תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קבצים מסוימים באינטרנט (לא כולם) פועלים מהר. זתומרת נגיד באתר של פלאפון יש צלצולים אניש ומע אותם במהירות ושומעים את הקול מהיר כזה ודק בגלל המהירות...עוד דוגמה אתר one בתוצאות לייב יש קטע שכשיש שער שומעים בקול את התוצאה ...אז גם את זה שומעים מהר ובקול דק מהמהירות.. אממ או עוד דוגמה באתר פלייבקים שומעים מהר את המנגינה ודק.... בדקתי במחשב השני שלי והכל תקין ככה שהבעיה לא באתרים.......\ הכרטיס קול שלי מעודכן... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור הרכבתי מחשב חדש המחשב עובד מצויין וכל מה שנוגע בזה אך כשאר אני משאיר את המחשב ללא עבודה למשך הלילה או פשוט כמה שעות ביום בלי לגעת בו הוא פשוט "חצי נתקע" זאת אומר שהוא ממשיך לעובד אבל רוב התוכנות שאני פותח פשוט נתקעות לא עולות עד הסוף לרוב זה IE (MYIE2) ורק ריסט מהכפתור יכול לכבות אותו ...... השאלה שלי היא כזאת אולי מישהו יודע ומוכן להסיבר אך אני מנתח קיבצי DMP מאחר והתקלה קוראת שאני לא מול המחשב וכמו כן אין שום EVENT אז רציתי לנתח את הקבצים רק שאני לא הכי הבנתי אך עושים זאת בעזרת WINDEBUGGING TOOL כי אני יודע שצריך לתת לו גם איזה סקרפט אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש ללא צורב או כונן CD בקיצור מה שרציתי לקחת את הצורב הקודם שלי [בן חודש]. מה שגליתי לצערי :-[ זה שיש רק חיבור SATA ללוח אם ...מה אני עושה ??
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו?? ד"א, יש מצב שהבעיה בכ. מסך?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב מתכבה לי לפחות פעמיים ביום, ולפעמים כשהוא לא מתכבה אזס הוא פשוט סוגר תוכניות (קאונטר סטרייק) המעבד הוא Amd Athlon 64 3500 לוח אם NF-95 Abit אשמח לקבל עצות
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי, החזיר את המחשב שלו מתיקון. בא לשמוע מוזיקה במחשב, הופה, אין מוזיקה. אוקיי, אנחנו מתקינים את הדרייבר של הקול, ולפתע צצה הודעה: microsoft bus driver should be loaded before installing realtek HD audio driver הרצתי חיפוש בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה/פיתרון לבעייה. הדגם של הלוח אם שלו: D915PGN בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, וכשקניתי אותו חבר התקין לי עליו ווינדוס (לא מקורי). עכשיו כל כמה זמן הווינדוס מסרב לעלות ומציג מסך של NO SIGNAL שלא נעלם עד שעושים שחזור מערכת לווינדוס.... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי סט עכבר+מקלדת אל חוטי של Logitech מלפניי חודש בערך. היום העכבר התחיל לעשות לי בעיות הוא מתכבה לי כל פעם ואני מדליק אותו מחדש והוא עוד הפעם מתכבה... אני חושב שזה הבעיה בסוללות אבל המוכר אמר שכל 11 חודש הוא מחליף אצלו את הסוללות אז זה לא נשמע הגיוני שאצלי אחרי חודש או פחות אפילו הן יגמרו. והן היו סוללות חדשות לגמרי מהניילון. **המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה!! אני לא מכבה אותו בכלל יכול להיות שבגלל זה? ואם כן איך אני פותר תבעיה הזו? תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי AMD 2700+ A7N8X-E ולפעמים(לעיתים קרובות) כשאני מדליק את המחשב עז הוא סורק את החארד דיסק וכול מיני שטויות מעלה את המערכת שלו ולפני שהו מגיע לעליה של הווינדוס אז הוא ניתק יש לי SATA ובRAID ניראה לי יש בעיה כאילו הוא בודק את ההרד הראשון וניתן עוד לפני טבלת ה DMI מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מספיק רק המדבקה שיש על הצ'יפ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך LG F700P שכידוע נחשב מסך על רמה, בן חצי שנה. לפעמים קורה שכאשר אני מדליק אותו לאחר שהיה יום-יומיים מכובה, המסך מזייף בתצוגה שלו, כל המערכת נראית במטושטש, וממש בקושי ניתן לקרוא משהו דרכו. עד היום בשלושת הפעמים שזה קרה המסך חזר לעצמו לאחר כמה שעות, ועכשיו בפעם הרביעית המסך נשאר באותו המצב כבר כמה ימים, ולא ניתן להשתמש איתו. השאלה האם יש משהו לעשות בנידון, או פשוט לרוץ ולהחליף אותו תחת אחריות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?..
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מדי פעם שאני משחק במחשב פתאום מפסיק ה SOUND ואני צריך לצאת מהמחק ומה TEAM SPEAK כדי שיחזור ה SOUND , ולפעמים זה לא עוזר ואני צריך לעשות RESTART . אם זאת בעית חומרה ואין לכם פתרון חוץ מלהחליף את הלוח אם ( כרטיס ON BOARD ) אז לפחות תנו שם או לינק של איזה תוכנה שיכולה לרענן את המחשב כאילו עשיתי ריסטרט או משהו כזה . תודה .
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום חברים, קבילתי מחשב עם לוח אם של ASUS PR-DLSW יש לו DUAL PROCESSORS 2.6 XEON. האם יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ספק כח לכזה שרת?איזה ספק עליי לקנות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה. הבעיה מתוארת בלינק הבא: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15 התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק. אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד. הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול? המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY SA…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, התמונה שמתקבלת בטלויזיה מלאת הפרעות, פסים וריצודים. כשאני מחבר מחשב אחר לטלויזיה, אין שום בעיה בתמונה שמתקבלת. למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-