עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PJ,

שלום. חבר שלי בא אלי אתמול והביא סרט דל דיסק . ראינו את הסרט ואז רציתי לפתוח את הסי די ולהחזיר לו את הדיסק , הדיסק פשוט נתקע שם . הנורה של הסידי לא מפסיקה להבהב ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכתפור בשביל שהדיסק יצא , כלום לא קורה. עוד משהו מוזר , שאני הולך למחשב שלי הכונן לא קיים , אין את הסמל שלו. מה עושים? תודה.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by locke,

שידרגתי את המחשב שלי ל-AMD והשארתי רם את הדיסקים, אבל windows לא רוצה לעלות (windows xp pro). זה מתחיל לעלות ועושה ריסטרט, גם ב- safe mode. אני צריך להתקין מחדש אחרי שאני מתקין לוח חדש? יש דרך לעשות את זה בלי לאבד את כל ההתקנה של windows?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by Oprapc,

כשהיא אמורה להידלק היא פשוט מכבה את האור האדום כמו תמיד אבל לא נדלקת ולא משמיעה רעש של הידלקות למי שמכיר. מה זה יכול להיות? אני יודע שזה לא קשור למחשבים אבל בבקשה אל תנעלו

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Infin1ty,

הבעיה היא ככה, אני מנסה להעתיק קובץ AVI ששוקל בסביביות ה 680MB מהצורב לכונן הקשיח שלי, אחרי איזה דקה שזה מעתיק , המחשב נופל ורושם את הדבר הבא: http://www22.brinkster.com/infiniteil/er2.JPG (אם זה לא פועל: לפתוח חלון חדש, להעתיק ולהדביק..), הכל אצלי תקין (http://www22.brinkster.com/infiniteil/er1.JPG)... הצורב הוא Lite-On x52x32x52 הדיסק קשיח הוא: Maxtor 40gb 7200RPM תודה לכל העוזרים. וחג שמח !!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nas,

החלפתי ביוס ל 14.. הכל טוב ויפה. רק המעלות עשו בעיות.. אחרי זה, העלתי שוב מ 215 ל 220 , ואז הכל התחיל.. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל, אז ריסטרטי תביוס וזה הסתדר, החזרתי להגדרות של ה215 והמחשב עלה.. הוא היגיע לשלב של הלהעלות תווינדס הוא רושם שיש איזו שהיא בעיה בקובץ win/sys32/config קרה לי כבר פעם אחת.. סידרתי בזה שפרמטתי, טוב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס.. ההתקנה מתחילה להעלות DLLים, ואז גם ההתקנה נתקעה.. ניסיתי שוב , פעל . פרמטתי תכונן , התקנתי תקבצים של הווינדוס והוא עשה ריסט, כשהוא עלה מחדש... שוב אותה שגיאה, ניסיתי למחוק תפרטיטון, לא עזר.. כלום לא עזר.. אני לא רוצה לעשות על D כי אז הוא ימחוק לי שם הכל.. עכשיו, החזרתי חזרה לביוס 18 ורוב הבעיות נפתרו , חוץ מהבעיה העיקרית שב…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by GRINFELD,

יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Spaik,

יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by stingeR-,

לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by skakooli,

מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by nadav_g,

המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  12. המחשב מתמלא לי באבק כל שבוע!! וזה משגע אותי אז לקחתי מאוורר מהמחשב הישן וחיברתי אותו כשהמחשב דולק נגעתי באיזה חוט של הספק והוא נשרף..האם זה יכול לגרום לעוד משהו להשרף?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by devek,

יש לי מסך FLATRON 776FM עם רמקולים מובנים בתוכו. עכשיו יש לי בעייה שאני שומע רק מהרמקול הימני.. השמאלי או מושבט או מנגן ממש חלש שאני לא שומע ממנו כלום! איך מסדרים את זה? אם בכלל אפשר!?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by danny70,

שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by Gba,

יש לי בורד מסוג MS-6163 תקין ועובד אבל בזמן עבודה ללא כול התראה הוא מצפצף ציפצופים מוזרים בכול מני רצפים אם ראיתם את space balls אז ככה הוא עושה בלייפ בלופ ובלייייייפ מידי פעם ללא כול סיבה נראת לעין וללא כול בעיה בתיפקוד המחשב (לא במהלך העליה של הביוס - רק במהלך עבודה על הווינדוס) מערכת הפעלה WINXP ללא כרטיסים חוץ מלוח כרטיס מסך AGP מעפן וHD 10 + CD-ASUS וכמובן מארז ATX אם למשהו יש מושג אשמח לשמוע על פתרונות או טריקים להשתקתו או על הסיבות לבלייפים (BIOS מעודכן ,WINDOWS נקי הותקן פעמיים, מעבד סלוט 1 450 P3 ,זכרון 256 SDRAM133) תודה ???

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by talns,

אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני גורם למסך להיסגר יחד עם המחשב מדובר במסך MAG 17 אינץ LCD בעת כיבוי המחשב המסך נראה סגור אבל כל כמה דקות משמיע ציפצוף מעצבן שלא מאפשר לישון וצריך לקום לכבות את המסך ידני זה מעצבן מאד תודה טל

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by devil2052,

שלום...יש לי לוח אם asus p4t533-c זה פנטיום 4 2.26 והמחשב עושה לי בעיות והוא נדלק אבל לא רואים כלום במסך.... העניין הוא שיש מצב שהוצאתי איזה כבל בטעות כבל שנמצא על הלוח אם והוא זכר עם שינים כמו של כבל חשמל ררגיל שמתחבר לארדיסק...ליד החיבור הזה כתוב השם של החיבור ez plug ורציתי לדעת אם יש מצב שיש קשר ובגלל זה המחשבשלי לא עובד... הנה הקישור לתמונה של הלוח אם שלי... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4t533-c/p4t533-c_l.jpg החיבור שאני מדבר עליו נמצא ליד החיבור הראשי של הספק ללוח אם ולייד הזכרונות..... וזה הקישור למידע על לוח האם... http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4T533 תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by alone,

שלום, לפני כמה ימים רכשתי לוח אם חדש של אפוקס דגם 8RDAI3, הרכבתי את הלוח ועליו שמתי מעבד מסוג AMD XP 2000+ עם היטסינק של קולרמסטר. כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא עולה לבערך 30 שניות, מגיע לתפריט הבחירה של הווינדוס (98\XP) ונכבה, הכיבוי לדעתי הוא בלי קשר לווינדוס משום שהמחשב נכבה גם לאחר שאני נמצא 30 שניות בביוס. חשבתי על כמה בעיות אפשריות: - התחממות יתר של המעבד\ספק כוח\צ'יפסט. אבל כנראה שזה לא נכון, גם משום שיש לי מערכת קירור מעולה (מארז של אנרמקס, 7 מאווררים 3 מכניסים 4 מוציאים) והיטסינק של קולרמסטר (אירו 7+) וגם כי הטמפ' עומדת על 35-42 (מעבד) ו19-23 (לוח). הספק כוח הוא גם של אנרמקס ויש לו 2 מאוורים, ככה שקשה לי להאמין שהוא מחמם שם. - המידע בCMOS לא נשמר. כנראה שזאת באמת …

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. לפני כשבועיים "נשרף" לי הספק.... הרחתי והיה ריח של שרוףף.. אבל לא היו לי ממש הוכחות שלשום קניתי ספק של 400W (שבכל מקרה אני צריך כזה היה לי מקודם 250W ג'נרי) אתמול פתחתחי תספק הקודם ושברתי ופירקתי אותו לחלקים דרך אגב יצאו ממנו שני HS מגניבים כאלה... אתמול בערב הכנסתי תספק ה400W וחיברתי אותו כמו שצריך... לחצתי על הכפתור של ההדלקה של המחשב ו......... המחשב לא עובד בדיוק כמו מיקודם!!! מה לעשות אנשים אני רוצה את המחשב שלי בבקה עזרה! ושתבינו! אני שברתי תספק שכניראה שלא נישרף! אני כזה מפגרררררר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים שלי....... יש לי מקלדת של מייקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard חדשה. ומשום מה מקשיי ה-F לא עובדים. משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? נ.ב אמרו לי שיש תוכנה למקלדת הזו שמאפשרת תיכנות של המקשים, אם מישהו מכיר אז שיגיד לי, אולי זה יעזור לי.

22. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 SCSI שקניתי מלפני שלוש וחצי שנים והבעיה איתו היא כזאת... בזמן האחרון התחילו איתו הבעיות, כשאני צורב איתו קבצי DATA (אודיו עוד לא ניסיתי בזמן האחרון) תוכנת הצריבה שלי מראה שהדיסק ניצרב בסדר גמור... אבל כשאני מכניס את הדיסק לסי די רום שלי ומנסה להעתיק את כל הדיסק שצרבתי למחשב תמיד יהיו כמה קבצים שאני לא יוכל להעתיק כי הם לא ניצרבו טוב, ניסיתי להעתיק את הקבצים הפגומים מהצורב עצמו אבל הוא מראה את אותה הבעיה וניסיתי גם להעתיק את הקבצים הפגומים אצל חבר וגם אצלו אי אפשר... ניראה לכם שהצורב שלי מתחיל להידפק??? ואם כן אז איזה צורב כדאי לי ליקנות

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  23. שלום לכולם קודם כל חג שמח לכל חברי האתר .. וחופש נעים .. עכשיו לבעיה התגעגעתי לפיפא 2002 ומי פיפא 2002 קנייתי כבר מחשב והמחשב שלי עובר את ה 2.0 מגהרץ ... בקיצור המשחק פיפא 2002 כמובן לא עובד ! ולמה הוא לא עובד כי הוא לא תומך במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מזה האפליה הזאת ! מאיפה הגעתי למסקנה שהוא לא עובד ?! ....במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מפה ! http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=faq&id=1398 מזה השטיות האלה לכל הרוחות למה הוא לא יכל לתמוך ?! ... מה הקשר .??!?!?!...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BigBoss9,

קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  25. התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?

• 13 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים