תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש עם הארד דיסק 320 ג'יגה של WD וכשאני מתחיל בהתקנת הווינדוס הוא לא נותן לי ליצור partition של כל ה-320 ג'יגה אלא רק של 120. מה הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה ? בתודה, גל
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, כבר שנים שיש לי כרטיס טלויזיה PCI ישן עם ציפ של BT שעובד מצויין. עכשיו, ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט USB TRUST SpaceCam 120, נראה שההתקנה צלחה אבל יש 2 בעיות. 1. תוכנות שונות (מסנג'ר..) מזהות לי את הכרטיס טלויזיה כמצלמת האינטרנט ומשדר למי שאני עושה איתו שיחה את מה שאני רואה בטלויזה, שזה נחמד אבל לא קשור. 2. פתאום אני רואה בטלויזיה רק שחור לבן. רעיונות? דני
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Asus A7N8X-E Deluxe יש לי את הלוח הזה Asus A7N8X-E Deluxe מאיפה אני יוכל להוריד את הדריבר של הSATA שלו ..קישור ישיר בבקשה!! :'(
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי ADSL ופירמטתי, ואחרי שאני לוחץ על החייגן המחשב קופא ל2 דקות. ראיתי פתרון לבעיה הזאת בפורום והייתה לי את אותה בעיה בפירמוט הקודם, אבל לא מצאתי את הדיון. תודה רבה מאוד לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה שתמיד שאני פותח את מהל ההתקנים אני רואה את הדבר הבא: יש לציין שלמרות מה שכתוב עדיין הUSB שלי עובדים ולא נתקלתי בעצם בבעיות כלשהן, מה גם שאני התקנתי את הדרייברים של USB מזמן מה זה אומר? איך זה אמור להשפייע עלי? ןכמובן איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צירפתי קובצי MINIDUMP בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי את המחשב שלי ל amd athlon 64bit 3000+Ghz והחלפתי ללוח אם של asus a8v-mx (הערה : הכרטיס מסך הוא r9600xt 256mb ויש במחשב 1gb ram שגם צורפו) כשאני משחק בקאונטר סטרייק סורס, המשחק מאפשר לי לשחק דקות ספורות ואז המשחק נתקע,כך גם הקול ואז המסך נסגר בצורה מוזרה. המסך הופך להיות במצב כמו שכאשר המחשב עצמו סגור והמסך פתוח... האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה? (עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו) בתודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קיבלתי איזה לפטופ מיושן P2 (ארמנדה למי שמכיר) לא מותקן עליו כלום ו הסידי שלו מת . ניסיתי לחבר לו סידי דרך ה USB (כן יש לו דבר כזה) אבל הוא לא מזהה אותו דרך הביוס חשבתי להוציא את ההרד דיסק ולהתקין עליו דוס פשוט ואז להתקין את הכונן דרך הדוס. קיים דריבר כזה לדוס? למישהוא יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי 512 DDR2 במהירות 266 מגה הרץ. עכשיו אני יודע שזה לא מהיר ... אני גם מרגיש ככה . אני רוצה לקנות עוד 512 DDR2 אבל במהירות יותר גבוהה למשל 500 מגה הרץ. אז זה אומר שאני מוסיף למהירות השנייה( 266) עכשיו השאל ה זה באיזה מהירות זה יפעל? לפי המהירות הנמוכה או מה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום קוראים לי יוסי ואני חדש כאן אני צריך עזרה. קיבלתי לאחרונה את הסידרה המלאה של c&c כולל red allert 95 הבעייה היא שלאחר שאני מתקין את המשחק ואני רוצה להכנס הוא מפעיל את המסך השחור של הכניסה ויוצא חזרה לווינדוס אקס פי . אני מחפש אימולטור שיכול לעזור לי להפעיל את השחק. דרך אגב יש ברשותי dosbox אבל אני לא יודע מה אני אמור לעשות שם אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח . יוסי.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שחיברתי את הצורב למארז גם חיברתי את אחד היציאות חשמל מהספק אליו עכשיו אני לא בטוח שחיברתי את זה נכון. הפלאג עצמו מתאים אבל אני לא יודע אם חיבתי אותו בכיוון הנכון... מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש כדלקמן: Intel Core 2 Duo E6400 Box מעבד זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3P כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E ופתאום הוא זיהה שיש לי FLOPPY (אין לי) והוא עושה בעיות בסגירה אם מישהוא יכול לעזור אני יודה לו ואני לא יודע אם כאן זה הפורום אבל הוא גם טוען שיש בעיה בן הכרטיס מסך למערכת הפעלה XP PRO תעזרו לי בבקשה ???
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהוא די שקט המארז של TT SWING אבל יש לו זמזוםשהוא לא חזק של מן אדוות כאלה שמתחיל ומפסיק בדירות מסויימת ניסתי לעצור את המאווררים שיש לי אבל זה לא מהם הרעש בה בעיקר מאזור של המעבד והזיכרונות ממה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני יודע שזאת אמורה להיות תמיכה לחומרה בלבד אבל אולי בכל זאת זה קשור לחומרה.. הבעיה היא איטיות של המחשב, בדקתי וירוסים וביצעתי איחוי יש למישהו עוד רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
משום מה לפעמים בסרטים (WINAMP\MEDIA PLAYER 11) המחשב עושה ריסט איך שאני מריץ את הסרט... הכ. מסך זה 1900GT עם CATALYST 6.11 והחבילת קודקים K-LITE CODEC PACK 2.80 יש למישהו רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-