תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה. היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים אחד 30 גיגה ואחד 200 גיגה יותר חדש בDEVICE MANAGER רואים שאין להם בעיות אבל אני מרגיש בשבוע האחרון שהמחשב לא זז בכל מה שקשור לקריאה כתיבה מההרדיסק הספציפי הזה. (צפיה בAVI כבדים שהוצאתי מDV והוינדווז והכל איטי ) אבל מההרדיסק השני אין בעיה. אז עשיתי בדיקה בנרו עשיתי בדיקת מזיקים עם 3 תוכנות שונות עשיתי איחוי דיסק. מה זה יכול להיות. תצילו אותי! ופורמט קצת בעיתי לעשות כי יש לי קבצים של סרטים שהוצאתי מהמצלמה שהם כמה גיגות. מה גם לא נראה לי שזה הפיתרון כי ההרדיסק השני פועל טוב.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שסמתי את זה בפורום המתאים. שלשום אני מדליק את המחשב ולאחר שהווינדאוס נטען (XP) הוא עושה לי מעין disk checking ורושם שיש בעיה עם Fat 32, אני יודע שזה קשור להארד דיסק שלי אבל אני לא יודע מה הבעיה, עשיתי איחוי דיסק והכל והבעיה לא ניפתרת. הויינדאוס עובד חלק והכל אבל מעצבן שזה עושה לי כביכול את הבדיקה הזאת של c: ובסוף הוא עוד מבטל אותה. השאלה שלי ממה הבעיה נובעת ואיך אפשר לסדר אותה? מבקש עזרה דחופה ! בברכה, מאור.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יותר מסקרן אותי מה קרה פה : בעת שניסיתי להתקין את המחשב נאלצתי להחליף מספר כונני סידי כי רובם דפוקים , הגעתי למצב שבו המחשב מזהה את הכונן רק בחלק מהריצות שלו . למרות זאת התקנתי את הוינדוס ובקטע שהוא מבקש לעשות אתחול המחשב אתחל את עצמו אבל *לא* זיהה את הכונן סידי בבוט ובביוס , ולמרות זאת ההתקנה נמשכה מהדיסק כרגיל , יש למישהו הסבר לתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם gigabity דגם 7vm400m-rz ובאתר בדקתי והעידכון לא בסדר אם אתם יכולים לתת לי קישור לדריבר אז זה יהיה טוב אחים!! תודהה מראשש!!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את ה BIOS הבא,והטפ לדעתי מזייפת כבר הרבה זמן ומתחיל להימאס לי מזה.. SiSoftware Sandra General Information Manufacturer : Award Software International, Inc. Version : F5 Date of Manufacture : Friday, October 01, 2004 Plug & Play Version : 1.00 SMBIOS/DMI Version : 2.30 (EE)PROM Size : 256kB General Capabilities Can be Updated/Flashed : Yes Can be Shadowed : Yes Is Socketed : Yes Supports Plug & Play : Yes Supports ESCD : No Supports Enhanced Disk Drive : Yes NEC PC-98 Spec Compatible : No Power Management Features Supports APM : Yes Supports ACPI : Yes Supports Smart Battery : No Boot Features Supports Selective Booting : Yes Supports CD/DVD Boot : Yes Suppor…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מקבל את ההודעה הבאה תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום עקב מסכים כחולים רבים החלטתי להפעיל תתוכנה הזאת במחשב שלי. הפעלתי אותה לבערך 20 דקות ובשתי מבחנים שם מתוך 6 שעשיתי בכל מבחן מצא לי כל אחד בערך 250,000 טעיות. עכשיו השאלה שלי מה זה בדיוק אומר שיש בעיה באחד הזכרונות ?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה תוכנות נסגרות לי בטענה שהן לא מסוגלות לכתוב/לקרוא מהזכרון. החלטתי לבצע בדיקת זכרונות באמצעות Memtest86 במשך 5:20 שעות. היא הספיקה לעשות 18 סיבובים. בסיבוב ה-5 התגלו שתי שגיאות. האם זה תקין? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום ניסיתי אוברקלוק כבד + העלאת מתח קטנה ומה שקרה זה שכנראה הזכרונות גרמו לריסט של המערכת והיא יותר לא מגיעה אפילו לביוס. ניסיתי להוציא את הבטרייה ל חצי דקה ולהחזיר אך שום דבר לא קרה אני לא מאמין שנשרף משהו כי זה היה בקירור מים והטמפרטורה הראתה 35 מעלות (אין כמו דנגר דן טוב) אנא עזרו
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של Elite Group דגם P4VXMS זה לוח של 423 , 1. המקלדת לא עובדת , מדליק מחשב מוציא הודעה שאין מקלדת ואני בטוח שכל במגעים בין המקלדת לחיבור תקינים , בנוסף מוציא קול של צפצופים ברצף . 2.אם מחבר מקלדת של USB זה עובד ויש מקלדת אבל אחרי זמן 15-30 או אם עושה כמה RESET אז המקלדת לא מגיבה וכל פעם שאני לוחץ על מקש מצפצף בגלל שקשה למצוא לוח כזה , אין לי בררה אלא לחפש דרכים לתקן אותו ....אני ממש צריך עזרה .... נ.ב עדקנתי את הביוס בעדקון האחרון כדי לנסות לתקן את הבעיה אבל גם זה לא עזר ....
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום!!! הצורב לא קורא סרטי dvd צרובים, ומישחקי dvd . לאומת זאת משחקי cd וסרטי dvd מקורי הוא כן קורא העם ה-dvd לא תקין או שזה משהוא בתוכנה. תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-