תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש LCD מתוצרת LG. המסך עונה על ציפיותי למעט ריצוד (ויברציה/גל) שעבר מפעם לפעם בעת הגשמים החזקים שלשום. אגב, לא שמעתי רעמים ו/או ראיתי ברקים באותו הזמן. כאשר הריצוד אירע לחלקיק השניה העכבר קפא ונדרשתי ללחיצה חוזרת. לא נתקלתי בתופעה כנ"ל במסך הקודם שלי CRT. אודה על התייחסותכם.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Asus A7N8X-E Deluxe יש לי את הלוח הזה Asus A7N8X-E Deluxe מאיפה אני יוכל להוריד את הדריבר של הSATA שלו ..קישור ישיר בבקשה!! :'(
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה, הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA geforce GTX560 Ti חברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיה הבעיה היא כזאת: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב יש רעש כזה (כמו הרעש שמחברים USB למחשב) ואז אני יכול לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה. למחשב כנראה יש איזה משהו שאחרי שאני לא נוגע בו מספיק זמן הוא כאילו נכבה אבל לא נכבה... איזשהו מצב שינה כזה שברגע שאני נוגע בכל מקש או בעכבר הוא חוזר לחיים המסך נדלק והכל חזר לאותו מקום שבו הפסקתי... אבל על המסך של הטלויזיה אני כבר לא רואה כלום (כאילו אין חיבור בין המחשב לטלויזיה למרות שיש) ובשביל שגם זה יחזור לקדמותו אני צריך להגיע אל מאחורי המחשב לנתק את הכבל HDMI שמחובר למחשב ולחבר אותו מחדש ואז אני שוב יכול לראות את המחשב על הטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, חיברתי את הטלפון שלי נוקיה 5800 והעברתי למחשב תמונות שצילמתי עם הטלפון. בפעם השניה כשחיברתי את הטלפון לא נפתח החלון הקטן כמו תמיד אלא חלון להתקנת חומרה. ניסיתי ללחוץ הבא וכו' כדי להתקין אך בסוף היתה הודעה שההתקנה נכשלה. ניסתי שוב ושוב אותו דבר. אני לא יכולה יותר להעביר תמונות מהטלפון למחשב. מבקשת עזרה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי אז אני שואל: מה יקרה אם אני יכניס CD של PS2 למחשב שלי? המחשב יקרא אותו? יהרוס/ישרוף אותו בכל דרך אפשרית? הוא אחר-כך יפעל עוד הפעם בPS2? (הערה: יש לי כונן צורב DVD אם זה משנה) מה יקרה אם אני יכניס CD של מחשב לPS2? הPS2 בטח שלא יקרא... אבל האם הוא יהרוס אותו בכל דרך אפשרית? אחר-כך הוא יפעל עוד הפעם על המחשב? (כן כן אני מדבר על דיסק משחק, לא מידע... למרות שדיסק משחק זה סוג של דיסק מידע...) ???
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב בדקתי את הזכרונות במחשב שלי , 4 זכרונות של 256 DDR שלושה אותו סוג אחד סוג שונה בדקתי את כולם ביחד ופעם אחת הוא נתקע לי פעם שניה הוא התריע שגיאה אז בדקתי זכרון זכרון אחד אחד כדי לדעת איזה זכרון לא טוב אחרי כל בדיקה של אחד לא הייתה שגיאה אבל כשיצאתי מהתוכנה המחשב נתקע וכשבדקתי את הסוג השונה בנפרד לאחר סיום הבדיקה שעבר בהצלחה המסך נכבה לי והנורה שלו הבהבה אבל נראה כיאלו המחשב עובד
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים, קבילתי מחשב עם לוח אם של ASUS PR-DLSW יש לו DUAL PROCESSORS 2.6 XEON. האם יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ספק כח לכזה שרת?איזה ספק עליי לקנות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
C:\WINDOWS\system32\directx.exe is infected with W32.Spybot.Worm C:\WINDOWS\system\smss.exe is infected with Trojan.Webus.H C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\-FFF.exe is infected with Hacktool C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\count.jar-7d443d2d-2836be38.zip is infected with Trojan.ByteVerify C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-5aa0b436-34741c30.zip is infected with Download.Adware זה מה שמצאתי שיש לי במחשב כשעשיתי SCAN ONLINE מה זמעצבן עוד יותר ש ZA לא מוצא את זה ולא רואה את זה בכלל ואני לא מבין למה זה קורה ?? אנשים יש לכם רעיון איך…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? אם לא , האם אתם יכול…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב אז פרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים,גם את אלה של REALTEK HD שעכשיו מופיעים לי בצד שמאל למטה.. אני נכנס לבדיקת שמע ב3D בתוכנה (REALTEK HD) ואין כלום.. לא משנה כיצד אני מנסה לפתור את זה שום דבר לא עוזר,מיותר לציין כי הרמקולים כן עובדים (כלומר כן דלוקים) והכל מחובר כשורה P: עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי במארז יציאתAUDIO קידמית ועכשיו אני רק צריך לדעת איזה מבין הכבלים לחבר ללוח אם. יש לי קונקטר אחד של AC'97 ואחד של HD AUDIO . הלוח אם שלי הוא P5P 800 של אסוס . והדרייבר שמותקן הוא של SOUND MAX . תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
(הסיפור הוא עפ"י גירסתו של דוד שלי - לא ראיתי ולא ביצעתי) הכנסתי דיסקט איתחול והגעתי לדוס. ניסיתי לפרמט את המחשב ע"י הפקודה: format c: קיבלתי שגיאה: Cannot format NT Server מדוע ומה אפשר לעשות בנידון ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה, נגעתי ב CATALYST במהירות של הכרטיס הכרטיס לא שינה טמפרטורה ממש אחרי כמה דקות החזרתי לרגיל ועכשיו שאני ניכנס למישחקים המסך מהבהב צבעים,וזה רק במישחקים,מה יכול להיות שקרה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-