עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by natla,

היי, לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש ( amd athlon 2500+, gigabyte 7VAX-A, radeon 7000,Samsung DDR400) ולפתע המסך כבר לא נדלק. ההרגשה שלי שזה דווקא לא המסך, אלא המחשב. כשאני מדליק אותו הנורית בקרה של ההארד דיסק הקשיח נדלקת למס' שניות, אחריה הנורית של ה- DVD וזהו. המחשב נתקע - לא צפצופים, לא רעשים, לא כלום. מה יכולה להיות הבעייה ? ותודה על כל עזרה שתבוא מכם.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by MW,

לפני חמש דקות קיבלתי מסך כחול ב WINDOWS XP רשם שם DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אמר לי לעשות ריסט...עשיתי פתאום המסך לא נדלק רק המחשב.... ניתקתי הוצאי וחיברתי שוב תכרטיס מסך הסתדר עכשיו המחשב מצפצף סתם ככה כאילו מצפצף מפסיק ומצפצף כל כמה זמן.... אני לא יודע מה קורה לו מישהו אולי יודע מה הבעיה??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yoniby,

אהלן קיבלתי את המחשב החדש לפני כמה ימים (מפרט) ומשום מה גיליתי לאחרונה שהיו אס בי הקידמי לא עובד, (מאחורה כן עובד). צריך להתקין אותו/להגדיר משו? או שזו בעיה תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by war_dog,

אני גולש הרבה בפורם הזה... אבל רק עכשיו מצאתי לנכון להירשם... תראו, במחשבי מותקנים 2 דיסקים קשיחים maxtor 20gb 5400rpm ו WD 40gb 7200rpm. הכונן של מקסטור הגיע עם המחשב, ועליו מותקנת win xp pro. איתו אין בעיות. את הכונן של wd קניתי עם מגירה נשלפת בשבילו (קיבלתי אותה בחינם... אז למה לא להשתמש...), כמו כן גם עליו מותקנת win xp pro (אני צריך 2 מערכות הפעלה, אל תשאלו למה). עד עכשיו הכונן של wd עבד פיקס! בלי בעיות בכלל! אבל היום כאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה מוזרה (ראה תמונה). (אני מניח שחשוב לאמר שהmaxtor הוא הide הראשי, והwd הוא הide המשני). ואף אחד מהכוננים לא עלה. אז ניסיתי להוציא את המגירה של הwd ולהדליק את המחשב, והכל פעל כמו שצריך. אז ניסיתי להחזיר את הwd ושוב עלתה א…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי ספק enermax 350 watt והוא אמור להיות איכותי וטוב אז האם זה תקין?,אגב ה"ציוצים" האלה דיי חלשים ויש הפסקות בינהם אם זה משנה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Prophecy,

אתמול המחשב הפסיק לעלות. הוא כל פעם מגיע לחלק שבו הוא צריך להעלות את ווינדוס מההארד דיסק שלי ואז מאתחל את עצמו שוב. יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה שמחולק לסי ודי. היום בבוקר ניסיתי לעשות כמה דברים: 1. העליתי את הגירסא קנופיקס של לינוקס מי שמכיר שלא צורכת התקנה ודרכה ניסיתי להיכנס להארד דיסק. התוצאות היו שהצלחתי להכנס רק לדי. ובסי מותקן הווינדוס. מה שמשמח זה שלא כל ההארד דיסק הלך (אני מקווה) אבל ווינדוס מותקן בסי. 2. ניסיתי להכניס שני דיסקטים של איתחול למחשב. (שלא נעשו במחשב שלי אלא של אח שלי ויש לנו בדיוק אותו מפרט עם אותו ווינדוס והכל.) אף אחד מהם לא עבד והראה שגיאה. כאן אני כבר לא יודע מה לעשות. יש לי תמונה של המחשב של סי אבל אני חייב להגיע לדוס כדי להעלות אותה. הלפ מי פלי…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  8. אני זקוק דחוף לעידכון BIOS בעבור לוח אם Lucky Star 6VA693AM , אשמח לעזרתכם בנידון. נ.ב. הלוח לא שלי אלא של מישהו אחר שצריך לסדר לו.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by InspectorGadget,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.4... 256 מגה זיכרון פנימי וכרטיס GF 2 MX 64MB... הבעיה היא במשחקים.... כשאני משחק... אחרי כמה זמן שאני משחק (לא קבוע) פתאום נתקע המחשב... התמונה קופאת. --- עכשיו גם נתקע המחשב כשהפעלתי את המדיה פלייר... אבל ככה אני יכול להיות שעות סתם באינטרנט ובאיי סי קיו ושהמחשב סתם פתוח ולא קורה כלום.... מה הבעיה ? מה לעשות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  10. Started by Hack4ev3r,

של ום, הוספתי לפני מספר ימים 2 זיגרונות DDR 256 266 MHz אחרי שהמחשב עולה לרוב הוא עושה Reset וגם סתם שאני מצוטט ב אי סי קיו בבקשה יש לכם איזה תשובה?[ יש לי לוח אם Shuttle Socket 478 DDR Based Main board ו Pentium 4 1700 אתר החברה http:\\WWw.spacewalker.com

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. Started by EvilForce,

המחשב שלי לא עובד לי, העלתי את fsb של המעבד והוא עכשיו לא נדלק לי, המסך נשאר על הנורה הכתומה. מה אי צריך לעשות?ומה בדיוק קרה?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by SHLOMI71,

שלום לאחר הרכבת המחשב החדש שלי מופיעה ההתנגשות הבאה: אם אני מוריד את ההתקן ומפעיל מחדש התופעה נעלמת וחוזרת בהדלקה הבאה !!! עידכנתי את הביוס ל - 14 דרייברים 2.03 יש רעיונות או שהבעיה בלוח? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. האם קיימת תוכנה הבודקת תקינות כרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by ORrrr,

חוץ מבביוס מפני שבביוס הוא מופעל על x4 וחוץ מלהתקין את הדריברים של הצ'יפסט כי זה דפוק את המחשב ישנה דרך לגרום לו לפעול?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by INFERNO,

אנשים כבר נימאס לי ! אחרי שהג'יגהבייט 9000 Pro התפגר ב פעם ה רביעית (!!) החלפתי ל R9100 של ספייר עכשיו גם הוא לא עובד כבר נימאס לי לעבוד עם 2 MX אני פשוט לא מבין מה יכולה להיות הבעיה ? *יש לי את הדריברים הכי חדשים של ה N-force2 *עידכון הביוס אחרון מותקן במחשב (3069 אם אני לא טועה ) ברגע שאני מכניס את ה R9100 מדליק את המחשב , אין סיגנל במסך ובלוח אם יש את המספר 26 . כשאני מחזיר את הג'יפורס הכל פתאום בסדר ... מה אני כבר יכול לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AciD,

שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by waizman,

אז ככה, המחשב המעפן של חבר שלי כל הזמן קורס, אין לי מושג למה. כל כמה זמן של פעילות, המחשב מתחיל למות וה windows לא עולה, דופק ריסטים חופשי. המחשב הוא פנטיום 3, 1000 מה"צ, סוקט, עם מן מתאם מוזר כזה ללוחות של MSI. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=123&MODEL=MS-6199VA על המעבד שמתי לו היטסינק של גרין פאואר של AMD + מאוורר דלטא 60 (מסכן)... כרטיס מסך: וודו 4, 4500 הארדיסק: מאקסטור 30 ג'יגה, 7200 זיכרון: ג'נרי, 128 מגה, חושב ש 133 מה"צ. כרטיס רשת: ג'נרי מודם: ג'נרי. ספק (ניחשתם): ג'נרי 300w... עידכנתי לו ת'ביוס לגרסה האחרונה היום, לא עוזר... נ.ב. ההתקנה של XP גם כן נתקעת, לא רק ה WIN עצמו... יש רעיונות?? ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yanme,

יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  19. זה כבר הפעם הרביעית או החמישית שזה קורה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי בעיה עם board D865GLC system של intel ועם הכרטיס מסך שלי (ati radeon 9000 pro). משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך שנמצא on board ואת הradeon הוא לא מזהה. ניסיתי לנטרל את הכרטיס מסך בdevice manager אבל גם במצב שאין לו דרייבר כלל, גם במצב של disabled וגם במצב של enabled הוא עדיין לא מזהה את הradeon. ניסיתי להתקין את הדרייברים של הradeon מבלי שהוא יזוהה אבל כמובן שזה לא הלך... יש למישהו פתרון לבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת... אפשר לעשות משהו נגד זה? בתודה רועי נ.ב מעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MortaL,

היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by srolik,

יש לי את הארד דיסק w.d 80g 8mb במערכת מחשב שלי והוא עובד מצויין , פירקתי אותו וניסתי לחבר אותו למחשב הישן פנטיום 3 933 והציפסט על הלוח הוא : intel intel @ 810 fw82810E L0390646 SL3MD INTEL @@ 98 MALAY והמחשב לא בדיוק מקבל אותו , ניסתי אותו כ MASTER והוא לא מעלה את מערכת ההפעלה , ניסתי אותו כ SLAVE ובwindows הוא לא מופיע במחשב שלי , יש לציין שהוא כן מזהה אותו , כי בהתחלה שהמחשב רץ יש את הפרטים של הארד דיסק עוד מספר עובדות , במחשב הישן יש windows me 320mb sdrm עכשיו התקנתי XP ועדיין לא ניסיתי (אני לא יודע אם זה קשור) במחשב החדש יש XP מה אני יכול לעשות שהמחשב הישן יזהה את הארד דיסק ? - אני רוצה להעביר אותו בקביעות למחשב הישן האם סוג הארד …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hugo123,

על הבורד יש כ. קול מובנה ALC-650, פתאום סתם, ללא שום התקנה/אוברקלוקינג/תכנה חדשה, נעלם לו הקול בעת ההפעלה (בנורמל הלוח מדבר בעת בדיקת הביוס) ועם עלית הווינדוס הוא נשמע מעוות ביותר. בבקשה, עזרו לי, אם הלך הבורד בן החודש, אני הולך לקסח למישהו...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.