עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dorono008,

קניתי לאחרונה הארדיסק וספק , ההארדיק ממש רועש - מעין קליקים אבל רק אצלי (ניסיתי אצל חבר וזה לא עשה בעיות ) האם ספק בעייתי יכול לגרום להארדיסר להרעיש? ועוד דבר הסתכלתי על הצד האחורי שלו וראיתי שנראה כאילו יש שם בלאי או משהו (מעין צבע חום על המוליכים)זה סתם נדמה לי ? [attachment deleted by admin]

2. יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by LQDForce,

שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by alex125,

שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by Dawn,

אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by wooper,

היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by MLTK,

אני מתכוון ךלרכוש הרדיסק 160 ג'יגה סאטה ויש לי xp-sp1 ואני לא מעוניין לשדרג לsp2 - ורציתי לדעת אם לא יהיו ל בעיות אם זה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by Fostex,

שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by olegr,

יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by lmlm,

שלום, כאשר אני סתם גולש באינטרנט או סתם מתעסק במחשב (לא קרה לי במשחקים בכלל) המחשב עושה רסטרט משום סיבה לא ידוע. מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by zaroor,

לאחר ביצוע עידכון ביוס שנעצר באמצע התהליך סתם (לא מהפסקת חשמל)ורשם ERORR סגרתי את התוכנה המחשב עבד עוד כ חצי דקה כבה ואז לאחר ניסיונות הדלקה אין תצוגה אין ביפ בצליל ניסיתי לאפס או להדליק בכל הצורות האפשרויות לא עוזר,נידלקים המאוררים של המעבד וכ' ואין כלום במסך לא עוזר שום לחיצה במקלדת על כלום האם אפשר להציל את הביוס או לזרוק את הלוח הלוח של גי'גהבייט P-4 478 צ'יפ SIS 650 אין ביוס כפול כאן ,ניסיתי גם לשים כרטיס מסך חשבתי אולי יעלה דרכו לא עזר יש כאן פעולת Q-FLASH אבל בגלל שאין תצוגה אז לא רואים כלום האם אפשר להציל אותו או לזרוק , דרך אגב הצי'פ ביוס מולחם בלוח ולא מוכנס לשקע בלוח כמו בדגמים אחרים

13. המחשב לא משמיע שום צליל של שגיאה גם... (ומן הסתם המסך לא נדלק) פשוט נדלקים המאווררים וזהו מה שמוזר זה שלפעמים הוא כן עולה! אבל אם מעמיסים אז BSOD ולפעמים גם העמסה לא מפילה אותו זה הספק הלך?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. כשאני מחבר נגן MP3 שקניתי עכשיו שזה חיבור usb 2 הוא אומר שחיברתי את זה ליציאה של usb 1 וככה כל יתר הכניסות שיש לי... עשיתי את כל העדכונים של הוינדוס - למרות שזה עדכון מפני שנתיים אולי... וניסיתי לראות גם בביוס מוגדר לי usb 2 - enabled... מה עושים?? תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by zaroor,

מה פרוש הפעולה העתק ל-clipboard ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Oranili,

שלום , לאחי יש מחשב 900MHZ 512 RAM וברצוני להתקין לו WIN98 יש לו XP כרגע . עכשיו ( אל תגידו לי לא צריך ) אני רוצה . ויש לו מחיצה אחת C שהיא NTFS . ו D שכל הדברים שם היא FAT32 למזלי. עכשיו רציתי לשאול אם אני מפרמט את C ומתקין שם WIN98 אחריזה כל ההתקנות + תמונות יעבדו לי אחריזה ? תודה הנה הדרייברים של הלוח אם שלי : אם מישהו ימצא לי את זה אני מאוד ישמח אני מחפש שעות על גבי שעות לא מוצא מיואש Motherboard: CPU Type Intel Celeron, 900 MHz (9 x 100) Motherboard Name Asus Pegasus Motherboard Chipset VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T System Memory 512 MB (SDRAM) BIOS Type Award Medallion (03/30/01) <http://www.phoenix.com/en/products/default.htm> ìéãåø (0:00 AM) : …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. Started by Gliding,

היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by puuma,

שלום התקנתי 2 זכרונת נוספים למחשב מאותו סוג (המחשב עובד על דואל צאנל) עכשיו המחשב נהיה יותר איטי ולא להיפך... מה ההסיבה לזה..... הוא נתקע לכמה שניות כל פעם שאני מוריד משהו ..

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by Zeliran,

כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by -AKEL-,

אני חושב שזה זה... אין לי מושג למה זה קורה אני מפעיל סתם משחק מסויים וואלה עובד לי הכל סבבה ופיתאום אייכשהו אחרי כמה זמן המשחק (לא רק אחד ספציפי) נתקע, המסך רושם לי "נו סינגל" ומראה מסך כבוי ולא אסקייפ ולא קונטרול +אלט + דליט.... לא מגיב... רק אחרי שאני עושה ריסט המחשב עובד הכל טוב ויפה... מה זהב יכול להיות או איך אני יכול לזהות את הבעיה הזאתי? תודה מראש לכל העוזרים בנושא

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by RTSerenity,

שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי תמחשב כבר חודש בערך ,אז ככה זה המפרט CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600 Motherboard : ASUS M2N-E HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: not specified Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m וכבר שקניתי תמחשב הגיע עם כרטיס מסך פגום והביאו לי חדש , לאחר מכן לפני שבוע כבר שלא יכולתי לסבול תבעיות שהיו עם הלוח התברר שגם הוא היה ד…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by position,

אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by matan101010,

צבעתי את המחשב שלי, וצבעתי בטעות גם את הכפתורים בצביעה השנייה.... והם נלחצו לי כלפי פנים, אז הוצאתי את הכפתורים(כפתורים Reset ו-POWER), ושייפתי אותם וזה עבד... אבל חלק מהכפתור POWER נשבר לי והחוטי חשמל שמחברים לכפתור Reset נקרעו לי... אז איך אני יכול לסדר את הבעייה(עם זה איזה דבק או משהו כזה...)?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים