תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יצרתי עבודה ב NERO ורציתי לצרוב אותה... אלא שמהרגע שהבאפר מתמלא ואמור להתחיל תהליך הצרחבה הצורב לא מגיב, הנורית לא נדלקת והכי הכי גרוע הנורית של ההארדדיסק פועלת ללא הפסקה ומאיטה את המחשב... כמו כן לא ניתן לסגור את החלון של נרו, גם לא דרך ה TASK MENEGER מה שמשאיר את האופציה היחידה של ריסטרט מסוכן... כל מקרה הצורב ככונן דיסקים רגיל דווקא עובד מצוין, הבעיה מתחילה רק שמנסים לצרוב. מישהו יודע למה ומה זה אומר??
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
לאחר קריסה של המערכת הייתי חייבת לעשות פורמט ואיבדתי את מנהלי ההתקנים של המחשב אני לא יודעת איזה צג יש במחשב הנייד, מישהו יודע איזה נמהל התקנים צריך? ??? ???המחשב עובד עם חלונות 98 מהדורה שנייה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT של ASUS (עם VIVO). לפני מספר חודשים פונקצית הלכידה הפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי שהיא עבדה ללא בעיה (ליד ATI WDM RAGE THEATER הופיע קוד 10 ב DEVICE MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים, להתקין דרייברים חדשים יותר (מגירסה 3 שהגיע עם הכרטיס שלי ועד גרסת ה CATALYST האחרונה). את כל התהליך עשיתי בצורה מסודרת עם DRIVER CLEANER ו DIAGNOSTICS של HP. חשבתי שזו בעיית WINDOWS והתקנתי מערכת הפעלה על דיסק חדש ועדיין, הבעייה לא נפתרה. לא הייתה לי אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר מכיוון שהוא AGPX8 והמחשבים שהיו "זמינים" עבורי היו עם PCI-X. היום קניתי כרטיס לכידה מסוג PVR-150 ושוב אותה בעייה (הכרטיס הוא מסוג PCI והוא עבד לי על מחשב אחר) הכרטיס הותקן לל…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מסך של דל שמתחבר בכבל hdmi 2.0 למחשב וכשהמסך על הרוזולוציה הגבוהה ביותר שזה 4K ובקצב ריענון מירבי שזה 60 הרץ המסך מרצד בזמן צפייה בסרטונים ביוטיוב או בסרטים וכשאני מוריד ל 50 הרץ זה מסתדר בדקתי המון סוגים של כבלים ובכולם הבעייה חזרה גם עדכנתי את כל הדרייברים שלי ועדיין מרצד האם התקלה במסך או אולי במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב דבר ראשון הווינדוס לא עולה באופן רגיל, עולה המסך עם האפשרויות של עלייה במצב בטוח , ועוד האפשרויות הידועות לכם, ואז ישנה את האפשרות של עיילת הווינדוס אחרי 28 שניות , ואז אחרי הזמן הזה גם כן הווינדוס לא עולה כי מופיע הבזק מהיר של מסך כחול ומיד המחשב עושה ריסטרט אוטומטי וככה כול הזמן. אז מה שאני חשבתי אולי בעייה בהארדיסק או וירוס ולכן החלפתי את הארדיסק לאחד אחר שהיה לי בבית שהוא 10 גיג'ה והוא היה ריק לא מחולק למחיצות וללא מערכת הפעלה , לכן התקנתי אותו במקום הקודם חילקתי מחיצות בעזרת pqmagig , ואז הכנסתי דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה והמחשב עובד לי כמו שצריך. חשבתי אז אולי הבעייה היא הארדיסק ואני צריך אולי לפרמט אותו מחדש גם . לכן אני רוצה לדעת אם אני טועה…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תראו 4 שנים אני כבר עם מסך: MAG 19' CRT FLAT 996PF's (טנק משו לפנים.. האחורה שלו יותר גדול מטלויזיה 21 אינצ' CRT!!) בקיצור יש לו בחירה של ריענון צג, מ- 60 הרצים עד 85. כל הזמן הזה הייתי עם 60 הרצים, אמרו לי שזה לא בריא לי ולמסך. אז החלפתי עכשיו ל85 הרצים.. בכל הצדדים אני רואה פצצה אבל משו מה באמצע תמיד רואים מטושטש.. יענו אם אני לוקח טקסט כותב אותו באמצע ואז מוזיז תחלון לצד אני יראה יותר טוב ובאמצע אני יראה אותו מטושטש.. למה זה יכול להיות? וזה תמיד היה לי ככה בגלל זה נשארתי כל הזמן עם ה60. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות מאוד מעצבנות. האחת היא כשאני לפעמים מפעיל איזה תוכנה אז המסך מתכבה ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? בעייה שניה אני בלי אוברקלוק וocct זה אומר crashed אחרי 12-15 דקות אבל בprime95 הרצתי לשעה ואין שום שגיאה לאיזה תונה להאמין?שניהם דרך אגב מנצלות את כל המעבד שלי ולשניהם אותם טמפרטורות מאמץ אז אך?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני הוצאתי את ההרד דיסק משמחשב והלכתי למישהו לפרמט התחלתי את הפירמוט וזה ניתק לי ב-82 אחוז וככה אצל שני אנשים אחרי זה שאני מחזיר את ההרד דיסק אלי זה כותב לי ntlar חסר משהו סבגנון בבקשה מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן לכל המומחים, אני צריך עזרה בנושא זכרון שלא מזוהה בוינדוס קניתי לאחרונה מחשב: Lenovo ThinkPad Edge E320 NWY37IV (מצורף לינק למפרט) http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13369 והוספתי לו עוד 4 ג'יגה זכרון, כך שסה"כ יש 8 ג'יגה. המחשב משתמש בוינדוס 7 64 ביט הבעיה היא שוינדוס מזהה שיש 8 אבל בסוגריים כותב שרק 6.91 בשימוש. את המידע הזה כותב וינדוס כאשר לוחצים התחל ושם לוחצים מקש ימין על מחשב ונכנסים למאפיינים. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? לאן נאלם 1.09 ג'יגה זכרון?! תודה מראש, גרי
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע שאני משאיר אותו לעבוד לבד להרבה זמן זה מחשב חדש ואני לא יודע אולי הבעיה קיימת בגלל האמיול שעובד ברצף
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ וקורה אצלו כמה דקות אחרי הפעלת המחשב, שהמחשב מתחיל לצפצץ ציפצופים ארוכים, ואחרי כמה דקות מפסיק. אז הורדתי את תוכנה SPEEDFAN והיה כתוב שם שחום המעבד כמעט 70 מעלות פלוס מינוס לפעמיים יותר( לא בדקתי בזמן הציפצופים) ומשהו שהיה כתוב שם PWM עם סמל של אש בצד כמו במעבד 50C. אז פתחתי תמחשב וראיתי 5 מאווררים אחד על המעבד אחד על הלוח אם אחד ליד הדיסק קשיח אחד שמוציא אוויר מהמחשב ועל הכרטיס מסך ומכולם יוצא חום מהמאוורים.אז החלטתי לנקות את כל האבק מהמחשב כולל המאווררים והורדתי את פלטת הקירור של המעבד (כדאי לנקות את האבק)ראיתי שהמשחה הטרמית כמעט ולא מדביקה את פלטת הקירור למעבד ושמכעט אין בכלל משחה. אז עכשיו השאלה שלי היא כזאת החום מהמהחשב לא יוצ…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום תותחים, קניתי לפני כמה זמן מחשב שאמור להיות "חזק" מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB כ. מסך gForce 7300 512 SATA 250 יש לי איזו בעיה שמגניבה לי ת***, בזמן העתקת קבצים המערכת מתחילה לגמגם!! גם בסאונד וגם בהתנהגות שלה, פתאום היא מאוד איטית, מה גורם לבעיה? זיכרון יש מספיק, מעבד חזק (אעלק), עידכונים גם לביוס וגם לצ'יפים על הלוח, החלפתי כבר כמה מערכות הפעלה ונאדה עדיין הבעיה קיימת. אני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה? חומרה או תוכנה? האם הבעיה נובעת מכרטיס הקול ( על הלוח), מהמעבד? סוג הזיכרונות? או בכל המערכות שהתקנתי? הקטע הכי מצחיק הוא שהמחשב הקודם שלי היה AMD 2500 (בפועל 1.8 ), + 512 זיכרון ולוח ABIT והוא היה פ-צ-צ-ה…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי שלום לקחתי לחבר את המחשב אליי הביתה כדי לבצע פורמט והתקנה של ווינדוס. "למרבה המזל" בטעות לחצתי על הכפתור ריסטארט עם הרגל בלי לשים לב המחשב ביצע איתחול באמצע העתקת הקבצים, ניסיתי לעלות את ההתקנה שוב ונחשו מה ? אין התקנה . ההתקנה לא עולה. :-\ באילו צעדים אני צריך לנקוט על מנת לסדר את זה ? או שאולי דפקת את הדיסק ? :'( :'( (מה שיגרום לי ללכת כמו גדול מחר בבוקר ולקנות חדש ולהביא לו את המחשב כאילו לא קרה כלום ) תודה רבה לעוזרים ... :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קניתי השבוע הרד דיסק חדש500G SATAII WD בשל בעיית מקום חמורה וברשותי הרד דיסק 160G גם של WD לא יודע איזה SATA 1 או 2 וברשותי לוח אם תומך SATAI 1.5GB/S דגם ASROCK 775DUAL-880PRO וההרד דיסק דגם WD5000AAKS בדקתי באתר היצרן ורשום שם שהוא תומך עד 3GB/S אבל לצערי הוא לא מזוהה לי בביוס והוא גם מאט לי את ההפעלה של המחשב בשלבים הראשונים של הביוס ברגע שהוא מחובר . מה אני אמור לעשות ??? (ההרד דיסק תקין ונבדק בחנות)
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
השתשלשלות העניינים כדלקמן יתכן ויש או אין קשר: חיברתי דיסק USB ליציאת USB קדמית (דיסק זה חובר לאותה היציאה פעמים רבות בהצלחה) ברגע שחיברתי אותו, העכבר וה keyboard המחוברים ב USB אחורי קפאו ונאלצתי לעשות Restart. קודם לכן הוצאתי את הדיסק USB החיצוני. לאחר ה Restart עדיין ה keyboard והעכבר היו תקועים. העכבר הוא אופטי והמנורה שלו כלל לא נדלקה, כניסיון תקעתי אותו ב USB אחר ואכן המנורה נדלקה אך הוא לא עבד. ביצעתי שוב restart. עזבתי את המחשב למספר דקות. כעבור מספר דקות, ללא שהייתי ליד המחשב קפץ אצלי בבית ממסר הפחת. לאחר הדלקתו נגשתי להדליק שוב את המחשב אך כלום לא קורה. החלפתי ספק כוח לספק תקין ועדיין שום דבר לא עובד לא מאוורר ולא בטיח, שום כלום. אני חושש שהמחשב הוא זה שקיצר מאח…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 9600 לכרטיס יש כניסה AVG+DVI היום המסך שלי מחובר ב DVI רציתי לדעת איך אני יכול לחבר 2 מסכים על 2 היציאות ושאני עושה את זה איך אני יכול לדעת איזה מסך יהיה המסך הראשי ואיזה יהיה המשני תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בזמן האחרון כאשר אני עובד עם פאור-פוינט (XP) או פוטושופ (7) יש מעין הבהוב, ריצוד או גל כזה שעובר על המסך לחלקיק שנייה וגורם לתקיעה רגעית (לחלקיק שנייה). לדוגמה, אם בדיוק סימנתי מלבן בפוטושופ אז הקו המקווקו של המלבן נשאר כאילו צרוב על התמונה ולא ניתן להזזה והוא נמחק רק כאשר אני עובר עליו עם מלבן חדש. על המסך יש כל כמה שניות מעין ריצוד או גל כזה במיוחד בעבודה עם פוטושופ ורק מדי פעם זה גורם לתקיעת יצירת המלבן. בפאור-פוינט התופעה פחות חמורה וגורמת לאיזו תקיעה מוזרה של התפריט שבדיוק נפתח (קורה אחת להרבה פעמים). צירפתי תמונת מסך להדגמה. מכיוון שהתפריט מתנהג מוזר הסקתי שזו לא בעיה של המסך עצמו בלבד. אלא כנראה בעיית חומרה כלשהי יש לי כרטיס מסך נוסף על הלוח והבעיה קיימת גם איתו. כ…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-