עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! יש לי בעיה ממש מציקה, המחשב לא רוצה לקבל עוד זיכרון בשאר הסטיקים, יש לי כרגע זכרון אחד של סמסונג ECC 512 אני רוצה להרחיב לעוד זיכרון, אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד הסטיקים המחשב לא עולה ומצפצף, רק בסטיק אחד שהוא תמיד אותו האחד,גם אם אני ישים זיכרון מסוג אחר באותו סטיק שהמחשב כן מוכן לעבוד הוא יעבוד. אז מה קורה פה??? ,הלוח דפוק? אני כבר מת לקנות לוח חדש כי אי אפשר לעבוד היום עם 512 זיכרון. אני יכול לשים 1 גי'גה זיכרון חשבתי על האפשרות, אבל אני רוצה לדעת למה שאר הסטיקים לא עובדים בלאט. TNX

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by DDD$,

שלום חברים יש לי כרטיס מסך של חברת INNO3D 1GB הכרטיס GEFORCE 8600 SERIES לאGT וכל הזמן במשחקים הוא נתקע נגיד בפיפא הוא נתקע לאיזה 5-7 שניות וחוזר אבל במשחק סאמפ הוא נתקע לי וזהו אני צריך לעשות ריסט אמרו לי אולי להחליף דרייבר מה אפשר לעשות תודה רבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by BENNY-L,

יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by nore0,

בזמן האחרון המחשב לא מתפקד בצורה טובה היום נכנסתי ל- Eventvwr ב-system ומופיעות מלא שגיאות ואזהרות http://img168.imageshack.us/img168/586/svaakk2.jpg

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by roki139,

בבקשה לא להפנות אותי לנושאים אחרים אין לי מושג באיזה נושא מה שאני מחפש אמור להימצא .... האם אדם שאני מדבר איתו דרך אתר כל שהוא , או דרך המסנג'ר , יכול לעלות על הIP שלי ?\ ו/או לגלות את זהותי או מיקומי ? בבקשה אפילו שזה לא קשור לפורום הזה זה דחוף לי נורא תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. אני קניתי מחשב חדש, ומנסה פעם ראשונה להתקין windows xp, עולה מסך כחול ועושה כל הבדיקות, ברגע שלמעטה רשום Windows is start up, המסך מתכבה, נדלק אחרי שניה, מתקבל מסך כחול, ורשום "Error ..." ולמעטה רשום כתובות כמו 0x00000001(בפירוט של שגיא), ולא רשום למה הוא עף,וגם ה windows מ-DVD, ויש לי עוד גרסה של windows ב CD רגיל, אחרי ששמתי CD רגיל עם Windows XP הוא עלה בסדר, מה זה יכול להיות, בעית חומרה או תוכנה? וWindows(זה שלא עלה) הוא בדוק, כבר התקנו אותו במחשב אחר Intel, ואצלי זה AMD 64 dual core 4600, תעזרו לי בבקשה, כי אם משהו לא תקין, אני יחזור אותו לתיקון, תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by tombcatz,

בעעע...רציתי לדעת אם הטמפרטורות של המחשב שלי הן בסדר בעיקרון יש לי צג דיגיטלי על המארז שמציג את מצב המאווררים כל הזמן,ואת הטמפרטורות של המחשב[בדיוק רב ביותר] יש לי: Amd Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V Se Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit עכשיו,לטמפרטורות: כשהחדר ממש קר והמחשב במנוחה,אז הטמפרטורות הן: 35 לCPU 35-36 לMPU ו30 לSYSTEM וברוב המקרים,כשהחדר חם והמחשב במנוחה,הטמפרטורות הן: 42-44 לCPU 42-44 לMPU ו35 לSYSTEM בזמן מאמץ,הטמפרטורות בד"כ הן: 49-52 לCPU 49-52 לMPU ו40 לSYSTEM לרוב הCPU והMPU קבועים על 49-50 בזמן מאמץ. זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by doryshe,

יש ברשותי ספק 350 W שעובד על לוח ASUS P800 DELUXE. ביצועי הספק שלי הוא 3308 סיבובים לדקה והטמפ' נעה ב 42 מעלות. שמתי לב כאשר אני שם יד מאחורי המאורר של הספק אני בקושי מרגיש את האוויר. כאשר אני נוגע בספק הוא ממש חם. האם לפי הביצועים של הספק שכתבתי הנ"ל אילו ביצועים תקינים? האם בכלל שווה לקנות ספק חדש? נ.ב. ביצעתי ניקיון של אבק בספק + שימון המאוורר.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by TheWave,

קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by b-nary,

מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.

15. כי אין ברירה,זה קורה כשאני משחק במשחקים כבדים במשך זמן מסויים לפעמים,יכול להגרם נזק תוכנתי או חומרתי מהרסטרטים האלה? פעם זה לא קרה לי עכשיו זה קורה לי רק במשחקים החדשים והכבדים (fear,gta san andreas) גם על ההגדרות הכי נמוכות

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Flame of Udun,

שלום. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב, ובו צורב DVD של optiarc. הכונן התחיל לעשות בעיות בחודש שעבר, כשניסיתי להעביר קבצים מדיסקים אל המחשב והוא הציג לי "שגיאת יתירות מחזורית". חשבתי שהבעיה בדיסק... לאחרונה זה קורה יותר ויותר, גם בדיסקים חדשים, יום אחרי צריבתם. ניסיתי במחשב של חבר שלי, ושם אין בעיה והקובץ עובר. הצורב גם לפעמים נתקע באמצע צריבה, לפעמים לכמה שניות ולפעמים לדקה, ואז ממשיך כרגיל... עכשיו, אני לא בטוח מה לעשות. ללכת לKSP, שם קניתי את המחשב ואת הכונן? אני מפחד שהם יבדקו אותו והוא יהיה בסדר, ויגידו שהבעיה בדיסקים, ואז אכלתי אותה. אני יודע מסיפורים של אנשים שהם לא ממש חברה שבאה לקראת הצרכן בנושא האחריות... מה אתם מציעים לי לעשות? אני מרגיש קצת אבוד.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. שלום לכולם אתמול בערב ניתקתי מהמחשב שלי כרטיס ללכידת וידאו, ועל הדרך ניתקתי את הזכרון (Corsair CMX-3200C2 512MB). אח שלי חיבר בחזרה את הזכרון, הפעיל את המחשב שלא עלה ויצא ריח שרוף שעיקרו היה מאזור הזכרון. כנראה שאח שלי חיבר את הזכרון בכח בצורה הפוכה. בכל מקרה ניתקתי את הזכרון, חיברתי אותו מחדש והספק ושאר הרכיבים לא נשרפו, רואים שכאילו כל הרכיבים עולים, אבל לאחר כמה שניות ישנם ביפים רצופים בלתי פוסקים, שכאשר קראתי שבביוסים של AMI, זה אומר שהכרטיס מסך או הזכרון פגום. בכל מקרה, הבנתי שהזכרון נשרף. הבאתי זכרון חלופי (TwinMos 256MB PC2700), ולאחר חיבורו עדיין המחשב עושה את אותם צפצופים. עברתי בין כל הסלוטים - ועדיין אותה בעייה. לאחר שבדקתי בספר של לוח האם (Gigabyte GA-8IGX), ר…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by Alex Kidd,

המחשב מתכבה לי לפחות פעמיים ביום, ולפעמים כשהוא לא מתכבה אזס הוא פשוט סוגר תוכניות (קאונטר סטרייק) המעבד הוא Amd Athlon 64 3500 לוח אם NF-95 Abit אשמח לקבל עצות

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. יש ברשותי את הלוח הנל ואת הקשיח של WD 500 גיגה 16B לפני יומיים הרכבתי את המחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP ... לאחר שהוא הגיע לפני הקטע של הפרמוט ראיתי שאני בכלל שה XP בעיברתי והחלטתי להחליף אז עשיתי ריסטרט כדי להתקין אחד באנגלית לאחר שהכנסתי את הדיסק השני המחשב נתקע ממש בהתחלה בהודעה של verifying dmi pool data חשבתי שהדיסק דפוק אז הלכתי לחנות ושמהאמרו לי דווקא שהוא בסדר התברר שהוא עשה לו CLEAR משהו איזו תוכנה שיש אותה באתר של היצרן חזרתי הביתה הכנסתי את הדיסק XP באנגלית ואז הוא הגיע לשלב של הפירמוט והפירמוט לקח המון זמן יותר משעה לאחר מכן כשהוא עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לראות אולי צריך לשנות שמה משהו בקשר לביוס... יצאתי ממנו ואז כשהוא חזרהוא נתקע לי אחרי שההתקנה העתיקה את …

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. שלום יש לי בעייה מוזרה שאף פעם לא הייה לי אותה...תראו פירמטי תמחשב כי הוא עשה בעיות אחרי זה התקנתי את הכל דריברים והכל וגם תדריבר של הכרטיס מסך והכל אבל שניכנסתי למשחקים המחשב ניכבה לחלוטין אפילו הורדתי תמשחק הכי ישן שזה dave לראות עם זה שמה המחשב ניכבה אז המחשב ניכבה ששיחקתי במשחק...ואין לי מושג מה זה..מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by surref,

הקפרסקי מזהה סוג של קיילוגר הנה תמונה http://img223.imageshack.us/my.php?image=keylogzb9.jpg ועשיתי חיפוש מצאתי את הקובץ סרקתי אותו עם קפרסקי והוא אומר שזה לא קיילוגר וכל חצי דקה מופיע עוד פעם אותו אזהרה שיש קילוגר מה עושים? חשבתי על למחוק אותו אבל אז חשבתי שאולי זה קובץ בשביל המערכת? שמעתם פעם של סוג קובץ בשם כזה כמו שבתמונה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. יש לי לוח אם: gigabyte k8nf 9 וקניתי לפני כחצי שנה הארד דיסק נוסף: wdc wd2500ks בחיבור של הארד דיסק והשימוש בו עד לפני כמה ימים לא היה שום בעיה. לפני כמה ימים עשיתי ריסט למחשב וכשהמחשב עלה הוא רשם שיש איזה שגיאה בCMOS ועשיתי ריסט נוסף. כשהפעלתי את המחשב, המחשב היה בתאריך ושעה אחרים ממה שצריך (התאריך של היצור של הלוח אם עד כמה שהבנתי). אמרו לי שהסוללה שלי נגמרה ואם אנ ייעשה ריסט נוסף והמצב יחזור על עצמו אז צריך להחליף. עשיתי ריסט נוסף והכול עלה כרגיל, אבל היה חסר לי הארד דיסק החדש, של ה250. המחשב זיהה את זה כהתקן של אחסון חיצוני אך לא הארד דיסק. כשעשיתי ריסט זה כתב שצריך ללחוץ על F10 ולהתקין את הכונן ככונן RAID. אני לא יודע בידיוק להסביר מה הלך שם אבל יש לי את הבעיה הזאת ו…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. התקנתי אתמול את הפריטים האלה ?A8V-E SE s939 VIA K8T890, SATA, PCI-E? Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? ?X550 256MB, TV, DVI, PCI-E? g.skill PC3200(DDR400) 2.5-3-3-6 Single Channel שאני מנסה להפעיל,מנורת הלד דולקת כנ"ל המאווררים והכל אך אין תמונה לא עולה כלום וציפצופים ממושכים נשמעים. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. ישנה בעיה באחת מהתכונות של התוכנה TVTOOL v9.7 אני מנסה להפעיל את התכונה Extension mode ליותר מידע היכנסו ללינק הבא: http://tvtool.info/manual95/content/english/tab_nview.htm#1 כל שאוכל למשל לראות הטלווזיה סרט ובמסך המחשב לגלוש באינטרנט כך שלא יהיה הפרעה בין המסכים מדוע תכונה זו אינה עובדת? :? הכרטיס שברשותי הוא GF4 MX 440 ועל פי התוכנה לא צריכה להיות בעיה עם כרטיס זה... ושאלה חשובה האם יש תוכנות אחרות שיאפשרו את המצב שהזכרתי מעלה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים