עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ruler_LA,

היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by LIOR42,

יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by dante123,

שלום.קיבלתי אתמול את המחשב החדש ושמתי לב היום שכשהוא מגיע למאמץ הוא פשוט נעצר.freeze.לא זז.גם לא העכבר והמקלדת.והפתרון היחיד הוא ריסטרט ידני. מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?יש לציין שלא הרצתי עליו משחקים בכלל! זה מתקשר לתרד שפתחתי מקודם לגבי הריסטרטים,אבל עכשיו זה בתדירות גבוהה יותר. מפרט בצד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום התקנתי ווינדוס מחדש כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס TV שלי הוא עשה לי ריסט. ניסיתי להוריד דרייבר מעודכן, ניסיתי לשחק גם עם הדרייבר של הכרטיס מסך (ישן/חדש/ברירת בחדל) ניסיתי אפילו להעביר את הכרטיס לסלוט אחר. וללא שינוי כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא מתחיל את ההתקנה ואז ללא שום סיבה עושה ריסט למחשב. יש לציין כי בעבר הכל עבד מצויין מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי באמת הגיעו אבל אין מערכת הפעלה על אותו מחשב אז איך אפשר לבדוק? אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו.. פשוט לא ידעתי איפה לשים...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by PsyMor,

אנשים מה אני עושה במצב כזה,הדיסקים קשיחים לא מזוההים ב BIOS ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. ראשית זה המפרט של המחשב החדש שלי: זה לא המחיר ששלמתי אבל נגיע לעניין מחקתי את כל הדריברים הקודמים של המחשב הקודם הכל הכל הכל מחוק. אחרי המחיקה ביצעה ריסטרט למחשב והתחלתי להתקין את הדריברים שמגיעים באריזות התקנתי הכל חיכיתי בסבלנות עד שסיים הכל הפעלה מחדש והופל'ה עלו לי 2 שגיאות שאני לא יודע מה לעשות איתן אלו השגיאות: מה עליי לעשות בשביל להעלים את השגיאות הנ''ל. במידה וצריך להוריד איזה דריבר כלשהו אשמח לקבל לינק ישיר להורדה בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 12:53:29 מחקתי שוב הכל הורדתי את הדריברים מהאינטרנט ונשאר לי רק השגיאה עם הnvidia nvmixerמה לעשות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  10. Started by deso,

יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by אליקס,

בימים האחרונות, קניתי מסך מסוג OKITEC 22 אינץ' לאחר שהייתי משתמש במסך קטן, אבל כל התוכניות והסמלים והמשחקים מופיעים בצורה קטנה כאלו אני משתמש במסכי הישן והקטן, מא עלי לעשות , כדי שכל הדברים יוגדרו עם המסך הגדול הזה ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. Started by nadro,

יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T עד עכשיו עבד בסדר גמור אבל עכשיו הוא רושם לי שיש בעיה dma,crc מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by poopan,

קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by dorratz,

שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by credo,

רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  17. היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. שלום, היום נתקלתי בבעיה בכונן קשיח שלי. הכונן המדובר היה מחובר למחשב עם מערכת ווינדוס ויסטה מותקנת עליו. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה DAEMON Tools הוא שאל אותי אם לאפשר לו להתקין דרייבר למרות שאינו מתאים ואישרתי לו להמשיך את הפעולה. כמה שניות לאחר מכן הופיע לי מסך כחול עם כיתוב לבן ולקח לו בערך כ-3-4 שניות להיכבות. כל הפעלה של המחשב מחדש לא עזרה כי כל פעם שניסיתי להתחבר בקושי הספקתי וכבר המסך הכחול הופיע שוב והמחשב איתחל את עצמו. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר שלי והמחשב מוצא את הכונן אבל הוא מציג לי אותו בתור כונן נשלף ולא מאפשר לי להכנס אליו ולנסות לפתור את הבעיה. אני רוצה לתקן את הכונן אבל אין לי אפשרות גישה אליו. :-\ מקווה שתעזרו, תודה מראש, עידו. [br]פורסם בתאריך: …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by Atai,

אני יודע שזאת אמורה להיות תמיכה לחומרה בלבד אבל אולי בכל זאת זה קשור לחומרה.. הבעיה היא איטיות של המחשב, בדקתי וירוסים וביצעתי איחוי יש למישהו עוד רעיונות?

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  20. פנטיום 4 2.4 ( מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתןח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב שלי מבצע Reset מדי פעם, באופן אקראי ובלי קשר לאיזו תוכנה מופעלת באותו רגע. למרות שצריך להריץ את ה-memtest86 הרבה זמן (כל הלילה-למשל), הרצתי אותה פעמיים כאשר כל פעם היתה עם 4 ריצות מחזוריות. בפעם אחת היתה נפילה בבדיקה 6 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. בפעם השניה היתה נפילה בבדיקה 7 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. אני מאמין שאם יש נפילה מסוימת, היא צריכה להיות עקבית ולא פעם כן ושבע פעמים לא. חוץ מהתשובה שצריך להריץ את התוכנה יותר זמן, יש למשהו רעיון או נסיון בנושא ?

23. שלום יש לי לוח GIGABYTE X58A-UD3R, ויש לי דיסק WD פספורט USB3 כשאני מחבר את הדיסק לחיבור ה USB3 הכל עובד מצויין. כשאני מדליק את המחשב והדיסק מחובר למחשב, המחשב לא עולה ונתקע בחלון הפתיחה של החלונות 7. רק שאני מנתק את הדיסק ועושה ריסטרט המחשב עולה כמו שצריך, הדרייברים מעודכנים. יש פתרון יצרתי?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by ohmega,

ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  25. אני הולך להחליף את הHD שלי לחדש [ניצול אחריות] וגם כ.מ בשל ביצועים חלשים. המחשב איטי או שזה וירוס או שיש פגם בHD. לעניין: מה הם הרכיבים שגורמים להאטת המחשב? אם זיכרונות נמצאים ברשימה הזאת, אז יש לי זיכרונות חדשים לגמרי שרק אתמול הרכבתי אותם על המחשב מהקופסא ישר ללוח. =]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים