עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nitzan88,

יש לי שתי כוננים קשיחים את הישן : Drive #1 - WDC WD400EB-00CPF0 (37 GB) הוא מזהה וחדש : Drive #2 - ST316081 1AS SCSI Disk Device (149 GB) הוא לא מזהה לבד בהתקנת הווינדוס הוא לא מפיע רק כאשר אני מתקין תדרייבר של הלוח אם הכונן מופיע

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב כף יד מדגם MIO 336 ופתאום יום אחד ההעברת קבצים אליו נעשתה ממש איטית ניסיתי הכל והאיטיות נמשכת פניתי לתמיכה הטלםונית הכל ואמרו שהבעייה במחשב הגדול לא בכף יד וגם שאלתי בעוד פורומים וכנראה הפיתרון היחיד הוא לפרמט,אבל אני ממש לא הולך לפרמט אז אמרו לי שאוליי צריך לעדכן את היואס בי ,אז איך עושים את זה בכלל תעזרו לי בבקשה אני רוצה להעביר דברים למחשב כף יד במיוחד עכשיו שקניתי לו זיכרון

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by Xilver,

ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. הורדתי את הסמלים וגם התקנתי את התוכנה. פעלתי לפי ההוראות שבהסבר אך לא הצלחתי לנתב אותה לסמלים - סעיף 3 בהסבר - מה שאני מקבל תחת "Symbols For WinDbg" הוא תקיות ללא קבצים, אז מה צריך לפתוח או לאן לנתב? שאלה נוספת: האם אפשר להעתיק את ה-minidump ממחשב אחר למחשב שלי בו מותקנת התוכנה ולבדוק מה הבעיה? מפני שהחלונות לא מספיקים לעלות - בעיה של איתחול ללא הפסקה לפני עלית חלונות במלואה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. יש לי בעיית סאונד בנטפליקס,מדובר באפליקצייה שנמצאת על הטלוויזיה החכמה. (הסאונד נהיה ממש פחות איכותי ,יותר חלש כזה , כאילו חסר לו את הדולבי דיגיטל או משהו כזה.. ממה שאני שומע בטלוויזיה הרגילה שאני רואה למשל כדורגל או חדשות) ,וזה רק בנטפליקס בתוך כל הסדרות וכל הסרטים. אז השאלה היא אם הבעיית סאונד שציינתי בסוגריים היא נובעת בגלל שהאפליקצייה מותקנת ישר על הטלוויזיה ובעצם אין כבל HDMI שאולי הוא נחוץ כדי שהאפליקצייה תפעל כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by avi123,

יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by thifi,

היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by ziv,

שלום אנשים יש לי בעיה במחשב כשר אני משחק כל מישחק שיש לי על המחשב לדוגמא MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAUL(הראשון בסדרה) המחשב שלי ניתקע ומציג לי תמונה מרוחה על המסך הבאתי את חבר שלי שהוא תכנאי והוא אמר לי שזה הכרטיס מסך שלי שיש מצב שהוא הלך השאלה שלי היא עם הוא צודק וצריך להחליף כרטיס או שאולי זה בעייה אחרת???? תודה לכל המגיבים

9. Started by Lavender,

יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. הקאספלורר כותב לי הרבה שגיאות ואני לא יודע מה לעשות

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by מכבי חיפה,

שלום,ד כניסת ה USB במחשב לא עובדת החיבור שבא בראש המארז לא עובד החיבורים שמאחור עובדים, למה ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. המחובר אליו עם USB . דגם הסלולרי שלי הינו: Nokia 5200 ניסיתי להתקין את התוכנה PC suite , ושוב ללא הצלחה. החומרה מזוהת אך במנהל ההתקנים תחת התקני USB מופיעה ההודעה,' Unknown Device '. תודה לעוזרים

13. Started by Sma1,

לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by sharel972,

יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT התקנתי את הדרייברים של הכרטיס . הבעיה היא שאחרי שהתקנתי והפעלתי מחדש את המחשב המחשב פועל כאילו הדרייברים עדיין לא מותקנים . בDevice Manger מראה שהכל מותקן,גם אחרי שאני עושה refresh. אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל אם יש אפשרות לפתור את זה אני אשמח .

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by Alonzz,

אז ככה יש לי את הצורב הזה TEAC DV-W516GB הוא הכונן היחיד שיש לי במחשב הוא גם גם צורב וגם כונן להרצת דיסקים אצלי. לאחרונה הוא מריץ וצורב רק דיסקים של DVD. כל דיסק שאני מכניס לכונן ומנסה להפעיל אותו שהוא אינו מסוג DVDROM הוא קולט שהכונן ריק. רק אם אני מכניס דיסק מסוג DVD הוא קולט אותו. מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש נואש לגבי לא הצליחו לעזור לי בגיימר ואשמח אם תוכלו לעזור לי פה. תודה מראש. נ.ב במנהל ההתקנים ההתקן של הכונן מותקן כראוי.

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by just_me,

לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by ARIK1984,

שלום החלפתי ספק כוח חדש למחשב והוא לא נדלק רק אחרי הרבה ניסיונות הוא נדלק ואז שוב כבה להרבה זמן מי שהוא יכול להגיד מה הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by uzi-bro,

לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by rp,

שהתקנתי תווינדווס הוא הגביל לי את ההארדיסק ל-137 GB , יש לי הארדיסק של 160 GB הבנתי תזה משהו שהוא חייב לעשות כדי שלא יהיה בעיות ואחרי זה אפשר לשחרר את זה דרך הווינדווס איכשהו...אם מישהו יודע איך עושים את זה אני אשמח אם הוא יעזור לי... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  22. או קיי קראתי במדריכים איך משמנים את המאווררים אבל אם מישהו יכול בבקשה רק להסביר לי איך טכנית מוציאים את המאוורר מהמארז???בבקשה...

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by Raz20,

יש לי כונן שעושה בעיות , זה לא הכונן הראשי הכונן לא מאפשר לי לבצע בדיקת שגיאות בדיסק או לעשות איחוי , ובנוסף אני לא יכול להעביר\למחוק כמה קבצים שנמצאים על אותו כונן . מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום הצורב שלי (LG GH20NS10) צורב על CD טוב, אבל כל DVD יוצא עם שגיאות (נרו 9). מה צריך לבדוק/ להגדיר אם אפשר לסדר אותו לפני שאני הולך לקנות חדש? עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהוא מזהה DVD כמערכת קבצים RAW וCD לא. תודה מראש אורי

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.