תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי RADEON 2900XT ומאתמול אני לא יכול להריץ משחקים וכל דבר שקשור ב 3D ....אחרי שאני מריץ משחק אחרי דקה אני מקבל מסך שחור ואני עושה RESET ...הטמפרטורה של הכרטיס היא נורמלית 65 והכל בסדר... לא עבר שום OC המחשב עצמו גם בלי OC המעבד הוא Q6600 ...מה את חושבים שהבעיה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן, אבל לא קורה כלום, הוא לא קורא אותו. ניסיתי לפתוח את המארז אולי ברח שם איזה חיבור, אבל לא, כול החוטים היו מחוברים. ורשום לי גם שההתקן עובד טוב. מישהו יודע מה הבעיה?? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים... מצטער.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי לחבר שלי כרטיס זיכרון חדש שהוא הזמין אשר דורש יותר מטח מהכרטיס זיכרון הקודם . כמו כן יש לו ספק ג'נרי , עכשיו כאשר חיברתי וכמו כן הרחנו ריח שלו משהו שרוף וזה הגיע מהכרטיס מסך אז השאלה שלי היא האם בגלל העומס על הספק (אם בכלל זה יכול ליצור עומס על הספק הג'נרי ) אז יכול היה הכרטיס מסך להישרף ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
OK קודם אתן את המפרט E6600 P5b DLX corsair 1024x2 pc8500 samsung 80GB IDE LG DVDRW IDE enermax 350W gefoce 6600 המחשב עולה והכל סבבה אבל כאשר אני מנסה להתקין windows הוא מתחיל את ההתקנה ואז חוזר על זה שוב ושוב ואם אני מנסה להעלות דיסק קשיח אחר שכבר מותנקת בו מערכת הפעלה הוא עושה restart למחשב ( גם על safe mode ) מישהו מכיר את הבעיה? :-[ הכל חדש, וטרי ולא פועל האם הלוח תקול? או משהו שאני לא עשיתי בסדר.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה procesexplorer ואני רואה שמה שINTERUPTS לוקח 100 אחוז... מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי מיקלדת לא קיבלתי דרייבר והלחצים למעלה לא עובדים חיפשתי בכל מקום דרייברים גם פה אצלכם ולא מצאת בבקשה מי שיכל להביא לי דרייבד למיקלדת: compaq model:kb-9963 תודה לכולם מקווה שתעזרו!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: הנה קצת חומר רקע 1.נתנו לי מחשב פנטיום 1 עם ווינדוס 98 רגיל הכל עובד כמו שצריך 2.רציתי לעשות רשת בין המחשבים בבית כדי שיהיה אינטרנט קניתי כרטיס רשת ובאתי להתקין אותו על המחשב, אחרי ששמתי אותו בתוך המחשב ניסיתי להתקין אותו והווינדוז נתקע אז שמתי לב שהווינדוז הוא 98 רגיל והכרטיס רוצה את הגרסה השניה (SE) אז התקנתי את הגרסה השני של ווינדוז 98 ועכשיו צצו כל הבעיות: 1.הסידירום מזוהה בווינדוס והכל אומר גם תשם והמודל שלו, אבל הוא פשוט לא עובד. הודעת השגיאה היא drive not avaible או משהו בסגנון 2.גם עכשיו ההתקנה של הכרטיס רשת לא עובדת(כאשר ההתקנה היא מדיסק וניסיתי להעתיק תקבצים לדיסקט ולהעתיק משם) זה אומר שהוא לא מוצא תקובץ שהוא צריך כדי להמשיך תהתקנה (.cat) ואני לא י…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה של רעש...אני לא בטוח ממה הרעש הזה.נשמע רעש שהמחשב ממש מתאמץ,ועושה רעשים של התאמצות חזקים. המפרט שלי זה: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר ספק של המארז,וקירור שבא עם המעבד. עכשיו נראה לי שאני צריך לשים ספק יותר חזק ולשים קירור למעבד ולכרטיס מסך כי הכרטיס מסך מתחמם מהר. אני רק משער.אני לא מומחה.בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אם הספק של המארז יספיק למחשב הזה?אם הקירור שבא עם המעבד יספיק למחשב ולטמפרטורה המתאימה כדי לעבוד איתו כמו שצריך?ומה עושה את הרעש הזה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי מארז אני לא בטוח איזה חברה בארה"ב ואני גם גר בארה"ב אז ככה יש לי לוח K8NS 939 של GIGABYTE והחיבור הזה של הUSB ויציאות של הSOUND אין לי לאיפה לחבר את זה בלוח יש חלק כזה איפה שהPIN נכנס אין אפשר הוא כזה סגור ויש לי שתי מקומות אחד בלוח לפינים האלה אבל אי שום דבר שמתאים לצורה של הכבל מצטער אין לי תמונות
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... הורדתי את הקובץ מהאתר והתקנתי אותו כמו שרשום בקובץ הטקסט. העתקתי לאיי ריבר את הקובץ , אח"כ עשיתי עידכון פירמוואר.. שיניתי את השפה לשפה שמבוקשת בקובץ הטקסט ו.. כלום! זה לא התקין שום עברית ולא שינה שום דבר ואני עדיין לא יכול לראות עברית באייריבר! מי שמבין בבקשה לעזור לי אני רוצה לסדר את זה כבר!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה בכול פעם שאני מאתחל את המחשב הוא כותב לי שהוא מחפש חומרה חדשה ואז הוא מוצא כביכול "כונן דיסקטים" [floppy disk] הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים [יודע שזה מוזר אבל אין] תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי Shadowrun של Microsoft... במיוחד בשבילו, התקנתי Vista Ultimate 32 בדואל בוט עם XP, התקנתי דרייברים, הכל בטוח, המערכת מסודרת. אחרי כל הבלאגן, הכנסתי את הדיסק של המשחק... וויסטה לא מזהה! כאילו אין דיסק בפנים בכלל... אני לוחץ פעמיים על הכונן, אני מקבל הודעה Insert a Disc. יש. [מפרט בצד ימין] גם אין דרייברים Vista ל NEC שלי, אם אני לא טועה... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קורה משהו מוזר. כשאני מדליק את המחשב המאורר של המעבד מתחיל להסתובב, נעצר המחשב מצפצף 2 שניות על כשל מאורר ואז הכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ארדיסק 320 ג'יגה, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה היא זיהתה רק 130 ג'יגה. (XP בלי SPים). על המדבקה שעל גבי ההארדיסק כתוב אכן 320 ג'יגה... עבדו עלי? אני לא מבין משהו? עזרה בבקשה.. תודה, עמרי
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-