עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Vidati,

לאחרונה המקלדת החלה להתקע במשחקים למשל אני משחק TMN (משחק מכוניות) שם צריך דיוק בלחיצות ופתאום המקלדת קופאת ואיתה גם העכבר, אבל מה שהכי מוזר שלא כל המקלדת קופאת למשל אני יכול לעשות C+A+D ואז לצאת לווינדוס אבל אז מצטרף העכבר לעסק וגם כן לא עובד. הבעיה החלה פחות או יותר כאשר התקנתי ג'ויסטיק למחשב אבל מחוקתי אותו מיד לאחר הופעת הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by tzatza,

המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. איזה תוכנה אני יכול להביא לכם [וגם לראות מין הסתם] את המפרט של המשחב שלי במדוייק

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by Oz.,

איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by cute,

לאחר קריסה של המערכת הייתי חייבת לעשות פורמט ואיבדתי את מנהלי ההתקנים של המחשב אני לא יודעת איזה צג יש במחשב הנייד, מישהו יודע איזה נמהל התקנים צריך? ??? ???המחשב עובד עם חלונות 98 מהדורה שנייה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by iveco,

יש לי מחשב לנובו I5 ובביוס אין שום דבר שמראה טמפרטורה זה הגיוני ? עשיתי עידכון ביוס מ 2011 ל 2014 ועדיין אין שום דבר שמראה טמפרטורה אם המעבד מתחמם איך אני אמור לדעת ? ממש הזוי

7. המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by david86,

אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]

9. Started by DjMorpheu5,

שלום. יש לי בעיה בהדלקת המחשב. הכל הרכבתי כמו שצריך ובדקתי בביוס שהכל תקין וכן המחשב מזהה כל הרכיבים. אבל כשאני מנסה להכנס לוינדוס וויסטה זה מראה מסך כחול לשניה אחד ואז זה נכבע, וכל המחשב עושה ריסרט. כל החלקים שהרכבתי הם חדשים, זה המפרט : Asus p5 se intel C2D E6300 8800 GTS וגם הרכבתי קירור חדש :Skythe infinity מישהו אם יודע מה הבעיה, עזרה דחוף, תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!

11. שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  12. כפותחים את המחשב, לפני עליית הוינדוס, כתובה הודעה a problem found on the hardware monitor get info in the power tab וצריך לבחור DEL לביוס או F1 להמשיך. בקיצור, נכנסתי לביוס, לpower ושם ל-hardware monitor: בשורה של סיבובי מאוורר היה בסביבות RPM1400 וזה היה מסומן באדום (כנראה שזו הבעייה), טמפ' המעבד 50 מעלות (מעבד אינטל). רציתי לדעת מה השגיאה? האם מספר סיבובי המאוורר באמת לא תקינים? הטמפ' לא תקינה? מה צריך לעשות? ד"א, המחשב לעיתים נתקע או עושה רעש של ריסט והמסך פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום אלא רק לכבות - זה קשור?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by cold-fire,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס המסך הזה תומך ב sli ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E תודה לעוזר

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by ed1,

מישהו מכיר תוכנת לאיחוי ההארד דרייב ב-WIN98 מוצלחת יותר ממה שיש בברירת מחד של המע' הפעלה ומתאימה לוינדוס 98? ניסיתי את PERFECTDISK גירסה 6 הישנה שכתוב שתומכת בוינדוס 98 אבל בפועל אני מקבל הודעה שגירסת הוינדוס לא נתמכת וההתקנה מפסיקה, אותו דבר קרה לי עם Diskeeper גירסה 9 שפעם דוקא כן עבדה במחשב הזה אבל משום מה הפסיקה ומתקבלת הודעה זהה שגירסת הוינדוס הנתמכת היא WIN2K ומעלה... מה אפשר עוד לעשות?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by yonik,

אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…

16. יש לי לוח ms-6779 ועכשיו חיברתי הארד דיסק חדש 1TB אני מנסה להתקין אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק!.. חיברתי תהארד דיסק במחשב אחר עובד מעולה! אני הכנתי לדיסק התקנה את אקספי את הדרייברים של הsata ואני די בטוח שמצאתי את הנכונים.. הכנסתי את הדרייברים דרך התוכנה nlite אני אמור ללחוץ על משהו כדי שזה יעבוד? למרות שאני די בטוח שלא.. יש דרך נוספת להפעיל את הדרייברים האלה?? אין לי פלופי.. זה יכול להיות משהו אחר?!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by pincher77,

התקנתי את התוכנה SpeedFan כדי לראות קצת את מצב הטמפ' בכללי ... עכשיו רשום לי איפשהו 71C לא ממש הבנתי מזה ? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/3563f52a98.JPG יש איזו בעיה או משהו?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by EranKI,

שלום, לאחרונה רכשתי Sapphire X1800 ואני נתקל ב-VPU recovers לאחר 10 שניות מהפעלת כל משחק. ניסיתי לנקות דרייברים, להוריד דרייברים חדשים, ישנים, לא רישמיים (Omega), ניסיתי להחליף ספק, ניסיתי לתת לכרטיס מסך יציאת חשמל נפרדת... שום דבר לא עוזר. יש לי לוח אם של אינטל (black canyon) עם מעבד אינטל 3GHZ 64bit. מערכת ההפעלה היא XP PRO לא 64bit... אני חושב שזה כל מה שעלול להיות קשור במפרט... יש עוד משהו שאני יכול לנסות? יש תוכנה שיכולה לעזור לי לקבוע אם הבעיה היא בכרטיס עצמו או ברכיב חומרה אחר?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by ad!17,

ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by grenka,

כל הזמן כשאני נכנס לאיזה אתר באינטרנט לא משנה איזה זה מופיע http://img90.imageshack.us/img90/4416/internetproblemhn7.jpg בבקשה עזרה ממישהו זה ממש מעצבן

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  24. יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by Sex$Booster2007,

משתמשי GAINWARD 7600GT אני צריך את הביוס הרגיל של הכרטיס שכחתי לגבות ואני חייב אותו בבקשה תעזרו לי בעזרת תוכנה בשם NiBiTor.v3.0a היא תקרא את הBIOS ותוכלו לשמור אותו כקובץ בבקשה תעבירו לי אותו

דיונים חדשים בפורומים