עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. --סודר-- אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by RavivRavR,

אני לא מצליח לפתוח את המשחק. האנטי וירוס מודיע לי שיש לי איזה וירוס בתיקיה של המשחק (המשחק עשה לאחרונה UPDTAE) ואני לא מצליח לפתוח אותו גם אם אני מוחק את הקובץ וגם אם אני עושה לו LEAVE.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. למרות שהבעיה אינה ממש שייכת לתמיכה תכנית של חומרה, לא מצאתי מקום אחר לשים את התרד הזה ולכן שמתי אותו פה, כי הוא הכי קרוב לנושא שלי. edit: לא שמתי לב לקיום פורום WINDOWS, נא העבירו לשם בבקשה הבעיה שלי היא מאד מוזרה. כשאתה רוצה להגיע לתיקייה מסויימת במחשב אתה נכנס למחשב שלך, לוחץ על הכונן לחיצה כפולה ונכנס וככה מגיע לתיקייה שלך... אצלי לעומת זאת, זה לא. זה לא עושה כלום. זה לא מגיב ולא נדה. ההיסטוריה: יש לי מלא יצורים מוזרים על המחשב (מסוסים ועד כלבים טרויאנים), ומישהו שיחק לי עם האיקונים של הכוננים והופיע במקום איזה סימן אחר. (גם הופיעו כל מיני תהליכים כמו SMSS ו6xywing). אז כמו כל אדם הגון, הלכתי לfolder options ולסוגי קבצים ושם ניסיתי לשנות את איקון של כוננים. כשעלה…

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by malcolmx9,

מפרט בצד. היו מותקנים במחשב הדרייברים הרגילים של NVIDIA, מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים האחרונים של OMEGA. ההתקנה עברה בהצלחה, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, אבל כשהמחשב עולה הוא עדיין מודיע לי על חומרה חדשה לא מותקנת (VGA CARD) וגם הכרטיס מסך לא מזוהה בהגדרות (תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני לא מעוניין לחזור לדרייברים של NVIDIA, כי מנסיון כל כמה שנים עם כרטיסי מסך אחרים, הדרייברים של OMEGA מראים ביצועים ואיכות הרבה יותר טובה. XP PRO. עריכה: קראתי את קובץ העזרה של הדרייברים, ושם מצאתי את ההוראות האלה: פעלתי לפי השלבים האלה בדיוק, במחשבה שהדרייברים הותקנו בצורה לא טובה למרות זאת, אבל קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה :-\ (מצורפת תמונה) [attachmen…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by losha,

לפני יומיים היה לי קןל במחשב ומאתמול אין לי . כשאני ניכנס ללוח הבקרה לבדוק את התקני השמע שלי הוא מראה את המסך אפור כאילו אני לא יכול ללחוץ על שום כפתור. ניראה לי שאיך שהוא נימחק לי הדרייבר וכשאני מנסה להתקין אותו מחדש המחשב לא מקבל אותו. אנה עזרו לי.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by -Tal-,

אהלן יש לי בעיה במחשב הישן שלי P4 2.8GHZ, 512RAM, ASUS P4S800D הבעיה היא שהמחשב פשוט נתקע, קופא, כמה דק' אחרי ההדלקה שלו. זה יכול לקחת 10 דק' וזה יכול לקחת גם שעה. עשיתי כבר פירמוט, עשיתי updates. מה יכולה להיות הסיבה? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. כול הזמן אנשים צורבים לי דברים ואני בא למחשב שלי ומכניס אותו לכנונן שלי וזה לא קורא אותו - וככה זה גם בצורב שלי (רשום שהדיסק ריק) ושאני בודק את זה במחשב אחר זה כן נמצא ואני לא יודע למה זה קורה אז אם מישהו יגיד לי למה זה קורה לי זה ממש יעזור לי אם זה בעיה בהגדרות או בעיה בצורב ובכונן או בכלל בעיה בצריבה של מי שצרב לי בבקשה תגידו לי אפשרויות למה זה קורה לי ?!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by aradgonen,

שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה במחשב שצצה רק היום. המחשב טוען את הווינדוס ואחרי שהוא מסיים לטעון אותו המסך ניהיה שחור והמחשב לא עולה. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ ספק: antec smart power 450w תודה רבה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by raz002,

מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק... נ.ב.2 עשיתי דיסקט עם דרייבר של הSATA...שמתי בווינדווס וזה עדין לא עובד

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  16. ממצב ?! אז ככה עד הפעם הזאת שפרמטתי את המחשב שלי הייתי מכניס דיסקט והייתי נותן לו לעלות את דרך הדיסקט ... הייתי כותב ב - Dos fdisk /mbr ואחרי שהוא היה חושב קצת ונותן לי לרשום עוד משהו אז כתבתי fdisk ואז הוא היה פותח לי את כל ה - Partition שהיו לי והייתי מוחק ועושה אותם מחדש (C,D) והייתי שם את כונן C על אקטיב (A) ואז הייתי עושה Restart מוציא את הדיסקט ומכניס את הדיסק של הווינדוס והייתי נותן למחשב לעלות דרך הדיסק ואת השאר אתם כבר יודעים ... חשוב לציין שכל הזמן הייתי עובד עם Fat32 ועכשיו עברתי ל - NTFS כי זה תומך במשחקים החדשים ... אז לאחר כל החפירה הזאת שאלתי היא: עכשיו שאני משתמש ב - NTFS בשתי הכוננים (C,D) ואני אפרמט את המחשב באותה דרך (fdisk /mbr) זה יעבוד ? כי אמרו לי …

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by Kitzony,

לפעמים אני פותח את המחשב האור הירוק למתה עובד והכל המחשב פשוט לא נדלק אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום עובד הכל מחובר כמו שצריך גם בכבלים וגם מבפנים ניראה לי שיש לי בעיה במעבד הגיוני?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. נתנו לי לוח אם AMD ישן של ECS ELITEGROUP L7VMM3 עכשיו, אני לא שמתי את הלוח במארז אני בודק אותו אני שם את הלוח מתחת לנייר ושמתי זכרון (הלוח בא משולב עם מעבד וכרטיס מסך משולבד!) אני לא צריך להוסיף עוד נכון במחשב אני חיברתי את הPWR אבל הוא נדלק המאוור של המעבד עובד אבל אין ציפצופים כלום ולא מופיע כלום במסך... יש מצב ששכחתי משהו?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by aviram136,

יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by avi.hagit,

יש לי לוחga-k8nf-9 של גיגביט עשיתי איזה live update שיש בחוברת שקיבליתי אם הלוח אחר כך המחשב עשה ריסט ואז עלה לי 2 בקרים בשם ide במנהל ההתקנים יש 3 שתיים מה לא מותקנים והמחשב לא מוכן לזהות אותם מה אני אמור לעשות מה זה הבקר הזה ומה תפקידו תודה לכול העוזרים :bash:

23. שלום . אני מספר לכם סיפור קטן .... היו לי במחשב שני זיכרונות שסה"כ חצי גיגה אבל היתה לי איזה בעיה לא בטוח מהם והחלפתי לשנים חדשים של החברה kingston עכשיו אני רוצה להוסיף אותם כדי שהיה לי אחד גיגה ככה הויסטה גם יעבוד יותר טוב ... האם יש אפשרות להוסיף עוד שנים ? האם צריך לעשות משהוא בביוס ? או רק לשים וזה אמור לעבוד ? תודה רבה לכם ...

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by liloli,

אהלן אנשים הייתי שמח עם מישהו יוכל לקשר אותי לכתבה העוסק בהרכבת מחשב מסגוג intel p4 LGA 775 . החומרה הנמצאת בהסג יד היא: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אשמח לקרוא בקשר החיבור של הלוח אם לספק החשמל ואם אפשר לחבר את כל המאוורים שיש במחשב לאן וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים