תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי 512 DDR2 במהירות 266 מגה הרץ. עכשיו אני יודע שזה לא מהיר ... אני גם מרגיש ככה . אני רוצה לקנות עוד 512 DDR2 אבל במהירות יותר גבוהה למשל 500 מגה הרץ. אז זה אומר שאני מוסיף למהירות השנייה( 266) עכשיו השאל ה זה באיזה מהירות זה יפעל? לפי המהירות הנמוכה או מה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?
-
הכונן DVD שלי הפסיק לקרוא DVD. כשאני מכניס דיסק DVD הוא מציג לי אותו כיאלו שהוא ריק יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה קטנה במחשב של חבר שלי .. הוינדווס שלו לא עולה אז הוא ביקש ממני לפרמט לו הכל אז הבעיה היא שכשאני מפעיל את הדיסק של וינדווס בזמן שהוא טוען את הקבצים { שלב לפני שאני בוחר כמה מקום יהיה בכל מחיצה } בזמן למטה כתוב "KERNEL DUBUGGER DLL" קוראים מספר דברים: 1. לפעמים זה פשוט נתקע ואז צריך להפעיל את המחשב מחדש 2. רוב הזמן זה כותב שגיעה "FILE ntkrlmp.exe could not be loaded. The error code is 4 ולפעמים זה כותב The error code is 7" Setup cannot continue.Press any keys to exit היה גם פעמיים שזה כן קרא את הקובץ אבל לא ניסיתי "את המזל" ורציתי לעשות REPAIR וזה לא עזר ואחרי זה כבר לא הצלחתי להגיע אפילו לשלב שאני בוחר לעשות בו REPAIR .. עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להחליף …
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה את הקירור הנ''ל למעבד שלו. AMD athlon 3000 939 הלוח הוא LanParty ultra-d http://www.glacialtech.com/company/glacial_Igloo7220series.htm הקירור בא עם שני קליפסים, ואנחנו לא מצליחים לחבר את הקירור למעבד\לוח. לא מצאתי באינטרנט מדריך שיכול לעזור,והמדריך שהגיע עם הקירור לא ברור! מישהו התנסה\מבין בעיניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול onboard היה מחובר למחשב מגבר והחוט שהיה מחבר ביניהם נהרס אחרי שהחלפתי אותו בחדש לא היה לי קול יותר המגבר תקין והמחשב כותב שכרטיס הקול תקין אבל לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים מתקים מחדש ובודק חיבורים פשוט אין לי קול אמרו לי שהלך לי הכרטיס קול אז הבאתי כרטיס קול אחר ישן שאמור לעבוד המחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו קראוי כי אני לא מוצא דרייבר בשום מקום עם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן את זה אני מאוד אודה לו כי אני בלי סאונד כבר מספר חודשים. נ.ב הכרטיס שאני לא מוצא לו דרייבר זה sound blaster live 5.1
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהגדרה של הצורב. ניסתי לצרוב משהו לפני כמה דקות וראיתי שנרו לא מוכן לצרוב. ניכנסתי להגדרות של הצורב (דרך התוכנה נרו) וראיתי שמי שמוגדר כצורב זה בעצם הכונן די.וי.די. החלפתי בתוכנה את ההגדרה וקבעתי שהצורב יהיה מוגדר ככונן שצורב. עשיתי שמור ויצאתי מחדש לצרוב. אבל שוב לא צרב לי. חזרתי להגדרות וראיתי שהן לא נשמרו ושהדי.וי.די חזר בחזרה להיות מוגדר ככונן צריבה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב "לאחרונה כשהמחשב שלי פתוח, הוא לפעמים פשוט נכבה מעצמו מבלי שום קשר למה שקורה ב-Windows. זה יכול כמה דברים לדעתי, או שיש לי בעיה בספק כוח או שיש לי בעיה של תוכנה אבל מסתבר שלא כי פרמטתי את המחשב ועדיין המחשב נכבה לי מדי פעם... מה עושים במצב כזה? ומה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. " זאת הבעיה שלו.. תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי mp3 player הבא: sandisk sansa e140 אשר תומך ב- usb2. שאני מעביר אליו קבצים, הקצב הוא בסביבות 2000Kilo Bytes Per Second, מה שאומר שזה USB1 ולא USB2. כמו כן, כאשר מוריד תמונות מהמצלמה הדיגיטלית או מעלה תמונות אליה, הקצב הוא כשל USB1. יש לי ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים, וכאשר אני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את ההודעה שאין Drivers יותר מעודכנים ולכן לא יותקנו ה- Drivers מחדש. מערכת הפעלה: Winxp עם Service Pack 1 בדקתי ב- My Computer -->Properties --> Hardware --> Device Manager -->Universal Serial Bus Controllers ויש לי שם כמה USB Root Hubs וכן SIS PCI to USB…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מצרף קובץ... [תודה מראש ] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה NOD32 על מחשב שהוא מפוצץ וירוסים \טוראנים יש מצבים שהוא כותב לי שהקובץ נגוע בכמה סוגים של וירוסים ופה ושמה וזה מסוכן ובלתי אפשרי למחוק תקובץ וזה וזה קרה לי כמה פעמים. אני זוכר אבל שקיימת מערכת כולשהי של אנטי וירוס שעובדת דרך DOS יענו שצורבים בבוט סידי ומפעילים איתה תמחשב והיא עושה ניקוי מלא למחשב דרך ה DOS משהו יודע על מה אני מדבר או תוכנה שיכולה לעשות את זה בצורה ממש מקיפה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Point Of View 7600GS. עכשיו עשיתי פתחתי לו את הקירור הפסיבי ושמתי לו משחה תרמית. אחרי שהכנסתי אותו בחזרה והפעלתי את המחשב היו לי ארטיפקטים על המסך. וכשזה הגיע לשלב של הווינדוס המסך שלי פשוט נכבה. פתחתי שוב את הכרטיס מסך וראיתי שחלק מהמשחה נזלה קצת ממש מחוץ לליבה שעליה יש את המשחה. ניקיתי אותה ומאז הכל עבד חלק. עד לפני שבועיים. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך הטמפ' היו בטווח הנורמלי. ואז באמצע משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND היו לי ארטיפקטים שוב. ואז פשוט המסך נכבה לי. עשיתי למחשב ריסטרט אז בהתחלה בהעלאת הווינדוס ראיתי ארטיפקטים וכשהוא הגיע לשלב של הווינדוס המסך לא נדלק. ועכשיו אני תקוע... אין לי מושג אם זה בגלל האוברקלוק שעשיתי זה נגרם. או בגלל המשחה התרמית …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר בתוכו שנאי מ220ac ל12 ac איפה משיגים כזה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק הכל טוב ויפה..ואז יש את המשך שיש שלוש אפשרויות ואחת מהם זה לבחור בכונן וללחות על d כלומר לפרמט את אותו כונן..עכשיו אצלי זה כונן אחד © ושאני לוחת על d אז זה עובר למסך שרשום שמה 3 שורות..ורושם לי בשביל להמשיך לחץ על אנטר..וזה מחזיר אותי חזרה לתפרט של ה3 אפשרויות אם לפרמט... חייב עזרה דחוף..מה הבעיה? צריך ליצור עוד כונן? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום אני תמיד אוהב לצפות בסרטונים באתר הזה www.youtube.com לפני יומיים פרמטתי את המחשב עכשיו כשאני רואה כול סרטון שקשור לFLASH אני לא שומע כלום וכשאני רואה סרטים במחשב בMEDIA PLAYER יש סאונד והכל זה דיי מעצבן כי רוב הסרטונים שיש באינטרנט הם אל FLASH ניסיתי להחליף דפדפן אבל עדיין הבעיה קיימת http://img206.imageshack.us/my.php?image=1hq7.jpg כשאני בוחר Macromedia Flash Player אין סאונד בסרטון וכשאני בוחר Windows Media Video יש סאונד למישהו יש מוסג מה הבעיה? :\ זה הכרטיס קול שלי עם זה משנה Sis 7012 Audio Device
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי במארז יציאתAUDIO קידמית ועכשיו אני רק צריך לדעת איזה מבין הכבלים לחבר ללוח אם. יש לי קונקטר אחד של AC'97 ואחד של HD AUDIO . הלוח אם שלי הוא P5P 800 של אסוס . והדרייבר שמותקן הוא של SOUND MAX . תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי ביומיים האחרונים בעיות מלחיצות מאוד עם המחשב... הכל התחיל ששיחקתי במשחק אתמול ואז התמונה קפאה ושמעו את הסאונד חוזר על עצמו, המחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, אחרי המסך של הלוח אם פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שנכנסתי בקושי להגדרות(ולא שיניתי כלום) ואז הוא כבר עלה לגמרי היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, פשוט השמיע קולות של התנשפות חזקה מהמאוורר וגם במחזוריות, ראיתי את הנורות של הכרטיס מסך מהבהבות, שוב סיבובים חזקים של המאוורר, שוב חלש, שוב נורות, שוב מאוורר וכו ואחרי כמה רגעים היה אפשר לשמוע צפצוף. אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. אני לא יודע למה אבל המצב הזה מוכר לי... זה מחשב דיי חדש, בן 7 …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-