עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק

2. Started by mastermomo,

מה עדיף מבחינת זיכרוןram 1G בדואל או 1.5G לא בדואל

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by x-pac,

התקנתי את הלוח Albatron PX865PEC Pro V2.0 וה EVEREST לא מזהה את החיישן של לו והחיישן של ה AUX

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by maor6,

שלום... יש לי בעיה אני לוחץ על תמונה שיש לי במחשב והיא לא עולה לי, אני לוחץ על תמונה אחרת וגם היא לא עולה לי אז אני עושה הפעלה מחדש למחשב ואני חושב שזה יפתור לי את הבעיה אבל זה לא עוזר ושאני לוחת על התמונה כמה פעמים לא עולה לי שום הודעת שגיאה כלום פשוט לא רוצה לעלות התמונה בעיה מוזרה מאוד שאף פעם לא קרתה לי בעבר. מה יכול להיות הבעיה אנה בבקשה תעזרו לי?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by Trol,

קיבלתי מסך כחול באמצע התקנת משחק, זה באמת הפתיע אותי, זה מה שהיה רשום במסך הכחול: A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...(רשום כל הסיבות שזה יכול לקרות) Techhical information: *** STOP: 0X0000000A (0X8383A598,0X00000002,0X00000000,0X804F5828) Begining dump of physical memory Physical memory dump complete מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיבה העיקרית למסך הכחול הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by em28,

בעת הדלקת המחשב , נדלקות נורת ה-POWER , ונורת ה-HD , ושומעים את ה-HD טוחן. המסך , מקלדת , יציאות ה-USB לא נדלקות. ??? בשלב מסויים נורת ה-HD נכבית , כנראה נגמרה טעינת ה-WIN. אבל , לפעמים , כשנחה עליו המוזה , :s05:המחשב נדלק כמו גדול - וכשהוא דלוק - הכל מתפקד. רק מה ? מחשב שאסור שיכבה . מחשב P3 667MHZ , לוח אם של אסוס , זיכרון 64MB , חלונות 2000 כרטיס מסך VOODO 16MB שהוחלף ב-ATI 8MB ללא הבדל . ספק ? לוח אם ? כרטיס מסך בכל זאת ? המחשב משמש רק לגלישה באינטרנט ולמשחקים ברמת הסוליטר.

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by dor17,

כרגע יש לי על המערכת 3G של RAM על לוח אם של ABIT AB9 PRO בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת בXP אבל משום מה היא מופיעה בויסטה בתצוגה של רכיבי המחשב ויסטה מראה שיש לי 1023mb וכך גם עוד תוכנות.. היחידה שבאמת מראה שיש לי 3G זה CPU-z נראה לי זה באמת משפיע על ביצועי המערכת ולא רק על הנתונים היבשים (הכתובים) מה לעשות? איך אפשר "להראות" לויסטה שיש לי עוד זיכרון מחובר.. לא נראה לי הבעיה במגעים מכיוון שלא הוצאתי את הזכרונות וכד' לפני השדרוג

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by mentikor,

יש לי מדפסת LEXMARK X1270 משולבת אחרי איזה חודש שלא השתמשתי בה היא כאילו נעלמה מהמחשב עצמו ז''א דרייברים ושטויות כאילו אין מדפסת אבל אני עדיין יכול לסרוק כשאני נכנס ללוח הבקרה ומדפסות לעשות הוספת מדפסת ולנסות להתקין מחדש זה נותן לי הודעת שגיאה : השלמת הפעולה לא הצליחה. שירות ההדפסה ברקע לא פועל מה לעשות?? תודה לעוזרים. [אני משער שאיכשהו שירות ההדפסה ברקע הפך ללא פעיל, אז מה אני עושה או איך אני הופך אותו לפעיל?]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by pincher77,

יש לי בעיה עם איזה סרט כאשר אני מפעיל אותו אני רואה אותו חשוך מדיי .. (מכל תוכנה) אין לי מושג למה זה ככה, יש לציין שהפכתי אותו מ-WMV ל-AVI וכעיקרון זה היה קובץ VOB .. מ-DVD מקורי. מישהו יכול לעזור לי עם זה ? למה האיכות ככה ירדה וזה חשוך רואים והאם ניתן לסדר את זה? תודה מראש ואגב לא מצאתי פורום אחר לפתוח את הנושא הזה !

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by shaks,

יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by mastermomo,

SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9

13. שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבדהעובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Axel Foley,

שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה

15. Started by littleworm,

שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש

16. Started by Ben in Black,

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=362P3SGMHOXNK33KCBQXDC6JDB היה לי מסך כחול סעמק מחשב חדש בן יומיים זה קרה באמצע משחק דרך אגב העלתי את ה - minidump שם אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מאוד טוב תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם בימים האחרונים (שבוע שבועיים) המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים אקראיים. זה לא קורה באמצע משהו ספציפי, אלא בזמנים אקראיים כמו בזמן גלישה באינטרנט או משחק. הרצתי memtest86+ והוא לא מצא תקלות. מה יכולה להיות הבעיה? זה המפרט שלי (אם זה עוזר במשהו): AMD AthlonXP Barton 2500 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F Epox 8RDA+ Corsair DDR 2700 333Mhz 256*2 Hercules Radeon 9700PRO WD ATA 80GB Hec 300W מארז של 3r Systems עם שני מאווררים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. אני פירמטתי את המחשב והעלתי אותו מחדש ויש לי בעיה מוזרה כול פעם שחלונות עולה נעלמת לי המקלדת ואי אפשר לכתוב בה אפילו ה NUM LOCK לא נדלק יש למישהו רעיון לפני שאני מתחיל את כול תהליך ההתקנה מחדש?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  19. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש והעכבר הוא LOGITECH MX518 והמקלדת היא MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD המחשב מזהה לי את העכבר והמקלדת כPS2 רגילים.. הורדתי את התוכנה SETPOINT 3.1 של לוג'יטק אבל זה לא כולל דרייבר זה רק הגדרות לעכבר כנ"ל לגבי התוכנה INTELEYE 5.5 של מיקרוסופט שעוזרת לכוון המקלדת.. בתכלס הם פועלים אבל לא מזוהים בשמות שלהם...המקלדת פועלת טוב תמיד...אבל העכבר של לוג'יטק דורש שהתוכנה שלהם תמיד תהיה פועלת על מנת להשתמש בפונקציות העכבר... מה עושים? למישהו יש דרייברים?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by roylu,

7600 gt extreme של leadtek

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by rrroonnii,

איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by flatout,

תשמעו את הבעיה שלי נגיד אני צורב על הדיסק מישחקים או סרטים וכשה בסוף הצריבה אני מנסה להתקין את המישחקים הם עושים לי error אבל כשה הם היו במחשב הצלחתי להתקין אותם וגם עוד בעייה כשה אני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק הוא לא נותן לי גם כותב איזה error תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  24. שלום שפותחים את המחשב ניתן לראות רק את השקופית של המחשב המחשב מבקש להכנס לביוס אך לאור תקלה , הוא רושם שהביוס עולה ושם ניתקע . ב-F8 רושם שהמניו עולה ושם ניתקע . לא ניתן להיכנס לתוך התוכנות או המחשב . המחשב לא מזהה את הדיסקט של הביוס שרציתי להתקין שוב . המחשב לא מזהה כונן CDROM למשהו יש רעיונות מה עושים ? איך פותרים ?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים