עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AKEL,

שלום, יש לי הארדיסק שמגיע ל-50 מעלות!!! מה יכול להיות הסיבה? וכיצד ניתן לטפל בזה? דוגמא:

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by o.b.d,

אהלן,רציתי לשאול האם מישהו מכיר אפשרות של שחזור מערכת ההפעלה מהנקודה הראשונה בה היא התחילה לעבוד בווינדוס 8. אני לא מתכוון לשחזור רגיל שניתן לבחור נקודה מסויימת שבה היה גיבוי,אלא שחזור לגמרי נקי של המערכת... הערה:ראיתי משהו שדומה לזה בכניסה לביוס של הווינדוס 8 אך אנני בטוח שזה יכול לעבוד,האם מישהו מכיר או יודע על דבר בנושא? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tovtov,

בוקר טוב, אז ככה: יש לי מחשב שלא עובד. כאשר מדליקים אותו המאוורר לא פועל מה שרואים זה שנורית הבקרה בלוח האם נדלקת המאוורר של הCPU פועל לשנייה ומפסיק. המעבד לא מופעל וכלום לא נדלק . מה יכולה להיות הסיבה?? תודה, יוסי

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by 114508534,

אני מעלה את המחשב ומוצגת לי ההודעה הבאה : disk boot failure' insert system disk and press enter מה זאת אומרת, מה הולך עם המחשב ? ומזה הדיסק מערכת הזה שהם מבקשים? תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by zipdrive,

ככה לפתע פתאום, בערך בגיל שלוש, יומיים לאחר התקנת windows 7, נראה שכרטיס המסך שלי החליט לשבוק חיים. מרגע שמדליקים את המחשב, לא רואים כלום מלבד תפזורת פיקסלים צבעוניים, כפי שניתן לראות בסרטון שצילמתי. אגב, בזמן boot, הפיקסלים יותר גדולים, כיאה לגרפיקת ascii. מישהו נתקל במשהו כזה? חבר אמר לי שכבר שמע על בעיה של כרטיסי 8800GT + win7 64 + יותר מ2GB זכרון. חוץ מלהגיד שלום יפה לכרטיס (שעושה אותו דבר גם במחשב של אשתי, גם הוא עם win7 64) יש מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by erannaf,

לפני כמה ימים נתקע לי המחשב ואז הוא עשה ריסטרט ואחרי שהמחשב מטעין את הווינדוס יש לי מסך שחור והווינדוס לא עולה והוא פועל רק במצב בטוח פירמטתי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מתקין את הדריברים של הכרטיס מסך הבעיה חוזרת הוצאתי גם את הכרטיס מסך וניקיתי את האבק וזה לא עבר יש לי כרטיס מסך geforce 8500 מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה ומה עושים? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by hugo123,

על הבורד יש כ. קול מובנה ALC-650, פתאום סתם, ללא שום התקנה/אוברקלוקינג/תכנה חדשה, נעלם לו הקול בעת ההפעלה (בנורמל הלוח מדבר בעת בדיקת הביוס) ועם עלית הווינדוס הוא נשמע מעוות ביותר. בבקשה, עזרו לי, אם הלך הבורד בן החודש, אני הולך לקסח למישהו...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום התקנתי היום את הכרטיס powercolor theater 550 pro, אבל חוק מרפי שוב צץ לו וקיימת בעיה, אחרי ההתקנה אין תגובה ואין בכלל התייחסות, לכרטיס, התוכנה שמגיעה עם הכרטיס בכלל לא מזהה שיש כרטיס טלויזיה (התוכנה לא הדרייבר!) וניסיתי להוריד דרייבר מהאינטרנט ועדיין ללא הצלחה, לבסוף הסתכלתי למנהל ההתקנים וראיתי את הקטע הזה שכנראה גורם לבעיה, ניסיתי לבטל כמה שיור התקנים לא שימושיים (מצלמת אינטרנט וכו') אבל עדיין לא הצליח. וברוך השם המחשב שלי מספיק חזק לדעתי לאכול את הכרטיס הזה. מה לדעתכם אפשר לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by xamnon26,

ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by Anas-Nanas,

כשאני מפעיל את המחשב או עושה ריסטרט והוינדווס עולה מחדש הוא עולה עם ההודעת שגיאה המצורפת שכתוב בה כך: אין אפשרות לאתר את 'C:\WINDOWS\System32\system32.exe'.ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב. כדי לחפש קובץ, לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש. בבקשה תנסו לעזור לי כי זה מאוד חשוב לי.... בתודה Anas-Nanas

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי לא מזמן כונן קשיח חדש Western Digital 800 וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכנון הקיים של Seagate 40G. אחרי הרבה ניסיונות שונים הצלחתי למצוא סידור בג'אמרים ובכבלים כך שבביוס זוהו שניהם, אבל הSeagate שעליו הווינדוס היה על סלייב, והמחשב עצמו לא עלה (boot error). כשניסיתי שוב עם הכונן הישן, הוא לא עבד, לא משנה איפה חיברתי אותו ומה היה הסידור בג'אמפרים. או שבביוס הוא לא זוהה, או שהוא הוגדר כסלייב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MIKIBHS,

מערכת הפעלה win XP מחשב נייח שלום כאשר אני מדליק את המחשב מתבצעת העלאת תוכנת ההפעלה (המסך מתפקד) באמצע ההפעלה מופיעה על המסך הודעה " entering sleep mode" והמסך נכבה. ברקע אני שומע דרך הרמקולים שפעולת העלאת מערכת ההפעלה נמשכת כרגיל. החלפתי מסך - התופעה חוזרת על עצמה (משמע זה לא המסך) הוצאתי את הסוללה של המחשב למספר דקות - התופעה לא נפתרה. אני מצליח להעלות את המחשב ב "safe mode" ואז המסך לא נכבה. בדקתי ב power options properties אין לי בכלל את האופציה של sleep mode אשמח להסבר כלשהו וכן פיתרון תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. Started by proevo4ever,

אהלן, יש ברשותי לפטופ מדגם ASUS 31JG הלפטופ מגיע עם כרטיס מסך Nvidia 415GT. לשאלתי - כרטיס המסך ככל הנראה תקול. היציאת HDMI לא עובדת ומקבלים מסך כחול על כרטיס מסך. היציאת VGA תקינה לחלוטין. המחשב כבר לא באחראיות. השאלה אם לצורך החלפה צריך להחליף את כל הלוח-אם או רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by LIOR42,

יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  17. שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון

18. Started by ohadedwi,

שלום רב פתחתי לפני כמה זמן חשבון משתמש מוגבל ב Windows כשרציתי למחוק את החשבון, המחשב מציג מסך כחול. לפי מה שכתוב שם מדובר בבעייית חומרה חדשה שלא זוהתה או משהו כזה. שזה מוזר בגלל שכל מנהלי ההתקן שלי מעודכנים, עד כמה שאפשר. תודה מראש. הערה- החשבון השני עובד לי מצוין. אני אנסה לקחת תמונה מפרט המחשב - Intel Core 2 Quad 6600 8MB LeadTek G92 PX8800 GT ZL 2G RAM GigaByte GA-P35-DS3L Enermax Liberty 400W Dual OS- XP כמו שאתם רואים, זה מחשב חדש, לא אמורה להיות בעיה.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by Dago,

היום פתאם המקלדת החדשה שלי של Microsoft מחליטה פתאם לא לעבוד אני בה מנסה הכל ואין במקום זה האורות שיש לה מהבהבים בלי הפסקה אבל היא לא מגיבה אמרתי אולי הבעיה במקלדת לקחתי לחבר וראו איזה פלא אצלו היא עבדה ואצלי לא הבאתי מקלדת אחרת מחבר ושוב ראו איזה פלא המקלדת שלו עבדה אצלי ? עכשיו אני משתגע החיבור טוב הכל טוב חוץ מזה שברגע שאני מחבר את המקלדת שלי ה"דפוקה" גם העכבר שהוא בכלל ביציאת USB לא מגיב ? עכשיו השתגעתי חיברתי את המקלדת של חבר שלי והעכבר חזר לפעול מוזר מה זה האורות שמהבהבים במקלדת השניה וגורמים למין קצר גם בUSB מחר אני יטלפן לMicrosoft כי זה של מיקרוסופט ויש לי אחריות אבל הקטע שהיא טובה כי היא פעלה אצל חבר שלי פצצה ... בינתיים יש למישהו מושג מה הבעיה ? הוא דרך פתרון …

20. Started by Blkm,

Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by greenheart,

שלום לכולם, קרתה לי תקלה כלשהי במחשב שהצריכה פורמט, ויום לאחר הפורמט נאלצתי לפרמט שוב. לפני הפורמט הראשון גיביתי קבצים של לימודים לצערי על דיסק DVD וחשבתי שזה מספיק טוב ואוכל לפרמט. לאחר הפירמוט הכנסתי את דיסק ה DVD למחשב וניסיתי להעתיק את התכולה שלו למחשב וההליך פשוט נתקע, חזרתי על הפעולה מספר פעמים אפילו במחשבים נוספים ושוב אותו הדבר, אפילו כשאני מנסה להכנס לקבצים מתוך הדיסק עצמו הם לא נפתחים, אך יש מספר קבצים שאותם כן אפשר להעתיק ולפתוח מהדיסק עצמו. בקיצור עושה רושם שאני בבעיה רצינית, ניסיתי להעזר במגוון רב של תוכנות שהבולטת בניהן היא getmydataback שמצאה קבצים רבים שכבר שכחתי שהיו אי פעם במחשב שלי, אבל לא את התיקיות אותם אני צריך (או שהם שם ואני פשו…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  23. היי, מחפש גאון מחשבים, מומחה בתוכנה וחומרה למשימת תמיכה מתמשכת. יש לי בבית מחשב אשר שנים רבות וטובות הסתדרתי בתמיכה הטכנית שלו (מווינדוס 95 ועד ימינו....). עליי לציין שאני אוהב להפיק מהמחשב את המקסימום שניתן וזה כולל למשל קופסת מיתוג USB אשר אני משתמש בה עם הסקייפ ובעזרתה אני משתמש בטלפון הרגיל כדי להתקשר ולשוחח בסקייפ (דבר מדהים בפני עצמו). לאחרונה החלטתי שאני רוצה עמדת מחשב נוספת בחדר אחר בבית, עמדה עם מסך, מקלדת ועכבר בלבד. לשם כך קניתי את Magic Mirror ופה העיניינים התחילו להסתבך והידע שלי (שהוא לא קטן) כבר לא הספיק. יש לי קושי לשתף מידע כמו ספר הכתובות, אאוטלוק אקספרסס, מסמכים, אינטרנט, תוכנות שונות (שמירת סיסמאות וכדומה), סקייפ (חשוב מאד). אני מחפש מישהו שבאמת מבין ו…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Maor Grinberg,

אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by tuvsani,

שלום, יש לי מחשב שמפרטו הוא: i 5 750 Gainward GeForce® GTX 460 1024MB GDDR5 Golden Sample(*2 sli)1 Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular OCZ 4Gb Kit DDR3 1333MHZ 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 3 דיסקים קשיחים Gigabyte GA-P55A-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55AUD4 מארז- NZXT Hades לאחרונה הוספתי מאוורר עליון שמוציא אוויר- Noctua 140MM Case Fan NF-P14 FLX מאוורר למעבד- Arctic Cooling The Freezer XTREME Rev.2 Intel and AMD all Socket windows 7 64 bit עכשיו לבעיה- לעיתים שאני משחק במשחק כבד כלשהו(ואני מריץ את המשחקים הכי כבדים בגרפיקה הכי גבוהה בין היתר- באטלפילד החדש, ג'אסט קוז 2..) המחשב נתקע ל2 שניות ומופיע מסך כחול גם ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.