עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת איך אני מפרק את המאוורר שעל המעבד ? עם יש מאמר +תמונות בנושא הזה? ועוד שאלה קטנה עם אני מפרק את המאוורר שעל המעבד האם אני צריך לשים משחה טרמית אחרי זה?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. כל פעם שלוחצים מקש ימני על קובץ סרט או מחיקה המסך נכבה לשניה ונדלק ... מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by styleinchaos,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by RayZ,

יש לי מחשב AMD (מפרט מלא בצד). בקיצור, היה לי 512MB, מדובר במחשב די איטי שעובד ממש לא כמו שהוא צריך לעבוד. הוספתי היום עוד 512MB לחגיגה ועכשיו יש 1GB זיכרון. עכשיו. יש פה מחזה מוזר. אני מפעיל את המחשב. שום דבר לא פתוח (רק Messenger) ולא יותר מזה. בקיצור, אני בודק.. אני רואה שהמחשב תופס 470MB מהזיכרון, וזה פשוט מוזר. כמעט ושום דבר לא פתוח.. בקיצור, לפני שהיה לי 1GB, היה כתוב שהוא תופס משהו כמו.. 320MB גם ככשום דבר לא פתוח. עשיתי סריקה, לא עזר.. מה קורה כאן?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  5. שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by shahar07,

יש לי 2 הארד דיסקים אשר מופעלים בשיטת raid, לאחרונה בצעתי עדכון לביוס (asus p5w deluxe) וכאשר המערכת עלתה ראיתי שב device manager תחת IDE ATA CONTROLERS ישנם שני ATA cannal 0 שני ATA channal 1 ו 2 ו על עוד 1 נוסף כתוב intel 82801g ICH7 FAMILY ועל השני standart doel cannal לפי מה שאני זוכר לפני זה זה לא היה ככה, האם אני צריך להגדיר את RAID 0 מחדש ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by alonpartuk,

הבעיה היא כזאת כשאני מפעיל יותר מידי ישומים או תוכנות שמעמיסות על המחשב מופיע לי מסך כחול. שיערתי שזאת בעיית חומרה -רכיב פגום. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להגיד לי מה הרכיב הפגום, או שכבר עכשיו אתם יכולים להגיד לי שזה הזכרונות לדוגמא.

8. Started by weamir,

תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. היי! יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4, 768MB RAM, רץ על XP הלך לי כבר ספק כוח אחד. בזמן האחרון המחשב מאתחל את עצמו באופן אקראי. לא משהוט מאוד תדיר בממוצע פעם בכמה שעות ספר הכוח ממש רותח כשזה קורה למישהו יש מושג האם יש קשר, וכיצד אפשר למנוע מהספק להתחמם כ"כ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by nsheep,

החלפתי לוח אם במחשב ללוח חדש של Asus, המחשב נדלק והל בסד ולאחר כמה שניות נכבה. בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר, כמו כן המאווררים עובדים כך שהמעבד מקבל קירור. למישהו יש רעיון ? ???

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by Shiker,

שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by jorgito,

משום מה לפעמים בסרטים (WINAMP\MEDIA PLAYER 11) המחשב עושה ריסט איך שאני מריץ את הסרט... הכ. מסך זה 1900GT עם CATALYST 6.11 והחבילת קודקים K-LITE CODEC PACK 2.80 יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by moshe20,

חברה שלום! יש לי אינטרנט 5M ויש לי כרטיס רשת על הלוח אם יש לי לוח אפ P5B DLX . עכשיו אני יודע בוודאות זה כרטיס 10/100/1000 אבל הוא לא נותן לי 1000 רק 100 ניסית להכנס להגדרות וגם שם הוא נותן לי אפשרות בחירה שרק עד 100 מי יודע למה?? הוודאןת זה כרטיס 10/100/1000

14. מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Vietcong,

?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by jeyjey,

הלוח הוא של אביט, AN-M2. לוח חדש נמצא אצלי רק חודש, והבעיות התחילו בימים האחרונים. מה שקורה זה שחיבורי הUSB וחיבור כבל הרשת מתנתקים כל כמה דקות (העכבר מפסיק להגיב ומתנתק הקשר בין המחשב למודם). כדי לסדר את זה אני מנתק ומחבר את החיבורים פיזית, אבל זה רק פתרון זמני כי אחרי כמה דקות שוב יש התנתקות. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by LIgor86,

שלום, לפני לא מזמן התקנתי מקלדת של מייקרוסופט מולטימדיה מדגם 1.0A והייתה לי בעיה בהחלפת השפות באמצעות המקלדת. באתר של מייקרוסופט התקנתי דרייבר שמתאים למקלדת וזה עזר לי חלקית ז"א שבאופיס אני יכול להעביר שפות ואילו באינטרנט אקספלורר אני לא יכול להעביר שפות. אשמח אם תוכלו ל עזור לי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by moris,

היי! כאשר אני מדליק את המחשב אינני שומע רעש מהספק שהוא עובד. אך כאשר אני מחבר את המסך אני שומע כמין "טיק" והנורה במסך נדלקת,מה זה אומר שהלך ספק או לא? האם קיימת אפשרות כזו שיילך ספק ועדיין יספק מתח כגון הדוגמא שציינתי לעיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by ziv124,

שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by vic1234,

הרכבתי זכרונות KINGSTON 512.\667 ובמערכת הפעלה הם מוצגיפ כ 448 למה זה? [attachment deleted by admin]

21. אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום לכם אני משתמש בחלונות XP, לאחרונה היתקנתי SP2. והפעלתי מחדש. ופתאום ניתקע לי באמצע ולא עולה לי חלונות XP. למה זה קורה לי, איך פותרים את הבעיה? מיפויי מחשב : מעבד 1.6 לוח אם דגם אינטל 850MV זיכרון Rdram 256MB דיסק קשיח 80GB כרטיס מסך G4 Ti 4200 למה ניתקע לי בעליה חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אני כרגע משתמש בכרטיס הקול הבנוי ALC850 של REALTEK( ) הוא בעל 8 ערוצים,בכל מקרה כשאני מפעיל שירים יש לו DELAY מסויים ושומעים כל מיני רעשים מהרמקולים (אך ורק בשמיעת שירים ובהרצת משחקים!) מה שיותר מוזר זה שהרעשים הולכים וגדלים עד שבקושי שומעים את השיר כאשר אני משתמש בגלגלת באתרים באינטרנט,אני יודע מה אתם חושבים(הבעיה היא בעכבר) אבל לא,החלפתי עכבר והבעיה עדיין נשארת,חשבתי שהבעיה היא ברמקולים וגם אותם החלפתי ונשארה הבעיה הזאת,שיחזרתי את המחשב ללפני שבוע שאז הסאונד היה עובד מעולה ועדיין יש רעשים מעצבנים כאלה מהרמקולים,מה עושים?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. המחשב שלי לא נדלק... אני בטוח שזה בגלל כמה כבלים שיצאו מהמקום עקב הזזת המחשב... מכיוון שאתמול בלילה הוא עבד מצויין! העניין הוא שאני לא יודע באיזה סדר להחזיר אותם וגם אם כן אני חושב שאחד מהם נשבר (כבל או עמוד ברזל בלוח אם) מדובר בפנטיום 4 ולוח אם P4VXASD2 4 הכבלים שיצאו מהמקום: POWER SW,POWER LED,RESET SW.H.D.D LED http://img407.imageshack.us/img407/4743/error002ma5.jpg החשח כי הכבל הספציפי נשבר: http://img407.imageshack.us/img407/4727/error003os9.jpg מדובר בעמודות שמימין לבטריה מעל הטבלה: http://img260.imageshack.us/img260/5259/error004iv4.jpg תמונה יותר טובה (הפלאש בדיוק על זה): http://img260.imageshack.us/img260/6299/error005ij7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/20…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים