עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RazorJunior,

אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by oron_s,

שלום שאני מסתכל ב-cpu-z ב core voltage הוא קופץ האם זה תקין? יכול להיות שיש לי בעיה בספק כוח?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  3. רציתי לדעת אם 4GB של זיכרון ינוצל היטב ב WIN XP כמו ב VISTA או שאין הבדל???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. מוכן לשלם כסף עבור בקירור הזה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. אני מנסה לחבר את הPOWER LED מהמארז Compucase 6A ללוח אם 775Dual-VSTA של ASROCK אבל משום מה זה לא הולך לי. צרפתי תמונה עם החיבורים על הלוח אם, כפתור ההפעלה/RESET/HD LED את כולם חיברתי והם עובדים בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש לי רק שני פינים (בסגול) עבור הPOWER LED, אולם החיבור (הכבל) עצמו שיוצא מהמארז הוא עם שלושה חורים! מישהו נתקל בבעיה דומה? יש דרך לצאת מזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by orgordin,

יש לי 512 DDR2 במהירות 266 מגה הרץ. עכשיו אני יודע שזה לא מהיר ... אני גם מרגיש ככה . אני רוצה לקנות עוד 512 DDR2 אבל במהירות יותר גבוהה למשל 500 מגה הרץ. אז זה אומר שאני מוסיף למהירות השנייה( 266) עכשיו השאל ה זה באיזה מהירות זה יפעל? לפי המהירות הנמוכה או מה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by or2077,

יש לי בעיה והיא--- אני מכניס מיקרופון והמחשב לא מזהה אותו, ניסיתי כמה מיקרופונים אבל לא עובד אז הנחתי שהבעיה היא בכרטיס הקול שלי--- Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller הורדתי דריבר מתאים וזה לא עזר... מה אני יכול לעשות? לא בראש שלי לקנות כרטיס קול :-\

9. שלום. עד לפני כמה ימים המחשב היה נתקע כל כמה זמן. היום גיליתי שכשאני מחבר את העכבר דרך USB אז זה עובד טוב והמחשב זורם. ז"א שהחיבור ללוח אם כנראה לא טוב. אבל עוד בעיה חדשה שהתגלתה היא אחרי שהותקן כרטיס הקול במחשב שעד היום היה בסדר גמור עכשיו אין לי קול במחשב אלא במקום זה יש רעשים מוזרים מאוד. יכול להיות שבכל זאת כל הלוח אם נדפק? יש פתרון? תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. במקרה של ספק חלש, המערכת יכולה להתקע? פשוט המפרט שלי הוא 2.8 ג'יגה פנטיום 4 1 ג'יגה בייט זיכרון 400DDR 6200 256 RAM 128 BIT 80 GB HD 7200 RPM ועוד 2 מאוורים אחד על 80 MM ואחד של 120 והביג טייפון של TT עכשיו כל זה פועל על ספק ג'נרי של חברה מעפנה..יכול להיות בגלל זה התצוגה נתקעת? פשוט עידכנתי ביוס, והכל, ועדיין..אני חייב לדעת אם כן אני יחליף ספק היום!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by max74,

שלום לכם ! מחשב שהרכבתי קופא אחרי שמדליק אותו הוא קופא למשך ארבע דקות ,אפילו השעון נעצר ,חוץ מהמקלדת והעכבר,לפעמים יותר מארבע דקות,ואחרי הזמן הזה הוא מתפקד טוב ,בהתחלה חשבתי בגלל שהלוח תומך בזיכרונות DDR2 400/533 MHz והרכבתי לו 667 MHZ ובפורום מעבדים ולוחות אם נאמר לי שזה אפשרי שהלוח יעבוד עם זכרונות 667 וזה לא הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים.קישור של הפרום מעבדים ולוחות אם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314747.0

12. Started by joni,

מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. טוב שלום. דבר ראשון נתחיל בפירוט הטכני: יש לי לוח אם- Tyan S1854(-A) Trinity 400 והציפ שלו הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A עכשיו לבעיה: הלוח אם תומך ב 4x ( וכן, הגדרתי בביוס enable) וגם הכרטיס מסך שלי תומך ב 4x אבל משום מה הוא תמיד עבד על 2x לא משנה מה ניסיתי לא הבנתי למה זה ככה...חשבתי אולי עידכון ביוס? לא עזר כי הביוס שלי היה עדכני..חשבתי עדכון כרטיס המסך..עוד משהו שלא עזר. ופתאום לילה אחד בעודי מסתכל בaid 32 אני רואה שהציפ שלי תומך רק ב x1 X2 ישר נכנסתי לעצבים והרגשתי מרומה... למה? כי הציפ הזה אמור לספק תמיכה מלאה ב x 4 ! הרי זה הפיצר החדש שלו ( בזמנו שנת 2000). http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/apollo-pro133a.html ואני לא מבין למה הוא עו…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by shaybery,

שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. היי, במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D. כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים? PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default. FSB Bus Frequency LDT/FSB Frequency Ratio CPU/FSB Frequency Ratio תודה מראש, ברוך

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by kob23,

נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by ag43,

של פעם שאני מנסה לצאת למצב המתנה המחשב מודיע לי "מנהל ההתקן של QUICK LAUNCH BUTTONS מונע מהמחשב לצאת למצב המתנה" ניסיתי להתקין דרייבר של HP שאמור לפתור את הבעייה - לא עזר ניסיתי להסיר לגמרי - לא עזר ניסיתי להתקין דרייבירים של חומרה אחרת - לא עזר ניסיתי להשבית את ההתקן - לא עזר המקסימום שקרה זה שקיבלתי מסך כחול במקום הודעה יש לי מחשב HP PAVILION 1351EA אני תקוע עם הבעייה הזו כבר שנה. למישהו יש מושג איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by dj-king,

שלום לכולם! ניסיתי לעשות שידרוגון להורים שלי יש להם מחשב ישן אבל הם מסתדרים איתו לוח של PC PARTNER ישן. גם לא מצאתי את המיספר הסידורי שלו. ויש לי עכשיו לוח של P6F99 FREETECH שמה שנחוץ לי בו זה הכרטיס קול ONBOARD ו ה 3 חריצי זכרון שעכשיו אני גיע איתם ל 262MB מה שכן יש לי בעיה מוזרה יש לי שני כרטיסי מסך הראשון : 3DFX 16MB השני :GEFORCE2 64MB שאגב עובד מצויין על הלוח של ה PC PARTNER וכשאני שם אותו ב לוח של הFREETECH הלוח לא עולה אפילו אין ציפצוף. אבל כשאני שם את 3DFX הוא עולה כמו גדול. ניסיתי להעביר את הצ'יפ של הביוס מה- PC ל-FREE אבל גם זה לא הולך נראה לי שהבעייה היא בביוס ואולי אפשר לעדכן אותו אבל אני לו מוצא איפה ביוס של AWARD PCI\PNP 686 159203291 אשמח נורא…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. בבקשה עזרה למי שיודע ומכיר קניתי מהם תמכשיר הלא כל כך יקר הוא אמור היה לקרוא 23 סוגים של כרטיסי זכרון אני הכנסתי אותו ובדקתי את ה MMC שנמצא ב NOKIA 6600 והוא לא מזהה את ה SD של המצלמה הדיגיטלית שלי הוא זיהה תוך שניות מצטער שאני מבקש עזרה על זה פה אני לא מכיר הרבה אתרים שעוסקים בפלאפונים תמליצו אם אתם מכירים תודה רבה כמו כן לא אורנג לא יורוקום ולא התמיכה אף אחד לא הצליח לעזור ולהגיד לי מה בדיוק הכרטיס שנמצא ב NOKIA 6600 שהוא לא קורא אותו כי המכשיר שלי תומך ב MMC RS MMC RS 4.0 MOBILE MMC וכד.. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by amircx,

היי יש לי כרטיס קול AUDIOGY SE (עלה איזה 250 שח ) ורסיבר של ימהה. הבעיה היא שהעוצמה קצת חלשה ואני מרגיש שכאילו הסאונד קצת חלש ולא מאוזן, זה כרטיס שכתוב עליו 24BIT ... ויש לו מאחורה 4 יציאות בערך האם אני צריך כרטיס קול יותר טוב מזה ? (פעם היה לי את אותה הבעיה והיא נפתרה בזמנו שקניתי כרטיס קול LIVE )

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by iyehuda,

יש לי בעיה במחשב הנ"ל : מעבד 2.8G INTEL לוח MSI 865P זיכרון 1G קינסטון כרטיס מסך 6200 כשאני מפעיל משחק מסויים (קונג פו פנדה המחשב נתקע לי על ההתחלה ) יש לי בבית עוד מחשב שאיתו אין בעיות עם המשחק : מעבד XP2400 לוח של גיגהבייט כרטיס מסך AGP GS7600 זיכרון 1 גיגה הפעולות שעשיתי : פירקתי את הכרטיס מסך GS7600 מהמחשב התקין (AMD) והתקנתי אותו על האינטל הפלא ופלא הכל עובד אפילו רץ במחשב של ה MSI !!!!!!!! הדבר המוזר הוא שלקחתי את הכרטיס מסך הפשוט יותר (6200 ) מהמחשב ה MSI והתקנתי אותו על ה AMD 2400 והמשחק גם עובד !!!!!!!!! האם יכול להיות שהמחשב AMD 2400 יותר חזק מאינטל 2800 MHZ ?????? או שהלוח של MSI תקול ?????

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by gorff5,

שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. עכשיו לאחר שפירקתי את המחשב ונקיתי את כל החלקים החלטתי לשים את המד טמפ' הזה ולהפתעתי גליתי שגם הפינים של ה64 ביט קרובים אחד לשני מאוד בדיוק כמו בפנטיום 4 שונה מה AMD K7 ובספר של המארז כתוב שאין להתקין את זה על מעבדי פנטיום 4 ואפשר על AMD אז כרגע אין לי ממש רעיון מה לעשות חוץ מלשים אותו איפה שהוא היה בהיט סינק הקטע איפה המקום הכי טוב לשים בהיטסינק? פשוט לדחוף אותו בין חריצי הקירור? או שיש משהו יותר אמין?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.