עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by therdier,

שלום לכולם, לאחרונה שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל Leadtek GeForce7 A7600 GT TDH (כרטיס מסוג AGP) ומאז השדרוג קבצי avi מתנגנים בWMP בשחור-לבן בלבד. בתוכנות אחרות, כמו BSplayer, אותם קבצים רצים בסדר גמור ובצבע מלא. כשהחלפתי את הכרטיס דאגתי להסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם לפני ניתוקו (Inno3d GeForce FX5900XT) וכאשר התקנתי את הכרטיס החדש, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שלו. גם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את WMP, אבל הבעייה מסרבת להעלם. המפרט המלא שלי: Motherboard: Asus P4P800 SE CPU: Intel Pentium 4 2.6 GHz Memory: 1024 MB RAM DDR2 Leadtek GeForce A7600GT TDH תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. Started by satlan1,

לאחי יש את המחשב nx9600 של HP. פתאום באמצע הגלישה באינטרנט המקלדת שלו הפסיקה להגיב.(הנורות של CAPS LOCK וכל אלה גם נכבו). מאז הוא ניסה להוריד דרייברים, לסרוק נגד וירוסים וספייורים ולא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יש עוד משהו שאפשר לנסות או שהבעיה היא במקלדת עצמה? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by Buffer,

המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית. ועוד דבר אני לא יודע אם זה קשור. עד היום בצהריים משחקים עבדו לי והכל טוב, מה שקורה עכשיו זה ברגע שאני פותח משחק המחשב נדלק מחדש =/ מישהו יכול לחשוב על סיבה? תודה =]

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by barhanin,

שלום לכלכם.. יש לי לוח של אינטל אם צריך אני יתן גם את הדגם.. ועכשיו כשאני מחבר את הפלא פון שלי עם כבל להעביר שירים לפלא פון .. הוא לא מזהה לי את הפלאפון ניסיתי אצל חבר זיהה הכול כמו שצריך.. כשאני מחבר את הפלא פון הוא רושם שיש חומרה חדשה והכול ושאני נותן לו את הדיסק שיתקין מתוכו את הדריוורים של הכבל והמכשיר.. הוא לא מזהה כלום.. אם אפשר איזה עידכון או למישהו יש פיתרון תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by b-nary,

המפרט שלי: Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 היום קניתי וקיבלתי Sapphire x1950GT 256MB, במקום ה-x800XL הקודם שהיה לי (שנשרף). חיברתי אותו, התקנתי דרייברים בצורה נכונה (מחיקת הקודמים - ריסט - התקנת החדשים - ריסט), כמובן Catalyst 7.10, והביצועים שלו מפתיעים אותי לרעה. קיבלתי איתו 59K ב-AM3, שזה בדיוק כמה שקיבלתי עם ה-x800XL. הציון הוא: כרטיס מסך: 9189 מעבד: 8574 סה"כ: 59839 ד"א, קיבלתי 3455 ב-3DMARK 06. מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 מגה של סמסונג כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. תודה עוד תמונה מתוכנה נוספת.. (SIW) כאן יש טמפרטורה כללית שנראת לי תקינה.. אבל עדיין שתי ליבות מגיעות ל 60C ?????

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. שלום, אני חדש בפורום ואני מקווה שזה הסאב פורום הנכון לכתיבת הודעה זו. הבעיה החלה אתמול, כאשר אני משחק משחק מסוים, לאחר פרק זמן של כ10 דקות לערך המשחק נתקע ולאחר מספר שניות גם הסאונד נתקע ואז המשחק קורס וקופץ לי החלון של ALCWZRD (יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK על הלוח אם ) אני לא יודע כל כך אם זה קשור הALCWZRD הזה או לא אבל בכל זאת, בחלק מהמשחקים הוא נתקע ואז גם הסאונד ואז המשחק מתמזער ואני מקבל Error (לדוג' בC&C3 המשחק קורס ואני מקבל 2 ארורים ולאחר מכן זה עושה ריסטרט למחשב) ובמשחקים אחרים זה פשוט נתקע וגם הסאונד לאחר מספר שניות נתקע ואז הכל חוזר לעצמו ועובד רגיל עד התקיעה הבאה. הדבר מציק מאוד ומונע ממני להשתמש באותם משחקים.. אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לפת…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by moris,

שלום! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מסוג via ac 97 enhanced audio controller driver למערכת XP תודה!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by avi_jan,

כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by roih3,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה..וגם אין לי ראוטר ואין לי כלום שחוסם... יש לי את תוכנת Kaspersky Internet Security 6.0 שהיא חוסמת לי את המסנגר..וכשאני מוציא אותה המסנגר שלי ניכנס... יש בתוכנה אפשרות לאפשר שזה יתן למסנגר שלי להיכנס..מה אני צריך לעשות כדי שזה יכנס חופשי...!!!!. תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by fp581,

כל פעם שאני פותח את המחשב הוא ניתקע במסך הראשון שהוא מראה אבל שאני מנתק את כל הusb הוא נידלק רגיל מישיהו יודע מה לאסות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

פתאום משום מקום הוא יכול להיות על 100 אחוז מאמץ והמחשב זז מאוד לאט בדקתי בתוכנת CPU Z וכשזה קורה יש קפיצות במתח למעבד והוא משנה את הבאס שלו וכשזה עובר הכל חוזר להיות רגיל אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך פותרים שיגיד חשוב לציין שזה התחיל לקרות רק לאחרונה לפני זה זה לא היה כמו כן המחשב התחיל לעלות לי את הווינדוס מאוד לאט

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by RayZ,

יש לי כל מיני בעיות קודאקים כאן.. חלק מקבצי האודיו \ וידיאו לא עובדים לי. אני לא ממש חושב שזה קשור בפורמט, כי יש קבצי AVI שעובדים למשל, ויש כאלה שלא. חשוב לציין שלאחרים זה רץ מצויין. בכלל, יש כל מיני הפרעות וידיאו לפעמים, שיבושים, סרטוני וידיאו שרק שומעים בהם ולא רואים.. ניסיתי להוריד K-LITE קודאק, וזה לא עזר. גם ב MSN Plus למשל, צלילי ההבעה לא מתנגנים בכלל.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by Master-Chipsets,

מה קורה ? שמעו : יש לי את הלוח is7-e, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אני בא לעשות boot לCDROM שלו, נכנסתי לביוס והגעתי לתפריט של הגדרות הבוט, סימנתי שיעשה בוט מהCDROM קודם כל, שמרתי את השינויים הפעלתי מחדש את המחשב והוא לא עשה בוט מהCDROM אלה הפעיל את מערכת ההפעלה מחדש מה לעשות?!?!? תעזרו לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by dorviper,

יש לי כרטיס מסך 6600GT עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה ההודעה הבאה http://img124.imageshack.us/img124/2032/untitled22wd1.jpg יש לי בעיה של FPS ממש נמוך במשחקים ונראה לי שזה הגורם... עכשיו פתחתי את המחשב כדי לראות אולי לא חיברתי משו שהכרטיס צריך כדי לקבל כוח וראיתי את הדבר הבא.. המאוורר הזה: http://img124.imageshack.us/img124/4926/p10205800ds.jpg מחובר דרך החיבור הזה: http://img147.imageshack.us/img147/4568/p10205825yg.jpg לכונן הFLOPPY ז"א המאורר מקבל את החשמל מספק הכוח דרך הFLOPPY עכשיו ראיתי שהחלק שיוצא מהFLOPPY למאורר מתחבר גם לכרטיס מסך: http://img124.imageshack.us/img124/7708/p10205794uq.jpg השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להתחבר לFLOPPY או לכל דבר אחר כדי …

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  20. אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by Decorator,

שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by bruno the blade,

שלום לכולם לאחרונה ( חודש אחרון) אני נתקל בבעיה בעליית הווינדוס (XP LITE) בלפטופ שלי , מדובר ב MSI WIND . הבעיה היא בעליית הווינדוס , פעם בכמה הדלקות ( 10 נגיד) המחשב נתקע על המסך הכחול שבין הלוגו הנטען של xp לבין עליית המערכת עצמה. המסך הכחול תמיד ישנו , אחרי הלוגו בפעמים שהוא נדלק זה מופיע ל 2 שניות ואז המערכת עולה , אבל לפעמים זה פשוט נתקע עליו. מה לדעתכם הבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ati הוא נותן שתי הודעות 1. 2. הוא נותן לי להתקין רק מהדיסק שבא עם הכרטיס, אבל זה דרייבר ישן (גרסא 6.10, וכבר יש 6.11). מה זה החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. הי, כוונתי היא שהמחשב ממש קפוא ל 3 עד 5 דקות ואז הוא מתחיל לרוץ .... זה קורה ממש בהדלקת המחשב או בריסטרט האם זו בעיית חומרה או תוכנה. יש לי תחושה שזו בעיית חומרה ,אולי משך טעינת קבלים לא תקינים??? מה זה יכול להיות? תודה, רונן.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. Started by amirxbox,

המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים