תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לפני משהו כמו חודש קניתי כרטיס חדש GEFORCE 6600 כשאני משחק באיזה שהוא משחק(כמעט כל משחק) כל כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים הוא ממשיך אחריי 10 שניות, ולפעמים הוא נשאר תקוע, ואז כשאני עושה CTRL+ALT+DEL המחשב עושה לעצמו ריסט אוטומטי, גם היה לי מקרה שהמשחק נתקע, ואז המסך התכבה (לא בדיוק התכבה, אלא האור הבהב - כלומר הווינדווס כאילו לא "שידר" לו שום דבר) אני בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי: בכרטיס מסך הקודם לא היה לי את זה נתקלתי בעוד בעיות במשחקים פרט לבעייה הזאת אחריי שהמחשב עשה לעצמו ריסט, היה כתוב את החלון הזה עם ה"אל תשלח" ו"שלח דו"ח שגיאות" ומלמעלה היה כתוב Microsoft Windows. עשיתי "שלח דו"ח שגיאות" וזה הביא אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=b1e0f65d-8746-…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Q8200, זכרון OCZ GOLD DDR3 1333MHZ - 4GB, לוח אם MSI NEO P45. הבעייה שלי היא שמהרגע הראשון שהרצתי בו ויסטה 64 ביט, פעם בזמן הוא עושה הפעלה מחדש לבד, שמתי לב שזה קורה לאחר יום וחצי עבודה בערך או שימוש עמוס, אך היום זה קרה אחרי שעת עבודה. מאז שזה קרה החלפתי גם למערכת הפעלה 7 גם בגרסת 64 ביט. במעבדה שהייתי, הגדירו את הזכרון לתזמונים הדרושים, ולמתח הדרוש, והזכרונות עוברים בדיקה מקיפה של MEM TEST. עדיין הבעיה נמשכת. עוד דבר ששמתי לב כשתפסתי על חם את מצב ההפעלה מחדש, הוא מסך כחול בו מוצגות כתובות זכרון, וההודעה DUMP IN 15 SECONDS. מה יכולה לדעתכם להיות הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו : יש לי את הלוח is7-e, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אני בא לעשות boot לCDROM שלו, נכנסתי לביוס והגעתי לתפריט של הגדרות הבוט, סימנתי שיעשה בוט מהCDROM קודם כל, שמרתי את השינויים הפעלתי מחדש את המחשב והוא לא עשה בוט מהCDROM אלה הפעיל את מערכת ההפעלה מחדש מה לעשות?!?!? תעזרו לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה ( חודש אחרון) אני נתקל בבעיה בעליית הווינדוס (XP LITE) בלפטופ שלי , מדובר ב MSI WIND . הבעיה היא בעליית הווינדוס , פעם בכמה הדלקות ( 10 נגיד) המחשב נתקע על המסך הכחול שבין הלוגו הנטען של xp לבין עליית המערכת עצמה. המסך הכחול תמיד ישנו , אחרי הלוגו בפעמים שהוא נדלק זה מופיע ל 2 שניות ואז המערכת עולה , אבל לפעמים זה פשוט נתקע עליו. מה לדעתכם הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי צורב של NEC ND-3500AG, ולפני שבוע בערך ה-DVD לא הצליח לקרוא שום דיסק (כולל CD רגיל), ובטח של לצרוב. אז פתחתי את המחשב וניקיתי את הצורב מכל כיוון אפשרי. עכשיו הוא כן קורא לי דיסקים אבל מסרב לצרוב משום מה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב מפרט סטנדרט משרדי משמש לזום של הילדים. סייר הקבצים לא נפתח, יש מסך שחור ואחרי זמן רב נפתח ואז כל פעולה תוקעת אותו שוב. אין בעיית זכרון בכונן ה ssd אין התראת וירוסים אחרי סריקה מלאה. אין בעיית עם הפעלת המחשב או גלישה באינטרנט. יש מספיק זכרון ram פנוי ומעבד לא מראה שהוא בקצה היכולת. איך פותרים?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, התקנתי שנית את וונידוס ויסטה וחשבתי שהבעיה תעבור איתה. התקנתי את כל העדכונים החשובים שהווינדוס מציג ועדיין המחשב נכבה בפתאומיות ומציג את המסך הכחול. זה כבר בלתי נסבל ואני לא יודע איפה הבעיה! באינטרנט? בתוכנה כלשהי? מכיוון שעשיתי פירמוט לפני שהתקנתי את הווינדוס!! הבעיה הזו דחופה לי מאוד... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה. הבעיה השנייה שלי היא שהמיקרופון שלי לא עובד. בXP הוא עבד, אבל בוויסטה לא. אני לא מוצא את האפשרות שיכול להיות שהוא בMUTE (בדקתי בלוח בקרה- Sound ושם מופיע שהוא פועל). צריך דרייבר או משהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער וביגון אני כותב הודעה זו. ניסיתי למרוח משחה תרמית על המעבד ומשום מה אחרי מריחתה והשמת ההיטסינק פשוט המחשב לא עלה. אמרו לי לנסות להוציא את המעבד ולהכניס חזרה וכך עשיתי. המעבד היה דבוק להיטסינק בגלל המשחה התרמית משום מה ופשוט יצא מהמקום. כך, החיבורי זהב האלה שלמטה התעקמו ועכשיו אי אפשר לחבר את המעבד שוב פעם. קלטתי שכנראה המעבד שלי הלך לקיבינימט ואני צריך לקנות חדש. השאלה העכשווית היא מה לא עשיתי בסדר כדי שזה לא יקרה בפעמים הבאות? - ינעל רבעק ינעל אבוק לפחות בזה תעזרו בא לי לבכות.. ככה הלך לו מעבד
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז TT שיש לו חיבורי USB רמקול ואודיו באיזה חיבור של הלוח אם אני צריך לחבר אותם בישביל שהם יעבדו תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חדש פה בפורום אז אני לא כל כך מכיר אותו... יש לי בעיה יש לי מחשב וכשאני מדליק אותו לא קורה כלום הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך... יש פיתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים! :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מדוע הוא קרס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תמונה: קבצי DMP: 1. http://fs08n5.sendspace.com/dl/35e844f20cc565454c8962322db6aa3e/49bad9321454fcfe/3k33gm/Mini031309-02.dmp 2. http://fs10n2.sendspace.com/dl/8dcd23e7294cc04c018af28e2736c5cf/49bad95622499203/7sgsjz/Mini031309-03.dmp (זה ה dmp האחרון) תודה :s05:
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! ברשותי צורב DVD של LG ושאני מכניס דיסק DVD מכל סוג שהוא (+/-/RW) הנרו מראה לי שקיבולת הדיסק היא 4.38GB במקום 4.7 עכשיו רציתי לדעת איך אני מתקן את זה? או שזה אמור להיות בכלל ככה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מההתחלה בשביל אבא שלי , עכשיו כשאני מכניס אותו ל standby ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל לפעול אבל אין כלום , המסך נשאר ב standby והמחשב לא עולה פשוט. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שעד לפני שבוע המחשב היה שלי והיה כל היום ב standby בלי שום בעיה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מנסה כבר חודשים להוריד משחקים ומוזיקה וDVDים בפורמט RAR ומדי פעם אני מקבל CRC ERROR. כנ"ל התקנות של משחקים מכונן CD-ROM פגומות, ואני לא מצליח לעלות מאיפה הבעיה? לפי דעתי אולי בעיה בלוח אם או הגדרות כתיבה לדיסק... אבל הייתי שמח לשמוע דעות אולי אני צריך לקנות ציוד חדש וזהו? אולי הזיכרון לא מתאים? Motherboard- Gigabyte GA-8N-SLI Royal nForce4 SLI chipset Processor - Intel® Pentium® D processor 830 LGA775 Dual Core 64 bit Memory - (2X) Kingston DDR II 512MB PC533 R.Disk - (2X) WD 200GB 7200 RPM 8MB SATAII תודה, איציק.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
על המארז יש לי לוח טמפרטורה וכרגע המעלות רשומות בפרנהייט איך אני משנה את זה לצלזיוס זה המארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-