עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dvido,

יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by noambaum,

יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by valera199309,

שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by johnyG,

אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by genia,

מדובר במחשב בן בערך שנתיים עם מעבד PENTUIM D ,אחרי נקיון של כל המאוורים כולל הסרה של המאורר של המעבד,והחלפת הקירור של המעבד לקרור של אינטל מקורי(הקירור הקודם של אינטל נשברו בו הפינים) בקיצור,הותקן גוף קירור חדש של אינטל המחשב נדלק עושה POST(יש ביפ אחד) ואז אחרי כמה שניות עד חצי דקה נכבה-כניסה זריזה לBIOS הראתה שהמעלות של המעבד עולות בצורה מטורפת גוף הקירור החדש,הותקן בלי משחה טרמית (היו עליו איזה 3 פסים אפורים מוזרים) בכל מקרה,זה הרי לא אמור להשפיע? רק לשפר את ההעברה של החום? יש הצעות לגבי מה אפשר לעשות כדי שהSENSOR לא ישתגע ככה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by maor1587,

שלום לכולם מקווה שתעזרו לי קניתי מחשב חדש בחלקים מארז 2 מאווררים לא זוכר חברה לום אם MSI P458D מעבד QUAD 9550 כ.מ ZOTAC 9600 ספק 550 W הרדיסק 500 גיגה זכרון DDR3 3גיגה חיברתי תמחשב לאחר מכן מחבר לחשמל כדי להדליק אותו המאוורים מסתובבים לשניה וזהו המחשב לא עושה כלום נכבה אבל הכפתור על הלוח אם מראה שהוא מקבל חשמל אני חושד בספק לא תקין רציתי את עזרתכם נסיתי לפרק כרון ולהדליק ולפרק כרטיס מסך אך הכל לא עזר ונשאר אותו דבר מקווה שתעזרו... איך ניתן לבדוק אם הספק דפוק אם כן יש אחריות כי הוא חדש חדש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות ממש את כל המחשב לכונן קשיח חיצוני. הכל זה כולל את ה"תמונה" של הוינדוס במצב הנוכחי וכולל גם כל הקבצים בקיצור שאני אוכל לשחזר לאותה נקודה בידיוק?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. Started by nim901,

שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. Started by ilay22,

למחוק

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

קניתי מארז אני לא בטוח איזה חברה בארה"ב ואני גם גר בארה"ב אז ככה יש לי לוח K8NS 939 של GIGABYTE והחיבור הזה של הUSB ויציאות של הSOUND אין לי לאיפה לחבר את זה בלוח יש חלק כזה איפה שהPIN נכנס אין אפשר הוא כזה סגור ויש לי שתי מקומות אחד בלוח לפינים האלה אבל אי שום דבר שמתאים לצורה של הכבל מצטער אין לי תמונות

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by MeTaLCoRe,

שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה... מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by amirn,

התקנתי 3DMARK06 גירסה אחרונה על ויסטה 32 כרטיס מסך ATI HD2600XT דרייברים 7.8 שהרצתי אותו יש את המסך של העלייה שכותב משהו כמו: checking system settings, this can take a minute אבל זה נתקע שם, הCPU עובד, הדיסק עובד וכלום לא קורה. אחרי כמה דקות המסך נהייה שחור ואין לי דרך לחזור (CTRL-ALT-DEL לא עובד) רק RESET פיסי למחשב. הרצתי BENCHMARKS אחרים שעבדו והרצתי משחקים שעבדו (DIRT, PES08...) רעיונות? ד"א, מישהו יודע איך מגיעים לDXDIAG של DX9? בויסטה שאני מריץ DXDIAG הוא מגיע לDX10, ושם אין ממש בדיקות כמו שהיה בDX9 תודה עריכה: מצאתי את זה ב FAQ של 3DMARK06: http://service.futuremark.com/support/search.jsp?cid=14&fid=1311

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by antonio1,

כשאני מאתחל את המחשב יש לי תמיד הודעת שגיאה (עוד לפני שהווינדוס עולה) YOUR CHIP FAN IS TO LOW PRESS F1 TO CONTNIUE איך אני מבטל את ההודעה הזאת תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. הביטס שלי מודיע על כך שהשתנו נתונים והם לא תואמים לחומרה וצריך לאשר או להחזיר נתונים ניסיתי לאפס את הלוח אם עם הסוללה ועכשיו זה מבקש אישור של האיפוס וכו ובכל המצבים האלה המקלדת האלחוטית שלי לא מגיבה וגם העכבר הלא אלחוטי לא מגיב יש דרך לעקוף את זה?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?

24. Started by ziv123,

צריך עזרה פתחתי את המקלדת בכדי להוסיף לדים אבל החוטים של המקלדת שנכנסים ל usb התנתקו לי משהוא יודע איזה צבעים נכנסים ל d+ d_

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים