עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Holy,

ההרדיסק הוא הרדיסק משני, מערכת ההפעלה מותקנת על הרדיסק ATA100 נסיתי fdisk אבל הוינדוס עולה עם מסך כחול אחרי זה partition magic אין לי ל-maxtor באתר יש 2 תוכנות אחת לוינדוס ואחת לדוס זו לוינדוס קורסת איך שהיא עולה וזו לדוס נתקעת ב-boot מה עושים?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by big_fishy,

בזמן האחרון אני מריץ הרבה משחקים חדשים ונתקל בתופעה מעצבנת בה הסאונד מגמגם ומקוטע אבל כאשר אני לוחץ על pause הסאונד מסתדר... אז כנראה זה בעיית חומרה. מה אתם אומרים הבעיה שלי בהתחשב שיש לי 256 זיכרון פנימי, p4 1700 וכרטיס קול onboard לא משהו....

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by jj516,

היו לי 3 HD 40 GB שהיה מחולק ל C ו D 60 GB שהיה מחיצה אחד E ו עוד 40 GB שהיה מחיצה F כולם היו 7200, ואף אחד לא 8 קאש. הציעו לי להחליף את E ו F כלומר 100 GB תמורת 120 עם תוספת תשלום של 220 ש"ח וכך עשיתי. התקנתי את הHD החדש ללא בעיות, ואז התחלתי להעתיק מ E ו F לתוך ההרד דיסק החדש - H. אחרי שההעתקה הסתיימה ניתקתי את שתי ההרד דיסקים (E ו F) וחיברתי רק את ההרד דיסק של ה 40 GB (את C ו D) +ההרד דיסק של ה 120 GB - H. כלומר עכשיו יש לי שתי הרד דיסקים, עם קיבולת של 160 GB, אבל!! לפתא באמצע עבודת WINDOWS, אני רוצה להיכנס להרד דיסק E והוא אומר לי שגיעה של DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT NOW?... אני נכנס ל MANAGEMENT TOOLS ואני רואה שההרד דיסק מתנהג כאילו הוא חדש ורק ע…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted פרצתי אותו עם המספר הסריאלי שצריך לקבל דרך הטלפון, והצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה?????

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by rosesr,

דבר ראשון אני מתנצל אם זה לא בפורום הנכון ואם כן אני מבקש שהוא יעובר למקום הנכון ;D יש לי HD ישן של8GB של WD פתאום היום הוא לא עושה בוט אז אני העברתי אותו למחשב השני שלי ושם הוא מזה אותו כ4GB בנוסף לזה הHD מונע מהמחשב לעשות בוט נורמלי ותוקע אותו. אז השאלה שלי היא האם הHD עדין שמיש או שאני צריך לקנות חדש?(אין אחריות) תודה לכל העונים מור רוזס ;D

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by urich,

חבר שלי מאנגליה רוצה לתת לי מחשב נייד שלו שקנה באנגלייה של חברה בשם advent מסך של המחשב נשבר השאלה שלי האם ניתן לתקן את המסך השבור בארץ אפילו שאין יבואן למחשבים אלו וכמה בערך יעלה כזה תיקון.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Roni_H,

האם כל מודם בעל יציאת קול וכניסת מיקרופן הוא מודם VOICE , אני יודע שהשאלה נשמעת דפוקה , אבל יש לי מודם שכזה והמחשב לא מזהה אותו בתור מודם VOICE .. אני גם לא ממש מוצא לו דריברים מתאים עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. Started by גדעון,

הודעת שגיאה בהתקנת WIN98 על מחשב ישן כתוצאה מכך לא רואים את כונן CDROM כיצד מעדכנים את הדרייבר של כונני IDE?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להשמע חשבתי אולי זה בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי! החלפתי בין כרטיסי הקול, ניסיתי לבדוק את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי זה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל... אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Dmoney,

אז קודם כל הקדמה קצרה: ניסיתי להרכיב את המחשב הישן (pentium 1 200mhz) לפני חודש בערך אבל במהלך ההרכבה נשבר פין אחד של הלוח אם (אחד הפינים שמתחברים לכבלים של הספק ולמעשה מספקים חשמל ללוח), התייאשתי והחזרתי הכל למחסן. היום השתעממתי אז החלטתי לנסות ולהחיות את המחשב ולמרבה הפלא הוא עובד! מגיע חשמל ללוח (הרמקול עובד) והמחשב אפילו עולה! ומפה מתחילות הבעיות...המחשב נתקע במסך הראשון (איפה שהוא סופר את הRam) :-\ ניסיתי להיכנס לביוס אבל המחשב לא מזהה את המקלדת (מקלדת עם חיבור ישן ואני בטוווח שהיא טובה), כשאני מחבר את המקלדת יש כזה צליל אבל כשאני מנסה ללחוץ על איזשהו מקש כלום לא קורה :-\ זה מה שרשום: Keyboard error or no Keyboard present CMOS checksum error - Default loaded עוד …

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. Started by n0stredamus,

שלומות לכולם יש לי מחשב סלרון 1.7 דיסק 40 עם 256 זיכרון windows zp home edition המחשב הנ"ל עובד קצת לאט לאחרונה ומקבל מדי פעם חלונות כחולים ... רציתי לעשות לו דיפראג וקיבוע של הזיכרון הוירטואלי לפי 1.5 (כמו שמקובל) אבל ברגע שאני כותב את המספר ... 384 מגה .. ולוחץ על "שנה" המחשב מקבל חלון כחול ועושה ריסטרט ... זה כנראה אחד הטריגרים שמקפיצים אותו ... לפני שאני מתחיל בשיטה הרגילה של ניסוי וטעייה ... החלפת זכרונות , לוח, מעבד ..... וכ"ו ... יש תוכנה שתוכל לעזור לי להתמקד על התקלה בצורה יותר רצינית ? נגיד סיסופט סנדרה או משהו שכזה ? בתודה טל .... אשמח לתגובה מהירה ... כי העניין של התקלה קצת דחוף .... נ.ב ... ייתכן וזה קשיח ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by itaysk,

יש לי EPOX 8RDA+ והGAME PORT שלי לא עובד... ניסיתי כמה גויסטיקים וגם באחד מהם אמורה להדלק נורה כשמחברים לגיימפורט וכלום לא קורה.. הגיימפורט פשוט מת.. מה שאני חושש זה שזה לא בעייה של דרייברים אלא שהרכיב עצמו לא עובד כי הנורה אמורה להדלק ברגע שמחבקים את הגויסטיק עוד לפני שמגדירים. חיפשתי בביוס ויש אזכור ל גייםפורט יש לבחור בין 209 ל 201 ושניהם לא עובדים.. תעזרו בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by iib,

I need advice. I have 256 of crosair PC3200 (400mhz) C2 shell I buy another module of the same type (which is very expansive compared to other brands) - or buy 512mb of cheaper brand... I just dont know what is the risk of the other brand working with my crosiar.. The board is ASUS A7V8X - KT400 I use it mostly at 266mhz (default) and somtimes overclock it to ~300mhz all at cas2 so my main conceren is if the mobo accepts the two diffrent dimms and not the speed.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. לפני חודשיים שלחתי לפנדה את הR9500 שלי לתיקון כי המאורר שלו לא עבד, חשבתי שזאת הסיבה שלפעמים המסך נכבה ומשמיע טיקים ולאחר מכן התמונה מתכווצת ומתעוותת אך מתברר שזה לא נכון... יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  16. שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשבים אני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיות המחשב הראשון קניתי בניויורק בחנות לא יאומן כול המוכרים הם סינים הבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונה ASUS 5900 U MSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRA ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$ המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWER הבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBAL הם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואח…

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by Mr.Angel,

אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  18. אוקי זה חייב להיות הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי: אתמול המחשב נתקע ...עשיתי RESTART המחשב שלי פתאום הפסיק להיכנס לWINDOWS ורשם משהו בקשר לביוס ולאי תמיכה בACPI, ואז אחרי כמה פעמים החליט פתאום להיכנס אבל מה התברר? שמחק לי את הכרטיס קול! יש לי GTXP אם זה עוזר......... עדכון: כשאני מנסה להתקין את הכרטיס קול - דרייברים זה לא עושה כלום אבל זה מזהה משהו בכניסה לWINDOWS

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by tal.hwzone,

שלום אני מנסה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב אבל לשונית הnview ב-settings לא קיימת. התקנתי לא מזמן מחדש את ה-xp במחשב לאחר שידרוג הארד דיסק. איך אני מחזיר את הלשונית הזאת על כל אפשרויותיה? בתודה מראש.. טל

20. אוקיי יש לי abit nf7-s amd ahtlon xp 2800+ barton twinmos 512 ddr 3200 ואני התקנתי את הכל המחשב פועל מצוין אבל שאני מפעיל את הhardware doctor שבא לי בדיסק של הלוח אם הוא מראה לי WARNING והמחשב מתחיל להרעיש שהרכיב או לא יודע אפילו איך לקרוא לזה [ 5V- ] חוצה את גבולותיו אם הגבולות הידועים שלו הם 3-5 V הוא מגיע גם ל 7 וגם ל1 הוא ממש משתגע והם שואלים אותי בwarning מה לעשות לכבות את המחשב וזה... אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אני היום יתקשר אל התכנאי אבל אולי אתם גם יודעים משהו לגבי זה כי לי אין מושג מזה ה-5v-

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Ido.G,

היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  22. שלום. כל פעם שאני נשחק משחק עם גרפיקה תלת מימדית אחרי כמה דקות (במקרה הטוב) מופיע מסך כחול ושם כתוב: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL בלה בלה בלה על להפעיל את המחשב מחדש וכאלה.... Begininng dump of physical memory Physical memory dump complete לפעמים זה גם מציין איזשהו קובץ... אני חושב שהשם משתנה כל כמה פעמים... הבעיה הזאת התחילה בערך לפני חודש וחצי-חודשיים ולפני שהבעיה התחילה יכולתי לשחק כל משחק בלי שום בעיה אפילו 5 שעות רצוף... יש לי: Pentuim 4 CPU 2.40GHz 256MB of RAM Nvidia Geforce Ti 4800 SE לוח אם ASUS P4 משהו....... מבוסס על צ'יפסט של SiS וזה Micro ATX... תודה מראש, לידור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by giliboy,

שאני פותח את המחשב במסך השני pci device listing הוא נתקע שם כמה דקות ואז עולה מה הבעיה?(במעבד?)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by hagay,

היי אני עכשיו הולך לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחלק את הדיסק קשיח לשני כוננים? תודה .

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by v_ilan,

איך מבטלים את הסיסמא בכניסה למחשב (Bios).(פשוט שכחתי אותה ) הסיסמא מופיעה מייד איך שהמחשב גומר לספור את הזיכרון, ולא ניתן להגיע ל Bios מחשב נייד ThinkPad 660E IBM

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים