עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב.. התעסקתי קצת עם Partition Magic בהתחלה יצרתי כונן נוסף של 3ג'יגה ואז עשיתי לו Marge עם הראשי והכל חזר לקדמותו.. כונן אחד לאחר מכן יצרתי עוד כונן של ג'יגה ואז מחקתי אותו והכל חזר לקמותו... אבל עכשיו אני רואה שיש לי רק 74.5 ג'יגה ביכולת של הקשיח במחשב שלי במקום 76 שתמיד היה לי (80 ג'יגה 8 מגה) מה שמוזר הוא שבפרטישן מג'יק הוא מראה 76 ובמחשב שלי יש 74, למעשה כל התוכנות חוץ מזאת של הווינדוס מראות 76 (מידע שחרוט על הקשיח) אני לא יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את ה2 ג'יגה האלה... זה מעצבן אותי הנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by DamneD,

אוקיי אז ככה... יש לי ספק של 300w, ואני רוצה לחבר מאוורר רגיל נוסף למחשב שלי... הבעיה היא שכל היציאות חשמל בכבלים שלי תפוסות! כשחיברתי את הכרטיס מסך הייתי צריך לחבר עוד הספקת חשמל נפרדת שמתחברת לספק, ומהחיבור של הרדאון 9700 פרו יש עוד פיצול נקבה. על אותו כבל חשמל שיוצא מהספק יש שני יציאות, האחת חיברתי להארדיסק, השניה חיברתי לכרטיס מסך... השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לפיצול על הכרטיס מסך מאוורר רגיל נוסף מבלי לגרום לבעיה בהספק החשמל לרכיבים על אותו כבל? ז"א, האם המאוורר יגרום להארדיסק\כרטיס מסך לא כראוי? תודה מראש למי שיתן לי תשובה מקצועית (=

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by tazok,

אוקיי יש לי בעיה רצינית עם המחשב ואני יפרט אותה פה ואת התהליך שניסיתי כדי לתקן את הבעיה המוזרה הזאת אוקיי אחרי שקיבלתי את המחשב לפני שבוע וחצי בערך הייתי שמח וטוב לב שקיבלתי סוף סוף מחשב חדש וגם חזק בדיוק כמו שרציתי... אני מפעיל אותו בדיוק כמו שהוא בא עם רק עם סידירום של asus וכל שאר הדברים שיש במפרט חוץ מהצורב... ביום שלמחרת נזכרתי שלא חיברתי בכלל את הצורב לקחתי רת הצורב הכנסתי אותו חיברתי את החשמל הכל.... המחשב לא עולה!!! אני מסתכל חושב ולא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי המאווררים נדלקים כלומר המאוורר של המעבד המאווררי מארז והמאווררים של ה5900 כולל המנורות של הצורב והסידי משום מה המתח לא מגיע להרד דיסק שלא נדלק בכלל... כלומר לא מתחיל להסתובב.. אני כבר אמרתי מי יודע אולי …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sygnus,

אז ככה קיבלתי מודם usb ל adsl במהלך ההתקנה כאשר עליי לחבר את המודם ליציאת ה usb ההתקנה אינה נמשכת כאילו שלא חיברתי את המודם. אך הנורית הירוקה של אספת החשמל כן דולקת במודם. בנוסף המחשב לא מזהה את המצלמה כאשר אני מחבר אותה ל usb המודם כן התחבר למחשב אחר. בדקתי ב device manager ושם כתוב שהמודם מותקן כהלכה עובד נכון. אז מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Falcon007,

?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by srolik,

יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by leopold,

ברצוני לדעת איך נקראות הגדרות האתחול שיש לשנות במטרה לאתחל את המחשב באמצעות דיסק?

8. Started by Peri228,

אתמול קיבלתי את המחשב מתיקון , והחליפו לי לוח אם . כתוצאה מכך התקנתי מחדש Win XP , והייתי צריך להוריד מחדש דרייברים , עידכונים וכו' . הדבר הראשון שעשיתי הוא כמובן להגדיר את החיבור לאינטרנט , ולהתחיל להוריד עידכונים ודרייברים . לאחר מכן , נכנסתי לאתר גיימר , והוא עבד חלק והכל , אבל אחרי בערך שעה , האתר נדפק לחלוטין . כל עמוד באתר שנכנסתי אליו שהיה קשור לפורומים , או לאינדקס , פשוט לא עבד והציג לי את צבע הרקע בכל העמוד . כמו כן , כאן ( HWZone ) , הוא לא מציג לי את התפריט הראשי ניסיתי להכנס ולהוריד עידכונים לווינדוס , אבל גם לאתר של העידכון הוא לא מוכן להכנס לי ! האפשרות האחרונה שחשבתי עליה היא לנסות להגדיר למחשב הורדת עידכונים אוטומטיים , אבל כל מה שהוא רושם לי זה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מחשב עם Windows XP Pro , ומערכת קבצים מסוג NTFS . המחשב מחולק לשתי מחיצות , ואני מעוניין לפרמט את שתיהן . יש לי שתי שאלות לפני שאני מפרמט - 1. איזו מערכת קבצים עדיפה , FAT32 או NTFS ? 2. איך אני מפרמט את שתי המחיצות ? >.< תודה D: עריכה - אם כבר פתחתי דיון , אז יש לי עוד שאלה : קיבלתי לוח אם חדש ( אחרי שהקודם נשרף ) , ויש בו פונקציה של Dual DDR . הלוח הוא לוח של GigaByte מדגם GA-8SQ800Ultra . אז איך אני מפעיל את ה Dual DDR ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by scorpions,

היי לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה (ונעבור לבעיה) אז ככה קודם מיפרט המחשב לוח אם dfi pa61v4 מעבד פנטיום 766 כרטים מסך voodoo4 4500 agp tv זה המחשב השני שלי ויש בו שלושה ארד דיסקים 13gb 80gb 40gb וצורב עכשיו על הPRIMERY יש את ה13GB בתור מאסטר ועליו מותקנים 98 + XP ובתור סקנדארי נימצא 80GB ועל הSECNDERY נימצאים הצורב בתור מאסטר ו40GB בתור סקנדרי ולבעיה הכבל של ה SCENDERY נידפק לי בעמצע כך שלא יכולתי לחבר את ה40GB לאחר שבוע השגתי כבל חדש וחיברתי כמו שהיה ואז הביוס לא זיהה אותו בלבד כאשר שמתי את ה 40GB בתור מאסטר הביוס לא זיהה גם את הצורב ניסיתי את הארד דיסק על מחשב אחר והוא עבד ללא שום בעיה בכל מצב שבוא שמתי אותו מה אתם חושבים שעלי לנסות חוץ ממה שכבר עשיתי כי אני לא יודע מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omri_ro,

הם מזוהים בביוס אבל הXP לא רואה אותם ובמנהל ההתקנים הם מופיעים עם קראש וכשמוחקים אותם ועושים סריקת שינויים בחומרה אז הם שוב מותקנים עם קראש! מדובר בXP HOME בעיברית (איכס!) מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה (פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזו)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by tomer_baran,

היי, אז ככה... אני מנסה לגבות קבצים (כ- 11G) בעזרת התוכנה שמגיעה עם ווינדוס ויש עם זה בעייה מעניינת ביותר - כשהיא מגיעה למחסום 4G היא מדווחת שאין יותר מקום במדיה ונסגרת. טייפ הגיבוי שלי יכול להכיל 80G, אבל נראה לי שהבעיה לא אצלו, כי גם כשהפניתי אותה למקום אחר במחשב (מחיצה עם 20G פנויים), היא נעצרה באותו המקום. האם ייתכן שיש מגבלה מסוימת שאני לא יודע עליה? (מדובר בווינדוס 2000 עברית.) אנא עיזרו לי, תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  14. החלפתי את המארז הגיפה לי במארז חדש, וכשהעברתי את החלקים מהמארז הישן לחדש, ניקיתי את האבק מהכרטיסים עם ספריי אבק מיוחד. לאחר שחיברתי את כול החלקים למארז, הדלקתי את המחשב והוא נתקע בשלב בדיקת כול חיבורי הכוננים. כול הבדיקות עוברות בלי בעיות, גם בביוס שום דבר לא השתנה. כול הכבלים והכרטיסים מחוברים היטב. ניסיתי גם את שיטת השלילה, על ידי הוצעת כול התקנים אחד אחד , עד שנשאר הכרטיס מסך והH.D. אבל עדיין הוא נתקע, המפרט של המחשב נמצא בפרטים שלי, מערכת הפעלה XP SP1. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (חוץ מהכתיבה הדיסלקטית שלי) 8)

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?

16. Started by michaelsko,

שלום. לחבר שלי יש לוח אם ABIT NF7 REV2.0, מעבד AXP1700+ ו256MB זיכרון של SAMSUNG ORIGINAL PC3200. הכל עבד יופי כחודש, אבל עכשיו המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם. בדיקה קצרה העלתה שמתח הI/O הוא 2.57 כאשר הוא צריך להיות 3.3. נתון זה מופיע גם בביוס וגם בתוכנה לניתור חומרה שבאה עם הלוח (WINBOND משהו). מישהו יודע מה זה בכלל מתח I/O ואיך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  17. שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …

18. Started by nouvac,

I recently bought those two items and installed them, now i have this slight problem that i can't really understand nor fix, i would appriciate any help given. My Aquamark3 score ar as followed: CPU: AMD Athlon XP 2500+ CR: 1837 MHz SRAM: 512 MB OS: Microsoft Windows XP GFX: NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (*StarStorm* 44.67q) CM: 304 / 635 MHz VRAM: 128 MB DRIVER: 6.14.10.4467 # 1 AquaMark Score: 22659 (CPU: 3379, GFX: 3408) FPS: 22.66 TPS: 7550 K Compare RES: 1024x768 x 32bit AA: Off AF: 4x DETAILS: Very High View My problems origin is at the CPU score , it is 3379 which is kinda weird considering all thee other compared systems with th…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  20. שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי את הלוח הנ"ל ואני נתקל בבעיות מוזרות כבר החליפו לי את הלוח הזה פעם אחת 1 הלוח הראשון היה עושה לי בעיות עם הזיכרון ומצפצף כל הזמן (גם בזמן עבודה רגילה) בלוח הזה נפתרה בעית הזיכרון אבל פה הלוח עדיין מצפצף...כמו כן איך שאני מעדכן את הביוס מ F6 ל F9 ווינדוס עושה ריסטים לעצמו איך שאני מקיש את הסיסמת כנוסה (2 שניות אחרי ההנטר). אני ניסיתי להחליף כמעט הכל!!...זכרונות...לוח...מעבד....ספק...... רק כרטיס מסך לא ניסיתי עדיין...... המפרט שלי הוא כמו שמופיע. עידו

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by e-d-a,

שאלה ראשונה מה אתם אומרים על המסך הזה LG Flatron 795FT Plus? (יש לי טרייד אין עליו משומש) שאלה שנייה איזהזכרונות הכדי לי מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק שיתנו ביצועים מעולים אבל לא יהיו יקרים? (נגיד גג 320)

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by ^Vib3RaPt0r^,

אני צריך עזרה דחוף!!! יש לי מחשב: P4 2.4Ghz 256.... עם כרטיס מסך: GeForce 4 mx 440 לוח אם: Jetway M.B intel 845GPRO (FSB533) ואני משחק במשחק הרשת Counter-Strike ויש לי fps נמוך מאוד אמור להיות לי 100... ושלי נע בין 50 ל 60 תעזרו לי בבקשה...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים