תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אך אני משונה בביוס את הזיכרון ל667 נראה ליהזיכרונות עכשיו בביוס על 533 ואני רוצה לשנות אותם ל 667 אךאני משנה בביוס יש לי ביוס F4
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב, מעבד AMD ולוח אם חדש......(לא זוכר איזה) כאשר המחשב כבוי, כל מה שאני צריך לעשות בשביל להדליק אותו זה ללחוץ על העכבר....... העכבר הוא של מיקרוסופט, עם גולה....לא USB...... והמחשב כבוי לגמרי..לא בסטנדביי..... למישהו יש מושג????? תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המחשב של אחי משמש לגרפיקה כבדה ועריכת וידאו. המפרט הוא Athlon MP 2000+ X2 לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את שם הדגם. מיועד לסרברים. 1 ג'יגה זיכרון ECC R9800P לא חושב שצריך יותר מזה. עכשיו בכמה ימים אחרונים קורה מצב שהמחשב עושה ריסטרט וכל פעם מעבד קבצי system וצריך להתקין מחדש את הווינדוס וזה חוזר על עצמו כל פעם ההתקנה עוברת חלק איך שמגיעים לווינדוס מנסים להתקין משו הוא מרסטרט ומאבד קבצי sys ואי אפשר להכנס יותר לוינדוס. בהתחלה חשבתי שזה זיכרון עד ששמעתי את ההארדיסק עושה רעש מוזר של אתחול. בכל מקרה אני מתקין עכשיו ויינדוס מחדש וינסה להריץ S&M וMEMTEST אם למישהו יש עוד רעיונות יתקבל בשמחה המחשב הזה הוא חשוב והוא חייב לחזור למצבו הקודם בדחיפות כדי לסיים פרוייקטים חשובים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי לאחרונה כשאני משתמש בפיירפוקס או כרום עם הרבה לשוניות, המחשב קורס - מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי(ואז עושה ריסט לסדר את זה), או לפעמים מסך כחול בלי פירוט מיוחד חשדתי בזיכרון אז הרצתי כמעט 12 שעות MEMTEST 86 ולא היו שגיאות. הרצתי גם PRIME 95 ולא קרס. כל עדכוני WINDOWS מעודכנים. טמפרטורות בדקתי והכל תקין. יש האטה גדולה מתי שהזכירון מתחיל להיות 60% עמוס ומעלה. WIN 10 ENTERPRISE Q9550 4GB X4 מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הנ"ל ורציתי לשאול איזה מהם זה מהחוטים (Red Blue Green) הוא וידאו ואיזה הם אודיו. או שזה לא הולך ככה, הייתי שמח לדעת. וגם, חיבור component הוא כולל אודיו אם אני מחבר אותו דרך VGA? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
נקנה לפני כחצי שנה... כבר בעיות... בעיקרון אני יודע שהמכשיר נפוץ ואולי מישהו נתקל בבעיה הזאת. מה שקורה שאני חזרתי משבוע פולין שבו הנגן לא נטען בכלל זאת אומרת הסוללה התרוקנה לגמרי. שאני בא להטעין המכשיר מראה סימן אדום אז ירוק אז שתי ירוקים אז שלוש ירוקים ובמקום לחזור לירוק הראשום ולהמשיך הוא נתקע על שלוש הירוקים כאילו מפסיק היטען והוא באמת לא ממשיך לטעון ואין לי דרך להשתמש בעכבר היקר שנקנה לפני חצי שנה... קניתי אותו באופיס דיפו וכנראה שגם איבדתי חשבונית (משהו שכאילו בחיים לא קורה לי)... אז זה ממש מבאס...
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין כרטיס לכידת וידאו מסוג Pico 2000 על מחשב מבוסס AMD. הכרטיס מופיע כ"פועל כשורה" ברשימת ההתקנים אולם כאשר אני מחבר מקור וידאו ומפעיל את תוכנת הצפייה/הקלטה לא רואים שום דבר במסך. האם מישהו הצליח להפעיל כרטיס דומה? האם הכרטיס לא פועל עם לוח האם שלי של חברת Gigabyte? האם יש איזו דרך לבדוק האם פועל? האם יש כרטיס אחר שכן מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי את הdevice manager לאחרונה ושמתי לב להתקן שלא היה שם ולא מובן לי איך ומה הוא עושה שם כי אין לי לפטופ אם יש למישהו מושג מה זה \ ולמה הוא שם אני אשמח לשמוע תשובות התמונה של ההתקן: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה הזאת לא הציקה לי עד היום. היום החלטתי שאני מתקן אותה סופית. וניגשתי לעבודה. דבר ראשון הפעלתי את הNERO,איפה שכפתור ה"BURN" אני ממתין כדי שהוא ייזהה מהירות ... (משהו בסגנון :WRITE READY...לבן כזה) וזה לא מסתיים..או שזה מסתיים ולא מציג מהירות לצריבה. בדקתי מנהלי התקנים הכל בסדר..!בדקתי את הגרסה של הצורב זה 1.0N הכי חדש מהאתר שלהם ... ניגשתי לBIOS ושם ניסיתי לבדוק אם הוא מזהה את הצורב וכן הוא מזהה...גם בIDE...וגם בATAPI CDROM/S. למה הצורב מתנהג ככה ? ניסיתי אפילו להסיר את הצורב (פיזית) ולחבר...זה לא ממש עוזר...! פתרונות ? רפאל.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רוצים להרוויח כסף ללא מאמץ מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר http://peshtol.smser.co.il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כמעט בלי להתאמץ! כל מה שצריך לעשות זה להרשם תמורת שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! תחשבו על זה, אין פה קטץ': אך אחד לא מנסה לעבוד עליכם זה הולך לוראייטי! אפילו כתבו על זה בעיתון "the marker" אל צאו פראיירים! הצטרפו עכשיו!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט והיה צורך להשתמש במנהל המשימות. מערכת ההפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. דרייבר כ.מסך המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר היו כאן הפסקות חשמל.. הפסקה, אחרי כמה דקות חוזר החשמל, ושוב הפסקה.. חבר שלי התקשר ואמר שאין לו קול והרשת בין אח שלו והמחשב שלו לא עובדת. הלכתי לבדוק.. הדריברים נמצאים הכל נמצא, אבל.. הכרטיס רשת והכרטיס קול לא מזוהיים ע"י המחשב, לכן אני חושב שהם נשרפו. אבל, יכול להיות שהם נשרפו, אבל עדיין הלוח אם עובד כרגיל? כי בכל זאת, זה הכל מחובר ביחד... תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה תוכנות נסגרות לי בטענה שהן לא מסוגלות לכתוב/לקרוא מהזכרון. החלטתי לבצע בדיקת זכרונות באמצעות Memtest86 במשך 5:20 שעות. היא הספיקה לעשות 18 סיבובים. בסיבוב ה-5 התגלו שתי שגיאות. האם זה תקין? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-