עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by razcoren666,

שלום לכולם! קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות. ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום לכולם! אחותי קיבלה מחשב מדוד שלי ולא היה מותקן בו כלום אז בקיצור התקנתי לה windows וכל זה ועכשיו אני תקוע בלי דרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול והיא מחרפנת אותי אז בבקשה אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שישתף אותי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Liquid,

שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  4. רציתי לשאול אלו דברים יכולים לגרום למחשב להתכבות סתם מעצמו באמצע שאני משחק בו או סתם הוא דלוק ונכבה לבד זה משגע אותי אני משחק במחשב והוא פתאום נכבה מעצמו מה לעשות מה צריך לבדוק מה יכול לגרום לזה ??????????

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by tidan,

יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by goldeye,

שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by must_fake,

היי חברה... יש לי לוח שהביאו לי ואני חייב לדעת איזה חבר הוא והכל עליו.... יש איזה תוכנה שאומרת עליו הכל ??? איזה AGP? מהירות הבאס...? איזה כרטיס קול זה ...?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by rachmel fzz,

שלום ! יש לי בעיה... המחשב רץ לאאאאט ומדי פעם אני מקבל שגיאה (בזמן ה-Boot) כביכול מה-"Hardware Monitor". האם הסיבה היא שהמעבד מתחמם ומגן על עצמו ע"י האטה ?? המחשב שלי רץ במהירות רגילה ואין לו שום תוספות קירור, כלומר יש מאוורר על צלעות על המעבד (מה שנקרא Boxed) אני לא מצליח לברר בשום מקום -- לכמה מעלות בכלל צריך המעבד הזה להגיע ?? כמה מהר צריך המאוורר להסתובב ?? הוא מגיע ל-2500 סל"ד והמעבד ממשיך וממשיך להתחמם, עד בערך 41 מעלות. זה באמת כזה גבוה ?? מה אפשר לעשות כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר ??? ???? תודה אנשים !!! 8)

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  10. זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by tidan,

יש לי מסך lcd וקלטתי כשהמסך חשוך שמופיעה עליו נקודה קטנה זוהרת האם המסך לא תקין או שזה נורמלי? ???

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  12. Started by tidan,

היי יש לי מסך lcd ורציתי לדעת אם אני מגדיר לו בצריכת חשמל שיכבה אחרי 5 שעות האם זה יגרום לו נזק תודה לכל העוזרים ???

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. Started by t d,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by KaPuT,

אני אחרי התקנה של וינדוס אקס פי התקנתי רק את הדריברים של הכרטיס בלי שום תוכנות שבאות איתו במערכת שומעים חלש ובאוזניות כמעט ולא שומעים בכלל,בוינדוס הכול מוגדר על הווליום הכי גבוה.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה בתצוגה: פתאום אני רואה את התצוגה לא חלקה, ז"א כאילו לא על 32 BIT אלא פחות למרות שזה מוגדר אצלי על 32 BIT. ניסיתי להעלות משחק או לנגן סרט ורואים ממש גרוע. מה שמוזר הוא שבדקי וכל הדרייברים מותקנים, יש לי כרטיס מסך ראדאון 9200 והוא מותקן. פעם היתה לי את הבעייה הזאת (עוד לפני שהיה לי כרטיס מסך חיצוני אלא רק מובנה) וזה הסתדר מאליו, איך שהוא. זה ממש מפריע לי. אני רואה את התמונה של הלוח בקרה כאילו ללא איכות ממש אפשר לראות את הפיקסלים של התמונה (כאילו לוקחים את התמונה ומגדילים אותה "בצייר" אפשר לראות אותם בבודדים) וגם מוזר שבתמונת המסך רואים את זה בקטע מסויים ואם אני בא להחליף את התמונה הזאת דרך הגדרות תצוגה (שם ניתן לראות את התמונה שאני רוצה בקטן) א…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. מופיע לי סימן שאלה על התקן ששמו sm bus contoller יש לי windows xp באנגלית עשיתי חיפוש דריבר במחשב לא מצאתי שום דבר כמו כן עשיתי חיפוש על הדיסקים של ההתקנה(שקבלתי עם המחשב) ולא מצאתי שום דבר מי שיכול להביא לי קישור להורדה (לא לאתר שיש בו את הדריבר אני יסתבך למצוא אותו) אודה לו מאוד מצפה לתגובות תודה מראש למשיבים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. העכבר הוא של microsoft והוא אופטי הכי בסיסי. פתאום לאחר כשנתיים מהקנייה הכפתור השמאלי לא עובד וצריך ללחוץ עליו חזק כדי שכן יעבוד. עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לפתוח אותו ואני לא רוצה לקנות אחד חדש יש למשהו עצות? תודה מראש טוביה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oppxp,

שלום לכולם יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם! מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. דרך האוזניות,מערכת סטריאו ועוד לא שומעים בכלל עשיתי על הכי גבוהה בדקתי בControl Panel את כול הדברים האפשריים... בבקשה עזרה תודה. יש לי כרטיס מסך של CREATIVE

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. יש לי מודם usb מסוג ale130 הדרייבר משום מה נדפק לי. ניסיתי להסירו אבל הוא כתב את ההודעה הבאה: can't get registery value: key=software\globespanvirta\adsl value=language אני מבין שמשהו השתבש לו ברגיסט'רי (משהו שקשור לשפה?). העניין הוא שאני לא יכול להתקין את המודם מחדש אם אני לא מסיר את הישן. ניסיתי להסיר ידנית (הורדתי אותו מתפריט ההתחלה ועשיתי ניקוי של הרגיסטרי) אך זה לא עזר. עוד משהו - יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ולמרות כל מה שעשיתי לא ניתן להסיר אותו. עכשיו אני תקוע ולא יכול להסיר אותו (ולכן לא יכול להתקין אותו מחדש). תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הייתה לי בעיה (עדיין יש לי) להפעיל את המשחק RED ALERT2 שאלתי על זה בתמיכה של EA הם ביקשו את המפרט שלי, ואמרו לי שזה לא עולה בגלל המעבד שלי, שהוא עם HT, והמשחק לא תומך בזה. לפני שאני מחליט לבטל את זה, אני רוצה לדעת כמה זה באמת עוזר לי, ובמה. ואחר-כך, אם אני מחליט לבטל את זה איך אני עושה את זה? ניסיתי לבטל את זה בביוס, וזה לא עזר, יש איזשהי דרך לבטל את זה בוינדוס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. בטעות הורדתי את הסינק מה FX 5200 המעפן שלי בצורה לא בטוחה והוא התנתק לי בפיתאומיות. מאז אני רואה כאלה עיוותים לא יודע אם זה ARTIFACT או לא. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אולי הרסתי משהו? או שאני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

יש לי xp pro לא מסוגל לסגור האם זאת בעייה בכפתור power המחשב מאתחל במקום להסגר. לא בעיית מודם.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by J.allmighty,

היי לכולם, קניתי אתמול HD חדש ואני מתכוון להתקין אותו הבעיה היא שהBIOS לא מזהה אותו הכנסתי אותו לחשמל וחיברתי ללוח SATA1 משהוא יכול לעזור ? WD 7200 120MB sata epox motherboard

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by topgun,

אני לא יודע אם הבעיה מתאימה לפורום הזה, כי אין לי מושג מה גורם לבעיה (תוכנה/חומרה)...... אז אם זה לא שייך, תעבירו..... ולבעיה: יש לי מקלדת "מולטימדיה" (זאת עם הכפתורים של ה+- ווליום, play וכאלה), ויש עליה גם כפתורים של my documents וכו'. עכשיו, הגדרתי לה שאם אני לוחץ על my music זה יפתח לי את הצייר (סתם כי זה הכפתור שאני הכי פחות משתמש בו, ואני משתמש הרבה בצייר [להדבקה של סקירנשוטס.... ;D ]). בהתחלה זה עבד, אבל פתאום בימים האחרונים אני לוחץ על זה והצייר לא מוכן להפתח. שיניתי את זה ככה שיפתח כלמיני דברים (כולל התיקיה המקורית), וזה עובד-גם כשאני מקשר אותו לקיצורי דרך, תמונות וכו'. אבל משום מה דווקא את הצייר הוא לא מוכן לפתוח..... ד"א יש לי WIN XP SP1. למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים