עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tootsolutions,

שלום לחברי הפורום, יש לי לקוח עם לוח Intel Smackover החדש שמתאים למעבד I7 החדש. הבעיה היא עם הכרטיס קול שעל הלוח והיציאה הדיגיטלית / אופטית. משום מה אני לא מצליח להפעיל אותה ולא עוזר התקנת דרייבר מהאתר של Realtek או אינטל. כאשר מסתכלים על מכווני הקול היציאה של SPDIF מופיעה אפורה. ביציאה הרגילה של הקול שומעים נהדר כך שהכרטיס קול תקין.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by vgvg1,

פירמטתי את המחשב לבד. הכול עבד חלק עד אחרי חודש וחצי בערך אחרי הפירמוט שהמחשב התחיל לכבות את עצמו ולעשות רעשי צפירה רצופים כאלה מהמעבד. בישביל להפסיק זאת הייתי צריך ידנית ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב -לכבות את המחשב לחכות כמה שניות ולהדליקו מחדש. פירמטתי שוב את המחשב לבד. מה שקרה עכשיו זה שהמחשב עובד חלק כמה דקות עולה הכול מצויין ואחרי עשר דקות בערך -המסך מתכבה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט. או שהמחשב ממשיך לעבוד ורק המסך מתכבה. פתחתי את המעבד וראיתי שהכול עובד חלק חוץ אולי מאיזה מאורר קטן שלא כל כך חשוך לעין. בצבא לבן קטן קטן שלא מסתובב באמצע המחשב שאני חושב אולי שזה המאורר של הכרטיס מסך שלא מסתובב. מישהו יודע מה הפיתרון?איזה בעיה זאת?אשמח לתשובת כי ארצה מחשב בח…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by lamer4ever,

אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?

4. המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by שמול,

לכל המומחים יש לי בעיה ואודה אם תוכלו לעזור לי. לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך HD3850 ATI של חברת CONNECT מ FOXPC. הדיסק המצורף מכיל מס תוכנות ודריברים למסך ולתמיכה באודיו דרך ה HDMI. במהלך ההתקנה בשלב שבו אמורים היו להיות מותקנים הדרייברים של ה HDMI AUDIO SUPPORT המחשב מאט/נעצר כאילו שהתוכנה לא מוצאת את מה שהיא מחפשת ואחרי כ 5 דקות זורקת אותי החוצה. מיותר לציין שבסיום ההתקנה הכל עבד מצוין מלבד האודיו דרך חיבור ה HDMI. בלוח הבקרה תחת האיקון של התקני קול, אין בכלל איזכור לתוספת חומרה לניגון אודיו והמחשב משמיע כל דרך התקן ברירת המחדל שלו שהוא הכרטיס קול ONBOARD. ניגשתי לאתר של ATI הורדתי והתקנתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך אך נראה שלאודיו אין גירסה מעודכנת יותר. ניסיתי ל…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. כל פעם שהמחשב שלי עולה ההודעה הזו עולה [attachment deleted by admin]

7. Started by MaDog,

היי, אתמול, ללא כל התרעה או אזהרה, הפסיקו לעבוד חיבורי הUSB במחשב שלי. פתאום העכבר לא עבד, ניסיתי עכבר אחר, גם לא עזר. ניסיתי לחבר אותו גם בעזרת מתאם לחיבור הירוק שלו, וגם לא עבד. כל התקן USB שאני מנסה לחבר הוא לא מזהה אותו. מה קרה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  8. שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו לטלוויזיה דרך S-Video ואז דרך אחת משלוש הבננות (אדום-צהוב-לבן). הבעיה היא שהכל מחובר היטב, בדרייבר יש לי אפשרות לכוון את הnview לclone ועוד מספר אפשרויות אך אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי לשנות, לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by yhertz,

שלום אני חדש כאן, אך ביצעתי חיפוש בטרם פרסמתי את ההודעה. ברשותי שני כוננים nec dvd rw nd-3540a sony dvd-rom ddu1615 לפני כשבוע עשיתי פירמוט למחשב שלאחריו הצורב (NEC) הפסיק לקרוא דיסקים של DVD והוא קורא רק רגילים של 700 מגה. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כDVD RW אך כאשר אני מכניס אליו דיסק השם משתנה לCD DRIVE והוא מציג כאילו אין שם כלום ומראה 0 מגה. התקנתי נרו וניסיתי לצרוב איתו DVD, זה עבד אבל הוא לא קורא את מה שהוא צורב. הכונן השני לעומתו עובד מצוין וקורא הכל. האם יש פיתרון חוץ מלהשתמש באלימות פיזית ולזרוק אותו מהגג? בתודה מראש, yhertz

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by ELiA,

לפני שבוע ככה הפעלתי את המחשב של אחותי והוא הגיע לשלב שבו הוא טוען את הווינוס ואז הוא עושה ריסט ככה שוב ושוב ממה יכולה לקרות הבעיה? תודה.

11. תראו, אתמול התקנתי ויסטה עכשיו, היום בבוקר הוא עשה לי שיש בעיה משהו עם הDLL עם הקובץ MSIMG עכשיו הוא עושה לי כזה בעיה, כמעט לכל תוכנה/משחק שאני נכנס הוא דופק לי תהודעה הזאת: http://www.f2h.co.il/im.php?name=%3B%3B%3B11.jpg&src=309071 מה לעשות? :'(

12. למישהו יש פתרון לבעיה אני מחפש , ברחבי הרשת דרייבר תאומים ...שמתאימים לויסטה . מה שקרה זה שה windwos לא התחבר כי הוא לא זיהה לי את הכרטיס רשת והיה צריך דרייבר הכרטיס רשת מובנה ... על הלוח הזה ..שבא עם דיסק שגם לא מתאים למערכת ההפעלה ויסטה אי אפשר להתקין נמשל את כל מה שנמצא על הדיסק של הלוח אם . ברשותי . 939 dual sata 2 asrock אני מחפש אולי שמו משהו התקנה שמתאימה ל windwos vista . גירסא 32 ביט יש לך עצה ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by SPIDERRRMAN,

אז ככה הכרטיס קול שלי הוא על הלוח ה STRIKERT EXTREME הבעיה הראשונה היא שכאשר אני שומע כל דבר אם זה משחק, מוזיקה וכו' הכל נשמע עם פפוצפץ כזה כאשר הקול הוא יותר מדי נמוך- לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים כי זה לא קשור לווליום אלא לקול עצמו שיוצא... בעיה שניה היא שאני לא יודע איך אמורים להפעיל את היציאה של ה- SFIND או איך שקוראים לזה שזה היציאה הדיגיטלית (קוקסיאל) לרסיבר? :s05: תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 18:52:30 טוב הצלחתי לפתור את הבעיה הזאת של הפיצפוצים...מישהו יודע לגבי ה SFINF? :s05:

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. אוקיי לא מזמן המחשב שלי נלקח למעבדה בגלל פרסומות שקופצות הבן אדם שמה פירמט והתקין הכול מחדש(אני חושב כולל הדריברים) ועכשיו יש לי מלא דוחי שגיאות וריסטרטים ולפני שלקחתי למעבדה ולטכנאי לא היה לי את זה אבל בהתחלה שמדליקים תמחשב היה צריך ללחוץ F1 והיה רשום משהו CPU מישהו יודע מה קורה כאן? אולי התנגשות דריברים אני כמעט בטוח שזה קשור לזכרון ולוח אם וגם תפתחתי תקבצי MINDIUP האלו או איך שלא אומרים והיא רשום את זה : (זה מהנושא שפתחתי לפני איזה חודש חודשיים אפילו קבלו """""""" עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשי…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. שאני לוחץ על כיבוי במחשב המחשב מתכבה לכמה שניות ונדלק שוב. אמרו לי שיכול ליהיות שיש בעיה בויינדוס אבל אני לא יודע אם אפשר לתקן את זה איכשהו, נראה לכם שאפשר לעשות משו?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. שלום לכולם אתמול בערב ניתקתי מהמחשב שלי כרטיס ללכידת וידאו, ועל הדרך ניתקתי את הזכרון (Corsair CMX-3200C2 512MB). אח שלי חיבר בחזרה את הזכרון, הפעיל את המחשב שלא עלה ויצא ריח שרוף שעיקרו היה מאזור הזכרון. כנראה שאח שלי חיבר את הזכרון בכח בצורה הפוכה. בכל מקרה ניתקתי את הזכרון, חיברתי אותו מחדש והספק ושאר הרכיבים לא נשרפו, רואים שכאילו כל הרכיבים עולים, אבל לאחר כמה שניות ישנם ביפים רצופים בלתי פוסקים, שכאשר קראתי שבביוסים של AMI, זה אומר שהכרטיס מסך או הזכרון פגום. בכל מקרה, הבנתי שהזכרון נשרף. הבאתי זכרון חלופי (TwinMos 256MB PC2700), ולאחר חיבורו עדיין המחשב עושה את אותם צפצופים. עברתי בין כל הסלוטים - ועדיין אותה בעייה. לאחר שבדקתי בספר של לוח האם (Gigabyte GA-8IGX), ר…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by balash-,

רציתי לעשות קומבינת קירור לכ. מסך ושמתי מאוורר 120MM ככה איך שהוא על הכרטיס בצורה כזו : ______ מאוורר > |---I---| כרטיס מסך ------|_|-------| ^ המעבד של הכ. מסך (גוף קירור פסיבי) שמתי וזה הכל טוב ויפה בקיצר חיברתי תמאורר לספק עם חוטים חשופים... ובטעות נראה לי אחד החוטים נגד בלוח של הכ. מסך ואז נכבה המחשב ושאני מדליק אותו אני רואה כזה מסך ורוד ואז מסך ירוק וזהו יעני כלום אני לא יכול לראות א…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by kkffiirr,

מדובר בAMD 4800X2 על לוח ASUS M2A-VM אחרי עבודה בXP של כמה דקות פתאום מחשיך המסך (לפעמים כתוב שהסיגנל שהוא מקבל לא חוקי) ואין מה לעשות. המסך עובר לסטנד ביי, אבל שאר המחשב לא. כשעושים ריסט המחשב חוזר לעובד ואחר כך בXP זה שוב קורה. אין תוכנה מיוחדת שמופעלת כשזה קורה ואין הסבר הגיוני לכך. אני חושד בלוח אם, כי אני משתמש בכרטיס המובנה. עריכה: עוד סיבה שאני חושד בלוח, מידי פעם כשאני עושה ריסטרט אני מקבל הודעת שגיאה מהביוס שכאילו עשיתי אוברקלוק לא תקין. לא עשיתי לו שום אוברקלוק.... רעיונות?

19. שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון

20. Started by aviz,

פעם ראשונה היום צרבתי דיסק במחשב שלי (מפרט מפורט בצד) וזה צרב נראה לי פי 10 יותר איטי ממה שהייתי צורב במחשב הקודם שלי על אותם דיסקים הנה תמונה להמחשה מנרו: מה הבעיה לפי דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by shovel_xxx,

יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...

23. Started by termal,

שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. שלום אנשים התקנתי וויסטה והיא לא מזהה את הכרטיס רשת שלי. כל פעם שאני עושה הוספת חומרה וכד' זה עושה "FEILED" ובXP זה עובד מעולה! מה יכולה ליהיות הבעיה?(הורדתי דריוור והכל ועדיין לא עובד) ויש לי עוד בעיה עם הדיסק און קי שלי שוויסטה מזהה אותו והכל אבל אין איך לפתוח אותו. לא מופיע שום איקון במחשב שלי (COMPUTER) ואין לי מושג איך לפתוח אותו ??? תודה מראש אריאל

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. Started by GTxZ,

שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים