תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מה קורה פה אתמול נכנסתי ל BIOS והכל היה תקין. מה קרה זה המסך או כ.מסך או אולי לוח אם?? תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ההרדיסק הנ"ל איתי משנת 99 לפני מספר שבועות הוא התחיל להשמיע רעש מוזר מאין צפצוף כזה חלש ומעצבן לא יודע איך להסביר את זה בהתחלה חשבתי שמדובר באחד המאווררים שהחליט להתקלקל ד.א. המחדש בן שנה הארדיסק היה חשוב מדי מכדי שהוא יעבור עם המחשב השני אז הוא נשאר אצלי. בכל מקרה פתחתי הקופסא ראיתי האבק ניקיתי האבק גם מהארדיסק אך הרעש לא פסק האם למישהו יש את התשובה לשאלה מה לעזאזל הרעש הזה מאין צפצוף מעצבן שמסיט את הריכוז לא יודע איך להגדיר אותו אני בטוח שמישהו אי פעם פה שם בסביבה נתקל בכזו בעיה ויודע איך לסדר אותה ואני מעדיף שלא לקנות ארדיסק חדש עד שאני יקנה מחשב חדש (חודש חודשיים) ביינתים אני רוצה לעבוד עם מה שיש על המחשב הזה כדי להעביר אותו לאחי הקטן יש טיפים רעיונות דרישות בקשות משה…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מסך MAG 796 FD2 אני מאוד מרוצה ממנו אבל אתמול קרה משהו מוזר: הוא התחיל להשמיע רעש של צפצןף ארוך(כמו אלה שלפעמים מצלצלים לנו באוזניים) אחרי שכיביתי אותו נפסק מייד הרעש... אם הדלקתי אותו מיד הרעש היה ממשיך אבל אם אני נותן לו "לנוח" חצי דקה הרעש נחלש\ נעלם (לפעמים הוא גם מתחזק שוב) למה הוא עושה רעשים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שלוש שנים לאחרונה החל לבצע reboot כאשר הוא נמצא בחלונות בלי להגיע למסך כחול למרות שהגדרתי אותו להגיע למסך כחול כאשר יש נפילה החלק המוזר הוא כאשר אני מגדיר את המעבד בביוס לפחות מהמהירות הרגילה שלו הוא עובד ללא reboot בעיה נוספת/קשורה- בהדלקה -כל המנורות נדלקות אך למחשב לוקח כ-5 דקות להשמיע את הביפ של לוח האם לעלות לחלונות במעבדה פרקו אותו והרכיבו מחדש ניקו אבק - כלום -הוא בשלו. גם אין סימנים של התחממות. למישהו יש רעיון מה השתבש פה או איך לבדוק מה גורם לבעיה -לפני שאני נאלץ לשלוח יד לכיס להחליף אותו לגמרי? המחשב הוא- לוח אם vh6 abit + מעבד 733 פנטיום .מערכת הפעלה xp home . cdr/w plextor dvd rom שני קשיחים -10 ג'יגה+60 ג'יגה כרטיס מסך -elza geforce 25…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי תוכלו לראות משמאל. המחשב נתקע סתם כך ללא קשר למה שעושים במחשב. ניסיתי להחליף 3 כרטיסי מסך GEFORCE, החלפתי ראם ואפילו את הלוח הקודם שהיה לי ללוח הזה. למה שזה יקרה? תודה לכל עונה. 8)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר את ההרד דיסק הישן של ואז חיברתי אותו בדקתי שהכל טוב מבחינת slave-master אבל בכל זאת שהוינדוס 2000 עולה הוא עושה מסך כחול-התנגשות HELP כל המידע החשוב שםםםםםםםםם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא שומע כלופ ברמקולים עכשיו קיבלתי את הלוח חיברתי מאחור את הרמקולים חיברתי אוזניום אני לא שומע כלום !! צלצלתי לחנות אמרו לי שזה אולי מבוטל דרך הביוס אבל חיפשתי שעה בביוס לא מצאתי מה זה מה מה שם מבוטל משהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים ואני לא יודע למה, אני לא בטוח אם זו בעיה של המסך או של הכרטיס מסך גם... כשאני משחק במשחקים או רואה סרטים אז כל הזמן המסך מעוות קצת, קצת קשה לתאר את זה, אבל נגיד שאתה זז במשחק אז המסך משתנה בשלבים מהירים כלומר התמונה לא מופיעים חלק כרגיל אלה בהדרגה מלמעלה למעטה, ואי אפשר לשחק ככה... כמו שכתוב בכותרת יש לי מסך Hyundai Q17 וכרטיס מסך Sapphire Radeon 9800NP זו לא בעיה של FPS בגלל שהתוצאות ב 3dmark אותו הדבר למרות שהמסך איטי זה גם לא נראה לי הבעיה של האיטיות במסכי LCD, אני מכיר איך נראית הבעיה הזו ומה שיש לי זה משהו שונה לגמרי והרבה יותר חמור... ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עוזר (אני כרגע על 4.1), ניסיתי גם להוציא מהשקע ולתקוע …
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בחרתי באפשרות dma אם זמין גם בדיוידי וגם בצורב הצורב עבר לdma אבל הצורב נשאר על pio 4 מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מחפש דרייבר ל logitech mx-500 דרייבר ספציפי לא הדרייבר הכללי שלהם
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי 3 רכיבים חדשים : כונן קשיח WD 80G 8 מגה באפר. כרטיס מסך ATI 9800 פרו זכרון 512MB 3200 של חברת A-DATA מאז שהתקנתי אותם המחשב קופא לי - כל פעם בזמן אחר : לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא. המסך נשאר על המצב האחרון וכלום לא זז. מה עושים? מה גורם לבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK יש לי norton systemworks ואאוטו פרוטקט של האנטי ווירוס לא מופעל ואני לא יכול להפעיל אותו (כם הEMAIL PROTECT לא עובד אבל זה לא חשוב לי) (וכל השאר כן עובד) מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יום אחד אני מפעיל את המחשב ובהתחלה אחרי בדיקת הזכרון ואחרי שהוא מוצא את הסידי וההרד-דיסק הוא כותב לי שיש שגיאה וצריך לבדוק את ה-hardware monitor בה bios. יש לי את לוח האם הזה- asus p4t533-c עם הביוס המקורי(acpi bios revision 1003) ומעבד intel pentium 4 2000Mhz קיצר אני נכנס לשם power>harware_monitor וליד ה-3.3v voltage+ המתח משתנה בין 2.91V ל-2.92V וזה מופיעה לי בצבע אדום. האם זה חמור? מה גרם לזה? וכמובן איך אני פותר את זה???? :-\ בתודה מראש לכול העוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי התחיל בזמן האחרון (שבועיים שלושה) לעשות ריסטים מעצמו ולהתקע לפעמים.. בדקתי את כפתור הריסט אם הוא תקוע - והוא לא, עשיתי טסט לזכרונות ולא נמצאה בעיה, אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי את הXP מחדש, ועדיין, המחשב ממשיך לעשות ריסטים- בעיקר שאני מתחיל להשתמש בו ונכנס לאינטרנט לבדוק מייל , קאזזה, אקספלורר וכו'.. יש לי פיירוול ואין לי טרוייאנים או וירוסים.. אשמח לעזרה! אילון.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אז בניתי מחשב בשביל מישהו והיה לי ניסיון עם אותו דגם רק לא הE אז קניתי את הE עם זכרון Hynix מעבד BARATON 2500 וכרטיס FX5200 ומה שקורה זה כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר מתחיל להיסתובב ולא קורה כלום(אפילו לא power on test) ניסיתי להחליף את כל החלקים ועדיין לא עבד אז אמרתי טוב ניתן את הלוח שלי ונחליף לוחות אם ואני כבר ייסדר אותו. עכשיו כל החלקים עבדו על שלי (הלא E) ויש לי את המחשב שלי שהוא זהה ברוב וגם כל החלקים שלי לא עובדים על הלוח האם הלוח פגום או שזה משהו אחר?? בתודה דניאל נורמן
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהדפסת תמונות המדפסת לא מוציאה את כל הצבעים....אך אני יודע אם הבעיה בראש דיו או במדפסת? תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תשמעו משהו מוזר שאני צורב דיסקים פתאום הבאפר יורד באמצע הצריבה וחשבתי שבטח הצורב נדפק אבל זאת הבעיה שזה לא יש לי אפשרות בנרו לעשות שהו יצרוב על המקסימום מהירות שאפשר בלי להרוס תדיסק והוא בדק ושינה לי מ 48 ל 24 והדיסקים מתאימים ל 48! והוא רשם: the source speed is slower from the selected בדתי בתוכנה של נרו אם הכונן דפוק וראיתי שבבדיקה של הצורב הגעתי ל 52 בלי נפילה אחת! אז מה הבעיה, הארדיסק??
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב ככה לפני כמה זמן החלפתי אר דיסק מ30 גיגה ל 100 גיגה ועכשיו מאז שהחלפתי יש לי רק בעיות במחשב אני לא מצליח להתקין וינודס xp אני יכול להכניס למשחב שלי רק וינודס מלניום (שזה הכי גרוע שיש ) או 98 (2 גירסאות )משחקים פתאום עושים לי בעיות אני לא יכול להכינס למשחקים וזה ממש אבל ממש מרגיז אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות אז אנשים עם אתם יכולים לעזור לי תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-