עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eldadz,

שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by hfmsite,

בס"ד אח שלי שינה בביוס את המהירות מסך ל70hz עכשיו אני לא רואה כלום במסך(כמו במצב SB) מישהו יודע איך לפתור את זה???? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by ShowstoppeR,

טוב יש לי בעיה דיי רצינית. בתקופה של משהו כמו שנתיים שיש לי את המחשב נשרפו לי בין 5-7 ספקים, כבר הספקתי לספור. כל הספקים היו איכותיים. Thermaltake 430W נשרף פעמיים, הוחלף בזכות האחריות Antec Neo 480W נשרף 2-3 פעמים. אותו סיפור Cooler Master iGreen 500W נשרף היום. עכשיו אני על ספק גיבוי גינרי עד שאני יקנה אחד חדש. המערכת שלי נמצאת באוברקלוק דיי רציני הנה המפרט DFI Ultra-D lanparty nf4 AMD 3500+ @ 2.7ghz geil one 1gb ddr400 @ ddr500 leadtek 6600GT מה יכולות להיות הבעיות. האופציות שחשבתי עליהן זה תשתית חשמל לא יציבה בשיט או בעיה בחומרה ששורפת לי ספקים כל הזמן. עכשיו תורכם

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. מחשב של חבר התחיל לפעול מאוד לאט מבחינה גראפית לדוגמא כשמזיזים חלון זה זז בצורה לא נורמלית. לא חלק כמו שזה היה אתמול. הורדתי GPUZ ושם זה מראה את השעונים על 0 MHZ כמו שאתם רואים בתמונה: בכל מקרה גם משחקים פועלים חצי כן ולא, ז"א שהרוזלוציה לא ניתנת לשינוי אך הוא פועל חלק כמו מקודם. התקנתי מספר דרייברים ניסיתי גם ישנים יותר אך שום דבר לא פעל, גם דרייברים חדשים ללוח לא פתרו את הבעיה. הכרטיס קיים באותו מחשב הרבה זמן. אך אתמול בזמן משחק מסויים המחשב נתקע ואחרי הריסטרט המחשב שוב נתקע, החבר עשה ריסטרט שוב ומאז זה ככה. הכרטיס הוא של LEADTEK 8500GT. ואחרי גיגול ראיתי שזה דיי נפוץ ב8500 אך לא ראיתי שום פיתרון. האם למישהו יש מושג כיצד לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by lowdez,

יש לי צורב מדגם NEC DVD-RW AD-7170A במערכת של amd athlon xp 2500+m abit nforce 2 NF7-S 3 סטיקים של 512 מגה זיכרון של סאמסונג, במהירות 400Hz כרטיס מסך של leadtek geforce 6600gt western digital 160gb ועוד אחד של 80 ג'יגה של wd וכל השאר לא חשוב הבעיה מתחילה ברגע שאני צורב משהו, המערכת פשוט קופאת לכחצי דקה, ואז ממשיכה לצרוב ככה זה קורה במחזוריות של 4-5 פעם כל צריבה ניסיתי לנקות אבק, להחליף דיסקים ולהחליף תוכנות (השתמשתי בנרו ובאלכוהול) אבל עדיין הבעיה ממשיכה. תהליך הצריבה מגיע בערך ל25% ואז המערכת קופאת, אחרי כחצי דקה ממשיך לצרוב עד 40% ואז שוב קופא לחצי דקה, ואז ממשיך לצרוב ושוב קופא ב65% וממשיך ... וזאת אותה השבלונה לגבי כל דבר שאני צורב, אין אם זה קובץ ווידיאו או קובץ ISO …

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by nitayc1,

שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by sonic-man,

לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. מישהו יכול לעזור בזה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. לאחר שחיפשתי כאן בפורום פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי וגם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול פה אבל בכל זאת הבעיה שלי היא כזאת כשאר אני מדליק את המחשב הכל עובד מעולה כאשר אני משחק הכל עובד מעולה אין לי וירוסים ובטח שלא מרגלים בודק כל הזמן המחשב נתקע בזמן הדלקת האינטרנט בעזרת חיגן אני נמצא אצל חברת בזק ואינטרנט זהב התקיעות נמשכות משהוא בסגנון 5 דקות רצופות שאין אפשרות לעשות כלום מה יכולה להיות הבעיה השמח לתשובה טובה בהקדם בתודה תומר

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  11. יכול להיות שיש איזה רכיב פגום שזה רועש כל כך ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by K0sTa,

http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. בשעה טובה קניתי מחשב חדש ויש לי מספר בעיות שהמוכר טוען שאין מה לדאוג ,ואני לא יודע אם לבטוח בו הלוח אם( MSI (945PL NEO ומעבד 930 שלי הגיע עם תוכנה CORE CENTER התקנתי אותה אבל כל הזמן היא מתריעה שמהירות המאוורר של המעבד נמוכה כשאני מנסה לשנות את המהירות דרך התוכנה הוא לא מגיב,יש מקום לדאגה? ואילו טמפרטורת המעבד נעה סביב ה 35 מעלות זה טוב? (התוכנה לא נותנת התראה על חום גבוה) ובעיה אחרונה ומרגיזה המודם שלי ?ADSL312 מחובר דרך כרטיס רשת ומדי פעם שאני מבצע הפעלה מחדש נורית LAN LINK לא נדלקת כלומר אין תקשורת עם המחשב לפתור את הבעיה אני מוציא ומכניס את קבל הרשת והיא נדלקת (לא משנה מאיזה צד במחשב הקודם שלי לא הייתה לי בעיה זו לכן אני לא חושב שזה הקבל או המודם) בחנות זיבלו לי את …

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by schumih,

אהלן יש לי מחשב בעל המפרט הזה - AMD AM2 3800 Dual Core Asus M2N8-VMX WD 250GB SATA2 7200RPM WD2500YS Leadtek px7300gs LG DVD-RW GSA-H42 SUPER Talent 512 * 2 667mhz באמצע עבודה שגרתית באינטרנט (FIREFOX אם זה רלוונטי) אני שומע מין קליק בתוך המחשב ופתאום הוא עושה ריסט... בלי שום התרעה מוקדמת או כל פעולה מסויימת שאני עושה. מה יכול לגרום לזה? האם אחד מרכיבי החומרה או אולי הווינדוס? כאשר המחשב עולה מחדש (מעצמו, אין צורך להפעיל מחדש) עולה לי הודעה של מיקרוסופט ומודיעה על הבעיה ושואלת האם לדווח על הבעיה למיקרוסופט. אשמח לקבל פרטים נוספים לפני שאפנה לטכנאי, תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by killer30,

אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by ComputerGod,

כשאני משחק במשחק כלשהו הוא מתכבה תוך 15-20 דקות וכנ"ל כשאני מסתכל משהו דרך האינטרנט. ראיתי פה עוד אנשים שזה קרה להם ובדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המחשב והיא 60+. למי יש מושג למה זה קורה? יכול להיות שזה בגלל שהספק שלי לא מספיק טוב או משהו כזה? או שצריך לקנות עוד מאווררים?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by Impreza,

לפעמים שאני משחק פתאום נעלם הסאונד ואני צריך להפעיל את המשחק מחדש עכשיו בכלל אין לי סאונד במשחק חוץ מהפרסומת בהתחלה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by simon_hr,

יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות

19. Started by s0d,

מקווה שזה קשור לפה אם לא תגידו לי לאן זה קשור ואני יעביר, יש לי לוח אם abit ip35-E ואני מחפש את האופציה של smart fan ולא מוצא אותה רציתי לדעת אולי זה מוסתר ואני צריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהדברים המוסתרים יופיעו לי אם מישהו יודע או מישהו שיש לו את הלוח אם הזה יכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש.

20. Started by b_tomer,

יש לי בעייה במחשב ואני לא יודע מזה, אני פותח סרט (לא כל הסרטים) וזה עושה לי ריסט למחשב(רק סרטים באיכות גבוה x264/dvdrip) פעם זה עבד ועכשיו לא והסרטים הם טובים לא דפוקים בדתי אצל חבר הכל עבד אצלו או שאם אני מכבה תמחשב בלילה בצהריים בא להדליק הוא נדלק אבל כל פעם שהוא מעלה תויינדוס הוא עושה ריסט עד שהוא מסתדר לפחות 3 ריסטים מישהו יודע במה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by lidor123,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש, עכשיו המחשב מיועד למשחקים לא יותר מידי כבדים כגון פאלקון, il-2 שדורשים מעבד יותר מכ.מסך . עכשיו הנה המפרט שלי cpu: intel e6550 m.board: gigabyte 965p-s3 mem: 2*1024gb kingston g.card:x1950pro 512mb hd: wd 160 gb sata2 case :midi -tower regular+atx 480 w עכשיו הדבר היחדי שלא קניתי חזק זה הספק הג'נריק כפי שאתם רואים הבעיות שאני נתקל בהם הם התאמצות יתר של המעבד וכתוצאה מכך קרטועים במשחקים שדורשים קצת עבודת מעבד לדוג' בהתקנה רגילה של משחק הוא מגיע ל 100% ב task manger ובמשחק פאלקון מי שמכיר הוא מגיע ל 60% משהו פה לא בסדר , ההגדרות הגרפיות שאני עובד איתם הם aa*4, af*2 ,vertical refresh on ככה שגם הכרטיס מסך לא יותר מידי מתאמץ , אני כ…

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by Slavikik,

קיצור עכשיו כשה פתחתי את ה TASK MANAGER ותראו מה ראיתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=taskmangerjt4.jpg תראו כמה ה SVCHOST לוקח!!מה אני יכול לעשות?וגם יש אולי איזה מהתהליכים שהם יכולים להיות וירוס או משהו? ועוד דבר למרות שאני לא משתמש אם הדפדפן של EXPLORER כל כמה שעות מופיע הודעת EXPLORER נתקל בבעיה ואליו להסגר ויש SENT RPORT או אל תשלח..ואם אני פותח בכל זאת את הדפדפן אז ישר מופיע ההודעה הזאת ונסגר הדפדפן.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by RayZ,

אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by yoniY100,

מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים