תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סידרתי לבד תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!NOT באתי לבית של חבר שלי פתחתי את המחשב שלו (לא הדלקתי לפני) ניקיתי את המעבד שלו והחלפתי לו משחה טרמית כי המשחה הישנה כבר התחילה להתפורר לגמרי. ראיתי שהג'מפר עקום ודפוק שהוצאתי את הג'מפר התפרקו לו הברזלים ראיתי את הבעיה ואמרתי לו שאני מביא ג'מפר אחר מהבית שלי ואני חוזר לקחתי ג'מפר מפנטיום 3 ישן חזרתי לבית של החבר שלי וחיברתי את ה ג'מפר במקום שהיה הג'מפר הקודם עכשיו אחרי שחיברתי את הג'מפר למקום הדלקתי את המחשב והוא עשה קול טווווו.......... ארוך בלי הפסקה אז כיביתי וחשבתי שהג'מפר שלי שהבאתי דפוק אני לא יודע מה לעשות עכשיו תאור הבעיה: כאשר מפעילים את המחשב עם כל הגמפרים כולל האחד שהבאתי המשחב עושה קול טווווווו........ וכאשר אני מוצי…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה,המחשב נכבה בפתומיות. הטמפ' מצוינת,מעבד על 30 מעלות וכרטיס מסך על 38 מעלות. אני מאמין שגם הספק לא בעייתי(ENERMAX LIBERTY 400W)
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחשב נייד/נייח: AMD X3 720 2.94GHZ סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : WIN XP Pro SP3 x32 סוג הדפדפן : IE8 סוג כרטיס המסך : HD4870 1GB VaporX הבעיה: המחשב לא מוצא קבצי CAB, יענו אני לא מצליח להתקין משחקים/תוכנות שאני מוריד, גם אם אני מנסה להתקין מהדיסק וגם אם אני מוריד ופותח דרך ה-WINRAR...זה מציג כל פעם שהוא לא מוצא קובץ CAB מסויים בהתאם ליישום שאני מנסה להתקין... תמונה של הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התחלתי ךפרמט את המחשב חזרתי אחרי 20 דקות וראיתי מסך שחור מנסה להעלות והוא כותב לי fail a7vg9n16 מישהו יודע מזה? איך אני מסדר את זה? בהתחלה שפירמטתי הוא כתב לי שהוא לא מזהה רכיב מסויים אם לנסות שוב או לדלג ניסיתי לא עזר אז דילגתי , יש פיתרון למצב? או הלך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ati2dvag.dll זה הדיאגנוזה שלו. הכרטיס: X1950PRO. הבעיות שקורות לי: שגיאות זיכרון שונות, בעיקר עם תוכנת הCATALYST (כותב לי CLI.exe - שגיאת מערכת), וכשיוצאים ממשחקים המסך קופץ בכמה פיקסלים. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר הרשמי (של סדרת 1950) וזה לא העלה את המחשב, אז התקנתי את המקוריים בSAFE MODE. איך אני מתגבר על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים... מצטער.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את המחשב... כשהווידווס עולה שומעים שתיים שלוש נקישות מהכונן כאילו הוא מנסה לקרוא דיסקט... מה שגורם למחשב לעלות לאט יותר...יש למישהו מושג ממה זה קורה? לדעתי זה התחיל אחרי שהתקנתי תוכנה כלשהי לדעתי DEAMON TOOLS אני לא יודע מה הקשר...יש למישהו מושג ממה הנקישות? תודה...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט : GIGABYE AORUS 570X ELITE AORUS RTX 3080 XTREME RYZEN 5900X COOLER MASTER 1000W אני חווה באופן תמידי קריסה אקראית ממשחקים ל-DESKTOP. לאחר שחרשתי את האינטרנט וראיתי בNVIDIA ובREDDIT שהמון אנשים חווים את הקריסות האלה דווקא עם הכרטיס הזה ספציפית בגלל שהוא הגיע OC מהמפעל וכנראה שלא עשו לו שם OC כמו שצריך. עשיתי STRESS TEST גם כן ב3DMARK, HEAVEN, HWINFO ללא בעיות.. הדבר היחידי שפתר זה היה פשוט להוריד במינוס 20 את הMHZ בAFTERBURNER ואז הסתדר וללא בעיות. הסיבה שפתחתי כאן זה שאולי מישהו באמת סובל מזה ויש לו פיתרון קבוע ושונה ומומלץ יותר ממה שמצאתי.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חברים לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה עם המקלדת של המחשב הנייח שלי. כשאני לוחץ על המקש חץ למעלה. הוא מבצע 2 פעולות. גם מרים למעלה את המסך וגם כותב את הספרה "5" למשל כשאני בחלון וורד, הוא מבצע את 2 הפעולות יחד. כשאני לוחץ על המקש "חץ למטה" למשל בתוך דף האינטרנט. אז הוא גולל לי את המסך עד למטה ולא בפעימות איטיות כמו שנהוג.. ממש מוריד את החלון עד למטה במהירות ובהקלקה אחת. ברשותי מקלדת Razer Cynosa Chroma
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CSS מופיעים לי מסכים כחולים. בד"כ עם הודעה 00000024*0 ופעם אחת 0000008E*0 מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המחשב דופק לי ריסטים אחרי איזה 5 דקות של משחק... אחרי שזה עושה ריסט הטמפ' לפי ביוס זה 66 צלזיוס על המעבד.. (זה רע? ) קיצר מה גורם את זה ואני אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה? תודה נ.ב. המחשב עכשיו אחרי פירמוט טרי (אני במסיבת רשת)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-