תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי, קיבלתי אתמול את המחשב החדש ויש לי כמה בעיות חוזרות איתו: 1. כשאני נכנס למשחק, למשל PES6 באיכות High, המשחק עובד חלק, אין בעיות של איטיות כמו במחשב הישן (שבגלל זה שיחקתי על Low בו), אבל יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או מה שזה לא יהיה, ממש בלי הפסקה, שזה די הורס. חלק אמרו לי שזה אולי משו מגנטי ליד המחשב - הדבר היחיד שיש לי זה המכשיר של הWIRELESS שחייב להיות ליד המחשב בשביל שהעכבר והמקלדת יקלטו טוב. חלק אמרו לי לבדוק דרייברים של הכרטיס מסך ולעדכן אותם. חלק אמרו לבדוק חיבורים (שהם בסדר). יש לי מסך דק של AOC וכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT. 2. יש לי מכל מני בעיות באינטרנט באתרים גם כן. - אני נכנס לאתרים וב70% מהמקרים חלק מהתמונות לא יעבדו, הנה למשל בפורום הזה: http://img162.i…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי שאלה.. לחבר שלי יש בעיה במחשב (שמתואר בכותרת) של ריסטרט כל כמה דקות ומסך תקוע מידי פעם... הטמפ' של המעבד שלו במצב מנוחה לפי אברסט היא 56 מעלות. ולפי הביוס 64 מעלות... איזה מהם רוב הסיכויים מזייף? זה הגורם לבעיה של ההתקעות והריסטרטים? יכול להיות שחידוש משחה טרמית והחלפת מאורר יעזרו? אשמח לעזרה והמלצות לפתרון... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה לתיקון קצת הריענון בכרטיס הריידון שלי עכשיו רציתי לדעת מה יוצר טוב? שהקצב ריענון יותר קטן או יותר גדול? ואיך לכוון את זה פה? כדי לקבל את הביצועים הכי טוביםםם שאפשר http://loading.co.il/uploads/219417792.JPG חשוב לציין שיש לי מסך של AOC והרוולציה שלי בשולחן עבודה היא 1200 על 1600
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי שתי מחיצות במחשב, C ו - D . אני משתמש ב - NTFS (שתיהן) ואני יודע שבגלל שזה NTFS ה - Windows אמור לקחת מכל כונן 68 מגה כי זה NTFS . ב - C זה באמת לקח 68 מגה וגם ב - D אבל יש לי בעיה . התקנתי Norton Ghost 12 (ב - C) והגדרתי שיעשה את הנקודות שחזור שלו בתיקיה Norton Ghost ב - D . עשיתי נקודת שחזור ואחר כך התחרטתי שעשיתי את זה ב - D ורציתי לעשות את זה ב - C . מחקתי את הגיבוי ידנית ומיד הופיע לי בצד, ב - Norton Ghost שאפשר למחוק את זה דרך התוכנה ולא ידני והתוכנה הפנתה אותי לשם . נכנסתי לאן שהתוכנה הפנתה אותי ומחקתי את שאר הקבצים שהוא הכין דרך התוכנה וגם את ה - Job של הנקודת שחזור (יענו כשעושים נקודות שחזור זה כותב בתוכנה מתי עשית את זה, איך קוראים לקובץ,…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את הדפדפן קפצות לי פרסומות בצד שמאל של המסך. איך אפשר לסלק אותם?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
נניח אני על לינק מסוים ובוחר באופציה של לפתוח בחלון חדש, אז פתאום אני רואה את החלון קופץ לי , ואז, שאני לוחץ שוב על החלון המקורי החלון החדש קופץ לי שוב ושוב ושוב משהו כמו 15 פעמים עד שהוא מסיים להעלות אותו לגמרי. זה די חדש הדבר המעצבן הזה, במיוחד שאני רוצה לפתוח מחלון ראשי הרבה חלונות משניים. עצות?(לא להגיד להחליף ל FIREFOX/maxathon בבקשה) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס 7600GT של LEADTEK לפי המפרט תומך HDTV והמתאם שמגיע עמו צד אחד נכנס למחשב והשני יש לו 3 צבעים למיטב הבנתי לחיבור פלזמה או אלסידי האם יש דרך לחבר לטלויזיה רגילה , שכן לא רשום TV OUT במפרט אלא רק HDTV
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המערכת היא Logitech x-530 הסנטר, הסאב והאחוריים עובדים יופי אבל הקידמיים לא מוציאים קול בכלל, לא בסרטים לט במוזיקה לא קולת של וינדוס, כלום. תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס TV, חיברתי אותו, התקנתי דרייברים, אבל אני לא שומע קול כשאני רואה טלוויזיה... שמתי לב שלא חיברתי חוט שמקשר בין הכרטיס קול או ללוח שזה מה שעושה את הקול אבל אני לא בטוח לאיפה מחברים אותו בדיוק לכרטיס ואיך אני מחבר אותו (שלא יעשה קצר או משהו בסגנון) שם הכרטיס - Dleatek WinFast TV2000 XP RM שם הכרטיס קול - Device Audio : EMU10K2 Audio Chipset (SB Audigy Series) וזה המדריך + החוט שלא ממש הבנתי לאיפה מחברים אותובכרטיס קול(יש לו שלושה חוטים אדום,שחור,לבן באיזה צורה שהוא לא יעשה לי קצר הכוונה): תמונה 1 http://img153.imageshack.us/img153/4448/scan0001ub1.jpg תמונה 2 http://img153.imageshack.us/img153/7290/scan0002an3.jpg תמונה 3 http://img110.imageshack.u…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מבצע RESTART באופן עצמאי בכל פעם שהדפדפן הפעיל אתר FLASH לבסוף על ידי נסוי וטעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי ה RAM שהיו במחשב 2 * 512 DDR ומאז הכול בסדר. השאלה מה לעשות עם הכרטיס שהוצאתי לזרוק אותו? אולי הבעיה היא בשילוב הכטיסים למרות שהם זהים , מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא מעבד E6600 לוח אם P5W DH ספק ליברטי אנרמקס 500 כרטיס מסך X1900 XT מארז סטאקר 380 הבעיה שלי היא כזו ברגע שאני לוחץ בוינדוס כיבוי המחשב נכבה לשנייה ונדלק שוב ועוד ברגע שאני מכבה את המחשב בעזרת הספק פשוט מכבה אותו אבל ברגע שאני מדליק המחשב נדלק לבד אמרו לי שיכול להיות הגדרה של ביוס זה נכון או שזו בעיה של חומרה ???????
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי... היה לי פעם מחשב PIII ישן של 733MHZ . שדרגתו אותו ל CELERON 2.26GHZ D Prescott . (כמובן עם הלוח הספק הזיכרון ...כמעט הכל). העניין הוא שלא החלפתי את המארז (ספק כן). המעבד בא בגרסת BOX עם מאורר מקורי של INTEL . אז התגלתה תופעה שלא יודע לפתור....כאשר המחשב עובד הם מרעיש מאד. הרעש בא ממאוורר המעבד. הסתכלתי ב BIOS וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר לא נורמלית (ומזה הרעש),,משהו כמו 6000rpm . הוספתי מאוורר פשוט צדדי אבל לא עזר. השארתי את המארז פתוח (ללא מכסה) ואז הכל הפך ליותר הגיוני. הקטע הוא שאני רוצה לסגור את המארז!!!!!!!!!!!!!! מה יכולה להיות הבעיה?? האם זה המארז הישן ..אין בו זרימת אוויר נכונה. האם הגדרות BIOS? האם המעבד דפוק? נא לתת עזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הישן שלי (פנטיום 4 2.6 על לוח IS7-E של ABIT) החליט פתאום שלא בא לו להידלק. היו לי איתו בעיות גם לפני כן אבל עכשיו הוא פשוט לא מגיב. הבעיה היא כזאת: שכל המחשב מחובר אני מדליק והנורה של ה HD נדלקת ישר ובאופן קבוע. המסך לא נידלק אין פוסט ונראה גם שההארד דיסק והכונן דיסקים גם לא מגיבים. שאני מנתק את הכבל IDE מהכונן דיסקים ומהארד דיסק, הכוננים נדלקים וכך גם ההארד דיסק עושה "רעש" של נידלק פתאום. מזה יכול להיות והאם אפשר לסדר או שהמחשב ז"ל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש פנטיום 4 3.2 מגה הרץ. עם 2 מגה זיכרון בביוס אני בודק את הטמפרטורה וכתוב שהחום הוא בין 60 ל- 65. האם זה הגיוני או שיש יותר מדי חום? ומה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-