עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. :s05: שלום רב, אני חוזר כרגע אם הזכרונות שקניתי הביתה ומכניס אותם למחשב... אבל מה שקורה זה שהמחשב עולה למסך הראשון (השחור שבו רשום כמה נתונים) ואז רשום כאילו שכן סמתי את הזכרונות אבל פשוט זה לא עובר את השלב הזה MEMORY TESTING ..... OK זה לא עובר הלאה והמחשב לא עולה לויינדוס מה לעשות??? בבקשה תענו דחוף כי אני דיי חסר עונים אני יושב עכשיו מול המחשב מפרט נמצא בצד ימין <----

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  3. אורח אורי
    Started by אורח אורי,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. כמו שאמרתי בכותרת הבאתי 4 ג'יגה זיכרון פנימי 4 סטיקים כל אחד מהם 1 ג'יגה ואחרי שחיברתי והכל המחשב מראה לי שיש לי רק 3.25 צריך לכוון משהו במערכת כדי שהמחשב יראה לי 4 ג'יגה זיכרון פנימי? ואם לא אז מה הבעיה? תודה מראש לכל העונים!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by s_b54,

אני חייב עזרה קראתי את הנושאים שכבר פורסמו כאן על כך שהמחשב קופא ולא מגיב כמו המקרה שלי אבל כל מה שהצאתם שם ניסיתי וזה לא עזר מחקתי את כל הרוגלות וירוסים שום דבר לא עזר עשיתי גם memtest והוא פשוט נתקע יכול להיות שזה בעיה בזיכרון כי כשאני מריץ את הבדיקה הוא פשוט נשאר יומים על 0.0 ובדקתי כבר פעמים האם הבעיה היא בזיכרון או במשהו אחר ואם אני אפרמט אז יכול להיות זה יפתור את הבעיה אם היא לא בזיכרון? חייב עזרה דחוףףף בתודה: s_b54

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. המחשב עבד בסדר, יש כבל שיוצא מהמארז כתוב עליו INT SW, שאין לי מושג לאן הוא מתחבר אז לא חיברתי אותו, שוב המחשב עבד לפני זה. פתחתי לנסות להבין לאן הוא מתחבר, כשלא הלך לי אז השארתי אותו מנותק והפעלתי את המחשב, רק שעכשיו המחשב עולה, קצת לפני הBIOS הוא נכבה, ואז נדלק שוב ונכבה בלופים. HELP! לוח אם: Gigabyte 965P-DS3P זיכרון G Skill 2 GB מעבד E6600 כרטיס מסך: BFG 8800GTX ספק ליברטי 400 צורב LG וHD של WD מארז :CM stacker 810

7. Started by ohmega,

ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by K0sTa,

יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by VL,

תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by mokisho,

המפרט של המחשב שלי הוא מעבד E6600 לוח אם P5W DH ספק ליברטי אנרמקס 500 כרטיס מסך X1900 XT מארז סטאקר 380 הבעיה שלי היא כזו ברגע שאני לוחץ בוינדוס כיבוי המחשב נכבה לשנייה ונדלק שוב ועוד ברגע שאני מכבה את המחשב בעזרת הספק פשוט מכבה אותו אבל ברגע שאני מדליק המחשב נדלק לבד אמרו לי שיכול להיות הגדרה של ביוס זה נכון או שזו בעיה של חומרה ???????

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by rrroonnii,

איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by danik,

יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. המחשב שלי עובד עם 2 HD אחד SATA שעליו יש את מערכת ההפעלה ואחד IDE של DATA. הוצאתי את הלוח אם-מעבד-זכרון-כרטיס מסך וחיברתי למחשב של חבר, שהיה לו HD אחד ATA עם מערכת הפעלה עליו. המחשב כל הזמן קרס שניה אחרי שראו את המסך של ווינדוס מתחיל לטעון... הביוס זיהה את הHD וההגדרות היו נכונות. בסוף שמנו HD ישן של 10GB שעליו יש מערכת הפעלה ואת הHD והכל היה בסדר... כשהחזרתי את החלקים שלי למחשב שלי עם 2 הHD שלי... שוב אותה בעיה כמעט... עכשיו המחשב נתקע כשהוא מחפש BOOT דרך הHD, וכותב או error loading operating system, או disk boot failure. הפעם אין לי HD נוסף ואני בכלל לא רוצה לחבר עוד אחד... רק שזה יעבוד כמו מקודם SATA עם ווינדוס וATA של DATA. בבקשה תעזרו לי מהר אני תקוע פה בלי המחשב הרא…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. שלום אתמול הרכבתי מערכת חדשה הבנויה מ: 625W MODU ENERMAX E8400 P5E 2x2GB 1066 OCZ REAPER 4870 כבר מההפעלה הראשונה היו בעיות, נתחיל מהראשונה ועד לאחרונה: עוד בהתקנת הויסטה64 ההתקנה קרסה עוד בשלב מתקדם של ה expanding files למי שמכיר. אחרי מאמצים רבים וחשדות הצלחתי להתקין את הויסטה כשכל המערכת עובדת על הגדרות סטוק: 2 הסטיקים של הזכרונות בסלוטים הצהובים בלוח CHA1A+CHA1B על 1066. ממש בהפעלה הראשונה עוד לפני הדרייברים, הארד דיסק שקניתי לפני שבוע וחצי שעשה לי בעיות מהיום הראשון, מת, הוגדר בביוס כ0MB (מתוך 320 ג'יגה) והויסטה בכלל לא הגדירה אותו, בדקתי במחשב אחר - אותו דבר, הדיסק נפטר, ועליו כל הדרייברים מהאינטרנט שהורדתי לכבוד המחשב החדש. אחרי התקנת הדרייברים ללוח אם …

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  17. אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. גם לי יש תבעיה של התקיעות וגם נכבה לי המסך במשחקים לפעמיים :'(. שמו לי בחנות כרטיס חדש אבל היתה אותה בעיה. אז אולי זה לעדכן ביוס כמו שאחרים עשו כאן. עכשיו השאלה שלי חוץ מהתקיעות שיש לי.יש לי גם תשתושים במשחקים ולא עוזר שום דבר לא ההגדרות ולא דרייבר אז שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מאותה בעיה של ביוס בלוח אם?[וכך אולי זה עושה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך]או שזה בכלל לא קשור. תודהה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by m0tek,

שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by mafisto00,

שלום חברה, יש לי מחשב ניד של Compaq דגם Presario M2000. WinXP SP 2 משום מה המחשב לא מזהה את USB שמוכנס אליו, עכבר, מצלמה וכו.. בדקתי שהכל מוגדר כראוי ב Device Manager וכל ה- USB מוגדר בסדר. חשבתי אולי זו תקלה בתוך המחשב, בחומרה, אבל אם כך המחשב לא היה אמור לזהות את ה USB כ- USB שמוגדר כראוי.. אני טועה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by or.kashi,

ניסיתי להתקין את הדיסק שבא עם העכבר והוא לא מוצא לי את העכבר! כאילו הוא לא מחובר! איך אפשר לתקן זאת כי אני רוצה להשתמש בפרופילים שלו ואני לא יכול כרגע.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by 104952,

לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by Ner0n,

יש לי מחשב נייד של dell וכרטיס מסך של intell® graphics family אבל הוא לא קורא אותו איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. איך ניתן לפתור ,רצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים