תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב הישן שלי P4 2.8GHZ, 512RAM, ASUS P4S800D הבעיה היא שהמחשב פשוט נתקע, קופא, כמה דק' אחרי ההדלקה שלו. זה יכול לקחת 10 דק' וזה יכול לקחת גם שעה. עשיתי כבר פירמוט, עשיתי updates. מה יכולה להיות הסיבה? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם לוח אם שתומך ב- SATA יתמוך בדיסק קשיח SATA2 250 GB ? הלוח אם הוא מסדרת P4S800 . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי.. א.נראה שאני חדש באתר אני מכיר אותו הרבה זמן לא יוצא להשתתף ולכתוב כי אני חייל קרבי שטוחן בכל מקרה יש כלם אחלה אתר וכל הכבוד לכם.... ב.נמאס לי מהמחשב החלטתי לפרמט (פעם הייתי טוב בדברים האלה) בקיצור הוא רושם לי הודעה "setup did not find any hard disk drives installed in your computer..........." ולא נותן להמשיך בפירמוט ואני לא יודע מה לעשות... אמשח לקבל קצת עזרה. תודה נ.ב. אם צריך את כל ההודעה אני יכתוב.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק... נ.ב.2 עשיתי דיסקט עם דרייבר של הSATA...שמתי בווינדווס וזה עדין לא עובד
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בחודש חודשיים האחרונים אני נתקל בתופעות כמו בתמונה, או פסים דקים בצבעים שונים שממלאים את המסך או חלקו, לפעמים המסך מתמלא בפסים צבעונים ואז הרקע שחור וחייבים לעשות ריסטרט למחשב. התופעה אינה מתרחשת דווקא כשמאמצים את הכרטיס ויכולה להתרחש בכל רגע נתון וללא סיבה מיוחדת. הכרטיס מעולם לא עבר OC הוא לא מתחמם ( סביב ה 50 מעלות ) והמאוורר תקין. כרגע עקב התרחשות התופעה, פירקתי אותו ניקיתי אותו וחיברתי מחדש, גם הבטתי בו ולא ראיתי שינויי צבע או התנפחות, לכן כרגע הוא עובד תקין, עד לפעם הבאה, הבעיה היא שזו לא הפעם הראשונה שפירקתי וניקיתי אותו וסביר להניח שהתופעה תחזור על עצמה מתי שהוא בהמשך, המפרט שלי הוא בדיוק כפי שרשום ללא שום שינוי. בקיצור, האם הכרטיס הזה הוא בסוף דרכו ( הוא בקוש…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש 19 רחב של benq עכשיו יש לי בעיה כזאת שכל פעם שאני לוחץ יעני על העכבר וכביכול מסמן סתם משהו בחלק התחתון של המסך הוא משתבש, כשאני עושה רענן הכל עובר. הנה דוגמא: אשמח לעזרה בנושא. איתי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, התקנתי לפני שעה בערך Window update ועכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב המקלדת והעכבר עושים אור לשנייה ואז לא קורה יותר כלום.... המחשב מראה אור כאילו הוא דולק והנורה של הnumlock דולקת... ניתקתי הכל מהמחשב חוץ מהמסכים המקלדת העכבר וקולטי וויפיי.... (windows 7 ) .... בבקשה תעזרו לי.....
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כאשר אני עושה ריסט אחרי שיש עידכונים או שאני מתקין איזה תוכנה שמבקשת ריסטארט אז אני עושה אבל אז אחרי שהויסטה עושה את הטעינה של הפסים הירוקים נהיה מסך שחור ולאחריו מסך כחול שמופיע למשך 2 שניות שרושם משהו על הארד דיסק עם דאמפ,ורק המזל אחרי כמה פעמים המחשב עולה נורמלי.אני כבר מפחד לכבות את המחשב מה לעשות ? [יש מצב שזה קשור לכך שעשיתי OC]
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם HD של 160GB. עוד מהפירמוט עצמו הוא לא זיהה את כל הנפח שלו בזה שהוא רשם שיש רק 137GB. חשבתי שאני יסיים יתקין את התוכנה Partition magic וזה מה שיפתור לי את הבעיה כמו פעם אבל התוכנה Partition magic גם לא זיהתת לי את הנפח שחסר לי בהרדיסק. יש לי גרסה די ישנה של Windows שהיא הכי נוחה בשבילי לשימוש, אז יכול להיות שבגלל הגרסה הישנה הוא לא מזהה. אבל אם עוד משלב הפירמוט הוא לא זיהה לי אני מאמין שיש בעיה קצת שונה. בBIOS הוא מזהה לי את הרדיסק בשם Samsung HD160HJ.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו כל דעה וקצת, ללא שום הודעת שגיאה וגם כשהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה. ביטלתי את האפשרות של אתחול אוטומטי במקרה של תקלה דרך לוח הבקרה ומערכת אך הוא עדדין מבצע את האיתחוחל הזה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-