תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הותקל בהפסקת חשמל,נגרמו כמה בעיות: *כונן D נעלם,אין אפשרות להכינס אליו והוא לא מזוהה עי אף תוכנה *הווינדוס לא זז,מעט דברים עובדים וכל דבר לוקח זמן עד שהוא פעול,אם הוא פועל *אי אפשר להתקין ווינדוס מחדש מסידי של ווינדוס (XP) הוא טוען שהוא לא מזהה הארדיסק סיסטם ריסטור לא עזר,אני מיואש,מה עוד אפשר לעשות או שהארדיסק אבוד ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4c800 deluxe והינה קישור ל-PDF שלו http://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/sock478/P4C800/e1224_p4c800.pdf הזיכרונות שלי הם.. corsair TWINX1024-3200LL עכשיו... הקונפיגורציה שלהם היא... Tested at ultra-low latency settings (2-3-2-6), command rate of 1T והשאלה שלי היא כזאת... בביוס שלי יש את האופציות הנ"ל.... בעמוד 4-19 ב-PDF של הלוח (שנתתי קישור כאן למעלה) ולא יודע למה אין לי אפשרות להעתיק מה-PDF (אבל לא חשוב....) יש תאור של הקינפוג של הזיכרון בביוס... אבל אין לי מושג מה מיתייחס למה..... אז אם מישהו מבין בזה ויכול דקה להציץ ולהגיד לי מה לעשות אני יהיה אסיר תודה.... בעיקרון הכנסתי בסדר מלמעלה למטה את המיספרים 2-3-2-6 ואז באחרון היה לי ליבחור או…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן לשכנה שלי את המחשב נייד שלה , אבל יש בעיה חמורה שאם המחשב נייד זז(לדוגמא אם אני מרים אותו וכד') אז הוא ממש קופא , חייב להפעיל אותו מחדש. מה אתם חושבים שהבעיה? כי זה נראה ממש מוזר...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי מהיר עם 512 DDR פנטיום 4 2.6 וכו... ויש לי אינטרנט בכבלים 750KPS עכשיו לאחרונה כל רגע היו לי התנתקויות של האינטרנט לא יכולתי להיות שעה מחובר בלי התנתקות והתקשרתי להוט וסיפרתי להם שאני מקבל פינגים בממוצע של מעל 2000MS שזה המון ושיש לי המון התנתקויות הוא בדק את זה ואמר שיש לי עומס על המחשב מצד תוכנה בלבד ובדקתי פינגים בלי אימיול והייתי בממוצע של 9MS שזה אדיר ושהעלתי את האימיול הייתי מעל 1500 2000 3000 אפילו שזה יוצר המון עומס על האינטרנט גורם לניתוקים ולמהירות נמוכה באימיול ובכל דבר! יכול להיות שזאת הגרסה הנוככית של האימיול או שזה תולעת אבל אני לא חושב שזה תולעת בגלל שאני קבוע עם פיירוול של נורטון אולי גרסה אחרת תעזור לי? האימיול דופק לי את …
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.. ובהצלחה לכל מי שעושה בגרויות מתכונות (=מבחני מגן) וכל השאר...... ועכשיו לנושא: המעבד שלי, amd athlon 1100 שעבר אוברקלוק קטן מ 1000 ל-1100, מתחמם משום סיבה, למשל אחרי השומר מסך וכיבוי המסך אז חזרתי לעבוד וראיתי שהוא התחמם ל-55 מעלות וכרגע, לאחר חמש דקות, הוא ירד ל-41 מעלות, אני משתמש ב Motherboard Monitor 5. המערכת עברה טוויקינג קטן מהמדריך ב-pc-spot שפורסם גם כאן אם אינני טועה.. עכשיו, מה יכולה להיות הסיבה להתחממות?? האם יכול להיות קשר לטוויקינג?? יש אל פסק על המארז, יכול להיות שגם הוא משפיע?? תודה רבה לכולם מראש..... ניצן
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שבגלל המאוור הכרטיס מסך לא עובד.. כי המאוור הפסיק לעבוד! בשני הכרטיסים! הכרטיס הראשון הוא GeForce 4 Ti 4200 128Mb והשני הוא אותו דבר רק 64Mb תעזרו לי בקשה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אבא שלי בא אלי אתמול עם המחשב שלו , וראיתי שיש בתוכו שני זיכרונות , אחד 64MB PC100 ואחד 128MB PC133 , עכשיו , שאני מדליק את המחשב , אני רואה שהביוס סופר רק 128 , וככה גם הוינדוס , מראה רק 128זיכרון , בסדר , חשבתי ה64MB לא בסדר , עכשיו נכנסתי לAIDA , והוא מזהה את שני הזיכרונות... , עכשיו , אני שואל אותכם ? , למה הביוס לא מזהה את שניהם ולא משתמש בשניהם? , אני כמעט בטוח שצריך לאפשר משהו בביוס , אני רק לא יודע מה , אם זה עוזר , לוח האם הוא MSI MS-6119 והוא עובד עם מעבד פנטיום 2 350MHZ...(דרך אגב , המחשב עובד עכשיו עם 128זיכרון על XP PRO , והוא עובד מצויין ומהר!)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
The game Prince of Persia: Sands of Time no longer fails to play under Windows XP with an ATI RADEON 9100 or 8500 series product installed Offical ati "Resolved Game Issues"
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב מקפיץ את החלון הזה של מה לעשות כעת (לפתוח MEDIA PLAYER, להציג את תוכן הכונן, לפתוח תוכנה כזאת או אחרת..) אבל הכונן לא מופיע במחשב שלי... אם למשל אני עושה הצגה של תוכן הכונן, אז נפתחת לי תיקיה (נגיד H) שמציגה את תוכן הכונן H, אבל אין לי שום דרך אחרת להגיע אליה אם אני סוגר אותה בטעות או משהו, משום שהיא לא מופיעה במחשב שלי, ולכן הדרך היחידה היא לנתק את הUSB, ולחבר מחדש בשביל שהחלון המדובר ייקפוץ שוב... מישהו יודע מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אוקיי, ככה, אני וחבר שלי משחקים במשחק Unreal Tournamet 2004 באונליין כמובן, אז ככה, לדעתי המפרט שלי יותר טוב משל חבר שלי, ואמור לעבוד לי יותר טוב ממנו המשחק.. והמשחק עובד לו יותר טוב, אני לא מבין למה... שתינו משחקים על אותן הגדרות במשחק, אולי יש אצלי בעיית חומרה? הנה המפרטים של שתינו, לאף אחד מאיתנו אין אוברקלוק, אותם דרייברים לכרטיס מסך. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 1647 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-7VAX 5 PCI 1 AGP 3 DIMM, Audio, LAN צ'יפסט של הלוח אם: VIA VT8377 Apollo KT400 זיכרון: DDR 512 266 MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x הארד דיסק: 40GB 7200RPM המפרט של חבר שלי: מעבד: p4 2.4 לוח אם: Gigabyte GA-8IEML-T 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audi…
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72 הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כשאני מעלה XP דרך הCD ורוצה להתקינו בפרטישן החדש (10 ג'יגה) ב SATA החדש, אז הוא לא מופיע כלל בתפריט ההתקנה...כך שאני לא יכול לבחור בו בכלל מה עושים ? ככה הפרטישן מג'יק 7 רואה את זה:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה ביותר.. כשאני מגיע לווינדוס המחשב מתחיל לעשות ריסטרטים, זה לא וירוס כי לפעמים הוא עובד כמה דקות ואז עושה ריסיט ולפעמים כשרק מגיעים למסך הטעינה... ניסיתי לבדוק מה זה, החלפתי הכל, וגיליתי שזה הכרטיס מסך.. שלחתי לתיקון אמרו לי שבאמת יש בו בעיה, אוקיי עכשיו הביאו לי את הכרטיס בחזרה (זה כרטיס אחר, לפני היה לי Abit Geforce 4Ti4200AGP8X ועכשיו זה של ASUS) ושוב פעם המחשב עושה ריסטרטים.. אני לצערי כרגע משתמש ב RivaTNT32 והכל עובד חלק... אין לי מושג מה הבעיה, ואני משתגע.. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם ? זה המפרט של המחשב : Pentium 4 1700MHz 256DDR 333MHz Generic Asus P4S333-m - הכרטיס עבד חצי שנה על המחשב חלק, אז זה לא בעיה של תאימות עם הלוח אם. עוד מש…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז קניתי את הכרטיס קול המשובח הזה ומאיזשהי סיבה לא ברורה השלט לא מגיב לי ...מישהו יודע מה יכולה להיות הביעה והיכן אני יכול לבדוק מאיפה הבעיה נובעת? מהשלט או הכרטיס (הרק שלו) ...
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, יש לי ABIT NF7S אודיג'י הראשון מגבר של סוני STR-DB840 החברה במחלקת התמיכה של קריאייטיב עזרו לי להגדיר נכון את הכרטיס והחיבורים והכל. כרגע מחובר אנלוגית 5.1 והכל נפלא ושומעים מצויין. הבעיה היא במוזיקה שמנוגנת ישירות מהמחשב - הסאב וופר לא משמיע שום קול. בסרטים מהמחשב (Divx וסרטים מקוריים מהחנות) - הסאב עובד במשחקי 5.1 ופרו לוג'יק - הסאב עובד במוזיקה שמתנגנת מהקומפקט דיסק שלי - הסאב עובד מצוין ב 2.1. כשאני משתמש בווינאמפ או או משהו דומה למוזיקה - הוא לא עובד. למישהו יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפי אבא שלי הכל התחיל כשהוא הפעיל את המחשב והאינטרנט לא עלה לו, הוא עשה ריסט למחשב, הוא פעל אבל המסך היה שחור. כשהוא ניסה לסגור את המחשב עם כפתור הPOWER הוא לא נכבה אז לבסוף הוא הוציא את החוט מן השקע. כרגע המחשב לא פועל אבל בבדיקה שעשיתי לספק גיליתי שהוא כן פועל (קיצור החוט הירוק והשחור). לפי ההגיון הלוח נראה לי הגורם בגלל שגם הנורה של הכרטיס רשת בו לו נדלקת אבל האם זה יכול להיות משהו אחר? הלוח אם נראה חיצונית בסדר גמור, הזכרונות וכל הכרטיסים תפוסים חזק והמעבד הוא northwood שהיה בעבר בOC אבל בפעולתו השותפת בחצי שנה האחרונה הוא עבד בברירת מחדל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגיטלית של קנון PowerShot SD110\IXUS IIs (הIXUS זה השם החדש של הסדרה, או משהו כזה, אני די בטוח שככה קוראים לדגם הזה עכשיו) וניסיתי כבר להעביר תמונת JPG בגודל שהמצלמה מצלמת בו לכרטיס SD, ויכלתי לראות את התמונה בצג של המצלמה. (זה היה סקרינשוט מאיזה משחק, לצורך העניין). עכשיו, חשבתי, שלמה לא לנסות את זה גם עם וידאו. השאלה היא, איך לעזאזל אני ממיר סרטים\סרטונים\משהו כזה לפורמט שהמצלמה משתמשת בו. העלתי קובץ קטן שצולם ע"י המצלמה, אני משער שזה יעזור כדי לבדוק איזה פורמט זה בדיוק. http://planet.nana.co.il/dcstealth/MVI_0275.AVI תודה מראש כמובן למי שיצליח לעזור אחרי שקראתי הבנתי שלא הייתי מספיק ברור: המצלמה, מן הסתם, לא מסוגלת לנגן כל קובץ AVI שאני אתן לה. ואנ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי דיסק 80 ג'יגה של wd, וכתוב לי שיש רק 74.5. אני יודע שצריך להיות קצת פחות אבל 5 וחצי ג'יגה נראה קצת יותר מידי, זה צריך להיות ככה? שאני בוחר את כל הקבצים שבו (כולל מוסתרים וקבצי מערכת) זה מראה שתפוס 59.3 ג'יגה, אבל במאפיינים של הדיסק כתוב שתפוס 63.5 ג'יגה, איך מתקנים את זה? יש לי גם קצת זיכרון פנוי (מ256), למטמון מערכת זה לוקח 80-115 מגה למה זה בדיוק? טנקס
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי וכרטיס מסך וודו 3000 וכרטיס רשת אדימקס אלחוטי אבל משום הם לא מסתדרים ביחד ... העיניין הוא ששניהם נפגשים באותו IRQ ואני לא יודע איך משנים לאחד מהם את הIRQ האם מישהו יכול לעזור לי ?! בברכה, יובל
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי MS SideWinder GamePad. בלוח הקודם שלי (Epox 8RDA) הוא עבד בלי בעיה. בלוח הנוכחי (GA 7N400-L) הוא לא מזוהה. (או אולי בעצם כן?) הנורה של הג'וסטיק דולקת, אבל הוא לא מגיב במשחקים. ניתן לראות במסך של ה-Game Controler שמצורף. הוא כביכול לא מחובר או לא מותקן. אגב הג'וסטיק שלי הוא לא 3D Pro אלא פשוט. שאני מסיר ומנסה להתקין את ה-MS SideWinder GamePad שמופיע ברשימה - הוא לא נותן לי! (בלוח הקודם זה עבד בלי בעיה). מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 19 inch 810fd יש לו 2 בעיות 1. הביהרות שלו מוזרה. וכאשר אני פותח את המחשב אחרי נגיד שהיה סגור בלילה כל פעם שיש מסך לבן או משהו בהיר הוא נסגר... ככה בערך 15 פעם ואז הוא מסתדר.. 2. יש לו פסים אדומים לרוחב של המסך בהפרשים של 5 סמ בערך כל אחד. וזה לא קשור להגדרות. גם כשמהסך לא מחובר אלא רק למחשב רואים את זה על המסך השחור. המסך הוא בן 3. אז רציתי לדעת איפה יש באזור המרכז מקום שבכלל יסתכלו על כזה דבר ויוכלו לתקן (כי עד עכשיו איפה שלא התקשרתי אמרו לי לא מתקנים, ואלה שכן אמרו שמתקנים אחרי שאמרתי את הבעיה אמרו לי לך למקום אחר). עשיו אם אי אפשר לתקן אני קונה מסך חדש 17 אינץ. כבר פתחתי על זה דיון כאן. אם יהיה לי מספיק תקציב אני הולך על הviewsonic שאמרו שהוא הכי טוב. וא…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-