עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני ניסיתי בפעם הראשונה לפרמט כונן במחשב....(לאחר מכן כמובן לפרמט את כול המשחב) ולאחר שפירמטתי את הכנון הזה הוא נעלם לי מהתצוגה ב"מחשב שלי" אך המנהל התקן שלו נשאר ,אך בשם אחר. בקיצור אין לי דרך להשתמש בכונן.... אין לי יותר מידי ידע בנושא..אז עם תוכלו לפרט קצת זה יהיה נחמךד....תודה... נ.ב כדיי לפרמט השתמשתי בתוכנה drive scrubber אך עד כמה שנראה לי הבעיה לא נבעה מהתוכנה. יכול להיות שזה מיגלל שלא עשיתי FDISK? עם כן איך אני עושה? זה דחוף!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by yot,

my ps2 exit stoped working i dont know why..... i m writing now with the on-screen keyboard what can i do? ffs, i cant enter the bios help

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. אז ככה יש לי פנטיום 3 600 128 מגה זיכרון ווודו 3 3000 ועד לא מזמן המחשב הראה לי שהוא פנטיום 600 עכשיו יש לי בעיות כל הזמן עם הווינדואז והמהירות של המחשב ירדה ל 450 וגם כותב שיש איזה בעיה עם אחד המאווררים של המעבד (בדקתי בסנדרה) מה אני יכול לעשות חוצמלקנות מחשב חדש בינתיים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by hott444,

יש לי בעיה עם המודם USB שלי, לפני מספר ימים שידרגתי את הקו שלי ל- 1.5MB (הייתי ב- 0.5MB) ומאז יש לי בעיות של ניתוקים. הניתוקים קורים אך ורק בשעות הערב (מוזר לא?) ולא קשורים לעומס על המודם (קורה גם כשהמודם לא בשימוש). כשהמודם מתנתק אז הוא לא מצליח לאתחל את ה- ADSL במשך מספר שעות. הדרייברים של המודם מעודכנים ואני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שיכול לגרום לבעיה. מספר "התייעצויות" עם תמיכה תכנית של 012 לא פתרו את הבעיה והם אמרו לי להחליף מודם, אז לפני שאני רץ להוציא 200-300 ש"ח על מודם חדש אני רוצה להיות בטוח שניסיתי הכל. PENTIUM 4 2.8 HT ASUS P4P800 DELUX GEIL 256RDRAM X2 APACHE ADSL MODEM AB-DSL-C MAXTOR 40GB LG 52X24X52 CD-ROM X52 RADEON 9700PRO

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ועכשיו אני בודק את הMEMORY של הכרטיס מסך והCORE והם לא מתאימים לכרטיס כאילו הוא מראה לי בCORE 378 ובMEMORY 337 למרות שפה-http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html זה בכלל מראה מספרים אחרים לגמרי ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by FisT,

המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום למי שקורא אני חדש בפורום .. יש לי בעייה מעצבנת ... אני רוצה לעשות רשת אבל כשאני מוסיף כרטיס רשת נוסף הלוח לא מזהה לי אותו ..!! ערכתי בדיקה קטנה חיברתי את הכרטיס הרשת החדש ל מודם (ROUTER) של נזק (בזק) והוא לא הראה לי נורה של LINK דולקת !!! לפי זה קבעתי שהלוח לא מזהה לי תכרטיס .. האים יש איזה ג'אמפר בלוח אם שעושה מין combo לשתי כרטיסי הרשת .. בבקשה תעזרו לי אני השתגעתי כבר ??? תודה רבה מראש DeMoN :-\

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  11. שלום אני עובד עצות משהו כל הזמן תוקע לי את המחשב ואני לא יודע מה זה. אני מריץ עכשיו memtest אך זה עדיין לא מצא תקלה. אולי זה המעבד אבל אם כן אני לא יודע כיצד לבדוק אותו או כל רכיב אחר שעלול לתקוע אותו. מה זה יכול להיות? תודה מראש ירון.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  12. היי לכולם אני צריך עזרה והבעיה שלי היא כזו יש לי שלושה ארדיסקים אחד מהם של IBM 13GB דיי ישן חילקתי אותו לשניים והתקנתי על החלק הראשון WIN98 ועל החלק השני WINXP עד אתמול הכל היה סבבה תוך כדי גלישה ב WINXP הופיע לי מסך כחול שהודיע שהיתה שגיאה קריטית ועל מנת למנוע נזק למערכת בלה בלה בלה השגיאה היא 0.00000001 אם אני לא טועה בעיה של זיכרון התחלתי את המחשב מחדש הרצתי את MMTEST86 לבדיקה ולא מצא כלום אחרי שעה בערך ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש אבל הWINXP ניתקע מיד לאחר הבחירה בין שני המערכות (98-XP) ניסיתי לפרמט את החלק של XP עם PartitionMagic 8.0 הכל הלך יפה התקנתי את XP בלי בעיה וכאשר הרצתי את SP1 שוב מסך כחול אותה הבעיה ושוב לא יכולתי להפעיל את XP בגלל שהיתה לו בעיה עם …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by stingeR-,

שלום , יש לי ספק 350W ג'נרי שאליו מחובר מחשב בהחלט שלא צורך הרבה חשמל , עכשיו , בזמן האחרון הספק מתחמם קצת יותר מדי , וכאשר זה קורה הוא כאילו תוקע את המחשב ואז עושה הודעה כחולה של XP... זה כבר קרה לי בעבר , וכאשר הוצאתי את הקטודה הכל נפתר , אבל זה חזר , ואין לי שום דרך לעצור את זה , מה אני עושה?

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by dani,

אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. אני צריך עזרה בתקלה: שדרגתי מחשב ל Celeron 2.6 abit is7e2 256DDR 333 ו 256DDR400 קיים: HD 30 & xp pro Gforce 4 mx 64M CDRW & DVD LAN Card הג'מפרים מכוונים וכך גם הביוס בדקתי את כל הכרטיסים והכל תקין אך מתי שמסך האקספי עולה בדוס הוא "עושה" לעצמו ריסט. הערכה שלי שצריך להתקין את האקס פי עוד פעם על הרכיבים החדשים. מה אם כן הבעיה? תודה, Double-R.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אוקיי אז יש לי במארז: 3 מאווררים, ניאון, פלופי, דיוי די , צורב, ראדון 9800 פרו, הארד דיסק, עכשיו אני צריך לחלק את החלקים הנ"ל לשתי קבוצות (יש 2 חוטים מהספק שמיועדים לדברים האלה) אז לאיזה 2 קבוצות לחלק על מנת שלא יהיה עומס וכדי שהכל יפעל ... ?? יש לי ספק 400 ומעבד 3 ג'יגה הרץ... בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by popo,

שלום לכולם רכשתי לאחרונה את הלוח אם הזה וקיבלתי איתו מתאם בין IDE לSATA ואני רוצה לחבר אותו לצורב בארוץ ה3 אבל כשאני מחבר אותו הביוס רואה אותו אבל המערכת הפעלה לא ואינני יודע מה לעשות בשביל שיעבוד אני מצליח דרכו להריץ דיסק שהוא BOOTABLE אבל לא יותר מזה מה לעשות שהווינדואס הטיפשי אראה אותו עזרה בבקשה

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by computer_freak,

החלפתי את הצורב ועדיין הבעיה חוזרת והבאפר יורד למי שלא זוכר עשיתי צריבה מהארדיסק ומהdvd בשתיהם הבאפר יורד והנרו אומר שאפשר לצרוב רק על 24 כי מהירות המקור נמוכה מהמהירות שנבחרה ושבדקתי את הארדיסק הגעתי ל 50 מגה בשניה אז מה עושים????

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by coorva,

שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by magician,

ברשותי לוח asus cuv4x-c.המחשב לא מזהה את ההארדיסק ועושה רעש של טסס טסס טסס מההארדיסק .הכנסתי הארדיסק אחר והוא מזוהה בלי בעייה. לקחתי את ההארדיס שהמחשב לא מזהה והכנסתי אותו למחשב אחר ושם הוא מזוהה. החלפתי כבלים במחשב ןזה לא פתר את זה מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Access Denied,

יש לי בעיה די רצינית... האח ה"חכם" שלי שחק אם המחשב ושם בטעות סיסמה בביוס... (לכו תבינו ראש של בנאדם??) עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשחזר את הסיסמה בלי למחוק את הביוס מחדש (ללא ג'ימפור, אני לא כ"כ יודע איך להתעסק אם זה בפנים).. תודה :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zzzz1,

היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים