עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לוח האם: GA-H61M-S2-B3 4GB ראם מעבד I3-2100 סוקט 1155 1.האם כל כרטיס מסך 1GB או 2GB יתאים או יש מגבלה 2.האם יש חשיבות לסוג משחה טרמית לשים למעבד ? 3.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by hagayben,

עבדתי על המחשב כמה דקות עזבתי אותו ואז אני מריח ריח חזק של שרוף אני חושב. ישר ראיתי שהמסך לא מראה כלום אז ניתקתי את כל החוטים מהמחשב ,פתחתי אותו והתחלתי להריח חלקים אני חושב שהריח בא מהספק אבל שאני מחבר את המחשב הוא נדלק והכל אבל לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by AtomiX,

על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Shoko,

שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףף חיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןן יש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. שומעים פיצפוצים ב ITUNES.. וה EXPLORER נתקע(השורה הכחולה למטה לא מגיבה)... למישהו זה קרה גם?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם הלאפ טופ שלי הוא נפל לפני כמה זמן ואז שהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי כמה ימים המסך התחיל לעשות בעיות יש מין פסים כאלה על המסך ומתחת לכל איקון ומתחת לסימן של העכבר זתומרת שנגיד אני אזיז את העכבר אז הפסים שמתחתיו יזוזו איתו זה נראה לי בעיה הכרטיס מסך לא בדיוק יודע אולי מישהו פה מבין קצת יותר ממני אם יש לכם מושג מה הבעיה או מה הפיתרון אשמח לשמוע תודה גיא

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. Started by עינב,

יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. מקבל את ההודעה הבאה תודה למגיבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by ImpZ,

כרגע עשיתי פורמט וכשאני מנסה להזיז משהו איזשהו חלון פתוח ממקום למקום או לדפדף למטה ולמעלה באתרים זה זז בתקיעות... למשהו אני חושב שזה בגלל הדרייברים של כרטיס המסך כי כשהתקנתי אותם זה אמור לעשות לך ריסט, אבל אחרי שחזרתי מהריסט נהיה לי מסך שחור וכתב לי "NO SIGNAL" ועשה ריסט אוטומתי וכשחזרתי זה הראה שהדריברים מותקנים אבל כשאני מנסה להכנס למשחקים זה כותב שאין לי דרייברים וכל המחשב זז בתקיעות .. גם ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כבר 6 פעמים וכל פעם אותו דבר :\

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by arikam,

כשאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף ציפצוף קצר-קצר-ארוך ולא מגיב, הלוח אם הוא של אסוס, אני חושב שזה בעיה בזכרונות או במעבד , אינני בטוח.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by kobi_af,

שלום עקב מסכים כחולים רבים החלטתי להפעיל תתוכנה הזאת במחשב שלי. הפעלתי אותה לבערך 20 דקות ובשתי מבחנים שם מתוך 6 שעשיתי בכל מבחן מצא לי כל אחד בערך 250,000 טעיות. עכשיו השאלה שלי מה זה בדיוק אומר שיש בעיה באחד הזכרונות ?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by reiematza,

אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש רעי מצא

14. Started by scarymovie,

שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by eitanbts,

אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by שרול23,

שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by Ro-K,

המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעשים...והמחשב די חדש משהו כמו חצי שנה איך אפשר לתקן?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. אני מריץ משחק ו לאחר 5 דקות המחשב נכנס למסך שחור הוא אומר שהכבל של המסך טוב אבל אין סינגל אני לוחץ ריסט וגם אז המחשב לא עולה רק לאחר שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב -> המחשב פועל מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by maoros,

קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by Vidati,

לאחרונה המקלדת החלה להתקע במשחקים למשל אני משחק TMN (משחק מכוניות) שם צריך דיוק בלחיצות ופתאום המקלדת קופאת ואיתה גם העכבר, אבל מה שהכי מוזר שלא כל המקלדת קופאת למשל אני יכול לעשות C+A+D ואז לצאת לווינדוס אבל אז מצטרף העכבר לעסק וגם כן לא עובד. הבעיה החלה פחות או יותר כאשר התקנתי ג'ויסטיק למחשב אבל מחוקתי אותו מיד לאחר הופעת הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by cute,

לאחר קריסה של המערכת הייתי חייבת לעשות פורמט ואיבדתי את מנהלי ההתקנים של המחשב אני לא יודעת איזה צג יש במחשב הנייד, מישהו יודע איזה נמהל התקנים צריך? ??? ???המחשב עובד עם חלונות 98 מהדורה שנייה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by ween1,

יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT של ASUS (עם VIVO). לפני מספר חודשים פונקצית הלכידה הפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי שהיא עבדה ללא בעיה (ליד ATI WDM RAGE THEATER הופיע קוד 10 ב DEVICE MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים, להתקין דרייברים חדשים יותר (מגירסה 3 שהגיע עם הכרטיס שלי ועד גרסת ה CATALYST האחרונה). את כל התהליך עשיתי בצורה מסודרת עם DRIVER CLEANER ו DIAGNOSTICS של HP. חשבתי שזו בעיית WINDOWS והתקנתי מערכת הפעלה על דיסק חדש ועדיין, הבעייה לא נפתרה. לא הייתה לי אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר מכיוון שהוא AGPX8 והמחשבים שהיו "זמינים" עבורי היו עם PCI-X. היום קניתי כרטיס לכידה מסוג PVR-150 ושוב אותה בעייה (הכרטיס הוא מסוג PCI והוא עבד לי על מחשב אחר) הכרטיס הותקן לל…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים