תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש לי סימנים לבנים קטנים על השכבה העליונה של הזכוכית במסך, נגעתי בזה והשכבה העליונה המשיכה להתקלף ולכן לא היה מה לעשות ולהמשיך לקלף אותה בעצמי... השכבה היא בצבע שחור, רציתי לדעת האם השכבה הזאת חשובה (אולי מסננת קרינה? ??? ) והאם אפשר לפצות עליה? המסך הוא ViewSonic P95F+ אם זה משנה. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל אתר מצוין וזה פעם ראשונה שלי בפורום אז תהיו עדינים.. intel p4 2.4 gigabyte 8sq800 אז ככה המעבד שלי עובד כשהמחשב לא עושה כלום בטמפרטורה של 54-56 וכשאני משחק הוא יכול להגיע ל 77 מעלות!! זה התחיל בזמן האחרון. אני בודק את זה אם "motherboard monitor" וכמובן שכל המאווררים עובדים כמו שצריך. לא עשיתי שום שינויים במחשב אני משתמש במאווררים שקיבלתי אם המארז והם עבדו לי יפה בשנתיים האחרונות. אז אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה ואם אני צריך לקנות איזה שהיא מערכת קרור תמליצו לי על אחת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס קול creative audigy 2 value OEM. הסרתי את כרטיס הקול הישן שמורכב על לוח האם, ובעזרת דיסק ההתקנה שקיבלתי עם כרטיס הקול החדש התקנתי אותו. אחרי הפעלה מחדש, ניסיתי להפעיל קובץ מוסיקה אבל קיבלתי את השגיאה שבתמונה המצורפת. מדי פעם השגיאה לא מופיעה, אבל תוכנת המוסיקה פשוט נתקעת! מה הסיבה? עריכה: בסוף הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול לכונן, ודרך מנהל ההתקנים עשיתי "עדכון" לכרטיס קול שלא זוהה (למרות שאת הדרייבר השלם כבר התקנתי מהדיסק!). בכל מקרה, אחרי ההתקנה הזאת, כרטיס הקול התחיל לפעול. אבל האיכות היא על הפנים :-X. יותר גרועה אפילו מהאיכות של כרטיס הקול שהיה מובנה על לוח האם! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה זמן.. שאני משחק מישחקים אחרי זמן מסויים המישחק יוצא החוצה ועושה אל תשלח או שהוא מפעיל לי תמחשב מהתחלה! בהתחלה חשבתי שזה בגלל הכרטיסי מסך שלי שהם מיתחממים הוצאתי אחד ובדקתי אבל הבעיה חוזרת החלפתי בניהם ועדיין הבעיה חוזרת עד שפיתאום המחשב לא היה במצב של מישחק והגיע לי המסך הכוחל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם !!! רציתי לדעת איך אני מפרק את המאוורר שעל המעבד ? עם יש מאמר +תמונות בנושא הזה? ועוד שאלה קטנה עם אני מפרק את המאוורר שעל המעבד האם אני צריך לשים משחה טרמית אחרי זה?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב כנראה עם וירוסים\רוגלה כיוון שנפרץ לאח שלי המשתמש בפייסבוק+מייל בזמן שהוא השתמש בvpn סיני ולכן הוא חושד שמישהו נכנס למחשב\שם וירוסים\יש גישה... בכללי, המחשב עבר המון אז לא יהיה מופתע... אני צריך לפרמט אותו בימים הקרובים, אבל בנתיים בא לי קצת לשחק בו gta v בינתיים, השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את השמירות וההתקמדות עוד כמה ימים מהמחשב הזה מבלי חשש שיכנס וירוס לתוך השמירות. האם וירוסים\רוגלה\סוס טרויאני יכול להיכנס לתוך השמירות של משחקים?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעייה מאוד מוזרה במחשב, שהחריפה בזמן האחרון (אולי בגלל החום): כל פעם שאני משחק במשחק שהוא טיפה כבד (לא יודע עם זה כבד לכ.מ או לזיכרון) מתחילים להיות לי ארטיפקטים על המסך, ובויסטה המסך נעשה נחור ואחרי כמה שניות זה אומר לי שהתקן התצוגה הפסיק לעבוד ותוקן, וב-XP המסך פשוט נעשה שחור. לפעמים הבעיה יותר חמורה: למשל במשחק BF2 על XP פתאום המסך נעשה שחור, המחשב נכבה ועושה ריסט, ואז הוא לא מתחיל לעבוד ומשמיע בערך 5 צפצופים, ואחריהם עוד איזה 3 והמחשב מת עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר אותו. הארטיפקטים קורים לי גם לפעמים בעלייה של המחשב. אבל בד"כ שסתם שהייה בווינדוס או משחק פשוט יחסית כמו CS, המחשב עובד בסדר. הרצתי בדיקת זיכרון איזה שעה עם MEMTEST 86 פלוס ולא היו בעיו…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD (מפרט מלא בצד). בקיצור, היה לי 512MB, מדובר במחשב די איטי שעובד ממש לא כמו שהוא צריך לעבוד. הוספתי היום עוד 512MB לחגיגה ועכשיו יש 1GB זיכרון. עכשיו. יש פה מחזה מוזר. אני מפעיל את המחשב. שום דבר לא פתוח (רק Messenger) ולא יותר מזה. בקיצור, אני בודק.. אני רואה שהמחשב תופס 470MB מהזיכרון, וזה פשוט מוזר. כמעט ושום דבר לא פתוח.. בקיצור, לפני שהיה לי 1GB, היה כתוב שהוא תופס משהו כמו.. 320MB גם ככשום דבר לא פתוח. עשיתי סריקה, לא עזר.. מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי בעייה עם המאורר של הכרטיס מסך.. הוא לא מסתובב.. :\ נתתי כמה מכות עדינות על הכרטיס ויצא "גשם" של אבק אבל הכל זאת הוא לא מסתובב מה אני יכול עוד לעשות אפשר לומר "קירצפתי" את המחשב אבל בכל זאת הטמפ' מגיעה עד 118 מעלות וכל המחשב תקוע.. בטח יש משהו שאני לא רואה שם בתוך המאורר האם יש דרך להוציא אותו ולהחזיר חזרה? הדגפ הוא NVIDIA GEFORCE 9400GT
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הודעה שרשמתי בפורום וינדווס אבל כנראה שזה לא קשור לוינדוס. הנה ההודעה: עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל. (התקנתי כל מה שצריך,דרייברים …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום וברכה. יש לי מחשב נייח שכרגע אני לא זוכר את המפרט שלו. הוא בן קרוב לשנה, והמפרט שלו הוא בערך: מעבד i5 לוח אם gigabyte כרטיס מסך radeon hd5770 זכרון 4gb כונן קשיח wd 1000gb green מערכת ההפעלה היא XP עם סרביס פק 3 עכשיו מה שקרה זה שהיה לו מסך כחול בעבר, אני לא זוכר לצערי ולא תיעדתי, אבל מה שיותר מעניין אותי זה למה הבוקר הוא עשה לי 3 מסכים כחולים אחד אחרי השני, והשגיאות היו (STOP CODES): 4e 18 50 האם למישהו יש מושג מה גורם לתופעה? הערה - המחשב עבר ניקוי בלחץ אויר כי היה יום מסוים שהוא פשוט סירב להידלק וכל הזמן עשה מסכים כחולים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-