עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHLOMI71,

שלום לאחר הרכבת המחשב החדש שלי מופיעה ההתנגשות הבאה: אם אני מוריד את ההתקן ומפעיל מחדש התופעה נעלמת וחוזרת בהדלקה הבאה !!! עידכנתי את הביוס ל - 14 דרייברים 2.03 יש רעיונות או שהבעיה בלוח? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. האם קיימת תוכנה הבודקת תקינות כרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  3. Started by ORrrr,

חוץ מבביוס מפני שבביוס הוא מופעל על x4 וחוץ מלהתקין את הדריברים של הצ'יפסט כי זה דפוק את המחשב ישנה דרך לגרום לו לפעול?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by INFERNO,

אנשים כבר נימאס לי ! אחרי שהג'יגהבייט 9000 Pro התפגר ב פעם ה רביעית (!!) החלפתי ל R9100 של ספייר עכשיו גם הוא לא עובד כבר נימאס לי לעבוד עם 2 MX אני פשוט לא מבין מה יכולה להיות הבעיה ? *יש לי את הדריברים הכי חדשים של ה N-force2 *עידכון הביוס אחרון מותקן במחשב (3069 אם אני לא טועה ) ברגע שאני מכניס את ה R9100 מדליק את המחשב , אין סיגנל במסך ובלוח אם יש את המספר 26 . כשאני מחזיר את הג'יפורס הכל פתאום בסדר ... מה אני כבר יכול לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AciD,

שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by waizman,

אז ככה, המחשב המעפן של חבר שלי כל הזמן קורס, אין לי מושג למה. כל כמה זמן של פעילות, המחשב מתחיל למות וה windows לא עולה, דופק ריסטים חופשי. המחשב הוא פנטיום 3, 1000 מה"צ, סוקט, עם מן מתאם מוזר כזה ללוחות של MSI. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=123&MODEL=MS-6199VA על המעבד שמתי לו היטסינק של גרין פאואר של AMD + מאוורר דלטא 60 (מסכן)... כרטיס מסך: וודו 4, 4500 הארדיסק: מאקסטור 30 ג'יגה, 7200 זיכרון: ג'נרי, 128 מגה, חושב ש 133 מה"צ. כרטיס רשת: ג'נרי מודם: ג'נרי. ספק (ניחשתם): ג'נרי 300w... עידכנתי לו ת'ביוס לגרסה האחרונה היום, לא עוזר... נ.ב. ההתקנה של XP גם כן נתקעת, לא רק ה WIN עצמו... יש רעיונות?? ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yanme,

יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. זה כבר הפעם הרביעית או החמישית שזה קורה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי בעיה עם board D865GLC system של intel ועם הכרטיס מסך שלי (ati radeon 9000 pro). משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך שנמצא on board ואת הradeon הוא לא מזהה. ניסיתי לנטרל את הכרטיס מסך בdevice manager אבל גם במצב שאין לו דרייבר כלל, גם במצב של disabled וגם במצב של enabled הוא עדיין לא מזהה את הradeon. ניסיתי להתקין את הדרייברים של הradeon מבלי שהוא יזוהה אבל כמובן שזה לא הלך... יש למישהו פתרון לבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת... אפשר לעשות משהו נגד זה? בתודה רועי נ.ב מעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MortaL,

היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by srolik,

יש לי את הארד דיסק w.d 80g 8mb במערכת מחשב שלי והוא עובד מצויין , פירקתי אותו וניסתי לחבר אותו למחשב הישן פנטיום 3 933 והציפסט על הלוח הוא : intel intel @ 810 fw82810E L0390646 SL3MD INTEL @@ 98 MALAY והמחשב לא בדיוק מקבל אותו , ניסתי אותו כ MASTER והוא לא מעלה את מערכת ההפעלה , ניסתי אותו כ SLAVE ובwindows הוא לא מופיע במחשב שלי , יש לציין שהוא כן מזהה אותו , כי בהתחלה שהמחשב רץ יש את הפרטים של הארד דיסק עוד מספר עובדות , במחשב הישן יש windows me 320mb sdrm עכשיו התקנתי XP ועדיין לא ניסיתי (אני לא יודע אם זה קשור) במחשב החדש יש XP מה אני יכול לעשות שהמחשב הישן יזהה את הארד דיסק ? - אני רוצה להעביר אותו בקביעות למחשב הישן האם סוג הארד …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hugo123,

על הבורד יש כ. קול מובנה ALC-650, פתאום סתם, ללא שום התקנה/אוברקלוקינג/תכנה חדשה, נעלם לו הקול בעת ההפעלה (בנורמל הלוח מדבר בעת בדיקת הביוס) ועם עלית הווינדוס הוא נשמע מעוות ביותר. בבקשה, עזרו לי, אם הלך הבורד בן החודש, אני הולך לקסח למישהו...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hagay,

זה קרה לי כמה פעמים בזמן סתם גלישה באינטרנט.. פתאום המסך נכבה.. ועובד למצב המתנה.. ואז שאני מכבה ומדליק את המסך אני רואה רק מסך שחור.. ותוך כמה שניות זה שוב מתכבה.. הסרתי והתקנתי מחדש את driver של הכרטיס מסך.. והתקנתי שוב את הdriver של המסך .. שהוא iiyama 454... מישהו יודע מה גורם לזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Armageddon1,

זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני סוחב כבר כמה חודשים ולמרות ניסיונות שונים לא הצלחתי לפתור עדיין. מפרט המחשב שלי הוא: Pentium 3 550Mhz 256 Sdram אינטרנט בכבלים (החלפתי גם דרייבר כי חשבתי שאולי יעזור) היה לי Voodoo 3 3000 לפני כמה חודשים קניתי GeForce 4 MX 440. התקנתי אותו אחרי פירמוט (בלי קשר, יצא במקרה) והתקנה מחדש של Win98 SE לא הצלחתי לעבוד איתו כי היו לי מריחות צבע חזקות של שולחן העבודה. החלפתי ל - Radeon 9000, לא הצלחתי להתקין וגם טכנאי מחשבים אצלי בעבודה לא הצליח, גם אחרי שהחליף לי ל - XP (לא הצלחנו להפטר מסימן קריאה ב Device Manager). בקיצור מאז החלפתי חזרה ל - 98 נקי (עשיתי Ghost אחרי ההתקנה מחדש) והחלפתי כרטיס ל Nvidia GeForce2 MX 400 (יצא סיפור ארוך). הסרתי את ה - V…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Red Fox,

טוב, אז ככה, הבעיה שלי היא כזו: יש לי במחשב DVD (הכונן הוא 48X12) והוא עבד טוב מאוד (ועדיין עובד...) הבעיה היא - שכרתי סרט (Resident Evil) ומשום מה ה-DVD לא קורא אותו (כאילו, הוא טוען וטוען וטוען עד שבסוף נדלקת הנורה שליד הכונן, ולא נכבת עד שמוציאים את הדיסק). בדקתי עם המוכרת את ה-DVD בחנות והוא עבד טוב מאוד. בדקתי DVD אחר שיש לי בבית (יצפאן) והוא עובד מצויין. למישהו יש מושג למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה ובצפייה לתשובה, Red Fox.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by elyosef,

ערבטוב כולם יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים צורב וכונן CD התקנתי כרטיס PROMISE ULTRA 100 ואליו חיברתי כונן DVD אחרי שסיימתי את כל הסיפור הזה שמתי לב שאין לי אף תקע מתח בשבילו אשמח לקבל רעיונות תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. אני צריך להקליט מצגת של פאוור פוינט לקסטה יש לי יציאת וידאו אאוט מהכרטיס מסך וחיברתי את הכל לוידאו, עכשיו, צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת? איך בעצם אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by zobb,

קודם כל תודה שנכנסתם לתרד'. לפני בערך שבוע קניתי מחשב חזק ב -9400 ש"ח המפרט: matherboard: ABIT NF7 -SL Ver.2 V.Card: Hercules 9700 128mb Memory : DDR-Ram 512*2 (1Gb) Memory Sumsung CPU: AMD 2100 P\S: Hec 475 צורב כרטיס קול וכו'..... כשאני נכנס לGTA3 המחשב מסתדר יפה בהתחלה אבל כאשר אני מגיע לקטעים קשים עם יריות וכו הוא מתחיל לקרטע . חבר שלי מערכת פחות טובה ממני ועובד אצלו חלקקקק מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה לכל העוזרים נ.ב: הדרברים הם הכי עדכניים נ.ב 2: הלוח תומך ב DUAL האם יכול להיות קשר בין זה שהזיכרון לא DUAL לבין זה שהלוח תומך בפונקציה זו?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by iyehuda,

ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים : לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שלי בדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שלי GIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרות בזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPG ובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמים ואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל א…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by gshhar,

יש לי מחשב נייד עם XP בעיברית וכרטיס של ATI. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה עלמנת לראות סרטים מהמחשב איך אני מסדר את ההגדרות מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  25. Started by eranmor,

לפני שעתיים בערך פירמתי מחיצה אחת מתוך השתיים שהיו על כונן המקסטור ועליה התקנתי XP PRO לאחר שבדקתי שאין בעיות כיביתי וחיברתי כונן נוסף של 10GB של WD אך כאן יש בעיה במחשב שלי אני רואה מחיצה אחת בעלת כל נפח הכונן של WD, את שתי המחיצות של המקסטור (שתופסות את כל הנפח שלו) ועוד מחיצה אחת בלתי מוכרת, חסרת נפח או גישה אליה. כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל הודעה H:\ is not accesible, the parameter is incorrect מאיפה זה בא ואיך אני מעלים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים