עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Freemee,

שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Matan107,

אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by kashmir420 kashmir420,

Since its inception in 2004, Inter-Continental Trading USA, Inc., has made it a priority to deliver only the best quality tobacco products and roll-your-own accessories. Kashmir420 is a franchise brand for Inter Continental Trading USA Inc., a company that specializes in importing and distributing high-quality tobacco products. At Kashmir420, we attribute our company’s exponential growth over the past years to listening to and acting upon our customers’ suggestions and by providing unmatched service and a profitable buying experience to our valuable clients. We strive to continually build strong business relationships by supporting our customers’ needs unconditionally, wh…

4. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by HellBoY,

שלום לכולם המחשב הישן שלי (פנטיום 4 2.6 על לוח IS7-E של ABIT) החליט פתאום שלא בא לו להידלק. היו לי איתו בעיות גם לפני כן אבל עכשיו הוא פשוט לא מגיב. הבעיה היא כזאת: שכל המחשב מחובר אני מדליק והנורה של ה HD נדלקת ישר ובאופן קבוע. המסך לא נידלק אין פוסט ונראה גם שההארד דיסק והכונן דיסקים גם לא מגיבים. שאני מנתק את הכבל IDE מהכונן דיסקים ומהארד דיסק, הכוננים נדלקים וכך גם ההארד דיסק עושה "רעש" של נידלק פתאום. מזה יכול להיות והאם אפשר לסדר או שהמחשב ז"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by rrroonnii,

איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. התפריט הראשי של call4 נראה כאילו הכינו אותו בצייר לא יודע מה קרה למחשב שלי נשבע לכם!!! crysis נראה כמו QUAKE פתאום אין לי גרפיקה, כאילו אין shadering בכרטיס מה אפשר לעשות? מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. המחשב שלי עובד עם 2 HD אחד SATA שעליו יש את מערכת ההפעלה ואחד IDE של DATA. הוצאתי את הלוח אם-מעבד-זכרון-כרטיס מסך וחיברתי למחשב של חבר, שהיה לו HD אחד ATA עם מערכת הפעלה עליו. המחשב כל הזמן קרס שניה אחרי שראו את המסך של ווינדוס מתחיל לטעון... הביוס זיהה את הHD וההגדרות היו נכונות. בסוף שמנו HD ישן של 10GB שעליו יש מערכת הפעלה ואת הHD והכל היה בסדר... כשהחזרתי את החלקים שלי למחשב שלי עם 2 הHD שלי... שוב אותה בעיה כמעט... עכשיו המחשב נתקע כשהוא מחפש BOOT דרך הHD, וכותב או error loading operating system, או disk boot failure. הפעם אין לי HD נוסף ואני בכלל לא רוצה לחבר עוד אחד... רק שזה יעבוד כמו מקודם SATA עם ווינדוס וATA של DATA. בבקשה תעזרו לי מהר אני תקוע פה בלי המחשב הרא…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Chamuelm,

אני מנסה להעתיקסרט מתקליטור, מופיעה לי השגיאה הבאה: יש דרך אחרת להעתיק (עם תוכנה...)?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. שלום חברים ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia gtx465 ביצעתי אוברקלוק בכרטיס והכל עבד חלק לאט לאט העליתי והעליתי ,ברגע שהגעתי ל830 בmemory clock\ המחשב נכבה וסרב להידלק ,ניסיתי הכל (הוצאת זכרונות,ניתוק וחיבור של הספק כוח,ניתוק הסווללה,שינוי ג'אמפר) הכל ללא הצלחה המחשב לא נדלק עם הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם והמחשב נדלק. אני לא יודע מה לעשותת בבקשהה עזרה המחשב שלי intel quad core 2.6 ספק כוח : 600 W כרטיס מסך:GTX465 זיכרון:G4 DDR2

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by pumbatal,

לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. איך ניתן לפתור ,רצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. מזוהה שיש הרד דיסק חדש אבל לא מופיע לי כונן נוסף.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by avi909,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 256 מגה ראם וכן הארד דיסק 80 גיגה חדש לחלוטין, כשאני מנסה להתקין ווינדוס XP אז הוא מפרמט את ההארד דיסק ולאחר מכן טוען קבצים להארד דיסק והוא מראה את זה באחוזים, כאשר הוא מגיע ל 9 אחוז הוא מעלה שגיאה שאומרת שהוא לא הצליח לקרא קובץ מסוים ולהעתיק אותו להארד דיסק, בהתחלה חשבתי שדיסק ההתקנה דפוק לכן צרבתי גירסה חדשה, אבל עדיין אותו שגיאה, ניסיתי להתקין ווינדוס סרבר 2003 אבל אותו השגיאה רק בזמן אחוז אחר, ניסתי גם ווינדוס הום אבל עדיין אותו שגיאה, יש לציין שכשהעברתי את ההארד דיסק למחשב אחר וביצעתי התקנה עם הדיק הראשון , הוא עשה זאת ללא שום בעיה. מה הבעיה במחשב????

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by StorM FighteR,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by GONNY2,

מחשב נתקע בכניסה לאתרים מסוימים באנטרנט (לדוגמא גלובס) או בהקרנת סרטים המחשב פנטיום 4 (2.4GHZ) דיסק WDC של IDE. ניסיתי מספר דרכים כולל פרמוט והתקנה מחדש של חלונות ועדיין התופעה קיימת . מה עושים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by lmlm,

שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. שלום לכולם... אני צריך עוד היום לגבות שני דיסקים 320 GB לתוך דיסק 1 TB במחשב שלי שעד עכשיו היו עליו רק כונני IDE... בלוח שלי P4P8X יש שתי יציאות SATA ואני רוצה לחבר את הכוננים דרכם ... מה הדרך לעשות זאת??

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by liran12345,

יש לי בעיה יש לי 2 מחיצות c ו d אני רוצה להחזיר את הארדיסק למצב שיהיה בו כונן אחד ומה שיש ב d יחזור ל c איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by Igal s,

היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by אבי11,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by anafi,

שלום יש לי מסך מחשב 19 WIDE הוא מחובר בחיבור VGA הוא כל הזמן מאבד פוקוס וחוזר ..... מה זה יכול להיות ?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים