עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בדרך כלל הוא על 6.01- אבל לפעמים כשהמחשב טוען משהו אז זה עולה ל6.70- לפעמים וגם לעיתים רחוקות זה יורד פתאום ל5.70- זה תקין או שמשו דפוק בספק שלי??

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by nshahaf,

שלום יש לי כונן חיצוני בנפח של 1.5TB לאחר אחסון (לא מירבי) בתקופה בת חצי שנה יום אחד הוא רשם לי הודעה האם ברצונך לבצע פורמט לכונן כמובן שאין ברצוני לבצע פורמט אך לא מאפשר לי גישה לכונן האם מישהו נתקל בבעייה דומה? מישהו יודע כיצד ניתן להעתיק או לגבות את הקבצים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום כולם מחר אני קונה audigy 2 vulve קיצר יש לי לוח epox 8kda3j איך אני מבטל לו את הכרטיס קול on bord תודה לעוזרים עכשיו עוד שאלה איך הכרטיס בכלליות ראיתי שיצא audigy 4 ועכשיו ה xi-fi האם כדאי לחות ל audigy 4 מה המחיר שלו ראיתי שיש איזה soft moding שהופך אותו ל audigy 4 אם אפשר לינק או הסבר תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by michanonymi,

מסיור קצר בפורמים פה הבנתי שיש בעיה עם הדריבר של הכרטיס מסך צילמתי את המסך מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי שהמאורר של הספק לא עובד, בשבוע שעבר הוא עבד. אולי בטעות ניתקתי את החיבור שלו? האם בכלל יש למאורר של הספק חיבור כלשהו? אם הוא פשוט התקלל, מה אני אמור לעשות? לרכוש ספק חדש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אורח אברהם
    Started by אורח אברהם,

שלום לכולם המחשב נייד שלי התקלקל כתוצאה מקצר חשמלי המטען התחמם ופשו קיצר ומאז המחשב לא נדלק א) האם ניתן לתקן ב) איך אפשר להעביר את החומר שנמצא על הדיסק קשיח למחשב אחר 9

7. Started by THE FOX,

הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהחזיר אותה כנ"ל העכבר וגם כשאני מנתק אותם המסך ממשיך להתסובב אז זה לא בעיה במקלדת או העבכר... אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? אגב זה קורה לי רק במשחקים באינטרנט ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני לא יודע מה עוד לעשות... ההרד דיסק לא עובד פתאום. ניסיתי להחליף כבל SATA וגם להחליף כבל חשמל ולהחליף מקום בלוח אם. יש עוד דברים שאני יכול לעשות שההרד דיסק יעבוד? (מהר אני הולך לLP של 3DV עוד 4 שעות)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Jviega,

אני מניח שרובכם יודעים מה זה, אני חושב שזה נקרא bluescreen of death, זה עכשיו קרה לי במחשב הנייח שלי, לא התקנתי שום דבר חדש או משהו, לא שיניתי כלום, סה"כ הייתי בסקייפ איזה כמה שעות ושחקתי במחשב, ופתאום עכשיו זה קרה, פעם ראשונה, גם מחשב חדש פחות מחודש. במחשב הנייד שלי זה קורה הרבה יותר פעמים אגב, אין לי מושג עוד פעם, לא התקנתי גם שם שום דבר חדש או שיניתי כלום. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by yoyo123233,

המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Raz20,

יש לי כונן שעושה בעיות , זה לא הכונן הראשי הכונן לא מאפשר לי לבצע בדיקת שגיאות בדיסק או לעשות איחוי , ובנוסף אני לא יכול להעביר\למחוק כמה קבצים שנמצאים על אותו כונן . מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. אם שוללים אפשרות של וירוס...

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by SuperStyle,

יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by suspect,

חיברתי לבד את הספק corsair 550vx ואת הקירור TR120 EXTREME בהפעלה הראשונה המחשב עלה הגיע לווינדוס ונתקע הפעלתי מחדש וכל פעם שאני מגיע לדף טעינה של ה XP הוא מראה מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by Yeshayhu Brill,

בקשר למחשבי ווינדוס 10, רציתי לדעת האם בעיית התאימות ל4k שהיתה בחלונות ובפוטושופ (בעיקר בפוטושופ) נפתרה לאחר העדכון האחרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. החלפתי ספק למחשב שלי. הוספתי 2 מאווררים חיברתי הכל. הפעלתי את המחשב הוא נדלק (ז"א חיבורי החשמל שלי טובים) אך אחרי ספירת הזיכרון שם הוא נתקע. הוא לא נותן לי לעשות כלום, ע כל מקש שאני לוחץ המקלדת לא מגיבה בכלל. יצא לי ללחוץ ריסטרט כמה פעמים והיה בתוך הכונן 1.44 דיסקט אז הוא הגיע עד להודעה של בוט פליור הוצאתי את הדיסקט ושוב אותה הבעייה. מאיפה להתחיל את הבדיקות בכלל?

20. Started by RGL2006,

קניתי היום כרטיס מסך חדש 1900XT ושאני מפעיל את פיפא 2007 אז בהתחלת המשחק הוא נתקע בכרטי הקודם הכל עבד 6150 מישהו יודע או מכיר פאט"צ או עידכון??? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by must_fake,

היי חברה... יש לי לוח שהביאו לי ואני חייב לדעת איזה חבר הוא והכל עליו.... יש איזה תוכנה שאומרת עליו הכל ??? איזה AGP? מהירות הבאס...? איזה כרטיס קול זה ...?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by yotep,

אתמול נדפק לי המסך וכשהחלפתי למסך אחר כל התצוגה ממש כהה במסך של המחשב הצלחתי לסדר את הצבעים אבל ב TVOUT הצבעים ממש כהים ואי אפשר להביר דרך הטלויזיה מספיק הכרטיס מסך הוא RADEON 9500PRO מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח אותו לתיקון (האחריות נגמרה) אגב המסך שהחלפתי תקין וגם הכבל בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by groovy,

התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by kibub,

היי יש לי לוח אם p5w dh deluxe ויש לי 2 HD אחד SATA2 ואחד IDE והבנתי שהכי טוב לחבר אותם בRAID , אני לא יודע מה זה RAID וכמו שהבנתי יש RAID0,1,2,3,4,5 , אז מה זה בכלל RAID? יש איפוא לקרוא על זה? ודרך איזה מערך הכי כדי לחבר את ההרדיסקים למקסימום ביצועים? תודה

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by crow3d,

יש לאח שלי מחשב פנטיום E6500 לוח אם ASUS P5VD2-MX זיכרון 1.5 GB כרטיס מסך GEFORCE 8400GS ספק כח ג'נרי 480 של מונו-מון ומאוורר מעבד אין לי מושג איזה... כל כמה זמן שהמחשב עובד (Win xp) אז הוא מגיע למצב שיש רעש שמתגבר והמחשב נתקע/ מפסיק להגיב עד שלאחר מכן הוא חוזר לעצמו עד הפעם הבאה... מה הסיבה יכולה להיות? מאוורר מעבד שעבר זמנו או דורש ניקוי או שאולי הספק כח גורם לזה? מה שכן בזמן IDLE הוא בדק עם EVEREST טמפרטורות ומבחינת טמפרטורות הכל נראה תקין ואני לא מאמין שאם הייתה בעיית התחממות בזמן אידיאלי הטמפרטורות היו במצב תקין יש למישהו רעיון? (מעבר ללהחליף ספק לבדוק)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.