עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roma,

שלום רב! הבעיה היא כמו שצויינה בכותרת היא שאני לא יכול להתקין ווינדוס. כל פעם זה נתקע במסך שחר(עוד לפני ההתקנה עצמה) ובו כתוב משהו בסגנון SETUP IS CHECKING THE DEVICES... משם זה לא ממשיך. הכנסתי את הדיסקט של MEMTEST וכשהמחשב נדלק וטוען את הדיסקט המסך מתחיל להריץ כל מיני קודים שונים בלי סוף, ולא נכנס לתוכנה עצמה. אם אני מוציא את הדיסקט עצמו אז כונן הדיסקטים מתחיל לעשות רעשים. מה עושים? מה לא בסדר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by Posford,

לא משנה הסתדרתי!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Evergreen,

שלום לכולם, על מחשב חדש (ראו מפרט) התקנתי Windows XP Pro SP1a. מספר פעמים בתוך מספר ימים נתקלתי במסך כחול, כשערכי ה-bugcheck משתנים בכל פעם. בין השאר קיבלתי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וכן יותר מפעם אחת CID_HANDLE_DELETION (שעליו לא מצאתי מידע באף מקום - מייקרוסופט רק מוכנים לנדב את העובדה שהוא מתרחש 'infrequently'. שום מידע אחר). כל הדרייברים וכן ה-BIOS מעודכנים. טמפרטורות המעבד והלוח נראות סבירות (בין 32 ל-40). אין אוברקלוקינג. אין IRQ משותפים מלבד אחד או שניים שבהם השיתוף הוא בין USB להתקנים 'זניחים' (אין לי כרגע שום דבר מחובר באופן קבוע ב-USB). המחשב מוגן מבעיות ברשת החשמל על ידי אל פסק. אנשים טובים, עוצו עצה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי

5. 1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?

6. Started by Street_Fighter,

אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pbl1,

הבעיה הראשונה היא יש לי ווירוס בלאסטר [שזה לא ממש בעיה קשה] ואני מנסה להתקין את האנטי ווירוס של נורטון והוא כותב שיש שגיאה ועושה מעין אנטי התקנה והשני הוא שאני עושה צפייה מרובת מסכים וצג אחד אני רואה סרטים ובצג שני רואים הכול מלבד סרטים [במקום שבו אמור להיות הסרט יש פס סגול עריכה 1: הבעיה הראשונה נפטרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by maxkid22,

כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי ואני מתחיל לשחק משהו אז פתאום יש מסך כחול בו כתוב : IRQL_NOT_LESS_NOT_EQUAL אני יודע שעל הלוח אם שלי(Asus P4S533-MX) יש VGA Onboard ואני חושב שזה התנגשות ביניהם זאת האפשרות היחידה האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by avram,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=62457 אני ממש עובד עיצות ורציתי לעת מה דעתכם אם זה נשמע לכם כבעיית חומרה או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by __MIKO__,

משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר? נ"ב אגב בעבר נאמר לי פה שאין חשיבות לכך שתחת הגדרות מסך מופיע לי plug and play ןלא שם המסך ואין הבדל אך לאחר שהתקנתי דרייבר למסך ועתה רשום הדגם שם, יש עכשיו אופציה ל 100 HZ ב 800-600 מה שלא היה מקודם.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי קיבלתי את המצלמה המעפנה מנטויז'ן. איבדתי את הדיסק התקנה של הדרייברים\תוכנות שלה. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם , ויש שם "דרייבר למצלמת אינטרנט של נטויזן" הורדתי , התקנתי.. המצלמה פועלת בתוכנה מסויימת. אבל שאני מנסה להתכתב עם אנשים ב messenger 6.1 זה כותב לי: לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב.? ??בעיות טכניות מונעות את קיומה של שיחה באמצעות מצלמה כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. ביטלת את ההזמנה להפעיל צפייה במצלמה. ??הפסקת לצפות במצלמה עם X זה ממש מוזר , גם לאלה שאני מנסה לדבר איתם יש 6.1 והמצלמה לא פועלת באותו זמן בשום תוכנה אחרת.. זאת אומרת , היא לא בשימוש. ניסיתי לשנות יציאה של הusb , עברתי …

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by wais,

פירמטתי את המחשב השני שלי, ואז כשניסיתי להתקין WIN XP (לאחר שסימנתי ב BIOS שהוא יקרא קודם מה CDROM) הוא הציג לי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER (ניסיתי דיסקים שונים של WIN) איך פותרים את זה?

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by Oprapc,

יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?

15. Started by AB,

יש לי מיקרופון וחיברתי אותו לחור שצריך....(יש לי במחשב ליד החור ציור של מיקרופון...)....וזה לא עבד ...ניסיתי בעוד כמה חורים שהיו שם וזה גם לא עבד... מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות?...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by satan,

מאז שקיניתי תמחשב החדש יש לי תבעיה הזאת זו בעיה מוזרה וזה קורה במשחקים שאני משחק mohaa וjk. במוהה זה נתקע בדרך כלל אחרי שעה שאני משחק ולפעמים גם חצי שעה אבל זה לא נתקע לגמרי זה רק נתקע במשחק שאני לוחץ על התפריט זה עובד וגם בווינדוס אין שום תקיעות רק שאני במשחק זה נתקע וזה מוזר זה קורה לי לפעמים מסיבות מסיומות למשל שאני spectator ואני זז כזה מתחת לאדמה זה נתקע או שאני עולה בסולם ומזיז תעכבר אז זה נתקע ואפשר לסדר את התקיעה רק על ידי ריסטרט. מוהה זה עוד פחות משנה לי כי שם זה קורה אחרי כמה זמן אבל בjk זה כל הזמן ככה אי אפשר לשחק וזה קורה רק במולטי פלייר בסינגל זה עובד חלק וגם שאני אפילו פותח חדר משלי עם בוטים העכבר עובד רק שאני נכנס לשרת הוא לא עובד ושם גם ריסטרט לא עוזר ואני…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפני שאני מתחיל אני אציין שאני לא יודע אם זאתי בעייה בחומרה או בתוכנה ולכן אני אפרסם את זה בשני פורומים. עשיתי פורמט כהרגלי,בפעם המאה בערך,ותמיד כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את הכונן הראשי ומשאיר לי את הכונן שלא קשור לווידוס. אתמול עשיתי פורמט,והכונן עושה לי מין בעייה מוזרה שכזו,כל פעם שאני נכנס אליו ומסמן קובץ כל שהוא הוא חושב חצי דקה ובזמן הזה תוקע לי את החלון של הכונן [D במקרה הזה]. הוא מתנהג ממש כאילו חיברתי הרדיסקים על כבלים שונים. הכל איטי כזה,אבל רק בכונן די מה הבעייה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Nati0007,

אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by LRa,

הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by Ran B,

אוקי אז ככה, תחילה אציין שזו מצלמה משנות התרפאפו (ככה רושמים?).. היא מתחברת ליציאה הפרללית + היציאה של העכבר (פעם היציאה של העכבר הייתה יציאת מולטימדיה, נראה לי..). היא מצלמה גרועה, אבל עדיין קולטת צבע ואני רוצה לחבר אותה, אז חפשתי דריבר ואומנם מצאתי המון דריברים יחסית, אבל אף אחד מהם לא עובד וכולם של ווינדוס 98/95/ME/2000. ואין של XP. ואני משתמש בווינדוס XP ואני לא מוצא דריבר. אז הפרטים אליה זה ככה : VLSI PPC2 Vision (ltd) camera ואם זה משנה אז המודל נאמבר הוא : vc6453v001 . אשמח אם תעזרו לי לחפש דריבר למצלמה בשביל מערכת הפעלה Windows XP. תודה, רן!

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by e-vol,

שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …

24. Started by moskitos,

שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600XT ואמרו לי שהספק חלש מידי בישבילו מהרגע שהבאתי את המחשב מהחנות ראיתי שהוא זז לאט ויש פעמים שהוא ניתקה וכלום לא עוזר השאלה שלי אם הספק יכול לגרום לזה שהמחשב יעבוד לאט וגם יתקה?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים