תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לוח אם במחשב ללוח חדש של Asus, המחשב נדלק והל בסד ולאחר כמה שניות נכבה. בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר, כמו כן המאווררים עובדים כך שהמעבד מקבל קירור. למישהו יש רעיון ? ???
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לבדוק איזה זכרונות יש לי (כי אני לקראת שידרגו), ותוך כדי גיליתי שהמאוורר של לוח האם שלי (ABIT IS7), תלוי לו באוויר רציתי לדעת עד כמה קריטית הבעיה. המאוורר עדיין מחובר בכבל קטן אל הלוח, אך אני לא בטוח שהמאוור עובד קשורה, מלבד זאת, כשניסיתי להדליק את המחשב מחדש גיליתי כי אומנם המחשב עובד, אך הוא לא שולח חשמל אל העכבר המקלדת והמסך שלי אז כרגע אני עובד עצות, זאת העבודה שלי ואני גם די טוב בה, מישהו יכול לעזור :?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פירטתי את המחשב הכל טוב ויפה פרט לכרטיס הקול... אין לי דרייבר שלו או את שם היצרן... וכן, חיפשתי על הכרטיס את השם... איך אוכל להנות מצלילים שוב? פרט נוסף הוא שהכרטיס נמצא על לוח האם כלומר מולחמים אליו.. למה? מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?..
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [D:\Downloads\Mini102805-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntoskrnl.exe - Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 1) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp1.020828-1920 Kernel base = 0x804d4000 PsLoadedModuleList = 0x8054be30 Debug session time: Fri Oc…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מחשב חדש. עדיין באחריות. אלא שאני ממש אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני נותן לחבר'ה מהחנות לחלחל אותי עם סיפורים מכאן ועד עמק הסיליקון... הוא אצלי כשלושה חודשים. מההתחלה היו מסכים כחולים (בעיקר בעת גלישה באינטרנט ו/או שימוש במדיה פלייר), אבל עבר פירמוט אחד די בהתחלה, לכן קבצי הדאמפ הם רק מהחודשיים וחצי האחרונים. לא חושב שזה קשור, אבל כדאי שתדעו שבעת הרכבת המחשב היו בעיות תאימות עם הזכרונות המקוריים (של קורסייר) שגרמו ללופ אינסופי של אתחולים. בדקנו זכרונות חלופיים עד שהגענו לזכרונות הנוכחיים (של טווינמוס דווקא) שאיתם המערכת גילתה יציבות. (הורץ גם memtest פעמיים לכמה שעות טובות...) ניסיתי להתקין בעצמי את התוכנה לניתוח קבצי דאמפ (גרסת ה 64 ביט) אבל משום מה ההתקנה נכשלת ומתקבלת ה…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום כולם מחר אני קונה audigy 2 vulve קיצר יש לי לוח epox 8kda3j איך אני מבטל לו את הכרטיס קול on bord תודה לעוזרים עכשיו עוד שאלה איך הכרטיס בכלליות ראיתי שיצא audigy 4 ועכשיו ה xi-fi האם כדאי לחות ל audigy 4 מה המחיר שלו ראיתי שיש איזה soft moding שהופך אותו ל audigy 4 אם אפשר לינק או הסבר תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה ואין את הביפ של ההתחלה והמחשב לא נדלק.. המנורות ומאווררים דולקים.. זה משו בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/35080282/Mini100106-01.dmp תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כל הסמלים של הסרטים והשירים שלי הם מוזרים כאלה כמו דף לבן עם תוכניות עליו זאת אומרת שהמחשב לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו ....... אבל כשאני לוחץ על הקובץ המחשב כן נכנס לתוכנה אז מה שאני רוצה בעצם זה שנגיד קובץ של שיר יהיה לו צורה של ווינאמפ וקובץ של סרט נגיד יהיה מדיה פלייר איך עושים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קבלתי כרטיס רשת אין לי מושג איזה דגם וחברה, והוא לא עובד - בDEVICE MANAGER יש ETHERNET CONTEROLLER עם סימן שאלה צהוב במחשב אחר יש לי כרטיס רשת אוןבורד שהמחשב מזהה בסדר אבל כשמכניסים כבל הוא לא קולט הארד דיסק: יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס אבל לא בווינדוס. מה לעשות? יש תוכנה שתוכל לזהות אותו ולהציל את המידע?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD-RW של NEC דגם: ND3570A... יום אחד הורדתי תוכנת צריבה די מפוקפקת (לא נרו) ומאז המחשב לא מזהה את הכונן... זאת אומרת, יש אותו בDEVICE LIST אבל לידו יש סימן שאלה... והוא לא מופיע ב MY COMPUTER... בדקתי באתר של NEC ואין שם דרייברים... רק FIRMWARE UPDATE... והבעיה היא שאי אפשר להתקין אותם בלי שהמחשב יזהה את הכונן... מה ניתן לעשות במצב הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-