תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס הזה אתמול עכשיו חיברתי אותו למחשב פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים שנתנו בדיסק עכשיו התקנתי את המשחק COD 4 סתם ליראות איך הוא ופתאום זה קופץ לי: התקנתי עוד משחק ליראות אם זה בעיה רק שם אבל לא עוד פעם קפץ לי הדבר המוזר הזה הוא לא נותן להכנס למשחק אחר כך ניסתי להוריד דרייברים חדשים ושאני מנסה להתקין אותם הוא לא נותן קופצת ההודעה הזאת: חברה אני לא יודע מה לעשו עד שקניתי כרטיס חדש כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה לוח אם חדש מסוג GA-Ma69gm-s2h המבוסס על AMD 690 שהחליף את לוח האם הישן שלי שמת. המפרט שלי כלל וכולל כרטיס מסך של POINT OF VIEW המבוסס על 7100, כרטיס TV של WINFAST, דיקס קשיח, צורב DVD, ואחד ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. בבואי להתקין את מערכת הפעלה XP התחילו הבעיות. המחשב עולה לעיתים, אך לרוב לא, וגם כשעולה מופיע מסך כחול ללא כל זיהוי מיוחד, אשר לאחריו לעיתים לא ניתן להעלות את המחשב (אין זיהו של הדיסק הקשיח). יש בעיות הלתקין חלק ניכר מהדרייברים. תשאלו למה אני חשוב שהבעיה היא בכרטיס המסך (או בקשר אליו למעשה) - כאשר אני מפעיל את המערכת במצב VGA לרוב העבודה יותר נקיה, וכמעט ואין תקיעות. יש רעיון לפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הנ"ל : מעבד 2.8G INTEL לוח MSI 865P זיכרון 1G קינסטון כרטיס מסך 6200 כשאני מפעיל משחק מסויים (קונג פו פנדה המחשב נתקע לי על ההתחלה ) יש לי בבית עוד מחשב שאיתו אין בעיות עם המשחק : מעבד XP2400 לוח של גיגהבייט כרטיס מסך AGP GS7600 זיכרון 1 גיגה הפעולות שעשיתי : פירקתי את הכרטיס מסך GS7600 מהמחשב התקין (AMD) והתקנתי אותו על האינטל הפלא ופלא הכל עובד אפילו רץ במחשב של ה MSI !!!!!!!! הדבר המוזר הוא שלקחתי את הכרטיס מסך הפשוט יותר (6200 ) מהמחשב ה MSI והתקנתי אותו על ה AMD 2400 והמשחק גם עובד !!!!!!!!! האם יכול להיות שהמחשב AMD 2400 יותר חזק מאינטל 2800 MHZ ?????? או שהלוח של MSI תקול ?????
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: http://up40.siz.co.il/up1/ad4kyi0djdmz.jpg לא נותן לי להכנס לוינדוס לפעמיים זה מכניס אותי לוינדוס אבל אחרי כמה זמן זה מגיע לי שוב לזה. אני חושב שזה קשור לכרטיס רשת אבל אני לא בטוח מה אני אמור לעשות עזרה בבקשה . תודה מראש לכל מי שיעזור D:
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש לפני כשבוע ואמרו לי שיש בעיה במפרט שלי ולא ניתן לעשות RAID בגלל שהצורב שבחרתי בחיבור SATA הלוח אם הוא GIGABYTE EP45-UD3LR האם זה נשמע לכם הגיוני?? הם אמרו שמערכת ההפעלה לא מזהה את ה RAID. חשוב לציין שניסו גם VISTA וגם XP. לי זה ממש לא נשמע הגיוני, הם אמרו שהם ניסו עוד 5-6 לוחות אם ואף אחד מהם לא עבד. וברגע שניסו לחבר צורב בחיבור IDE המחשב עלה ולא היו בעיות מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברים, יש לי בעיה שקורה לי מאז הפרמוט האחרון. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php8MZ1pK.jpg בזמן שאני משחק COD4 והמשחק מאד מאט. והכרטיס מסך מגיע לאיזור ה100C לפעמים. ואיזורים בלוח גם הם עולים לשמיים. מה לעשות? (לא עבר OC אף פעם)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם ! מחשב שהרכבתי קופא אחרי שמדליק אותו הוא קופא למשך ארבע דקות ,אפילו השעון נעצר ,חוץ מהמקלדת והעכבר,לפעמים יותר מארבע דקות,ואחרי הזמן הזה הוא מתפקד טוב ,בהתחלה חשבתי בגלל שהלוח תומך בזיכרונות DDR2 400/533 MHz והרכבתי לו 667 MHZ ובפורום מעבדים ולוחות אם נאמר לי שזה אפשרי שהלוח יעבוד עם זכרונות 667 וזה לא הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים.קישור של הפרום מעבדים ולוחות אם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314747.0
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חברי ם , קניתי מדפסת HP חדשה שהיא אלחוטית , מנסה להגדיר את המדפסת דרך האפליקציה בנייד HP SMART אך מאיזו סיבה האפליקציה לא מזהה את המדפסת איך אתם יכולים לעזור ? האם מישהו מביניכם נתקל בבעיה זו ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
אז יש לי עידן+ שאני צריך להריץ עליו סרטים עם DOK אין אותו לידי כך שאני לא יכול לנסות ולבדוק איך יוצא אני חייב שייצא טוב (יש לי את הדגם INNOVA) השאלה שלי אם יש לי סרט 1080P קול DTS (מה שלא נתמך) ואני ממיר את זה עם AVS לAVI (אני לוחץ על TO DVD לא TO AVI) זה מספיק? העידן+ יקרא את זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תראו... בכל משחק שאני משחק יש פתאום תקיעה של המשחק לאיזה 8 שניות ואז זה חוזר וזה בכל משחק ככה... בזמן ה7 שניות האלו אז גם איזה 2 שניות אין קולות ואז זה חוזר. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות במשחק וזה עדיין עושה את זה. בעבר זה לא קרה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתןח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כל הסמלים של הסרטים והשירים שלי הם מוזרים כאלה כמו דף לבן עם תוכניות עליו זאת אומרת שהמחשב לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו ....... אבל כשאני לוחץ על הקובץ המחשב כן נכנס לתוכנה אז מה שאני רוצה בעצם זה שנגיד קובץ של שיר יהיה לו צורה של ווינאמפ וקובץ של סרט נגיד יהיה מדיה פלייר איך עושים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב שהוא לא מצליח להעלות ווינדוס כל פעם שהוא מתקין מופיע לו לפני עליית הווינדוס שקובץ דפוק וצריך לעשות תיקון לווינדוס אז אני חשבתי ישר זיכרון ואז הוצאתי את הזיכרון ולב הפלא עבד (שמתי אחד משלי ) עכשיו רק כדי לבדוק משהו שמתי את שלי ואת שלו ביחד והמחשב עצמו לא עבד עשה ציפצופים שקשורים בדרך כלל לזיכרון או כרטיס מסך הוצאתי את שלו ועבד שוב אחר כך לקחתי את שלי ושמתי בסלוט השני (ללוח שני סלוטים של זיכרון ) ולא עבד יכול להיות שהסלוט דפוק או הלוח עצמו או שזה הזיכרון פשוט וזהו די בטוח שהזיכרון דפוק כי שמתי אצלי והמחשב לא עלה עשה את הציפצופים מה לדעתכם הבעיה
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס פנטיום D, התקנתי WINDOWS וכל התוכנות הנלוות ביומיים הראשונים הכל עבד בסדר, אולם עכשיו כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים שיש איזשהי תקלה. יש איזו תוכנה או משהו שיכולים לבדוק לי את המעבד/זכרון/לוח לראות שהכל תקין (או לא)?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מבצע Reset מדי פעם, באופן אקראי ובלי קשר לאיזו תוכנה מופעלת באותו רגע. למרות שצריך להריץ את ה-memtest86 הרבה זמן (כל הלילה-למשל), הרצתי אותה פעמיים כאשר כל פעם היתה עם 4 ריצות מחזוריות. בפעם אחת היתה נפילה בבדיקה 6 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. בפעם השניה היתה נפילה בבדיקה 7 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. אני מאמין שאם יש נפילה מסוימת, היא צריכה להיות עקבית ולא פעם כן ושבע פעמים לא. חוץ מהתשובה שצריך להריץ את התוכנה יותר זמן, יש למשהו רעיון או נסיון בנושא ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אמרו פה שהתכונה EVEREST טובה אבל אני יכול לראות רק מעלות בדיסק הקשיח... ואני משתמש גם ב speed fan אבל חלק אמרו לי שזה רק למעבדי dual core אז באיזה תוכנה להשתמש ומזה מעלות טובות בין 40-60?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-