נדלקו אבל אין אות למסך, אין שום סימן לזה שהמחשב עולה, אין ציפצופים, אין כלום והלד של הפאוור השתגע - או שהוא לא נידלק, או שהוא מהבהב. פתחתי אותו, שיחקתי עם כל החיבורים כולל כולם - ואותו הדבר מאווררים מסתובבים אבל עדיין לא נידלק ואין ציפצופים. הורדתי את הזיכרון - עדיין אותו דבר בדיוק הורדתי את כרטיס המסך - הלד דולק כרגיל! ציפצוף ארוך ו3 קצרים (כמו שאמור להיות בלוח שלי כשאין כ"מ) שמתי את כרטיס המסך על מחשב אחר - פועל גם פועל, ומגיע לווינדוס מזה אני חושב שהבעייה היא בלוח, ספציפית בחיבור הPCI-E מה אתם אומרים יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות או שהבעייה היא 100% בלוח ואני יכול לשלוח אותה לממש את האחריות? נ"ב המחשב מהמפרט …

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. אני ממש בספק שזה אכן העניין, מאחר שבעבר כבר קרה לי מקרה דומה עם כרטיס דומה (אבל לא זהה). שמעתי שישנה דרך להתגבר על הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by Xstyle,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.h…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. Started by position,

אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  13. שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by RGL2006,

שלום היום הוספתי עוד 2 ג'יגה זכרון ראם DDR2 667 כרגע יש לי 4 ג'יגה אבל WINDOWS VISTA מזהה רק 3580 מגה מישהו יודע למה? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by constantine16,

הבעיה היא שהיה לי 2X512mb 533 ram והיום הוספתי עוד 2X512mb 667 בהתחלה הכל עבד מציין ופתאום ניהיה לי מן מסך כחול והזכר משהו עם memory יכול להיות שצריך לשנות משהו בBIOS? :'(

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  16. זה קורה לי רק כשאני משתמש בכבלים מאריכים. תמיד השתמשתי בהם ואני לא מבין איך זה יכול להיות שקט ופתאום חזק??? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by galr52,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ואני רוצה לתקן אותו (כי משעמם לי). עכשיו ניסיתי לפקמט אותו ואי אפשר... כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדוס ואז טוען קצת מתכבה, וחוזר חלילה... מה אפשר לעשות? איך אני בודק איפה התקלה? בתודה מראש, גל

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

שלום, 1.המחשב לא נדלק מכפתור ההדלקה אלא רק כאשר מכניסים את כבל החשמל לספק. 2. עושה ציפצופים שנשמעים כך: צפצוף, המתנה של שניה, צפצוף, המתנה של שניה וכן הלאה וכן הלאה. הערה: הצפצופים נשמעים רק כאשר מחברים כרטיס מסך. 3.בהתחלה המחשב היה נדלק לכמה שניות ומתכבה ואז ניקתתי את שני הצורבים והכונן דיסקטים והוא התחיל לעבוד (החברה של הספק sunshine...משהו סיני כנראה) 4.מסך - המסך בן כ 5 שנים לא היה בשימוש כשנה וכשהיה בשימוש היה עושה לא מעט בעיות, עכשיו כשניסיתי לחבר אותו הוא לא נדלק כלל ועל המסך הייתה כתובה הודעה " no signal input". מפרט המחשב: פנטיום 4 לוח גי'גבייט דגם 7DXE rev.2 זכרון חצי גיגה. כרטיס מסך - יש כמה כרטיסים שניסינו להפעיל עם המסך(גם עם מסך שעובד על כרטיס אחר) והוא לא …

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. קודם כל ערב טוב (יותר נכון לילה אבל לא משנה) סתם גלשתי לי באינטרנט ואולי גם האאוטלוק היה פתוח ופתאום בום... מסך כחול a.k.a. blue screen of death לפי השגיאה חשבתי אולי מדובר בזכרונות דפוקים.. (כתוב שם MEMORY_MANAGEMENT) אולי משהו במערכת הפעלה עצמה דפוק? שווה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות? משום מה גם הקובץ DUMP לא נוצר כמו שצריך (נראה לי שהוא לא נוצר בכלל) - כמו שאתם רואים בתמונה, ככה זה נתקע. בד"כ זה כותב ... 5% 10 % וכך הלאה עד שזה מסיים ואז יש ריסטארט אוטומטי. צירפתי 2 תמונות: הראשונה היא לפי מה שתיארתי בהתחלה, השנייה הייתה לי לפני שבוע בערך באותה סיטואציה פחות או יותר תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by erannaf,

לפני כמה ימים נתקע לי המחשב ואז הוא עשה ריסטרט ואחרי שהמחשב מטעין את הווינדוס יש לי מסך שחור והווינדוס לא עולה והוא פועל רק במצב בטוח פירמטתי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מתקין את הדריברים של הכרטיס מסך הבעיה חוזרת הוצאתי גם את הכרטיס מסך וניקיתי את האבק וזה לא עבר יש לי כרטיס מסך geforce 8500 מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה ומה עושים? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. אני מקווה שלא תפרשו את הבעיה כבעיית תוכנה כיוון שבמחשב אחד זה עובד ובשני לא, שניהם עם חלונות XP PRO: הבעיה היא בכרטיס לכידת ווידאו עם צ'יפ די שכיח, לדעתי, CONEXANT 25878-13 התוכנה היא PICO2000 וההודעה THE SECURITY KEY IS NOT FOUND מופיעה רק במחשב אחד, במחשב אחר הכל עובד. אני יודע שזה בעיה בזיהוי של כרטיס בגלל שבמחשב שהכרטיס עובד, אם מוציאים אותו מקבלים את אותה הודעה... וגם קראתי בכמה פורומים שזה אומר שהתוכנה לא מוצאת את הכרטיס, עכשיו, איך אני יכול לפתור את הבעיה? לוח האם הוא MSI NEO COMBO ולדעתי הPCI יושב על IRQ 16 איך אפשר לצמצם אפשרויות לבעיה?... תודה מראש לעונים.

23. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. אני לא מצליח לעשות את זה יותר בוינדוס 7 כי הוא תמיד כותב שהסמלים (שהורדתי בשביל 7) לא נכונים אז אני לא יודע מאיפה נובעת הבעיה צורף קובץ dmp בתוך RAR תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by itay-ab11,

כשאני מעלה את המחשב, רגע לפני שהוא מגיע לוינדוס,הוא עושה ריסט. כשאני רוצה לפרמט,אני מגיע למסך הכל,הוא טוען את כל החומרה ומיד אחד כך המחשב נסגר. מהו הפיתרון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים