תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע וקופא ורק ריסטרט עוזר לא משנה מה אני עושה, אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש וזה פשוט קופא באמצע. מה עושים?? חשוב לזכור פנטיום 3 450 מה"ץ 256 זיכרון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שאני שומע שיר, או סרט, לא משנה באיזה נגן, ואני מפסיק אותו(פאוס) ואז ממשיך, אז יש רעש טסססססססססס כזה(כמו של השלג במסכים..). שאני לוחץ שוב על פאוס ואז שוב ממשיך את השיר, השיר מתנגן בסדר, ואז זה ממשיך כמו גלגל(פעם לא שומעים פעם כן). הדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים... מה יכולה להיות הבעייה?! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש ותצוגת המסך שלו. באופן אקראי הצבעים משתנים ואחרי כמה שניות זה מסתדר (צירפתי תמונה, לא הכי ברור אבל עדיין רואים). לפני שאני הולך לחנות... האם זה אכן בעיה בחומרה? מדובר בכ. מסך משולב בלוח אם ובנוסף הבעיה התרחשה לי גם על המסך של הBIOS...
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה כיצד להחליף לוח אם ללא התקנה מחודשת של WINDOWS. ניסיתי באמצעות הסרה של הדרייברים של כרטיס המסך וכן הסרה של דרייבר IDE כיביתי את המחשב ללא הפעלה מחודשת, החלפתי את הלוח אבל הWINDOWS לא עולה יש למישהו מושג? יצוין שיש לי על הלוח הישן גם כרטיס מסך מובנה תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין ראוטר של DLINK מי שיכול לבוא אלי לאייסיקיו בבקשה, 2228030 תודה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה : GIgabyte GA-K8NF-9 למעבד AMD סוקט 939 שהצקיפסט שלו הוא nForce 4 עכשיו איזה דריברים המאתר של nvidia אני צריך להוריד ? את אלו שבאים דרך : paltform/nforce driver -----> nforce series AMD ---->xp או platform/nforce driver ----> nforce 430/410 -------->xp או שאני צריך בכלל משהו אחר ? בקיצור איזה סוג דריבר לבחור מן האתר ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 כל השאר במפרט עכשיו אחרי איזה 4-3 שעות המחשב ניהיה אייתי כזה אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט באותו זמן זה כזה עושה רעשים של קטיעה במוזיקה אולי הבעיה בלוח :s05: לממש אחריות???
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח משום מה להתקין דריברים של הכרטיס קול (כרטיס קול מובנה) כשאני בא להתקין מופיע לי השגיאה הזאת: http://www.pic-il.com/gallery.php?entry=images/1173798768.jpg
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום התקנתי 2 זכרונת נוספים למחשב מאותו סוג (המחשב עובד על דואל צאנל) עכשיו המחשב נהיה יותר איטי ולא להיפך... מה ההסיבה לזה..... הוא נתקע לכמה שניות כל פעם שאני מוריד משהו ..
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי windows vista ואני לא אוהב אותה ואני רוצה לחזור לwindows xp... מחר אני מתכנן לפרמט ואני רוצה לשנות את הגדלים של 3 מחיצות...: יש לי כונן אחד שמחולק ל-3 מחיצות... 1. כונן c שהוא 68 גיגה בייט... 2. כונן e שהוא 33 גיגה בייט... 3. כונן d שהוא 10 גיגה בייט.. עכשיו אני רוצה להעביר לכונן e שבע גיגה בייט מכונן c ואני רוצה להעביר לכונן d חמישה עשר גיגה בייט גם כן מכונן c.... זאת אומרת שכונן c יהיה 46 גיגה בייט כונן e יהיה 40 גיגה בייט וכונן d יהיה 25 גיגה בייט אז איך אני עושה את זה בתוך ההתקנה של xp?!?!? (בתוך תהליך פרימוט המחשב) תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב את ה SOUND BLASTER LIVE PLATINUME + עם ה LIVE DRIVE BAY הבעייה היא שפעם שהייתי מחבר אוזניות ליציאה הקידמית זה היה מנתק את הרמקולים והיה SOUND רק באוזניות עכשיו כשמחברים את האוזניות : 1 - לא מנתק את הרמקולים 2 - יש רעש לבן סטטי חזק (כמו שאין קליטה הטלויזיה ) באוזניות ללא קשר לכלום . - כלומר ברמקולים עדיין שומעים טוב מגיד מוזיקה ובאותו זמן רעש חזק באוזיניות וגם שעושים MUTE להכל ( CD MUDU MIC MASTER VOLUME SPDIF וכו') עדיין שומעים את הרעש הזה. מה יכול להיות הבעייה? בבקשה עזרה תודה ואולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג דרייברים לכרטיס הנ"ל שמתאימים ל XP שי
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי מסך זה וכעבור חצי שנה הוא התחיל להשמיע ציפצוף דק כל כמה זמן (שינוי תדירות הריענון השתיקה אותו לכחצי שעה ושוב חזר הציפצוף) קראתי פה בפורמים שכנראה הבעיה בספק של המסך שהוא לקראת סוף ימיו ורצתי לממש אחריות. הבעיה היא שהצפצוף מופיע "רנדומלית" ולקח הרבה זמן וויכוחים עם החנות עד שהם ראו שאכן יש בעיה ואז הם נתנו לי מסך במקום המסך התקול. למזלי הרע, הבעיה חזרה במסך ה"חדש" וגם אותו נתתי לתיקון ושוב המעבדה של החנות לא עולה על הבעיה וטוענת שהמסך תקין. שאלתי היא האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לשחזר אותה? (עבור החנות) אצלי המסך פועל בערך 24/6 ובד"כ אחרי שהמסך חוזר משינה מופיע הצפצוף, אך בחנות זה לא קרה (כנראה הם לא חיברו אותו למספיק זמן או משהו כזה) נ…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
המחשב שלי ביום בהיר אחד הפסיק לזהות את הכונן צורב שלי - LG GH22NS50 , זאת למרות שהחיבור לחשמל תקין והוא מגיב - נפתח/נסגר. ניסיתי לחיבורי SATA שונים וגם להחליף כבל אבל כלום. חשבתי שאולי הבעיה במכשיר עצמו שכבר כמה שנים אצלי ולכן רכשתי אחד חדש - LG GH24NS95 , שעשה את אותה הבעיה. גם לאחר שהחלפתי בחנות לאחד אחר במחשבה שאולי היה בו פגם כלשהו זה המשיך. חיבורי ה SATA עובדים תקין כאשר אני מחברת אליהם כונן קשיח אחר. כל הנסיונות נעשו כמובן כשהמכשיר מכובה ולא בחשמל ובכל פעם הפעלתי את המחשב מחדש. ניסיתי להוריד עדכון FIRMWARE אבל המחשב טוען שאינו מזהה את המוצר. כאשר אני מכניסה דיסק המחשב מנסה למצוא את הכונן ולאחר מכן שולח הודעה של כשל בהתקנת תוכנת מנהל התקן. יש לצין שמלבד המארז כל המח…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-