תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק הכל טוב ויפה..ואז יש את המשך שיש שלוש אפשרויות ואחת מהם זה לבחור בכונן וללחות על d כלומר לפרמט את אותו כונן..עכשיו אצלי זה כונן אחד © ושאני לוחת על d אז זה עובר למסך שרשום שמה 3 שורות..ורושם לי בשביל להמשיך לחץ על אנטר..וזה מחזיר אותי חזרה לתפרט של ה3 אפשרויות אם לפרמט... חייב עזרה דחוף..מה הבעיה? צריך ליצור עוד כונן? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה ה HD שלי בנייד הודיע שיש לו בעיה ב SMART מבקש לגבות ולהחליף ואמר ללחוץ F1 להמשך כשאני לוחץ לא קורה כלום. אם אני מוציא את ה HD ומחבר ל IDE TO USB ADAPTER אני מצליח לראות את החומר דיסק נוסף ששמתי במקום נותן את אותה בעיה אני לא מצליח להבין את זה ? האים יתכן שהדיסק יעבוד עם המתאם אבל לא יהיה אפשרי להשתמש בו בתוך הנייד?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם המאוורר של המארז שלי מרעיש מאוד אז הוצאתי אותו מהמארז ובינתיים המחשב עובד בלי מאוורר למארז, בקרוב אני אקנה חדש. השאלה שלי היא אם בינתיים יכול להגרם נזק לחומרה של המחשב שלי? יש לציין שהחומרה שלי די חלשה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קניתי לוח גיגהבייט P35DS3 בלוח חש חיבורים רק ל2 מאוורים+מאורור מעבד איך אני מחבר את שלושת המאוורירים שיש לי במארז (סגיטה)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, הוספתי למחשב (A64) עוד 512MB זיכרון (כרגע הוא עם 4 סטיקים של 256). הזיכרונות היו מאותו סוג בדיוק של הקודמים (MUSHKIN) עם אותם תזמונים.... עכשיו הווינדוס קופא בממוצע תוך שעה מרגע ההפעלה. הרצתי MEMTEST, שלוש שעות והוא לא מצא כלום.... למישהו יש עצות?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי לאחרונה כשאני משתמש בפיירפוקס או כרום עם הרבה לשוניות, המחשב קורס - מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי(ואז עושה ריסט לסדר את זה), או לפעמים מסך כחול בלי פירוט מיוחד חשדתי בזיכרון אז הרצתי כמעט 12 שעות MEMTEST 86 ולא היו שגיאות. הרצתי גם PRIME 95 ולא קרס. כל עדכוני WINDOWS מעודכנים. טמפרטורות בדקתי והכל תקין. יש האטה גדולה מתי שהזכירון מתחיל להיות 60% עמוס ומעלה. WIN 10 ENTERPRISE Q9550 4GB X4 מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ובכן ככה, המאוורר של הצ'יפסט הפסיק לעבוד עם הזמן,הוצאתי אותו והצ'יפ נשאר ללא אוורור תקופה מסוימת ועדיין עבד. לאחרונה לפני כמה ימים קניתי קצת מאווררים ושטויות, במאוורר שקניתי עבור הצ'יפסט לא היה ברזלית שתתפס בווים שיש בלוח אלא קליפסים ובלוח אין חורים להם, הנחתי ואני לא יודע למה שזה לא יהיה נורא אם אני פשוט ידביק עם דבק מגע את המאוורר אל הצ'יפסט ב 2 נקודות מגע קטנות, לא חשבתי שזה אמור להזיק, בינתיים זה החשד היחיד שיש לי ללמה העסק כבר לא עובד. כמו כן החלפתי מאוורר לכרטיס מסך, אבל הכרטיס עובד גם במחשבים אחרים, גם ספק בדקתי עם אחר ועדיין יש בעיה, גם זיכרונות בדקתי עם אחרים ועדיין... מדובר בלוח ABIT עם צ'יפסט 865 וסוקט מעבד 478... הכל נדלק, ארדיסקים,כוננים, מאווררים, מאוורר כר…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הלפטופ שלי (dell) הפסיק לזהות את ההארדיסק החיצוני של segate. עד לפני חודש הוא זיהה אותו בלי שום בעיה. מחשבים איחרים מזהים בקלות את ההארדיסק, והלפטופ מזהה הארדיסקים אחרים. ממש לא בא לי לקנות הרדיסק חדש רק כדי להעביר אליו הכל, אז בבקשה עזרההה הלפטופ בן שנה כמעט וההארדיסק שנתיים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה JetAudio ועד עכשיו היא פעלה טוב.... אבל לאחר שעדכנתי אותה אני לא מצליח לפתוח (ת'קבצים) כאשר אני לוחץ "דבל קליק" אלא אני צריך לעשות "פתח באמצעות"... איך מחזירים למצב הקודם??
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי לכולם מפרט המחשב לוח אם של ati ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN מעבד 3 גיגה כפול ליבה של אינטל הארד דיסק sata /wd 80 גיגה מנסה להתקין מערכת הפעלה xp הן מתקליטור מקורי שיש לי והן מתקליטור גיבוי שהכנתי אך זה לא עולה והרי ההודעה שכן עולה : the entry "ntkrncmp.exe" in the [sourcedusks files] section of the inf file is corrupt or missing. מה אומרת ההודעה הזו ? ה אם צריך להגדיר את הביוס? ובקשתי היא איך אני למרות זאת מתקינה את מערכת ההפעלה תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-