תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן לא יודע איך, ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועדיין לא מזהה את השני (לפעמים עולה גם אחרי 5 הפעלות מחדש) זה ממש מעצבן כי אתה יודע שזה אמור לעלות טוב אבל משהו נדפק שם עכשיו חבר שלי הביא לי הארד דיסק ישן מאוד (כי הוא קנה של 400) בנפח של 10 ג'יגה (ישן - 28400) ואם אני אפרק את ההארד דיסק שלא …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי שטיח ריקוד שמחברים ליציאת ה USB. הבעיה היא שלמשטח יש רצונות משלו, כלומר הוא "לוחץ" עצמאית על מקשים (אני יכול לצאת מהחדר וכעבור זמן מה המשטח ילחץ בעצמו) לפי דעתי הבעיה קשורה לזיהוי שגוי של המשטח או משהו כזה מפני: 1. לפניו היה לי שטיח מדגם פחות טוב שעבד כרגיל 2. אם אני מחבר את המשטח למחשב הישן שלי win 2000 pro - celron 850 הוא עובד כמו שצריך עד עכשיו עדכנתי את הדרייבר של ה USB ושל ה צ'יפסט, וגם הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנת הריקוד המחשב שלי הוא: win xp pro athlon 64 1GB RAM gigabyte k8nf מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה של רעש...אני לא בטוח ממה הרעש הזה.נשמע רעש שהמחשב ממש מתאמץ,ועושה רעשים של התאמצות חזקים. המפרט שלי זה: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר ספק של המארז,וקירור שבא עם המעבד. עכשיו נראה לי שאני צריך לשים ספק יותר חזק ולשים קירור למעבד ולכרטיס מסך כי הכרטיס מסך מתחמם מהר. אני רק משער.אני לא מומחה.בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אם הספק של המארז יספיק למחשב הזה?אם הקירור שבא עם המעבד יספיק למחשב ולטמפרטורה המתאימה כדי לעבוד איתו כמו שצריך?ומה עושה את הרעש הזה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש ללא צורב או כונן CD בקיצור מה שרציתי לקחת את הצורב הקודם שלי [בן חודש]. מה שגליתי לצערי :-[ זה שיש רק חיבור SATA ללוח אם ...מה אני עושה ??
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי 1.5 מחשבים אני רוצה לשלב. האחד, אינטל פנטיום 3, 550 מגהרץ, לוח אם ישן, מהסוג שבו המעבד עומד, ולא שוכב, המחשב עובד, יש בו את כל הרכיבים, וגם דיסק קשיח של 40 גיגה שבו אני משתמש [זה מתקשר בהמשך אני לא סתם מציין]. והשני, אינטל סלרון 800 מגהרץ, ועם לוח אם חדש יותר, שבו המעבד שוכב, ואיתו יש 40 גיגה, ריקים, מפורמטים. אני חדש בתחום החומרה, אך לא דפוק לגמרי. :s05: שאלה 1: שני המעבדים, האינטל פנטיום 550, והסלרון 800. מה עדיף? מה מהיר יותר? מה טוב יותר? שאלה 2: אז אם אינטל פנטיום טוב יותר, אני יכול להכניס אותו ללוח אם החדש יותר, (השוכב)? שאלה 3: נניח ועברתי את השלב של שילוב לוחות האם האופטימליים עם המעבדים האופטימליים, איך אני מוסיף את ה40 גיגה הריקים ל40 גיגה שבשימוש, אנ…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה בכול פעם שאני מאתחל את המחשב הוא כותב לי שהוא מחפש חומרה חדשה ואז הוא מוצא כביכול "כונן דיסקטים" [floppy disk] הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים [יודע שזה מוזר אבל אין] תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שמעו לא ידעתי איפה לתפוח, אם אם טעיתי מצטער. ככה שמעתי לי מוזיקה בסבבה עד שפתאום קפצה ההודעה הבאה שדורשת איזה דרייביר איפה אני מוריד אותה. 10x
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ארדיסק 320 ג'יגה, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה היא זיהתה רק 130 ג'יגה. (XP בלי SPים). על המדבקה שעל גבי ההארדיסק כתוב אכן 320 ג'יגה... עבדו עלי? אני לא מבין משהו? עזרה בבקשה.. תודה, עמרי
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 3, של COMPAQ והוא יום אחד החליט שהוא לא עובד, שמפעילים אותו רואים שיש איתחול ביוס במקלדת אבל הוא לא עושה יותר כלום, ואחרי דקה של פעילות הוא משמיע צפצוף אחד מהיר ושניים ארוכים וזהו אח"כ אין כלום מה לעשות???? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כונן SSD מדגם OCZ VERTEX 2 בקיבולת של 64 ג'יגה. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 ULTIMATE) ומספר תוכנות בודדות נוספות שאין מהוות נתח משקל מהותי. הבעיה היא שסה"כ נפח הדברים על הכונן הם 24 ג'יגה, כלומר אמורים להיות לי בסביבות 40 ג'יגה נוספים פנויים, אך יש לי רק 18 ג'יגה פנויים - כ20 ג'יגה פשוט נעלמו. אשמח לדעת מה לעשות. * המידע הנ"ל הוא לאחר CLEAN אפים וDSKCHK* תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לעיתים כשאני פותח את המחשב שלי יש בעייה מוזרה : המחשב פעיל (חזר משומר מסך), המסך לא ממש נכבה אלא הנורת מסך כאילו חלשה מאוד. אם אני מתקרב קרוב ומתאמץ אני יכול לזהות איפה הסמן של העכבר. אחרי כמה דקות באופן רנדומלי, המסך חוזר עד לסגירה הבאה. גם לא בטוח. לפי דעתי זוהי בעייה כלשהי עם החיווט או עם המגעים. יש דרך לבדוק את זה ? תודה, FearThis.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכונן DVD הנ"ל שכך לפתע הפסיק לקרוא דיסקים. המחשב עדיין מזהה את הכונן ומאחר וניסיתי לחפש פיתרון ברשת, גיליתי שמסונג גרועים לא רק בפלאפונים ויש ל-DVD שלהם בעיות... אני משער שיש סיכוי שהחומרה עצמה עדיין לא נדפקה, אלא זה עניין של קינפוג מחדש. האם מישהו יכול לעזור??
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חברה קמתי בוקר אחד ופתאום הרשת הפסיקה להגיב תראו מה רשום לי בבקשה תעזרו לי..!
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דחוף, דחוף, כנו בקשה אחים שלי, יאללה באלוקים !!! האמת זו לא כזו בעיה דחופה (למרות שאני אשמח לפתור אותה במהרה) ולמעשה כבר הזכרתי אותה בפוסט אחר. אבל החלטתי לנסות ולראות אם אולי למישהו יש פתרון להציע לי. העניין הוא כזה: אני משתמש בכרטיס מסך GeForce4-MX440 של MSI. במשך זמן ארוך (שנה וחצי - שנתיים) השתמשתי ביציאת ה TV-out בלי שום תקלות מיוחדות. לפני חודש בערך, הדלקתי את הטלוויזיה, העברתי ל-AV ולהפתעתי לא קבלתי שום תגובה מהמסך. הטלוויזה עובדת מצויין עם מכשירים אחרים באותה הכניסה (DVD וכו') יש לציין. ניסיתי להסיר את הדרייברים, להתקין מחדש, להחליף את הכבל המחבר בין הכרטיס לטלוויזיה. אך ללא הצלחה. מלבד הבעיה הזו הכרטיס עדיין מתפקד כרגיל (לא מזהיר, בכל זאת כרטיס value מ…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש Geforce 7200 gs וחיברתי אותו למחשב, הפעלתי את המחשב הכל פעל כרגיל, התקנתי את הדרייברים, הוא סיים את ההתקנה הפעיל מחדש את המחשב ומאז המחשב אינו עולה הלד על הלוח דולק, המחשב נדלק, העכבר הכונן תקליטורים והמקלדת נדלקים אבל אין תצוגה במסך ואין צפצוף בביוס בכלל חוץ מהרעש של ההארד דיסק ויש להדגיש שמרוב טמטומי ניסיתי את הכרטיס על המחשב השני שלי והוא השבית גם אותו עם בדיוק אותה בעיה, תצילו אותי בבקשה! זה שני מחשבים ממש חשובים וממש יקרים.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי סט עכבר+מקלדת אל חוטי של Logitech מלפניי חודש בערך. היום העכבר התחיל לעשות לי בעיות הוא מתכבה לי כל פעם ואני מדליק אותו מחדש והוא עוד הפעם מתכבה... אני חושב שזה הבעיה בסוללות אבל המוכר אמר שכל 11 חודש הוא מחליף אצלו את הסוללות אז זה לא נשמע הגיוני שאצלי אחרי חודש או פחות אפילו הן יגמרו. והן היו סוללות חדשות לגמרי מהניילון. **המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה!! אני לא מכבה אותו בכלל יכול להיות שבגלל זה? ואם כן איך אני פותר תבעיה הזו? תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-