תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי אנל הדראיבר של המצלמה דפוק ואין לי את השם של החברה מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי GeForce FX 5600 XT והמשחקים לא עובדים עליו ואת הווינדוס רואים רגיל.... הוא לא פגום כי החלפתי אותו פעמיים.... עזרה בבקשה!!!! ???
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום... אחי הגדול העביר את המחשב לחדר אחר, אחרי ההעברה, כשחיברנו את כל הכבלים מחדש, כולל הכבל של המסך, המחשב נדלק ואני גם יודע שהווינדוס בגלל הרעשים מהרמקולים, אבל המסך עצמו נשאר עם הודעת NO SIGNAL. ניסיתי לחבר את אותו מסך למחשב השני שיש לי בבית, והוא עבד, ניסיתי לחבר מסך אחר לאותו מחשב לא טוב, וגם הוא לא עבד, סימן שהבעיה היא במחשב עצמו. יש לציין שהכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח אם. בכל מקרה חיזקתי את כל החיבורים וזה לא עזר, הוצאתי את כל כרטיסי הPCI וגם זה לא עזר. אפילו חיברתי איזה כרטיס מסך ישן באחד מחריצי הPCI וניסיתי לחבר אליו את המסך וזה לא עבד. ניסיתי גם לנתק את ההארד דיסק והסידירום וכונן הדיסקטים, גם זה לא הניב שום תוצאות ואפילו צפצופים לא היו. הפעם היחידה שהמחשב צפצף …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה בסאונד במשחקים, בכל שאר יישומי המחשב הסאונד פועל כרגיל... מה גם שבמשחק אחד (CIV:C) הסאונד כן פועל והכל טוב ויפה כשעשיתי Uninstall לדרייבר של הכרטיס קול (משום מה =/) משחק שעבד לי בלי סאונד שגם עכשיו אמור לפעול לי בלי סאונד עשה לי הודעת שגיאה שהמשחק לא יעבוד טוב בלי סאונד אבל עד עכשיו זה עבד בלי סאונד! זה לא מהכרטיס קול... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?!!? אני כזה נוב בעינייני חומרה , טוב לא כזה נוב ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאד מאד מאד מאד מאד מאד מעצבנת במחשב אני משתמש ב KAZAA או E מיול לא משנה מה !! אני מוריד כל הזמן דברים בנפח של700 מ"ב ויותר !! אני משאיר את המחשב דלוק כל הזמן אז יש לי פתאום רייייייייסט !!!! במסך כחווול ! (ניסית אי אפשר להיפטר ממנו) אני יכול לחיות עם המסך הכחול אבל לא פה הבעיה הבעיה היא כאשר אני מגיע בהורדה עד 500 או 699 מ 700 מ"ב קורה לי ריסט ופתאום אני מפעיל את המערכת ופשוט הקבצים אינם !!! אני מגיע ל 500 מתוך 700 ופשוט יש לי ריסט והקבצים אינם מה לעשות זה תמיד קורה לי אני משתגע !!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי MICROSOFT INTELLI EXSPLORER 1.0A הוא מתחבר דרך USB והשבוע הוא חזר לעשות בעיות, להתנתק ולכבות כך שהפתרון החידי שפותר את זה הוא לנתק אותו מהמחשב ולחבר מחדש. הבנתי שיש אפשרות לפתוח את העכבר ולהלחים את החוטים שלו מחדש, אני אשמח אם מישהו יסביר טיפה יותר בפירוט מה צריך לעשות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב חדש מסוג פנטיום 4 מגה הרץ2.8 והתקנתי עליו מערכת הפעלה XP. מהמחשב הישן העברתי 3 חומרות: 1) מודם (בעיקר שביל לשלוח פקסים) 2) כרטיס טלוויזיה 3)סורק לצערי הרב אני לא מומחה גדול במציאת דרייברים נכונים לכרטיסים הנ"ל ועקב כך אני לא מצליח לתפעל את החומרה . אודה על עזרתכם במציאת הדרייברים לפי הפרטים שהיו רשומים על הג'וקים של כל כרטיס ושאותם רשמתי: 1) מודם. 56K. הפרטים שרשומים על הג'וק: RS56/SP-PCI R6793-11 ROCKWELL 98 9909 B77101.8 MEXICO 2) כרטיס טלוויזיה (ניתן לראות טלוויזיה אבל לא שומעים קול. בבדיקה התברר לי שדרייבר הקול לא מוגדר) AVERMEDIA TVCAPTURE 98 BT878KHF 25878-12 CA1918;8 9920 KOREA 3) סורק שקניתי בשנת 1996 וכבר במערכת הפעלה XP אך עכשין אני לא…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כותרת פסדר ? יופי... ידידה שלי רכשה צורב חדש LITEON 52-32-52 לפני כשלושה חודשים, בימים האחרונים היא התלוננה על כך שהצורב לא צורב - כמשמעו בתהליך הצריבה הצורב "נתקע" ומפסיק לצרוב כשהוא ב-4% בערך. הגעתי אליה היום לבדוק את העניין. דבר ראשון כאמור בדקתי הינם החיבורים הפנימיים - /\ פסדר שנית בדקתי כי הצורב מותקן כראוי, עובד על DMA ואף הסרתי את ההתקן בכדי שהמערכת תזהה את הצורב מההתחלה - /\ פסדר שלישית ניסיתי להריץ בדיקות סימולציה לצריבה, הוא עבר את הסימולציה אך כאמור התעקב ב"סגירת" הדיסק (AUDIO\DATA) בסוף, הלכו כבר כ-10 דיסקים על ניסיונות צריבה כושלים. תוכנת הצריבה הינה עדכנית ואף הותקנה מספר פעמים לווידוי כי אין זה כשל תוכנתי - Nero 6.3.0.0 הצעתי לה מספר דברים: - למ…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי כונן קשיח חדש, Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD. הכונן הזה החליף את הכונן הישן שלי של Fujistu בעל 5400 סל"ד ו-15GB. הבעיה שלי היא שהביצועים של הכונן החדש פשוט נמוכים והוא מאוד איטי, אפילו יותר מהקודם. כפי שניתן לראות באתר של IBM (יצרנית המחשב שלי) המחשב שלי תומך תמיכה מלאה בכוננים של עד 127GB. לינק מצורף: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/DETR-3ULLPZ.html (שלי: 2173). הבעיה שלי היא כנראה ב-BIOS. בביוס עדיין כתוב משום מה שהכונן המותקן הוא ההוא של ה-15GB למרות שה-80GB מותקן. שיחקתי עם הג'מפרים, עשיתי פורמט ושום דבר לא עזר. אמרו לי שכדאי לי לעדכן את הביוס אבל אני לא מוצא שום עדכון. הלוח שלי הוא IBM 2178B3G וגירסת הביוס היא PJKT31AUS. מ…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי (פנטיום 3) הדלקתי אותו ופתאום שהוא מנסה לעשות דיטקטינג (זיהוי סידי , הארד דיסק וכו') אז הוא מנסה לזהות את ההארד דיסק ומתחיל לצפצף כמו משוגע.. ושאני מוציא את הכבל של ההארד דיסק הוא ממשיך לזהות את הכוננים האחרים ולא מצפצף. אז נראה לי שהבעיה שלי היא מההארד דיסק ואם כן למה זה פתאום עושה לי ככה !#$?@ :-\
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אוקי, יש לי שתי cd rom במחשב. אחד של הצורב, ואחד רגיל. הבעיה היא ברגיל, והבעיה היא: מתי שאני לוחץ על הכפתור תפתוח אותו, הוא לא נפתח. (הנורה שליד הלחצן כל הזמן פועלת) מה עושים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום כולם ! התלבטתי בין הפורום הזה לפורום וינדוס ואני חושב שהפורום הזה יותר מתאים אם טעיתי , סליחה תעברי את ההודעה, תודה אוקיי לבעייתנו ! יש לי הארד דיסק 120 ג'יגה 8 מגה באפר JB של WD והשני של IBM 80 ג'יגה לוח אפוקס 8RDA+ הכל מעודכן ביוס+דרייברים של האנ פורס (אם יש עוד משהו שרלוונטי ושכחתי תוכלו להציץ במפרט שלי) אוקי יאז ככה בהתחלה חשבתי שאני לא מצליח להתקין ווינדוס רק בווסטרן אבל מסתדר שהבעיה היא גם בIBM (שאגב מתפקד עכשיו בתור מאסטר ופועל מעולה בלי עין הרע טפו טפו טפו) בכל אופן לאחר מסך הבוט מדיסקמגיע המסך שאומר: Setup now inspecting your Hardware configuration (אולי לא מדויק אבל דומה מאוד) ולאחר מכן יש ריסטראט... למה זה קורה? איך מתקנים !? והאם זה יכול לקרות עקב דיסק מש…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי בעבודה הלך( bad sectors) . לאחר שהתקינו לי מחדש עם הארד דיסק חדש, התמונה באקפלורר בזמן גלישה- מרצדת, מהבהבת. זה קורא רק ב IE . ( זה לא הכבל.)
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אינני יודעת אם אני שואלת בפורום הנכון אבל שאלתי היא זאת: כרגע יציאות הקול במחשב שלי הן אחוריות (בגלל שכרטיס הקול הוא על הלוח) הייתי מאוד מעוניינת לעשות או לקנות פאנל עם שקעי אודיו קידמיים (יש לי במארז מקום לפאנל נוסף) אני יודעת שבלוחות מתקדמים יש גם פאנלים קידמיים. לי יש לוח אינטל ,D845GBV ועל הרמקולים אין שקע אודיו. האם יש אפשרות טכנית לקנות ולחבר פאנל קידמי? הנושא חשוב לי כי אני שומעת הרבה מוסיקה מהמחשב וחיבור האוזניות איננו אלחוטי (אינני מעוניינת להתפשר על האוזניות המאוד איכותיות שיש לי) . כיום חיבור האוזניות מצריך ממני לבצע אקרובטיקה בכל פעם שאני ממעוניינת להשתמש בהם. כשקניתי את המחשב דאגתי שיהיו על המארז יציאות USB קדמיות. שכחתי לבקש פאנל קידמי. מה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב ריסטים פתאומיים זה קורה שמריצים סורק דיסק , או שבמצב שהמחשב מכובה ואז איך שאני מדליק אותו מופיעה הודעת שגיאה בנוסח כזה 0x00000023 , בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרון לא טוב , ובדקתי עם תוכנה לבדיקת זיכרון אך הזיכרון בסדר . חיפשתי במקרוסופט איפה שנמצא ידע בסיסי , וקיבלתי המון נושאים הקשורים להודעת השיאה הזאת . כך שזה יכול להיות כל דבר . משהו יכול למקד את הבעיה אודה לו מאוד על כך . תודה מראש דני
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מקבל חדש על המקום!? כי אני לא רוצה ליסוע עד לפנדה ובסוף שלא יחליפו לי אותו... פנדה עושים בעיות עם הדברים אלה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד P3-800MHz עם דיסק של 6.4G ואני רוצה לקנות אחד חדש של 40G. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי יזהה אותו? הלוח הוא מתוצרת: GA-6vxe7+ GIGABYTE תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-