עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. הבלונים שמופיעים כשהעכבר מרחף מעל האייקון בSYSTEM TRAY (ליד השעון) מוחבאים משום מה ע"י הTASK BAR. כלומר שאם אני שם את העבר מעל השעון כדי לראות התאריך, אני רואה רק את השוליים של הבלון שמופיע וכל השאר מוסתר. אין לי מושג מתי ואיך זה קרה, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל אני חושד שזה כך כבר הרבה זמן. מישהו יודע איך אני מסדר את העניין?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by zahi74,

איזה באסה עשיתי ביום שישי עידכון לביוס של לוח GA-965-PS3 ( רציתי שהמחשב יצליח לזהות אז מהירות הזיכרון 800) ומאז הייתי צריך להתקין את המחשב 3 פעמים בהתחלה הוא זרק לי מסכים צהובים ועשה לי קצת בלאגן כשעלה המחשב ןגם זה לא עוזר ניסיתי אחרי ההתקנה להחזיר את הביוס לקודם וכלום אחרי שאני מסיים את ההתקנה עושה ריסטרט ואז הוא מציג לי קבצים חסרים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם האם אפשר להחזיר את הביוס לקודם ?? יש מצב לעשות איפוס לביוס ??

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by galsuh,

אז ככה הייתי אצל חבר שלי פתאום אנחנו מריחים ריח של גז או ריח חנוק אקיצר לא טוב כיבינו את המחשב פתחנו מארז הרחנו את המאחורה של המארז למעלה איפה המאוורר של הספק כמעט נחקנו המחשב לא מזייף לא כלום בדקנו בסופר פיי לראות תוצאה זה רשם 46 שניות ל-1 מגה ולמפרט שלו זה טוב יש לו 1 גיגה ראם דידיאר 400 של קרוסאייר ומעבד 3.0 של אינטל ורק הכרטיס מסף 7800 של נאווידה כל השאר ברמה של המחשב למישהו יש הצעות מזה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת איך אני מפרק את המאוורר שעל המעבד ? עם יש מאמר +תמונות בנושא הזה? ועוד שאלה קטנה עם אני מפרק את המאוורר שעל המעבד האם אני צריך לשים משחה טרמית אחרי זה?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Imtheman,

קיבלתי איזה לפטופ מיושן P2 (ארמנדה למי שמכיר) לא מותקן עליו כלום ו הסידי שלו מת . ניסיתי לחבר לו סידי דרך ה USB (כן יש לו דבר כזה) אבל הוא לא מזהה אותו דרך הביוס חשבתי להוציא את ההרד דיסק ולהתקין עליו דוס פשוט ואז להתקין את הכונן דרך הדוס. קיים דריבר כזה לדוס? למישהוא יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. בעיה מוזרה במחשב החדש ברגע שאני מפעיל תוכנה כבדה הקול או השיר הופכים למקרטעים ואיטיים מאוד אולי קצת הגזמתי שאני אומר כבד אני מתכוון לקובץ בWINRAR שאני למשל מנסה לפתוח אותו אז זה קורה..ברגע שהוא סיים לחלץ אותו הצליל חוטזר לנורמל אפילו בהתקנה של תוכנה או משהו למישהו יש רעיון?? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר... אולי הספק כוח? או שהלוח דפוק?

8. Started by Cyron,

זה פעם שניה שאני נתקל בעיות עם מסכים כחולים,, הפעם מדובר במחשב השני בבית. במחשב הקודם התקלה נפתרה ע"י החלפת לוח + כ.מסך, אני מקווה שהפעם זה לא זה... :-\ בינתיים בעזרת הסטיקי עברתי על הבעיות הנפוצות, זה לא קבלים, ביצעתי פורמט ועידכנתי לדרייברים המעודכנים ביותר וכמו כן ביצעתי בדיקת זכרון עם התוכנה שמסופקת באתר של Microsoft צירפתי את קבצי ה-Minidump שהופיעו לאחר הפירמוט, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by Vietcong,

?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by odedhavia,

אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום לכם אני משתמש בחלונות XP, לאחרונה היתקנתי SP2. והפעלתי מחדש. ופתאום ניתקע לי באמצע ולא עולה לי חלונות XP. למה זה קורה לי, איך פותרים את הבעיה? מיפויי מחשב : מעבד 1.6 לוח אם דגם אינטל 850MV זיכרון Rdram 256MB דיסק קשיח 80GB כרטיס מסך G4 Ti 4200 למה ניתקע לי בעליה חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by wzeedan,

שלום לכולם יש לי מחשב AMD ATHLON64. יש לי שתי בעיות עם המאוורר שלו: 1. הוא מחריש אוזניים. מה אין מאווררים נורמליים או שככה זה ב AMD? 2. כשאני מכבה את המחשב יש מקרים שהמאוורר נכבה יחד איתו ויש מקרים שלא!!!! ואז אני מוציא את השקע. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Oranili,

שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by davroz,

יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את המחשב... כשהווידווס עולה שומעים שתיים שלוש נקישות מהכונן כאילו הוא מנסה לקרוא דיסקט... מה שגורם למחשב לעלות לאט יותר...יש למישהו מושג ממה זה קורה? לדעתי זה התחיל אחרי שהתקנתי תוכנה כלשהי לדעתי DEAMON TOOLS אני לא יודע מה הקשר...יש למישהו מושג ממה הנקישות? תודה...

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by just_me,

קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by amd@ati,

שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה, שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by haimvrt,

למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by manbot,

קיבלתי הודעה, ולא הספקתי לפתוח אותה והמחשב נתקע ועשה ריסט.. עכשיו יענו זה כאילו לא קיבלתי תהודעה יש אפשרות לראות תהודעה? אין לי היסטורי. תודה לעוזרים! זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. מפרט: לוח אם Gigbyte אין מולי את הדגם כרטיס RAM 1 של 512 כרטיס מסך Fx 5200 הבעיה: אם אני מנתק את הראם אז הוא מצפצף. אם אני מחבר בחזרה הוא נדלק אך לא נשמע צפצוף אישור (צפצוף יחיד) ונורת HD דולקת משום מה למרות שניתקתי את ההארד דיסק. אפשרויות: איך לזהות אם הבעיה בלוח האם(ויזואלי)? איך לזהות אם הבעיה בראם מבלי להחליף אותו(ויזואלי)? איך לזהות בעיה בספק? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

יש טיפה לחות על ההארד דיסק שאני רוצה לןהתקין האם הארד דיסק מספיק אטום וזה לא כל כך נורא? מה יקרא אם אני ינסה לפחות?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by huckaaui,

המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים