תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב , כל המאוורים בפנים עובדים הנורה הירוקה מהבהבת אבל המחשב לא עולה ... אני גם לא מקבל שום ביפים. מה זה יכול להיות? AMD 3200 1GB 7300GS 400W Generic.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים... מצטער.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לפני שבוע ככה הפעלתי את המחשב של אחותי והוא הגיע לשלב שבו הוא טוען את הווינוס ואז הוא עושה ריסט ככה שוב ושוב ממה יכולה לקרות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי לאחרונה החיישנים של הלוח אם שלי נדפקו, ואני מעוניין לדעת (בעיקר מבעלי חנויות) האם יש על זה אחריות? קצת פרטים: הבעיה בחיישנים היא שהטמפרטורות (לוח+מעבד) "קופצות" כל הזמן, גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ - כלומר אפילו שאני לא נוגע בכלל במחשב הוא מחליף טמפרטורות בהפרש של כ-10 מעלות כל שניה(25-35-25-35). הלוח הינו מדגם ABIT IC7 MAX3 ובן כחצי שנה. הלוח מעודכן BIOS גירסה אחרונה - תופעה זו החלה הרבה אחרי עידכון הביוס. בעיה זו החלה לפתע בלי שעשיתי שינוי חומרתי כלשהוא. K.S.P אמרו לי שכל עוד הלוח תקין (ובעיה זו לא מוגדרת כתקלה) - אין להם מה לעשות. מישהו חושב אחרת?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
פין מתח של אחד מכבלי הספק העודפים שבלט מתןך מעטפת הפלסטיק שמגנה עליו נגע בחלק מתכתי במארז. הפין וכמה חוטים סביבו נחרכו, עלה קצת עשן וזהו. המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.יש לציין שהמחשב חדש. האם כזו תקלה שנובעת מפגם ביצור (פין בולט) יכולה לבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ה USB הנייד שלי לא עובד בשום מקום במחשב אבל נגיד התקני USB אחרים כן עובדים כמו מצלמה קוראי כרטיסים SD/MMC וכו' . עכשיו בדקתי וה USB הנייד שלי עובד בשתי מחשבים אחרים ללא שום בעייה ואצלי כשאשר אני מכניס אותו המחשב קופא !!! עשיתי את כל העדכונים מה WINDOWS UPDATE והורדתי את העדכונים הכי חדשים של הלוח אם והמעבד שלי......... מה עוד אני יכול לעשות .....חוץ מללכת לטכנאי ? (יש לי דרך אגב אינטל 2.4,לוח אם של ג'יגה-בייט 8PE667,כ.מסך רדאון 9800 סיראס 256M,ג'גה זכרון פנימי)
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רכשתי את המחשב חדש בלי WINDOWS התקנתי הכל אבל אני מסתבך להפעיל את הWIFI וזה בגלל שאני לא מצליח להוריד ולהתקין את הדריבר אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מהאתר של DELL בדגם הזה יש לי מערכת הפעלה WIN7 32 ביט הדרייבר שאני צריך זה network controler משהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה ברצוני לעשות לו over clocking אך אינני יודע איך (ניסיתי דרך הביוס של המחשב לשנות את המהירות אך אין לי גישה אליו ולא גם לשאר נתוני המעבד. המחשב הוא של חברת NEC ואמרו לי שהחברה חסמה את הגישה לשנות את המפרט של המעבד, ברצוני לשאול אם קיימת דרך נוספת לעשות over clocking מהביוס או דרך תוכנה ספיציפית דרך windows . תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחפש מוש באתר מופיעה לי השגיאה הזו: http://img210.imageshack.us/img210/5963/13038655fw5.jpg למטה בשורה רשום משו על c/wundows/system 32/shdoclc מה זה אומר? איך אפשר לפתור תבעיה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כל הסמלים של הסרטים והשירים שלי הם מוזרים כאלה כמו דף לבן עם תוכניות עליו זאת אומרת שהמחשב לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו ....... אבל כשאני לוחץ על הקובץ המחשב כן נכנס לתוכנה אז מה שאני רוצה בעצם זה שנגיד קובץ של שיר יהיה לו צורה של ווינאמפ וקובץ של סרט נגיד יהיה מדיה פלייר איך עושים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו יש לי כרטיס קול אחד על הלוח ואחד שאני רוצה לחבר כדי שיהיה לי יציאה שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק השגתי כרטיס קול הרכבתי אותו הווינדוסזיהה חומרה חדשה אבל אין לי דרייבר על הצ'יפט של הכרטיס קול רשום AP6400 3D PCI V.2 חיפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק בבקשה אשמח לקבל לינק לכרטיס קול תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, למשל אני נכנס לאתר קשת לראות ארץ נהדרת, את כל המערכונים וכו', בקיצור אני רואה מערכון אחד, מגדיל על כל המסך , או משאיר את זה ברירת מחדל קטן כזה, ואז שמסתיים הסרטון, כל המחשב נתקע לעזעזאל ולרוב דופק מסכים כחולים. (זה גם יכול לקרות במחשב עצמו, שאני מפעיל סרט כלשהו, ופתאום זה גם קורה). העלתי פה שלושה קבצי DMP אחרונים לגבי זה, ממה שהבנתי זה קשור לכרטיס מסך, צריך כנראה לעדכן דרייברים או משהו כזה, אני חיפשתי וחרשתי את כל האינטרנט, אבל לעזעזאל לא מצאתי! אז אם מישהו יוכל להביא לי לינק ישיר לכרטיס מסך GT7600A של ליטידיק 256MB ו128BIT לצורך העניין, אודה לו. (XP PRO SP 2) המפרט של המחשב שלי הוא: 3.0 GHZ פרסקוט עם אובר ל3.6 2GB ראם שלושה סטיקים של קינגסטון, …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ביום שני הזה קניתי מחשב לאחר שבפורום מפרטים נתתם לי המלצה למחשב משחקים. את המחשב רכשתי בחברת אייבורי. כשהצעתי למנהל הסניף את המפרט הוא הציע לי מפרט חלופי עם ספק כוח מאותה חברה אך גדול יותר (500W במקום 400W) וכן זכרונות מחברה אחרת אך באותו גודל (2 GB). כמו כן הוא הציע מארז שונה וכרטיס מסך מאותו דגם ויצרן אך מחברה שונה. הסכמתי ,שילמתי, המחשב הורכב לאחר כמה ימים והבאתי אותו הביתה. חיברתי את כל החיבורים הנחוצים (כח, מסך, מקלדת, עכבר..) והמחשב לא נדלק. במהלך הימים הבאים עד להיום המחשב הצליח להידלק מספר מועט של פעמים שבהן הספקתי להתקין ווינודוס, את הדרייברים הנחוצים ועוד מספר דברים. ביום רביעי,במהלך פעילות המחשב, הוא קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו היום לתיקון במעבדה שלהם באשדוד,…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי 5 דק' בערך המחשב נתקע ונכבה לי המסך( לא עושה ריסטרט)... אבל המארז ממשיך לעבוד כאילו לא קרה שום דבר... משהו אולי יודע מה הבעיה? זה ממש מטריף אותי ... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי אני מנסה לתקן את המחשב של חברה שלי ופשוט הוא עושה לעצמו ריסטים, מה זה יכול להיות??? הערה: התקנתי לה לה דברים ובבילון גם, בקיצור כשבבילון עובד בהתחלה הוא אומר- בעיה שטח האיכסון אינו באתחול או משהו כזה... * יש לי הרגשה שזה בצקטורים בהרדיסק אבל אני לא סגור על זה מה אתם אומרים? או שזה יכול להיות המעבד אבל אני מעדיף לשמוע דעות פה מאנשים... תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כפי שקראתם כבר מהאשכול הקודם הכרטיס מסך ניזוק עקב OC והוא עובד באופן חלקי. רק אם מתקינים את הדריוור שלו ומפעילים אותו דרך מנהל ההתקנים אז יש בעיה ואי אפשר לראות כלום. יהיה לי קונה (כבר היה אבל אבא שלי מתכוון למכור ביותר) ואני חייב לדאוג שהווינדוס יחסום בפניו את האפשרות להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך כמובן שנגיד לו את הנזק אבל אני לא רוצה בכל זאת לקחת סיכון שהוא יתקין ויהרוס את הכרטיס מסך לחלוטין חשוב לי שהוא לא יוכל להתקין במטרה להגן על הלפטופ וזה יהיה כאמצעי בטיחות איך אפשר לעשות את זה? שקלתי התקנת XP אבל בסוף חשבתי על הרעיון הזה מתוך הנחה שיש סיכוי שהוא יחליף לווינדוס 7 ובגלל שהוא לא מכיר את הלפטופ מספיק טוב(למרות שנודיע לו על הבעיה) קיים חשש גדול שהוא יהרוס אותו בגלל …
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-