תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
האם פירמוט הוא מוריד מהיכולת של הארד דיסק??? אם כן... במה הוא מוריד??
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס 7600GS ומתי ששמו לי אותו במחשב הוא עבד שבוע מצוין ואז כול משחק שמפעילים עליו הוא ישר ניתקע וצריך ריסט או בתפריט קיצר בדקתי תענין לעומק כול המשחקים שאני מפעיל עם 7600GS ניתקעים על ההתחלה או בתפריט או לפני והוצאתי תכרטיס הפעלתי את הכרטיס המובנה שלי ומה גיליתי? שכול המשחקים עובדים!!אומנם לאט כי זה מובנה אבל עובדים וב7600GS לא עובדים.. חשוב להזכיר שהכרטיס בלי המשחקים עובד אחלה ושבוע הכרטיס עבד טוב ואז לא יודע מה קרה הבעיה לא בטמפרטורה וניקיתי תכרטיס ועוד ותקנתי דרייברים מעודכנים.. ויש לי עוד 2 וחצי שנים אחריות על הכרטיס האם לגשת לחנות שקניתי שם? SKYPC מה אני צריך בדיוק להגיד? פשוט אני לא רוצה לנדנד להם .. ואני גם יכול ללכת עלייהם רק עם הכרטיס בלי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום. אתמול בלילה התקנתי את המשחק The amazing spider man למחשב מTORRENT ואחרי שהתקנתי אותו והפעלתי אותו נפתח לי לאנצ'ר ברוסית [אני לא יודע רוסית] ולחצתי על הכפתור שנראה לי שהיה אמור לפתוח את המשחק בהתחלה לא קרה כלום אחרי שלחצתי על הכפתור אז לחצתי שוב כמה פעמים אבל כלום לא קרה ואחרי איזה דקה שתיים המחשב פתאום נכבה מעצמו ולא נדלק יותר אז ניסיתי כמה דברים שקראתי באינטרנט כמו להחליף את הכבל שהולך לחשמל ולמחשב וכמובן הוא לא עזר אז פתחתי את המארז וניסיתי עוד מדריך שאמר לי לנתק את הכרטיס קול את הכרטיס מסך צורב וכרטיס ראם אחד וניתקתי אבל עדין לא עבד והמחשב לא נדלק אז יש לכם איזה הצעות מה לעשות? מזל שיש לי את המחשב נייד לפחות
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כל פעם שלוחצים מקש ימני על קובץ סרט או מחיקה המסך נכבה לשניה ונדלק ... מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב נייד לנובו LEGION 5P שמתאים למשחק גיימינג, יש לי שאלות: 1. סוללה, הנני אשתמש הרבה בחשמל מאשר עם סוללה, יש איזשהו אפשרויות שמחשב תוזן רק בחשמל ללא טעינת סוללה מבלי לפגוע באיכות סוללה? כיצד? 2. ממה שהבנתי בכדי לקבל ביצועיים מירביים צריך להיות 100% סוללה במצב חשמל, מצאתי את המאמר שאפשר לשנות באמצעות Maximum processor state דרך Power Option (ראה תמונה) ואני רוצה שמצב חשמל תהיה על 90% סוללה בזמן שסוללה מזין עד 100% ואז תפסיק להזין סוללה , מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
טוב אז פרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים,גם את אלה של REALTEK HD שעכשיו מופיעים לי בצד שמאל למטה.. אני נכנס לבדיקת שמע ב3D בתוכנה (REALTEK HD) ואין כלום.. לא משנה כיצד אני מנסה לפתור את זה שום דבר לא עוזר,מיותר לציין כי הרמקולים כן עובדים (כלומר כן דלוקים) והכל מחובר כשורה P: עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD (מפרט מלא בצד). בקיצור, היה לי 512MB, מדובר במחשב די איטי שעובד ממש לא כמו שהוא צריך לעבוד. הוספתי היום עוד 512MB לחגיגה ועכשיו יש 1GB זיכרון. עכשיו. יש פה מחזה מוזר. אני מפעיל את המחשב. שום דבר לא פתוח (רק Messenger) ולא יותר מזה. בקיצור, אני בודק.. אני רואה שהמחשב תופס 470MB מהזיכרון, וזה פשוט מוזר. כמעט ושום דבר לא פתוח.. בקיצור, לפני שהיה לי 1GB, היה כתוב שהוא תופס משהו כמו.. 320MB גם ככשום דבר לא פתוח. עשיתי סריקה, לא עזר.. מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שכל כמה חודשים מתחיל לעשות בעיות עד שבסוף בכלל לא עולה - הוא נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך. ברגע שאני מנתק את הספק מלוח האם ומחזיר, הוא שוב מתחיל לפעול כאילו כלום לא קרה וככה זה מחזיק כמה חודשים לפחות עד שזה קורה שוב. שום דבר אחר לא עוזר, לא לנתק את המחשב מהחשמל, לא לנתק כבלים אחרים בתוך המחשב, רק זה. האם הבעיה פה היא בלוח אם ואם אני אחליף אותו הכל יסתדר או שזה יכול להיות משהו אחר - ספק ? או בעיה בחשמל בבית ? כי זה דבר שאי אפשר לבדוק אותו, אם אני מחליף משהו, בהתחלה זה בטוח יעבוד כמו שצריך ואחרי כמה חודשים פתאום הכל יקרה שוב ויתברר שבזבזתי סתם כסף על לוח אם. מדובר במחשב P4 סוקט 478 לוח אם של ASUS. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
במחשב ישן אך חזק יש בעיה שיוצרת כתמים במסך לפי צורות שאמורות להופיע במסך וצורות אחרות עוברות עיוות כאילו הזיזו אותן בתכנת תלת מימד. המסך והכבל עובדים ביחד. אני חושב שהבעיה במעבד הגרפי שמחובר למעבד. האם כרטיס גרפי שיחובר ללוח אם יוכל לעזור? אשמח גם אם תציעו הצעות למילות חיפוש. מצורפות תמונות.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את השגיאה הזאת לאחר שמחקתי את המסנג'ר והתקנתי אותו מחדש. לפני זה לא היו לי שגיאות דומות או בכלל שגיאות (הWIN פועל כבר שנה כמעט ללא בעיות) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התחלתי ךפרמט את המחשב חזרתי אחרי 20 דקות וראיתי מסך שחור מנסה להעלות והוא כותב לי fail a7vg9n16 מישהו יודע מזה? איך אני מסדר את זה? בהתחלה שפירמטתי הוא כתב לי שהוא לא מזהה רכיב מסויים אם לנסות שוב או לדלג ניסיתי לא עזר אז דילגתי , יש פיתרון למצב? או הלך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
במנהל התקנים אני לא רואה אותו אז סביר להניח שהוא סגור בביוס,אבל חיפשתי כל מה שקשור ל-LAN ואני לא מוצא זה יכול להיות רשום תחת שם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן, אבל לא קורה כלום, הוא לא קורא אותו. ניסיתי לפתוח את המארז אולי ברח שם איזה חיבור, אבל לא, כול החוטים היו מחוברים. ורשום לי גם שההתקן עובד טוב. מישהו יודע מה הבעיה?? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את המחשב... כשהווידווס עולה שומעים שתיים שלוש נקישות מהכונן כאילו הוא מנסה לקרוא דיסקט... מה שגורם למחשב לעלות לאט יותר...יש למישהו מושג ממה זה קורה? לדעתי זה התחיל אחרי שהתקנתי תוכנה כלשהי לדעתי DEAMON TOOLS אני לא יודע מה הקשר...יש למישהו מושג ממה הנקישות? תודה...
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-