עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bilbo,

באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק. ועכשיו אני לא שמוע כלום. עריכה: ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device. וכל ההגדרות במצה רגיל. מה אני מפספס? מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

היום התקינו לי צורב חדש סמסונג 52x24x52 ואני צרבתי דיסק TDK עד 24x ועוד בזמן הצריבה ממש שמעתי את הדיסק מסתובב והבאפשר היה על 98 כל הזמן אחרי הצריבה המחשב התחיל לעשות קולות כאלה של זימזום ממש חזקים והנורה של המארז כל הזמן מהבהבת מהר וזה אף פעם לא קרה דרף אגב יש לי פנטיום ארבע 2.4 עזרה בבקשה!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by amit_tour,

כאשר אני מתקין win xp/98, לאחר העתקת קבצי המערכת לכונן, ההתכנה נכנסת למסך ההתקנה בסביבת windows, אולם מיד המחשב מאתחל את עצמו, כאילו נעשה ריסטרט. כך למעשה עד אין סוף מפני שכאשר המחשב מאותחל הוא מגיע אוטומטית לתוכנת ההתקנה. מה לעשות? בתודה מראש, עמית ר

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by Liquid,

אהלן. החלפתי לצורב LG 32X10X40 (8320B) לאחרונה, ובכל צריבה שלי בNERO הבאפר עולה ויורד כמו רכבת הרים, הסמן של העכבר מתחיל לקרטע (!) אבל איכשהו הצריבה עוברת בשלום. מה קורה פה? המחשב שלי הוא Athlon XP 1800+, 256MB DDR 333MHz, Maxtor 7200RPM 80GB .. האם עדכון קושחה יעזור? .. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי צורב AOpen CD-RW 32x 12x 48 CRW3248 (הצורב "בן" קצת יותר משנה) הוא עבד מצויין אבל אם המחשב היה דלוק יותר מיום יומיים אז היו בעיות אבל קטנות המגש לא יצא או שהוא לא הרגיש את הדיסק, אז איתחלתי את המחשב והוא עבד מצויין. אתמול היתי צריך לצרוב דיסק אני מכניס דיסק ריק והצורב לא מרגיש אותו, איתחלתי את המחשב והוא עדיין לא מרגיש (הוא מנסה לקרוא אבל לא מצליח) כך הבנתי שזה רציני. נזכרתי שלפני יומיים כשעבדתי במחשב הצורב התחיל לנסות לקרוא את הדיסק (ידעתי לפי המנורה על הצורב ובחלונות XP יש עכבר מיוחד כשהוא קורא מהדיסק) הבעייה שלא היה דיסק בתוך הצורב ולא עבדתי עם שום תוכנה הקשורה באופן כלשהו לצורב (כמובן שלא שיחקתי עם הכפתורים על הצורב). יש לי אניטיוירוס 2003 של סינמטק …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eranmor,

קניתי שלשום את הכרטיס המדובר של חברת הרקולס והופתעתי לגלות שהוא לא תומך בקצב רענון של 75HZ ברזולוציה של 1152X864 דבר זה מפתיע אותי מאוד כי הGF4 שלי תמך בזה ועד ללא שום בעיה. ניסיתי לשנות את קצב הרענון בהגדרות שולחן העבודה אבל למרות שרשום לי שזה עובד ב75HZ אני רואה שזה עובד ב60HZ בCONTROL PANEL. גם מרגישים את ההבדלים יש לי מסך MAG DJ707 ודרייברים קטליסט 3.5

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by maorp,

שלום יש לי מחיצה בעלת נפח של 20 ג'יגה כאשר אני הולך להעדפות במחשב שלי , הוא מציין ש 12 ג'יגה תפוס! כאשר אני מסמן כל הספריות במחיצה והולך להעדפות התפוסה היא 10 ג'יגה? מה הסיבה אין שום קבצי מערכת ושום קבצים נסתרים עשיתי לא מזמן פירמוט וקלין אפ וdefrag? למה זה קורה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by X7-007,

יש לכם כאילו בעיות שאפשר לפתור אותם בשניות, אני יכול להגיד לכם שהייתי גם במצב שלכם, לא ידעתי מה לעשות, אבל בסופו של דבר אחרי יומיים שזה כמעט רגיל, אני פותר את הבעייה, ואין לי בעייה לעזור לכם, אבל אני די חדש בפורום עצמו, והוא כבר התמלא במיליון שאלות שלא נענו, אבל תאמינו לי אני אשתדל, יש לי הרבה ניסיון עם XP ואני אוכל לעזור לכם המון, תסמכו עליי, ותרוויחו, תאמינו לי. אני מקווה שאני אקבל תגובות נחמדות על זה..

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  9. זה פשוט מעצבן אני עושה לו כיבוי או הפעלה מחדש והוא תקוע יש לי גירסת פרו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בכל פעם שאני מפעיל משחק עם דרישות טובות... אני משחק בו איזה חצי שעה עד שעה רצוף וחלק... אבל לפעמים (זה קורה כמעט כל פעם) המשחק נתקע באמצא ועלי לעשות RESET למחשב על מנת להפעילו מחדש. למה זה קורה?? הצעות? יכול להיות שהבעיה נגרמת מחימום יתר של כרטיס המסך שלי או של רכיב אחר במחשב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Etus,

(לא ידעתי אם לפרסם הודעה זו בפורום תמיכה טכנית או פורום לוחות אם ומעבדים. החלטתי לבסוף לפרסם את ההודעה בפורום תמיכה טכנית - אם ההודעה מותאמת לפורום לוחות אם ומעבדים, אני מתנצל) שלום, לאחרונה עשיתי שדרוג למחשב, ומסגרתו קניתי מעבד AMD Athlon XP 2500+ ולוח אם MSI K7N2 Delta-L. כאשר אני מפעיל את המחשב תחת הגדרות ברירת המחדל של הביוס, המחשב מזהה את המעבד כמעבד 1800MHz. ב- Windows(חלונות 2000), בלוח הבקרה, אני רואה גם כן Athlon XP 2500+. אבל, כאשר אני מריץ את 3DMark2001, הוא מזהה את המעבד כמעבד Duron, ורושם כי ה- Internal Clock שלו הוא 1.77MHz אמנם ה- Internal Clock Maximum הוא 2.20MHz. בביוס, ה- FSB הוא 166MHz. האם אני מפעיל את המעבד במהירות נמוכה מדי? ה- FSB לא אמור להיות 333…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. קיבלתי צורב חדש עם כבל שנקרא ID flat cable pin 1 ויש לי סידי רום שאינני רוצה להסיר. ניסיתי להתקין כמו שמראים בהוראות אבל כל פעם משהו לא עובד בשלב מסוים המחשב שלי לא זיהה את הסידי רום ואת הצורב בשום מקרה הוא לא זיהה. לדעתי חסר לי כבל שמתחבר ל- DC INPUT connector אם כן מאיפה משיגים אחת כזה ואם לא אז איך מחברים את הצורב??? שיחקתי עם המצבים של master , slave לא נראה לי שהבעיה בהם... :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by d3vil,

שלום רב, ברשותי לוח ASUS A7V133 1.04, מידי פעם הUSB פשוט מת וחוזר לחיים רק אחרי ריסט. חשוב לציין שאני מתשמש גם בכרטיס הנוסף לעוד 2 יציאות והוא נשאר עובד. למישהו יש רעיון? זה מעיק מאוד! מפרט רלונטי: ANTEC PP303X-300W AMD K7 ATHLON-C 1330Mhz Thunderbird (AYHJA Y) Kingston 256MB PC133 CAS3-3-3 Gigabyte Radeon 9000Pro 128MB DDR WD 7200rpm 80GB, 8MB, ATA100 ASUS CD-ROM X50 (firmware 1.1k) Yamaha CRW2200E 40X20X10 (1.0e) CTX PR711F, USB HUB (מחובר ל2 יציאות הנוספות) Motorola SurfBoard 4100 USB Cable Modem WIN2K-SP3 שכחתי משהו? נ.ב. הדבר קרה במספר גרסאות BIOS ומספר גרסאות 4IN1....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by mrraz,

בשעה טובה אחרי כמעט 3 שבועות של המתנה אני עומד לקבל לוח אם חדש במקום זה שנשרף לי כשפרקתי את ההיט סינק ראיתי שהוא שחור מהמדבקה שנמסה ניקיתי אותו עם אלכוהול ועכשיו הוא מבריק וכסוף מחר אני עומד אי"ה לקבל את הלוח ויש לי שאלה בנוגע ההרכבה אין לי מדבקה או משחה. אפשר להרכיב מחדש את המעבד וההיט סינק בלי מדבקה או משחה ? מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by AMD-Z,

יש לי את הלוח NF7 של אביט ורמקולים 4.1.... כשאני הולך ללוח הבקרה אני רואה שיש סראונד ושהוא עובד, גם הרצתי בדיקה ושמעתי בסראונד אבל יש לי בעיה אחת... אין לי סראונד במשחקים!! למשל בETM כיבית את הקדמיים ולא יוצא שום קול מהאחוריים.... מישהו יודע מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by SUBX2,

מישהוא יכול להציע פתרונות לבעיה יש לציין כי אין בעיות טמפרטורה וגם אין בעיות של יציבות של המארז יאולי הספק,DRIVERS או משהוא אני ממש לא יודע תודה לכל העוזר בדר SUBX2 במערכת חלונות XP המחשב לא מצליח לגמור את ההתקנה בWIN98 מהדורה 2 לאחר זמן מה המערכת נופלת [מופעלת מחדש] ממש מבאס .....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by RED_ALERT,

שאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי: primary IDE channel no 80 conductor cable instaled CMOS checksum error-defults loadad מישהו יודע איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by GORFF,

טוב ליפני זמן מה קניתי מחשב מפנדה(לא היה לי כסף קניתי מחשב חלש) 8) AMD 2200+ ALBTRON NFORCE 2 256DDR R9000 PRO 2 128MB בקיצר התקנתי תXP והמערכת הפעלה הזאת רצה מצו**ן ,אבל במישחקים.......לא!!!!!!!!!!! שניסיתי לשחק MOHAA או RTCW ET הXP כתב הודעת שגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והמישחק ניתקע........ :-[ ולפעמים גם המחשב ניכבה מעצמו!!!!!!!!!!!! ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הרידון (יש על הלוח אם כרטיס מסך גםGIFA FORCE)אבל עדיין זה ניתקע................. ניסיתי לעדכן את הדריורים של הלוח אם ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך אבל כלום ניסיתי לעדכן את הXP אבל כלום!!!!!!!!!! מה הבעיה ----------?(אחרי שזה עשה לי ריסטרט למישחק המעלות של הלוח אם ושל המעבד היו על 35-45 אז זה לא זה! הבעיה מזכירה לי תב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by light,

המשך בזמן משחק כשהמחשב צריך לטעון מחדש הוא קופא לדקה הקול חוזר על עצמו ואז שהוא חוזר למצבו הוא עושה הכל במהירות את מה שהוא החסיר הוא מחזיר במהירות רבה זה קורה לי בדרך כלל במשחקי פעולה ומירוצ

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי אני מצטער על האנגלית אני פשוט רוצה שהדברים יועברן כפי שהוא כתב אותם זה חבר משבדיה שנתקע עם הרכבה של מחשב כנ"ל אמרתי לו שאני מכיר פורום מעולה לנושא עם חברה שמבינים עניין וזה אתם אז ככה... Fault discription: Sometimes freezes at startup and gives away a 1 sec long beep, silent for 1 sec and repeats like that.Also does that when i do a reboot from the OS (sometimes and not always. Same beep then) Pull out the powercord and after a minute insert it again i will be able to start the comp When im in the os (XP professional with SP1) and start for ex BHD it freezes up the comp completly after 1 min or 2 The computer is MOB:MSI K7N2-Delta-ILSR nForce2 Ultra 400 3DDR-D…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? יש אחריות עד 2004 מהיכן ניתן ליישם את האחריות (…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? נ.ב אם נצא מתוך נקודת הנחה כי הכונן כולו דפוק א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by EternalDarkness,

יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים