תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
במיטב כספי הלכתי וקניתי 2 זכרונות 256 333MHZ של GAIL בלוג'יק. חיברתי אותם ללוח אם בנוסף לזכרונות הקיימים. (GA-7N400V-L של ג'יגה בייט)בלוח אם יש 4מקומות לזכרונות 2 בצבע כתום ושתיים סגול ששם הזכרונות הקיימים (2 סטיקים של 128 כ"א) מונחים על הכתום. בנוסף להם הוספתי את החדשים הכל הלך בסדר. הפעלתי את המחשב אך לפני שהWINDOWS בכלל עלה הופיע לי מסך שחור ובו נכתב: MEMORY TESTING 622592K OK + 32M SHARED שזה בסדר היות ויש לי כרטיס מסך משולב (מדוע לא צריך להיות 732K+32M SHARED? החישוב הוא 256*3 שזה768 K פחות 32 זיכרון של כרטיס מסך לא?) בכל אופן אחרי זה היתה בעייה נכתב לי "חסר קובץ SYSTEM 32\DRIVERS\NTFS.SYS טתה יכול לנסות לתקן את הקובץ ע"יWINDOWS SETUP ובעזרת ה SETUP CD ROM האורגינלי…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מאוורר במחשב שעושה רעש בגלל שהוא נוגע בחוט כלשהוא, ובגלל שאני עצלן אז אני נותן לו מכה ואז החוט זז ואין יותר רעש, אז כשנתתי לו מכה(שוב פעם) בזמן ששיחקתי במחשב המחשב נכבה, ולא נדלק יותר אז הוצאתי את הכבל חשמל מהספק (כי בד"כ בהפסקות חשמל קורה שהמחשב לא נדלק ואז מוציאים את הכבל ומכניסים וזה פועל, אבל לא במקרה הזה...) אני אצל חבר ואני צריך עזרה דחוף תודה!!! עריכה: טוב תיקנתי את זה , פשוט ניתקתי וחיברתי בחזרה מהלוח וזה פעל. תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! ברשותי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט (הכחולה לבנה הזו) וכידוע יש לה מין תוכנה (או שנקרא לזה דרייבר?) שמפעיל את הפונקציות של הכפתורים המיוחדים... מאתמול הדרייברים האלו (קובץ type32.exe) החלו לחדול מלעבוד מהרגע שאני משתמש בפונקצית הנמכת הVolume... ניסיתי הכל. להתקין מחדש, גרסאות חדשות\ישנות והכל... הבעיה לא נפתרת. האם יש למישהו מושג? תודה וחג שמח, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת(אולי זה צריך להיות כך?), הצורב לא יתן לי לצרוב יותר מעל מהירות x40 בעצם Nero מזהה את הצורב כאשר המהירות צריבה המקסימלית שלו היא x40 אז אם זה כך, למה רשום על הצורב שהוא אמור לצרוב על 52 לשכתב על 32 ולקרוא 52? או שזה פשוט בעיה אצלי?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
היי חברים ..... את הסיפור המלא נשמור לאחר כך. כביכול בהדלקת המחשב יצא עשן מההארד דיסק (כך שאין הרבה ספקות מה מצבו). כרטיס הקול לא מזוהה, כרטיס הרשת לא מזוהה, כונן סידי לא מגיב, לא אסוס לא מעלה דבר ועושה צפצופים כמו מכונית משטרה ככל הנראה המעבד, הצורב, כ. מסך והזכרונות לא ניזוקו. מנסיונכם! האם ניתן להחיות את אחד מהחלקים הללו ע"י החלפת ג'מפר, איפוס כלשהוא או כל דרך שהיא ? אני ממש מדוכדך ולא מאחל לאיש לבלות סופ"ש ללא מחשבו היקר .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, כל המשחקים עולים לי מחולנים ולא במסך מלא (יש לי כרטיס רדאון 9600), בדקתי בקיצור דרך שאין את שורת ה WINDOWED, ביטלתי את כל הפילטרים, הסרתי והתקנתי דרייברים, לא עבד :-[ מה לעשות? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה עידכנתי את מערכת ההפעלה שלי עם העדכונים של מיקרוסופט, אחד מהעדכונים היה לכרטיס מסך מדגם - NVIDIA FX5600 לאחר העדכון עשיתי ריסט למחשב ואחרי שהמחשב עלה פתאום נוצר מצב שאני נכנס למנהל התקנים יש בעיית התנגשות של הכרטיס רשת עם רכיב אחר כנראה הוא פשוט מופיע עם סימן קריאה צהוב!!! ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש לא עזר!! ניסיתי להוציא את הכרטיס רשת ולהחזיר מחדש המערכת הפעלה מזהה אותו אבל שוב פעם מופיע התנגשות!!! שאני נכנס לתוך המאפיינים של הכרטיס מסך במנהל התקנים מופיע לי השגיאה הבאה: this device cannot find enough resoures it can use (code 12) אם מישהו יוכל לכוון אותי מה בדיוק הבעייה זה יעזור לי מאוד !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
על ספק הכוח במחשב שלי כתוב 400W, עכשיו זה אומר שבשעה זה צורך את כול ה-400W או לא? נ.ב המסך לא מוחבר לספק הכוח במחשב.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 3 שפרמטתי אותו והתקנתי ווינדאוס אקס. פי. והוא עושה לי רסטרטים פתאומיים. תחילה חשבתי שזה כי הוא מתחמם, אז החלפתי מאורר וגוף קירור אך זה ממשיך, מה יכולה להיות הסיבה לכך??? -תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב ככה הבעיה שלי היא המחשב שלי כבר הרבה זמן פעם לכמה ימים מחליט שלא מתחשק לא יותר לעבוד נתקע ואז כשאני עושה ריסט הוא בערך ממשיך לרסטרט את עצמו אני יסביר... כאשר אני לוחץ ריסט המסך הופף למצב standby עכשיו הוא לא מתקדם ממצב זה ואני רואה את הנורה האדומה של המחשב נכבית ונדלקת רק אחרי כמה ריסטרטים או כיבוי של כמה דקות הוא חוזר לעבוד בלי שום זכר לתקלה חוץ מכאשר שאני חוזר לווינדוס הוא מודיע על לי על fatale erore (לא יודע בדיוק איך רושמי) והמשחב ממשיך לעבוד כמו שצריך עכשיו לפני כמה ימים המחשב שלי עשה את הבעיה הרגילה רק שעכשיו הוא כיבה את עצמו ... עכשיו הבעיה היא כזו המחשב לא נדלק ... אז אנ י מוציא את הכבל של החשמל ומחבר אותו שוב כשאני מחבר אותו לשנייה המאווררים עובדים ונכבים …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים , הראשון WD-SATA 120GB השני MAXTOR 80GB 7200-ATA 133 כל אחד מחולק בין 2-3 מחיצות ב-NTFS בכל אחת מהמחיצות , ישנו קובץ ראר זהה ששוקל 600 מגה כשאני מחלץ את הקובץ מהמחיצה של כונן ה-SATA התהליך נמשך כ-דקה-דקה וחצי כשאני מבצע את אותו התהליך מהמחיצה של מקסטור , התהליך אורך 35-40 שניות ביצעתי באנצ'מרקים , עם תוכנות שונות לבדיקת ה-READ-WRITE של הכוננים , ה-SATA לוקח כמו גדול , התקנתי את הדרייברים של ה-SATA RAID שנית , אך ללא הועיל עדיין איטי. השאלה המעצבנת היא , למה לוקח לכונן ה-SATA כמעט פי שניים לפתוח קובץ ? כשפועל הוא יותר מהיר מכונן IDE תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
נשבר לי פין אחד בכבל של המסך...אז השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? יש אפשרות לחתוך את הכבל ולחבר כבל אחר? הצעות לפתרון בבקשה.... * אם זה חשוב אז המסך הוא 17 אינץ' מסוג - MAG XJ700T 10x
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג KAPOK 3100. לפני שנה וחצי נשרף לי השנאי ולקחתי שנאי מאבא שלי. אני לא זוכר מה היה המתח והאמפר שלו. השנאי החליפי שלקחתי היה 19V ו 2.4A. גף הוא נשרף היום... אז לקחתי שנאי שיש לי בבית של COMPAQ אבל הוא 16.5V ו 2.6A. המחשב עובד בלי בעיה הוא רק לא מטעין את הסוללה.. (שגם היא כבר מקרטעת). האם אפשר להמשיך לעבוד ככה או שזה ידפוק לי את המחשב? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אם מישהו יוכל לעזור לי- נורא אשמח- קניתי כרטיס firewire1394A. מערכת הפעלה- 98SE. התקנתי דרייבר, הכל בסדר. אבל- מחשב לא מצליח לזהות חיבר למצלמה. הורדתי דרייבר שמצאתי באינטרנט- dv driver, הוא עושה התקנה של עצמו אך לא מתווסף לאחר ההתקנה למנהל ההתקנים, בבקרי קול וכו', כפי שאני יודעת שהוא אמור לעשות. אני לא מצליחה בעצם להעביר את הסרטים למחשב! ניסיתי שעות לגלוש ולמצוא פתרון! הצילו....
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היה לי WD80/8 ATA והרדיסק Maxtor 120 SATA אחד מהם מתקתק כבר חודש, ושלשום ההרדיסק של ה-80 לא היה קריא. הנחתי שהוא מתקתק והחלפתי אותו לחדש. הבעיה שהמחשב עדיין מתקתק, עשיתי הפרדת כוחות וכנראה שה-80 החדש מתקתק. דרך אגב ה-120 בן שבועיים. יש מצב שספק גורם לזה?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ... לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד .. צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך . עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזר ניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מסוג FORTISSIMO 3 וכאשר אני שומע בו סאונד כלשהו, אחרי זמן מה פתאום הסאונד כאילו נתקע ושומעים טררררררררר, ואחר כך שוב פעם שומעים סאונד ואותה בעיה. יש לי עוד כרטיס קול בנוסף על הלוח, אבל ביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, אך מסתבר שלא. עידכנתי דרייוורים ועדיין הבעיה נמצאת. העברתי את הכרטיס לסלוט אחר על הלוח, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. אולי למישהו כאן יש פיתרון?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב הבעיה היא כזאת: מחשב נידלק כלומר הספק כח מתחיל לעבוד אבל אבל אין bios, אין צפצוף של זכרון או כרטיס מסך. הורדתי את כל הכרטיסים שעל המחשב כולל כרטיס מסך אותה תופעה ספק נידלק מחשב לא נידלק. ( עוד פעם אין bios ואין צפצופים) החלפתי ספק כח + מעבד + זכרון אותה תופעה נשארת.(ספק דולק מחשב לא נידלק) החלטתי בסופו של דבר להחליף לוח אם, הדלקתי את המחשב הכל עבד יופי, כיביתי אותו והדלקתי (לצורך הבדיקה) התופעה חזרה. דבר נוסף שאני יכול לציין (אולי יעזור לכם בפתרון הבעיה): 1) התופעה הזאת קוראת לפעמים ( כלומר יכולה לחזור אחרי שבועיים או חודשיים) מה שמקשה על הפיתרון. 2)שהתופעה קוראת על צג המסך מופיעים רבועים כמו של לוח דמקה,( כלומר המסך אינו שחור לגמרי) אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לפעמים באמצע עבודה המחשב פתאום עודשה ריסטרט או נכבה לבד אני לא יודע מה הסיבה עשית בדיקת וירוסים ואין לי וירוסים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היו לי בעיות חמורות במחשב, אני מקבל הבהובים במסך, ואיני יכול להריץ משחקים בכלל, שהרצתי את המחשב על SAFE MODE, המחשב עלה מצויין, כמו כן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, וזה עבד טוב מאוד, אחרי זה ניסיתי כל דרייבר אפשרי באתר של NVIDIA (G-FORCE FX5200 אבל ללא הצלחה, אני עדיין מקבל הבהבובים שתוקעים לי מחשב, לא יכול להריץ משחקים, מה הסיבות לזה? זה יכול להיות התנגשות עם הלוח אם?, אם כן, איך אני מסיר את הדרייברים של הלוח אם ובאיזה סדר אני מתקין אחרי זה? בתודה מראש tic0n
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-