תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני בן כשנה (כולל כל רכיביו הפנימיים). היום הוא פעל כרגיל, עזבתי אותו לכמה דקות, כשחזרתי המסך היה חשוך ולא הייתה אפשרות לעשות אתחול עם הכפתור RESET. לאחר כיבוי והדלקה מחדש, המחשב אף לא עושה SELF TEST, ולראייה לא שומעים את הצפצוף הרגיל. לאחר פירוק כרטיס המסך גיליתי שהמאוורר של הכרטיס תקוע. תיקנתי אותו ע"י שימון והמאוור חזר לפעול ולמרות זאת המצב נשאר כפי שהיה. על פי הסימנים זה נראה כמו בעיה בכרטיס מסך או לוח אם. כיצד ניתן לאמת איזה רכיב כשל? האם יש סיכויי שמדובר ברכיב אחר או בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היום לא היה לי קול המחשב אז בדקתי ומצאתי שהונדוס שינה לי אתה היציאה של הכרטיס עכשיו איך אני מחזיר את זה שיפעל על השקע הירוק דחוף הינה תמונה שמסבירה את הבעייה יותר טוב [br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 19:21:59 הסתדרה הבעייה אני עשיתי שחזור תמיד עובד וסליחה על ההקפצה[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי צורב LG GSA-H10A. הכל עבד עד עכשיו סבבה. אחלה צורב באמת. יום אחד אני מדליק את המחשב, רושם לי Found new hardware. סבבה. קיצר עכשיו הצורב שבק מבחינת המחשב. משמע הוא עובד, אפשר להכניס להוציא דיסקים רק שזה לא מראה כלום. מראה כאילו אין כונן (זאת אומרת ב"מחשב שלי" אין כונן E או מה שזה לא יהיה), לא קולט דיסקים כמובן כתוצאה מזה וב Device Manager זה מראה לי אותו עם סימן קריאה צהוב. אני נכנס למאפיינים שלו זה רושם: קיצר עשיתי Troubleshoot, אמר לי לעשות לו Uninstall ואז אחרי הריסט שהמחשב יתקין מחדש, לא עזר הרבה, המצב אותו מצב. אשמח לקבל עזרה בבקשה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הEXPLORER כל 5 שניות מאתחל את עצמו ללא שום סיבה! יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?! אשמח מאוד לעזרה! -תודה.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב חדש (שבוע בערך) עם ויסטה ויש לו הרבה פעמים ריסטים גם בזמן משחקים וגם סתם כשהמחשב עובד.. לאחר שהמחשב עולה מופיעה השגיאה: מפרט המחשב: E6300 לוח אם INTEL 965 זכרון 1GB 800MHZ של קינג סטון כ. מסך gefoce 7600GT במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה..וגם אין לי ראוטר ואין לי כלום שחוסם... יש לי את תוכנת Kaspersky Internet Security 6.0 שהיא חוסמת לי את המסנגר..וכשאני מוציא אותה המסנגר שלי ניכנס... יש בתוכנה אפשרות לאפשר שזה יתן למסנגר שלי להיכנס..מה אני צריך לעשות כדי שזה יכנס חופשי...!!!!. תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, אתמול שחקתי במחשב ופתאום כעבור כמה זמן נכבה לי המחשב כאילו מישהו הוציא את התקה מהמחשב כשניסיתי להדליק דרך הכפתור מקדימה זה לא נתן לי להדליק, אז ניסיתי ללחוץ על הכפתור השחור שמאחורי המחשב למעלה חיכיתי כמה דקות ואז לחצתי בחזרה כמו שזה היה מקודם ואז לחצתי על הלחצן של הפעלה מקדימה וזה פעל ככה זה קרה לי כמה פעמים לפעמים זה נסגר כעבור הרבה זמן לפעמים כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב ואז פעם אחת זה נסגר ומעכשיו אני לא יכול לפתוח את המחשב בכלל אז רציתי לדעת עם זה בגלל הספק או משהו אחר! ??? ???
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין שני משחקים של EA והופיע לי חלון שבו היה רשום שאין לי דיירקט איקס וזה לא הגיוני כי כבר יש לי שני משחקים מותקנים במחשב.... השאלה שלי היא האם זה בגלל שההתקנה לא בסדר או שהדיירקט או אולי בגלל שזה של EA לא יודע... תודה לעוזרים וד"א אגב עשיתי מה שמישו פה אמר לי עם הדיירקט להכנס בהתחל להפעלה ולרשום DXDIAG וזה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזאת אחת החומרות אצלי במחשב אבל אין לי מושג איזו חומרה פשוט לפני שהווינדווס עולה (בקטע שיש ריבועים ירוקים כאלו שעוברים בפס עם סמל של ווינדווס) אז הוא עושה ריסט ככה איזה 7 פעמים עד שבא לו והוא פשוט נכנס למחשב... עכשיו בזמן האחרון הוא גם לא נכנס למחשב אלא כשאני בא להיכנס למשתמש שלי אז הוא שוב עושה ריסט נראה לי שזאת בעיה באחד החיבורים שם או משהו... מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה או משהו לעשות בשביל לנסות לסדר את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא ASUS P4S533-VM הבעיה היא ביוס.. עד כן הקדמה סופר קצרה, בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שמוצעת באסוס (יש להם תוכנה משלהם ל WINDOWS) הבדיקה הצליחה, המחיקה של הרום הצליחה אבל ה FLASH לא הצליח... הוא נכשל.. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש הוא נכשל... חשבתי לעצמי שאולי נפעיל מחדש את המחשב, וזאת הייתה הטעות שלי.... מייד אחרי שהפעלתי אותו מחדש הוא הפסיק לעלות.. אני דיי בטוח שזה בגלל שהוא בעצם מחק את הביוס, (מי שמכיר את הפעולות של התוכנה של אסוס, הוא עשה 2/3 ונתקע) בגלל שמדובר בביוס ישן אין לו את האופציה של CRASHFREE שבעצם אם הייתה בעיה בביוס הוא אוטומטי מחזיר לדיפולט... או אין את האופציה שאני יודע עליה בכל מקרה.. ניסיתי לנקות את ה COMS כמפלט אחרון, גם זה…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום=] יש לי בעיה קטנה.. יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה בחיבור sata ועוד 40 ג'יגה בחיבור IED ואני לא מצליח ששניהם יעבדו!!! אני לא מבין מה לעשות... שמתי בביוס את ההגדרות על combine mode וזה עדיין לא עובד..... הוא מפעיל לי רק את ה-80 ג'יגה... חשוב לציין שהכל פעל כרגיל עד שחבר שלי שינה לי משהו.... ואני לא יודע איך להחזיר.... ניסיתי הכלל ניסיתי גם לשחזר את הבריירת מחדל ולא עזר=[ בבקשה אם אתם יודעים......
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה,אני מקבל ב 3DMARK05 6.4K אחרי OC אבל משום מה,במשחקים אני מקבח ביצועים גרועים. TMN על הגדרות גבוההות [לא משחק כל כך כבד] מריץ לי על 40-50 FPS סורס על הגדרות כבוהות מריץ לי על 40 FPS מה זה יכול ליהות? Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 GIGABYTE GA-M51GM-S2G NVIDIA 6100 AM2 Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עשיתי עידכון לביוס ונעלצתי לאפס אותו עכשיו בעיקרון ה DEAFULT שלו מספיק בכדי להפעיל את המחשב שלי בצורה תקינה חוץ מבעיה אחת - הזיכרונות עובדים בצב איטי של 166MHZ במקום 200MHZ לפני חודש סידרו לי את הביוס במעבדה וזה סידר לי את המהירות של הזיכרונות מאז שאיפסתי אותו זה שוב ניהיה ככה ועכשיו יש לי 2 אפרויות: 1. תעזרו לי 2. ללכת למעבדת מחשבים שיסדרו לי את זה המפרט שלי AMD64 3800+ Dual Core ASROCK DUAL939 512DDR 3200 X2 GForce6600GT 128MB Thermaltake 380W בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לא משנה איזה מקרופון אני מחבר לכרטיס הקול שלי הוא לא מקליט בכלל, כיוונתי שישתמש בכרטיס קול ככלי קלט כמובן. אבל מה שכן יש לי מקרופון מובנה במצלמת הרשת שמתחבר לUSB ביחד עם המצלמה והוא דווקא כן עובד האמת שהכל התחיל מאז שעדכנתי את הדרייברים של הnforce מהאתר של NVIDIA ואני לא מצא שום פתרון מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5700VE 256 AGP X8 ויש לי בעיה כשאני משחק ב NFS MW הוא כל חצי שעה,שעה קורס ומראה לי את ההודעה הבאה microsoft visual C ++ DEBUG library R6025 -pure virtual function call אני חושב שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם (הוא על קירור סטוק) ולפעמים אני לא מצליח להפעיל סרטים הוא עושה עוד פעם משהו עם ה DEBUG הזה תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש בנפרד את "ארובת האיורור" של המעבד המותקנת על המכסה הצידי של המארז ואם כן אז איפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כונן של WD דגם WD2500KS 250GB 16MB BUFFER עכשיו השאלה שלי אם אני קונה כונן זהה בדיוק האם אני יוכל להקים מערך RAID0 כי ראיתי באתר של WD שיש כוננים מותאמים ל RAID אבל הם חלק מסדרת ה SERVERS והיכולת שלהם היא לתקן שגיאות ב 7-15 שניות לעומת כונן רגיל שלוקח לו 2 דקות.. ורשום שבמערך RAID אם זה לוקח יותר מ 15 שניות המערך יזרוק את הכונן מהמערך. ולכן חייבים כונן תואם RAID עכשיו לא מצאתי איפה שהוא שרשום שהכונן שלי מותאם לRAID.. למישהו יש מושג האם זה נכון באמת או שאולי אני יכול להקים מערך כזה? כל החשש התחיל מי זה שראיתי ב IQPC שיש כוננים 250GB שרשום להם RAID24/7 אז התחלתי לחקור ואני עדיין לא יודע האם באמת אני חייב כונן כזה? אני אשמח לתשובה תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-