תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה בניתי כמה מפרטים וזה ובסוף הגעתי להחלטה שאם אני יקח מעבד טוב וכרטיס מסך בינוני אז יש מצב שירוצו המשחקים טוב מאוד (דרך אגב זה מחשב לגיימר כבד שמשחק משחקים חדשים וכבדים) אוקי אז ככה המעבד שאני רוצה זה intel quad core extreme Q6600 2.4 GHZ והכרטיס מסך שאני רוצה זה CLUB3D 8600GT 512MB OVERCLOCKED EDITION והזכרון שיהיה לי זה 2gb אולי אפילו 4 של corsair 800mhz עכשיו עם מחשב כזה המשחקים ירוצו טוב? אני מדבר למשחקים כמו crysis cod4 bioshock ועוד כמה משחקים חדשים.. כאילו אני מתכוון על ההגדרות הכי גבוהות אם כרטיס כזה ומעבד כזה. אז מה שאני בעצם רוצה שתגידו לי אם זה משתלם לי כאילו אם זה כדאי או שאני יקח 8800GT אבל עם מעבד core 2 duo (6750( והודעה למנהלים אני מצטער אם זה …
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך SAMSUNG T220 ולפני כמה זמן הוא התחיל להיות מטושטש ולרעוד הדגם של הכרטיס מסך שלי הוא PALIT 9800GT 1GB הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי הם במנוחה 62 מעלות במאמץ עשיתי פעם אחת בדיקת מאמץ וזה הגיע לי ל-90 מעלות אז עצרתי את הבדיקה פחדתי שהוא ישרף האם משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף cd ואין חיבורים יש את החיבור הזה שמפוצל ל2 שאפשר להכניס בשתי סידירום אבל יש לי רק 1 אני יכול לקנות ולחבר בשתיהם ? ואיך ? תודהה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי שתי אוזניות. השאלה אם אני משחק איך עושים שאני והיריב שלי נשמע אחד את השני באזוניות ושנוכל לדבר בינינו בעזרת המיקרופון ונשמע אחד אצת השני. תוך כדי משחק?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תראו בכונן C המערכת שלי כתוב לי שנשאר גיגה פנוי ואז שאני באה להכנס לתייקיה C:\Documents and Settings אז אני עושה מאפיינים וזה אומר לי ש 5 וחצי גיגה ביט תפוסים אבל שאני ניכנס אין שם שום דבר רק איזה 8 מגביט תפוסים. עשיתי איחוי דיסק וזה מצא לי תקובץ זה הקובץ FLT-PES08.ISO והוא שוקל 5 וחצי גיגה ביט ובאיחוי דיסק זה אמר שזה לא הצליח לאחה אותו והקובץ נמצא ב C:\Documents and Settings\Alik| local setting|temp|rar$dr00.750/flt-pes08.iso אז הבעיה שאני הולך לתייקיה C:\Documents and Settings\Alik ואני לא מוצא שום שום Local Setting בבקשה אני די לחוץ יש לי רק תתיקיות COCKIS /DESKOP/MY DECUMEND/תפריט התחלה/מועדפים מה עושים?< ??? ???
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה... ולא יודע מה צריך לעשות.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שלי (מפרט מימין) עכשיו כשהמחשב מתחיל במסך שבו אני יכול להיכנס לביוס רשום ללחוץ F12 לפירמוט...אז לחצתי ואז רשום לבחור מאיזה כונן אני רוצה לפרמט , אז בחרתי את הCD-ROM (הדיסק של XP נמצא בצורב DVD) עכשיו אחרי זה הוא נכנס למסך שחור הוא אומר אם אני רוצה להמשיך אז ללחוץ על כל מקש אני לוחץ אנטר וזה כותב כמה דברים ואז רשום A:// ואני יכול להמשיך לכתוב... או שזה בכלל נתקע לפני המסך הזה ורושם שהוא לא מצא איזשהו קובץ והוא לא יכול להמשיך...
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית. ועוד דבר אני לא יודע אם זה קשור. עד היום בצהריים משחקים עבדו לי והכל טוב, מה שקורה עכשיו זה ברגע שאני פותח משחק המחשב נדלק מחדש =/ מישהו יכול לחשוב על סיבה? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכלכם.. יש לי לוח של אינטל אם צריך אני יתן גם את הדגם.. ועכשיו כשאני מחבר את הפלא פון שלי עם כבל להעביר שירים לפלא פון .. הוא לא מזהה לי את הפלאפון ניסיתי אצל חבר זיהה הכול כמו שצריך.. כשאני מחבר את הפלא פון הוא רושם שיש חומרה חדשה והכול ושאני נותן לו את הדיסק שיתקין מתוכו את הדריוורים של הכבל והמכשיר.. הוא לא מזהה כלום.. אם אפשר איזה עידכון או למישהו יש פיתרון תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה כול הזמן אבל בתחילת הפעילות לא אחרי פעילות ממושכת וכול המאווררים מחוברים ושום דבר לא מתחמם
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המפרט שלי: Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 היום קניתי וקיבלתי Sapphire x1950GT 256MB, במקום ה-x800XL הקודם שהיה לי (שנשרף). חיברתי אותו, התקנתי דרייברים בצורה נכונה (מחיקת הקודמים - ריסט - התקנת החדשים - ריסט), כמובן Catalyst 7.10, והביצועים שלו מפתיעים אותי לרעה. קיבלתי איתו 59K ב-AM3, שזה בדיוק כמה שקיבלתי עם ה-x800XL. הציון הוא: כרטיס מסך: 9189 מעבד: 8574 סה"כ: 59839 ד"א, קיבלתי 3455 ב-3DMARK 06. מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 מגה של סמסונג כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב כל פעם שהוא לא נמצא במשחק המחשב קורס מה זאת אומרת שהמשחק פתוח המחשב עובד רגיל ברגע שהוא סוגר את המשחק המחשב קורס משהו מכיר מקרה דומה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרון חדש למחשב מדגם:G.skill 2x4gb ddr3 1333 זה המפרט שלי: AMD paenom II x4 925 box gigabyte GA-MA770T-UD3P2 זכרונות של G.skill DDR3 2048 1333 cl 9-9-9-24 sapphire ATI radeon HD5850 1024MB DDR5 צורב של סמסונגמארז coolermaster CM 690 מאורר למארז ארדיסק 1 TR ספק chieftec A-135 650W מאורר למארז coolermaster long life led 70cfm 120 mm עכשיו כשאני שמתי אותם במחשב אז הם עשו לי צפצופים כאלה והמחשב לא נדלק פה יש תומנה של הלוח אם שלי ועם תפתחו אתם תראו שהצבע של המקום שצריך להשים שמה את הזכרונות הוא זוג לבן וזוג כחול. כשקניתי את המחשב שמו לי את הזכרונות במקביל אחד לשני (כל אחד בצבע אחר) ועכשיו שאני רוצה לחבר את הזכרונות החדשים במקום שנשאר לי אז אני לא יכול כי ה…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
פתאום משום מקום הוא יכול להיות על 100 אחוז מאמץ והמחשב זז מאוד לאט בדקתי בתוכנת CPU Z וכשזה קורה יש קפיצות במתח למעבד והוא משנה את הבאס שלו וכשזה עובר הכל חוזר להיות רגיל אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך פותרים שיגיד חשוב לציין שזה התחיל לקרות רק לאחרונה לפני זה זה לא היה כמו כן המחשב התחיל לעלות לי את הווינדוס מאוד לאט
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-