עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by kuziz,

המיקרוםון שלי אינו עובד גם אחרי שניסיתי לבדוק אותו בהגדרות הקול אנא עיזרו לי??????????????? במידה ואין פיתרון האם אני יכול להוסיף כרטיס קול הכרטיס הנוכחי on-board אין בעיות בשמע

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rapt,

hello, im new here, if anyone can help me find some drivers for my racing wheel ide surly appreciate it well, its a racing wheel of Guillemot, its not a forcefeedback one (its the USB/Digital) type and i cant find some drivers for WinXP (only 95/98). can someone please help me find the drivers im looking for please thanks in advance, rapt.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. Started by Real_Me,

יש לי בעיה מוזרה במקצת: מדפסת CITIZEN 90 החלה לעשות חוכמות ובמקום להדפיס מזיזה דפים קדימה ואחורה ללא הפסקה ומשגרת הודעות טעות שאינן רלבנטיות כמו מחסור בנייר או צורך בשינוי פסק זמן (מה שבוצע). המוזרות מתבטאת בכך שאותה מדפסת עובדת כהלכה עם מחשב אחר (אפשר להסיק שמדפסת תקינה?) ואותו מחשב עובד כהלכה עם מדפסת סיכות אחרת (מחשב תקין?). רק שניהם ביחד עושים סמטוכה. ד"א, גם הכבל הוחלף וזאת לא הבעיה וגם בביוס נוסו כל האופציות של החיבור הפרללי, ללא הועיל. מישהו יכול לזרוק רעיון, מה קורה כאן? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by dintsur,

הפעלתי היום את המחשב ופתאום הוא התחיל לנהום. זה משהו חדש, ונראה לי שזה לא בא מהמאווררים. מה זה יכול להיות? ודרכים לפתרון. בתודה, דין.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  7. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by PowerUser,

היי יש לי לוח asus p4p800 delux ומארז עם שני חיבורי usb מקדימה, בתוך המארז לכל חיבור usb יש 4 חוטים דקים שכתוב עלייהם: - + ground v5 מצורפים תמונות מהספר איזה כבל מחברים לאן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום יש לי שני יציאות קדמיות 2 Usb יציאה לאוזניות ולמיקרופון ושאני מנסה לחבר מיקרופון או אזניות לא שומעים באוזניות ואי אפשר להקליט עם המיקרופון . שאני מנסה לחבר משהו ל USB ( למשל עכבר ) העכבר לא עובד ורשום לי בווינדוס ( XP ) שזוהתתה חומר חדשה ( לא ניסיתי להתקין ) איך אני יכול לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. צריך לנקות אותו אולי?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by Dark_Angel.ms.,

לפני איזה חודש ככה התחיל לי הבעיה. מי שמכיר את המשחק Counter-Strike יודע כמובן שחשוב ביותר במשחק זה ה fps ping וכו וכו, ולפני איזה חודש כל הזמן שאני משחק המשחק פשוט קופץ לי! ממש! אני הולך-נתקע לשניה הולך- נתקע הולך- נתקע.. ככה תמיד! וזה לא בעיה של פינג.. אז חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך, ואני לא יודע איך לטפל בזה! תודה לכל מי שיעוזר!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by firestar77,

שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Stealth,

שלום נתקלתי בבעיה מעצבנת בלוח p4p800 שכאשר בביוס הusb מכוון לHiSpeed , כלומר 480mbps הxp לא מרגיש אותו בכלל , כאילו הוא לא קיים, וכאשר בביוס אני משנה למצב Fullspeed שזה 12mbps אז הכל טוב רק שההתקן לא זז (במקרה הזה צורב חיצוני usb2 במהירות 48) אני מחזיר לhispeed בביוס ועוד פעם נעלם ההתקן עוד תופעה מוזרה במצב hispeed שעכברים והתקנים אחרים מזוהים רק כאשר אני מחבר את ההתקן לפני שווינדוס עולה, אם אני בווינדוס ומוציא את העכבר ואז מנסה להחזיר שוב פעם אין קליטה אני רוצה לציין שראיתי את הבעיה הזאת בכל הp4p800 , למישהו יש ניסיון עם זה? אולי התקנת sp1 של xp? אולי עדכון ביוס? *עריכה* : הווינדוס המותקן הוא xp home edition

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  14. אהלן חברה! אני בא אליכם עם בעיה מאוד מאוד מוזרה... כבר למעלה מחצי שנה יש לי את הבעיה הזאת (במחשב השני שלי, לא הראשי)... בכל אופן הבעיה היא שכאשר הביוס עולה הוא אומר שיש בעיה במקלדת או שאין מקלדת בכלל. כל אחד מכיר את הבעיה הזאת... הקטע הוא שהמקלדות עובדות בוודאות!!! ניסיתי PS2 וגם USB. אומנם רק USB אחת אבל עדיין... לפחות 5 מקלדות PS2. כמובן שניתקתי מהמחשב את כל הכרטיסים שלא צריך, כוננים, כבלים וכו וכו... בנוסף עשיתי עדכון ביוס. אין, לא יודע מה לעשות. חצי שנה ואין פתרון. אה כן מה שהכי מוזר זה שהבעיה יכולה להעלם סתם ככה לשבוע או חודש ואז לחזור ולשגע אותי שבועות שלמים... לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להפעיל את המחשב. מה עושים חברה... מי שימצא לי לזה פתרון אני מאוד יעריך אות…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by BENNY66,

יש לי צורב של טיאק כפול 40 פתאום הוא הפסיק לצרוב המנורה נדלקת הוא קורא כמה שניות ומפסיק ניסתי לנקות אותו אבל לא הולך משהו אולי נתקל בזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by stingeR-,

יש לחבר שלי מקלדת Microsoft Multimedia Keyboard שבטעות מתי שהוא הוציא אותה התעקמו לו הפינים והוא אומר שהוא לא מצליח לתקן את זה אז ביום שישי הוא יבוא שאני ינסה לתקן את זה... אבל אם אני לא יצליח? מה אז עושים? הרי במקרה הזה אי אפשר לנצל אחריות כי זה הוא עשה את זה... אז אני שואל אולי אפשר לקנות כבל ולחבר... כאילו כבל PS2 רגיל לחבר לה... יש מאיפשהוא לקנות אחד כזה חדש? או שאני יכול לקנות נגיד מתאם מהחיבור הגדול הזה של המקלדת הישנות לPS2 ולקחת משם תPS2 ולחבר למקלדת ישירות... זה יעבוד? בקיצור הצעות.

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  17. הסוגיה היא כזו האם שני סוגי DDR (PC1066 and PC800) יכולים לפעול יחד על לוח אם אחד?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שלום, יש לי חבר שקנה מחשב חדש לפני שבועיים, המפרט: מעבד פנטיום 2.4C לוח P4S 800 SIS 648FX של ASUS 2X256 MB זכרונות ג'נריים דיסק קשיח של WD 8GB 8MB BUFFER אז הבעייה היא כך: חבר שלי רצה להתקין שתי מערכות הפעלה,הראשונה WIN98 בערבית והשנייה XP בעברית. אחרי יום התקשרו אליו מחנות המחשבים אשר הזמין אצלם את המחשב,והודיעו לו שכרטיס הקול לא עובד עם וינדוס98 בשפה הערבית והוא חייב להתקין כרטיס קול נוסף. : החבר שלי הסכים לבקשתם ושלם 50שח עבור כרטיס קול פשוט. אחרי שקיבל את המחשב שלו,התקשר אלי על מנת לחבר לו את המודם USB של WOW. כשהגעתי אליו הביתה ,הפעלתי את המחשב,ולהפתעתי למחשב לקח כ 5 דקות שלמות לעלות אחרי מסך שחור. וכשהתקנתי את הדריוור של המודם.וכשנתבקשתי לחבר את …

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by tialk,

תצורה: gigabyte 8knxp , p2.4/512/800 , twinmoss 2*256 ddr466 , raid 0 2*40giga , yamaha F1 interenal 44*24*44 כשאני מנסה לצרוב אפילו כפול 16 יש buffer under run ללא הפסקה ואני גם שם לב שהמעבד מתאמץ 50% למרות ש nero לוקח לו רק 3% זה משגע אותי, למה שידרגתי ב6000 ש"ח ? על הceleron 433 צרבתי בכפול 44 בלי שום בעיה. בנוסף שני הכוננים הקשיחים מחוברים דרך הgigaraid בraid 0 והצורב והסידי כל אחד master על ide משלו. קיבינימט מה לא בסדר פה ??? (מקווה שהעורכים לא יתייחסו לזה כקללה). ??? ???

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by ebrami,

שלום לכולם.. בהמשך לת'רד הקודם, שבו כתבתי שלא הצלחתי להתקין ווינדוס אקס פי על מחשב מסויים... אני מנסה עכשיו להתקין על אותו מחשב ווינדוס 98, כשההתקנה מסתיימת והווינדוס עולה, אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מ640X480X16 כי הכרטיס מסך לא מותקן כמו כן הכרטיס קול לא מותקן היו אס בי קונטרולר והכרטיס רשת לא מותקנים אף הם חשוב לציין שכל אלה הם מובנים על לוח אם, לא יודע איזה דגם בדיוק, רק יודע שהוא של VIA ושבחלק התחתון שלו כתוב איפשהו VIA - VT8235 אין לי את המפרט של המחשב כדי לדעת בדיוק איזה לוח אם וכרטיס מסך וכו' וגם אין לי את הדיסקים של הדרייברים שאמורים לקבל בקנייה של המחשב. איך אני יכול לדעת בדיוק איזה דרייברים להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by ילד-hw,

היי לכולם פתאום באמצא גלישה באינטרנט אני רואה מסך כחול כמו של 98 (יש לי אקס פי פרו) עם אותיות בצבע לבן ושם כתוב שכנראה התקנתי חומרה או תוכנה לא טובים ואני לא נגעתי במחשב בכלום הקיצר אני רוצה לפרמט ואז אני פותח את המחשב והארד-דיסק פועל אבל לא ראו על המסך כלום חברתי ארד דיסק אחר והוא פעל החזרתי את הקודם ופתאום הוא עבד אני רוצה לפרמט!! זה יעזור אתם חושבים?!?!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם הנה הבעיה אחרי שהיה לי ריסט המפרט שלי נמצא בצד ימין

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by orennaor,

שלום , אני קונה מחשב השבוע והמפרט שלו הוא ככה : AMD Barton 2500+ , EPoX 8rda3 , Geil 2700 333MHZ 256MB DDR ואני מרכיב את זה בתוך המארז השאלה שלי היא כזאת , אני מבין במחשבים אבל אף פעם לא הרכבתי מחשב , אם אני יחבר הכל כמו שצריך וימרח טוב את המשחה הטרמית על המעבד ואת כל החיבורי חשמל ללוח ולסידירום ולהארדיסק אז אחרי שאני יחבר את הכל ואני ידליק את המחשב הביוס ישר יעלה לי ? כאילו לא צריך לעשות שינוי פיזי אחרי חיבור כל החלקים ביחד? כמו לאפס את הביוס או משהו כזה? אני שואל כאילו אחרי שאני מחבר המחשב ישר מוכן לפעולה ? או שצריך לעשות עוד שינוי פיזי קטן ? אחרי הברגת הברגים והחיבורים והכל למארז... הסבר בבקשה כי נראה לי אני יודע להרכיב הכל כי מעבד כבר הוצאתי והרכבתי בעבר של AMD ATHLON…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by SpiderNet,

משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים