תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי את vtp_5 שהוא בעצם עידכון איקונים של VISTA על וינדוס XP כאמור התקנתי את התוסף לאחר שראיתי אצל בנאדם אחר שהיא עובדת מעולה לאחר יום עבודה התוכנה מעוד מפריעה ומעטה את המחשב ניסיתי להסיר אותה דרך הוספתה והסרה והצלחתי אך בפועל היא לא נעלמה שיניתי בהגדות לא קרה הרבה עשיתי סריקת רוגלות בעזרת adware ועוד תוכנה חינמית באינטרנט לא עזר כלום ביצעתי שחזור מערכת לא עשה כלום השאלה שלי כיצד אפשר לסלק את התוספת מהמחשב תודה לכל העוזרים תומר
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב מסרב בתוקף לזהות את המכשיר! ניסיתי את כלל החיבורי USB וזה לא עוזר. ליתר דיוק, המכשיר לא מזוהה בתוכנה PC SUITE, והתקנתי אותה כמה פעמים מחדש. -קורה מידי פעם שהתוכנה מזהה, אבל לעיתים רחוקות! אשמח לקצת עזרה מכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מחשב בתחילת החופש היה לי איתו בעיות כי השארתי את הכונן הקשיח הישן. עכשיו מפני כמה ימים קניתי כונן קשיח חדש. עכשיו יש משחק בשם Americas Army שאני מנסה להוריד כבר כמה ימים . הורדתי אותו כבר איזה 10 פעמיים ואף פעם לא פעל טוב, אני מתכוון שהמשחק בא בקובץ winZip כזה רגיל 8 פעמיים שניסיתי לשים אותו בקובץ לא הצליח פעמיים כן הצליח אבל בהתקנה הוא אמר לי שהקבצי ההתקנה לא טובים. מפני שקניתי את הכונן קשיח הזה לא הייתה את הבעיה הזאת אבל כן הייתה בעיה בדברים אחרים. עכשיו פירמטתי תמחשב כמה פעמיים החלפתי אפילו דיסק של התקנה מ-SP2 ל-SP1. דוגמא למה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין תמשחק: http://imgsrv.pic4u.co.il/dfc134b2d6dae7764e45bf93c45eaad0030000.aspx דוגמא למה שהמחשב נותן ל…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
פירטתי את המחשב הכל טוב ויפה פרט לכרטיס הקול... אין לי דרייבר שלו או את שם היצרן... וכן, חיפשתי על הכרטיס את השם... איך אוכל להנות מצלילים שוב? פרט נוסף הוא שהכרטיס נמצא על לוח האם כלומר מולחמים אליו.. למה? מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
LG F700P 1280X1024@85Hz@32Bit OSD מאותחל ואחרי Degauss GIGABYTE ATi R9550 Catalyst 5.5 הבעיה- טשטוש ומעין חוסר חדות, וכתוצאה מכך אימוץ העיניים וכאב ראש לאורך זמן. תעלו השערות, בקשה.. בתודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התחלתי ךפרמט את המחשב חזרתי אחרי 20 דקות וראיתי מסך שחור מנסה להעלות והוא כותב לי fail a7vg9n16 מישהו יודע מזה? איך אני מסדר את זה? בהתחלה שפירמטתי הוא כתב לי שהוא לא מזהה רכיב מסויים אם לנסות שוב או לדלג ניסיתי לא עזר אז דילגתי , יש פיתרון למצב? או הלך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום סוני-אריקסון T630 וזה המכשיר הראשון שאני מפעיל בו בלוטות', אז אני לא מבין בזה וגם לא ממש מצליח לי. קניתי אוזנית בלוטות' של מוטורולה, המכשיר זיהה אותה והכל אבל אחרי חצי דקה בidle, המכשיר מנתק את הקשר עם האוזניה. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה? ועוד בעיה, ניסיתי לגרום למכשיר לדבר עם הIPAQ של אבא שלי, הם אמנם מצאו אחד את השני אבל הם רוצים סיסמאות ודירבאלק! לאף אחד מהם אין סיסמא בכלל, לא רשום כלום בחוברות של שניהם. אנא עיזרו לי :'( עריכה: עשיתי עוד איזה ניסוי עם האוזניה ומסתבר שזה בסדר שזה מתנק ברגע שיש שיחה האזניה מתחברת ואפשר לענות. עדיין לא פתרתי את העיניין עם הIPAQ, אם יש פה מישהו עם ניסיון של חיבור מכשירים עם בלוטות', אני אודה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן לא יודע איך, ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועדיין לא מזהה את השני (לפעמים עולה גם אחרי 5 הפעלות מחדש) זה ממש מעצבן כי אתה יודע שזה אמור לעלות טוב אבל משהו נדפק שם עכשיו חבר שלי הביא לי הארד דיסק ישן מאוד (כי הוא קנה של 400) בנפח של 10 ג'יגה (ישן - 28400) ואם אני אפרק את ההארד דיסק שלא …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן אני ממש נואש אחרי שעות ארוכות ומפרכות ללא הצלחה - פשוט לא מצליח להתקין דרייבר לשלט הארור הזה! יש לי rollup2 מותקן בסדר, והתקנתי את העדכון שמייקרוסופט נתנו באתר שלהם (kb912024) וזה פשוט לא עובד!!! הוא כל פעם לא מזהה אותו בdevice manager ומופיע עם סימן קריאה צהוב אני נואש לגמרי וצריך את עזרתכם המנוסה :'([br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 15:02:13 מדהים איך זה שאחרי איזה שעה שאני מבקש כאן עזרה אני מסתדר מצאתי ת'תרד הזה, אחרי שבטיפשותי לא הבנתי איזה סוג רסיבר יש לי(כתוב ממש מקטן מאחורה): http://forum.team-mediaportal.com/ehome_infrared_transceiver_drivers-t29355.html והורדתי את ה-irbus.inf וערכתי אותו וזה עובד תודה בכל אופן ....
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
:'( שלום לכם! ברשותי מחשב שהתקלקל על פי החשד, כתוצאה מתקלה ברשת חשמל הביתית (בבית לא היתה הערקה). אני זקוק להמלצה על מעבדה רצינית ובלתי תלויה אשר תוכל לבדוק מהו הגורם לתקלה של המחשב (האם היתה תקלה מכנית או תקלה כתוצאה ממתח חשמל חריג) ומהו הנזק שנגרם למחשב. בצירוף של הצעת מחיר לתיקון. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
דוד שלי הביא cd rom מהצבא ואני רוצה לדעת אם זה תורב או לא.... איך אני יודע???
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו?? ד"א, יש מצב שהבעיה בכ. מסך?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-