עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by erezmoris,

כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by רפאלח,

שלום לכולם. קניתי היום דיסק קשיח 160 גיגה , SATA. פיניתי לו יציאת חשמל, והוא עושה רעש (נורמלי) כאשר אני מדליק את המחשב. אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אפילו לאפס ביוס, לעשות לו auto detect וכנ"ל גם להפוך לו את החוט נתונים. שום דבר לא עוזר. יש לו רעש כאילו הוא דלוק, אבל המחשב לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס הזה אתמול עכשיו חיברתי אותו למחשב פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים שנתנו בדיסק עכשיו התקנתי את המשחק COD 4 סתם ליראות איך הוא ופתאום זה קופץ לי: התקנתי עוד משחק ליראות אם זה בעיה רק שם אבל לא עוד פעם קפץ לי הדבר המוזר הזה הוא לא נותן להכנס למשחק אחר כך ניסתי להוריד דרייברים חדשים ושאני מנסה להתקין אותם הוא לא נותן קופצת ההודעה הזאת: חברה אני לא יודע מה לעשו עד שקניתי כרטיס חדש כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי, מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by just_me,

לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  6. אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך עזרה כאשר אני מעלה את הווינדוס שלי (במחשב שלי אני עכשיו במחשב של אחותי) יש לי מסך כחול שבסוף רשום vidstub.sys ואחרי זה המחשב לא עולה רשום לי להכנס במצב בטוח אני מנסה להכנס ואי אפשר אני מנסה להכנס והוא עושה לי ריסטרט ישר (בקיצור אני לא יכול לעלות תווינדוס בשום מצב) מה עושיםם? בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by lago,

שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by erezalon,

תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד. אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון... לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by Mike-,

ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?

11. Started by eliran1988,

זה תקין?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by solo-inter,

קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by tintin,

יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…

14. Started by u_o,

היום התקנתי תכרטיס מסך פעם ראשונה אחרי כמה שעות בערך 7 באמצע משחקים המשחק נתקע לי באמצע וראיתי מסך סגול (זה קרה לפני 10 דקות) אחר כך נסיתי להפעיל שוב משחק כלשהוא וזה נתקע באמצע. מה הבעיה? פתחתי תמארז והרגשתי חום על הכרטיס למרות שיש לי קירור של זלמן והחברה של הכרטיס היא ג'יגה בייט

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by יהונתן,

היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.

16. הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?

17. האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by dante123,

שלום.קיבלתי אתמול את המחשב החדש ושמתי לב היום שכשהוא מגיע למאמץ הוא פשוט נעצר.freeze.לא זז.גם לא העכבר והמקלדת.והפתרון היחיד הוא ריסטרט ידני. מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?יש לציין שלא הרצתי עליו משחקים בכלל! זה מתקשר לתרד שפתחתי מקודם לגבי הריסטרטים,אבל עכשיו זה בתדירות גבוהה יותר. מפרט בצד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום התקנתי ווינדוס מחדש כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס TV שלי הוא עשה לי ריסט. ניסיתי להוריד דרייבר מעודכן, ניסיתי לשחק גם עם הדרייבר של הכרטיס מסך (ישן/חדש/ברירת בחדל) ניסיתי אפילו להעביר את הכרטיס לסלוט אחר. וללא שינוי כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא מתחיל את ההתקנה ואז ללא שום סיבה עושה ריסט למחשב. יש לציין כי בעבר הכל עבד מצויין מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by littleworm,

שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש

21. Started by garry,

אהלן לכל המומחים, אני צריך עזרה בנושא זכרון שלא מזוהה בוינדוס קניתי לאחרונה מחשב: Lenovo ThinkPad Edge E320 NWY37IV (מצורף לינק למפרט) http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13369 והוספתי לו עוד 4 ג'יגה זכרון, כך שסה"כ יש 8 ג'יגה. המחשב משתמש בוינדוס 7 64 ביט הבעיה היא שוינדוס מזהה שיש 8 אבל בסוגריים כותב שרק 6.91 בשימוש. את המידע הזה כותב וינדוס כאשר לוחצים התחל ושם לוחצים מקש ימין על מחשב ונכנסים למאפיינים. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? לאן נאלם 1.09 ג'יגה זכרון?! תודה מראש, גרי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by wolf46,

חברי קנה לפני כשבועיים מחשב חדש AMD 2800+ על לוח משולב וזכרון 256MB (סטיק אחד בלבד), לפני שלושה ימים במחשב החל להאט את מהירות העבודה עד למצב של קפיאה כללית (רק העכבר זז אך אי אפשר לעשות דבר חוץ מאיפוס המחשב), הוא פירמט את המחשב מחדש והתקין XP והפעם אנטי ווירוס KASPERSKY (לפני זה היה לו פנדה)אך הדבר לא הועיל, ושוב הבעיה חזרה על עצמו...(לאחר כ-3 דקות של הרצת תוכנות במחשב ולא חשוב איזו תוכנה המחשב מאט וקופא), בדקתי את טמ"פ המעבד שהיא תקינה (כ-45 צלסיוס), המלצתי לו להחליף את הזכרון באחר, הוא התקין 128MBX2 המחשב עבד טוב מאוד בערך כשעתיים ואז הבעיה חזרה על עצמה אך הפעם מיד המחשב קפא.... זקוק לעזרה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. יש לי 2 הרדיסקים אחד 30 גיגה ואחד 200 גיגה יותר חדש בDEVICE MANAGER רואים שאין להם בעיות אבל אני מרגיש בשבוע האחרון שהמחשב לא זז בכל מה שקשור לקריאה כתיבה מההרדיסק הספציפי הזה. (צפיה בAVI כבדים שהוצאתי מDV והוינדווז והכל איטי ) אבל מההרדיסק השני אין בעיה. אז עשיתי בדיקה בנרו עשיתי בדיקת מזיקים עם 3 תוכנות שונות עשיתי איחוי דיסק. מה זה יכול להיות. תצילו אותי! ופורמט קצת בעיתי לעשות כי יש לי קבצים של סרטים שהוצאתי מהמצלמה שהם כמה גיגות. מה גם לא נראה לי שזה הפיתרון כי ההרדיסק השני פועל טוב.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by mostwanted,

המפרט שלי בצד ימין והנה התמונה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים