עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Netanel Sw,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by Mastik,

יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [D:\Downloads\Mini102805-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntoskrnl.exe - Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 1) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp1.020828-1920 Kernel base = 0x804d4000 PsLoadedModuleList = 0x8054be30 Debug session time: Fri Oc…

4. בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by eliran1988,

זה תקין?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by marik,

שלום רב. פירמטתי את המחשב לאחרונה . ואחרי שמערכת הפעלה עולה צריך לחכות אוליי דקה ועד אז איאפשר לעשות כלום כאילו משהוא עולה אם מערכת הפעלה נכנסתי ל MSCONFIG ל BOOT אין משהוא רציני חוץ מאנטיוירוס .דרף אגף גם בלי אנטיוירוס הוא אותו דבר . תעזרו בבקשה אוליי זה כולה הגדרה קטנה תודה

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by weber_d,

התייאשתי מהמשחק הזה !!!!!! עשיתי כל דבר שהמליצו בפורומים לעדכן דרייברים ,להוריד רזולוציה ,להוריד תוכניות ברקע,עידכנתי את הNOD32 ועוד כמה דברים ששכחתי כבר . יש לי P4 3.00GHZ 7600GT AGP זיכרון 1024 הכל רץ !!באמת!! .CRBON FEAR. BF2 .SERIOS SAM הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ובלי בעיה. אני ניגש לCOH הוא עולה מהר וטוב אבל אחרי כמה דק' משחק המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול. :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by ShahafH,

תראו... בכל משחק שאני משחק יש פתאום תקיעה של המשחק לאיזה 8 שניות ואז זה חוזר וזה בכל משחק ככה... בזמן ה7 שניות האלו אז גם איזה 2 שניות אין קולות ואז זה חוזר. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות במשחק וזה עדיין עושה את זה. בעבר זה לא קרה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by roeidalm,

לפני כמה ימים נהרס לי הארד דיסק והחלפתי אותו, אחרי עוד כמה ימים המחשב עשה עוד בעיות, אתמול הוא עשה ציצפוף כזה ארוך ונתקע, ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, פתחתי אותו והצלעות קירור רתחו! עכשיו הוצאתי אותם וקיררתי אותם, החזרתי ועדין לא עובד, בדקתי והן רתחו שוב תוך שניות... מה זה אומר ? מה אני יכול אולי לעשות בשביל למשוך עוד טיפה זמן עם המחשב הזה ? או שאני חייב לקנות חדש ?.... :-\

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by R9800PP,

יש לי כונן DVD של טושיבה אני יוכל לפתוח את הכונן להכניס דיסקים והכול.. אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב+הכונן של הדיסקטים יש סיכוי שהכונן מקולקל? נכנסתי למנהל ההתקנים לחצתי על כונני DVD/תקליטורים- על כול אחד יש X + תמונה של הסדרום רק לצורב אין תמונה של X GENERIC DVD -ROM SCSI CDROM DEVICE =X LITE-ON LTR-523257= זה פועל TOSIBA ODD-DVD SD-M1802 =X בשביל לסדר את הבעיה אזות אני צריך את הדריבר של הכונן של הDVD? כי אני לא בטוח שיש לי אולי הדריבר זה דיסקטים? כיבית את המחשב פעמים אמרתי אולי הוא יזהה את ה CDROM אז הוא לא זהה כלום נכנסתי למנהל התקנים.. עשיתי חזור למנהל התקן הקודם והוא רושם לא בוצע גיבוי של קבצי מנהל ההתקן עבו…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. כשאני נכנס למשחק זה לא מראה לי את הקופסאות של הדברים נגיד שאני נכנס לinventory זה מראה לי את החפצים לא את הרקע.... ופעם המשחק הזה עבד לי טוב ועכשיו לא = אין לי מושג מה קרה... פרטי מחשב: system: windows XP professional verison 2002 Service Pack 2 computer: intel pentium 4 cpu 1600 MHz 1.60GHz 256 MB ram אם תביאו לי אתר להעלות תמונה אני יעלה..

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by PT,

אז ככה, קניתי היום סוני-אריקסון T630 וזה המכשיר הראשון שאני מפעיל בו בלוטות', אז אני לא מבין בזה וגם לא ממש מצליח לי. קניתי אוזנית בלוטות' של מוטורולה, המכשיר זיהה אותה והכל אבל אחרי חצי דקה בidle, המכשיר מנתק את הקשר עם האוזניה. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה? ועוד בעיה, ניסיתי לגרום למכשיר לדבר עם הIPAQ של אבא שלי, הם אמנם מצאו אחד את השני אבל הם רוצים סיסמאות ודירבאלק! לאף אחד מהם אין סיסמא בכלל, לא רשום כלום בחוברות של שניהם. אנא עיזרו לי :'( עריכה: עשיתי עוד איזה ניסוי עם האוזניה ומסתבר שזה בסדר שזה מתנק ברגע שיש שיחה האזניה מתחברת ואפשר לענות. עדיין לא פתרתי את העיניין עם הIPAQ, אם יש פה מישהו עם ניסיון של חיבור מכשירים עם בלוטות', אני אודה מאוד.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן לא יודע איך, ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועדיין לא מזהה את השני (לפעמים עולה גם אחרי 5 הפעלות מחדש) זה ממש מעצבן כי אתה יודע שזה אמור לעלות טוב אבל משהו נדפק שם עכשיו חבר שלי הביא לי הארד דיסק ישן מאוד (כי הוא קנה של 400) בנפח של 10 ג'יגה (ישן - 28400) ואם אני אפרק את ההארד דיסק שלא …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by urich,

יש לי בעייה בספק( hec 300 ar-t ) כאשר המחשב לא מצליח להיכנס להשעיה במקום זה הוא מתכבה מיד! ולאחר שהוא מתכבה (רק כתוצאה מקריסה) צריך לכבות ולהדליק את המחשב מהכפתור שעל הספק. עכשיו הנה תמונה של המתחים שמדדתי בספיד פאן- בדקתי את ה3.3 (אני חושב שזה הפקטור שמראה יציבות, לא?). בכל מקרה בדקות האחרונות של המדידה שמתי תוכנה שתעמיס על המערכת (בדיקת יציבות של gpu). האם הספק מספק מתחים יציבים או שהמשך שימוש בו עלול לגרום לי לנזקים לחומרה ועלי להחליף אותו. הבעייה התחילה רק בשבועיים האחרונים וזאת ללא הוספת חומרה או שינוי בצריכת החשמל. הדבר היחד שעולה לי בראש הוא הטמפרטורה הקפואה בחדר שלי כרגע אם זה יכול להשפיע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by ranran,

תמיד שאני מתקין משחקים של EA כגון MOST WANTED NBA ודוגמא לעכשיו אפילו FIFA 2007 אני מגיע לשלב של ההסכם שלא רשום לי בוא כלום (מוזר) ואז התמונה הזאת וזה קורה רק בווינדוס הזה בוינדוס אחר באותו מחשב אפשר המחשב עם DX9 הכי חדש של 2006 אני דואג לעדכן אז מה הבעיה? עריכה: אוקי מצאתי תבעיה לעוד מישהו היה בפורום ומה שרשמו עזר לי תודה אפשר לנעול..

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

כל פעם שאני נכנס מופיע לי: איך אני מבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by a_halachmi,

היום היו לי שני נפילות (היו מלא בעבר...) אחת בגלל הקובץ nv4_disp.dll שאני יודע שזה הגרטיס מסך ואני צריך לעדכן דרייברים אבל הקובץ השני היה portcls.sys שאני לא יודע לאן הוא שייך אם מישהו יודע מהו הקובץ הזה ואיך לפתור איתו את הבעיה אני אודה לו מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור. (קבצי מינידאמפ מצורפים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by אליקס,

בימים האחרונות, קניתי מסך מסוג OKITEC 22 אינץ' לאחר שהייתי משתמש במסך קטן, אבל כל התוכניות והסמלים והמשחקים מופיעים בצורה קטנה כאלו אני משתמש במסכי הישן והקטן, מא עלי לעשות , כדי שכל הדברים יוגדרו עם המסך הגדול הזה ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by alex125,

שלום חברים אני לא מצליח למחוק קבוף אחד נסיתי את תוכנה שנקראת unlocker גם דרך Safe-Mode לא מצליח זה עדין כותב לי את זה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/j/m/a/a/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200503111314498247/200612252143313824/jh.jpg זה כותב לי שקבוץ בשימוש אבל הוא לא ודיסק לא מלא מה אני עושה ואך אני בודק עם קבוץ בשיומוש או לא תעזרו לי מה אני עושה ???? תודה מראש על עזרתכם

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by Symphozis,

קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by esaly,

שלום.. יש לי שאלה.. לחבר שלי יש בעיה במחשב (שמתואר בכותרת) של ריסטרט כל כמה דקות ומסך תקוע מידי פעם... הטמפ' של המעבד שלו במצב מנוחה לפי אברסט היא 56 מעלות. ולפי הביוס 64 מעלות... איזה מהם רוב הסיכויים מזייף? זה הגורם לבעיה של ההתקעות והריסטרטים? יכול להיות שחידוש משחה טרמית והחלפת מאורר יעזרו? אשמח לעזרה והמלצות לפתרון... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. Started by tomerzhr,

הורדתי תוכנה לתיקון קצת הריענון בכרטיס הריידון שלי עכשיו רציתי לדעת מה יוצר טוב? שהקצב ריענון יותר קטן או יותר גדול? ואיך לכוון את זה פה? כדי לקבל את הביצועים הכי טוביםםם שאפשר http://loading.co.il/uploads/219417792.JPG חשוב לציין שיש לי מסך של AOC והרוולציה שלי בשולחן עבודה היא 1200 על 1600

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by silky,

נניח אני על לינק מסוים ובוחר באופציה של לפתוח בחלון חדש, אז פתאום אני רואה את החלון קופץ לי , ואז, שאני לוחץ שוב על החלון המקורי החלון החדש קופץ לי שוב ושוב ושוב משהו כמו 15 פעמים עד שהוא מסיים להעלות אותו לגמרי. זה די חדש הדבר המעצבן הזה, במיוחד שאני רוצה לפתוח מחלון ראשי הרבה חלונות משניים. עצות?(לא להגיד להחליף ל FIREFOX/maxathon בבקשה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. יש לי hard drive: wd sata 8mb 120gb ושהתקנתי את הווינדוס הגדרתי כמו שצריך שזה יהיה SATA אבל בתוכנה EVEREST Home Edition (התוכנה שנותנת פרטים על המחשב) כתוב שההארד דיסק מכוון על IDE. (ראו תמונה). מה צריך לעשות כדי לשנות זאת ל SATA או שאולי זה כבר מוגדר טוב ? הוכחה :

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים