עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by dtechno,

איך אני יכול לחבר את המאורר השני בלי מפצל?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. אני פירמטתי את המחשב והעלתי אותו מחדש ויש לי בעיה מוזרה כול פעם שחלונות עולה נעלמת לי המקלדת ואי אפשר לכתוב בה אפילו ה NUM LOCK לא נדלק יש למישהו רעיון לפני שאני מתחיל את כול תהליך ההתקנה מחדש?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by daniel_geva,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהגדרה של הצורב. ניסתי לצרוב משהו לפני כמה דקות וראיתי שנרו לא מוכן לצרוב. ניכנסתי להגדרות של הצורב (דרך התוכנה נרו) וראיתי שמי שמוגדר כצורב זה בעצם הכונן די.וי.די. החלפתי בתוכנה את ההגדרה וקבעתי שהצורב יהיה מוגדר ככונן שצורב. עשיתי שמור ויצאתי מחדש לצרוב. אבל שוב לא צרב לי. חזרתי להגדרות וראיתי שהן לא נשמרו ושהדי.וי.די חזר בחזרה להיות מוגדר ככונן צריבה. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by igal_nazar,

אני כמובן לא יכול להיכנס לוינדוס אלא המחשב מגיע למצב שאין לו יותר מה לעשות והאפשרות היחידה שנותרה לי זה לעשות restart . מה עלי לעשות כדי לגרום למחשב לזהות את הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by ozwrx,

צירפתי קובצי MINIDUMP בבקשה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by AMD Sempron +3100,

התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.

9. Started by smoke_man,

ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by extra-g,

הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by ilPAL,

שלום, לפני כחודשיים קניתי לפטופ של Lenovo\IBM מדגם R61i עם מערכת הפעלה XP. פירמטתי והתקנתי Vista Ultimate 64bit. הבעיה שלי קיימת בשתי מערכות ההפעלה. לדגם של הנייד הזה אין יציאת S-VID אלא רק יציאת (VGA (DE-15 ולכן בשביל לחבר לטלוויזיה (שאין לה כזה חיבור) אני משתמש במתאם. את השלב הראשון של להצליח לראות משהו בטלוויזיה עברתי גם אחרי צרות רבות (כל מיני תופעות מוזרות, הייתי צריך לעשות ריסט מלא אחרי שחיברתי וכו'). עכשיו כשאני רואה משהו בטלוויזיה זה מזכיר מצב שבו השידור ב-NTSC למקלט PAL או להיפך (קישקושים בשחור לבן למרות שאפשר לראות את העכבר זז). ניסיתי גם במספר טלוויזיות שונות (לפחות אחת שעובדת בכל שיטה). חשוב לי לציין שהיציאה עובדת מעולה כשמחברים אותה לצג אמיתי בחיבור VGA, וגם …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by [pwnd],

לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  13. נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by portance,

שלום לכולם המאוורר של המארז שלי מרעיש מאוד אז הוצאתי אותו מהמארז ובינתיים המחשב עובד בלי מאוורר למארז, בקרוב אני אקנה חדש. השאלה שלי היא אם בינתיים יכול להגרם נזק לחומרה של המחשב שלי? יש לציין שהחומרה שלי די חלשה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by eldarush,

שלום , יש לי בעיה בהדלקה של המחשב . אחרי ניקוי של הצלעות והחלפת משחה טרמית הרכבתי את המחשב והפעלתי . הכל היה תקין למשך יום , לאחר מכן הוא לא עלה . עכשיו מגיע החלק המאתגר , ניסיתי כמובן איפוס לביוס (החלפתי את הג'אמפר של CMOS ) וזה לא עזר , הוצאתי את הספק והחלפתי גם לא עזר , הוצאתי את הסוללה וחיכיתי יום שלם אבל ללא הועיל . לאלה מכם שמבינים עשיתי את רוב הפעולות הבסיסיות להעלות אותו אבל אני לא מגיע אפילו לביוס אני מודע לזה שיכול להיות והלוח נפטר אז בלי הערות מתחכמות ...תודה מראש למי שמתייחס ..... אגב אם למישהו יש לוח שתואם לסוקט 478 אני אשמח לקנות ....

16. שלום המחשב בן כחצי שנה כאשר בחודשיים הראשונים בערך עבדתי עם עכבר מסוים (שהשתמשתי בו גם במחשב הקודם) והכל עבד יופי. לאחר אותה תקופה החלפתי עכבר (שני העכברים הם עכברים אופטיים בסיסיים של מיקרוסופט). מאז ההחלפה, פעם ב3-4 שבועות בעת הפעלת המחשב העכבר לא עובד. הוינדוס עולה כאשר סמן העכבר מופיע באמצע המסך אבל אין תגובה מצד העכבר ובתוכנה everest מופיע העכבר כunknown. לאחר הפעלה מחדש במצב הזה, העכבר שב לעבוד כרגיל וגם האוורסט מזהה אותו כעכבר ps/2 סטנדרטי. האם הבעיה הינה בעכבר או שיכול להיות משהו אחר במחשב? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by A.M,

שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. Started by omrit,

שלום, הוספתי למחשב (A64) עוד 512MB זיכרון (כרגע הוא עם 4 סטיקים של 256). הזיכרונות היו מאותו סוג בדיוק של הקודמים (MUSHKIN) עם אותם תזמונים.... עכשיו הווינדוס קופא בממוצע תוך שעה מרגע ההפעלה. הרצתי MEMTEST, שלוש שעות והוא לא מצא כלום.... למישהו יש עצות?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by mokisho,

מדוע ב CACHE 1 LEVEL הוא רושם לי נכשל יש לי מעבד E6600

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by lader,

שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by NightElf,

שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by rafi_k,

שלום, גיביתי מספר כרטיסי זיכרון לרנק דיגיטלי של חברת wolverine. משום מה הכונן אמנם מופיע במחשב אך לא זוכר את מה שגובה בו, אבל, כשאני מדליק אותו הואהוא מציג את המקום הפנוי כפי שצריך, כאילו כל המידע נמצא שם (בהתחלה היה כתוב שיש 55 ג"ב פנויים, ועכשיו רק 50). החיבור הוא חיבור USB למחשב. כתובת הדיסק : www.wolverinedata.com שמו: flashpac 7000 series אשמח מאוד לשמוע פיתרון או תוכנה או מעבדה באיזור י-ם שתוכל להציל את הקבצים שנמצאים שם. הם מאוד חשובים לי. ערב טוב רפי

23. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  24. היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. הלפטופ שלי (dell) הפסיק לזהות את ההארדיסק החיצוני של segate. עד לפני חודש הוא זיהה אותו בלי שום בעיה. מחשבים איחרים מזהים בקלות את ההארדיסק, והלפטופ מזהה הארדיסקים אחרים. ממש לא בא לי לקנות הרדיסק חדש רק כדי להעביר אליו הכל, אז בבקשה עזרההה הלפטופ בן שנה כמעט וההארדיסק שנתיים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים