תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP ALL IN ONE הדיסק קשיח שלו הלך לעולמו וקניתי דיסק חדש... הבעייה שהוא לא מזוהה בבוט כשהמחשב עולה וגם לא בביוס יש עוד בעיה שהכונן DVD גם לא עובד ואני מנסה להתקין XP (במקור היה 7 )דרך ה DOK האם יש הצעות איך http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF10a/12454-12454-4144617-4144618-4144618-4162178.html
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, היום נתקלתי בבעיה בכונן קשיח שלי. הכונן המדובר היה מחובר למחשב עם מערכת ווינדוס ויסטה מותקנת עליו. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה DAEMON Tools הוא שאל אותי אם לאפשר לו להתקין דרייבר למרות שאינו מתאים ואישרתי לו להמשיך את הפעולה. כמה שניות לאחר מכן הופיע לי מסך כחול עם כיתוב לבן ולקח לו בערך כ-3-4 שניות להיכבות. כל הפעלה של המחשב מחדש לא עזרה כי כל פעם שניסיתי להתחבר בקושי הספקתי וכבר המסך הכחול הופיע שוב והמחשב איתחל את עצמו. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר שלי והמחשב מוצא את הכונן אבל הוא מציג לי אותו בתור כונן נשלף ולא מאפשר לי להכנס אליו ולנסות לפתור את הבעיה. אני רוצה לתקן את הכונן אבל אין לי אפשרות גישה אליו. :-\ מקווה שתעזרו, תודה מראש, עידו. [br]פורסם בתאריך: …
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי טאבלט של לנובו. אני מחבר כבל לחיבור הMicro USB לצורך שימוש באפליקציית נגינה (מחבר אורגן לטאבלט). הבעיה היא שזה גורם לטאבלט להציג סמן עכבר על המסך, מה שגורם לפעולה לא טובה של הטאצ', המסך לא מגיב נכון ללחיצה וגרירה ומציג סמן עכבר במקום בו אני לוחץ. כנראה הוא מזהה כאילו חובר עכבר למכשיר. הדבר מאוד מטריד. חיפשתי הגדרה לביטול זיהוי העכבר או משהו כזה, לא מצאתי. האם מישהו מכיר את התופעה או יודע כיתד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי משחקים לPS1וPS2 אבל משום מה הוא לא קורא אותם לאחר הצריבה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, חיברתי ספק כח חדש למחשב. בספק הכח החדש אין סוג של חיבור שהיה מחובר ללוח האם ממש ליד הגוש הגדול של ה20 חוטים. בתמונה יש את החיבור שלא קיים בחדש ולמרות זאת המחשב פועל. מה החיבור הזה? האם המחשב שלי בסכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אני לא רואה כלום במסך והמנורה שלו בצבע כתום כאשר אני מנתק תחיבור של המחשב (של המסך) זה אומר שכלום לא מחובר עכשיו איך אני יכול לסדר שאני יראה תמחשב שלי בלי שיהיה מנורה כתומה במסך? כאילו שיעבוד לי תודה מראש ואנשים תעזרו אני חייב תמחשב דחוף
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הוספתי זכרון 512MB למחשב (כרגע יש 1 ג'יגה) הכל היה טוב ויפה אבל אחרי כמה ימים התחילה לי בעיה די מעצבנת - בלי קשר לכלום מופיע לי מסך כחול ובו רשום בין היתר שהדבר הזה נגרם עקב הוספת חומרה חדשה למחשב. בשביל לפתור את הבעיה יכול להיות ואני צריך להתקין עדכוני ווינדוס או דרייברים חדשים... אין לי מושג מה אני צריך להוריד מאיפה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףף חיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןן יש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הלאפ טופ שלי הוא נפל לפני כמה זמן ואז שהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי כמה ימים המסך התחיל לעשות בעיות יש מין פסים כאלה על המסך ומתחת לכל איקון ומתחת לסימן של העכבר זתומרת שנגיד אני אזיז את העכבר אז הפסים שמתחתיו יזוזו איתו זה נראה לי בעיה הכרטיס מסך לא בדיוק יודע אולי מישהו פה מבין קצת יותר ממני אם יש לכם מושג מה הבעיה או מה הפיתרון אשמח לשמוע תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קודם כל שלום,ועכשיו לבעיה : התקנתי את הבטא החדש של הVISTA והכל הלך מצויין עד שניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. בעיקרון יש עדכון דרייבר בפינת הBETA אך כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא רושם שהוא לא מתאים. אך את הדרייברים הישנים יותר הוא מסכים להתקין והדבר גורם לתקיעות במחשב. אנא תעזרו לי להתקין את הדרייברים בVISTA. * הכרטיס מסך שייך לNVIDIA * ניסיתי להוסיף אותו לאחר מחיקת הדרייברים שהותקנו. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול פתאום ואין שום מידע לא רשום כלום או קובץ שגורם לבעיה אתם צריכים שאני יעלה את קבצי ה dump האחרונים? זה קורה לי פתאום ואין לי בעיה של טמפרטורות
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-