עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mbs,

היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by TheReaper,

אני משתמש בתוכנה procesexplorer ואני רואה שמה שINTERUPTS לוקח 100 אחוז... מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by elad216,
    • 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by ros,

אז ככה קניתי היום GEFOCE 6200 .. עכשיו הטפרטורה שלו בלי מאמץ 60 מעלות פלוס מינוס.. זה טוב? זה הרבה ? לוח אם 41 מעלות מעבד 44 מעלות- עכשיו יש לי מעבד מובנה של AMD ATHLON XP 2200+ ובחיים לא הגיע לי לטפמרטורות כאלה וזה לא במאמץץ כ.מסך 62 כמו שאמרתי ויש לי שני הארד דיסקים בישן יותר אין מד חום ובאחר זה מראה 44 מעלות אגב הוא של MAXTOR עכשיו לגבי כל הטמפרטורות האלה.. זה הרבה? זה לא טוב? זה טוב ?? אם אפשר לדעת בבקשה..

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by cooper,

היום קיבלתי מחשב חדש ללא צורב או כונן CD בקיצור מה שרציתי לקחת את הצורב הקודם שלי [בן חודש]. מה שגליתי לצערי :-[ זה שיש רק חיבור SATA ללוח אם ...מה אני עושה ??

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

קניתי מארז אני לא בטוח איזה חברה בארה"ב ואני גם גר בארה"ב אז ככה יש לי לוח K8NS 939 של GIGABYTE והחיבור הזה של הUSB ויציאות של הSOUND אין לי לאיפה לחבר את זה בלוח יש חלק כזה איפה שהPIN נכנס אין אפשר הוא כזה סגור ויש לי שתי מקומות אחד בלוח לפינים האלה אבל אי שום דבר שמתאים לצורה של הכבל מצטער אין לי תמונות

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by spinchicken,

הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by moses_23,

אז ככה: יש לי מחשב נייד של Dell והבעיה שכשאני אניי מסיים לטעון את הסוללה ואני מוציא מהחשמל המחשב נכבה. ולפני זה,הייתי מוציא את החשמל והמחשב היה ממשיך לפעול. אין לי מושג מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by mikelson,

שלום לכולם לפני מספר ימים קרס לי הלוחם אם הקודם והחלפתי אותו בלוח אם אחר "חדש" שהיה לי בבית ללא שימוש. הלוח אם "החדש" בן 4 שנים וכבר אין עליו אחריות. לאחר התקנת וינדוס+ דרייברים על הלוח אם, וינדוס מציין כי חומרת אודיו לא מותקנת. במנהל ההתקנים אין חומרה לא מזוהה ולכן ההשערה שלי היא שהלוח אם דפוק. אשמח לחוות דעתכם בנושא. הלוחאם המדובר הינו b75m-d3v... יש לציין שעשיתי עדכון BIOS לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by vm,

קניתי מחשב חדש עם ארדיסק 320 ג'יגה, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה היא זיהתה רק 130 ג'יגה. (XP בלי SPים). על המדבקה שעל גבי ההארדיסק כתוב אכן 320 ג'יגה... עבדו עלי? אני לא מבין משהו? עזרה בבקשה.. תודה, עמרי

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  11. חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by SpliffPolitics,

שלום לכולם, ברשותי כונן SSD מדגם OCZ VERTEX 2 בקיבולת של 64 ג'יגה. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 ULTIMATE) ומספר תוכנות בודדות נוספות שאין מהוות נתח משקל מהותי. הבעיה היא שסה"כ נפח הדברים על הכונן הם 24 ג'יגה, כלומר אמורים להיות לי בסביבות 40 ג'יגה נוספים פנויים, אך יש לי רק 18 ג'יגה פנויים - כ20 ג'יגה פשוט נעלמו. אשמח לדעת מה לעשות. * המידע הנ"ל הוא לאחר CLEAN אפים וDSKCHK* תודה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by flowmeter,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים הוצאתי את ההרד דיסק ונתתי לחבר שלי אותו כדי שיעשה לי פורמט. בכל מקרה היום אני שם לב שכל פעם שהוא "חושב" אז הוא מתחיל לעשות רעשי חשיבה כאלה שפעם הוא לא היה עושה. ההרד דיסק הוא ווסטרן דיגיטל 40GB 7200RPM יכול להיות שלא הרכבתי טוב? יש לציין שהכל עובד פשוט הוא מרעיש פתאום.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by amit_amit,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך X1950XTX והכל עבד טוב ויפה עד שחיברתי את הסנסה E260 למחשב פתאום המסך השחיר והמחשב לא הגיב(זה די אופייני בויסטה) אז עשיתי ריסט ופתאום אני רואה שאין סיגנל למסך אחרי כמה פעמים חיברתי את המסך לכרטיס O\B ואני כרגע עובד דרכו כשאני נכנס לביוס הכרטיס מסך לא מזוהה שם אבל כשאני פותח את המחשב המאוור עובד... יענו הוא מקבל חשמל...(ניסיתי איפוס ביוס) יש לכם רעיונות? עמית

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by mz155,

קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. הכוונה היא שאני ב NVIEW ב DUAL VIEW, כשה TV הוא ה PRIMARY, ואז אני מחזיר את המסך מחשב להיות ,PRIMARY אז במקום לראות את שולחן העבודה אני רואה מסך שחור ואת הסמן של העכבר וזה נשאר ככה עד שאני עושה REBOOT. פתרונות? מה זה לא: 1: בעיה של דרייברים(עדכנתי וזה לא פתר) 2: חיזוק של כבלים(בדקתי) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by matteo,

אוקיי אז ככה המחשב נתקע כל בערך 20 דקות של משחק במשחק כבדד מאוד אני כבר קרוב ל 2 שנים משחק במשחק וזה התחיל בחודש האחרון אני לא באובר קלוק טמפ המעבד 30 (נורטווד 3 ג'יגה) אוקיי בזמן שזה נתקע רואים תמונה אני מדבר עם חברים בתוכנה בשם טים ספיק ושומעים אותם כלומר את המילה האחרונה שמישהו אמר 50 פעם אתם יודעים - כמו שהמחשב נתקע אחרי איזה חצי דקה מהרגע שהוא נתקע או שהמחשב עושה ריסט או שנכבה המסך יש לי כמה חשדות האחד = המעבד השני = הספק למה? כאשר נתקע המחשב אני שומע קולות מהמארז של טיק כזה כמו שבדרך כלל נגיד הורדתם את הקירור של המעבד, אז אתם מדליקים את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה אותו הרעש למה הספק? יכול ליהיות שהוא לא מספק מספיק לרכיבים שלי למרות שזה ספק 400ואט קיצר מבקש את ע…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by orTop,

שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by shaygutman,

צרפתי קובץ עם כל התוכנות שנפתחות עם עליית המחשב שלי (LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה? תודה לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:00:35 המשך של הקובץ [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:01:37המשך(חלק אחרון)קובץ מצורף[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by Cool_DuDu,

שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים