תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחרונה היו רעשים מעצבנים שבאו מהכרטיס מסך... אז הוצאתי אותו וניקיתי אותו... החזרתי אותו ועדיין אותם רעשים מעצבנים היו רק שהפעם היו לו נפילות... אחרי הנפילה השניה הוא ביקש לעשות ריסט בשביל שהשינויים יקחו אפקט ואז אחרי הריסט הוא לא נפל בכלל... אבל עדיין יש לו רעשים מעצבנים... מדובר על כרטיס מסך MSI 9800 PRO.... לא בדקתי טמפרטורה כי אין לי מושג איזה תוכנה בודקת טמפרטורה של כרטיסי מסך ומה הטמפרטורה הרגילה שלו... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור הרכבתי מחשב חדש המחשב עובד מצויין וכל מה שנוגע בזה אך כשאר אני משאיר את המחשב ללא עבודה למשך הלילה או פשוט כמה שעות ביום בלי לגעת בו הוא פשוט "חצי נתקע" זאת אומר שהוא ממשיך לעובד אבל רוב התוכנות שאני פותח פשוט נתקעות לא עולות עד הסוף לרוב זה IE (MYIE2) ורק ריסט מהכפתור יכול לכבות אותו ...... השאלה שלי היא כזאת אולי מישהו יודע ומוכן להסיבר אך אני מנתח קיבצי DMP מאחר והתקלה קוראת שאני לא מול המחשב וכמו כן אין שום EVENT אז רציתי לנתח את הקבצים רק שאני לא הכי הבנתי אך עושים זאת בעזרת WINDEBUGGING TOOL כי אני יודע שצריך לתת לו גם איזה סקרפט אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הכונן DVD שלי הפסיק לקרוא DVD. כשאני מכניס דיסק DVD הוא מציג לי אותו כיאלו שהוא ריק יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D. כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים? PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default. FSB Bus Frequency LDT/FSB Frequency Ratio CPU/FSB Frequency Ratio תודה מראש, ברוך
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לעשות קומבינת קירור לכ. מסך ושמתי מאוורר 120MM ככה איך שהוא על הכרטיס בצורה כזו : ______ מאוורר > |---I---| כרטיס מסך ------|_|-------| ^ המעבד של הכ. מסך (גוף קירור פסיבי) שמתי וזה הכל טוב ויפה בקיצר חיברתי תמאורר לספק עם חוטים חשופים... ובטעות נראה לי אחד החוטים נגד בלוח של הכ. מסך ואז נכבה המחשב ושאני מדליק אותו אני רואה כזה מסך ורוד ואז מסך ירוק וזהו יעני כלום אני לא יכול לראות א…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי דיסק קשיח 250GB של סיגייט SATA 2. הבעיה היא שהכונן לא קיים ב"מחשב שלי"!!! הוא מופיע בביוס ובאוורסט...הוא גם מופיע ב"הוספת חומרה חדשה" וכשאני מתקין אותו הוא אומר התקן זה פועל כראוי, מופיע ו"זמין" במנהל ההתקנים..... מה עושים?!?! [דגם - st3250410as] תודה...
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהגדרה של הצורב. ניסתי לצרוב משהו לפני כמה דקות וראיתי שנרו לא מוכן לצרוב. ניכנסתי להגדרות של הצורב (דרך התוכנה נרו) וראיתי שמי שמוגדר כצורב זה בעצם הכונן די.וי.די. החלפתי בתוכנה את ההגדרה וקבעתי שהצורב יהיה מוגדר ככונן שצורב. עשיתי שמור ויצאתי מחדש לצרוב. אבל שוב לא צרב לי. חזרתי להגדרות וראיתי שהן לא נשמרו ושהדי.וי.די חזר בחזרה להיות מוגדר ככונן צריבה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אחת התקלות הכי מוזרות שראיתי בכמעט 20 שנים שאני מול המחשב.... מחשב חדש (רשום במפרט) והתקנה חדשה של ויסטה 32 ביט (חוקי) כל קובץ ארכיון שאני מוריד מהאינטרנט, אפשר לראות את הקבצים שבתוכו אבל כשפורסים מקבלים CRC ERROR... כנ"ל לגבי התקנות, אפשר להריץ אותם אבל כשמתחילה ההתקנה מקבלים שגיאה כשלהיא. הקטע המוזר - זה רק עם קבצים שאני מוריד. קבצים שאני מעתיק ממקומות אחרים (CD, כונן אחר וכו') עובדים בסדר גמור! הבעיה בכרטיס רשת שעל הלוח? הדריבר מעודכן... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב כ3 שנים , ולאחרונה הפסיק לעבוד, לא נדלק בכלל. בדקתי את המחשב הבעייה הייתה בספק כוח .החלפתי ספק המחשב נדלק אבל לא עולה מסך שחור לגמרי . הוצאתי את כל הרכיבים מהלוח אחד אחד ושום דבר לא מצפצף . יכול להיות הבעעיה בלוח אם ? אך אני אמוא לבדוק אם לוח תקין או לא ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מיום שבת. כל תוכנה שניסיתי להפעיל הוא אמר לי שגיאה: לא ניתן לגשת לקובץ זה. אז רסטרטי אותו ואז עלה לי מספר כחול שאומר שכונן c צריך להיבדק משום מה הוא נתקע בשלב ה2/3 ב4%. אחרי כמה נסיונות זה הגיע ל100% אבל תמיד כשהמחשב סיים להריץ את הריבועים שבפתיח (המסך של הxp עם הטעינה) אז הוא עשה ריסטרט ושוב ושוב. הבעיה היא שמאז אני ניקיתי אותו והוא בכלל לא העלה בוט אפילו. הוא גם לא משמיע ביפ כזה בהתחלה. מה אפשר לעשות? (אל תשאלו אם שכחתי לחבר איזה כבל כי אני תמיד מתקן אותו לבד פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה בהדלקה של המחשב . אחרי ניקוי של הצלעות והחלפת משחה טרמית הרכבתי את המחשב והפעלתי . הכל היה תקין למשך יום , לאחר מכן הוא לא עלה . עכשיו מגיע החלק המאתגר , ניסיתי כמובן איפוס לביוס (החלפתי את הג'אמפר של CMOS ) וזה לא עזר , הוצאתי את הספק והחלפתי גם לא עזר , הוצאתי את הסוללה וחיכיתי יום שלם אבל ללא הועיל . לאלה מכם שמבינים עשיתי את רוב הפעולות הבסיסיות להעלות אותו אבל אני לא מגיע אפילו לביוס אני מודע לזה שיכול להיות והלוח נפטר אז בלי הערות מתחכמות ...תודה מראש למי שמתייחס ..... אגב אם למישהו יש לוח שתואם לסוקט 478 אני אשמח לקנות ....
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום המחשב בן כחצי שנה כאשר בחודשיים הראשונים בערך עבדתי עם עכבר מסוים (שהשתמשתי בו גם במחשב הקודם) והכל עבד יופי. לאחר אותה תקופה החלפתי עכבר (שני העכברים הם עכברים אופטיים בסיסיים של מיקרוסופט). מאז ההחלפה, פעם ב3-4 שבועות בעת הפעלת המחשב העכבר לא עובד. הוינדוס עולה כאשר סמן העכבר מופיע באמצע המסך אבל אין תגובה מצד העכבר ובתוכנה everest מופיע העכבר כunknown. לאחר הפעלה מחדש במצב הזה, העכבר שב לעבוד כרגיל וגם האוורסט מזהה אותו כעכבר ps/2 סטנדרטי. האם הבעיה הינה בעכבר או שיכול להיות משהו אחר במחשב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
גם לי קורה דבר מוזר מזה שבועיים...... לפני שבועיים לא הצלחתי להעלות את המחשב... הוא הודיע לי על מסך שחור ....ש: drive not ready insert boot disket in A press any key והשמיע קולות של מאמץ כמו איזה אוטו חלוד...... באותו יום לא הצלחתי לפתוח את המחשב. אחרי יום הוא עלה כרגיל..... אבל מאז אני חוששת לסגור אותו והוא פתוח יום ולילה..... אני כן מצליחה לעשות ריסטרט ואין בעיה. אבל אני חוששת לסגור אותו לגמרי. מעולם קודם לכן לא החזקתי מחשב פתוח יותר מיום שלם. האם זה מבשר רעות הקטע באנגלית? או שמדובר על מערכת ההפעלה בלבד. איך משיגים טכנאי כשלא מכירים אף אחד? שלחתי חלק רציני מהחומרים אל תיבת מייל גדולה.......שפתחתי במיוחד..... תודה על כל תשובה........
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
זה מחשב יחסית חדש לכן אני לא יודע מאיפה יכולות לבוא התקלות האלו.. 1.מדיי פעם כאילו הכרטיס קול נדפק, ושומעים ליכלוכים ברמקולים "פטפטפפטטטט פפפ" ממש כמו ברדיו שמשובשת תחנה, הבעיה שזה לא רק ברמקולים אלא גם באוזניות וכו, עשיתי שחזור מערכת לכמה ימים לפני זה וזה הסתדר וחזר לאחר כמה זמן, מה יכולה להיות הבעיה בידיוק..? 2.לפעמים שאני משאיר את המחשב על הורדות בלילה, אני בא בבוקר ורואה את המחשב כאילו עכשיו הדליקו אותו עם המסנג'ר פתוח וכאלו חח... ואני לא מבין מה יכול לגרום למחשב לעשות ריסט שכמעט ולא פתוחות עליו תוכנות במלא,איך אני יכול לדעת מה הסיבה לזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ממש מציקה, המחשב לא רוצה לקבל עוד זיכרון בשאר הסטיקים, יש לי כרגע זכרון אחד של סמסונג ECC 512 אני רוצה להרחיב לעוד זיכרון, אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד הסטיקים המחשב לא עולה ומצפצף, רק בסטיק אחד שהוא תמיד אותו האחד,גם אם אני ישים זיכרון מסוג אחר באותו סטיק שהמחשב כן מוכן לעבוד הוא יעבוד. אז מה קורה פה??? ,הלוח דפוק? אני כבר מת לקנות לוח חדש כי אי אפשר לעבוד היום עם 512 זיכרון. אני יכול לשים 1 גי'גה זיכרון חשבתי על האפשרות, אבל אני רוצה לדעת למה שאר הסטיקים לא עובדים בלאט. TNX
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-