תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אתמול פירמטתי את המחשב והיום הדלקתי אותו שיחקתי קצת ואז הוא נתקע עשיתי ריסט והוא לא עולה יותר הוא כותב לי ntldr is mising אני יודע שאני יכול לפתור את זה בפירמוט מחדש... אבל זה קרה לי כבר פעם ורציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי). עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות. היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia). הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCI הפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע). ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמ…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, ריאתי בפורום כמה נושאים דומים של אנשים ש-SPEED FAN שלהם הראה ערכים דומים, אך EVEREST לא שיקר. במקרה שלי שתי התוכנות מראים זהה. ב-EVEREST אפילו שורה 12V "נושמת"( נעלמת וחוזרת עם ערכים סביב 0.5V). יש עוד משהו לבדוק לפני שאני סוחב את המחשב למעבדה? Intel Core Duo E6300 Gigabyte 965P-S3 2xTwinmos 512Mb 667MHz Gigabyte 7600GS, 256Mb WD 160G -SATA2 WD 160G IDE Pioneer DVR-111D :nixweiss:400W PSU Generic
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 והורדתי לו תדריבר החדש של Nvidia אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב זה הראה לי שגיאה מוזרה מאוד והבעיה הזאת משפעיה על הגרפיקה בחלק מהמישחקים זאת השגיאה : http://img187.imageshack.us/img187/1618/problam5xl.jpg הייתי רוצה לדעת איך אפשר לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הלך לי ההארד דיסק..בנתיים לקחתי את של אחי כדי לחבר,הכול טוב ויפה,הווינדוס עולה כמו שצריך אבל כשהמסך נכנס לשולחן עבודה אז העכבר נכבה. אין לי בעיה בחיבורים מכיוון שגם בזמן טעינת הווינדוס והעלת המחשב היה בו אור ורק כשהשולחן עבודה עלה אז הוא נכבה פתאום. יש סיכוי שאני אצטרך להוריד דרייברים ללוח אם לפני שאני מחבר אותו אצלי ואז הוא יעבוד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לוח dfi lp ud הספק עובד המחשב מתחיל לעבוד נכבת המנורת בקרה הרביעית בלוח בצד שמאל למטה אבל השלישית נשארת דלוקה... היה כתוב בחוברת שזה קשור ל cpu אז הוצאתי אותו ושמתי מחדש.. לא עזר.. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן אנשים... יש לי בעיה לא ברורה, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב הוא לא נדלק מייד אלא לאחר חצי דקה עד דקה או שלא נדלק בכלל ואני נאלץ ללחוץ כמה פעמים על הכפתור. בכיבוי הכל עובד פיקס אני לוחץ על הכפתור והוא מייד מגיב. יש לי את הבעיה הזאת כבר כמה חודשים אבל עד עכשיו התעצלתי לרדת לשורש העניין... (המחשב רוב הזמן דלוק) בדקתי חיבורים ומגעים והכל נראה תקין. אני שובר את הראש כבר כמה ימים ולא מצליח לעלות על הבעיה!! אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לפני כחודשיים התחילו לי רעשים חזקים... כשאני פותח את המחשב הוא נשמע כמו מכסחת דשא ביום חורף קשה אבל אחרי כ5 דקות הוא מפחית את הרעשים באופן משמעותי... השאלה היא האם זה מהאבק? כדאי לשמן? חשבתי לעצמי שיכול להיות שזה לא מהאבק מכיוון שזה מפסיק אחרי זמן מה, אני טועה? ראוי לציין שגם כשאני מכבה את המחשב אז נשמע רעש כבד כאילו המכסחת דשא הזאת סיימה את הפעולה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש אצלנו בעבודה מחשב שנתקע באמצע העבודה לחצתי על הריסט והוא התחיל לעלות ואז נתקע בsplah screen של היצרן . לחצתי על del להכנס לביוס ולא קורה כלום. הפעלתי מחדש כמה פעמים ולפעמים הוא כן המשיך ואז כותב שwindows לא יכול לעלות כי חסר קובץ בשם isapnp.sys גם במצב בטוח הוא לא עולה ונתע באותו קובץ בסוף הוצאתי את כבל החשמל וסגרתי את כפתור החשמל שעל הספק, החזרתי את הכבל והדלקתי את הספק והמחשב עלה בסדר. רציתי להבין ,למה זה קרה האם זה בעיה בספק או בלוח?? תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש פנטיום 4 3.2 מגה הרץ. עם 2 מגה זיכרון בביוס אני בודק את הטמפרטורה וכתוב שהחום הוא בין 60 ל- 65. האם זה הגיוני או שיש יותר מדי חום? ומה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-