תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שהמאוורר בכרטיס מסך לא פועל... אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך כי ניסיתי 2 כרטיסי מסך ובשניהם המאוורר לא פועל... ורק לפעמים כשאני נותן "דחיפה" קטנה למאוורר הוא מתחיל להסתובב קצת... יכול להיות שהבעיה בלוח אם? אולי זה משהו בביוס? אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה להגיב. תודה מראש ד"א ניסיתי את הבעיה עם הכרטיסים GeForce 4 Ti 4800SE GeForce 4 mx440
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום העתקתי לפני כשבועיים לשני דיסקטים שני קבצים קובץ תמונה בכל דיסקט אינני מצליח להעתיק את הקבצים למחשב חזרה. ניסיתי בשני מחשבים ובשניהם זה לא עבד, אך בדיסקטים אחרים זה כן מצליח. מה הבעיה לדעתכם ? (מערכת הפעלה xp)
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיה התקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט" אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשת מפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש) במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שלי ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיה הבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחרים מה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 550 עם מהירות באס 100hz על לוח MSI 6154va וספק של 235W. ע"פ האתר של MSI הלוח תומך במעבד 1 גיגה עם מהירות באס 100hz. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=111 החלפתי מעבד לפנטיום 3 1000 SL4C8 במהירות באס 133hz ו..המחשב לא עולה. המאוורר מסתובב, הנורה הירוקה של הדיסק הקשיח בקידמת המארז דולקת אבל אין אפילו ציפצוף ראשוני של הביוס וכמובן שעל המסך לא רואים כלום. מבחינת הגמפרים על הלוח כיוונתי למהירות 133 וניסיתי מכפלות של 7.5 ו-8. ניסיתי גם להחליף ספק ל-400W (לא היה לי ספק של 300W) והתופעה נמשכת. רעיון למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
כשאני מעלה XP דרך הCD ורוצה להתקינו בפרטישן החדש (10 ג'יגה) ב SATA החדש, אז הוא לא מופיע כלל בתפריט ההתקנה...כך שאני לא יכול לבחור בו בכלל מה עושים ? ככה הפרטישן מג'יק 7 רואה את זה:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה המפרט שלי אניטל 3.06 512 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון אני חושב לא בטוח שזה כשור לזיכרון הורטואלי ... בwindwos לוקח למחשב הרבה זמן לטעון את המשחק far cry או לעלות דברים פשוטים הוא ממש חושב ... לא יודע אך להסביר את זה . כמה זיכרון ורטואלי צריך להיות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, חג שמח - צום קל. יש לי 2 שאלות.. שמתי את הזיכרון של ב DIMM 1+3, עדיף 1+2 או קונגפיגורציה אחרת ? והאם כדאי לי לעדכן את הביוס ? תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי רציתי לוח טוב עבור OC וחשבתי ללכת על ASUS. שני הדגמים שהזכרתי בכותרת אמורים להיות טובים ומלאי פיצ'רים (טוב נו, אולי לא כמו ABIT אבל גם טובים) במפרט של הלוחות מצוין בצורה מאד ברורה שיש נעילת תדר ל AGP/PCI אבל בכל ההסברים על ה-BIOS לא רואים שום דבר כזה וגם לא מזכירים את זה. המסקנה שלי היא שאין למישהו יש את הלוחות האלה ויכול להרחיב על העניין הזה ? אני מאמין שבלי זה תהיה לי בעיה להשתמש בהתקני S-ATA כי ידוע שהם מאד רגישים לסטיות תדר מעבר למה שמוגדר במפרט שלהם. מחכה לתשובות שלכם GURI
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כמו שציינתי בת'רד הקודם קיבלתי מחשב חדש ומשום מה אחרי שהגדרתי את הלוח וכל הדרייברים אני בקושי שומע את הסאונד .. בהגדרות של וינדווס הכל על המקסימום ומשום מה שומעים ממממש חלש הגברתי את הרמקולים עד הסוף וזה לא משפיע.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לעדכן את הביוס בלוח אם שלו (Abit NF-7) ועכשיו המחשב אפילו לא עושה POST. האם יש עכשיו מה לעשות חוץ מלנסות להשיג צ'יפ חדש? אולי אם יש לי את אותו הלוח אפשר איך שהוא להלות את המחשב שלי לדוס , להחליף את הצ'יפים ולעדכן את שלו? או שהוצאת הצ'יפ מהמחשב שלי תוך כדי שהוא פועל יהרוס אותו? תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כאן תוכלו למצוא מדריך מפורט להרכבת המחשב, עם המון תמונות. תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :9 יש לי את הכרטיס r9800p כל פעם שאני מפעיל משחק או משאיר את המחשב פתוח לקצת הוא פשוט קופא הנורה במסך הופכת לכתומה והסאונד נכנס לloop... (good morning soldiers ers ers ers ers...) המחשב נראה בסדר אבל הוא פשוט מת! בדקתי את הצריכת חשמל עדכנתי דרייברים בדקתי את הכבל ואת ה agp שיחקתי עם ה bios (fast write) וכלום פשוט לא עזר! רק ריסט פותר את זה! לפעמים אפילו באמצע טעינה זה קורה... מישהו יכול לעזור לי? עריכה: שכחתי להוסיף שרוב הפעמים שאני מנסה להתקין משהו המחשב פשוט נתקע (יש תצוגה אבל העכבר מסרב לזוז וחייבים לעשות reset) amd64 3000 albatron k8x800 pII 1 gb crosair twinx r9800 pro wd caviar 120 sata antec truepower 430 w בבקשה תעזרו לי...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היום קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש.. כל מה שהשארתי מהמחשב הישן זה היה בקר Raid שמתאם בין 2 הארדיסקים ועוד הארדיסק נוסף ברגע הפעלתי המחשב זיהה רק את הכונן הנוסף והייתי צריך לעשות פארטישן ל-2 הכוננים האחרים.. אחרי שעשיתי הכל החלטתי לפרמט הכל מהתחלה ולסגור עניין פירמטתי את ההארדיסק הבודד© וה-2 האחרים פורמטו כבר קודם לאחר שפירמטתי את C הכל היה תקין חוץ מהעובדה שהמחשב זיהה את 2 ההארדיסקים האחרים(כל אח 40 ג'יגה) כהארדיסק אחד של 40 במקום של 80 בדקתי בתוך ה- Manage של "המחשב שלי" ואין עוד כונן אם מישהו בבקשה יכול לעזור!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זה המפרט: Abit NF7-SL rev.2.0 Mobile AMD 2500+@3600+ (2405mhz) 12x200@1.875v Vantec AeroFlow 4070 + Nanoterm Blue 2x512 Dual Channel PC3200@400mhz Western Digital 800JB PATA Western Digital 1200JD SATA Spphire Radeon 9800 Pro@Stock 380\680 Creative SB Audigy @ 5.1 Through Sony STR-DB840 TEAC W552E 52x24x52 AOpen DVD 48x16 SF2 - 80mm Fan - In Generic 80mm Fan - Out Generic 120mm Fan - Out CrystalFontz LCD 4x20 Compucase MidiTower 6919 Black זה כתוב ומפורט גם ב"מפרט המחשב שלי" בצד. הספק הוא הרי HEC 300W שמדדו ומצאו שיכול לעמוד גם ב 350W~ האם אני דורש ממנו יותר מדי ? (שימו לב ל OC, סנדרה טוענת לצריכה של 115W רק מהמעבד)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף. דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו.. לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך? תודה מראש לעונים...
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט ארדדיסק, והמחשב נתקע באמצע הפירמוט, אז לחצתי על ריסטרט ועכשיו המחשב לא קורא את הארדדיסק הזה. אני יכול לראות אותו ב"מחשב שלי" , אבל כשאני מנסה ללחוץ עליו, אפילו לחיצה אחת, רק להדגיש, המחשב נתקע יש דרך להציל את הארדדיסק?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-