תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה להחליף את הצורב הישן בצורב חדש. הבעיה היא כשאני מחליף אותם הוא לא מזהה את הכונן הקשיח (בדקתי דרך הביוס) הכונן הקשיח מחובר ישרית ליציאת PATA הראשית ומכוון בג'מפר לC הצורב מחובר ישריות ליציאת PATA המשנית ומכוון בג'מפר לM הצורב הישן גם היה מחובר בדיוק באותו דרך ובעל אותו ג'מפר. מה לעזזעל הבעיה ? אני כבר משתגע !
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התקנתי 4x1024 מגה לעומת זאת כל 4 הגיגה כן מזוהים ב: bios,cpuz,everest כמו כן עדכנתי ביוס לגרסה הכי חדש שיש באתר: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000235 האם יש פתרון לבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג:JBL ENCOUNTER 2.1 עכשיו כשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (לא עד הסוף, אבל גבוה) הרמקולים פשוט משתתקים! ורק אם אני לוחץ על הכפתור להנמיך או להגביר הם שוב פועלים... ואחרי כמה שניות שוב משתתקים... רק אם אני ינמיך הם ימשיכו לנגן ברצף. למה זה קורה? יש פתרון לבעיה? משהו חומרתי או תוכנתי?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ה USB הנייד שלי לא עובד בשום מקום במחשב אבל נגיד התקני USB אחרים כן עובדים כמו מצלמה קוראי כרטיסים SD/MMC וכו' . עכשיו בדקתי וה USB הנייד שלי עובד בשתי מחשבים אחרים ללא שום בעייה ואצלי כשאשר אני מכניס אותו המחשב קופא !!! עשיתי את כל העדכונים מה WINDOWS UPDATE והורדתי את העדכונים הכי חדשים של הלוח אם והמעבד שלי......... מה עוד אני יכול לעשות .....חוץ מללכת לטכנאי ? (יש לי דרך אגב אינטל 2.4,לוח אם של ג'יגה-בייט 8PE667,כ.מסך רדאון 9800 סיראס 256M,ג'גה זכרון פנימי)
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-כאמור בכותרת- קניתי ספק Tt 410W אחרי שנשרף ספק HEC. לאחר חודש, כאשר הדלקתי את הUPS שהספק היה מחובר אליו פתאום הוא פלט עשן ונשרף. אפילו לא הדלקתי את המחשב... בקיצור- מימשתי את האחריות (אצל זיג זאג) וקיבלתי ספק חדש. עכשיו אני מתלבט איך לחבר אותו. *לUPS מחובר עוד P3 שלא קרה לו כלום. **מחובר עכשיו ג'נרי 250W למחשב שלו שייך הת'רמל טייק (המאווררים לא פועלים והדלת פתוחה.. פשוט הייתי חיב לשחק HL2 ו NFSU2 ) ככה שהUPS כנראה נותן מן ספייק בהתחלה. מה לעשות? האם צריך לחבר דרך הכבל שקיבלתי עם הספק או באיזה דרך? אני לא רוצה שיישרף שוב.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כרגע יש לי על המערכת 3G של RAM על לוח אם של ABIT AB9 PRO בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת בXP אבל משום מה היא מופיעה בויסטה בתצוגה של רכיבי המחשב ויסטה מראה שיש לי 1023mb וכך גם עוד תוכנות.. היחידה שבאמת מראה שיש לי 3G זה CPU-z נראה לי זה באמת משפיע על ביצועי המערכת ולא רק על הנתונים היבשים (הכתובים) מה לעשות? איך אפשר "להראות" לויסטה שיש לי עוד זיכרון מחובר.. לא נראה לי הבעיה במגעים מכיוון שלא הוצאתי את הזכרונות וכד' לפני השדרוג
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הלך לי המחשב הנייד, התחיל להתחמם ואז להתכבות, התחלתי לעשות לו שחזור מערכת הפעלה, ואז הוא נכבה באמצע ואחר-כך התחיל להגיד שהדיסק מלא והוא לא יכול להתקין את המערכת הפעלה. יש בארץ מעבדה שמתקנת אסוסים?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש, פיוניר 107 שמשהוא הביא לי מארה"ב. יש לי בעית צריבה של DVD רגיל ®. הוא צורב בסדר RW וכן CD-R. השגיאה שאני מקבל היא משהוא בסגנון נפל ב- Disk At Once. השגיאה קוראת ממש בסוף לאחר שכל הצריבה הסתיימה. הצורב מחובר לבד על כרטיס הרחבה IDE. השתמשתי בקונקטור האחרון של הכבל IDE וכמו כן הסרתי את ה- jumprer שקובע master/slave . אני משתמש בצריבה בדיסקים הלבנים. תוכנת הצריבה נרו 6 אשמח לקבל רעיונות מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
גיבוי ושיחזור בעזרת norton ghost אם אין לי כונן A איך אני יוצר BOOT ל CDROM תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לפעמים אני שומר תמונות מהאינטרנט או חברים שולחים ואני רואה את זה ולא את התמונה. מזה? למה באינטרנט אני רואה ופה במחשב לא?.?..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, למשל אני נכנס לאתר קשת לראות ארץ נהדרת, את כל המערכונים וכו', בקיצור אני רואה מערכון אחד, מגדיל על כל המסך , או משאיר את זה ברירת מחדל קטן כזה, ואז שמסתיים הסרטון, כל המחשב נתקע לעזעזאל ולרוב דופק מסכים כחולים. (זה גם יכול לקרות במחשב עצמו, שאני מפעיל סרט כלשהו, ופתאום זה גם קורה). העלתי פה שלושה קבצי DMP אחרונים לגבי זה, ממה שהבנתי זה קשור לכרטיס מסך, צריך כנראה לעדכן דרייברים או משהו כזה, אני חיפשתי וחרשתי את כל האינטרנט, אבל לעזעזאל לא מצאתי! אז אם מישהו יוכל להביא לי לינק ישיר לכרטיס מסך GT7600A של ליטידיק 256MB ו128BIT לצורך העניין, אודה לו. (XP PRO SP 2) המפרט של המחשב שלי הוא: 3.0 GHZ פרסקוט עם אובר ל3.6 2GB ראם שלושה סטיקים של קינגסטון, …
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום שאני מסתכל ב-cpu-z ב core voltage הוא קופץ האם זה תקין? יכול להיות שיש לי בעיה בספק כוח?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, מצטער על השאלה הסתומה אבל שום דבר לא עובד.... קיבלתי נייד חדש DELL 510 מחבר אותו מה S-VIDEO ולא רואה כלום בטלוויזיה. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל הוא מסרב!! ברגע החיבור יש רעידה על המסך וזהו!! מי יושיעני מי? לא, גם החברה שלי לא הצליחה לפתור את זה...
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן חברה, קרתה לי בעיה מאוד מוזרה. לפני יומיים, העכבר פתאום הפסיק לעבוד (לא היה אור בכלל), עשיתי ריסט - המחשב עבד, עדיין בלי עכבר, אז ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק - ולהפתעתי לא ניתן היה להדליק. ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המחשב נידלק לפחות משניה, במהלך זמן זה הספק מוציא אור כחול כזה, וכל המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מתחילים להסתובב טיפה, ואז ממשיכים להסתובב עד לעצירה. הספק מפסיק לעבוד. חשבתי אולי הספק זו הבעיה, אבל מסתבר שלא. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר אותו הוא הריץ כמו גדול. חשבתי אולי המתג הפעלה של המחשב הוא הבעייתי - אבל הוכחתי שהוא לא הבעיה, שכן כשאני מחבר במברג את שני הפינים על לוח האם, המחשב נדלק לחצי שניה - בדיוק כמו כשלוחצים על המתג, ואז נכבה. ניתקתי כל דבר שלא צ…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי 5 דק' בערך המחשב נתקע ונכבה לי המסך( לא עושה ריסטרט)... אבל המארז ממשיך לעבוד כאילו לא קרה שום דבר... משהו אולי יודע מה הבעיה? זה ממש מטריף אותי ... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה שתמיד שאני פותח את מהל ההתקנים אני רואה את הדבר הבא: יש לציין שלמרות מה שכתוב עדיין הUSB שלי עובדים ולא נתקלתי בעצם בבעיות כלשהן, מה גם שאני התקנתי את הדרייברים של USB מזמן מה זה אומר? איך זה אמור להשפייע עלי? ןכמובן איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-