עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avivlevy,

רציתי להעביר את המחשב לסלון ובתאות מתחתי את הכבל של הספק ואז הוא כזה נדלק לא נדבלק ככה פעמיים אז חיזקתי את הכבל אבל עכשיו הוא קאילו התרוכן המאוורררים עובדים ממש חלש אבל אם אני מחבר אחד הוא עובד חזק מה אני יכל לעשות (חוץ מלקנות ספק)?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. שלום, חברה שלי דיווחה לי דרך הסקייפ (כך שלא ראיתי את זה בעצמי) על בעיה מוזרה שיש לה במחשב, וקיוותי שתוכלו לעזור לי לעזור לה לפתור אותה: כשהיא מדליקה את המחשב הוא לא נכנס לה ל-XP, אלא כותב לה את ההודעה הבאה: "ANALYZING NETWORK MEDIA TYPE". בנתיים, זה סופר לה שניות למטה וכתוב IT WILL TAKE SEVERAL SECONDS. לאחר מכן זה נעצר ומבקש שהיא תכניס דיסק אתחול, שאין לה. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by gil_k,

אוקיי קורה לי לפעמים שאני סתם לא עושה כלום פתאום רשום לי שהכבל של ה Internet התנתק ואחרי כמה שניות (בלי שאני נוגע בכבל) הוא מתחבר מעצמו. הייתי בטוח שזה בגלל האימיול אולי יש לו יותר מדי חיבורים או משהו, אבל זה לא זה. תמיד זה מתנתק לי באמצע שהאימיול מתחיל להוריד קצת מהר, לדוגמא עכשיו כמעט זה סיים להוריד את השיר של בוב הבנאי (ברצינות) מה כבר יכולה להיות הבעיה? הדרייברים מותקנים. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by jeyjey,

הלוח הוא של אביט, AN-M2. לוח חדש נמצא אצלי רק חודש, והבעיות התחילו בימים האחרונים. מה שקורה זה שחיבורי הUSB וחיבור כבל הרשת מתנתקים כל כמה דקות (העכבר מפסיק להגיב ומתנתק הקשר בין המחשב למודם). כדי לסדר את זה אני מנתק ומחבר את החיבורים פיזית, אבל זה רק פתרון זמני כי אחרי כמה דקות שוב יש התנתקות. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. יש לי ADSL ופירמטתי, ואחרי שאני לוחץ על החייגן המחשב קופא ל2 דקות. ראיתי פתרון לבעיה הזאת בפורום והייתה לי את אותה בעיה בפירמוט הקודם, אבל לא מצאתי את הדיון. תודה רבה מאוד לעוזר.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by shuky123,

הבאתי מהחנות את המחשב החדש שרכשתי לשימושי אופיס. המחשב הגיע מותקן עם ווינדוז מהחנות וכולל את המפרט הבא: מעבד AMD 2800 לוח אם ASUS M2NPV-VM 1 גיגה זכרון צורב LG דיסק של מקסטור 80 גיגה כמו שאמרתי רכשתי אותו עם מערכת הפעלה מותקן מהחנות (KSP) המחשב לא זורם מהרגע הראשון: ה-DVD נתקע החלונות לאחר עלייה מדי פעם קופאים לחיצה כפולה על כפתור ה-START תוקעת את המחשב לעיתים אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה ב-Event Viewr לא מופיעות הודעות שגיאה חשובה לי ההתקנה של החנות כי המחשב עובר למישהו שאינו מבין במחשבים ואיני רוצה לתת לו תמיכה מעבר לסיוע הראשוני

8. כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. אני קניתי מחשב חדש, ומנסה פעם ראשונה להתקין windows xp, עולה מסך כחול ועושה כל הבדיקות, ברגע שלמעטה רשום Windows is start up, המסך מתכבה, נדלק אחרי שניה, מתקבל מסך כחול, ורשום "Error ..." ולמעטה רשום כתובות כמו 0x00000001(בפירוט של שגיא), ולא רשום למה הוא עף,וגם ה windows מ-DVD, ויש לי עוד גרסה של windows ב CD רגיל, אחרי ששמתי CD רגיל עם Windows XP הוא עלה בסדר, מה זה יכול להיות, בעית חומרה או תוכנה? וWindows(זה שלא עלה) הוא בדוק, כבר התקנו אותו במחשב אחר Intel, ואצלי זה AMD 64 dual core 4600, תעזרו לי בבקשה, כי אם משהו לא תקין, אני יחזור אותו לתיקון, תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. יש לי כרטיס edimax 7317ug G USB2.0 הבעיה היא לא רשת תקשיבו: הוא עובד יופי טופי אבל שאני מחבר לא משנה מה ליואס בי יש ניתוק רשת והכרטיס עם אני עושה סריקת רשתות הוא לא מוצא רשתות ולפעמים מסך כחול יש לי חשד שזה הכרטיס USB 2.0 של ALI (חברה זבל אני לא מוצא דריברים פליז עזרה) יש בעיות וניסיתי את כל הפורטים פורטים מרוחקים יש פתרון מעצבן קודם לחבר את ההתקן ואז את הכרטיס אני חייב עזרה יש לי מחשב פנטיום 4 סלרון ישן שאין בו USB2.0 יש את 1.1 שבעברת קבצים הוא איטי בטירוף לכל מישה יש לו בעיה דומה כתבו כאן דיי כבר אני כותב דברים ורק אחד עונה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by אדלרון,

שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן

13. Started by ely2001,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ויש לי בעיה הביוס לא מזה לי את ההארד דיסק וגם כאשר אני רוצה להתקין את האקספי זה לא מוצא את ההארד דיסק לוח האם שלי הוא gigabyte ga k8vm800m w.d 80 gb 8 mb cach sata אשמח מעוד לקבל תשובה איך מסדרים את העסק.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by baruch_555,

יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by squishy,

יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by ilanb0,

אני יודע שיש הרבה עכברים, מחפש המלצה על משהו שמחזיק הרבה זמן ומתאים במיוחד לטאבלט הזה.

18. -כאמור בכותרת- קניתי ספק Tt 410W אחרי שנשרף ספק HEC. לאחר חודש, כאשר הדלקתי את הUPS שהספק היה מחובר אליו פתאום הוא פלט עשן ונשרף. אפילו לא הדלקתי את המחשב... בקיצור- מימשתי את האחריות (אצל זיג זאג) וקיבלתי ספק חדש. עכשיו אני מתלבט איך לחבר אותו. *לUPS מחובר עוד P3 שלא קרה לו כלום. **מחובר עכשיו ג'נרי 250W למחשב שלו שייך הת'רמל טייק (המאווררים לא פועלים והדלת פתוחה.. פשוט הייתי חיב לשחק HL2 ו NFSU2 ) ככה שהUPS כנראה נותן מן ספייק בהתחלה. מה לעשות? האם צריך לחבר דרך הכבל שקיבלתי עם הספק או באיזה דרך? אני לא רוצה שיישרף שוב.

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by vk,

אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה ואין את הביפ של ההתחלה והמחשב לא נדלק.. המנורות ומאווררים דולקים.. זה משו בלוח אם?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by fyodor,

הלך לי המחשב הנייד, התחיל להתחמם ואז להתכבות, התחלתי לעשות לו שחזור מערכת הפעלה, ואז הוא נכבה באמצע ואחר-כך התחיל להגיד שהדיסק מלא והוא לא יכול להתקין את המערכת הפעלה. יש בארץ מעבדה שמתקנת אסוסים?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Flame of Udun,

שלום. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב, ובו צורב DVD של optiarc. הכונן התחיל לעשות בעיות בחודש שעבר, כשניסיתי להעביר קבצים מדיסקים אל המחשב והוא הציג לי "שגיאת יתירות מחזורית". חשבתי שהבעיה בדיסק... לאחרונה זה קורה יותר ויותר, גם בדיסקים חדשים, יום אחרי צריבתם. ניסיתי במחשב של חבר שלי, ושם אין בעיה והקובץ עובר. הצורב גם לפעמים נתקע באמצע צריבה, לפעמים לכמה שניות ולפעמים לדקה, ואז ממשיך כרגיל... עכשיו, אני לא בטוח מה לעשות. ללכת לKSP, שם קניתי את המחשב ואת הכונן? אני מפחד שהם יבדקו אותו והוא יהיה בסדר, ויגידו שהבעיה בדיסקים, ואז אכלתי אותה. אני יודע מסיפורים של אנשים שהם לא ממש חברה שבאה לקראת הצרכן בנושא האחריות... מה אתם מציעים לי לעשות? אני מרגיש קצת אבוד.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by the red dragon,

:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by 0mri,

שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by brk2k,

כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.