תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מאז תיקון של המחשב שלי (הHD שלי קרס) שהיה לפני 3 חודשים, הצורב DVD שלי קורא ממש לאט. כגדי להמחיש: לוקח לו דקה וחצי להעלות קובץ וורד ששוקל בערך 4MB מה לעשות?!?!?! :nixweiss: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק אם זת תוכנה או חומרה אז אם טעיתי מצטער אחרי מאמצים רבים עם בעיה בכרטיס מסך קראתי שאני צריך לעדכן ביום הורדתי את הקובץ מהאתר אבל זה לא קובץ התקנה אז איך אני מעכן את הביוס בבקשה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק. הורדתי את הגרסה [R.G. Mechanics] The Sims 3 - Complete Edition כשאני משחק ב-Live Mode המשחק נתקע כל כמה שניות. המחשב שלי עומד בדרישות הגרפיקה של המשחק. כרטיס מסך Geforce RTX 2070. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגרסה הזאת לא טובה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב לא מתפקד בצורה טובה היום נכנסתי ל- Eventvwr ב-system ומופיעות מלא שגיאות ואזהרות http://img168.imageshack.us/img168/586/svaakk2.jpg
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היום התקנתי תכרטיס מסך פעם ראשונה אחרי כמה שעות בערך 7 באמצע משחקים המשחק נתקע לי באמצע וראיתי מסך סגול (זה קרה לפני 10 דקות) אחר כך נסיתי להפעיל שוב משחק כלשהוא וזה נתקע באמצע. מה הבעיה? פתחתי תמארז והרגשתי חום על הכרטיס למרות שיש לי קירור של זלמן והחברה של הכרטיס היא ג'יגה בייט
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קודם כל רצוי שתדעו שהיום זה היום האחרון לאחריות על הלוח אם. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם (לוח אם של אינטל- intel sandy canal d865gsa- צ'יפסט- i865g) כשאני מנסה להשמיע משהו בכל תוכנה שהיא,הוא רושם לי הודעת שגיאה. ב-WMP למשל, הוא רושם לי: windows madia player cannot play the file because there is a problem with your sound device, there might not be a sound divice installed in your computer, it might in use by another program, or it might not be functioning properly. במנהל ההתקנים לא מופיעה שום דבר חריג (אין סמני שאלה או קריאה צהובים). תחת- sound, video and game controllers- מופיעים: audio codecs legacy audio drivers ו-media control devices. כולם בסטאטוס- working properly. …
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות ממש את כל המחשב לכונן קשיח חיצוני. הכל זה כולל את ה"תמונה" של הוינדוס במצב הנוכחי וכולל גם כל הקבצים בקיצור שאני אוכל לשחזר לאותה נקודה בידיוק?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נהרס לי הארד דיסק והחלפתי אותו, אחרי עוד כמה ימים המחשב עשה עוד בעיות, אתמול הוא עשה ציצפוף כזה ארוך ונתקע, ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, פתחתי אותו והצלעות קירור רתחו! עכשיו הוצאתי אותם וקיררתי אותם, החזרתי ועדין לא עובד, בדקתי והן רתחו שוב תוך שניות... מה זה אומר ? מה אני יכול אולי לעשות בשביל למשוך עוד טיפה זמן עם המחשב הזה ? או שאני חייב לקנות חדש ?.... :-\
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של טושיבה אני יוכל לפתוח את הכונן להכניס דיסקים והכול.. אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב+הכונן של הדיסקטים יש סיכוי שהכונן מקולקל? נכנסתי למנהל ההתקנים לחצתי על כונני DVD/תקליטורים- על כול אחד יש X + תמונה של הסדרום רק לצורב אין תמונה של X GENERIC DVD -ROM SCSI CDROM DEVICE =X LITE-ON LTR-523257= זה פועל TOSIBA ODD-DVD SD-M1802 =X בשביל לסדר את הבעיה אזות אני צריך את הדריבר של הכונן של הDVD? כי אני לא בטוח שיש לי אולי הדריבר זה דיסקטים? כיבית את המחשב פעמים אמרתי אולי הוא יזהה את ה CDROM אז הוא לא זהה כלום נכנסתי למנהל התקנים.. עשיתי חזור למנהל התקן הקודם והוא רושם לא בוצע גיבוי של קבצי מנהל ההתקן עבו…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלוויזיה Pinnacle GmbH PCTV PRO משנת 2002 מכיוון שהידע שלי בכל בנוגע לכרטיסי טלוויזיה מצומצם מאוד רציתי לדעת האם זה אפשרי לשים אותו על המחשב שלי (לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2) השאלה שלי בעיקרון היא האם תהיה בעיית תאימות? האם זה בכלל אפשרי להרכיב את הכרטיס על הלוח אם? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: CMOS SETTINGS WORNG CMOS MEMORY SIZE WORNG PRESS F1 TO RUN SET UP PRESS F2 TO LOAD DEFAULT VELUES AND CONTINUE גרסת הביוס AMI ניסיתי F2 וזה לא פתר את הבעיה המחשב לא עולה לפני כחודש הגדלתי את הזכרון וגם הגדלתי את הזיכרון הווירטואלי בהתאם. למישהו יש רעיון לפיתרון בתודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב אז מופיע לי הסמל של intel ולאחר מכן מופיע לי מסך שחור שכתוב בו לעשות reboot או boot ואני לא יודע איך בדיוק עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס ופיירוול מומלצים שלא מעמיסים על המחשב כמו נורטון הם לא חייבים להיות ביחד אפשר שני תוכנות נפרדות תודה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 3.0 GHZ 512 DDR400 ספק 500W כל השאר לא נראה לי רלוונטי... בקיצור, בזמן האחרון המחשב מתכבה (לגמרי! לא RESTART ) בעצמו, בד"כ במשחקים, בלי שום ERROR או מסך כחול (למרות ששיניתי את ההגדרות) עשיתי את הבדיקות לפי מדריך ה - FAQ - אני בטוח שזו לא בעיה של חום כי הטמפ' בסדר גמור, אפילו טובה. -הרצתי MEMTEST86 וכאן קרה משהו מאוד מוזר: במקום לדווח לי על שגיאה, המחשב פשוט נכבה באמצע הבדיקה (הרצתי אותה פעמיים). האם זה אומר בוודאות שהבעיה היא בזיכרון או שיש עוד משהו שאפשר לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה ה-BIOS כותב שהציפסט הוא nForce4, בעוד שאמור להיות nForce4 Ultra. כמו כן הכוננים הקשיחים (Hitachi Deskstar 250) שאמורים לעבוד עם SATA-II עובדים (לפי WINDOWS) ב-SATA רגיל. אחד ההבדלים בין nforce4 ל-Ultra הוא התמיכה ב-SATA II. האם יש דרך חד משמעית לברר: 1) איזה CHIPSET יש לי על הלוח? 2) במה הדיסקים שלי עובדים? ואיך אומרים לWINDOWS לעבור למוד אחר אם צריך? 3) אם כבר, למה הצורב NEC ND4550A שלי נמצא ב-ATA33 ולא במשהו כמו ATA66 או ATA100? זה אמור להיות ככה? 4) האם SATA-II צריך כבלים שונים מ-SATA?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון ואין שום קבצי מיני דמפ בתקייה שלו (MINIDUMP ב WINDOWS) וכן, מסומן אצלי האופציה שזה כן יכתוב קבצי מיני דמפ, מה הבעיה... תודה על העזרה... את המפרט אתם יכולים לראות בצד..
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים אחד 30 גיגה ואחד 200 גיגה יותר חדש בDEVICE MANAGER רואים שאין להם בעיות אבל אני מרגיש בשבוע האחרון שהמחשב לא זז בכל מה שקשור לקריאה כתיבה מההרדיסק הספציפי הזה. (צפיה בAVI כבדים שהוצאתי מDV והוינדווז והכל איטי ) אבל מההרדיסק השני אין בעיה. אז עשיתי בדיקה בנרו עשיתי בדיקת מזיקים עם 3 תוכנות שונות עשיתי איחוי דיסק. מה זה יכול להיות. תצילו אותי! ופורמט קצת בעיתי לעשות כי יש לי קבצים של סרטים שהוצאתי מהמצלמה שהם כמה גיגות. מה גם לא נראה לי שזה הפיתרון כי ההרדיסק השני פועל טוב.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למצב של הSTART WINDOWS NORMALY והSAFE MODE וכו', ויש שם 30 שניות. כשאני בוחר אחד מהאפשרויות הוא פשוט נתקע ולא עולה. בבקשה אם תוכלו לעזור אשמח
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין והנה התמונה!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-