תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו יודע למה יש את זה ואיך אולי אפשר לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת זיכרוןram 1G בדואל או 1.5G לא בדואל
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהוא די שקט המארז של TT SWING אבל יש לו זמזוםשהוא לא חזק של מן אדוות כאלה שמתחיל ומפסיק בדירות מסויימת ניסתי לעצור את המאווררים שיש לי אבל זה לא מהם הרעש בה בעיקר מאזור של המעבד והזיכרונות ממה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד. אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון... לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס …
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הבעיה היא אצל חבר שלי הדבר הוא כזה ברגע שהוא מנסה להגדיר פורטים או בכלל להתעסק עם הפירוול קופצת לו ההודעה הבאה... '>http://www.2send.us/"] אחרי שהוא לוחץ כן מופיעה ההודעה הבאה.. '>http://www.2send.us/"] בגלל כל זה הוא לא מצליח לפתוח פורטים באימיול למשל או בסתם משחק רשת שכולנו (שאר החברים משחקים) יש לכם פתרונות להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב 19 WIDE הוא מחובר בחיבור VGA הוא כל הזמן מאבד פוקוס וחוזר ..... מה זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קודם כל אחלה אתר צוות מיקצועי הבעייה במחשב נייד . ליפני הפירמוט היה לו קול 100% פירמטתי אותו התקנתי וינדוס XP+SP2 ואין קול הלכתי למנהל התקנים הכל בסדר אין שום סימן צהוב או אדום מראה לי שמותקן דרייוור והכל "תקין" מחקתי תדריוור ממנהל התקנים שעשיתי הסר .הפעלתי תמחשב מחדש זיהה חומרה מתקין לבד. יענו אוטומאטי הוא זיהה והתקין הוינדוס תדרייור . עשיתי בידיקות : היסתכלתי על הסימונים הוי בהשתק בהגדרות קול ועוד ..וגם DXDIAG ולא מצאתי בעיות אבל אין סאונד מורה למחשבים פעם אמר שהסרווס פק 2 מתקין ליפעמים דרייוורים אוטומאטי והם לא מתאימים וכתוב במנהל התקנים הכל בסדר. אני חושב בגלל שזה מחשב נייד אז הוינדוס חושב שזה מחשב שולחן שמתאים לו דרייבר של מחשב שולחן ולא נייד .. איך אפשר לדעת שהדר…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
התייאשתי מהמשחק הזה !!!!!! עשיתי כל דבר שהמליצו בפורומים לעדכן דרייברים ,להוריד רזולוציה ,להוריד תוכניות ברקע,עידכנתי את הNOD32 ועוד כמה דברים ששכחתי כבר . יש לי P4 3.00GHZ 7600GT AGP זיכרון 1024 הכל רץ !!באמת!! .CRBON FEAR. BF2 .SERIOS SAM הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ובלי בעיה. אני ניגש לCOH הוא עולה מהר וטוב אבל אחרי כמה דק' משחק המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול. :kopfpatsch:
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעצמו restart ככה סתם באמצע שום מקום . מבחינת טמפ' יש לי מע' קירור של Arctic Cooling +3 מאווררים פנימיים בנוסף. מה עוד יכולה להיות הבעיה???
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום.קיבלתי אתמול את המחשב החדש ושמתי לב היום שכשהוא מגיע למאמץ הוא פשוט נעצר.freeze.לא זז.גם לא העכבר והמקלדת.והפתרון היחיד הוא ריסטרט ידני. מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?יש לציין שלא הרצתי עליו משחקים בכלל! זה מתקשר לתרד שפתחתי מקודם לגבי הריסטרטים,אבל עכשיו זה בתדירות גבוהה יותר. מפרט בצד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס מחדש כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס TV שלי הוא עשה לי ריסט. ניסיתי להוריד דרייבר מעודכן, ניסיתי לשחק גם עם הדרייבר של הכרטיס מסך (ישן/חדש/ברירת בחדל) ניסיתי אפילו להעביר את הכרטיס לסלוט אחר. וללא שינוי כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא מתחיל את ההתקנה ואז ללא שום סיבה עושה ריסט למחשב. יש לציין כי בעבר הכל עבד מצויין מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה בספק( hec 300 ar-t ) כאשר המחשב לא מצליח להיכנס להשעיה במקום זה הוא מתכבה מיד! ולאחר שהוא מתכבה (רק כתוצאה מקריסה) צריך לכבות ולהדליק את המחשב מהכפתור שעל הספק. עכשיו הנה תמונה של המתחים שמדדתי בספיד פאן- בדקתי את ה3.3 (אני חושב שזה הפקטור שמראה יציבות, לא?). בכל מקרה בדקות האחרונות של המדידה שמתי תוכנה שתעמיס על המערכת (בדיקת יציבות של gpu). האם הספק מספק מתחים יציבים או שהמשך שימוש בו עלול לגרום לי לנזקים לחומרה ועלי להחליף אותו. הבעייה התחילה רק בשבועיים האחרונים וזאת ללא הוספת חומרה או שינוי בצריכת החשמל. הדבר היחד שעולה לי בראש הוא הטמפרטורה הקפואה בחדר שלי כרגע אם זה יכול להשפיע. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אשמח למפרט למחשב גיימינג עד 5000 שקל עם rtx 3060 תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב נתקע יותר ועושה יותר ביות אז בדקתי את הטמפרטורות בפנים (עם אוורסט) וגילית שההארד דיסק מתחמם ליותר מ-100 מעלות מה אפשר לעשות כדי לקרר?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היום היו לי שני נפילות (היו מלא בעבר...) אחת בגלל הקובץ nv4_disp.dll שאני יודע שזה הגרטיס מסך ואני צריך לעדכן דרייברים אבל הקובץ השני היה portcls.sys שאני לא יודע לאן הוא שייך אם מישהו יודע מהו הקובץ הזה ואיך לפתור איתו את הבעיה אני אודה לו מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור. (קבצי מינידאמפ מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשתגע - לא תמיד נדלק, עובד לאט, נתקע כל פעם שאני מכניס רכיב לשקע USB או אחרי פעולות מסובכות. החלפתי מאורר, ניקיתי את צלעות הקירור ומרחתי חומר טרמי חדש על המעבד. כלום! עדיין, אחוז השימוש במעבד מראה על קפיצות מטורפות בין 0 ל-100 גם בפעולות פשוטות. מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה ? מעבד/לוח אם/ ספק? מצורפת תמונה של שתי תוכנות לבדיקת טמפ' מעבד - מישהו יכול להסביר לי את הערכים המוזרים? עד כמה שהבנתי TEMP2 זה של לוח האם, האם הקריאה נראת הגיונית? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 1.7 GHZ עם ליבת Willamette ויש כרטיס מסך GForce 5200 או משהו כזה. יש לציין שבהפעלה הבאה של המחשב, אחרי שהתמונה צולמה, התוכנה כבר לא מוכנה להראות ערכים של טמפ' TEMP1 וTEMP2 אולי נשרף החיישן? בקיצ…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.
-
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
- 1 follower
-