תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המפרט : לוח אם asus p5v800 mx מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK) 1G DDR כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד. יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11 משהו?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול AUDIOGY SE (עלה איזה 250 שח ) ורסיבר של ימהה. הבעיה היא שהעוצמה קצת חלשה ואני מרגיש שכאילו הסאונד קצת חלש ולא מאוזן, זה כרטיס שכתוב עליו 24BIT ... ויש לו מאחורה 4 יציאות בערך האם אני צריך כרטיס קול יותר טוב מזה ? (פעם היה לי את אותה הבעיה והיא נפתרה בזמנו שקניתי כרטיס קול LIVE )
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. קניתי צורב DVD של LG: X 16 Dual layer לא משהו יוצא דופן. השאלה שלי היא פשוטה: מה 2 השכבות (DUAL LAYER) נותנות לי? למה הן מיועדות?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, הBIOS של אחד המחשבים שלי נדפק כנראה. יש לי המון דברים חשובים (אני מקווה שזה הביוס ולא אחד הכוננים הקשיחים שמת) על ההרד דיסקים שיש בו. אני רוצה להוציא אותם, לחבר אותם למחשב אחר ולהעביר את הקבצים מהם אל המחשב האחר. איך אני עושה את זה? ניסיתי לחבר וזה נותן מסך כחול. וסידרתי את הJUMPER לסלייב וגם בBIOS של המחשב האחר שיניתי, עדיין לא פעל. איך אני עושה את זה? מעביר קבצים מההרד דיסקים האלה (של המחשב שלא פועל עכשיו) למחשב אחר? אני ממש חייב לעשות את זה בקרוב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הוספת הארד דיסק עשויה להאט את קצב העליה של המחשב? כמובן שהראשון עם ה - XP עשיתי כ - master והשני slave יכול להיות שעוד הארד דיסק ישפיע על הספק וממילא על המהירות של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב(נייד) עם עליית המחשב הוא עושה מסך כחול ועושה ריסטרת ונישאר במעגל כזה.. המחשב חדש ואין עליו וירוס בטוח זה מחשב שהייתה איתו בעיות כאלה מהיום הראשון והוא הוחזר כמה פעמיים ובכל זאת אני רוצה לדעת עם יש משהו שאני יוכל לעשות כי אין לי כוח להם יותר. דרך אגב הוא כן עולה במצב בטוח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי את המחשב שלי ל amd athlon 64bit 3000+Ghz והחלפתי ללוח אם של asus a8v-mx (הערה : הכרטיס מסך הוא r9600xt 256mb ויש במחשב 1gb ram שגם צורפו) כשאני משחק בקאונטר סטרייק סורס, המשחק מאפשר לי לשחק דקות ספורות ואז המשחק נתקע,כך גם הקול ואז המסך נסגר בצורה מוזרה. המסך הופך להיות במצב כמו שכאשר המחשב עצמו סגור והמסך פתוח... האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה? (עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו) בתודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ב"סד יש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדש הוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזריםש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדשהוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, התמונה שמתקבלת בטלויזיה מלאת הפרעות, פסים וריצודים. כשאני מחבר מחשב אחר לטלויזיה, אין שום בעיה בתמונה שמתקבלת. למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
מספיק רק המדבקה שיש על הצ'יפ?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת הגורם לאיתחול המחשב כאשר אני מחבר למחשב רכיב USB. במחשב יש 6 חיבורי USB2. מערכת הפעלה WinXP SP2 מידי פעם, כאשר אני מחבר דיסק נייד, מצלמה, מדפסת, וכו' לכל אחד מחיבורי ה USB המחשב מבצע איתחול לפתע, לפעמים מיד לפעמים תוך 30-40 שניות. לאחר שהנ"ל עולה בחזרה הוא מודיע שהמחשב חווה תקלה קריטית וכו'... אין מידע מעבר או פירוט ב- Event Viewer . התקלה היא אקראית, כלומר לא קבועה , לא בחיבור USB ספציפי, ולא בחיבור מוצר מסויים. חשבתי אולי על ספק, יש רעיונות/כיוונים נוספים ? האם ישנה דרך לבודד את הגורם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לבדוק איזה זכרונות יש לי (כי אני לקראת שידרגו), ותוך כדי גיליתי שהמאוורר של לוח האם שלי (ABIT IS7), תלוי לו באוויר רציתי לדעת עד כמה קריטית הבעיה. המאוורר עדיין מחובר בכבל קטן אל הלוח, אך אני לא בטוח שהמאוור עובד קשורה, מלבד זאת, כשניסיתי להדליק את המחשב מחדש גיליתי כי אומנם המחשב עובד, אך הוא לא שולח חשמל אל העכבר המקלדת והמסך שלי אז כרגע אני עובד עצות, זאת העבודה שלי ואני גם די טוב בה, מישהו יכול לעזור :?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל, מבקש את עזרתכם בהתקנה, הכרטיס הנ"ל מגיע עם כבל שצד אחד מתחבר לכרטיס וממינו יוציאם 2 צמות חוטים שבקצה של כול אחד יש חיבור נקבה שמתאים לחיבור זכר של הספק השאלה האם לחבר את 2 הצמות לספק כוח
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
LG F700P 1280X1024@85Hz@32Bit OSD מאותחל ואחרי Degauss GIGABYTE ATi R9550 Catalyst 5.5 הבעיה- טשטוש ומעין חוסר חדות, וכתוצאה מכך אימוץ העיניים וכאב ראש לאורך זמן. תעלו השערות, בקשה.. בתודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-