תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני חדש מקווה שתוכלו לעזור לי ואולי אוכל לעזור למישהו בעתיד... אז ככה: התקנתי Gears Of War ואחרי ההתקנה הוא ביקש ממני לעדכן דרייבר של המעבד שלי (מפרט בהמשך...) אז הורדתי עדכון והכל הסתדר (הוא הפסיק לבקש את העדכון...) ואז כשאני מתחיל משחק חדש הוא מעביר אותי למסך הLoading ושם אחרי דקה שתיים המסך נכבה... אבל לא בצורה שהוא פשוט נכבה ואפשר להדליק ולהמשיך לשחק אלא פשוט כאילו "מתנתק" מהמחשב (כמו שמפעילים את המסך כשהמחשב מכובה ואז הוא רושם את ההודעות של לבדוק עם המחשב פועל וכו'...) מפרט: Amd athlon 64 processor 3200+ 1 gb ram geforce 6800 gs לא מחשב מאוד חזק אבל על Medium-Low המשחק אמור לרוץ סבבה.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול. אחרי שפירמטתי את המחשב אז הכרטיס קול שלי לא מתפקד ז"א שאני נכנס לווינאפ למשל אז אני מקבל קוד שגיאה: 88780078 . בעצם הוא כותב שאני צריך להתקין את הכרטיס קול. אבל אני לא יודע איך עושים את זה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלי לעזור לי כשאני לוחץ על כונן מסויים, C;D וכו.. הכונן לא נפתח, ונפתח לי חלון SEARCH. מסתבר שאני לוחץ קליק ימני על הכונן פונקציית OPEN היא הפונקציה השנייה והראשונה היא SEARCH ולכן זה קורה. השאלה היא איך אני מחזיר את המצב למצב רגיל: כך שאלחץ על הכונן הוא ישר ייפתח ( ולא אצטרך ללחוץ קליק ימני על הכונן ורק אז לבחור OPEN.)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך (Radeon 9800 pro) ובטלויזיה אני רואה ממש(!) מטושטש... לעומת זאת אם אני שם את ההגדרות של הכרטיס מסך שלי לשחור ולבן בלבד אז זה רואים בטלויזיה טוב. לעומת זאת בצבע אני רואה ממש מטושטש... ההגדרות של הטלויזיה שלי נכונות... PAL B
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הכרטיס שלי לא יציב ותוך 15 דקות אחרי שאני מפעיל את Half-life 2 הוא נופל Geforce 6600 קראתי במדריך קירור כרטיס מסך וכתוב שם בדיוק את הבעיה שלי. פנינו לשחק ב-Half Life 2 אך לאחר כ-15 דקות בלבד המשחק קרס, מה שאומר שלא תמיד כדאי לסמוך על 3DMark כמדד ליציבות המערכת. בסופו של דבר, המהירות המקסימלית היציבה אליה הגענו היא 545MHz לליבה ו-385MHz לזכרונות. איך אני מסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי הכרטיס שאמרתי..יש לו 3 יציאות ועוד אחד מאחורה..הכרטיס הוא של חברת ST-LAB.הבעייה היא כזאת לכרטיס מחוברים המודם שלי הנגן והג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק והמחשב מזהה רק את המודם כלומר רק המודם עובד ושתי היציאות האחרות לא עובדות לי..ניסיתיייי הכללללללל ואני לא יודע למה המחשב לא מזהה,אם זה הוספה הסרה אם זה להוציא את הכרטיס ולהכניס..מה לא נכנסתי למנהל התקנים והוא רושם שהכל בסדר..אז אין מצב הכרטיס לא טוב ובטח שבטח לא הנגן והג'ויסטיק אז חברה מה עושים אני משתגעעעע תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שימו לב הורדתי את התוכנה HDDLIFE PRO והתוכנה אומרת ככה : מצב הדיסק : סכנה 0% ביצועים : מצויין 87% האם זאת הבעיה של המחשב שלי שעולה לאט מאוד ואיטי מאוד ? הנושא המפורט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288189.0
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך לוחות אם או מעבדים לp3 אם משהו מכיר אתר שמפרסמים שם
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היום התחיל להופיע לי במחשב: out of range 111.3khz/139hz זה מופיע לי סתם ככה..
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לעזרה לאחר זמן מה של מנוחה חזרתצי לשחק על המחשב NFS MOST WANTED ליתר דיוק ולאחר כמה ימים של משחק כל פעם שאני נכנס למשחק אני מקבל הודעה : To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. ובTROUBLESHOOTING: משהו כזה - ensure your card has the supplemental powe connector attached וכו וכו והמשחק לא זז בדקתי שהכרטיס מחובר היטב והכבל שמחובר ישירות לכרטיס במקום מדובר על 6600GT של XFX בן שנה + - שעד היום עבד כמו תותח רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שעוזרת לאבחן את מקור הבעיה אם הבעיה בספק או בכרטיס
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי כונן LITE-ON DVDRW SOHW-1633S שהוא כונן שמפעיל CDs ו DVDs וגם צורב הוא יכול להפעיל CD אבל כשאני שם DVD הוא מתחיל להריץ אותו ואז עוצר ומריץ מחדש ושוב עוצר וחוזר חלילה ואי אפשר בגלל זה להכנס לדיסקים של DVD או לצרוב ל DVD מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה חלונות XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני קיבלתי לאחרונה את ה raidmax volcano 630W בטעות השארתי את הבורר על 110 וולט וקיצרתי את הספק. שאלתי האם הנזק הוא לוקלי כלומר מעבדת מחשבים יכולה לתקן את זה או שהלך ואני צריך להזמין עוד אחד? אישית אני משער שעם כל כך הרבה מערכות אל כשל זה מסתכם באיזה קבל מסכן שצריך להחליף או משהו כזה אבל האם מעבדות מחשבים בארץ עושות דברים כאלו או יותר נכון יכולות לעשות דברים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-