תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן כ.מסך חדש RADEON 9600 PRO הכל טוב ויפה, אבל יש בעייה כאשר אני מפעיל משחקים כמו NFS 6, ZERO HOUR ועוד כמה אני מזיז את העכבר והמחשב ניתקע שום דבר לא זז, אני כמעט בטוח שיש לי התנגשות בין העכבר לבין ה כ.מסך. לפרמט את המחשב ו להחליף את העכבר לא עזר. מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב אז ככה: הורדתי את הדמו החדש של DX2 למחשב הישן שלי (Geforce 4mx) אחרי שהתקנתי והכל, יש מסך שחור. אז אני סוגר את התוכנה, ורואה הודעה כזאת: ''Engine requires video crad supporting pixel shader 1.1 or higer'' כלומר, אין מצב המשחק הזה דורש יחסית הרבה! משחקים כמו HL2 דורשים פחות. האם יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי פרויקט קטן שלקחתי על עצמי אני צריך לפרמט את המחשב של אבא שלי אבל. אני צריך לגבות את כל המידע עליו מכמה תוכנות של חשבונות וכו'. יש לי בבית צורב ויש לי את ההרד דיסק של הבית עם 2.5 גיגה לפחות, מקום שיספיק לדעתי לכל הגיבוי של המידע החשוב. 1.איך תמליצו לי לגבות את המידע 2.אני לא בטוח איך לגבות את המידע שעל המחשב כשמדובר בתוכנות הנהלת חשבונות שונות יש דרך פשוטה שאני צריך לדעת עליה. 3.כדי לחבר את ההרדדיסק שלי צריך לחבר לide במחשב שלו להבריג לסלוט ואז הכונן יזוהה אוטומטית או שצריך להתעסק הרבה עם הגדרות כי אז הרבה יותר פשוט לי להביא את הצורב מהבית. 4. זה חשוב לי!! יש שיטה לגבות את כל הדרברים על המחשב אני לא בטוח איזה הwin יתקין בלי בעייה וכבר הסתבכתי עם הפרמוט של המחשב…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין וינדוז המחשב נתקע ב SETUP IS STARTING WINDOWS" ב WINDOWS XP והמפרט: amd 2400+ GA-7VARXP מקווה שתוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!! הבעיה שלי כל כך מעצבנת שאין לכם מושג!!! הקולות שיוצאים מהמארז מעצבנים - הם חזקים כל כך!!!! יש לי פנטיום 3 עם כרטיס מסך גיפורס 2 והארד דיסק של מקסטור 60 ג'יגה... החלפתי ספק, החלפתי מאוורר למעבד וגם ניסיתי להחליף את את המאוורר שעל הכרטיס מסך - אבל הבעיה ממשיכה - צליל חזק ורעש מעצבן!!! אני כבר לא יודע איך לפתור את הבעיה - כי בספק שלי הישן (300 וואט) לא הייתה לי בעיה כזאת!!! אשמח אם למשהו יהיה רעיון איך לתקן את הבעיה!!!! תודה לכולם! אדי
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הבעיה היא שהמסך רוטט פשוט התמונה זזה קצת במהירות גבוהה וזה מעצבן יש לי מסך של מאג DJ530 יש לי רדאון 9500 פרו יש למישהו מוסג איך לתקן את זה ??? ולמה זה קורה בכלל???
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחיצה של 11 גיגה שכולם תפוסים ניסיתי לפרמט והוא פורמט תוך שניה אבל כשהמחשב עשה בוט הוא טען שיש שגיאה וכשהמחשב שוב עלה המחיצה חזרה לקדמותה מה אני עושה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קרייטיס סאונד בלאסטר לייב ואליו וקניתי צורב של לייטאון(52X32X52) .... מקודם היה לי צורב סקאזי של יאמאהא crw 24x4x8 התקנתי תצורב , הוצאתי תכרטיס סקאזי והפעלתי תמחשב מה שנשאר לי במחשב היה כרטיס רשת, כרטיס קול, וודו 3, מודם, הארד דיסק , סי די רום וצורב. אז ככה הכרטיס רשת עוד עשה לי בעיות מקודם אז הוצאתי אותו הוא לא עובד לימשום מה כרטיס רשת של אדימאקס אמרו לי שהוא טוב אבל גם הביאו לי אותו לא קניתי אותו. אז כשהפעלתי תמחשב ראיתי שיש לי בעיות עם הכרטיס קול בעיה שאומרת: "משהו עם קובץ mmdevr משהו נקודה vxd קוד 2 ושצריך לעדכן תדרייברים ניסיתי לעדכן ולא עוזר" מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, לי יש מחשב נישא imb thinkpad a21p ויש לו מסך 17 אינץ' ויום אחד פתאום אני רואה על המסך קווים אופקיים שקופים כאלה ומבהבהבים, זאת אומרת אין להם צבע או משהוא אבל שאתה מסתכל על המסך מזווית ישיבה אז אתה רואה כאלה הבדלים בגוון, כל איפה שיש קו זה קצת יותר כהה וגם זה מהבהב כזה.. וכאשר אתה מסתכל על המסך מלמעלה אתה רואה שאיפה שיש מרווח בין הקווים המסך בסדר ואיפה שיש את הקווים יש להם צבע ירוק בהיר כזה והוא מהבהב כאילו הוא זז . אבל כאשר מסתכלים על המסך מזווית ישיבה פשוט רואים שאיפה שיש את הקוים המסך כאילו זז כזה. אני ממש לא יודע מה קרה כי זה לא היה שקניתי אותו.. זה בעייה מאוד מוזרה ואם מישהוא יודע למה היא נגרמה או איפה לתקן אותה שירשום. …
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה . קניתי מעבד ללוח GA-7VAXP + מעבד 2400+ , כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נכבה אחרי דקה , ולא הבנתי מדוע , אחרי זמן מה ניגשתי למחשב השני שלי וחיפשתי את הסיבה .. ומצאתי אותה.. התשובה היא שלא הייתי צריך למרוח את משחה על המעבד כיוון שעל המעוור של משחה ב PAD , ואין צורך בשניהם , ומה שקרה זה יצר גובה מסוים וכך נגרמה הבעיה האם זה נכון והגיוני ? ואם כן אז איך בדיוק אני צריך לעשות זאת להבא.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן. תגידו רגע יש איזו תוכנה שאומרת לי במקרה איזו חומרה יש לי במקרה?? אני מכיר את DEVICE MANGER אבל הוא לא אומר איזה לוח יש לי.... אני פשוט רוצה את הדגם המדויק ואני לא מוצא איך מגלים את זה.... ולא אני לא אפתח את המחשב בשביל זה... וכן אני כן עצלן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קודם אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה משמשים כל מדדי המתח האלה זה יעזור לי מאוד... יש לי לוח Abit is7 , כל שאר מדדי המתח נמצאים איפה שהם אמורים להיות. לא היו לי בעיות מיוחדות למרות המתח הנמוך חוץ מאחת שאני לא בטוח שקשורה לבעיה הזאת: כשקמתי בבוקר המחשב היה תקוע - מסך שחור שום דבר לא מגיב חוץ מריסט. אחרי הריסט לא היה פוסט. ניסיתי כמה פעמים ורק אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס הגרפי הכל חזר לעבוד, כמובן שלפני שהלכתי לישון הכל עבד בסדר... כל המאווררים דרך אגב עובדים בסדר והטמפרטורות בגדר הנורמלי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66 ניסיתי הכל באמת ולא הגעתי לכלום...
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני פחות או יותר שבוע קיבלתי מעבד חדש ולוח אם חדשים (AXP2500+ EPOX 8RDA3+ rev2.1). והעברתי את הקודמים (AXP2000+, Leadtek K7NCR18D) לאח שלי. אצלי פירמטתי והכל והולך מצויין. אבל אצל אח שלי אחרי שהתקנתי את הרכיבים, אני בא להתקין את המערכת הפעלה, (XP, דרך זה ששמתי את ה-CD ב-1st boot drive) (שדרך אגב השתמשתי בדיסק הזה כבר כמה פעמים, ובאותה שיטה בדיוק כמה [הרבה] פעמים, וגם ניסיתי עם 98 שגם בהתקנה שלו זה נתקע) הוא נכנס למסך הכחול של ההתקנה, גומר להעלות את הרישומים שלו (זה מלמעטה), רושם בערך לחמש שניות Setup is starting windows (הדבר האחרון שהוא אמור לרשום, לפני שהוא מעלה את השיחה עצמה של ההתנקה) ועושה ריסטרט. וניסיתי עם כמה דיסקים שכולם טובים. לפעמים הוא גם נתקע ב-Set…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי pentium 4 1.6 בלהבלהבלה... היה לי חרא FPS בסי אס DROPS. אמרתי סבבה אני יחליף כרטיס מסך. הלכתי קניתי Radeon 9600 PRO. אני חוזר עדיין 99-20 אפ פי אס תלוי כמה אנשים אני רואה (בין 3-5 יורד ל-40 אפ פי אס) אמרתי סבבה אני יחליף מחשב. קניתי: Pentium 4 2.66 / 512 DDR אני מתקין סי אס (אני מדבר על 1.5 לא משהו כבד כמו 1.6). ואופה עדיין בין 99-20 אפ פי אס. חברים שלי עם AMD 1800+ ו-GeForce 2 MX או- Radeon 8500le יש להם 100 לא זז. ניסיתי הכל: Ad-aware / spybot / reforce / etch. גם אין לי דברים כמו קאזה \ איציק על המחשב עשיתי עידקונים לביוס \ CHIPSET. שום דבר לא עובד! למישהו יש מושג מזה יכול להיות? :'(
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין במחשב ווינדוס אז רציתי להפוך אותו ל fat32 אבל מה זה ה bad הזה שלא נותן לי לגעת בכונן מלבד לפרמט אותו? (אין סיכוי! ) אין דרך להפוך אותו ל fat32 מבלי לפרמט?? תודה על ההקשבה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WIN98SE והוא מקרטע כ5 דק' עליה עד למסך הראשי למחשב יש 64 מגה זיכרון לפנטיום 200 עם 32 מגה לוקח פחות זמן לטעון מה אפשר לעשות? אני חייב לציין שהתקנתי דרייברים ואת מסלולון ומדיה פלייר והא פשוט מקרטע אפילו בעת העלעה הראשונית של WIN
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! לא לפני זמן רב קניתי מסך "MAG , LCD , 18. מייד שמתי לב שישנם אזורים מסוימים שבהם הצבעים כהים יותר ובאזורים אחרים הצבעים בהירים יותר. לדוגמא: צבע אפור ייראה כהה יותר בצידו השמאלי של המסך, לעומת צידו הימני של המסך בו הצבע אפור ייראה בהיר יותר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? האם זה שכיח? האם ישנו דרך להתגבר על הבעיה? תודה על תשומת הלב.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המודם עבד תקין עד שהוא הפסיק לזהות צליל חיוג. נבדקו החיבורים לקו, אין הודעות בתיבה של בזק וכו'. כאשר אני מגדיר למודם לא לחכות לצליל חיוג הוא מחייג, נוצר התחברות לשרת אך אחרי כ 20 שניות של רעשי התחברות הוא מפיל את הקו. למישהוא יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המסך עושה BLINKS כאילו פתאום נהפך לשחור, עושה צליל כזה, וחוזר.. וזה קורה בתדירות גבוהה, לפעמים הוא גם נכבה ומסרב להפתח מחדש.. או שלעפעמים באמצע העבודה הוא נכבה, אור כתום ונדלק מחדש... אחרי מספר שניות..
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-