עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roni18,

שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by yaadhadar,

שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by IzikDude,

עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, אני רוצה טיפה לשדרג אותו יש אפשרות לבצע שינויים במחיר סביר ? או שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות ?? או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? בקיצור מה אני עושה ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by Raz20,

יש לי כונן שעושה בעיות , זה לא הכונן הראשי הכונן לא מאפשר לי לבצע בדיקת שגיאות בדיסק או לעשות איחוי , ובנוסף אני לא יכול להעביר\למחוק כמה קבצים שנמצאים על אותו כונן . מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by halo,

המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  6. זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by urich,

יש לי בעייה בספק( hec 300 ar-t ) כאשר המחשב לא מצליח להיכנס להשעיה במקום זה הוא מתכבה מיד! ולאחר שהוא מתכבה (רק כתוצאה מקריסה) צריך לכבות ולהדליק את המחשב מהכפתור שעל הספק. עכשיו הנה תמונה של המתחים שמדדתי בספיד פאן- בדקתי את ה3.3 (אני חושב שזה הפקטור שמראה יציבות, לא?). בכל מקרה בדקות האחרונות של המדידה שמתי תוכנה שתעמיס על המערכת (בדיקת יציבות של gpu). האם הספק מספק מתחים יציבים או שהמשך שימוש בו עלול לגרום לי לנזקים לחומרה ועלי להחליף אותו. הבעייה התחילה רק בשבועיים האחרונים וזאת ללא הוספת חומרה או שינוי בצריכת החשמל. הדבר היחד שעולה לי בראש הוא הטמפרטורה הקפואה בחדר שלי כרגע אם זה יכול להשפיע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by ESAB1,

קניתי מחשב חדש. וארדסיק אחד עובד על STA החדש . בכל מקרה הכל עבד טוב אבל ברגע שרציתי להוסיף את הרדיסק הישן היתי צריך לשים אותו על הכבל הישן אותו חיברתי ללוח אם ואז ברגע שאני מעלה את המחשב עולה לי הפקודה הזאת RMOVE DISKS OR MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אני מקיש אנטר ואז הווינדוס עובד אבל הפקודה הזאת כל הזמן חוזרת ואם אני לא מקיש כלום המחשב נתקע על המסך הזה בלי לעלות את הווינדוס מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. תוכלו להציץ בתמונה הזו ולומר לי האם ישנו משהו חריג או טעון שיפור מבחינת הטמפרטורה של החומרה שלי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by liran2003,

הכל התחיל כשחיברתי אליו את הספק כח מהמחשב השני כדי לבדוק אותו (הוא היה שרוף). החזרתי את הספק הרגיל שלו והוא לא עבד. נדלקת הנורה של ההארד דיסק בלי להתכבות והמאווררים נדלקים, המסך נשאר שחור (וזה לא קשור לכ. מסך כי גם כשאני מנסה לפתוח את הכוננים הם לא מגיבים). הצואתי את הסוללה, את הזיכרון, כלום לא קורה.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהספק השרוף גרם לנזק? במחשב השני החלפתי את הספק השרוף ועכשיו הוא עובד מצויין. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. וניסיתי נורטון אנטיוירוס ואיידי אוואר וספי סוויפר והם לא העיפו אותו.....

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by Moty_p,

מעבד 64BIT במחשב? ובכלל באופן כללי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנה שמציגה לי את כל הפרטים של המחשב תודה על כל התגובות מראש

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by just_me,

לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

הטמפ' של המעבד היא בין 38 ל40+ יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד התקיעות החלו לפני איזה שבוע ומשהו ככה, אז קניתי משחה טרמית חדשה והחלפתי . וזה לא עזר ! המחשב ממשיך לקפוא . יכול להיות שצריך להחליף את כל הגוף קירור? -הגוף קירור הוא זה שהגיע עם המחשב של אינטל המקורי. הזיכרון תקין . תודה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. הצורב : SONY DVD RW DW-D23A הוא לא מזהה שופ דיסק, כלום מה עליי לעשות מה הבעיה מה לבדוק. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by slimshady21,

שלום. קניתי היום סטיק זכרון - 256MB DDR400 TWINMOS CL2.5 למחשב הישן שלי. יש בו לוח אם של VIA (לא זוכר בדיוק את הדגם) ומעבד P4 1.8GHZ. קיצר יש ארבעה שלוטים לזכרון- שניים שחורים צמודים, ומשמאלם שניים צמודים שחורים- אז איפה לשים את הזכרון?? היה לי קודם גם סטיק של 256 שנשרף, אז הוצאתי אותו, אבל שכחתי איפה הוא היה. אז איפה לשים את הזכרון? או שזה לא משנה? וגם איך בדיוק להרכיב אותו- כאילו להכניס אותו כשהמחשב מכובה, ואז להדליק וזהו?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!

19. Started by SemteX,

ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. נוספה לי אזהרה כזו (ראה תמונה) אשר לא היתה קודם, מה זה אומר? מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?

23. יש לי מחשב נק P3 ישן פירמטתי ואני מכניס דיסק WIN הוא עושה לי דיסק דפוק ופותח תכונן DVD ככה לא משנה איזה דיסק אני שם,אפילו שרק מפעילים את המחשב,הוא ישר פולט תכונן ושאין דיסק אז הוא גם מוציא שהוא מגיע לבוט מה אני אעשה? ד.א עשיתי בביוס BOOT FROM CD

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by idodo1,

קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by siin,

לא רלבנטי אגב, איך מוחקים הודעה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים