תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני לא יכול יותר לסבול את הXP המגעיל הזה, בתקופה האחרונה התחילו להופיעה יותר מידי מסכים כחולים וקריסה טוטלית של המערכת, זה מזכיר לי את הימים של WIN 98 שלא עבר יום ולא היה מסך כחול. . ולאחרונה המערכת קורסת לעיתים תקופות, מופיעה מסך כחול והמחשב עושה ריסט.וכול הזמן נסגר לי האקספולורר יש לי WIN XP PRO SP1, עם כול העדכונים האחרונים, עם אנטי וירוס הכי מעודכן, כול הדריברים המעודכנים האפשריים של הלוח.. אין בעיה של חימום יתר של מעבד ,להפך היום שיפרתי את הקירור והוספתי מאורר ושיניתי את הסדר של המאוררים, וכתוצעה מכך ירד הטמפרטורה ב8 מעלות ובגשר הדרומי ב10 מעלות. הייתה לי בעיה שנעלמה לי מחיצה של 6 גיגה מההרד דיסק, סידרתי את זה היום עם ה Powerquest Partition Magic 8.0. יש גם תופעה מעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לפני 3 דקות אח שלי התאום פתח את המחשב הישן שלו השלישי במפרט ואחרי 15שניות נשרף הספק , עכשיו שהדלקתי אותו עוד פעם הוא דלק ל5שניות וכבה ואז הרחתי ריח שרוף מהספק כוח... הבנתי שהוא נשרף , אחרי דקה ניסיתי עוד פעם.. אותו דבר והפעם יש ריח של יותר שרוף הקיצר נשרף הספק(230W ג'נרי של SUNSHINE) ועכשיו אני שואל אותכם מה אני עושה? יש לי אפשרות לקנות ספק כוח עד 100שקל... איזה לקנות ? איפה? עד 100שקל בלבד! לא יותר מזה!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו לבד לוח ABIT-NF7-S VER.2 מעבד AMD XP 2500 וזיכרון KINGSTON 2X256 עכשיו אני רוצה להפעיל את הDUAL אבל יש רק 3 סלוטים DIMM אז אייך צריך לשים את הזיכרון[ תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכין ב xp כל דיסקט שאני מכין לא טוב. תודה לעוזרים!!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי צורב לייטאון 48-24-48 וכשאני צורב על CD-RW הצריבה לא יוצאת,ז"א זה מסיים לצרוב ורשום שזה הצליח אבל אני לא רואה את זה על הדיסק,הוא נשאר ריק,בדקתי כמה פעמים עם כמה סוגי דיסקים. חוץ מ-CD-RW את שאר הדברים זה צורב מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהשיכתוב נדפק?(זה יכול לקרות\קרה למישהו פעם?)
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חדש אני גולש להנאתי ולעיתים תכופות נתקע לי כך שאני לא יכול לעשות כלום גם לא cntr+alt+del ואני חייב לעשות ריסט ידני מה אני צריך לבדוק? תודה מראש שלומי.
-
חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב ישן שהפעלתי אותו , התקנתי לו WIN98 , התקנתי לו דיריבר של כרטיס מסך ... אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול ( קראטיב 16 ויברה ) , מתקין את הדריבר עושה ריסט והמחשב נתקע בדיוק בעליה של וינדוס .. מה עושים ... ועוד שאלה שמתי מודם 56.6 והמחשב לא זיהה לי אותו מה הבעיה ? (והוא מורכב טוב בסלוט אני בטוח ) . תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני איזה חודש ככה בערך הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך ככה זה התחיל אני מדליק תמחשב וכל המסך מבולגן בלאגן כל המספרים וכל מה שכתוב שם בהתחלה..שעולה הוינדוס כולו מרוח שאני מזיז תעכבר נהיה כזה קווים לפי הכיוון שלו בשביל שהכל יעבוד כרגיל ההיתי צריך לעשות ריסט דרך הוינדוס ואז זה היה עולה חלק ובלי בלאגן עשיתי פורמט וזה לא עזר (חשבתי יש בעיה בוינדוס לא ידעתי מה לעשות זה הדרך היחידה שחשבתי) אחרי הכל עכשיו זה פתאום הפסיק לעשות לי תצבעים האלה שני מפעיל תמחשב לאחר שהוא יושן איזה כמה שעות טטובות אבל משחקים כמו gta4 maxpayne 1 virtul cap ועוד כמה שעבדו אצלי בעבר נתקעים לי שהמשחק מתחיל לפעול ואני חושב שהכרטיס מסך הולך למות עוד כמה ימים יש לי Gforce 2 64MB MX400 p3 450MH 256Sdram
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
צג מוניטור ישן שכרגיל ממלא את תפקידו על הצד הטוב וללא תלונות, לפתע אחרי מעבר לחדר אחר ביחד עם המחשב אותו הוא משרת, החליט שגוון ירוק הוא הגוון החביב עליו. בדוס ובחלונות הכל נראה כאלו הונחה עליו פריזמה ירוקה. כל החיבורים נבדקו ונראים תקינים, כל ההגדרות של התצוגה או הגדרות תוכנה כלשהן, לא שונו וגם משחק בכפתורי תצוגת הצג לא הועיל. מדוע ההתנהגות המוזרה הזו ומדוע דווקא אחר המעבר מחדר לחדר? מקווה להארה לפני שאוריק מתסכול. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תצורה: gigabyte 8knxp , p2.4/512/800 , twinmoss 2*256 ddr466 , raid 0 2*40giga , yamaha F1 interenal 44*24*44 כשאני מנסה לצרוב אפילו כפול 16 יש buffer under run ללא הפסקה ואני גם שם לב שהמעבד מתאמץ 50% למרות ש nero לוקח לו רק 3% זה משגע אותי, למה שידרגתי ב6000 ש"ח ? על הceleron 433 צרבתי בכפול 44 בלי שום בעיה. בנוסף שני הכוננים הקשיחים מחוברים דרך הgigaraid בraid 0 והצורב והסידי כל אחד master על ide משלו. קיבינימט מה לא בסדר פה ??? (מקווה שהעורכים לא יתייחסו לזה כקללה). ??? ???
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לטכנאים שבינינו שבטח נתקלו יותר מפעם אחת בבעיות של נפילת מתח או ברקים בחורף ששורפים ספקי כוח (בעיקר גנרים) השאלה שלי האם מה שנתקלתי בו הוא תופעה או שזה צירוף מקרים ? התסריט הוא כזה שני מחשבים שונים עם אותו לוח (gigabyte-8s648fx) ועם ספק גנרי שהפסיקו להדלק נשמע כמו בעיה בספקים נכון ? אבל.. בשני המחשבים הספק לא נשרף והבעיה נתפרה לאחר שניתקתי את הכבל מתח מהספק ללוח. מיד לאחר שהחזרתי את המתח ללוח הלוח נדלק. האם זה בעיה בלוח שבנפילת מתח משתבש משהו בלוח בצורה כזו שהספק לא נדלק ? הרי מוזר שלאחר שמנתקים את המתח מהלוח הכל חוזר לקדמותו.. ויותר מעניין זה שאפילו אם מנתקים את המתח מהספק ומחזירים אותו הבעיה נשארת.. יש לי חשד שזה בעיה בלוחות האלה של גיגהבייט למרות שזה סיכוי הרבה פחות נ…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה, יש לי ביוס כפול של גיגביט, נכנסתי לביוס המשני ואמרתי לו לפעול לפי המשני ולא לפי הראשוני ומאז הוא עשה ריסטרט ולא מראה לי כלום על המסך ורק מנסה לקרוא את כונן איי !!! אשמח אם מישהו שיודע יענה לי דחוף ואפילו ייתן לי טלפון שלו שאני אדבר איתו...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי על המחשב של אבא שלי WINXP. אח"כ התקנתי איזה תוכנה בדוס להנה"ח. שאני מנסה להדפיס בתוכנה בדוס לא יוצא לי עברית..... יוצא לי ג'יבריש. שכחתי לציין שאני משתמש במדפסת HP 710 עם עברית צרובה תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי בתחילת ההתקנה של windows xp אני לחצתי F6 ושמתי את הדיסקט של הSATA וזה עבד כמו גדול יצרתי פרטישן חדש פירמטתי אותו והתקנתי עליו את הקבצים אחרי שהוא סיים להתקין את הקבצים הוא עשה ריסט והעלה את השלב השני של ההתקנה ששם יש את הסריאל ורשום עוד כמה זמן ההתקנה תיגמר [לא כמו בהתקנה הקודמת] עכשיו הוא בדיוק העתיק את הקבצים על ההתחלה ופתח חלון כזה שרשום שם ככה: [ואני מצטט] Software Installation Silicon 3112 RATA has not passed windows logo testing to verify it's compatibilly with windows XP והוא אומר גם שאם אתה תמשיך את ההתקנה של זה זה עלול לפגוע בwindows ושואל אותי אם להמשיך או לא אני ניסיתי להתקין פעם אחת ולחצתי כן ופעם אחת גם לחצתי לא.. ועדיין תמיד הwindows יצא דפוק ואי אפשר …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב חדש מלפני חודש משום מה מוציא רעשים מהמארז למישהו יש מושג יכול להיות שמשהו נכנס במאוורר או משהו?? ולמה מעבד amd2200 עם שני מאווררים + קירור וולקנו7 אחרי שאני משחק באיזה משחק ויוצא ו אני נכנס למנהל יישומים או איך שתקראו לזה (task manager) והמעבד לפעמים על 50% מאמץ ואחרי שניה זה יורד ל 0%-2% ?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עמוד 2. בכל מקרה אפרט גם פה את הבעייה. יש לי מעבד XP1800 שהדיפולט שלו הוא 11.5X133 , שאני שם את ההגדרה הזאת, על 1:1 יחס ומתח מקורי למעבד המחשב מתרסק לפני שהוא מעלה את הווינדוס, יש את השדיאה הזאת שחסר קובץ קונפיג או משהו. שאני שם 11X133 זה עובד יופי אבל כ XP1700 ושאני שם 11.5X100 זה עובד יופי גם, כלומר הוא לא יכול לעשות 11.5X133 רגיל.. הוא גם לא יכול לעשות 11X166 ... משהו שם לא בסדר.. למישהו יש רעיון?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב של אמא שלי עבד, כמה תוכנות היו פתוחות (Word, Outlook, IE??). כשעברתי לידו שמתי לב למעביר וולטז'ים של 115V-230V. כמובן שהספק היה על 230V. אז אני לא יודע למה עשיתי את זה, אבל הייתי ממש אידיוט. ושיניתי את המתח ל- 115V. לפתע, נשמע רעש מוזר מהספק ויצא ממנו אור כחול! אני רוצה שתעזרו לי להבין מה בדיוק קרה, כי המחשב לא פועל יותר. אני לא רוצה תגובות כמו ''למה עשית את זה?!'' וכדומה, אלא תגובות שיעזרו לי לפתור את המצב. תודה מראש, עידו. :-\
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ויש לי בעיה קניתי לוח של aopen דגם ax4c max וקניתי גם שתי זיכרונות של giel כל זיכרון עם 512 mb ו-400 mhz הלוח מזהה את ה-dual אבל הוא חושב שהמהירות שלהם זה -266mhz והם בעצם 400 הלוח תומך בזיכרונות במהירות כאלו בדקתי את זה... אבל אמרו לי שהוא לא מזהה אותם ביגלל המעבד המעבד הוא פנטיום 4 2000 עם באס של 400 האם יש קשר? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-