תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הרשת נפגמה... מסיבה טכנית זאת ההודעה שהוויינדוס מראה לי ביצעתיתיקון אך ללא הצלחה... אשמח לפתרונות המהירות של האינטרנט הורגת...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק מסוים, פתאום מתכבה המחשב, ללא ERROR ללא שום הודעה מוקדמת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב נק P3 ישן פירמטתי ואני מכניס דיסק WIN הוא עושה לי דיסק דפוק ופותח תכונן DVD ככה לא משנה איזה דיסק אני שם,אפילו שרק מפעילים את המחשב,הוא ישר פולט תכונן ושאין דיסק אז הוא גם מוציא שהוא מגיע לבוט מה אני אעשה? ד.א עשיתי בביוס BOOT FROM CD
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני צריכה לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיות שיש לי, ניסיתי אבל לא הצלחתי להבין מהיכן להוריד עידכון אשמח לקבל לינק להורדה עבור עדכון לביוס וכן הסבר איך עושים את זה מצורף מפרט המחשב שלי תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אך אני משונה בביוס את הזיכרון ל667 נראה ליהזיכרונות עכשיו בביוס על 533 ואני רוצה לשנות אותם ל 667 אךאני משנה בביוס יש לי ביוס F4
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איך ניתן לפתור ,רצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי שני כרטיסי זיכרון של 512mb. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד שני כרטיסים של 512mb. הבנתי שהם צריכים להיות מתאימים לקיימים, ושיש שני פרמטרים : mhz ן- CL. הרצתי שתי תוכנות דיאגנוסטיקה: Everest, ן- siw. הפלט מוזר: Everest נותן: [ DIMM2: Hexon Tech. HEXON ] Memory Module Properties: Module Name Hexon Tech. HEXON Serial Number None Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Erro…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הרצתי בדיקת זיכרון המחשב התכבה לי ב101.משהו אחוז והופיעו לי 25 שגיאות ירור!! הינה תמונה אחת שהצלחתי לצלם למישהו יש מוזג מה זה אומר ואולי המחשב שלי מתכבה מזיכרון או משהו יכול להיות? עם התוכנה MEMTEST השתמשתי עכשיו אני עושה עוד בדיקת זיכרון לראות עם שוב הוא יתכבה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המחשב של אחי משמש לגרפיקה כבדה ועריכת וידאו. המפרט הוא Athlon MP 2000+ X2 לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את שם הדגם. מיועד לסרברים. 1 ג'יגה זיכרון ECC R9800P לא חושב שצריך יותר מזה. עכשיו בכמה ימים אחרונים קורה מצב שהמחשב עושה ריסטרט וכל פעם מעבד קבצי system וצריך להתקין מחדש את הווינדוס וזה חוזר על עצמו כל פעם ההתקנה עוברת חלק איך שמגיעים לווינדוס מנסים להתקין משו הוא מרסטרט ומאבד קבצי sys ואי אפשר להכנס יותר לוינדוס. בהתחלה חשבתי שזה זיכרון עד ששמעתי את ההארדיסק עושה רעש מוזר של אתחול. בכל מקרה אני מתקין עכשיו ויינדוס מחדש וינסה להריץ S&M וMEMTEST אם למישהו יש עוד רעיונות יתקבל בשמחה המחשב הזה הוא חשוב והוא חייב לחזור למצבו הקודם בדחיפות כדי לסיים פרוייקטים חשובים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יותר מסקרן אותי מה קרה פה : בעת שניסיתי להתקין את המחשב נאלצתי להחליף מספר כונני סידי כי רובם דפוקים , הגעתי למצב שבו המחשב מזהה את הכונן רק בחלק מהריצות שלו . למרות זאת התקנתי את הוינדוס ובקטע שהוא מבקש לעשות אתחול המחשב אתחל את עצמו אבל *לא* זיהה את הכונן סידי בבוט ובביוס , ולמרות זאת ההתקנה נמשכה מהדיסק כרגיל , יש למישהו הסבר לתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי מאח שלי את הכרטיס טלוויזיה הקודם שלךו בגלל שהוא קנה חדש .. לכרטיס קוראים fly video 2000 עכשיו חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדריוורים שהיו איתו ונאז הלכתי לcontrol pannel ושם לחצתי על הוספת חומרה חדשה לאחר שניסיתי זה רשם שהוא לא מצא את הדריוורים או משהו כזה ושיכול להיות שיש בעייה עם הכרטיס אבל עד שלשום במחשב של אחי הוא עבד בסדר גמור .... אז מה לעשות איך להגדיר לעדכן מה ?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברה שמעו היה לי 2 סלוטים של 256 533 mhz cl4 spectec הוספתי עוד שתי סלוטים של 512 קינגסטון אותו תדר אותו הכל והמחשב מראה ג'יגה וחצי ולא ממשיך בהטענה אחר כך הוצאתי את ה2 של ה-256 והכל עבד בקיצור מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס מסך מהמחשב כדי לבדוק משהו במחשב אחר וכשהחזרתי אותו פתאום המחשב לא עושה בוט ונשמע ביפ ארוך עם הפסקה קצרה כך זה חוזר על עצמו ללא סוף. קראתי את רשימת הביפים שמופיע באתר הזה: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm ואף אחד מהתיאורים שיש שם אינו דומה לביפ שאני שומע. אגב, הלוח הוא של אסוס CUSL2. האם מישהו יודע מה משמעות הביפ הזה?! רצוי ללא ניחושים, מפני שזה יכול לגרום לי סתם להתחיל לפרק את כל החלקים ומכיוון שהמחשב נורא ישן אני חושש שזה יגרום לבעיות נוספות בדיוק כפי שקרה לי עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש ונתן לי את הכבוד לבנות ולהרכיב את המפרט. והוא: amd athlon 4600X2 GA m55Plus-s3g 1gb ddr667 twinmos GigaByte 7600GS silent כל השאר לא חשוב. בקיצור- בכל משחק יש מן "רעידות" כאלו או הפרשי FPS כאשר זזים לצדדים. אם זה NFS:MW אז כשנוסעים ישר זה סבבה. שפונים פתאום הFPS יורד בערך ונוצר אפקט של רעידות (לא קשור למסך...בדקתי) כנל גם בpro evolotion או FEAR. יש רעידות שפונים לצדדים. ניסיתי לעדכן דרייבר, לא עזר. רציתי לבדוק אם הבעייה היא שהכרטיס "מגמגם" ע"י עומס..אז ניסיתי להוריד הגדרות להכי נמוך, וזה לא עזר. הדבר היחיד שיכול להסביר את זה: הטמפרטורה. היא במנוחה על 70-80 מעלות. שזה המוןןן!!!! אני אפילו לא רוצה לנחש מה קורה שם במצב עומס! הכרטיס עצ…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי ןינדוס XP מותקן ואני רוצה לשדרג אותו ל SERVICE PACK 2 מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-