עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. אהלן, יש לי לוח אם Gigabyte K8NS לאחרונה קניתי כרטיס קול ג'נרי (sweex) עם חיבור gameport בשביל הג'ויסטיק שלי. אך קיימת בעיה - חיבור הגיימפורט על הכרטיס מראה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) הוא משתמש בריסורס I/O 0201-0201 , שלכאורה גם הגיימפורט שעל לוח האם (הסבר בהמשך) משתמש בו. כתוצאה מכך, אני מניח, הג'ויסטיק לא עובד. ניסתי לעשות disable לגיימפורט שעל לוח האם, להחליף לו משאבים (לI/O 0209) אך ללא הועיל (Input/Output Range 0201 - 0201 not available.) החיבור שעל לוח האם זה מין פינים כאלה (כאילו "זכר") כך שאין לי מושג איך משתמשים בו, או מה צריך לחבר אליו. מה עושים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by cooper,

חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" .. לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ... תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by halo,

המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  6. .... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by ad!17,

ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. Started by maxfir,

איך אפשר לתקן low id ???????????

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by AmaZinG,

המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???

10. Started by Sex$Booster2007,

משתמשי GAINWARD 7600GT אני צריך את הביוס הרגיל של הכרטיס שכחתי לגבות ואני חייב אותו בבקשה תעזרו לי בעזרת תוכנה בשם NiBiTor.v3.0a היא תקרא את הBIOS ותוכלו לשמור אותו כקובץ בבקשה תעבירו לי אותו

11. מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by Doli,

שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. Started by Shoko,

שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףף חיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןן יש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by freedimension,

שלום. זו הפעם הראשונה שלי באתר הזה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. קניתי לפטופ של HP מודל 6186re וכשאני נכנס לביוס הוא לא מזהה את ה-HD. אני רוצה לפרמט אותו אבל הביוס טוען שהוא לא מזהה את ה-HD מישהו כבר נתקל בבעיה הזו פעם? שמעתי שיכול להיות שאני צריך איזה שהוא דרייבר של חברת צד שלישי אבל אני לא בטוח לגבי זה וגם לא לגבי צורת ההתקנה. אחרי שישבתי במסנג'ר ובסקייפי עם חברים מומחים שגרים בחו"ל, הגענו למסקנה שהכי טוב שאגש מחר בבוקר לחברה שמספקת את האחריות למוצר ואבקש מהם לתקן את המצב. ראוי לציין שהלפטופ חדש, בן שבועיים בלבד ולא נעשו בו שום שינויים מרגע הרכישה. אןדה לכם על עזרתכם. יגאל.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. שומעים פיצפוצים ב ITUNES.. וה EXPLORER נתקע(השורה הכחולה למטה לא מגיבה)... למישהו זה קרה גם?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by HoBGoblin,

לפני כמה זמן שהכנסתי דיסק לצורב הצורב התחיל לעשות רעשים ותקיעות ולאחר מכן לא קרא את הדיסק בכלל. אחרי כמה ניסיונות הצורב הפסיק את הרעש אבל עדיין לא קורא את הדיסק... יש לי צורב של NEC 3520 למישהו יש מושג מה קרה לצורב?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. Started by sh2006,

יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. בעקבות הדיון http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=650395&Highlight=&page=0 נכנסתי ל EVERST בנסיון לבדוק את מהירות ה Hypertraport Clock גיליתי שהוא עומד על 1000MHZ... האם זה בסדר? הלוח אם שלי זה ABIT KV8PRO 3DEYE

20. Started by shirNoshe,

יש אפשרות לחבר רמקול לשמוע את ציפצוף ה-POST?למארז הזה אין רמקול.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!

22. לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Ner0n,

יש לי מחשב נייד של dell וכרטיס מסך של intell® graphics family אבל הוא לא קורא אותו איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by nevgauker,

טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by termal,

אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...

דיונים חדשים בפורומים