תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
אחי הקטן העביר את המחשב מהמסדרון לחדר שלו, בלי שום ציוד היקפי כי בחדר היה לו ציוד היקפי נוסף. כשהוא חיבר את המחשב למסך שהיה בחדר שלו, המסך לא הגיב ולא הראה שום סיגנל (מצד שני הוא לא הראה הודעת חוסר סיגנל או משהו בסגנון) בפעם האחרונה שבדקנו את אותו מסך (לפני חודשיים בערך) הוא היה בסדר גמור בכל מקרה הוא העביר את המסך שהיה במסדרון והמסך הגיב עד הודעת הפתיחה של ווינדוס. הוא הראה סיגנל עד מסך הטעינה של ווינדוס (xp), כולל, ולאחר מכן לא הראה כלום (אבל כמו עם המסך הקודם, לא הראה הודעת חוסר סיגנל). ניסיתי להעלות אותו בsafe mode והוא אכן עלה והראה הכל בלי שום בעיה, אבל מכאן אין לי מושג מה לעשות. אחרי הנסיון הזה שוב עשיתי לו ריסטרט וניסיתי להעלות את הווינדוס רגיל. וקיבלתי אותה תוצאה…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
קניתי 8600GT במקום ה6200TC שיש לי עכשיו. שאני מחבר אותו הווינדוס מציג שגיאה במסך הWELCOME: svchost.exe application error the memory couldn't be written. והשולחן עבודה לא נטען. אבל שאני מחזיר את הכרטיס הישן הכל עובד מצוין... בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר והוא עובד מעולה. מה עושים? :-\
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאות או חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרט לדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקה כשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם לי QUOTE PH Build [2005.04.14.00.32] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time! History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extreme amd-5000-dual core-2.6ghz 2048 ram וכל הדרייברים מעודכנים עכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך לה…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול, הכל היה בסדר. אך כאשר הפעלתי את המחשב אתמול, אחרי שהוא רושם לי: Boot from cd/dvd Boot from cd/dvd, זה נורמלי לגמרי, אמור לעלות הווינדוס/לינוקס/boot loader, מה שזה לא יהיה. כאמור, בפעם האחרונה שניסיתי להפעילו, במקום להפעיל את הווינדוס, אחרי החלק הזה, הוא פשוט לא עושה יותר שום דבר. ניסיתי fixmbr, fixboot, בדקתי אם הכונן הוא bootable, אם הוא מוסתר, אך הכל נראה תקין... מפרט בפרופיל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במחשב חדש כחודש בערך,ועד היום לא היו לי שום בעיות היום נכנס לי SPY למחשב ורציתי להסיר אותו אז הורדתי את התוכנות Ad Aware וSpyBot הרצתי אותם וקפץ המסך הכחול ועשה ריסטרט למחשב בהתחלה חשבתי שזה בגלל עומס ואז כשעלה המחשב הרצתי רק את הAD AWARE ושוב זה עשה מסך כחול הנה שני המיני דאמפס שלי : http://rapidshare.com/files/75127101/2_MiniDumps.rar.html מה הבעיה ? תודה שכחתי לציין גם שהSPY הופיע כאשר האנטי וירוס שלי נתן אזהרה שהקובץ Services משתמש ביותר כוח ממה שהוא צריך(משהו כזה..) ואישרתי את זה ואז הכל התחיל.. אה ומיד שהתחילו הפופ אפים וכו' (שזה הSPY)עשיתי סריקה של אנטי וירוס וזה לא מצא כלום.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הגדרתי את ה TVOUT בעזרת האשף של NVIDIA וכל מה שקיבלתי זה מסך בשחור לבן הפעלתי TVTOOL ומייד כאשר התוכנית עלתה לזכרון קיבלתי צבע . (אני עובד במצב CLONE) אך כאשר ניסיתי להריץ סרט עם BSPLAYER קיבלתי במקום החלון של הסרט חלון שחור. יש לציין שאני מחובר ליציאות DVI עם צג LCD. וSVIDEO עם TV . יש לציין שבעבר כאשר הייתי מחובר עם מסך ללא DVI אז TVTOOL עבדה נפלא... מבקש עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, קניתי לוח ומעבד לאחרונה לאחר שהתקנתי את הרכיבים והתקנתי מערכת הפעלה של מיקרוסופט בשם ווינדוס אקספי פרופשיונל סרביס פאק 1, לאחר פירמוט מלא התפלאתי לגלות שהזכרונות שלי עובדים רק על 100MHZ במקום על 200MHZ אבל הם עובדים עדיין ב DUAL CHANNEL המפרט שלי הוא Asrock 775Dual VSTA 2x 512 MB DDR 400 Intel Pentium D 915 Appollo NVIDIA Geforce 6800NU בכבוד רב ובתודה מראש פיניש
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום=] יש לי בעיה קטנה.. יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה בחיבור sata ועוד 40 ג'יגה בחיבור IED ואני לא מצליח ששניהם יעבדו!!! אני לא מבין מה לעשות... שמתי בביוס את ההגדרות על combine mode וזה עדיין לא עובד..... הוא מפעיל לי רק את ה-80 ג'יגה... חשוב לציין שהכל פעל כרגיל עד שחבר שלי שינה לי משהו.... ואני לא יודע איך להחזיר.... ניסיתי הכלל ניסיתי גם לשחזר את הבריירת מחדל ולא עזר=[ בבקשה אם אתם יודעים......
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שהוא מכבה אותו המחשב נכבה אך עדיין משהו מבפנים מרעיש והסידירום פתאום הנורה שלו נהפכת לצהובה(אין לו דיסק בסידירום)
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חדש פה בפורום אז אני לא כל כך מכיר אותו... יש לי בעיה יש לי מחשב וכשאני מדליק אותו לא קורה כלום הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך... יש פיתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים! :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב אחד שמתי שאני עושה לו הפעלה מחדש או כיבוי אז הוא מגיע אל התמונה שאומרת "windows is shutting down" ונתקע בתמונה הזאת כל החיים איך אני משחרר את זה?? רצ"ב התמונה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) 2010 זה…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אתם יכולים למצוא לי את הקובץ שבתמונה להורדה? זה הדרייברים לכרטיס קול שלי =] תמונה: http://img63.imageshack.us/img63/513/dwf6cb.jpg
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
חברה שלום היום שמתי לב למשהו מוזר ה DDR שלי עובד במהירות 133 במקום 400 והוא גם מסרב לעבוד ב DUAL CHANNEL תמונה 1 http://img477.imageshack.us/img477/5610/untitled3yy.jpg תמונה 2 http://img511.imageshack.us/img511/9464/untitled6pr.jpg מפרט AMD64 3800+ Dual Core ASROCK 939DUAL AGP PCIE ULI 512DDR 3200 x2 XFX GForce 6600GT 128MB עזרה בבקשה אני נועש ובנוגע לחיבור של הזיכרונות יש לי ככה: 2 סלוטים שחורים ו2 כחולים ניסיתי לשים את הזיכרונות בשני הכחולים זה לא DUAL ניסיתי ב 2 השחורים גם זה לא DUAL ניסיתי אחד כחול אחד שחור - גם זה לא DUAL.. אז איך אני עושה DUAL???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול. אחרי שפירמטתי את המחשב אז הכרטיס קול שלי לא מתפקד ז"א שאני נכנס לווינאפ למשל אז אני מקבל קוד שגיאה: 88780078 . בעצם הוא כותב שאני צריך להתקין את הכרטיס קול. אבל אני לא יודע איך עושים את זה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-