תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לחבר לוח אם אסוס P4P SE עכשיו שהוא מדליק את המחשב רוב הפעמים הוא ריסט מאה פעם במסך שמראה את הנתונים של המחשב בהתחלה.. ולפעמים המחשב עצמו נשאר דולק והמסך לא נדלק.. וככה זה חוזר על עצמו עד שהווינדוס עולה ואז גם זה עושה לפעמים ריסט בווינדוס. גם שמזיזים את המארז הוא עושה ריסטים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, באמצע הפעילות שלי במשחב העכבר החליט להפסיק לפעול , בצורה פתאומית העכבר שלי זה microsoft wirellss שמתחבר דרך USB העכבר לא כולכך ישן משהו כמו חצי שנה... ניתקתי את ה-USB חיברתי מחדש, חיברתי במקום אחר את ה-USB איכשהו התקנתי את הדרייברים מחדש (של הווינדוס, אין לי דיסק) כיבתי את המחשב... ניסתי כל דבר שאני יודע, מה דעתכם ואיך אפשר לעזור...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אז ככה לפני חודש קניתי מחשב amd כל משחק שאני מנסה להעלות המחשב רושם לי להפעיל במצב בטוח אני עושה גם כן וגם לא והמשחק יוצא ישר ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח ושל הכרטיס אבל כלום לא עוזה מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא HD4850, E8400 וBloodiron של dfi. כשאני מריץ 3dmark06 זה מתחיל להריץ סבבה, אבל בערך אחרי חצי דקה של טסט (שעובד מצוין), המסך נכבה. לא ניתן לעשות כלום מלבד ללחוץ על reset. המחשב הגיע מורכב מskypc, לא נגעתי בו, למרות שהוא עבר OC (רק המעבד לדעתי, ורק קצת (מ3 ל3.6), ובכל מקרה נראה שהטמפרטורות קרות גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד, מה שכן, הchipset הוא על 55 מעלות בidle, למרות שלא ראיתי אותו מגיע ליותר מזה גם בעבודה יותר רצינית). אשמח מאוד לתגובה, מאוד מאכזב לקבל מחשב חדש לא תקין.. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום דיסק קשיח 160 גיגה , SATA. פיניתי לו יציאת חשמל, והוא עושה רעש (נורמלי) כאשר אני מדליק את המחשב. אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אפילו לאפס ביוס, לעשות לו auto detect וכנ"ל גם להפוך לו את החוט נתונים. שום דבר לא עוזר. יש לו רעש כאילו הוא דלוק, אבל המחשב לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רוצים להרוויח כסף ללא מאמץ מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר http://peshtol.smser.co.il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כמעט בלי להתאמץ! כל מה שצריך לעשות זה להרשם תמורת שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! תחשבו על זה, אין פה קטץ': אך אחד לא מנסה לעבוד עליכם זה הולך לוראייטי! אפילו כתבו על זה בעיתון "the marker" אל צאו פראיירים! הצטרפו עכשיו!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא מפרמט אלא רק את הכונן שגם מותקן עליו הוינדוס אז האם אסור שהשמות של התיקיות והקבצים בכונן שאני לא מפרמט יהיהו בעברית כי בגלל שכשמתקינים את הוינדוס אז ההתקנה נעשית חלקה בדוס הרי האם צריך לשנות את השמות לאנגלית? והאם המחשב יפעל לא מהיר כמו שמפרמטים את שתי הכוננים אם כונן אחד מלא? תודה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הבעיה היא אצל חבר שלי הדבר הוא כזה ברגע שהוא מנסה להגדיר פורטים או בכלל להתעסק עם הפירוול קופצת לו ההודעה הבאה... '>http://www.2send.us/"] אחרי שהוא לוחץ כן מופיעה ההודעה הבאה.. '>http://www.2send.us/"] בגלל כל זה הוא לא מצליח לפתוח פורטים באימיול למשל או בסתם משחק רשת שכולנו (שאר החברים משחקים) יש לכם פתרונות להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בכל מיני תוכנות ומשחקים שאני מפעיל או יוצא אז מופיעה לי הודעת שגיאה עם אפשרות למצוא באגים עם התוכנה ויזואל סטודיו... כמובן שזה התחיל אחרי שהתקנתי את התוכנה Visual Studio (התקנתי לפני כשנה וחצי אבל אז לא היו הודעות כאלה זה התחיל בזמן האחרון...). יכול להיות שיש באג בתוכנות או משחקים כשזה קורה ובגלל זה יש את ההודעה שנותנת אפשרון לדבג? יכול להיות שהאפשרות היחידה היא להסיר את הויזואל סטודיו? הנה תמונה: תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיברתי לבד את הספק corsair 550vx ואת הקירור TR120 EXTREME בהפעלה הראשונה המחשב עלה הגיע לווינדוס ונתקע הפעלתי מחדש וכל פעם שאני מגיע לדף טעינה של ה XP הוא מראה מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב. מאוורר המעבד שלי עובד לסירוגין ולצערי אין לי יכולת למדוד את טמפ' המעבד מפני שלוח האם שלי ישן קצת. בהגדרות הbios יש לי שתי אופציות normal ו-legacy אך גם בnormal הוא עובד לסרוגין . הייתי רוצה לבטל את "השליטה החכמה" ולגרום לו לעבוד תמיד. איך אני עושה זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שיש לו windows 98. כמעט בכל פעם שמכבים אותך.. אז באמצע תהליך הכיבוי הוא נתקע ורואים רק את הרקע של השולחן העבודה! מה זה צריך להיות? ומה יכולים להיות הפתרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-