עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. אני לא מפרמט אלא רק את הכונן שגם מותקן עליו הוינדוס אז האם אסור שהשמות של התיקיות והקבצים בכונן שאני לא מפרמט יהיהו בעברית כי בגלל שכשמתקינים את הוינדוס אז ההתקנה נעשית חלקה בדוס הרי האם צריך לשנות את השמות לאנגלית? והאם המחשב יפעל לא מהיר כמו שמפרמטים את שתי הכוננים אם כונן אחד מלא? תודה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by suspect,

חיברתי לבד את הספק corsair 550vx ואת הקירור TR120 EXTREME בהפעלה הראשונה המחשב עלה הגיע לווינדוס ונתקע הפעלתי מחדש וכל פעם שאני מגיע לדף טעינה של ה XP הוא מראה מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  4. המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שלום כולם יש לי בעיה בוינראר במחשב לוקח לו לחלץ כל דיסק של סרט משהו כמו 8 דק' במקום דקה ניסיתי לפרמט ניסיתי להוסיף זיכרון (היה לי 256, הוספתי 512) לא עזר מה אני צריך לעשות\להוסיף כדי שזה יחלץ מהר? יש לי הארדיסקים של בסך הכל 120 ג'יגה, מעבד 1.6, זיכרון 768, ולא זוכר את שאר הפרטים, אם זה חשוב אני אברר מה לדעתכם אני צריך להוסיף כדי לסדר את הבעיה הזאת?

6. Started by solo-inter,

קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by neo690,

יש לי בעייה במחשב שיש לו windows 98. כמעט בכל פעם שמכבים אותך.. אז באמצע תהליך הכיבוי הוא נתקע ורואים רק את הרקע של השולחן העבודה! מה זה צריך להיות? ומה יכולים להיות הפתרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. שלום, בשבוע שעבר היו כאן הפסקות חשמל.. הפסקה, אחרי כמה דקות חוזר החשמל, ושוב הפסקה.. חבר שלי התקשר ואמר שאין לו קול והרשת בין אח שלו והמחשב שלו לא עובדת. הלכתי לבדוק.. הדריברים נמצאים הכל נמצא, אבל.. הכרטיס רשת והכרטיס קול לא מזוהיים ע"י המחשב, לכן אני חושב שהם נשרפו. אבל, יכול להיות שהם נשרפו, אבל עדיין הלוח אם עובד כרגיל? כי בכל זאת, זה הכל מחובר ביחד... תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by b-nary,

מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.

10. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by ShahafH,

תראו... בכל משחק שאני משחק יש פתאום תקיעה של המשחק לאיזה 8 שניות ואז זה חוזר וזה בכל משחק ככה... בזמן ה7 שניות האלו אז גם איזה 2 שניות אין קולות ואז זה חוזר. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות במשחק וזה עדיין עושה את זה. בעבר זה לא קרה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by A_D,

התקנתי ויסטה אבל אייני מוצא דריבירים ללוח עם GA 8N SLI PRO

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by oas77,

יש לי בעיה המסך לא נדלק בסוף אחרי בדיקה החלפתי לוח אבל שי אני מפעיל את המחשב רשום לי באדום משהו על המעבד ו חמש שניות המחשב נכבה האם הלוח לא מתאיים למעבד??? הפעלה רשואנה נכנם לביום אבל אחרי זה חברתי את הדיסק קשיח היא לי הבעיה עם האדום גם אחרי שי נתקתי את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by urich,

יש לי בעייה בספק( hec 300 ar-t ) כאשר המחשב לא מצליח להיכנס להשעיה במקום זה הוא מתכבה מיד! ולאחר שהוא מתכבה (רק כתוצאה מקריסה) צריך לכבות ולהדליק את המחשב מהכפתור שעל הספק. עכשיו הנה תמונה של המתחים שמדדתי בספיד פאן- בדקתי את ה3.3 (אני חושב שזה הפקטור שמראה יציבות, לא?). בכל מקרה בדקות האחרונות של המדידה שמתי תוכנה שתעמיס על המערכת (בדיקת יציבות של gpu). האם הספק מספק מתחים יציבים או שהמשך שימוש בו עלול לגרום לי לנזקים לחומרה ועלי להחליף אותו. הבעייה התחילה רק בשבועיים האחרונים וזאת ללא הוספת חומרה או שינוי בצריכת החשמל. הדבר היחד שעולה לי בראש הוא הטמפרטורה הקפואה בחדר שלי כרגע אם זה יכול להשפיע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

כל פעם שאני נכנס מופיע לי: איך אני מבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by alexei,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב נתקע יותר ועושה יותר ביות אז בדקתי את הטמפרטורות בפנים (עם אוורסט) וגילית שההארד דיסק מתחמם ליותר מ-100 מעלות מה אפשר לעשות כדי לקרר?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by poltergeits,

אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות

20. Started by wolf46,

חברי קנה לפני כשבועיים מחשב חדש AMD 2800+ על לוח משולב וזכרון 256MB (סטיק אחד בלבד), לפני שלושה ימים במחשב החל להאט את מהירות העבודה עד למצב של קפיאה כללית (רק העכבר זז אך אי אפשר לעשות דבר חוץ מאיפוס המחשב), הוא פירמט את המחשב מחדש והתקין XP והפעם אנטי ווירוס KASPERSKY (לפני זה היה לו פנדה)אך הדבר לא הועיל, ושוב הבעיה חזרה על עצמו...(לאחר כ-3 דקות של הרצת תוכנות במחשב ולא חשוב איזו תוכנה המחשב מאט וקופא), בדקתי את טמ"פ המעבד שהיא תקינה (כ-45 צלסיוס), המלצתי לו להחליף את הזכרון באחר, הוא התקין 128MBX2 המחשב עבד טוב מאוד בערך כשעתיים ואז הבעיה חזרה על עצמה אך הפעם מיד המחשב קפא.... זקוק לעזרה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by FatallChill,

טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by Brembo,

שלום. אני מקווה שסמתי את זה בפורום המתאים. שלשום אני מדליק את המחשב ולאחר שהווינדאוס נטען (XP) הוא עושה לי מעין disk checking ורושם שיש בעיה עם Fat 32, אני יודע שזה קשור להארד דיסק שלי אבל אני לא יודע מה הבעיה, עשיתי איחוי דיסק והכל והבעיה לא ניפתרת. הויינדאוס עובד חלק והכל אבל מעצבן שזה עושה לי כביכול את הבדיקה הזאת של c: ובסוף הוא עוד מבטל אותה. השאלה שלי ממה הבעיה נובעת ואיך אפשר לסדר אותה? מבקש עזרה דחופה ! בברכה, מאור.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by yadin,

שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by PCguy,

יש לי משחקים לPS1וPS2 אבל משום מה הוא לא קורא אותם לאחר הצריבה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים