תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפני חודש קניתי מחשב amd כל משחק שאני מנסה להעלות המחשב רושם לי להפעיל במצב בטוח אני עושה גם כן וגם לא והמשחק יוצא ישר ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח ושל הכרטיס אבל כלום לא עוזה מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תראו יש לי ראוטר של d-link ואני כבר לא יודע מה לעשות........ :s05: אני רק יודע שאני צריך להיכנס להגדרות בפנים ולשנות פורטים שיתאימו לאימיול, אז בבקשה מי שיודע שיגיד לי איך לסדר את זה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אחרי מס' שניות נותן שגיאה האם מישהו יוכל להבין או להסביר מה הבעיה בבקשה ? חלונות XP צורב Nec Optiarc dvd rw AD-5170A Nero 6
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה JetAudio ועד עכשיו היא פעלה טוב.... אבל לאחר שעדכנתי אותה אני לא מצליח לפתוח (ת'קבצים) כאשר אני לוחץ "דבל קליק" אלא אני צריך לעשות "פתח באמצעות"... איך מחזירים למצב הקודם??
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בכל מיני תוכנות ומשחקים שאני מפעיל או יוצא אז מופיעה לי הודעת שגיאה עם אפשרות למצוא באגים עם התוכנה ויזואל סטודיו... כמובן שזה התחיל אחרי שהתקנתי את התוכנה Visual Studio (התקנתי לפני כשנה וחצי אבל אז לא היו הודעות כאלה זה התחיל בזמן האחרון...). יכול להיות שיש באג בתוכנות או משחקים כשזה קורה ובגלל זה יש את ההודעה שנותנת אפשרון לדבג? יכול להיות שהאפשרות היחידה היא להסיר את הויזואל סטודיו? הנה תמונה: תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
Sorry for the English - but I' work in English - I know there must be ::someone:: out there who can help. At wit's end here with no where to turn. Here's what happened. I got a birthday present - of a new pc. Someone put it together with new parts - - very nice. Except I can't record. And recording is THE most important thing for me right now. I just got a new PC with a Foxconn MB - Realtek integrated audio. Downloaded the latest drivers from Realtek - power up and no go. Sound is coming out but nothing is going in. Of course went into master volume controls - checked there - everything is ok. Same in Device Mgr. Tried recording from line-in and CD in Audacity - silenc…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים השגתי את ידי על nvidia 6800. ושמתי לב בביוס שה aperture size היה מסומן על PCI 64MB אז חשבתי שאני ישנה ל AGP 256 מאז כל פעם (כמעט) שאני עושה ריסט מפעיל מחדש וכ"ו המסך מתכבה עד שה bios startup. מגיע לנקודה כלשהי ונדלק. ניסיתי הכל לשנות בחזרה , לשנות גודל וכ"ו להוציא את הבטריה.. שהוצאתי את הבטריה זה קצת עזר לפי דעתי אבל הייתי חייב לשנות את שעת המערכת וכששמרתי זה שוב נכבה. מישהו נתקל בבעיה שכזו? ה 5200 הכרטיס מסך לפני היה רושם בכל הפעלה שהוא מזוהה על יהיה הביוס. הכרטיס הזה לא רואה שהוא מזוהה. P4S800D Bios Date: 09/17/2004 Rev 1.xx אני חושב שאולי עידכון הביוס יכול לעזור ? קצת דואג לעשות את זה. מקווה שאני שואל בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קודם כל רצוי שתדעו שהיום זה היום האחרון לאחריות על הלוח אם. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם (לוח אם של אינטל- intel sandy canal d865gsa- צ'יפסט- i865g) כשאני מנסה להשמיע משהו בכל תוכנה שהיא,הוא רושם לי הודעת שגיאה. ב-WMP למשל, הוא רושם לי: windows madia player cannot play the file because there is a problem with your sound device, there might not be a sound divice installed in your computer, it might in use by another program, or it might not be functioning properly. במנהל ההתקנים לא מופיעה שום דבר חריג (אין סמני שאלה או קריאה צהובים). תחת- sound, video and game controllers- מופיעים: audio codecs legacy audio drivers ו-media control devices. כולם בסטאטוס- working properly. …
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס לוח ASUS P5B (צ'יפסט 965 תומך קונרו כמובן) ומעבד C2D 6400. מרחתי משחה טרמית טובה (AS5) והתקנתי את המחשב הזה עם ביג טייפון של TT בתוך מארז גדול ומאורר של GIGABYTE. טמפרטורת המעבד נראית לי דיי גבוה - בסביבות ה 50 מעלות בחדר עם מזגן וכשה SPEEDSTEP מופעל והמחשב במנוחה.. האם זה נורמלי ? יכול להיות שהחישן טמפרטורה של הלוח דפוק ? או שאולי נפלתי בכלל על מעבד לקוי ? סך הכל המחשב עובד פצצה ולא קורס גם בעומס מלא בדחיסת וידאו שנמשכת רבע שעה ויותר מה לעשות ?? :-\
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך מהסוג הנ"ל ומופיעה לו השגיאה הבאה במקום להראות את ההגדרות של הכרטיס מסך: התקנו דרייברים הכי חדשים לאחר הסרה של הישנים וזה לא עזר...מה לעשות(הסרנו עםדרייבר קלינר פרו).. מה עוד אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ראשית זה המפרט של המחשב החדש שלי: זה לא המחיר ששלמתי אבל נגיע לעניין מחקתי את כל הדריברים הקודמים של המחשב הקודם הכל הכל הכל מחוק. אחרי המחיקה ביצעה ריסטרט למחשב והתחלתי להתקין את הדריברים שמגיעים באריזות התקנתי הכל חיכיתי בסבלנות עד שסיים הכל הפעלה מחדש והופל'ה עלו לי 2 שגיאות שאני לא יודע מה לעשות איתן אלו השגיאות: מה עליי לעשות בשביל להעלים את השגיאות הנ''ל. במידה וצריך להוריד איזה דריבר כלשהו אשמח לקבל לינק ישיר להורדה בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 12:53:29 מחקתי שוב הכל הורדתי את הדריברים מהאינטרנט ונשאר לי רק השגיאה עם הnvidia nvmixerמה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס ופיירוול מומלצים שלא מעמיסים על המחשב כמו נורטון הם לא חייבים להיות ביחד אפשר שני תוכנות נפרדות תודה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T עד עכשיו עבד בסדר גמור אבל עכשיו הוא רושם לי שיש בעיה dma,crc מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. לאחר מספר קריסות התקנתי את תוכנת מינידמפ אבל ניסיתי לקרא את הקובץ הזה שצירפתי ולא הצלחתי להבין ממנו כלום.. אודה למי שיוכל לעזור ולהסביר לי למה הוא קורס. הקובץ: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-