עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by killer30,

אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by TzV-EyE-GeR,

כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by Impreza,

לפעמים שאני משחק פתאום נעלם הסאונד ואני צריך להפעיל את המשחק מחדש עכשיו בכלל אין לי סאונד במשחק חוץ מהפרסומת בהתחלה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by simon_hr,

יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות

7. שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. חבר שלי היה בחול חצי שנה..עכשיו הוא חזר והמחשב לא עולה ..כאשר מפעילים אותו המסך פשוט שחור המחשב מתחיל לפעול כאילו מאווררים אבל יש ציפצופים מוזרים ממש ציפצופים מהירים אחד אחרי השני תיתיתיתיתי תיתיתיתיתי וזהו באיזה חלק הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by Gliderpilot,

שלום, קניתי מחנות זיכורונות CROAISR C6400 PRO ...(שהם 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א) והם נדפקו לי עכשיו בדיקה ב-MEMTEST העלתה כמות נכבדה של ERRORים.. הבאתי לחנות את הזכרונות והם אמרו שצריך לשלוח את הזכרונות חול להחלפה וזה ייקח 21 ימי עסקים קרי יותר מ-4 שבועות !!!! האם זה הגיוני ?? האם זה נוגד את חוק הצרכנות ??

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by Scorp!on,

אין לי מושג מזה ההודעה הזאת אבל מאתמול מופיעה לי כמו מין חלון (ריבוע קטן בצבע כתום ובפנים מצוייר מטוס לבן) ואני לא מצליח לסגור אותו. שאני שם את העכבר על המטוס בלי ללחוץ אליו רשום לי: ASUS AI GEAR3: MODE: high performence cpu power:ואז כל פעם מספר אחר ואחריו watt ושאני לוחץ קליק ימני זה רושם: Alow Balloon Tooltip יש לכם מושג מזה??? מאז שהחלון הזה הופיעה המחשב מתפקד בצורה לא טובה הוא בקושי זז משחקים נתקעים לי,לוקח לו שעה להעלות ל-WINDOWS הוא כל שניה נתקע גם בלי שאני ילחץ על משהו אתם חייבים לעזור לי,אין לי וירוסים והטמפרטורות במחשב סבירות מאוד. מזה יכול להיות לפני יומיים המחשב טס ועבד 10 המחשב: q6600 2gb-800 8800gt asus maximus formula מתחנן תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. לאחר שהתקנתי אופיס כמורה ממשרד החינוך קופצות לי הודעות . מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. שלום לכם. יש לי בעייה במחשב שאני לא מבין אותה. אז ככה יש לי win xp מעבד שלי הוא: 2800mhz וזיכרון 512ddr עד כאן המפרט של המחשב שלי. 1. יש לי במחשב שתי דפדפנים אחד firefox שהתקנתי לאחרונה, והשני הוא explorer שבא עם המערכת ההפעלה. תראו אני מאוד מרוצה מהדפדפן החדש firefox , אבל יש דברים שאני לא מבין. אז ככה שאני לוחץ ctrl alt delete, נפתח לי החלון שמראה לי את התהליכים שעובדים על המחשב , וגם את הביצועים. השאלה שלי היא כזאת: שאני פותח את התהליכים אני רואה שה- explorer פועל ברקע תמיד גם שהוא לא פתוח , ומה שהוא צורך שאפילו שהוא לא פתוח זה 22,504kb. וברגע שאני פותח את ה- explorer משולחן העבודה, ואז נכנס שוב לתהליכים אני רואה שמה שיש לי עכשיו שתי תהליכים של explorer. אחד זה הרגיל ש…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. כאמור המחשב עבד כמו שצריך ויש לי אותו כ שנה וחצי וכאשר רציתי לכבות אותו המחשב נידלק וניכבה כ 3 פעמים והיתי חייב לנתק אותו מהחשמל בכדאי להפסיק את הכיבוי וההדלקה כאשר החזרתי אותו לחשמל המחשב מת לגמרי שום נורה לא עובדת והוא לא נידלק בכלל כאילו הוא לא מחובר לחשמל למרות שהוא מחובר והשקע החשמלי בקיר תקין השאלה שלי ואני מודע שללא בדיקה פיזית אין תשובה חד משמעית אבל בהסתמך על הניסיון שלכם בתופעה כזאת בדרך כללהספק כוח נישרף או מעבד הלך או ביכלל לוח אם מחכה לתשובה ומודה מאוד למי שיודע

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by kkffiirr,

מדובר בAMD 4800X2 על לוח ASUS M2A-VM אחרי עבודה בXP של כמה דקות פתאום מחשיך המסך (לפעמים כתוב שהסיגנל שהוא מקבל לא חוקי) ואין מה לעשות. המסך עובר לסטנד ביי, אבל שאר המחשב לא. כשעושים ריסט המחשב חוזר לעובד ואחר כך בXP זה שוב קורה. אין תוכנה מיוחדת שמופעלת כשזה קורה ואין הסבר הגיוני לכך. אני חושד בלוח אם, כי אני משתמש בכרטיס המובנה. עריכה: עוד סיבה שאני חושד בלוח, מידי פעם כשאני עושה ריסטרט אני מקבל הודעת שגיאה מהביוס שכאילו עשיתי אוברקלוק לא תקין. לא עשיתי לו שום אוברקלוק.... רעיונות?

16. האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?

17. Started by moonjib,

מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by brum,

אהלן. הווינדוס XP נכנס ללופ של הדלקה וכיבוי ורק אחרי שהשארתי סטיק זיכרון אחד הצלחתי להעלות את המערכת. עשיתי בדיקה ב MEMTEST וקיבלתי ERROR החלפתי לסטיק השני ושוב ERROR לקחתי שני סטיקים אחרים מחבר וגם עליהם קיבלתי שגיאות. נראה לי מוזר. המערכת מדי פעם קורסת כך שברור שיש בעיה. האם לדעתכם הבעיה בכלל בלוח? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by bennnn,

המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by simla101,

אוקי...הבאתי לידידה שלי מחשב ישן שאיכלס סלרון 533 (הלוח אם עם צ'יספט via apollo pro) עכשיו שמתי לה סלרון 1000 (מכפלה 6.5 באס 166) והמחשב כל הזמן קרס...שיערתי שזה בגלל שהזכרון בOC אז החלפתי לה מעבד לסלרון 766(באס 66 מכפלה 11.5) הבעיה היא שבפוסט המחשב מזהה את המעבד כמעבד 766 אבל עם באס 219 ומכפלה 3.5 משומה כל שינוי שאני מנסה לעשות לו בביוס לא ממש הולך והוא מסרב לקבל את מרותי (כשאני קובע לו לעבוד ב66 מה"צ באס הוא מסרב ועדין מורה על זה) הורדתי CPU-Z והוא מראה לי כאילו הכל בסדר והמעבד עובד ב-66 מגה"צ WTF נסגר עם המניאק?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. אחרי שהלכתי לאיבורי להחליף את הלוח אם הפגום שהם הביאו לי הרכבתי את המחשב ולהפתעתי המחשב נדלק אך אני לא מראה שום סימן לכך שהמסך מציג משהו עליו פשוט מקבל מסך שחור, לא שומע את הרעש הרגיל של הבוט! פשוט כלום אבל המאוורר של המעבד מסתובב ומראה סימן חיים אפילו הספיקר לא עשה צליל שמשהו לא בסדר, נורא חשוד.... נאלצתי לפרק את הכל ורק לחבר את החשמל של המחשב, מעבד וההיטסינק שלו, כרטיס מסך, זכרונות וPW SW לבדוק אולי משהו מקצר או אם קיימת בעיה באחד החלקים. קיבלתי אותה תוצאה המחשב פשוט נדלק ולא עולה.. למרבה הצער דיברתי עם איזה טכנאי בטלפון ובטעות לא חיברתי אחר כך למקום הנכון את הPW SW מתוך כך שהייתי שקוע בשיחת הטלפון, לא יודע אם זה גרם לבעיה וגם הוא אמר לי להזיז את הג'מפר של הCMOS…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רואה תמיד אפשרות בהגדרות הגרפיקה של משחקים שנקראת VSYNC. הקטע הוא שאני שם משחק על Very high ואז כדי לבדוק שכל ההגדרות באמת על הכי גבוהה (וכדי לשים AA על הכי גבוה) אני רואה שזה לא מסומן. מישהו יכול אולי להסביר מה זה בדיוק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by amirxbox,

המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by kip,

אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by kuva,

שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים  ת…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים