עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sygnus,

שלום לפי ה device manager ה usb עובד. כאשר חיברתי מודם נורית החשמל במודם עבדה כלומר הוא קיבל אספקת חשמל מהמחשב אך מעבר לזה המחשב לא זיהה אותו, כך גם עם המצלמה הדיגיטלית. ניסיתי להוריד את ההגדרות, והמחשב זיהה אותן שוב ולא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by adlanm,

שלום אני קונה מחשב חדש האם צריך לעשות עדכונים לביוס שקשורים לחומרה שקיימת במחשב

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by TomB,

אני משתמש בצורה כמעט קבועה בTVOUT של הכרטיס שלי (כמו במפרט) בעזרת התוכנה TVTOOL. אתמול פתאום התחלתי לקבל הודעות שגיאה מTVTOOL (משהו כמו Problems in user data) שגררו כיבוי של התוכנה. העפתי את TVTOOL והתחלתי לעבוד עם NVIEW - רואים כמו שצריך על הטלויזיה אבל כל כמה שניות יש הבהוב של פסים לאורך כל המסך (על מסך המחשב אין הבהוב). קורה כמעט רק בוידאו, כשהמסך סתם עובד, בלי עומס אין בעיה. מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו - ה FSB שלי קצת מומהר (p4 1700@2000) יכול להיות שבגלל שהיה אתמול חם יחסית הכרטיס לא עמד בזה? יש בזה היגיון? זו פעם ראשונה שזה קורה והכרטיס הזה עבר את כל הקיץ בלי שום בעיה.. (לפי האתר של TVTOOL הצ'יפ הספציפי של הTVOUT הזה הוא רגיש להפרעות מגנטיות, אבל עד כדי כך??)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by bad-sector,

עד לפני שעה היה לי CATALYST 3.6, היה לי TV OUT מהמאפיינים של הכרטיס מסך והכל עבד, עידכנתי ל 3.7 והאופצייה מופיעה בלי כלום.... אין בכרטיסיה את כל התמונות שהופיעו ב 3.6, איך אני מחזיר את האופציה? או האם אני יכול למצוא תוכנה שתעשה את זה בשבילי? (R9100)...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by momo,

אני מנסה לצרוב סרט DVD בתוכנת DVDIT. יש לי צורב PIONEER 106 והתוכנה אינה מצליחה לזהות את הצורב. אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by BENNY66,

הכבל פלופי הוא מאוג גדול השאלה שלי אם אני יכול לחתוך אותו אחרי הבננה שאני צריך הוא יעבוד לי או לא?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by Falcon007,

זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GunBlade,

שלום! ניסיתי את מזלי בפורום הגראפיקה, אבל אולי רק פה תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Primary Master - Hardisk 80 Gb Primary Slave - Hardisk 30 Gb Secondary Master - Dvd-Rom Secondary Slave - Cd-Rw האם זה סדר נכון? אם לא אשמח אם מישהוא יתקן אותי! הסדר הזה פעל אצלי בלי בעיות מאז ששמתי אותם כך! אבל יכול להיות שזה לא נכון והם פועלים אצלי לאט יותר בלי שאני יודע זאת! יש לי Win Xp Pro

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yfbr,

אני מנסה להתקין במחשב HDD חדש 80GB של חברת ExcelStore. על הפריימרי יש לי HDD+CD. את החדש אני מתקין על סקנדרי מאסטר ומג'מפר בהתאם. הבעיה: באיתחול, הBIOS אינו מזהה את הכונן החדש והמחשב נתקע ואינו מעלה את מערכת ההפעלה. קונפיגורציה: Mother Board - LX-6AP2(EX) <- הסוגריים צריכים להיות על EX BIOS Type - Award Modular BIOS v4.51PG BIOS ID - 08/11/1998-i440EX-W977TF-2A69JF9EC-00 Chipset - Intel 440EX/LX rev 3 Operating System - Win98 מידע נוסף: - הכונן, כבל IDE, והג'ימפור תקינים (בדקתי על מחשב אחר). - אולי הBIOS אינו תומך בHDD החדש ונדרש שדרוג. איך ניתן לדעת זאת? והיכן להשיג את 2 הקבצים הדרושים לצורך שדרוג הBIOS ? (נראה לי שלחברה של לוח האם, LX-6AP2(EX), אין אתר ברשת) -האם AT…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by CaRTeR,

טוב אז יש לי מחשב של חבר שהתלונן על תקיעות נפילות ועובד לאט. המחשב פנטיום 2 פתחתי אותו ואני רואה שהמאוור של המעבד לא עובד הוא היה רותח שמתי מאוור חדש והכל טוב ויפה אבל הוא עדיין נתקע מאד. בפתיחה הוא רושם את ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been change pleas recheck-spu soft menu ובסי פי יו סופ מניו רשום spu operting speed 233(66 turbo frequnesy disabled spu power suplie: cpu defult core volteg 2.80v אני חושב שהמעבד ניזוק בגלל שהמאוור לא עבד והוא היה רותח. מה אומרת ההודעה ? ומה ניתן לעשות בנידון?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by TeaTime,

חבר שלי קנה לאחרונה רדאון 9600PRO לאחר שהג'יפה 2 הישן שלו הפסיק לעבוד (אין סיגנל למסך) הוא החליף לוודו הישן שלו לבינתיים עד שהכרטיס החדש בא כשהוא קיבל את החדש שוב אותו תופעה של חוסר בסיגנל יש לו asus p4s133 עם P4 1.8

13. Started by gns,

קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by BENNY66,

אני מאתחל את הדיסקט באתחול מהיר וזה מצליח אבל שאני עושה אתחול מלא הוא רושם שהמגירה של הדיסקט פתוחה או שאין דיסקט מה עושים?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by ejay,

היום כשהפעלתי את המחשב לאחר כיבוי תקין לחלוטין בליל אמש, הגעתי למסך הסטאפ ובו הודעה שאומרת שמהירות המעבד לא הוגדרה כיאות , למרות שלא ביצעתי שום שינוי. יצאתי מהסטאפ (בלי לשמור שינויים) והמחשב עלה בלי שום בעיות. יש לציין שזה כבר קרה לי פעמים ספורות בעבר- ומלבד התהייה על מקור הבעיה וחומרתה זה לא מפריע לשימוש תקין במחשב. יש למישהו רעיון? מעבד- פנטיום 3 800 , לוח אם- asus cuv4x . תודה לכל המסייעים.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by The P.U,

יש לי מחשב חדש יחסית קצת יותר מחצי שנה. פתאום לאחר כמה חודשי עבודה איתו הוא הפסיק להריץ לי משחקים. אני מפעיל משחק ופשוט לאחר כמה דקות או שניות המשחק נתקע. זה קורה לי בכל המשחקים שלי. ניסיתי לחשוב על דברים שהתקנתי ואולי גרמו לזה ולא עליתי על כלום (גם מחקתי דברים). יש לי RADEON 9700PRO (אפשר לראות את המפרט שלי אם זה יעזור) וחוץ מבמשחקים אין לי שום בעיה הכל רץ חלק. סרטים עובדים תוכנות עובדות.... אני ממש לא יודע מה הבעיה. אולי משהו שקשור רק לתלת מימד......ממש אין לי מושג. אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה.... תודה מראש T.P.U

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by SuB,

באיזה פינים צריך לשים את הג'מפר בהארד דיסק של Maxtor כדי להגדיר אותו כ-SLAVE? ותזכירו לי, בכבל IDE החיבור האחרון הוא הMASTER או האמצעי?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by BENNY66,

עשיתי לי פירמוט לדיסקט פלופי כדי להכין דיסקט אתחול לוינדוס 98 ברגע שהוא מגיע ל 20 אחוז הוא נותן לי בעייה שההתקן לא מוכן מישהו מכיר את זה ויודע מה עושים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by BENNY66,

יש פה מישהו שמבין בוינדוס אקס פי ויש לו אי סי קיו

20. שלום. אתמול לחבר הארדדיסק שלישי לRAID שעל לוח EPOX 4G4A+ עשיתי את זה כאשר המחשב כבוי ומבחינת החשמל ניראה לי שהכל היה נקי. אך כאשר הדלקתי את המחשב גיליתי שהוא לא נדלק! שיערתי שהמחשב פשוט התמגנט אז הוצאתי את הכבל החשמל הראשי מהלוח אם ואת הכבל של החשמל מהספק וחיכיתי עד היום בבוקר..אך כלום לא השתנה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הכל נדלק למחצית שניה וארחי זה ישר מתנתק! בדקתי את כל המערכת - החיבורים בסדר. ניסיתי להוציא את כל הזרועות של הספק מהרכיבים חוץ מהלוח וגם לא עובד כלום!! לא נראה שהספק נשרף - אין שום ריח וכעיקרון אין סיבה נורמלית שזה יקרה. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור לי, גמר חתימה טובה.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by LinkTree,

שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by מישה,

אז ככה לפעמים כששיחקתי במשחק כמו gta vice city פתאום, לאחר מספר דקות משחק טובות קיבלתי את ההודעה עם המסך הכחול המפורסם "ווינדוס חייב לעשות ריסטארט כדי למנוע נזק למחשב שלך ... בלה בלה בלה" ובתחתית המסך היה כתוב : beginning dump of physical memmory physical memmory dump complete אותו זמן היה לי 256 מגה זכרון ראם הוספתי עוד כרטיס של 512 ( שניהם במהירות של 333 מגהרץ ) והחלטתי לנסות להתקין את המשחק מדיסק אחר .. ויומיים ראשונים שיחקתי אפילו שעות במשחק והכל היה אחלה אבל אח"כ שוב, פתאום סתם ככה שוב התחלתי לקבל את ההודעה הזאת וכמובן שלא שיחקתי במשחק בינתיים, והיום לפתע באמצע שום דבר, לא הפעלתי שום תוכנה, שום משחק, חוץ מהדברים שפעלו ברקע קיבלתי שוב את ההודעה הזאת בהתחלה חשדת…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! היום התעסקתי עם הפלופי הוצתי את הכבל סמתי אחר וזה לא עבד אז החזרתי את הקודם ואכשיו המנורה של הפלופי כל הזמן דלוקה ומתי שאני מנסה להיכנס לפלופי זה רושם שהוא לא מוכן. איך אני מסדר את זה ???

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by Or ei,

זה לוח של abit nf7-sl rev2 כשאני לוחץ על הכפתור אחרי שהמחשב דלוק הוא לא מכבה את המחשב אלא עושה ריסטרט או מכניס למצב של sleep\standby ודרך הווינדוס הוא פשוט עושה ריסטרט בדקתי וחיברתי 4 פעמים מחדש את הג'אמפרים לפי החוברת מישהו מכיר אולי את הבעייה הזאת ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים