עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by gunga_g,

יש לי כונן DVD-RW של NEC דגם: ND3570A... יום אחד הורדתי תוכנת צריבה די מפוקפקת (לא נרו) ומאז המחשב לא מזהה את הכונן... זאת אומרת, יש אותו בDEVICE LIST אבל לידו יש סימן שאלה... והוא לא מופיע ב MY COMPUTER... בדקתי באתר של NEC ואין שם דרייברים... רק FIRMWARE UPDATE... והבעיה היא שאי אפשר להתקין אותם בלי שהמחשב יזהה את הכונן... מה ניתן לעשות במצב הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  3. טוב אז ככה כשאני נכנס למחשב שלי ובודק את הכונן שלי אני רואה שיש לי 6GB פנויים ולמרות זאת כשאני מנסה להתקין משחקים\להוריד דברים לכונן וכד' אני מקבל הודעה האומרת שכמות השטח הפנוי בכונן נמוכה ואני לא יכול לבצע את הפעולה שרציתי מה עושים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  4. שלום, כבר שנים שיש לי כרטיס טלויזיה PCI ישן עם ציפ של BT שעובד מצויין. עכשיו, ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט USB TRUST SpaceCam 120, נראה שההתקנה צלחה אבל יש 2 בעיות. 1. תוכנות שונות (מסנג'ר..) מזהות לי את הכרטיס טלויזיה כמצלמת האינטרנט ומשדר למי שאני עושה איתו שיחה את מה שאני רואה בטלויזה, שזה נחמד אבל לא קשור. 2. פתאום אני רואה בטלויזיה רק שחור לבן. רעיונות? דני

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by ziv123,

צריך עזרה פתחתי את המקלדת בכדי להוסיף לדים אבל החוטים של המקלדת שנכנסים ל usb התנתקו לי משהוא יודע איזה צבעים נכנסים ל d+ d_

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. שלום לכולם, המחשב שלי מבצע Reset מדי פעם, באופן אקראי ובלי קשר לאיזו תוכנה מופעלת באותו רגע. למרות שצריך להריץ את ה-memtest86 הרבה זמן (כל הלילה-למשל), הרצתי אותה פעמיים כאשר כל פעם היתה עם 4 ריצות מחזוריות. בפעם אחת היתה נפילה בבדיקה 6 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. בפעם השניה היתה נפילה בבדיקה 7 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. אני מאמין שאם יש נפילה מסוימת, היא צריכה להיות עקבית ולא פעם כן ושבע פעמים לא. חוץ מהתשובה שצריך להריץ את התוכנה יותר זמן, יש למשהו רעיון או נסיון בנושא ?

8. Started by needleboy,

[ההודעה נמחקה, אין פירסום בחינם!]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by most,

בוקר טוב, יש לי לוח אסוס a7n8x-e deluxe מחוברים פריימרי מאסטר - קשיח פריימרי סלייב - ריק סקנד מאסטר - צורב סקנד סלייב - ריק ניסיתי לחבר קשיח נוסף לסקנד, ג'ימפרתי אותו כמאסטר ואת הצורב הפכתי לסלייב הביוס עולה עם ERROR שלא מחובר כבל 80 פין ונתקע (אבל בביוס הקשיח כן מזוהה בסקנדרי סלייב). מה דעתכם הבעיה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by psxr,

קניתי לפני כמה ימים את העכבר המדובר והכל טוב ויפה עד שאני גולש בavant. בשימוש בavant ההגדרות של העכבר לא תופסות והוא זז כמו עכבר גולה מלפי עשור. בIE FF וסתם שימוש בדברים אחרים העכבר זז טוב מאוד. האוונט זה הדפדפן הרגיל שלי אז בבקשה בלי הודעות של תעבור לFF.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by GREATTHUNDER,

לפני כשבועיים המחשב שלי החליט לא לפעול (לחצתי על הכפתור אבל הוא לא נדלק) לא הייתה שום תגובה, לא מאוררים לא אורות כלום. בדקתי את הלוח אם ואת החיבור של ה POWER SW. אחרי בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה הלוח אם נשרף, הספק לעומת זאת מראה סימני חיים, כשחיברתי אותו ללוח אם אחר (למרות שבאופן מסתורי נדפק לי הדרייבר של הכרטיס מסך במחשב שאליו חיברתי אותו). עכשיו יש לי בעיה, אני רוצה לתקן את המחשב, מה שאומר לקנות לוח אם. יש מצב שיכול להיות בעיה עם הספק שבעצם הספק שרף לי את הלוח אם ואם אני אקנה לוח אם חדש הוא גם ישרף? הספק הוא של ever-power 350W.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by Ben in Black,

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=362P3SGMHOXNK33KCBQXDC6JDB היה לי מסך כחול סעמק מחשב חדש בן יומיים זה קרה באמצע משחק דרך אגב העלתי את ה - minidump שם אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מאוד טוב תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by Sango,

שלום.. יש לי בעיה קטנה במחשב של חבר שלי .. הוינדווס שלו לא עולה אז הוא ביקש ממני לפרמט לו הכל אז הבעיה היא שכשאני מפעיל את הדיסק של וינדווס בזמן שהוא טוען את הקבצים { שלב לפני שאני בוחר כמה מקום יהיה בכל מחיצה } בזמן למטה כתוב "KERNEL DUBUGGER DLL" קוראים מספר דברים: 1. לפעמים זה פשוט נתקע ואז צריך להפעיל את המחשב מחדש 2. רוב הזמן זה כותב שגיעה "FILE ntkrlmp.exe could not be loaded. The error code is 4 ולפעמים זה כותב The error code is 7" Setup cannot continue.Press any keys to exit היה גם פעמיים שזה כן קרא את הקובץ אבל לא ניסיתי "את המזל" ורציתי לעשות REPAIR וזה לא עזר ואחרי זה כבר לא הצלחתי להגיע אפילו לשלב שאני בוחר לעשות בו REPAIR .. עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להחליף …

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by efod26,

שלום, לא בטוח שזה קשור לפורום הנכון, בזמן האחרון המחשב כבה באמצע העבודה. מה זה יכול להיות??

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by shugon,

פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  16. אמרו פה שהתכונה EVEREST טובה אבל אני יכול לראות רק מעלות בדיסק הקשיח... ואני משתמש גם ב speed fan אבל חלק אמרו לי שזה רק למעבדי dual core אז באיזה תוכנה להשתמש ומזה מעלות טובות בין 40-60?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  17. מה לעזאזל? אין לי מושג איך זה קרה... ושום אנטיווירוס שאני מריץץ לא מזהה את זה... ניסתי KASPERSKY 7.0 SPYWARE S&D מה קרה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by BIR,

שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב "לאחרונה כשהמחשב שלי פתוח, הוא לפעמים פשוט נכבה מעצמו מבלי שום קשר למה שקורה ב-Windows. זה יכול כמה דברים לדעתי, או שיש לי בעיה בספק כוח או שיש לי בעיה של תוכנה אבל מסתבר שלא כי פרמטתי את המחשב ועדיין המחשב נכבה לי מדי פעם... מה עושים במצב כזה? ומה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. " זאת הבעיה שלו.. תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by constantine16,

היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by oricoh,

יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. Started by ykg,

יש לי צורב של סמסונג שהוא צורב CD\DVD משהו פשוט שנקנה לפני שנתיים. אני צורב עם Nero 7 ultra edition ובחצי מהפעמים אני מקבל פשוט דיסק ריק. הסימולציה מצליחה והצריבה גם מצליחה אבל אם נכנסים לדיסק רואים דיסק ריק. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. חיברתי כבל רשת למחשב השני ע"י 3 כבלים שמחוברים במתאמים (אולי זה קשור) ברגע ששני המחשבים מחוברים מופיע במחשב השרת מסכים כחולים הקובץ מצורף... עריכה: מה זה אומר- gwausb.sys [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by lordbd14,

הבעיה כזאת דיסקים רגילים CD הצורב צורב בסדר אבל דיסקים של DVD הצורב לא צורב ואחרי שנייה של צריבה מביא שגיאה והורס לי תדיסק הריק של DVD שהכנסתי מישהו מכיר תבעיה? בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by Capsula,

אחיין שלי נכנס עם האופניים במחשב הנייד שלי והמסך נשבר, רואים תמונה אך עם סדקים מעצבנים למעשה אם אני לא אתקן את זה במהרה הלך עלי מה עושיםםםםםם ??? תדה CAP

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. Started by razoli,

שלום יש לי מחשב נייד http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml שאני יכול לשתף עד 224 זכרון לכרטיס מסך (950 בסיסי של INTEL) אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות זאת בביוס (Phoenix) מישהו יודע מה לעשות יכול להיות זשה מתאים יותר במחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים