עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lmlm,

שלום לכולם. כשאני נכנס לווינדוס אחרי שהוא טוען הופיע לי מסך כחול והראה לי שיש לי בעיה בזה: Invalid_kerned_handle והופיעה לי קוד השגיאה. Stop: 0x00000093(0x00001288,0x00000000,0x00000000,0x00000000) a לא כולל ה "A" מה זה אומר? כיצד אני נפתר מזה? :s05:

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by hwzon,

שאני מדליק את המחשב לפני שהיונדוס עולה זה כותב לי שחסר קובץ מסויים במערכת העפלה שהוא נהרס אחר כך זה נותן לי עצה של לתקן את זה דרך הדיסק של וינדוס ניסיתי ושלחצתי על תיקון דרךהדיסק זה רשם לי שהמערכת לא מזהה קונן קשיח שמוחובר למחשב הוצאתי את הקונן בדקתי חיבורים ובכל זאת לא עובד לי .תודה לעונים מראש מה עליי לעשות!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. הורדתי את הסמלים וגם התקנתי את התוכנה. פעלתי לפי ההוראות שבהסבר אך לא הצלחתי לנתב אותה לסמלים - סעיף 3 בהסבר - מה שאני מקבל תחת "Symbols For WinDbg" הוא תקיות ללא קבצים, אז מה צריך לפתוח או לאן לנתב? שאלה נוספת: האם אפשר להעתיק את ה-minidump ממחשב אחר למחשב שלי בו מותקנת התוכנה ולבדוק מה הבעיה? מפני שהחלונות לא מספיקים לעלות - בעיה של איתחול ללא הפסקה לפני עלית חלונות במלואה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by alone66,

כשאני בה לעדכן את הביוס מריץ את קובץ העדכון מתקבלת הודעת שגיאה emm386 מה אני אמור לעשות מזה ה emm386

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  5. ערב/לילה טוב, אני חדש פה ככה שקודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום אז ככה,אני לא ממש מבין בחומרה,והיום במקרה קרא לי את הדבר הבא כשרציתי לנקות את המחשב מאבק: על הרדיאטור אצלי(הדבר הברזלי הגדול על המאוורר) יש ברזל כזה שמחבר בין המעבד לרדיאטור,ואפשר ללחוץ עליו כדי לשחרר את הרכיבים,והיום במקרה שברתי את הדבר הזה שמחבר ומחזיק אותם ביחד ועכשיו המעבד רופף,הטמפרטורה היא על 90+,והמחשב יכול לעבוד רק בשכיבה כי אם אני יעמיד אותו הכל יפול ויהרס. תעזרו לי בבקשה אני זקוק לזה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. יש לי מחשב שעד לא מזמן היו לו בעיות עם הקירור (נשבר לא כנף במאוורר של הליבה) אז הוספתי לו מאוורר שיעזור לו להוציא את האוויר החוצה אז עד לפני חודש הכל עבד טוב ועכשיו יש לי בעיה אחרת הוא פשוט בלי להודיע עושה reseat האם זה דבר הקשור למה שעשיתי או שזה בכלל קשור לוירוסים שיש לי במחשב??

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by Raz20,

יש לי כרטיס מסך מסוג radeon x300se וכל פעם עולה לי הבעיה הזו כשאני מפעיל את המחשב בלי כל קשר להפעלה מחדש של המחשב , אחרי זמן מה המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש ומעלה לי את ההודעה הזו , זו הודעה בקשר ל - ATI וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך וזה לא עזר מה אפשר לעשות.. :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by moshehason,

שלום, יש לי מסך מסוג 796FD של MAG. לאחרונה, בעת פעילות סדירה, פתאום התמונה קופצת, ואז המסך מתכהה לשלוש שניות, ואז לאט מתבהר וחוזר למצבו הרגיל. תופעה זו קורה כל 10 דקות בערך. בנוסף, מתי שאני פותח את המסך וסוגר אותו, הוא משמיע למשך מספר שניות צקצוקים שלפני כן אף פעם לא שמעתי. איך אני פותר את הבעיה ? תודה לכל הקוראים, moshe

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by בני סלע,

לפני כחודשיים קניתי את 7600GS של SPARKLE (מצורפת תמונה) הכרטיס עובד טוב ויפה,עושה את העבודה שלו רק שבכל פעם שה WINDOWS עולה יש הערה(מצורפת תמונה) כשאני לוחץ על ההערה הזאת אני מגיע לאתר הבא - http://www.slizone.com/page/home.html מה אני צריך לעשות,מה בכלל כתוב בהערה הזאת? תמונות: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  12. לאחר עדכון WINDOWS פתאום הם לא עובדים, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המקודד FFDShow ועוד אחרים כמו DIVX (הרגיל), וכל פעם שאני נכנס לAVI זה עושה לי שלח \ אל תשלח של הexplorer.exe.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by brum,

אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. שלום לכולם, שאלה קצת מטומטמת אבל בבקשה תנסו להבהיר לי משהו: יש לי לוח GIGABYTE K8-NF9 מבוסס NFORCE4 .. עכשיו רציתי להוריד דרייברים הכי עדכניים לCHIPSET שלי מהאתר של NVIDIA.. ומה שהורדתי והתקנתי זה גרסא 6.86 של NFORCE קובץ שנראה כך : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exe עכשיו מה שמוזר לי זה שהקובץ הקודם שהיה מותקן לי היה רשום כך: driver_chipset_nvidia_nf4.exe ופשוט אני רוצה להיות סגור שמה שהמחשב צריך קיים ומותקן לי.. בקיצור השאלה שלי היא אם בקובץ שהתקנתי ה6.86 יש את כל הרכיבים שאני צריך או אולי יש עוד משהו שפספסתי ואני צריך להתקין בנוסף..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by roc,

אז ככה המממ יש לי כרטיס טלויזיה חיברתי תטלויזיה הקלטתי סדרות וזה עכשיו המחשב מחובר בSVIDEO לטלויזיה קיצרררררר אני חייב לציין שניסיתי להוריד ל60 הרץ ותרזולוזיה עד הסוף ושום דבר לא עזר ופעם עבדתי אם אותה רזולציה והרצים וזה לא ממש משנה אני על 1280x1024 ו85 הרץ אבל הבעיה היא ככה אני מפעיל סרט ואני רואה אותו בריבוע קטן למעלה בצד שמאל והשאר מהבהב כזה אם אני מוריד תהרצים לא מבהבה פשוט מסך שחור תעזרו לי בבקשה.

18. Started by ddwins,

לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, אני מדליק את המחשב ותוך שתי שניות בערך הוא נכבה מעצמו. הסרתי את כל הכרטיסים + זכרונות + דיסקים + חיווט ובדקתי עם ספק אחר והתופעה חוזרת על עצמה... לכן אני מניח שהבעיה יכולה להיות ב: 1. מעבד 2. לוח אם * אין סימני חריכה על לוח האם ועל המעבד. זה מה שיש לי במחשב: CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray - סוקט A Motherboard: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Memory: DDR 400 מהנקודה הזו... מה אתם מציעים לי לעשות? * יש לוחות שניתן לקנות ותומכים במעבד וב ddr? * יש לוחות (קנייה ומכירה) של יד שנייה למעבדים ולוחות אם? תודה!!!

20. קניתי MSI K8N Platinum לפני שנה ומאז ה-chipset fan עבד לסרוגין, באזשהו שלב הוא הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את המארז גיליתי שהוא פשוט התנתק. על פניו נראה שהמאוורר מחובר עם 2 פינים שחורים, אין לי מושג איך להוציא אותו ואני לא רוצה לפגוע בשום רכיב אחר, יש לכם הצעות? (קניתי מאוורר אחר ואני רוצה להרכיב אותו במקום). תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by uzi-bro,

לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by ESAB1,

המחשב שלי כל הזמן נתקע שאני משאיר אותו לעבוד לבד להרבה זמן זה מחשב חדש ואני לא יודע אולי הבעיה קיימת בגלל האמיול שעובד ברצף

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by mastercod,

יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by o.s,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by בני סלע,

שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים