עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by kobipk,

ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by lader,

שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  4. קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. מה המצב אנשים ?.. יש לי שתי מחיצות במחשב, C ו - D . אני משתמש ב - NTFS (שתיהן) ואני יודע שבגלל שזה NTFS ה - Windows אמור לקחת מכל כונן 68 מגה כי זה NTFS . ב - C זה באמת לקח 68 מגה וגם ב - D אבל יש לי בעיה . התקנתי Norton Ghost 12 (ב - C) והגדרתי שיעשה את הנקודות שחזור שלו בתיקיה Norton Ghost ב - D . עשיתי נקודת שחזור ואחר כך התחרטתי שעשיתי את זה ב - D ורציתי לעשות את זה ב - C . מחקתי את הגיבוי ידנית ומיד הופיע לי בצד, ב - Norton Ghost שאפשר למחוק את זה דרך התוכנה ולא ידני והתוכנה הפנתה אותי לשם . נכנסתי לאן שהתוכנה הפנתה אותי ומחקתי את שאר הקבצים שהוא הכין דרך התוכנה וגם את ה - Job של הנקודת שחזור (יענו כשעושים נקודות שחזור זה כותב בתוכנה מתי עשית את זה, איך קוראים לקובץ,…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by Chamuelm,

אני מנסה להעתיקסרט מתקליטור, מופיעה לי השגיאה הבאה: יש דרך אחרת להעתיק (עם תוכנה...)?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by MrMale,

היי, שלום לכולם אז ככה - לפי משהו כמו שבוע התחילו הבעיות - המחשב באמצע בלי שום אזהרה, סתם ככה, בד"כ באמצע משחקים, ולפעמים ישר אחרי שהוונדוס נטען, בזמנו לא ידעתי מה גורם לבעיה הזאת , רק היום נפל לי האסימון כשאחד המכרים שלי אמר לי שיכול להיות שהמעבד מתחמם יותר מידי והאיתחול הוא אוטומטי כשהטמפ' עולה על יתר מידה וכדאי לי לבדוק את הטמפ' שלו, בדקתי (אחרי שמרחתי מישחה טרמית אחרי שבדקתי וראיתי שכל המשחה שקודמת נעלמה אחרי כל השימוש) וראיתי שהטמפ' הייתה על 37 מעלות צלזיוס, לא יודע ממש עם זה נמוך מידי (אם יש דבר כזה) אבל מאז לא היו לי את האתחולים האקראיים האלה... אבל יש לי עוד בעיה, כשהפעלתי לראשונה את המחשב לאחר מריחת המישחה, המחשב פשוט לט נדלק... היה נטען הביוס היה עולה, אבל לפ…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by constantine16,

מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2 Geforce 7600gt 256 Prinston 2x512 "533" q (Added later)Kingston 2x512 "667" q לאחר שאני מדליק את המחשב הWindows נדלק נורמלי ופתאום לאחר מספר שניות הוא נתקע ומראה מסך כחול

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by razoli,

שלום יש לי מחשב נייד http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml שאני יכול לשתף עד 224 זכרון לכרטיס מסך (950 בסיסי של INTEL) אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות זאת בביוס (Phoenix) מישהו יודע מה לעשות יכול להיות זשה מתאים יותר במחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. היי לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה להעביר שירים לנגן הוא נותן הודעת שגיאה שלא מוצא את הקובץ והתיקיה של הנגן נסגרת ונפתחת מחדש..ואז אני מסתכל וזה העתיק את השיר אבל באמצע השיר שומעים שירים אחרים שהיו לי פעם בנגן : עריכה: נראה לי זה בעיה בחריץ USB 2, שיושב לא טוב

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. יש מפרט בצד... הטמפרטורה של המעבד עומד במנוחה על 48 אבל הטמפרטורה של הלוח אם על 58, זה די גבוה כן? אני ניקיתי את המחשב הכל את המאוררים את המארז אבל שום דבר, הטמפ' אותו הדבר... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by ELHANAN FAISEL,

אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. שלום, קניתי צורב חיצוני Asus ZenDrive U9M ואני לא מצליח לצרוב נסיתי גם דרך התוכנה שמגיע עם בצורב בדיסק וגם דרך הווינדוס וגם דרך תוכנה בשם 'burnaware' בכל פעם הצריבה מתחילה וממש בהתחלה מופיעה שגיאה ללא שום נתון מה השגיאה ובכל פעם שאני מנסה הדיסק הולך לאבדון כיוון שהחומר לא נצרב אבל לא ניתן להשתמש בדיסק כיוון שהמחשב מזהה אותו כדיסק שהוא לא ריק אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by rafi20,

שלום . לפני כמה חודשים השגתי את ידי על nvidia 6800. ושמתי לב בביוס שה aperture size היה מסומן על PCI 64MB אז חשבתי שאני ישנה ל AGP 256 מאז כל פעם (כמעט) שאני עושה ריסט מפעיל מחדש וכ"ו המסך מתכבה עד שה bios startup. מגיע לנקודה כלשהי ונדלק. ניסיתי הכל לשנות בחזרה , לשנות גודל וכ"ו להוציא את הבטריה.. שהוצאתי את הבטריה זה קצת עזר לפי דעתי אבל הייתי חייב לשנות את שעת המערכת וכששמרתי זה שוב נכבה. מישהו נתקל בבעיה שכזו? ה 5200 הכרטיס מסך לפני היה רושם בכל הפעלה שהוא מזוהה על יהיה הביוס. הכרטיס הזה לא רואה שהוא מזוהה. P4S800D Bios Date: 09/17/2004 Rev 1.xx אני חושב שאולי עידכון הביוס יכול לעזור ? קצת דואג לעשות את זה. מקווה שאני שואל בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by maoros,

אני צריך לעדכן את הביוס ל945p-s3. מאיפה מורידים ואיך מתקינים?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by alex125,

שלום חברים אני לא מצליח למחוק קבוף אחד נסיתי את תוכנה שנקראת unlocker גם דרך Safe-Mode לא מצליח זה עדין כותב לי את זה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/j/m/a/a/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200503111314498247/200612252143313824/jh.jpg זה כותב לי שקבוץ בשימוש אבל הוא לא ודיסק לא מלא מה אני עושה ואך אני בודק עם קבוץ בשיומוש או לא תעזרו לי מה אני עושה ???? תודה מראש על עזרתכם

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  17. אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by SHAY951,

לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. המחשב שלי עובד עם 2 HD אחד SATA שעליו יש את מערכת ההפעלה ואחד IDE של DATA. הוצאתי את הלוח אם-מעבד-זכרון-כרטיס מסך וחיברתי למחשב של חבר, שהיה לו HD אחד ATA עם מערכת הפעלה עליו. המחשב כל הזמן קרס שניה אחרי שראו את המסך של ווינדוס מתחיל לטעון... הביוס זיהה את הHD וההגדרות היו נכונות. בסוף שמנו HD ישן של 10GB שעליו יש מערכת הפעלה ואת הHD והכל היה בסדר... כשהחזרתי את החלקים שלי למחשב שלי עם 2 הHD שלי... שוב אותה בעיה כמעט... עכשיו המחשב נתקע כשהוא מחפש BOOT דרך הHD, וכותב או error loading operating system, או disk boot failure. הפעם אין לי HD נוסף ואני בכלל לא רוצה לחבר עוד אחד... רק שזה יעבוד כמו מקודם SATA עם ווינדוס וATA של DATA. בבקשה תעזרו לי מהר אני תקוע פה בלי המחשב הרא…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by assaf990,

משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by weber_d,

התייאשתי מהמשחק הזה !!!!!! עשיתי כל דבר שהמליצו בפורומים לעדכן דרייברים ,להוריד רזולוציה ,להוריד תוכניות ברקע,עידכנתי את הNOD32 ועוד כמה דברים ששכחתי כבר . יש לי P4 3.00GHZ 7600GT AGP זיכרון 1024 הכל רץ !!באמת!! .CRBON FEAR. BF2 .SERIOS SAM הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ובלי בעיה. אני ניגש לCOH הוא עולה מהר וטוב אבל אחרי כמה דק' משחק המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול. :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by neo690,

יש לי צורב DVD. אין לי עוד כונן CD רציתי לדעת כיצד אני יכול לשכפל דיסק? האם אפשר לשכפל דיסק צרוב? יש לי: Windows XP Professional Nero Express ועוד משו.. מה זה אומר "Image Recorder" ? זה מופיע ברשימה של הכוננים תודה!

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  23. הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by Mitikopt,

שלום רב יש לי מחשב נייד, בטעות הוא נפל, ואחרי הנפילה הוא עושה בעיות אם ההרדסיק, לפעמיים הוא מתחיל להעלות וכותב בג'יבריש או מתחיל להעלות ותמיד מפעיל סורק דיסק ואומר שיש כמה סקטורים פגומים. ההרדיסק של חברת IBM. אני יודע שאפשר להחזיר את ההרדיסק למצב כמו שהוא יצא מהחברה אני רק לא יודע מה התוכנה, אני יודע שהתוחנה בישביל הרדיסק מחברת ואסטון דיגיטל היא: DLGDIAG אם תוכלו להעזור לי בבקשה אני השמח

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by ruler_LA,

היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים