תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש מפרט בצד... הטמפרטורה של המעבד עומד במנוחה על 48 אבל הטמפרטורה של הלוח אם על 58, זה די גבוה כן? אני ניקיתי את המחשב הכל את המאוררים את המארז אבל שום דבר, הטמפ' אותו הדבר... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש לי סימנים לבנים קטנים על השכבה העליונה של הזכוכית במסך, נגעתי בזה והשכבה העליונה המשיכה להתקלף ולכן לא היה מה לעשות ולהמשיך לקלף אותה בעצמי... השכבה היא בצבע שחור, רציתי לדעת האם השכבה הזאת חשובה (אולי מסננת קרינה? ??? ) והאם אפשר לפצות עליה? המסך הוא ViewSonic P95F+ אם זה משנה. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום המחשב החדש שלי קרס צירפתי minidump קניתי אותו לא מזמן מFOX PC בגדול e8400 hd4850 4gb ram win xp pro SP3 גלשתי באינטרנט ושמעתי שירים פתאום תקיעה וקריסה הwindows רשם שהיתה שגיאה חמורה ונשמר לוג המחשב בין חודש פחות או יותר אפשר עזרה עם הminidump? אני רוצה לדעת אם זו בעית חומרה או קריסה בעקבות תוכנה או דריברים תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 18:10:11 הקפצה ,עברו 24 שעות[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם פירמוט הוא מוריד מהיכולת של הארד דיסק??? אם כן... במה הוא מוריד??
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לחבר את המסך שלי לכרטיס מסך לחיבור DVI, אבל יש לי במסך רק חיבור VGA.. קניתי ממיר מחיבור DVI ל VGA אבל משום מה לא רואים כלום במסך.. יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 6450 יש לכם רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תחת איזה קטגוריה בביוס אני מגדיר למחשב להתכבות נגיד אם הטמ של המעבד מגיעה ל 72 מעלות? יש לי לוח אסוס p4p 800 se וגם אם אפשר גם להגיר ללוח אם
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הבעיה בגדול היא שאחרי שימוש במחשב, וגם זה רק לפעמים- הכל עוצר ואני רואה כל מיני פסים בצבעים משונים על המסך עד שרואים מסך שחור ואני חייב לכבות את המחשב. וגם אז אם אני פותח מיד את המחשב אפילו הווינדוס לא עולה, רואים שוב את הפסים. היום שוב קורה לי אותו דבר- אני משחק CS:S והכל מתחיל להראות צורות מוזרות ופסים ויש לי מספר שניות שאני יכול לצאת ולסגור את המחשב אבל זה כבר מראה הכל בפסים ואני נאלץ לכבות. חיכיתי חצי שעה ופתחתי שוב ושוב שיחקתי- אחרי 20 דקות שוב זה קרה אבל הספקתי מהר לכבות את המשחק, לפתוח את התוכנה של ASUS וגיליתי שיש בעיה במשהו שאני לא מבין מה (צירפתי פרינט) והבעיה הפסיקה. השאלה שלי: מה זה הדבר אחד לפני אחרון- הוא הבהב לי על 2.9 ואז שהכל נרגע זה חזר לסביבות 3.4. ואם…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL E6600 CORE 2 DOU 2.4 GB בדקתי ב Cpu-Z בגרסה הכי חדשה 1.39 זה מראה לי שהמהירות היא 1600 וההכפלה היא 6 ובגרסה 1.27 זה מראה לי שמהירות היא תקינה 2400 וגם בבכפלה תקינה 9 הנה התמונות לפניכם : מה לעשות ? איפה עוד אני יכול לבדוק את התקינות של המעבד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-