עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. צהריים טובים. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. כשאני מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה אני מקבל הודעה שלא זיהה לי את הדיסק קשיח, ואני צריך ללחוץ על f3 ליציאה מההתקנה. יש לי דיסק קשיח בחיבור של sata. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייברים של ה-sata (raid), כשאני מעלה שוב את הדיסק של המערכת ההפעלה על ידי לחיצה f6. אז ככה הורדתי את הדרייבר של הרייד מהאתר של הלוח אם והכנתי לי דיסקט כזה. עכשיו פה הבעיה, אני מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסקט כבר בפנים אבל לפני שאני אמור ללחוץ על אנטר לצורך הפעלת ההתקנה של הדיסק של מערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה: NTLDR is missing press ank kay to reatart מה הבעיה פה? מבקש את עזתכם בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by shimonsky,

יש לי תושבת AGP שאני מנסה להחליף לו כרטיסים (עובדים ) והוא לא מראה תמונה . הכרטיס OB עובד זו יכולה להיות בעייה של הגדרה ב-BIOS או בחומרה או שזה AGP שרוף ?

3. רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)

4. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לפני כמה ימים הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? אם לא , האם אתם יכול…

5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://photos.walla.co.il/tommyw תיכנסו לאיפה שרשום בעיה מעצבנת חח ותראו בתוכנה החלק התחתון איפה שצריך להיות רשום עוד משהו לא מופיע... ועוד דבר בתמונה השניה אפשר לראות שהביוס של הכרטיס הוא לכרטיס 9700פרו אם זיכרון סמסונג והזיכרון אצלי הוא של הייניקס... 1.מה זה למה אצלי לא רשום את המידע אל הדרייבר בתוכנה הזאת? הרי דרך שם אני יכול לעשות את כל האפשרויות שיש בתוכנה 2.למה אצלי נמצא הביוס לכרטיס 9700פרו אם זיכרון אחר ולא כמו שיש לי? שכחתי להוסיף שזה ככה אם כל דרייבר שאני שם!! עכשיו החזרתי את הכרטיס בנתיים למצב רגיל ולא FGL ואני עובד עכשיו אם 4.6 קטליסט וזה קורה גם אם כל דרייבר למה :-[

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. הכרטיס מסך שלי מתחמם נורא ואיום !! הכרטיס הוא ג'יפורס 4400 טורנדו 3d עכשיו נראה לי הבעיה העיקרית היא שהמאורר לא עובד ! המאורר של הכ.מסך אינו עובד ... מה אתם חושבים הבעיה בכל הסיפור ? איך מתקנים? ואם אפשר לתקן?(או לקנות חדש... :-\)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

בעעעע, אני פשוט לא מצליח למחוק אותי, הלכתי למנהל המשימות והתהליך לא פועל ברקע.. אין עוד יוזרים שמשתמשים בקובץ הזה. ניסיתי להתחל את המחשב מספר פעמים..כבר איזה שבוע.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by [pwnd],

לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  10. יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. Started by bommer,

הרכבתי אתמול מאוורר למעבד ומאז המחשב נדלק אך לא מראה כלום המחשב דלוק אבל לא מראה כלום ונתקע ה-power לא פועל כי המחשב נתקע, ולפעמים יש ביפ של שניה ואז עוד ביפ כזה. מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by 1337Din,

יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by athi,

אז ככה, נגעתי ב CATALYST במהירות של הכרטיס הכרטיס לא שינה טמפרטורה ממש אחרי כמה דקות החזרתי לרגיל ועכשיו שאני ניכנס למישחקים המסך מהבהב צבעים,וזה רק במישחקים,מה יכול להיות שקרה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום, קיבלתי את השגיאה הזאת לאחר שמחקתי את המסנג'ר והתקנתי אותו מחדש. לפני זה לא היו לי שגיאות דומות או בכלל שגיאות (הWIN פועל כבר שנה כמעט ללא בעיות) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by ofird,

לאחר התקנה של הלוח ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? וזיכרון DDR 400 הלוח מראה את מהירות הזיכרון בBIOS כ333 בלבד. החלפתי זיכרון אחר (גם 400) והלוח מראה אותו הדבר. הלוח אמור לתמוך 400 אז למה הוא מראה 333?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום רב . יש לי עכבר של logitch mx 700 למעלה משנה ואני מאד מרוצה ממנו . עכשיו אתמול פתאום הנורית האדומה התחילה לדלוק שמצביעה על זה שהבטריות חלשות. לכן הטענתי את העכבר יום שלם במטען וכשזה סיים אחרי כמה שניות אני משתמש בעכבר למשך דקה שוב פעם הנורית האדומה מהבהבת והתוכנה של העכבר אומרת לי שהבטריות חלשות . יש לי בטריות אחרות שנטענות ניסיתי אותם אבל גם כאן שוב פעם הנורית האדומה נדלקת שוב . האחריות על העכבר הוא 3 שנים . האם יש בעיה בעכבר ואני צריך להחליף אותו או שיש לזה פיתרון ? תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by maor_6,
    • 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. המחשב שלי לא נדלק... אני בטוח שזה בגלל כמה כבלים שיצאו מהמקום עקב הזזת המחשב... מכיוון שאתמול בלילה הוא עבד מצויין! העניין הוא שאני לא יודע באיזה סדר להחזיר אותם וגם אם כן אני חושב שאחד מהם נשבר (כבל או עמוד ברזל בלוח אם) מדובר בפנטיום 4 ולוח אם P4VXASD2 4 הכבלים שיצאו מהמקום: POWER SW,POWER LED,RESET SW.H.D.D LED http://img407.imageshack.us/img407/4743/error002ma5.jpg החשח כי הכבל הספציפי נשבר: http://img407.imageshack.us/img407/4727/error003os9.jpg מדובר בעמודות שמימין לבטריה מעל הטבלה: http://img260.imageshack.us/img260/5259/error004iv4.jpg תמונה יותר טובה (הפלאש בדיוק על זה): http://img260.imageshack.us/img260/6299/error005ij7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/20…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by King Kong,

קיבלתי דיסק של טכנאים שנקרא טרמינטור שיש בו את כל התוכנות שצריך טכנאי MEMTEST ו HDD TEST של כל החברות וכו' הבעיה היא כזאת שאני נכנס לבדיקה של HITACHI התוכנה עובדת סבבה יש לי אפשרות של סריקה מהירה איטית וכו' .. אבל הוא לא עושה את הבדיקה של הבד סקטור מסך מלא ריבועים קטנים .. לא יודע איך מגיעים לזה .. יש אפשרות של ERASE BOOT SECTOR ו... ERASE DISK אבל שאני לוחץ ERASE BOOTSECTOR הוא רושם שהוא לא מסוגל לעבוד עם דיסקים שהם לא HGST DRIVE מה זה ? נ.ב. הוא נותן לי רק את השלב של LBA סורק וזהו אבל בלי הסריקה של הריבועים שמצד ימין רשום BAD SECTOR וכו' אמור להיות מצד ימין הצגה של ריבוע עם סקטור מלא נתונים בלי נתונים וסקטור פגום איך משיגים את התוכנה הפשוטה של SCANDISK של ה DOS ...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. בס"ד שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב השני, אני לא יכול לרשום עברית בתוך האקספלורר... ז"א שבתוך הדף כתובות אני יכול אך בתוך הדף עצמו, לדוגמא כמו שאני רושם עכשיו או בגוגל הוא רושם לי ריבועים ורק את האות "גימל"... בבקשה תעזרו לי מהר...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by O-F,

אני מכניס דיסק לכונן, אבל לא קורה כלום, הוא לא קורא אותו. ניסיתי לפתוח את המארז אולי ברח שם איזה חיבור, אבל לא, כול החוטים היו מחוברים. ורשום לי גם שההתקן עובד טוב. מישהו יודע מה הבעיה?? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by Kopatch,

אוקי אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל ננסה בכל זאת קניתי היות איזה נגן MP3 וקיבלתי איתו מטעם עכשיו אני צריך להגדיר במטען איזה קוטביות הנגן משתמש ואני לא בטוח איך לקרוא את הסימנים על המכשיר מה שמצויר זה מצד ימין יש פלוס שמחובר בקו לעיגול מלא, מסביב לעיגול המלא יש חצי עיגול ריק שמתחבר עם קו למינוס. אז מה זה אומר? איזו קוטביות זאת? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים