עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by galedri,

כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by okpimp,

שלום. יש לי כרטיס מסך sapphir ati x1900gt התקנתי ווינדוס חדש VISTA, הורדתי את הדריבר החדש ביותר שמתאים לויסטה. עכשיו הבעיה, יש בכרטיס כניסת AVIVO והמחשב לא מצליח לזהות אותה.... בווינדוס XP הוא כן זיהה וכעת לא. חיפשתי דריבר מתאים בכל מקום ולא מצאתי. אם למישהו יש פיתרון בבקשה שיעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by YardenG,

יש לי צורב של LG ואני חושב שהוא DVD . הדגם זה GSA- H30N ורשום עליו DVD multi recorder אבל כשאני מכניס דיסק DVD בשביל לצרוב הוא לא מזהה. וניסיתי כמה דיסקים.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by Zeliran,

אני משתמש ב winXP pro 32bit ולאחרונה שדרגתי את המחשב עם מעבד כפול ליבה, וזכרון 1GB (נמצא על כרטיס אחד) כאשר יכולת "כפול הליבה" מופעלת ה BIOS, אז אחרי זמן מסויים של עבודה, מופיע מסך כחול עם השגיאה paged fault in a nonpaged area ... אז הרצתי בדיקה של MemTest ובאמת נמצא "סקטור" שמלא בשגיאות. אז מכאן מסיקים כביכול שכרטיס הזכרון דפוק. הקטע הוא, שאם מבטלים את יכולת "כפול הליבה" ב BIOS, אז אין לי בעיות בזמן העבודה, וכשאני מריץ סריקה של MemTest, הוא יכול לרוץ לילות בלי למצוא שגיאה אחת מה הולך כאן? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by eitanbts,

אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. המחשב נכבה בכל פעם שאני מכניס דיסק ריק\לא ריק לצורב CD... לפעמים זה באמצע צריבה ולפעמים לקראת הסוף... הבעיה קשורה 100 אחוז לצורב..., הצורב CD מחובר על אותו כבל IDE עם צורב DVD, הכל מוגדר כמו שצריך.. מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. Started by Ang3lus,

שלום, אתמול להנאתי שיחקתי לי BF2 ובאמצע המשחק המשחק נתקע ואחרי זה הייתה לי תופעה של תצוגה לקויה של דברים בתלת מימד (עושה לי את זה בכל יישום שכולל הצגת 3D) לדוגמא: http://1angelus.20m.com/dead.JPG מדובר בכרטיס Leadtek winfast 6600gt האם הכרטיס מת ? או לפחות המעבד 3D שלו ? כי ב2D עדיין הכל בסדר (אני משתמש בו עכשיו וגם רואה סרטים וכו' וכו')

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by ed1,

מישהו מכיר תוכנת לאיחוי ההארד דרייב ב-WIN98 מוצלחת יותר ממה שיש בברירת מחד של המע' הפעלה ומתאימה לוינדוס 98? ניסיתי את PERFECTDISK גירסה 6 הישנה שכתוב שתומכת בוינדוס 98 אבל בפועל אני מקבל הודעה שגירסת הוינדוס לא נתמכת וההתקנה מפסיקה, אותו דבר קרה לי עם Diskeeper גירסה 9 שפעם דוקא כן עבדה במחשב הזה אבל משום מה הפסיקה ומתקבלת הודעה זהה שגירסת הוינדוס הנתמכת היא WIN2K ומעלה... מה אפשר עוד לעשות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. שלום רב , רציתי בבקשה לדעת - יש לי מחשב בן שנה פנטיום 4 775 מהירות 3 GHZ זיכרון 512 כרטיס מסך סטנדרטי . החיישנים בתוכנת EVEREST + SANDRA מראים: חום מעבד 63 חום לוח אם : 51 חום ספק כוח: 71 מהירות מאוורר מעבד מקורי של אינטל 1500 RPM האם זה תקין , נראה לי שזה חם מאוד , וגם המחשב קצת איטי לאחרונה - ביצעתי ניקוי מסיבי של המאווררים והכל ועדין חם , מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by asaf_a,

בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by swisaavi,

המעבד חדש, הוא מקבל רק 8500 ב cpu ב aquamark. למי שמכיר את התוכנה, מה יכול להשפיע על תוצאת ה cpu חוץ מהמעבד?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by kobi3211,

למה קניתי HDD 160GB ופתאום אני רואה את רק 150GB לאן נעלמו 10GB תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי המסך שלו לא נדלק הוא אומר שהוא שומע את הצלילים של הWIN עולה ואת הציפצוף שבהפעלת המחשב אבל המסך לא נדלק מה הבעיה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך(או משהו אחר)

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by hiyal,

הריסט קורה בבטרפילד 2 והמחשב גם נתקע בבדיקה בתוכנה 3DMark03 קניתי כרטיס מסך חדש ati 9600 pro של gigabyte זה נתקע בדיוק באותו שלב כל פעם כנ:ל לריסט [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. שלום לכולם. הבעיה שלי כזאת, יש לי צורב DVD של NEC דגם ND 3500 AG ואני לא יכול לצרוב יותר על דיסקים CDR רגילים כי הצורב לא מזהה אותם. יש לציין שעל דיסקים DVD הצורב עובד ללא שום בעיות. מה יכולה להיות הסיבה? תודה גדולה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by idodo1,

קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. לכל אלה שיש אתרים פורמים דואר אלקטרוני וכו... שאפשר להרשם בו ויש שם משתמש וסיסמה... עכשיו כל המנהלים של דברים הנ"ל אז הם יכולים לדעת את הסיסימה שלי לאתר\פורום.... שלהם? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by maoros,

קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by BlackShadow,

יש לי הארד דיסק של WD, 120 ג'יגה. פירמטתי את C והעלתי את ההתקנה של |WinXP. במקום להתחיל את ההתקנה, הוא כותב שההארד דיסק לא מזוהה, ושצריך לבדוק אם הוא מותקן כראוי. ההארד דיסק בטוח מותקן טוב, כי יכולתי להשתמש בו, לפרמט אותו וכו'. מה עושים? תודה.

21. שיתחיל להסתובב..עכשיו עבדתי כמה שעות טובות על איזה מדריך פה שנתנו לאילתור מאורר לכרטיס מסך בעזרת פח של חריץ pci תודה רבה למי שכתב את המדריך ולGosha שהביא לי אותו ...עכשיו השאלה שלי היא כזאת בגלל שהמאורר שעל הכרטיס לפעמים בכלל לא מסתובב...ואני לא יכול כל פעם לתת לו נגיעה קטנה או משו..אז אם אני ישאיר אותו שמה הוא יפריע לאוויר שנכנס מהמאורר שהרכבתי מתחתיו? כי עבדתי על זה כל כך הרבה זמן (היו לי מלא בעיות כי המבנה של הלוח שלי לא כל כך התאים והכול) אז אני מותש בטירוף וממש אני לא מסוגל להוציא את הכרטיס מסך עכשיו ולפרק את המאורר שלו...זה קריטי אם אני יוציא אותו או ישאיר?,הוא עלול להפריע?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by yariv2007,

שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by tazmnia,

מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by Krumpet,

בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים