עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by loghman,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. Started by avi_jan,

כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by just_me,

חברה שלום היום שמתי לב למשהו מוזר ה DDR שלי עובד במהירות 133 במקום 400 והוא גם מסרב לעבוד ב DUAL CHANNEL תמונה 1 http://img477.imageshack.us/img477/5610/untitled3yy.jpg תמונה 2 http://img511.imageshack.us/img511/9464/untitled6pr.jpg מפרט AMD64 3800+ Dual Core ASROCK 939DUAL AGP PCIE ULI 512DDR 3200 x2 XFX GForce 6600GT 128MB עזרה בבקשה אני נועש ובנוגע לחיבור של הזיכרונות יש לי ככה: 2 סלוטים שחורים ו2 כחולים ניסיתי לשים את הזיכרונות בשני הכחולים זה לא DUAL ניסיתי ב 2 השחורים גם זה לא DUAL ניסיתי אחד כחול אחד שחור - גם זה לא DUAL.. אז איך אני עושה DUAL???

6. Started by Armageddon1,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם לוח של אסוס 256 זיכרון פנימי.. הבעיה יהא שהוא לא מעלה את הוינדוס הוא עושה ריסט אוטומאטית לפני הכניסה לוינדוס.. אפשר להיכנס רק דרך סייפ מוד.. למה זה ככה .? איך מתקנים? יכול להיות בעיית חומרה? או רק הוינדוס נדפק או שמה יש איזה חוסר תאימות בין כמה תוכנות יש לו קספרסקי וזון אלארם פרסונל שניהם בקספרסקי סגרתי את האופציה להגנת רשת ..

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  8. אני לא מצליח להזיז את העכבר ובדקתי אם כמה עכברים וזה לא העכבר הנה כמה תמונות שמראות את הקפיצה . אני בדקתי וראיתי שהSVCHOST.EXE קופץ לי והוא כניראה אחרי לזה ומצאתי שיש ווירוס כזה אבל האנטי ווירוס לא מוצא אותו והוא מעודכן רק אתמול עידכנתי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by RayZ,

יש לי כל מיני בעיות קודאקים כאן.. חלק מקבצי האודיו \ וידיאו לא עובדים לי. אני לא ממש חושב שזה קשור בפורמט, כי יש קבצי AVI שעובדים למשל, ויש כאלה שלא. חשוב לציין שלאחרים זה רץ מצויין. בכלל, יש כל מיני הפרעות וידיאו לפעמים, שיבושים, סרטוני וידיאו שרק שומעים בהם ולא רואים.. ניסיתי להוריד K-LITE קודאק, וזה לא עזר. גם ב MSN Plus למשל, צלילי ההבעה לא מתנגנים בכלל.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by alia,

ערב טוב על לוח האם יש 4 פינים לחיבור power sw,hdd led מהמארב יוצאים 2 זוגות:זוג אחד p sw מחובר ללוח והמחשב נדלק ועובד בצורה תקינה הבעיה בזוג השני שזה בעצם שלישיה: בין שני החוטים של hd led יש הפרדה(הם נמצאים בשני קצוות של שלישיה) ובלוח האם יש רק 2 פינים צמודיפ פנויים מה ניתן לעשות? תודה ואם חסר פרטים אשלים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by t d,

שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by sagivp,

היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by yoyoyo,

אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  15. שלום ניסיתי היום לחבר ללוח אם שלי(ABIT KN8 ULTRA) כבל סאונד אופטי אבל לא שומעים מהיציאה כלום בדקתי את החיבורים והכל בסדר דרך הNVMIXER הפעלתי את אשף הרמקולים שגם לא עבד ובחוברת שקיבלתי עם הלוח אין שום הסבר של איך להפעיל את היציאה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by sos,

שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. Started by cosmos,

מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by AcidBurn10,

שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!

19. Started by therdier,

שלום לכולם, לאחרונה שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל Leadtek GeForce7 A7600 GT TDH (כרטיס מסוג AGP) ומאז השדרוג קבצי avi מתנגנים בWMP בשחור-לבן בלבד. בתוכנות אחרות, כמו BSplayer, אותם קבצים רצים בסדר גמור ובצבע מלא. כשהחלפתי את הכרטיס דאגתי להסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם לפני ניתוקו (Inno3d GeForce FX5900XT) וכאשר התקנתי את הכרטיס החדש, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שלו. גם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את WMP, אבל הבעייה מסרבת להעלם. המפרט המלא שלי: Motherboard: Asus P4P800 SE CPU: Intel Pentium 4 2.6 GHz Memory: 1024 MB RAM DDR2 Leadtek GeForce A7600GT TDH תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by Genom_g,

מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by the red dragon,

תסתכלו בתמונה http://img475.imageshack.us/my.php?image=untitledyw8.png נכון למטה הדברים שסימנתי אז אני רוצה לעלים אותם כאילו שהתוכנות האלו לא יעלו כאשר אני מדליק את הוינדוס איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by shainov,

שלום לכולם זהו כרטיס מסך חדש וחיברת לו 6פין מהספק.. שאלה אחת היא שבכרטיס הקודם )X700PRO) הייתה תוכנה שנקראת ITURBO שבעזרתה אפשרי לראות טמפרטורת הכרטיס ולעשות אוברקלוק לזכרונות ולמעבד.. תוכנה חוקית ורשמית של HIS בכרטיס החדש X1950 אין את התוכנה הזו בבאנדל...האם אפשרי להתקין מהדיסק של הכרטיס הקודם את תוכנה זו.. ואם לא האם יש אפשרות לראות טמפ' הכרטיס ואפשרות לאוברקלוק.??? תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by meir61,

התחלתי בפירמוט המחשב.אבל התהליך לקח המון זמן כמעת שעתים.הפסקתי את התקנה כשעדין נותר 30 דקות לסיום כשכול דקה שיורדת במחשב בערך 10 דקות בזמן אמיתי.החלפתי סידי רום. ואת דיסק התקנה וארד דיסק.אין שינוי.מדובר בהתקנת xp sp2 יש למישהו מושג למה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by avidavid,

נשרף לי הלוח היום, הייתי בחנות והוא אישר שזה הלוח. לפני שאני רץ לקנות לוח חדש שתואם למעבד שיש לי, i7700, איך אני יכול לדעת אם המעבד לא נפגע גם כן? יש דרך או שאני קונה לוח ומהמר שהמעבד תקין?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. היי, מחפש מישהו מקצועי ואמין , שמגיע לבית הלקוח ע"מ להתקין ולהשמיש AIO קיים על מחשב עבודה רציני. כל הציוד הרלוונטי נמצא. לצערי, אינני צעיר (אך בקיא מאוד בתחום), ונזקק לעזרה בנדבך הפיזי של המשימה. אזור רעננה. ליצירת קשר, דרך הודעה פרטית. תודה.

דיונים חדשים בפורומים