עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by crazydriver,

ה USB הנייד שלי לא עובד בשום מקום במחשב אבל נגיד התקני USB אחרים כן עובדים כמו מצלמה קוראי כרטיסים SD/MMC וכו' . עכשיו בדקתי וה USB הנייד שלי עובד בשתי מחשבים אחרים ללא שום בעייה ואצלי כשאשר אני מכניס אותו המחשב קופא !!! עשיתי את כל העדכונים מה WINDOWS UPDATE והורדתי את העדכונים הכי חדשים של הלוח אם והמעבד שלי......... מה עוד אני יכול לעשות .....חוץ מללכת לטכנאי ? (יש לי דרך אגב אינטל 2.4,לוח אם של ג'יגה-בייט 8PE667,כ.מסך רדאון 9800 סיראס 256M,ג'גה זכרון פנימי)

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  3. הי לכולם, בטעות האל פסק נלחץ כשהמחשב היה דלוק, ומאז כשאני מדליק אותו, המחשב נדלק אבל לא מזהה את המסך. אני יכול להתחבר אליו בTeamviewer, ואז אני רואה שהוא אכן לא מזהה שום מסך שמחובר אליו. המסך מחובר בdisplay port, יש חשמל במסך ונראה תקין. כמו כן, 2-3 שניות אחרי שהמחשב נדלק יש טווו ארוך של שנייה או שתיים. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by ady,

שלום קניתי מחשב חדש כדלקמן: Intel Core 2 Duo E6400 Box מעבד זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3P כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E ופתאום הוא זיהה שיש לי FLOPPY (אין לי) והוא עושה בעיות בסגירה אם מישהוא יכול לעזור אני יודה לו ואני לא יודע אם כאן זה הפורום אבל הוא גם טוען שיש בעיה בן הכרטיס מסך למערכת הפעלה XP PRO תעזרו לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by the red dragon,

:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. כל הסמלים של הסרטים והשירים שלי הם מוזרים כאלה כמו דף לבן עם תוכניות עליו זאת אומרת שהמחשב לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו ....... אבל כשאני לוחץ על הקובץ המחשב כן נכנס לתוכנה אז מה שאני רוצה בעצם זה שנגיד קובץ של שיר יהיה לו צורה של ווינאמפ וקובץ של סרט נגיד יהיה מדיה פלייר איך עושים את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט

8. Started by Dark Respect,

קבלתי כרטיס רשת אין לי מושג איזה דגם וחברה, והוא לא עובד - בDEVICE MANAGER יש ETHERNET CONTEROLLER עם סימן שאלה צהוב במחשב אחר יש לי כרטיס רשת אוןבורד שהמחשב מזהה בסדר אבל כשמכניסים כבל הוא לא קולט הארד דיסק: יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס אבל לא בווינדוס. מה לעשות? יש תוכנה שתוכל לזהות אותו ולהציל את המידע?

9. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by jolabook,

אהלן, התקנתי Windows 8 ומאז המדפסת שלי, Lexmark X5650 לא פועלת. מערכת ההפעלה מזהה אותה, אבל יש בעיה עם ההתקנה של הדרייבר. הסרה והתקנה מחדש, וגם הדרייברים של ווינדווס 7 לא עוזרים. כתבתי לתמיכה של לקסמארק והם אמרו לי שווינדווס 8 אמור לזהות את המדפסת אוטומטית ושהדרייבר מובנה בו. תודה באמת.. צירפתי סקרין שוט

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אהלן חברה, קרתה לי בעיה מאוד מוזרה. לפני יומיים, העכבר פתאום הפסיק לעבוד (לא היה אור בכלל), עשיתי ריסט - המחשב עבד, עדיין בלי עכבר, אז ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק - ולהפתעתי לא ניתן היה להדליק. ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המחשב נידלק לפחות משניה, במהלך זמן זה הספק מוציא אור כחול כזה, וכל המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מתחילים להסתובב טיפה, ואז ממשיכים להסתובב עד לעצירה. הספק מפסיק לעבוד. חשבתי אולי הספק זו הבעיה, אבל מסתבר שלא. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר אותו הוא הריץ כמו גדול. חשבתי אולי המתג הפעלה של המחשב הוא הבעייתי - אבל הוכחתי שהוא לא הבעיה, שכן כשאני מחבר במברג את שני הפינים על לוח האם, המחשב נדלק לחצי שניה - בדיוק כמו כשלוחצים על המתג, ואז נכבה. ניתקתי כל דבר שלא צ…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by worm,

כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי 5 דק' בערך המחשב נתקע ונכבה לי המסך( לא עושה ריסטרט)... אבל המארז ממשיך לעבוד כאילו לא קרה שום דבר... משהו אולי יודע מה הבעיה? זה ממש מטריף אותי ... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by Stanly,

יש לי בעיה שתמיד שאני פותח את מהל ההתקנים אני רואה את הדבר הבא: יש לציין שלמרות מה שכתוב עדיין הUSB שלי עובדים ולא נתקלתי בעצם בבעיות כלשהן, מה גם שאני התקנתי את הדרייברים של USB מזמן מה זה אומר? איך זה אמור להשפייע עלי? ןכמובן איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by IMAGUY1X,

יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X4 4 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. שלום רב, למחשב מחוברת מדפסת ליזר מסוג 3240PHASER XEROS כאשר אני מנסה להדפיס המחשב כותב "המדפסת במצב שגיאה", חסר לי טונר, האם זו יכולה להיות הסיבה להודעה זו ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by michaelr,

שלום יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE יש לי 2GB ראם ניסתי להוסיף היום עוד 512 MB אבל הלוח אם שלי לא מזהה שהוספתי עוד 512 MB ומופיע לי רק 2 GB. למי שיש פתרון אשמח לדעת אותו.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by rambo88,

שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by sagi5,

ששלום אני ניסיתי לחבר את הסידי וההארד דיסק שלי אבל מחשב לא מזהה אותם בחיבור ה IDE הראשון המחשב מזהה יופי אבל בשני.. בכלל לא אני חיברתי כמו שצריך את החיבור: בלוח כשהקו האדום כלפי מטה ולהארד דיסק ולסידי כאשר החיבור כלפיי מישהו אוליי יודע מה הבעיה? תודה מראש שגיא

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by wooper,

בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by ravid,

תמונה מצורפת של הבעיה, איך נפתרים ממנה? אני מניח שזה קשור לפסיקה או משהו... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by kob23,

נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by AdamS,

עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים