עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cliver,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by rafiw,

היי אשמח אם תוכלי לעזור לי כשאני לוחץ על כונן מסויים, C;D וכו.. הכונן לא נפתח, ונפתח לי חלון SEARCH. מסתבר שאני לוחץ קליק ימני על הכונן פונקציית OPEN היא הפונקציה השנייה והראשונה היא SEARCH ולכן זה קורה. השאלה היא איך אני מחזיר את המצב למצב רגיל: כך שאלחץ על הכונן הוא ישר ייפתח ( ולא אצטרך ללחוץ קליק ימני על הכונן ורק אז לבחור OPEN.)

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by thedarkman,

שלום יש לי את המסך SAMSUNG T220 ולפני כמה זמן הוא התחיל להיות מטושטש ולרעוד הדגם של הכרטיס מסך שלי הוא PALIT 9800GT 1GB הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי הם במנוחה 62 מעלות במאמץ עשיתי פעם אחת בדיקת מאמץ וזה הגיע לי ל-90 מעלות אז עצרתי את הבדיקה פחדתי שהוא ישרף האם משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by puuma,

שלום התקנתי 2 זכרונת נוספים למחשב מאותו סוג (המחשב עובד על דואל צאנל) עכשיו המחשב נהיה יותר איטי ולא להיפך... מה ההסיבה לזה..... הוא נתקע לכמה שניות כל פעם שאני מוריד משהו ..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by shmoolm,

חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך (Radeon 9800 pro) ובטלויזיה אני רואה ממש(!) מטושטש... לעומת זאת אם אני שם את ההגדרות של הכרטיס מסך שלי לשחור ולבן בלבד אז זה רואים בטלויזיה טוב. לעומת זאת בצבע אני רואה ממש מטושטש... ההגדרות של הטלויזיה שלי נכונות... PAL B

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי Asus P5K-E עם 2 סטיקים של 1 ג'יגה. OCZ2P800R22GK 4-4-4-15. ומעבד Q6600 B3 . ששמתי ב-BIOS את הזכרונות על Auto , המחשב זיהה אותם כ- 5-5-5-15 , שניתי ידנית ל-4-4-4-15 והכל היה בסדר , ועשיתי גם OC קטן מ-2.4 ל-3GHz . קניתי עוד 2 גי'גה זיכרון מאותו הסוג , ככה שסה"כ יהיו לי 4. שהוספתי אותם במצב של OC עם 4-4-4-15 ידנית , קיבלתי BSOD. ביטלתי OC והחזרתי חזרה למצב Auto עשיתי Restart ואז המחשב סירב לבצע POST. הוצאתי את הסוללה , עשיתי Clear ל-BIOS עם הג'אמפר ושומדבר לא עזר. שהוצאתי את הסטיקים החדשים והדלקתי רק עם 2 ג'יגה אז היה POST והכל היה בסדר. כרגע אני עובד עם 5-5-5-15 ב-Auto ובלי OC. (לא יודע איך היה POST , זה קרה אתמול בלילה , כנראה שהוא נח בלילה ומהבוקר הכל …

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by lior_oo7,

ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב הנייד (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. שימו לב הורדתי את התוכנה HDDLIFE PRO והתוכנה אומרת ככה : מצב הדיסק : סכנה 0% ביצועים : מצויין 87% האם זאת הבעיה של המחשב שלי שעולה לאט מאוד ואיטי מאוד ? הנושא המפורט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288189.0

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. מישהו יכול לעזור בזה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. Started by moskitos,

יש לי את הספק Thermaltake Purepower 460W Blue light ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX והחיבור הארוך הזה של הספק כמו הדוגמא שמוקפת בעיגול פה הוא יותר קטן מהחיבור בלוח מבחינת האורך. הספק של הוא ATX2 ואני חושב שהוא אמור להתאים ללוחץ איך אני מחבר אותו ?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by saar3,

שיחקתי במשחק ופתאום הופיע לי מסך כחול השתמשתי במדריך והגורם הוא wdmaud.sys ולאחר שחיפשתי הבנתי שזה הכרטיס קול משהו יכול להסביר לי איך לתקן תבעיה?!!! תודה מראש לעוזרים

13. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

14. בשעה טובה קניתי מחשב חדש ויש לי מספר בעיות שהמוכר טוען שאין מה לדאוג ,ואני לא יודע אם לבטוח בו הלוח אם( MSI (945PL NEO ומעבד 930 שלי הגיע עם תוכנה CORE CENTER התקנתי אותה אבל כל הזמן היא מתריעה שמהירות המאוורר של המעבד נמוכה כשאני מנסה לשנות את המהירות דרך התוכנה הוא לא מגיב,יש מקום לדאגה? ואילו טמפרטורת המעבד נעה סביב ה 35 מעלות זה טוב? (התוכנה לא נותנת התראה על חום גבוה) ובעיה אחרונה ומרגיזה המודם שלי ?ADSL312 מחובר דרך כרטיס רשת ומדי פעם שאני מבצע הפעלה מחדש נורית LAN LINK לא נדלקת כלומר אין תקשורת עם המחשב לפתור את הבעיה אני מוציא ומכניס את קבל הרשת והיא נדלקת (לא משנה מאיזה צד במחשב הקודם שלי לא הייתה לי בעיה זו לכן אני לא חושב שזה הקבל או המודם) בחנות זיבלו לי את …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  16. היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

כשהווינדוס עולה שהוא מגיע לשלב של הצגת הלוגו, הוא מפעיל מחדש את המחשב, ואין אפשרות להגיע לווינדוס. הבעייה אחרי פירמוט, הדיסק של הווינדוס מקורי ועובד על מחשב אחר. מה עושים? :-\ תודה.

18. Started by Adirz0,

שלום לכל חברי הפורום , למי שיודע ולמי שלא , יש לי מחשב "חדש" (הוא כבר לא כזה חדש) AMD 3800 X2 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D GSKILL 1GBx2 400MHZ לא זוכר תדגם , משהו עם HV בסוף. ENERMAX 535w NoiseTaker בקיצור , מאז שקניתי את המחשב (חצי שנה בערך) , היו מסכים כחולים בלי סוף , פשוט כל הזמן ובכל מצב. עברתי עם המחשב הרבה... בסופו של דבר המחשב הגיע לנועה קומפ (שמשם הזיכרונות נקנו) והם גילו שהבעיה היא בזכרונות והחליפו ל- HV (היו לי GSKILL ZX). בקיצור , המחשב חזר מלפני שבוע , והכל עובד פיקס בלי בעיות. פתאום היום אני משחק CS:S , המשחק נתקע , ובום מסך כחול. אמרתי בסדר , בטח באג או עומס , הדלקתי תמחשב מחדש , נכנסתי שוב ל- STEAM , אני נכנס שוב למשחק , ושוב - מסך כחול. אמרתי לעצמי שזה כבר…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by yotamavi,

אז ככה, בהתחלה קיבלתי את המחשב התקנתי XP והתחלתי ולעבוד..התחילו בעיות כשהתקנתי דרייברים...הרבה מסכים כחולים וכו... היום נזכרתי שיש בעיית תאימות קלה וצריך רק להוסיף קצת מתח דרך הביוס לזכרונות...וזה בדיוק מה שעשיתי..במתח לDDR2 הוספתי 0.1 עכשיו הXP עושה בעיות...בהתחלה הוא היה עולה אבל לאט רצח וגם עובד לאט ..ועכשיו הוא לא עולה בכלל...הוא נתקע במסך של הטעינה...מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Scorp!on,

אין לי מושג מזה ההודעה הזאת אבל מאתמול מופיעה לי כמו מין חלון (ריבוע קטן בצבע כתום ובפנים מצוייר מטוס לבן) ואני לא מצליח לסגור אותו. שאני שם את העכבר על המטוס בלי ללחוץ אליו רשום לי: ASUS AI GEAR3: MODE: high performence cpu power:ואז כל פעם מספר אחר ואחריו watt ושאני לוחץ קליק ימני זה רושם: Alow Balloon Tooltip יש לכם מושג מזה??? מאז שהחלון הזה הופיעה המחשב מתפקד בצורה לא טובה הוא בקושי זז משחקים נתקעים לי,לוקח לו שעה להעלות ל-WINDOWS הוא כל שניה נתקע גם בלי שאני ילחץ על משהו אתם חייבים לעזור לי,אין לי וירוסים והטמפרטורות במחשב סבירות מאוד. מזה יכול להיות לפני יומיים המחשב טס ועבד 10 המחשב: q6600 2gb-800 8800gt asus maximus formula מתחנן תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by sah,

שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by Genom_g,

מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה יש לי בעיה בהרדיסק שלי ! כל פעם שאני מחבר חומרה (הרדיסק אחר ,כרטיס מסך...) ואחרי זה מדליק תמחשב אז ההרדיס המשני עושה מין רעש כזה מציק "קכ קכ" יעני שהוא נכבה ... מה זה החרא הזה ?? ואחרי איזה 50 פעם המחשב עולה ועוד משהו אם אני קונה הרדיסק חדש אם חיבור seta 2 או מה שזה לא יהיה יש מצב שיהיה 3 הרדיסקים על המחשב ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by law89,

היי אשמח לחוכמת ההמונים. מחפש תוכנת גיבוי שעונה על הדרישות הבאות: 1. כרגע משתמש בתוכנה שהחלוקת כוננים חייבת להיות זהה בין מה שמופיע בגיבוי למה שמופיע כרגע. כלומר, נניח רציתי לאחר הגיבוי להתקין לינוקס והקציתי לזה מקום, התוכנה לא מסוגלת להשתמש בגיבוי כדי להחזיר אותו למצב שהיה לפני התקנת הלינוקס. 2. תשלום חד פעמי ולא תשלום בכל שנה מחדש. רצוי משהו במחיר סביר (נגיד 100 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים