עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Eden 6600,

לפני כמה שבועות הוספתי זכרון 512MB למחשב (כרגע יש 1 ג'יגה) הכל היה טוב ויפה אבל אחרי כמה ימים התחילה לי בעיה די מעצבנת - בלי קשר לכלום מופיע לי מסך כחול ובו רשום בין היתר שהדבר הזה נגרם עקב הוספת חומרה חדשה למחשב. בשביל לפתור את הבעיה יכול להיות ואני צריך להתקין עדכוני ווינדוס או דרייברים חדשים... אין לי מושג מה אני צריך להוריד מאיפה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by Ori The Man,

אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה) אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. שלום. הנה החומרה שלי: מעבד: 3.2 MHZ של אינטל, זיכרון פנימי: 1 ג'יגה, כרטיס מסך: X1800XT, 512 MB של ATI. התוצאה שקיבלתי היא: 6937. איזה תוצאה אני כן צריך לקבל? בכל מקרה יש לי כרגע בעיה עם המארז שהוא גורם להתחממות יתר במשחקים, נגיד בפיפא 07 בהגדרות הכי גבוהות במאמץ הוא מגיע לי אף ל - 71 עד 73 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by AtomiX,

על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by kobi3211,

למה קניתי HDD 160GB ופתאום אני רואה את רק 150GB לאן נעלמו 10GB תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by android,

יש לי לוח Gigabyte ga965p dq6 שעליו יש שני סלוטי PCIEX16. רק שאחד מהם הוא לא באמת X16 אלא X4 עם מקום להכניס כרטיס של X16. עליו כרגע מותקן הכרטיס מסך וכך המחשב הגיע מהחנות. כשניסיתי להעביר את הכרטיס מסך לסלוט X16 המלא המערכת מתחילה את המאווררים ובדיוק בשניה שהמסך אמור להדלק המערכת נכבת. שתיים שלוש שניות והמחשב נדלק מחדש, אותה בעיה. אחרי שלוש-ארבע פעמים המחשב "נדלק", אני מאמין שמתחיל בהעלאת ווינדוז. אך המסך חשוך. אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שומעים פיצפוצים ב ITUNES.. וה EXPLORER נתקע(השורה הכחולה למטה לא מגיבה)... למישהו זה קרה גם?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. Started by lampit,

שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם הלאפ טופ שלי הוא נפל לפני כמה זמן ואז שהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי כמה ימים המסך התחיל לעשות בעיות יש מין פסים כאלה על המסך ומתחת לכל איקון ומתחת לסימן של העכבר זתומרת שנגיד אני אזיז את העכבר אז הפסים שמתחתיו יזוזו איתו זה נראה לי בעיה הכרטיס מסך לא בדיוק יודע אולי מישהו פה מבין קצת יותר ממני אם יש לכם מושג מה הבעיה או מה הפיתרון אשמח לשמוע תודה גיא

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by ImpZ,

כרגע עשיתי פורמט וכשאני מנסה להזיז משהו איזשהו חלון פתוח ממקום למקום או לדפדף למטה ולמעלה באתרים זה זז בתקיעות... למשהו אני חושב שזה בגלל הדרייברים של כרטיס המסך כי כשהתקנתי אותם זה אמור לעשות לך ריסט, אבל אחרי שחזרתי מהריסט נהיה לי מסך שחור וכתב לי "NO SIGNAL" ועשה ריסט אוטומתי וכשחזרתי זה הראה שהדריברים מותקנים אבל כשאני מנסה להכנס למשחקים זה כותב שאין לי דרייברים וכל המחשב זז בתקיעות .. גם ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כבר 6 פעמים וכל פעם אותו דבר :\

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by Spybot,

לחבר שלי יש מחשב שכשהו מפעיל אותו ,לפני שעולה הוינדוס כתוב: OC FAIL ושצריך להסתכל בהגדרות הביוס כדי לבטל את זה. אחרי שהוא לוחץ על F1 המחשב ממשיך לעלות. האם הכוונה לאוברקלוק? אם כן,אז איך אפשר לבטל את זה? *אני לא יודע מה המפרט שלו. אני יודע רק שיש לו פנטיום 4,שתי סטיקים של זיכרון וכרטיס גרפי מובנה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום עקב מסכים כחולים רבים החלטתי להפעיל תתוכנה הזאת במחשב שלי. הפעלתי אותה לבערך 20 דקות ובשתי מבחנים שם מתוך 6 שעשיתי בכל מבחן מצא לי כל אחד בערך 250,000 טעיות. עכשיו השאלה שלי מה זה בדיוק אומר שיש בעיה באחד הזכרונות ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by lipact,

מה ההבדלים בין 8600GT 256MB ל 8600GT 512MB אני יראה שיפור בביצועים רציני?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by tehnodrom,

יש לי צורב של Nec והוא מסרב לצרוב על המחשב שלי לקחתי אותו למחשב של חבר הוא עובד מעולה המחשב שלי לאחר פירמוט יש לי את הלוג של הERROR אני מצרף אותו לפה אם מישהו יכול לעזור לי ומבין בזה תודה מראש מתן, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by nvaknin,

שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by penny1,

שלום לכולם, לאבא שלי היה מחשב ישן פנטיום 1 סלרון ומאחר ואני שדרגתי את המחשב שלי העברנו למחשב שלו את המעבד פנטיום 3 1000MHZ שהיה שלי + 512 MB זיכרון אבל מאחר ולצורך עסקיו הוא מתשמש בתוכניות שדורשות מערכת עבודה של DOS השארנו לו את ה- WIN98 אך משום מה , כאשר אני בודק את המעבד ב"מערכת" שבלוח בקרה הוא מציג פנטיום 2 למישהוא יש רעיון מדוע זה כך ? ומה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by emperor,

ערב טוב, יש ברשותי מחשב בן שלוש במצב טוב, שאף פעם לא עשה בעיות. לפני כשבועיים הוא התחיל להתקע בזמן ההפעלה,כלומר אני מפעיל אותו כרגיל, מופיע המסך השחור ובצידו התחתון הגלגלת שרצה בצורה אופקית וזהו.... לעיתים צריך להפעילו כך 6-7 ואף יותר פעמים על מנת שיעלה. כמובן שבהפעלה השנייה ישנה האפשרות של "ההפעלה האחרונה הטובה..." אך זה עדיין לא עוזר. לפני שבועיים היה ברשותי XP החלטתי לעשות פורמט ולהתקין ויסטה אולם הפלא ופלא הוא עדיין ממשיך להתקע. גם רסטור לא עוזר כך שבהפעלה הראשונה אחרי הרסטור הוא עובד טוב אבל הפעלה הבאה שוב תוקעת אותו יש לציין שלא התקנתי שום דבר חריג בימים אלו :DIVX PLAYER,REGISTRY MECHANIC. אני נוהג לנקות את המחשב מרוגלות(בדרך כלל אין) מידי מספר ימים, ויש לי את NOD…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Mamimo,

הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by termal,

אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...

22. Started by refael1967,

אני צריך לוחות אם או מעבדים לp3 אם משהו מכיר אתר שמפרסמים שם

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by NIRz,

נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. שלום ! קיבלתי מאח שלי את הכרטיס טלוויזיה הקודם שלךו בגלל שהוא קנה חדש .. לכרטיס קוראים fly video 2000 עכשיו חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדריוורים שהיו איתו ונאז הלכתי לcontrol pannel ושם לחצתי על הוספת חומרה חדשה לאחר שניסיתי זה רשם שהוא לא מצא את הדריוורים או משהו כזה ושיכול להיות שיש בעייה עם הכרטיס אבל עד שלשום במחשב של אחי הוא עבד בסדר גמור .... אז מה לעשות איך להגדיר לעדכן מה ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by poma,

הוצאתי כרטיס תקין! ממחשב ישן, אני מנסה להתקין במחשב אחר הוא מפעיל את עצמו עם הכנסת הכרטיס לחריץ המתאיםוכמובן לא מזוהה. ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים