עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. שלום כולם... יש לי מחשב ישן (מאוד...) משנת 1996, והוא שכב 2-3 שנים במחסן. לפני כמה ימים הוצאתי אותו וחיברתי אותו, והוא לא עבד. הבעייה היא שאני מדליק, ורואים את האורות נדלקים ואת המאווררים אבל חוץ זה כלום (גם לא צפצופים). זה מחשב עם לוח אם ZIDA S5TX, זיכרון SIMM ישן ומעבד PENTIUM+MMX. עכשיו: מה יכולה להיות הבעיה?? חיפשתי על הלוח אם קבלים שרופים, בדקתי את המעבד וזה נראה בסדר... אם למישהו יש רעיונות - תודה!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by sonic-man,

לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by yotamavi,

קיבלתי היום את המחשב החדש שלי (מפרט מימין) עכשיו כשהמחשב מתחיל במסך שבו אני יכול להיכנס לביוס רשום ללחוץ F12 לפירמוט...אז לחצתי ואז רשום לבחור מאיזה כונן אני רוצה לפרמט , אז בחרתי את הCD-ROM (הדיסק של XP נמצא בצורב DVD) עכשיו אחרי זה הוא נכנס למסך שחור הוא אומר אם אני רוצה להמשיך אז ללחוץ על כל מקש אני לוחץ אנטר וזה כותב כמה דברים ואז רשום A:// ואני יכול להמשיך לכתוב... או שזה בכלל נתקע לפני המסך הזה ורושם שהוא לא מצא איזשהו קובץ והוא לא יכול להמשיך...

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by oz25,
    • 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by devek,

שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.

9. Started by barhanin,

שלום לכלכם.. יש לי לוח של אינטל אם צריך אני יתן גם את הדגם.. ועכשיו כשאני מחבר את הפלא פון שלי עם כבל להעביר שירים לפלא פון .. הוא לא מזהה לי את הפלאפון ניסיתי אצל חבר זיהה הכול כמו שצריך.. כשאני מחבר את הפלא פון הוא רושם שיש חומרה חדשה והכול ושאני נותן לו את הדיסק שיתקין מתוכו את הדריוורים של הכבל והמכשיר.. הוא לא מזהה כלום.. אם אפשר איזה עידכון או למישהו יש פיתרון תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by triple_maxim188,

המחשב שלי נכבה כול הזמן אבל בתחילת הפעילות לא אחרי פעילות ממושכת וכול המאווררים מחוברים ושום דבר לא מתחמם

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by killer30,

אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. תודה עוד תמונה מתוכנה נוספת.. (SIW) כאן יש טמפרטורה כללית שנראת לי תקינה.. אבל עדיין שתי ליבות מגיעות ל 60C ?????

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by michabb,

שלום רב, אני מעונין לבצע שיכפול (CLONE) ל-2 דיסקים הנמצאים במערך RAID 1/0 . האם מבחינת תוכנת השיכפול(Macrium,Acronis) המערך שקוף ורואה אותם כדיסק אחד, ואז אין בעיה לשכפל את הדיסקים? תודה מראש.

14. Started by the red dragon,

תסתכלו בתמונה http://img475.imageshack.us/my.php?image=untitledyw8.png נכון למטה הדברים שסימנתי אז אני רוצה לעלים אותם כאילו שהתוכנות האלו לא יעלו כאשר אני מדליק את הוינדוס איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. שלום, אני חדש בפורום ואני מקווה שזה הסאב פורום הנכון לכתיבת הודעה זו. הבעיה החלה אתמול, כאשר אני משחק משחק מסוים, לאחר פרק זמן של כ10 דקות לערך המשחק נתקע ולאחר מספר שניות גם הסאונד נתקע ואז המשחק קורס וקופץ לי החלון של ALCWZRD (יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK על הלוח אם ) אני לא יודע כל כך אם זה קשור הALCWZRD הזה או לא אבל בכל זאת, בחלק מהמשחקים הוא נתקע ואז גם הסאונד ואז המשחק מתמזער ואני מקבל Error (לדוג' בC&C3 המשחק קורס ואני מקבל 2 ארורים ולאחר מכן זה עושה ריסטרט למחשב) ובמשחקים אחרים זה פשוט נתקע וגם הסאונד לאחר מספר שניות נתקע ואז הכל חוזר לעצמו ועובד רגיל עד התקיעה הבאה. הדבר מציק מאוד ומונע ממני להשתמש באותם משחקים.. אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לפת…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by moris,

שלום! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מסוג via ac 97 enhanced audio controller driver למערכת XP תודה!

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by TzV-EyE-GeR,

כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. שלום לכולם היום הורדתי תוכנות נגד סוסים טוראינים ותכונות ריגול השמות שלהם SPYBOT SERACH AND DESTROY וTROJAN REMOVER הרצתי את התוכנות הם מצאו משהו לאחר מכן הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות לפעמים המחשב באינטרנט נקתע לכמה שניות ואחר כך חוזר דבר שלא היה קורה אף פעם ובמשחקים גם התחילו להיות איטיים מאוד למשל במשחק פרו אבלושיין 5 אם שחקן בועט אז אחריי שהוא בעט כבר את הכדור אז שומעים את הרעש של הבעיטה ועוד כל מיני תקיעות שאני מנסה להתקין תוכנות ומשחקים אז המחשב כזה קופא ואם אני עושה CNTRL ALT DELETE אז הוא משתחרר מישהו יודע מה הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים וחג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. Started by Gliderpilot,

שלום, קניתי מחנות זיכורונות CROAISR C6400 PRO ...(שהם 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א) והם נדפקו לי עכשיו בדיקה ב-MEMTEST העלתה כמות נכבדה של ERRORים.. הבאתי לחנות את הזכרונות והם אמרו שצריך לשלוח את הזכרונות חול להחלפה וזה ייקח 21 ימי עסקים קרי יותר מ-4 שבועות !!!! האם זה הגיוני ?? האם זה נוגד את חוק הצרכנות ??

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. המחשב נתקע לי על משהו ועשיתי ריסט מיד אחרי הריסט הוא לא זיהה לי את כונני הדיסק!! DVD.CD !! מה עושים??

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by yonik,

אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…

22. Started by A-L-o-n,

מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. (בדקתי וזה אפשרי בלוח אם שלי) השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. Started by ITSIK86,

יש לי צורב רגיל שהוא גם קורא דיסקים של דיוידי.. לפני שנה וחצי בערך קניתי אותו,והוא של חברת LG בקיצור הוא עושה המון בעיות שאני לוחץ למשל לפתוח את הכונן אז הוא לא נפתח צריך ללחוץ מאה פעם וגם הוא בקושי קורא דיסקים זה לוקח לו הרבה, זמן אם בכלל שלא נדבר על צריבה שצריך לבזבז איזה 7 דיסקים עד שזה צורב נורמלי מה הבעיה כאן?? כנראה שהוא נדפק באמת ועדיף כבר חדש לקנות אבל אולי אפשר להוריד לו איזה עדכון או משהו שיסדר אותו??

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.