עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lampit,

שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. Started by ad!17,

ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by eliran-f,

שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?

6. יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2 התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIRE אחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  7. שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by eitan112,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by argentinick,

היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by danielhasan,

קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by tzahi16,

המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. היי, הדיסק לא עלה במחשב המקורי אז חיברתי אותו בתור HD חיצוני למחשב אחר. הדיסק תקוע במצב כמו בתמונה המצורפת, כשאני מנסה לעשות לא initialize כלום לא קורה. אני רוצה שהמחשב יזהה אותו בmy computer כדי שאני אנסה לשחזר עם GetDataBack. יש דרך לעשות את זה? תודה רבה! עריכה: מוזר מאוד אבל בתמונה הוא מזהה 14GB, למרות שהדיסק עצמו רק איזה 8 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by vad11,

אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  14. יש לי את הצורב הנ"ל של NEC שעובד יפה בגירסאות קודמות של ויסטה ומשום מה לא מצליח לעבוד בויסטה הסופית. המערכת טוענת שנכשלת התקנת הדרייבר ויש סימן קריאה במנהל ההתקנים. העזרה של MS לא ממש עוזרת ולא מצאתי ברשת אזכור לדבר. אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות או שיש לו את הקומבינציה הזו וכן עובדת, אשמח לשמוע. תודה. ד"א, הויסטה RTM מותקנת בדיסק SATA והגירסא הקודמת ב-EIDE אבל אני מניח שזה לא קשור לעניין.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by zahi74,

קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by avigdo,

יש לי רמקולים של קריאייטיב מדגם 370. בשל כנראה הפסקת חשמל פתאומית, הם הפסיקו לפעול. נורית הבקרה דולקת, כלומר השנאי עובד. אין כל צליל או כל רעש. האם מישהו יכול להסביר מה לפרק ואיך לאתר את התקלה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש, קרה לי כמה פעמים שהווינדוס עולה ואז הסרגל למטה שבצע כחול (הסרגל שיש START בירוק מצדשמאל ולאורך הוא כחול ובסוף השעון) משנה את הצבע ואז המחשב עושה ריסטרט ועולה רגיל,וזה קרה לי כמה פעמים. מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!

20. Started by yidan,

אז ככה היום קניתי מחשב חדש בחלקים ואני לא מצליח להדליק אותו מצורף בתמונה המפרט... בהתחלה המחשב עלה לא ראו כלום על המסך והיה ציפצוף ארוך שלא הפסיק.... אז ראיתי שהחיבור של הכרטיס מסך למחשב לא היה מחוזק אז חיברתי אותו והוא הפסיק לצפצף עכשיו הוא עולה ויש אחרי איזה 5 שניות נכבה... הכל חדש ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי לנתק ולחבר חלקים אבל לא שינה כלום... וגם אין ביפים מהביוס כרגע.... שאלוהים יעזור לי! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by ptyahoo,

נקנה לפני כחצי שנה... כבר בעיות... בעיקרון אני יודע שהמכשיר נפוץ ואולי מישהו נתקל בבעיה הזאת. מה שקורה שאני חזרתי משבוע פולין שבו הנגן לא נטען בכלל זאת אומרת הסוללה התרוקנה לגמרי. שאני בא להטעין המכשיר מראה סימן אדום אז ירוק אז שתי ירוקים אז שלוש ירוקים ובמקום לחזור לירוק הראשום ולהמשיך הוא נתקע על שלוש הירוקים כאילו מפסיק היטען והוא באמת לא ממשיך לטעון ואין לי דרך להשתמש בעכבר היקר שנקנה לפני חצי שנה... קניתי אותו באופיס דיפו וכנראה שגם איבדתי חשבונית (משהו שכאילו בחיים לא קורה לי)... אז זה ממש מבאס...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by tzilber,

יש לי בורד ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 וכרטיס קול creative audigy 2 אני מקבל בזמן האחרון מסכים כחולים כשאני משחק (לפעמים אחרי חמש דקות לפעמים אחרי שעה) הדרייברים הם הכי מעודכנים גם לכרטיס קול וגם לבורד כולל הביוס כולל directx. יש לי xp pro sp1 אני יודע בוודאות שהבעיה היא בגלל כרטיס הקול. ההתקנה של win היא בת שנה וחצי והחלונות התחילו להופיע לפני שלושה חודשים. אם יש לכם רעיונות אשמח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by EranKI,

שלום, לאחרונה רכשתי Sapphire X1800 ואני נתקל ב-VPU recovers לאחר 10 שניות מהפעלת כל משחק. ניסיתי לנקות דרייברים, להוריד דרייברים חדשים, ישנים, לא רישמיים (Omega), ניסיתי להחליף ספק, ניסיתי לתת לכרטיס מסך יציאת חשמל נפרדת... שום דבר לא עוזר. יש לי לוח אם של אינטל (black canyon) עם מעבד אינטל 3GHZ 64bit. מערכת ההפעלה היא XP PRO לא 64bit... אני חושב שזה כל מה שעלול להיות קשור במפרט... יש עוד משהו שאני יכול לנסות? יש תוכנה שיכולה לעזור לי לקבוע אם הבעיה היא בכרטיס עצמו או ברכיב חומרה אחר?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. שלום ותודה מראש למי שיצליח לעזור, אני משתמש במחשב חדש שהרכבתי לפני 3 חודשים, אתמול אחרי שהעברתי אותו לחדר אחר, ניקיתי והרכבתי אותו מחדש, המחשב לא הצליח לעלות, בלוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) ישנם נוריות קטנות (diagnostic LEDs) שמראות על מצב המחשב עד שהווינדוס עולה, לפי הנוריות המעבד והזיכרון מזוהים, וכשזה מגיע לנורית של כרטיס המסך (gigabyte 6600 256Mb), זה מראה שהכרטיס לא מזוהה או לא פועל. עד עכשיו לא היו שום בעיות עם המחשב הזה, והבעיה לא הופיעה אחרי שינוי מסויים בחומרה או בתוכנה, ניסיתי להרכיב את כרטיס המסך בסלוט ה-pcix השני, אבל זה לא עזר, ובדקתי שוב ושוב שהכול מחובר ומותקן כמו שצריך. מכול מה שאני הצלחתי להבין זאת לא בעיה בשום דבר חוץ מכרטיס המסך, מחר אני אקח אותו למ…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  25. לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???

• 6 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים