עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omrit,

שלום, הוספתי למחשב (A64) עוד 512MB זיכרון (כרגע הוא עם 4 סטיקים של 256). הזיכרונות היו מאותו סוג בדיוק של הקודמים (MUSHKIN) עם אותם תזמונים.... עכשיו הווינדוס קופא בממוצע תוך שעה מרגע ההפעלה. הרצתי MEMTEST, שלוש שעות והוא לא מצא כלום.... למישהו יש עצות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. שלום , אז נתקלתי בבעיה וניתחתי את קובץ ה-dump שלי וקיבלתי שהקובץ הבא הוא הבעייתי: ati2dvag.dll - נובע מהכרטיס מסך , עכשיו איך אני יודע עם זה חומרתי/תוכנתי...שזה לא התנגשות דרייברים או כל דבר אחר... עשיתי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להגיע לתשובה. תודה. האם המידע פה עונה לי לפתרון המתאים ? http://www.sightsea.com/pghpchd/pages/infinite_loop.html הבנתי שצריך לעדכן את ההתקן , אבל את החלק השני לא הבנתי: Select Install from a list or specific location (Advanced) Choose Next(button) Select "Don't search. I will choose the driver to install." Choose Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Hit Next(button) Hit Finish(button) Reboot.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by eyalna,

הי, יש לי מחשב, עם לוח אם KN9 SLI. המחשב נקנה לפני כ-4 חודשים, בחנות שכנראה מבקשים לא להזכיר את שמה. חשוב לציין שהורץ memtest86 וגם עוד אפליקציות בדיקה לHDD, והכל נראה בסדר. תיאור הבעיה: המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. ניתן להשתמש במוניטור שמורידים באתר של חברת ABIT, ורואים שכשהמחשב מתחיל לצפצף רואים שהבעיה היא שהמתח גבוה מדי. כשמשחקים בכל משחק מודרני, וגם בכלי בנצ'מרק לתלת מיד, המתח מגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. רק אחרי 3-4 איתחולים זה מפסיק עם זה. אם המחשב כבוי מעל 20 דקות, המצב חוזר. הבעיה עלתה לפחות אצל עוד שני אנשים כאן: ההודעה הזו, מתארת בדיוק את הבעיה, רק שאצלי הוא נתקע ולא עושה ריסטרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by joni,

מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by alergic,

עדיין אין תשובה מישהו יודע למה במשחקים יש לי ברקים או קווים או משהו מהמסך לאמצע וזה מה זה מפריע ואני לא יודע למה זה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  7. החלפתי את המסך רק חיברתי והדלקתי ורואים כהה כזה הגברתי את כל האור של המסך ולא הולך וזה מסך רגיל. לבסוף החזרתי למסך שלי כי התיאשתי מזה ובמסך שלי רואים ככה גם איך זה ?!? למה ?!?! :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by tomiv,

יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by Oranili,

אחד אמר פה שנתקע לו המעבד על המאורר חזק... אז הנה הפתרון תופסים את המאורר ומסובבים אותו לאט לאט עד שאתם מרגישים שהמעבד נפל לסוקט... חזרה ... עכשיו עשיתי את זה וזה פעל ! מסובבים אותו קצת ... לא בכח.. בהצלחה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?

12. Started by Ac-Boy,

יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by oceans68,

יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  15. שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. Started by marik,

שלום יש לי את המחשב כ3 שנים , ולאחרונה הפסיק לעבוד, לא נדלק בכלל. בדקתי את המחשב הבעייה הייתה בספק כוח .החלפתי ספק המחשב נדלק אבל לא עולה מסך שחור לגמרי . הוצאתי את כל הרכיבים מהלוח אחד אחד ושום דבר לא מצפצף . יכול להיות הבעעיה בלוח אם ? אך אני אמוא לבדוק אם לוח תקין או לא ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by kfirkb,

המחשב שברשותי נרכש לפני כ 4.5 שנים שבהם הוא היה דלוק כמעט רצוף 24 שעות ביממה והוא כולל: לוח אם: (Intel Rock Lake D865P ERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM מעבד: Intel P 4 CPU 2.40GHz HT זכרון: (512mb 400mhz (256x2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB בנוסף מחוברים למחשב 3 דסקים קשיחים של 120GB SATA X2 ואחד 80GB בחיבור ישן ורגיל. צורב: ,PHILIPS DVDR1648P1, ספק כוח: 400W, מסך: סמסונג LCD "19 דגם: 960BF. המחשב מחובר לפלזמה "42 בחיבור VGA ולרסיבר בחיבור SPDIF לצורך שמיעת מוזיקה וסרטי HD עם AC3/DTS וכו'... כבר חצי שנה יש בעיה במחשב והיא שהוא מאוד איטי ומקרטע, לדוגמא: הוא חושב המון בכל הפעלה של תוכנה ובמיוחד אם אני מפעיל שתי תוכנות במקביל, הוא לא מסוגל לצרוב …

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by rafiisak,

שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by cluber69,

כשאני מנסה לחפש מוש באתר מופיעה לי השגיאה הזו: http://img210.imageshack.us/img210/5963/13038655fw5.jpg למטה בשורה רשום משו על c/wundows/system 32/shdoclc מה זה אומר? איך אפשר לפתור תבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  21. יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי מחשב ישן (את'לון XP 1600+, לוח אם מבוסס KT600, זיכרון 512 PC3200, חלונות XP). לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט קצת, ומכיוון שכרגע זה מה יש, קניתי לו מודול 512 נוסף, גם הוא PC3200. התקנתי את המודול החדש, וקיוויתי שהמחשב יזהה אותו במהרה. אבל לא. CPUZ מזהה את שני המודולים, אך לא הביוס וכתוצאה מכך גם לא הווינדווז מזהים אותם. מכיוון שאני לא בדיוק סגור על הכל ולא רוצה להרוס שום דבר, אני מבקש את עזרתכם: איך להכיר לביוס את המודול החדש? להוציא את הבטריה ולראות אם אחרי ריסט של זיכרון הביוס הוא יזהה? דרייברים של לוח האם? בתודה מראש מתן

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by DDD$,

שלום חברים יש לי כרטיס מסך של חברת INNO3D 1GB הכרטיס GEFORCE 8600 SERIES לאGT וכל הזמן במשחקים הוא נתקע נגיד בפיפא הוא נתקע לאיזה 5-7 שניות וחוזר אבל במשחק סאמפ הוא נתקע לי וזהו אני צריך לעשות ריסט אמרו לי אולי להחליף דרייבר מה אפשר לעשות תודה רבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by sonix123,

היום שהדלקתי את המחשב פתאום שמעתי רעש מוזר אף פעם לא שמעתי ויש לי את המחשב 5 שנים מחשב די ישן.... אני חושד במאורר של המעבד זה נשמע בבירור רעש של מאורר ניקיון מאבק יכול לפתור את הבעיה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים