תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קורה לי לפעמים, שכאשר אני מדליק את המסך אחרי איזה שעה+ שהוא היה מכובה הוא עושה רעשים כאלה מבפנים.. רעש צורם דק כזה למשך איזה דקה וחצי וזהו הוא מפסיק, זה לא גורם לי לבעיות תצוגה או משהו זה סתם מעצבן.. מישהו יודע מה זה? המסך הוא 795ft + flatron
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאחר כמה חודים טובים קניתי דיסק חדש והעברתי אחד ממה שהיה לי למחשב הקודם שלי ואזז אני בא להפעיל אותו והוא נדלק אבל עושה חלופים של ריסרטים והוא אפילו לא מראה לי את ההתחלה של הביוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיסק עבד יפה מאוד על המחשב החדש-ישן. מה אני עושה ? :-[
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 350 , ומודם usb , והרד דיסק 6 g שיש לו רעש כמו טרקטור , ולפעמים בזמן הגלישה , באתרים מסויימים לוקח לו דקה וחצי בערך עד שנכנס לאתר מסוים , והשאלה שלי היא האם ההרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט .......ותודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב בחופש הגדול (אז לא הבנתי כלום על חומרה) עם זכרון RDRAM ולוח אם רק עם מהירות 400MHZ. המעבד שלי הוא 2400MHZ עם מהירות BUS של 533MHZ ובגלל זה המעבד עובד רק על 1800MHZ. מה אני יכול לעשות כדי שהמעבד ינצל את כל המהירות בדרך הכי זולה? (DDR כאופציה).
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, אבל פתאום המסך שלי מתחיל לרעוד-רעידות תמידיות קטנות שנמשכות כחצי שעה עד שעה!! אז, ממה זה נובע?סה"כ זה מסך מצוין של LG שקניתי אותו לפני שנה(דגם חדש ביותר)!זה ממש מוזר, מה הבעיה? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חיברתי את זה לחיבור הגיימפורט והיה סימן של חומרה חדשה ,אבל כשאני מוסיף את הגויסטיק בהגדרות רשום שהוא לא מחובר. ואני לא מצליח להפעיל אותו.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה. הרכבתי מחשב חדש, מלוח אם ABIT NF7 עם Sapphire Radeon 9600XT 256 MB. מה שקורה זה שפתאום, אחרי איזה 40 שניות, המחשב נכבה... אני לא יודע למה זה קורה. הוא פשוט נסגר, ואני צריך לסגור את הסוויץ' בספק ורק אז הוא מוכן להדלק שוב. מה לדעתם הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני באה להתקין את הדריבר (כי האקס פי לא מזה אותו..) והוא תמיד נתקע באמצע ההתקנה... כתוב : Waiting for audio driver to be ready... ................................. ולא מפסיק ליצור נקודות.. מה אני יכול לעשות?! בבקשה עזרה ! תודה לכולם! :-[
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה: אני, כמו כל גיימר שמכבד את עצמו, מחזיק ברשותי Game pad למשחקי ספורט כמו NBA ו FIFA. *מצורפת תמונה עם מה שכתבתי אבל האקספולרר התרסק אז לקחתי פרינטסקרין כי אין לי כוח לכתוב מחדש....* כל מי שיודע איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהשתמש ב Game port כמו שצריך בבקשה שיעזור עדכון: בתחתית יש תמונות של תחומי הכתובות האחרים... אני מקבל שגיאה שכל תחומי הכתובות תפוסים וזה משגע אותי...
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש לוח giga byte ga-7vaxp http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAXP.htm לאחר שימוש של שנה בערך הלוח עולה עד לזיהוי IDE ושם הוא עוצר ולא מוכן להמשיך לא לביוס ולא כלום ??? גם ניסיון להיכנס לביוס ליפני שהוא מחליט לקחת חופש עלו בתוהו הלכתי להחליף אותו ותתפלאו החליפו לי אותו ביום אחד כלומר למחרת זה היה מוכן אני הולך לקחת אותו ואני מקבל לוח אם חדש באריזה מקורית שמח וטוב לבב הולך ;D להרכיב לו את המחשב והינה בעיה הWINXP עולה ממש לאט לעובד בצורה מעוררת חשד הפעלה מחדש וכניסה לביוס מגלים לי כי המעבד נימצא על 101 מעלות והלוח על 40 מעלות נשמע לי קצת מוזר למרות הAMD גם לו יש גבול והוא מזמן עבר חלף לו :smiley5: נגעתי בהיטסינק והוא …
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
החלפתי את ההיטסינק של המעבד p4 - 2.4 ל sp94 . בשביל זה הייתי צריך לפרק את הלוח. יש לי לוח- GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P לאחר שהרכבתי את הכול בחזרה, המחשב נדלק אבל ישר התכבה. המאוור של המעבד מקבל מתח, ולפי דעתי הלוח מכבה את המחשב כאמצעי הגנה. בדקתי שזו לא בעייה במאוורר - הוא עובד. וגם חיבורים אחרים של מאווררים על הלוח עובדים ויש בהם מתח. האם למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי ציפסט של סיס 740 והכרטיס קול הוא על לוח האם הורדתי את הדרייבר דרך האתר של סיס אך כניראה שהוא לא עוזר והקול עדיין לא עובד אגב אני אחריי פורמט
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב, אז לפני יומיים קיבלתי את המעבד החדש שלי, הרכבתי אותו, הכל הלך בסדר, הדלקתי את המחשב, הוא זיהה אותו כמו שצריך, שם לי את זהזכרונות בדואל והכל על דיפולטס, בעליה של הווינדוס הוא כל פעם עשה ריסטרט כשהוא התחיל לחשוב, אז הבנתי שמשהו עם הזכרונות לא בסדר, הלכתי לביוס העלתי להם מתח מ 2.55 ל 2.65 הווינדוס עלה ועבד, ורק אחרי איזה שעה הוא שוב עשה לי ריסטרט, אז העלתי את המתח ל 2.7 וזה היה יותר יציב, אבל שוב קיבלתי מסך כחול (לחצי שניה ) ואז ריסטרט, עכשיו אני עובד עם מתח של 2.8 לזכרונות והכל פסדר, איך זה יכול להיות? לא עשיתי שום אוברקלוק לשום דבר, הזכרונות שלי אמורים להיות פצצות לגבות והם עושים לי בעיות, דברו איתי אנשים אני לא מבין מה הולך פה, הכל על הדיפולט ואין לי מושג מה הבעיה פה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המודם אני כמעט בטוח! אני גולש לי בכיף והאינטרנט נתקע לי ואז אני חייב לעשות ריסט למחשב כי אי אפשר להתחבר שוב... כשאני מוריד מכל מיני תוכנות שיטוף למינהם אז זה נתקע יותר מהר.. התקשרתי לחברת אינטרנט שלי (WOW) והם אמרו לי שיש עומס על האינטרנט ולכן זה תוקע לי את האינטרנט! אבל אני יודע זה לא! כי לפני בערך חודש אני הייתי בכיף מוריד כל הלילה ואפילו יומיים ברציפות ולא היה קורה שום דבר! הייתי ממשיך לגלוש בכיף! אז בגלל שמהחברת אינטרנט שלי אני לא מקבל עזרה חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פותח את התרא'ד הזה בשביל SUBX שמתקשה כרגע לפתוח נושא בעצמו (הוא משתמש בP1 המסכן.... ) לעניין יום בהיר אחד החלטתי להדליק את המחשב שוב כמו כל יום, רק שהפעם , עכבר הUSB לא נדלק והמודם USB לא "מתקשר" עם המחשב. אחרי בדיקה קצרה היתברר לי שהUSB לא מגלה שום רכיב שמתחבר אליו, אך ההתקנים של הבקר הUSB מופיעים במנהל ההתקנים. עידכון ביוס לא עזר, מתחים מקסימלים באפשרויות הביוס גם לא עזרו, שום דבר לא עזר. ידוע לכם מקרה כזה? יש פיתרון או הסבר? תודה מראש לעוזרים. מפרט: Athlon XP 1900+ w/AGNGA Core @ 2200Mhz + SLK600 w/SmartFan2 ABIT NF7 V2.0 @ 184Mhz 768MB DDR PC3000 @ 368Mhz Leadtek A250TD GeForce 4 Ti4400 @ 375/750Mhz
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לפני שמגדירים דבר הכרטיס אמור לזהות קודם את הטלויזיה והוא לא מזהה ! בהגדרות התצוגה בכרטיסיית המתקדם מסומן X אדום באפשרות הטלויזיה, זה אומר שהוא לא מזהה. (מצורף לכאן תמונה) עשרות פעמים איתחלתי את המחשב חיברתי שוב ושוב מחדש את החיבורים התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך כלום לא עזר ! :-\ הכרטיס הוא R9800 והוא חדש בן 2-3 שבועות, וכל הכבלים הם חדשים ושום דבר לא פגום. יש לכם איזה פיתרון? כבר ניסיתי הכל אפילו בודדתי את החיבור (הבננה צהובה) ורק אותו חיברתי בלי חיבורים נוספים ומיותרים ולא עזר. אשמח אם תציעו לי פיתרונות אפשריים כי אני כבר מזמן אובד עצות בבעיה הזאת. :'( תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-