עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SpiderNet,

משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  2. זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by e.t,

התקנתי (לא אצלי, מישהו מהמשפחה) מחשב קומפלט עם הלוח GA-7VT600-L. במארז יש פאנל USB (+אוזניות/מיקרופון) קידמי, שצריך כמובן לחבר ללוח. בנוסף יש בבאנדל של הלוח תוספת כרטיס הרחבה USB (עם 2 יציאות), שגם אותו כמובן צריך לחבר ללוח. החיבור ללוח של הכרטיס הרחבה מגיע כאשר כל החוטים נמצאים "יחד" ואין בכלל "משחק" איתם. ז"א אי אפשר לשנות כיוונים של החוטים יש רק דרך אחת לחבר ללוח. לעומת זאת החיבור של הפאנל הקדמי מגיע עם 2 זוגות חוטים + חוט נוסף שאותם צריך לסדר לפי האיור שמצורף. (אולי פה נפלתי, למרות שכבר ניסיתי את כל הכיוונים...) מה לא עשיתי? ניסיתי הפכתי חיברתי עבדתי לפי הוראות (הנה הן לפניכן), הסתכלתי ובדקתי את הסדר של הפינים שוב ושוב, ללא הצלחה. 2 החיבורים השונים - (גם בפאנל קידמי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by orennaor,

שלום , אני קונה מחשב השבוע והמפרט שלו הוא ככה : AMD Barton 2500+ , EPoX 8rda3 , Geil 2700 333MHZ 256MB DDR ואני מרכיב את זה בתוך המארז השאלה שלי היא כזאת , אני מבין במחשבים אבל אף פעם לא הרכבתי מחשב , אם אני יחבר הכל כמו שצריך וימרח טוב את המשחה הטרמית על המעבד ואת כל החיבורי חשמל ללוח ולסידירום ולהארדיסק אז אחרי שאני יחבר את הכל ואני ידליק את המחשב הביוס ישר יעלה לי ? כאילו לא צריך לעשות שינוי פיזי אחרי חיבור כל החלקים ביחד? כמו לאפס את הביוס או משהו כזה? אני שואל כאילו אחרי שאני מחבר המחשב ישר מוכן לפעולה ? או שצריך לעשות עוד שינוי פיזי קטן ? אחרי הברגת הברגים והחיבורים והכל למארז... הסבר בבקשה כי נראה לי אני יודע להרכיב הכל כי מעבד כבר הוצאתי והרכבתי בעבר של AMD ATHLON…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס טלויזיה של Pinnacle והוא עובד מצוין חוץ ממתי שאני רוצה להוריד את החלון של הטלויזיה למטה (Minimize)... ברגע שאני לוחץ על זה המחשב מאתחל את עצמו...למה זה קורה?? ??? * המערכת הפעלה שלי היא Windows XP Pro

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by darkman,

יש לי לוח אם של EPOX 3vbm+ אתמול עוד שמעתי מוזיקה היום שפתחתי ת winamp/win media player לא שומעים כלום בדקתי חיבורים,בדקתי הגדרות, ניסיתי לנגן דיסק דרך הסידי גם אין קול וגם המיקרופון לא עובד נדפק לי הכרטיס קול? (הכרטיס קול מובנה על הלוח אם) ================================ טוב הוא נדפק אז עכשיו אני יקנה כרטיס מיוחד לקול ואיך אני צריך לבטל את זה שיש על הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by eliXir,

Well, or my memory is lousy or my computer is just fucked up. I took my old cdrw and tried to connect it into my pc, now, I had connected the IDE ATAPI CONNECTOR to the regular cdrom, and the DC INPUT to such other electricity support. I got on my cdrw also: "F.GND", "RESERVED", "AUDIO OUT, R GND L", "CABLE SELET", "SLAVE", "MASTER". What have I done wrong? btw, when I connect it in my way the pc just crush. Answer me in hebrew if you can. thx in advance.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  9. אז ככה : הייתי צורב (LITEON 52X32X52) להנאתי בסבבה בנירו 6 ULTRA EDITION עד שיום אחד התוכנה התחילה לדפוק דיסקים ....סתם ככה , בלי שום סיבה מוחשית , לפחות לא כזו שיכולתי לראות אותה ... אז הוא דופק לי דיסקים (BENQ 48X) ב-40% לפעמים , ב-30% לפעמים , ב-60% לפעמים אבל הוא תמיד דופק בשלב מסויים . הוא עושה לי את השגיאה : WRITE ERROR INVAILD WRITE STATE COULD NOT PERFORM ENDTRACK אני במצב ממש רע....המקום הפנוי בהרדיסק שלי נע בין 0 קילובייט ל-300 מגהבייט (WD 40 GB) . עזרה , בבקשה .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rez,

קיבלתי כרטיס מחבר בשביל לעשות RAID-5 עם 4 דיסקים. בכל אופן הביוס בכרטיס לא תקין, ולא מצאתי דרך לעדכן אותו. הכרטיס מודיע על Parent ID not found בתיחול המחשב. צריבת ביוס רגילה לא עובדת אני מקבל תקלה. אם למישהו יש פיתרון אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. Started by As-E,

שלום , אני מנסה כבר כמה שעות לגרום לצי'פ לעבוד כמו שצריך אבל המקסימום שהצלחתי זה להפעיל רק את השתי רמקולים האחוריים הלוח הוא REV 2.1 סוג הצי'פ הוא AC97 ALC650 יש לי סט 4.1 של Creative ניסיתי להחליף את ה סאונד סטורם ב driver של realtek. מה שלא עזר במיוחד אנא עיזרו לי ( תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. קצת קשה להסביר את התופעה, כשמדליקים את המחשב הווינדוס עולה מאוד מהר ונכנס כבר לתוך המסך של ה DESKTOP אז לקוח למחשב מלא זמן וכשאני אומר מלא זמן זה 3 דקות אפילו יותר עד שהווינדוס נהיה נגיש ואפשר להיכנס למחשב שלי ולעבוד בכלל. בזמן שהוא מצב המתנה הזה אי אפשר לעשות כלום ושמתי לב שמה שגורם לזה זה הזיהוי של הכרטיס הרשת שנמצא ONBOARD אחרי ה 3 דקות הוא מזהה אותו והאייקון מופיע ב TRAY המחשב מתחיל לעבוד מצויין ויש ביצועים בהתאם למערכת. נתקלתי כבר כמה פעמים בעיה הזו, זו לא בעיה חומרתי מכיוון שבמחשבים שנתקלתי בהם בבעיה הזו אם מתקינים ווינדוס שוב הכל מסתדר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של NFORCE שוב וזה לא עזר כרגע מותקנת הגירסא 2.45. מאפייני המערכת: לוח אם NF7 VER2 מעבד AXP2500BARTON זיכר…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by stac,

זה ממש מצעבן קניתי HD חדש מחבר אותו למחשב נכנס לBIOS נכנס לזיהוי IDE ומחכה....ומחכה...ומחכה...חשבתי אולי יש מצב קטן שזה בגלל שהרד דיסק בגודל 80G אז נתתי לו זמן ראיתי שלאחר 32 דקות שום דבר לא עוזר התחלתי לשחק: החלפתי ג'אמפרים, החלפתי כבלים, שמתי אותו פעם בMASTER פעם כSLAVE עם CD ופעם עם HD אחר לא עוזר. הניחוש הכי טוב שלי שלוח אם שלי לא תומך בסדר גודל HD שכזה אולי PATCH לBIOS והכל סבבה? השחקנים: MAXTOR DiamondMax 80GB 8MB ATA 133 Gigabyte GA-6BXC BIOS AWARD 1998 PII 350 הצעות כלשהם?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by ORrrr,

כאשר נכנסתי היום לשחק בג'נרלס, ראיתי שאני על 800 על 600 ברזולוציה, אז החלפתי ל 1024 וזה מה שקרה... החזרתי בחזרה ל 800 על 600 אבל היה אותו הדבר, אבל אם אני משאיר את זה על 1024 או על 800 ויוצא וחוזר למשחק הכל בסדר.. זה קורה מיד אחרי שאני משנה רזולוציה.. יש למישהו מושג מה זה? --אם לא רואים את התמונות תנסו העתק + הדבק בחלון חדש..

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by naknir,

שלום חברים, לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ובו כונן CDRW של LITEON וכונן DVD-ROM של TOSHIBA. אז שניהם בעיקרון מזוהים על ידי ה-XP שלי אבל רק ה-CDRW אשכרה קורא דיסקים.... משום מה, כשאני מכניס דיסק ל-DVD-ROM אז שום דבר לא קורה וכשאני מנסה לסייר בדיסק אני מקבל הודעה שעליי להכניס דיסק לכונן, למרות שכבר יש בו דיסק. עכשיו מה שאני נזכר בו זה שכשהייתי בחנות מחשבים (לוג'יק - Pc Hardware.co.il) אז מי שהתקין לי את המחשב והדרייברים והכל שינה איזה משהו ב-BIOS לגבי ה-DVD-ROM כדי לשים בו את הדיסק של הווינדוז ולהתקין משם.... בכל מקרה אין לי מושג אם זה קשור אבל רק שתדעו. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by oren_vegas,

יש לי צורב LG 52*24*52 ומשום מה כשאני מכניס CDR ריק של 900 מגה הוא לא מזהה לי את זה הצורב מזהה אותו כ 700 מגה ואני לא יכול לצרוב דברים שמעל 700 מגה האם חסר לי דרייבר מסויים או שהבעיה היא אחרת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  17. משהו מאוד מוזר קורה לי, אתמול ניסית להתקין דרייברים של המסך עצמו, ואז הדרייברים של ATI התחילו להשתגע, ניסיתי להוריד ולהתקין שוב, והם אומרים לי להתקין "WITH A STANDART VGA ADAPTER", הורדתי את הדרייברים של המסך, וגם של הכרטיס מסך, ניסיתי הכל, אפילו התקנתי את ה RIVA TNT2 שלי בשביל לעשות REMOVE ולהתקין מחדש - אבל כלום - ה R9100 שלי מתעקש להישאר עם 8BIT, המוזר הוא שגם שאני עושה INSTALL FROM FILE, בקובץ האחרון הוא אומר שיש שגיאה, ושאני עושה ADD HARDWARE הוא רושם לי "THERE WAS A PROBLEM INSTALLING THIS DEVICE", זה כאילו אין שום אופציה להחזיר את הכרטיס מסך לקדמותו! שאני עושה מאפייני תצוגה ב ADAPTER הוא רושם לי UNKNOWN על הכל, ובמסך הוא רושם לי USING HARDWARE SETTINGS.... איך א…

18. לפני יומים קיבלתי את הלוח אם, מעבד, וזכרונות שהזמנתי לחבר, (פלוס את המערכת החלומית שלי, אבל זה לא לת'רד הזה ) המערכת היא AMD BARTON 2500 512K Abit NF7 Kingmax 512mb 400mhz סבבה, חיברתי הכל אבל אין פוסט ! אין לי מושג למה זה, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אז ניסיתי עוד שני כרטיסים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה? כל שאר החומרה מנותקת.. בבקשה תעזרו לי מהר כי אני כבר היום רוצה לדעת אם לפנות לחנות שקניתי מהם ושזה לא יתעקב בעוד כמה ימים כי אז יגידו לי שלא יחליפו לי..

19. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by __Raid__,

שלום לכולם קיבבלתי היום את הלוח הזה A7V8X-MX של אסוס התקנתי עליו מעבד AMD XP 2400+ אחרי שסיימתי להרכיב את הכל חיברתי את הכבל חשמל לספק והמחשב התחיל לעבוד אוטמטי מבלי שלחצתי על כפתור ההדלקה ונכבה כעבור 3-4 שניות..... בעיה המוזרה הזאת ממשיכה אני לא יכול להדליק או לכבות מהכפתור והצורה היחידה שמחשב נדלק הינה ההכנסה של הכבל חשמל לספק וכמו שאמרתי המחשב מתכבה תוך 3-4 שניות ... נ.ב. ניסיתי ספק אחר וגם זכרונות אחרים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by gshhar,

יש לי צורב של לייטאון שצורב מצויין אבל עם דיסקים CD-RW יש לי בעיות. כבר כמה פעמים שצרבתי(על דיסקים שונים,חדשים,ישנים ולא מאותה החברה) והמחשב לא קורא אותם אח"כ. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by AB,

יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..) אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ebrami,

חבר'ה, בבקשה, אני חייב עזרה ניסיתי לסדר משהו במחשב השני בבית, ושיניתי בביוס את ההגדרה של הוידאו אדפטר מPCI לAGP כשאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא רק מצפצף כמה פעמים ולא מראה כלום על המסך איך אני יכול להחזיר את ההגדרות להגדרות המקוריות בלי להשתמש במקלדת ובמסך? אני יודע שיש משהו עם הסוללה הקטנה, ניסיתי להוציא אותה ולהחזיר, זה לא עזר יש למישהו פתרון?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Dmoney,

מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by danieln9,

שלום אני צריך עזרה דחוף אזככה היה לי לוח אם Epox 8RDA3+ והציג לי במסך של הPOST C1 אז אמרו לי בפורום ובמיכתב מהחברה לעשות כל מיני ריסטים לביוס וכו' ועדיין הציג אז הם אמרו לי טוב שלך את זה ונישלח לך חדש אז שלחתי וקיבלתי את הלוח שהסריאל נמבר היה עם הפרש של 12 (כאילו מספר דגמים אחרי כן) וחיברתי הכל ושוב אותו דבר ואני מזה מבואס עכשיו, הלוח זה הגירסה האחרונה ומה ששלחו לי זה דגם שניראה מאוד חדש. ההודעה היא C1 וזה אומר בספר : Detect Memory Auto-detection of DRAM sizq type and ECC Auto-detection of L2 cache(socket 7 or below) הזיכרון הוא של Hynix 512 DDR 3200 400MHZ מה אני אמור לעשות??? נאם זה בעיה בלוח או מחלק אחר? כי ניסיתי זיכרון אחר מעבד וכרטיס מסך אחר :-[ ??? :'( :'( :'( ה…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים