תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכל המומחים, אני צריך עזרה בנושא זכרון שלא מזוהה בוינדוס קניתי לאחרונה מחשב: Lenovo ThinkPad Edge E320 NWY37IV (מצורף לינק למפרט) http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13369 והוספתי לו עוד 4 ג'יגה זכרון, כך שסה"כ יש 8 ג'יגה. המחשב משתמש בוינדוס 7 64 ביט הבעיה היא שוינדוס מזהה שיש 8 אבל בסוגריים כותב שרק 6.91 בשימוש. את המידע הזה כותב וינדוס כאשר לוחצים התחל ושם לוחצים מקש ימין על מחשב ונכנסים למאפיינים. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? לאן נאלם 1.09 ג'יגה זכרון?! תודה מראש, גרי
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שיתחיל להסתובב..עכשיו עבדתי כמה שעות טובות על איזה מדריך פה שנתנו לאילתור מאורר לכרטיס מסך בעזרת פח של חריץ pci תודה רבה למי שכתב את המדריך ולGosha שהביא לי אותו ...עכשיו השאלה שלי היא כזאת בגלל שהמאורר שעל הכרטיס לפעמים בכלל לא מסתובב...ואני לא יכול כל פעם לתת לו נגיעה קטנה או משו..אז אם אני ישאיר אותו שמה הוא יפריע לאוויר שנכנס מהמאורר שהרכבתי מתחתיו? כי עבדתי על זה כל כך הרבה זמן (היו לי מלא בעיות כי המבנה של הלוח שלי לא כל כך התאים והכול) אז אני מותש בטירוף וממש אני לא מסוגל להוציא את הכרטיס מסך עכשיו ולפרק את המאורר שלו...זה קריטי אם אני יוציא אותו או ישאיר?,הוא עלול להפריע?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד היא בין 38 ל40+ יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד התקיעות החלו לפני איזה שבוע ומשהו ככה, אז קניתי משחה טרמית חדשה והחלפתי . וזה לא עזר ! המחשב ממשיך לקפוא . יכול להיות שצריך להחליף את כל הגוף קירור? -הגוף קירור הוא זה שהגיע עם המחשב של אינטל המקורי. הזיכרון תקין . תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי לוח של gigabyte מדגם GA-8T800, עם עדכון ביוס מס 3 (מופיע במסך איתחול בתור F3). הזיכרון שעובד עליו הוא DDR 333MHz, כשיש 3 סלוטים ובכל סלוט יש לי כרטיס של 256MB. ועכשיו לבעייה: עד עכשיו, בסלוט האמצעי לא היה שום כרטיס. קניתי עוד כרטיס של 256MB ושמתי אותו בסלוט האמצעי (מס' 2), ו-כלום. המחשב בכלל לא מתייחס. ניסיתי להחליף בין הכרטיסים, וכולם בסדר, הוא מזהה רק 2 סלוטים- את מספרים 1 ו-3. איך אני יכול להפעיל/לתקן את הסלוט הסורר? בתודה מראש, אורן
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע שאני משאיר אותו לעבוד לבד להרבה זמן זה מחשב חדש ואני לא יודע אולי הבעיה קיימת בגלל האמיול שעובד ברצף
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייה לחבר שלי בעיה עם המקלדת שהיא לא עבדה אז הוא ביקש ממני את המקלדת שלי לבדוק אם זה בעיה אצלו במחשב! הוא החזיר לי את המקלדת ומאז היא לא עובדת אבל אצל חבר שלי השני היא עבדה בדקתי במנהל ההתקנים ונעלם משם ההתקן של המקלדת אני כותב עכשיו עם המקלדת הווירטואלית של XP למי שמכיר! פתרונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הריסט קורה בבטרפילד 2 והמחשב גם נתקע בבדיקה בתוכנה 3DMark03 קניתי כרטיס מסך חדש ati 9600 pro של gigabyte זה נתקע בדיוק באותו שלב כל פעם כנ:ל לריסט [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
:bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעה הבאה: מצורפת תמונה. מה זה אומר.?????? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי שלום לקחתי לחבר את המחשב אליי הביתה כדי לבצע פורמט והתקנה של ווינדוס. "למרבה המזל" בטעות לחצתי על הכפתור ריסטארט עם הרגל בלי לשים לב המחשב ביצע איתחול באמצע העתקת הקבצים, ניסיתי לעלות את ההתקנה שוב ונחשו מה ? אין התקנה . ההתקנה לא עולה. :-\ באילו צעדים אני צריך לנקוט על מנת לסדר את זה ? או שאולי דפקת את הדיסק ? :'( :'( (מה שיגרום לי ללכת כמו גדול מחר בבוקר ולקנות חדש ולהביא לו את המחשב כאילו לא קרה כלום ) תודה רבה לעוזרים ... :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים של אזעקה ולאחר כ3 שניות המחשב נכבה אוטומטית אם אני משחק עם הכפתור בלוח שהופך את הFSB ל200 MHZ אז המחשב עולה לכ- 10 שניות מראה תמונה ולאחר מכן עושה את הצפצופים של האזעקה ונכבה אבקש לשמוע חוות דעת מכם על המצב הזה ואם אפשר גם הצעות לפתרון. יש לציין שגם הכרטיס מסך וגם הזכרונות עובדים על מחשב אחר (זהו צפצוף שונה מאשר הרעש שהוא עושה כשיש בעיה בכ.מ או בזכרונות) מפרט המחשב : Athlon XP 2500+ Gigabyte 7n400 512 MB Elixir 400MHZ Inno3d nvidia 6200 בתודה מראש על העזרה משה.
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus p5ld2 שכבר עליו יש כרטיס קול חזרתי הביתה אתמול מדליק את המחשב ופתאום הכרטיס קול שלי לא פועל נכנסתי למנהל התקנים הוא עושה לי את הסמל הזה של המשולש אזהרה עם שימן קריאה בפנים על ההתן של הכרטיס קול התקנתי אותו מחדש ועדיין לא פועל לי והורדתי גם עדכון תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב מפאקרד בל ואני לא מצליח להכנס לביוס דרך הכפתור del... למה זה נכנס לי? ואיך נכנסים ? תודה והמשך ערב מהנה, VL.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי את 7600GS של SPARKLE (מצורפת תמונה) הכרטיס עובד טוב ויפה,עושה את העבודה שלו רק שבכל פעם שה WINDOWS עולה יש הערה(מצורפת תמונה) כשאני לוחץ על ההערה הזאת אני מגיע לאתר הבא - http://www.slizone.com/page/home.html מה אני צריך לעשות,מה בכלל כתוב בהערה הזאת? תמונות: תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כשאני בה לעדכן את הביוס מריץ את קובץ העדכון מתקבלת הודעת שגיאה emm386 מה אני אמור לעשות מזה ה emm386
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה שכאשר נכנסתי לווינדווס הוא הציג לי שגיאה עם הקובץ PCI.SYS חיפשתי בפורומים פתרון לבעיה כזאת ונאמר שצריך להוציא להוציא את הכרטיסי זכרון ולבדור עשיתי את זה ועכשיו המחשב נדלק לא מצפצף בהתחלה ולא מראה כלום על המסך.ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך והוא גם לא מצפצף.המאוורר של המעבד נדלק... יש מישהו שיכול לנסות לעזור. תודה...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
רציתי לעשות קומבינת קירור לכ. מסך ושמתי מאוורר 120MM ככה איך שהוא על הכרטיס בצורה כזו : ______ מאוורר > |---I---| כרטיס מסך ------|_|-------| ^ המעבד של הכ. מסך (גוף קירור פסיבי) שמתי וזה הכל טוב ויפה בקיצר חיברתי תמאורר לספק עם חוטים חשופים... ובטעות נראה לי אחד החוטים נגד בלוח של הכ. מסך ואז נכבה המחשב ושאני מדליק אותו אני רואה כזה מסך ורוד ואז מסך ירוק וזהו יעני כלום אני לא יכול לראות א…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני מוצא את הסוללה של לוח האם במחשב פינטיום 4 ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-