עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Zuver,

יש לי ביומיים האחרונים בעיות מלחיצות מאוד עם המחשב... הכל התחיל ששיחקתי במשחק אתמול ואז התמונה קפאה ושמעו את הסאונד חוזר על עצמו, המחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, אחרי המסך של הלוח אם פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שנכנסתי בקושי להגדרות(ולא שיניתי כלום) ואז הוא כבר עלה לגמרי היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, פשוט השמיע קולות של התנשפות חזקה מהמאוורר וגם במחזוריות, ראיתי את הנורות של הכרטיס מסך מהבהבות, שוב סיבובים חזקים של המאוורר, שוב חלש, שוב נורות, שוב מאוורר וכו ואחרי כמה רגעים היה אפשר לשמוע צפצוף. אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. אני לא יודע למה אבל המצב הזה מוכר לי... זה מחשב דיי חדש, בן 7 …

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by gil_k,

אוקיי קורה לי לפעמים שאני סתם לא עושה כלום פתאום רשום לי שהכבל של ה Internet התנתק ואחרי כמה שניות (בלי שאני נוגע בכבל) הוא מתחבר מעצמו. הייתי בטוח שזה בגלל האימיול אולי יש לו יותר מדי חיבורים או משהו, אבל זה לא זה. תמיד זה מתנתק לי באמצע שהאימיול מתחיל להוריד קצת מהר, לדוגמא עכשיו כמעט זה סיים להוריד את השיר של בוב הבנאי (ברצינות) מה כבר יכולה להיות הבעיה? הדרייברים מותקנים. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by hadash,

כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. יש לי בעיה ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול וגם התקנתי משחק ואז כשאני פותח את המשחק זה פותח לי חלון של !!DIRECTSOUND ERROR ומתחת לזה כתוב DIRECTSOUND 8

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by the king2006,

שלום ... אני מנסה להתקין וינדוס עכשיו אני בטוח שהבעיה לא בדיסק או בסי די רום כי החלפתי סידי רום והדיסק עבד על מחשב אחר כשאני מנסה להתקין תוינדוס הוא נכנס לבוט ונתקע שםם יכול להיות שזאת בעיה בהארד דיסק??? תודהה

6. שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג:JBL ENCOUNTER 2.1 עכשיו כשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (לא עד הסוף, אבל גבוה) הרמקולים פשוט משתתקים! ורק אם אני לוחץ על הכפתור להנמיך או להגביר הם שוב פועלים... ואחרי כמה שניות שוב משתתקים... רק אם אני ינמיך הם ימשיכו לנגן ברצף. למה זה קורה? יש פתרון לבעיה? משהו חומרתי או תוכנתי?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  7. אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…

8. Started by hagayben,

התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. כשאני מדליק את המחשב של חבר שלי הוא מביא שגיאת DMA CONNECTION משהו כזה.. ועוד איזה משהו על FATAL ERROR. ולפעמים בפוקס זה נדלק עובר את שגיאות הראשונות אך מגיע לשגיאה חדשה שצריך להגדיר משהו בBOOT MENU הא נו את הDEVICE הראשון אני חושב. הוא החליף לוח אם כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מבין מה פירוש השגיאות הראשונות.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…

11. Started by davidreznic,

קורה משהו מוזר. כשאני מדליק את המחשב המאורר של המעבד מתחיל להסתובב, נעצר המחשב מצפצף 2 שניות על כשל מאורר ואז הכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד ללא OC.

12. Started by 1337Din,

יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. אהלן אני ממש נואש אחרי שעות ארוכות ומפרכות ללא הצלחה - פשוט לא מצליח להתקין דרייבר לשלט הארור הזה! יש לי rollup2 מותקן בסדר, והתקנתי את העדכון שמייקרוסופט נתנו באתר שלהם (kb912024) וזה פשוט לא עובד!!! הוא כל פעם לא מזהה אותו בdevice manager ומופיע עם סימן קריאה צהוב אני נואש לגמרי וצריך את עזרתכם המנוסה :'([br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 15:02:13 מדהים איך זה שאחרי איזה שעה שאני מבקש כאן עזרה אני מסתדר מצאתי ת'תרד הזה, אחרי שבטיפשותי לא הבנתי איזה סוג רסיבר יש לי(כתוב ממש מקטן מאחורה): http://forum.team-mediaportal.com/ehome_infrared_transceiver_drivers-t29355.html והורדתי את ה-irbus.inf וערכתי אותו וזה עובד תודה בכל אופן ....

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by |אלירן|,

אני משתמש בתוכנה NOD32 על מחשב שהוא מפוצץ וירוסים \טוראנים יש מצבים שהוא כותב לי שהקובץ נגוע בכמה סוגים של וירוסים ופה ושמה וזה מסוכן ובלתי אפשרי למחוק תקובץ וזה וזה קרה לי כמה פעמים. אני זוכר אבל שקיימת מערכת כולשהי של אנטי וירוס שעובדת דרך DOS יענו שצורבים בבוט סידי ומפעילים איתה תמחשב והיא עושה ניקוי מלא למחשב דרך ה DOS משהו יודע על מה אני מדבר או תוכנה שיכולה לעשות את זה בצורה ממש מקיפה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  15. Started by superblader,

שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by Jenia24,

אני מדליק את המחשב , כל המאוורים בפנים עובדים הנורה הירוקה מהבהבת אבל המחשב לא עולה ... אני גם לא מקבל שום ביפים. מה זה יכול להיות? AMD 3200 1GB 7300GS 400W Generic.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  17. בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by jolabook,

אהלן, התקנתי Windows 8 ומאז המדפסת שלי, Lexmark X5650 לא פועלת. מערכת ההפעלה מזהה אותה, אבל יש בעיה עם ההתקנה של הדרייבר. הסרה והתקנה מחדש, וגם הדרייברים של ווינדווס 7 לא עוזרים. כתבתי לתמיכה של לקסמארק והם אמרו לי שווינדווס 8 אמור לזהות את המדפסת אוטומטית ושהדרייבר מובנה בו. תודה באמת.. צירפתי סקרין שוט

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by Lior Bracha,

התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  22. שלום,כשאני פותח כמה כרטיסיות במקביל,הIE נתקע ואז צריך לסגור אותו דרך הCtrl Alt Delete ,יש לי מחשב חזק I2500K ו4GB RAM,מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. חברי הפורום שלום, רכשתי כונן קשיח מסוג Caviar Green WD30EZRX 3TB. הכונן מוגדר כ-GPT ועובד מצוין ככונן פנימי ומזוהה ע"י מערכת ההפעלה ללא כל בעיה windows 8 64 bit. כאשר אני מחבר אותו לתחנת עגינה התומכת 3TB הביוס מזהה את הכונן וכך גם ה-device manager אך הוא מופיע כ- Unallocated. הדיסק מיועד לשמש כדיסק פנימי בסטרימר ולכן חשוב לשאוכל עדכן אותו, לשם כך עליו לשמש כדיסק חיצוני. אשמח לקבל עזרה תודה טל [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by afik1234,

שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?

25. Started by Itay816,

היי חברים, פעם שניה שהגעתי למצב הזה שאני פותח את המחשב נפתח מסך כחול ומופיע לי שגיאת הf /recovery/windowsre/winre.wim/system 32/logfiles/srt/srttrail.txt אי אפשר להתקדם מהמצב הזה למחשב.. פעם אחרונה שזה קרה לי עשיתי שחזור מערכת מנקודת שחזור אבל כרגע זה אומר לי שאין לי נקודת שחזור. האם יש פתרון למצב בלי למחוק את המחשב? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים