עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לחבר של יש את הכרטיס Radeon 9700pro ובחודשים האחרונים המחשב נתקע כל כמה דק' החלטנו לעשות מבצע וניקינו את כל המחשב החלפנו משחות טרמיות לכל הגופי קירור וכו'.. המחשב נראה כמו חדש (אחרי ש4 שנים לא ראה אור יום) כעת עדיין נתקע אך בתדירות הרבה הרבה פחות נמוכה, החלטנו להריץ מבחני ביצועים והרצנו super pi כמה פעמים (1M 2M 32M) ו3Dmark והמחשב קיבל ב3Dmark05 : 962 שזה נראה לי קצת נמוך מידי. המפרט הוא: intel p4 northwood 2.53GHz ASUS P4S8X ATI RADEON 9700PRO ENERMAX 380W WD HDD 80GB WD HDD 200GB וכל הטמפרטורות שרואים בEVEREST הן סבירות לגמרי (מתחת ל40 אבל לכרטיס מסך אין חישן) ועוד משהו מטריד זה שניתן לעשות לCPU המהרה של מגה הרץ בודד , אם מעלים ב2 אפילו המערכת לא עולה. אז האם התוצא…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by ilanb0,

אני משתמש בסטרימר של ני"ע זרים. הסטרימר פועל בטכנולוגיית ג'אווה. הג'אווה שלי מעודכן אבל הסטרימר לא פועל אצלי באופן תקין, למרות שמהתמיכה של הבנק מסרו לי שאין כל בעייה אצלהם במוצר. השאלה שלי היא האם יש הגדרות כלשהן במחשב שיכולות להקל על זרימת הנתונים של הג'אווה כך שהסטרימר יפעל כהלכה? במאמר מוסגר אציין כי אם אני מנסה לפתוח את חלום המידע של הג'אווה (או הקלקה על הסמל שלהם או לחצן ימני עליו ופתיחה של אחד מהתפריטים), החלון עולה בלי הלשוניות וכשאני סוגר אותו ע"י לחיצה על ה - X של החלון, המחשב נופל לי עם מסך כחול. זה מטמטם אותי!!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by zabi_g,

אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. אוקיי אז ככה הכרטיס פייר ואייר שלי מובנה על הלוח אם של asus m2n sli deluxe במנהל ההתקנים הכל נראה בסדר אין שום סימן צהוב של תקלה או משו. בכל מקרה שאני מחבר את המצלמה (שכמובן תקינה) לכבל (שהוא גם תקין בטוח) המחשב לא מזהה שום חומרה חדשה. מה שאני חייב להדגיש זה שבדקתי קצת בפורומים אחרים והבנתי שיש בעייה מסויימת עם זה שהווינדוס בsp2 עושה בעייות עם הפייר ואייר , בנוסף משהו לגבי הפייר וואל של הוינדוס שחוסם את הפייר וואיר. אך למרות שביטלתי את הפייר וול של הוינדוס עדיין לא עבד... למשהו יש מושג מה עושים כדי שהמחשב יזהה את המצלמה שכחתי לציין גם שהדרייבר של המצלמה מותקן למרות לפי מה שאני יודע זה לא משנה בקטע של פייר וואיר תודה לכל העוזרים ! עדי

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by MIKI23,

מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. טוב אז לאח שלי יש מחשב פשוט של AMD ישן יחסית עם לוח אם של ECS K7MOS+ המחשב נדלק ולא קורה כלום המסך לא מגיב ואין צפצוף גם הכפתור של הכיבוי לא מגיב ואני נאלץ לכבות אותו מה כפתור של הספק מה אתם אומרים הבעיה? אם צריך עוד פרטים רק תשאלו! עריכה: עכשיו המחשב נדלק והכל אבל הוא לא מעלה את הוינדוס! אתה יכולים לתת לי דרכים לסדר את בעניין? עריכה: הוא כותב לי ככה: מה עושים?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by I T Z I King,

שלום. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב עם לוח אם ECS P4VXAD+ לאחר שההתקנה הסתיימה בהצלחה שמתי לב שמערכת ההפעלה הגדירה אוטומטית את כל הדרייברים למעט הדרייבר של הכרטיס קול. נכנסתי לאתר של החברה והורדתי את הדרייבר לכרטיס קול והתקנתי אותו (וידאתי מיליון פעמים שאני מוריד את הדרייבר הנכון). ההתקנה הסתיימה בהצלחה, כל הדרייברים הדרושים הותקנו ללא שום הודעות שגיאה, אין שום סימני קריאה או איקסים אדומים ב"מנהל המערכת" (תמונות מצורפות) אך עדיין איני שומע קול, פקד העוצמה אינו מופיע בשורת המשימות, וכאשר אני נכנס להגדרות קול בלוח הבקרה אני רואה שכל ההגדרות שם אפורות ורשום "אין התקן שמע" (מצורפת תמונה). נוסף לכך גם בנסיון הפעלת קובץ קול מתקבלת הודעת שגיאה שהתקן כרטיס הקול אינו מוגד…

8. Started by Eran M.G,

לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by benr,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by ziv,

אני משחק ב- קונטר סטרייק סורס ואני לא מבין למה ה-FPS שלי נמוך שיש לי כרטיס 7600GS של גיגבייט זה משגע אותי כי פעם היה לי FPS של כ-130+ ככה ועכשיו בקושי 80 איך מישהוא יכול לייעץ ותודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by bennnn,

תחת איזה קטגוריה בביוס אני מגדיר למחשב להתכבות נגיד אם הטמ של המעבד מגיעה ל 72 מעלות? יש לי לוח אסוס p4p 800 se וגם אם אפשר גם להגיר ללוח אם

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  14. שלום לכולם! יש לי במארז יציאתAUDIO קידמית ועכשיו אני רק צריך לדעת איזה מבין הכבלים לחבר ללוח אם. יש לי קונקטר אחד של AC'97 ואחד של HD AUDIO . הלוח אם שלי הוא P5P 800 של אסוס . והדרייבר שמותקן הוא של SOUND MAX . תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by avivlevy,

רציתי להעביר את המחשב לסלון ובתאות מתחתי את הכבל של הספק ואז הוא כזה נדלק לא נדבלק ככה פעמיים אז חיזקתי את הכבל אבל עכשיו הוא קאילו התרוכן המאוורררים עובדים ממש חלש אבל אם אני מחבר אחד הוא עובד חזק מה אני יכל לעשות (חוץ מלקנות ספק)?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. שלום! יש לי בעיה ממש מציקה, המחשב לא רוצה לקבל עוד זיכרון בשאר הסטיקים, יש לי כרגע זכרון אחד של סמסונג ECC 512 אני רוצה להרחיב לעוד זיכרון, אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד הסטיקים המחשב לא עולה ומצפצף, רק בסטיק אחד שהוא תמיד אותו האחד,גם אם אני ישים זיכרון מסוג אחר באותו סטיק שהמחשב כן מוכן לעבוד הוא יעבוד. אז מה קורה פה??? ,הלוח דפוק? אני כבר מת לקנות לוח חדש כי אי אפשר לעבוד היום עם 512 זיכרון. אני יכול לשים 1 גי'גה זיכרון חשבתי על האפשרות, אבל אני רוצה לדעת למה שאר הסטיקים לא עובדים בלאט. TNX

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by big mam@,

הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. אלהן חברה, יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדש כאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006 והוא מראה לי מהירות של 1.6GHz כאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS) וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8 כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13 אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13 השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל), ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוס וגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by Svinka !,

שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by gnv,

פירטתי את המחשב הכל טוב ויפה פרט לכרטיס הקול... אין לי דרייבר שלו או את שם היצרן... וכן, חיפשתי על הכרטיס את השם... איך אוכל להנות מצלילים שוב? פרט נוסף הוא שהכרטיס נמצא על לוח האם כלומר מולחמים אליו.. למה? מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  22. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by hagayben,

התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by just_me,

קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים