עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oron_s,

שלום שאני מסתכל ב-cpu-z ב core voltage הוא קופץ האם זה תקין? יכול להיות שיש לי בעיה בספק כוח?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  2. חברי הפורום שלום, רכשתי כונן קשיח מסוג Caviar Green WD30EZRX 3TB. הכונן מוגדר כ-GPT ועובד מצוין ככונן פנימי ומזוהה ע"י מערכת ההפעלה ללא כל בעיה windows 8 64 bit. כאשר אני מחבר אותו לתחנת עגינה התומכת 3TB הביוס מזהה את הכונן וכך גם ה-device manager אך הוא מופיע כ- Unallocated. הדיסק מיועד לשמש כדיסק פנימי בסטרימר ולכן חשוב לשאוכל עדכן אותו, לשם כך עליו לשמש כדיסק חיצוני. אשמח לקבל עזרה תודה טל [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by kip,

היי, מצטער על השאלה הסתומה אבל שום דבר לא עובד.... קיבלתי נייד חדש DELL 510 מחבר אותו מה S-VIDEO ולא רואה כלום בטלוויזיה. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל הוא מסרב!! ברגע החיבור יש רעידה על המסך וזהו!! מי יושיעני מי? לא, גם החברה שלי לא הצליחה לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by serialmaster,

שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , כשאני מנסה לרשום משהו מופיע לי המספר-6 הרבה פעמים ולפני זה כשאני מדליק את המחשב אני שומע נקישות מוזרות. ניסתי לפרמט וזה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by david_borohov,

שלום. בימים האחרונים כשאני משחק במשחקים מסויימים המחשב שלי מתרסק, הוא נתקע ולא מגיב. אין מסך כחול או כלום וגם הוא לא מאתחל את עצמו...פשוט נתקע. אני צריך לאתחל ידנית. שמתי לב שאחרי ההתרסקות, בביוס, המעלות מאוד גבוהות (משהו כמו 55-60). אני מתאר לעצמי שאני במשחק המעלות עולות עוד יותר..מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיך לעזור לי? ד"א, נראה לי שאולי אני יביא את המפרט (המחשב עצמו דיי חדש, בן 5 חודשים) P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM תודה רבה מראש, דוד.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אני מנסה לחבר את הPOWER LED מהמארז Compucase 6A ללוח אם 775Dual-VSTA של ASROCK אבל משום מה זה לא הולך לי. צרפתי תמונה עם החיבורים על הלוח אם, כפתור ההפעלה/RESET/HD LED את כולם חיברתי והם עובדים בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש לי רק שני פינים (בסגול) עבור הPOWER LED, אולם החיבור (הכבל) עצמו שיוצא מהמארז הוא עם שלושה חורים! מישהו נתקל בבעיה דומה? יש דרך לצאת מזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by tsah1982,

המחשב לא מזהה דיסקים של 870 מגה רק דיסקים רגילים של 700

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by rb024,

מחקתי בטעות קובץ ע"י לחיצה על SHIFT + DELETE האם יש אפשרות לשחזר אותו? ואם כן איך? הבנתי ממשהו שאפשר עד 24 שעות או משהו כזה אבל הוא לא יודע איך... עריכה:טוב הסתדרתי... יש תוכנה שנקראת handy recovery ששחזרה לי ת'קובץ

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור הרכבתי מחשב חדש המחשב עובד מצויין וכל מה שנוגע בזה אך כשאר אני משאיר את המחשב ללא עבודה למשך הלילה או פשוט כמה שעות ביום בלי לגעת בו הוא פשוט "חצי נתקע" זאת אומר שהוא ממשיך לעובד אבל רוב התוכנות שאני פותח פשוט נתקעות לא עולות עד הסוף לרוב זה IE (MYIE2) ורק ריסט מהכפתור יכול לכבות אותו ...... השאלה שלי היא כזאת אולי מישהו יודע ומוכן להסיבר אך אני מנתח קיבצי DMP מאחר והתקלה קוראת שאני לא מול המחשב וכמו כן אין שום EVENT אז רציתי לנתח את הקבצים רק שאני לא הכי הבנתי אך עושים זאת בעזרת WINDEBUGGING TOOL כי אני יודע שצריך לתת לו גם איזה סקרפט אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by max74,

שלום לכם ! מחשב שהרכבתי קופא אחרי שמדליק אותו הוא קופא למשך ארבע דקות ,אפילו השעון נעצר ,חוץ מהמקלדת והעכבר,לפעמים יותר מארבע דקות,ואחרי הזמן הזה הוא מתפקד טוב ,בהתחלה חשבתי בגלל שהלוח תומך בזיכרונות DDR2 400/533 MHz והרכבתי לו 667 MHZ ובפורום מעבדים ולוחות אם נאמר לי שזה אפשרי שהלוח יעבוד עם זכרונות 667 וזה לא הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים.קישור של הפרום מעבדים ולוחות אם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314747.0

11. Started by joni,

מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by Impreza,

גשלתי באינטרנט ולפתע המחשב עשה ריסט ולא נתן לי להעלות את הווינדוס, זה רשם שחסר קובץ SYSTEM32\DRIVERS\PCI משהו, או שהוא פגום. זה אמר לי להכניס את הדיסק של הווינדוס (XP) ולעשות REPAIR, אך שאני שם תדיסק, למטה שרשום בהתקנה של הווינדוס כל מיני דברים הוא נתקע אחרי כמה שניות ולא קורה כלום המחשב לא עולה גם בסייף מוד וכל אלה מה לעשות!?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by Balance,

הבעיה התחילה כלפני חודש בכמה משחקים (פעם ב), ועכשיו זה קורה בכל משחק כל הזמן ברגע שאני נכנס למשחק עצמו (לא main menu) המחשב עושה ריסט דוגמה למשחקים שזה קורה בהם l4d2 dragon age just cause 2 זה קורה גם בwindows rating test של win7 ברגע שהתוכנה עושה את הD3D9 Aero Test המחשב עושה ריסט (כשדרייברים של כרטיס מסך לא מותקנים התוכנה מסיימת כרגיל) המחשב שלי: c2d E8400 3.0ghz gigabyte 965p-s3 nvidia 260gtx 2hdd 250/500 antec 500w smartpower v12@19/17 (dual rail) זה לא וירוס/spyware הרצתי 3 תוכנות לכל אחד זה לא בעיה של הארדיסק/זיכרון גם הרצתי בדיקות כל הדריירבים מעודכנים זה קורה רק בכניסה למשחק, כשקורה מצב שהמחשב לא עושה ריסט ממש בכניסה למשחק, אני יכול לשחק שעות ולא קורה כלום יש לציי…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by dudi2002,

העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר? האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה? אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by aker_1,

אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית שפעל בסדר אבל לאחרונה הוא עושה לי מסכים כחולים שפירוט השגיאה הוא 0x0000009c הטכנאי שלי אמור לבוא יום ראושן לקחת תמחשב אבל מה עלי להגיד לו שזו בעיית זכרון אני רוצה להקל עליו כי אני רוצה תמחשב מהר אז מה הבעיה אני סורק כרגע עם memry וללבנתיים אין שגיאות....

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by shaybery,

שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by AVATAR OF PAIN,

שלום הודעה ראשונה שלי כאן בלה בלה בלה הקיצר לפני זמן לא מועט קניתי כרטיס פיירוור דגם(לפחות ככה כתוב על הכרטיס) d72874gc של חברת nec הבעיה: התקנתי את הכרטיס...כן..בדקתי שהוא יושב טוב וחזק..והמחשב לא מזהה את הכרטיס לא קיבלתי דריבר ואני לא מוצא אחד בשום מקום מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  18. אז בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, עשיתי את שאמרו לי (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182861.msg1580135#msg1580135 ). חיברתי הכל כמו שאמרו, ואני לא מצליח להפעיל לא אוזניות (סאונד), ולא מקרופון. אמרו במניואל לעשות משהו בהגדרות של הקול ועשיתי וזה לא עוזר. צריך לעשות משו בביוס? בבקשה עזרה... תודה..

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by chenzige,

בזמן שאני צופה בסוג סרט מסויים למשל באתר של קשת בקטעים שיש שם... יש צבעים מוזרים... בעבר תיקנתי הבעיה אך אינני זוכר איך עשיתי זאת יש לי מסך LG 19 LCD רחב וכרטיס מסך RADEON 1600 PRO איך מתקנים זאת זה בעיקר בסרטי WMV תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by highlander,

אני מתכנן לקנות מחשב עם לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600, והארדיסק עם חיבור SATA. האם אני אוכל לחבר בנוסף אליו את ההארדיסק הישן שלי שהוא למעשה עם חיבור IDE? אם כן, האם צריך להגדיר משהו מעבר לחיבור? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by the king2006,

שלום ... אני מנסה להתקין וינדוס עכשיו אני בטוח שהבעיה לא בדיסק או בסי די רום כי החלפתי סידי רום והדיסק עבד על מחשב אחר כשאני מנסה להתקין תוינדוס הוא נכנס לבוט ונתקע שםם יכול להיות שזאת בעיה בהארד דיסק??? תודהה

22. קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(DDR266)(256M) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) גם בWINDOWS) כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם משהוא יכול להסביר לי למה זה לא עובד שיכתוב פה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by hazkel,

שלום ידידים. יש לי מחשב ובו בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. מערכת ההפעלה מותקנת על כונן SATA שמחובר לבקר SATA PCI. שני דיסקים SATA אחרים מחוברים ישירות לבקר שעל הלוח. מערכת ההפעלה עולה כשורה והכל בסדר, אבל כשאני מנסה לגשת לקובץ שנמצא על אחד מכונני ה-SATA האחרים (שמחוברים ללוח), אני נתקל בשיהוי מעצבן של כשניה. יש למישהו מושג למה ומדוע זה ככה ואיך אפשר לפתור את זה? אנא בטובכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים