תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, ה- DVD שלי במחשב מסרב להיפתח לאחר שאני לוחץ לו על הכפתור.הוא מתאמץ אבל לא מצליח להפיתח (משמיע רעשים ומשנה את צבע האור במחשב). הדרך היחידה לפתוח אותו זה דרך הפקודה "פהוצאאת הדיסק" דרך "המחשב שלי". גם אז הוא עושה מאמצים ורעשיםשל "מתאמץ" ונפתח רק לאחר מס' שניות ארוכות. וחוץ מזה הוא עובד תקין בהחלט. אין לי עליו כבר אחריות. מה לעשות? האם יש דרך לשפר?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שכשהו מפעיל אותו ,לפני שעולה הוינדוס כתוב: OC FAIL ושצריך להסתכל בהגדרות הביוס כדי לבטל את זה. אחרי שהוא לוחץ על F1 המחשב ממשיך לעלות. האם הכוונה לאוברקלוק? אם כן,אז איך אפשר לבטל את זה? *אני לא יודע מה המפרט שלו. אני יודע רק שיש לו פנטיום 4,שתי סטיקים של זיכרון וכרטיס גרפי מובנה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שניתקלתי בה מוזרה מאוד אני לא יודע אם זה 100% בעיה בצורב לכן זקוק לעזרתכם התופעה הינה כזו : לעיתים כשאני בא לצרוב ב IMAGE BURN או DVD DECRYPTER אז לאחר שבחרתי את האימג הצריבה מתחילה אבל מה שקורה השניות עוברות וכאילו הצורב לא מגיב דהיינו נשאר על 0 גם אחריי מסםפר דקות ואז גם לא ניתן לשחרר את הדיסק חייב לעשות ריסטרקט מהכפתור , ולפעמים הצורב כן עובד . בכל הפעמים הללו למרות שכביכול הצורב הוא הבמהירות 0 ולא צרב כלום המעט שנצרב על הדיסק דפק לי הרבה מדיות האם לדעתכם זה מהצורב ? משהוא נתקל במשהוא דומה? יש לי חשש שאולי משהו משגע אותו איזה SERVICE אבל לא סגור על זה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה, ביום שישי האחרון, בשעות הצהריים(אני יודע שזה לא רלוונטי, so sue me!) בכל אופן, ניסיתי להרכיב מחשב ישן שיש לי מהחלקים הבאים: cpu: AMD Athlon XP 2500+ Barton core mem: samsung 512DDR PC3200 400mhz cl 2.5 gpu: Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB mobo: Abit NF7 -SL PSU: Tsunami(generic) 350W Case: 3R system התוצאה: הפעלת המחשב מניבה תוצאות מוזרות, על הלוח נדלקות 2 מנורות בחלק התחתון האדומה הרגילה ועוד אחת ירוקה שלפני חודש(כשעוד השתמשתי בו, לא דלקה) בנוסף דולק גם השקע של היציאה האופטית, ניסיתי לאפס לו CMOS אבל ללא הועיל, הוא פשוט מסרב לעלות, אין תמונה על המסך. עכשיו, אציין שחלק מהריכיבים הנ"ל שהם: כ. מסך והזכרון הוכחו כעובדים כאשר הפעלתי אותם על מחשב אחר. א…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי היה מחשב ישן פנטיום 1 סלרון ומאחר ואני שדרגתי את המחשב שלי העברנו למחשב שלו את המעבד פנטיום 3 1000MHZ שהיה שלי + 512 MB זיכרון אבל מאחר ולצורך עסקיו הוא מתשמש בתוכניות שדורשות מערכת עבודה של DOS השארנו לו את ה- WIN98 אך משום מה , כאשר אני בודק את המעבד ב"מערכת" שבלוח בקרה הוא מציג פנטיום 2 למישהוא יש רעיון מדוע זה כך ? ומה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו לאח שלי כרטיס זיכרון ( G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 ) . עכשיו אני לא יודע עם אני לא מחבר נכון או שיש לו בעייה עם המחשב , ספק ג'נרי 300w , לוח אם asus p4p800-x אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליפתור לי את הבעייה ..
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב gigabyte כרטיס קול מובנה, הבעיה: רמקולי המחשב פועלים שניהם רק בחיבור השקע הקדמי ואילו בחיבור לשקע האחורי רק רמקול אחד פועל מה הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כבד( כמו BURNOUT PARADISE שכרגע רק בו אני משחק) אז אחרי כ-25-30 דקות המשחק ניהיה טיפה יותר איטי כאילו המחשב לא יכול לסחוב אותו ואז אני יוצא, או שהוא לא פועל לאט ואחרי חצי שעה ככה המחשב עושה ריסטרט ללא מסך כחול. שיחקתי לפני חודשיים במחשב ובמשחק הזה ספציפית המון והכל עבד כמו שצריך ואז יום אחד המחשב בכלל לא נדלק והחליפו לי ספק והוא קם לתחייה אבל הבעיה עם הספק הייתה שכל פעם שאני נכנס בכלל למשחק המחשב עושה ריסטרט אז החליפו לי לספק חדש..לספק הנוכחי. אני לא יודע אם הבעיה היא בספק או לא, לדעתי כן, אבל אני צריך ליהיות בטוח. נ.ב ATI HD4870 INTEL E8500 המחשב הריץ את המשחקים הכי כבדים שיש גם בויסטה ששמתי את קרייסיס על VERY HIGH בלי בעיות. תוד…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני אם 1024X 764 ו85hrtz משחק ראשון SILKROADONLINE : אני נכנס למשחק וזה לא משנה את הרענון מסך או תרוולוציה שאני נכנס , אבל מתי שאני יוצא זה עושה קליק כאליו הוא משנה רענון מסך או משהו ?! ובMX VS ATV זה נכנס הופך ל60 HRTZ וישר חוזר ל85 ואז שאני יוצא זה יוצא רגיל זה הורס תמשך נכון?תמוניטור
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
השאלה היא כאשר ספק הולך המחשב בכלל לא ידלק או עדין יש סיכוי שהוא ידלק ויכבה אחרי כמה דק'
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מכיוון הכרטיס. ניקיתי את המחשב מאבק אך הרעש ללא שינוי מה לעשות? אילו בעיות יכולות להיות? כיצד לפתור? מה לקנות (אם צריך) ואיפה (אני מעדיף חנויות ולא אתרים).
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כונן LITE-ON DVDRW SOHW-1633S שהוא כונן שמפעיל CDs ו DVDs וגם צורב הוא יכול להפעיל CD אבל כשאני שם DVD הוא מתחיל להריץ אותו ואז עוצר ומריץ מחדש ושוב עוצר וחוזר חלילה ואי אפשר בגלל זה להכנס לדיסקים של DVD או לצרוב ל DVD מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה חלונות XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
..................
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט והיה צורך להשתמש במנהל המשימות. מערכת ההפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. דרייבר כ.מסך המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על לינק של איזהשהוא אתר . נגיד אני מקבל במייל כתובת אתר ואז לוחץ על הלינק מתקבלת השגיאה הבאה :"פעולה זו בטולה עקב מגבלות החלות על מחשב זה .נא פנה אל מנהל המערכת" מה אני צריך לעשות ?! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-