עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. חיברתי את המחשב לטלויזיה ע"י כבל s-video to rca עכשיו הפורמט סידרתי אותו הוא תואם ועדיין אני רואה ריצודים אדומים כאלה קטנים וכשאני שם סרט אז אני רואה את התרגום מטושטש מה אני יכול לעשות בנושא.?. תודה דודי

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by matteo,

אוקיי אז ככה המחשב נתקע כל בערך 20 דקות של משחק במשחק כבדד מאוד אני כבר קרוב ל 2 שנים משחק במשחק וזה התחיל בחודש האחרון אני לא באובר קלוק טמפ המעבד 30 (נורטווד 3 ג'יגה) אוקיי בזמן שזה נתקע רואים תמונה אני מדבר עם חברים בתוכנה בשם טים ספיק ושומעים אותם כלומר את המילה האחרונה שמישהו אמר 50 פעם אתם יודעים - כמו שהמחשב נתקע אחרי איזה חצי דקה מהרגע שהוא נתקע או שהמחשב עושה ריסט או שנכבה המסך יש לי כמה חשדות האחד = המעבד השני = הספק למה? כאשר נתקע המחשב אני שומע קולות מהמארז של טיק כזה כמו שבדרך כלל נגיד הורדתם את הקירור של המעבד, אז אתם מדליקים את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה אותו הרעש למה הספק? יכול ליהיות שהוא לא מספק מספיק לרכיבים שלי למרות שזה ספק 400ואט קיצר מבקש את ע…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. שלום יש לי מעבד INTEL E6600 CORE 2 DOU 2.4 GB בדקתי ב Cpu-Z בגרסה הכי חדשה 1.39 זה מראה לי שהמהירות היא 1600 וההכפלה היא 6 ובגרסה 1.27 זה מראה לי שמהירות היא תקינה 2400 וגם בבכפלה תקינה 9 הנה התמונות לפניכם : מה לעשות ? איפה עוד אני יכול לבדוק את התקינות של המעבד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. :nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by Alony21,

כאשר מדליקים את המחשב הוא לא עולה (המסך נשאר שחור) וישנו צפצוף של כ - 5 שניות בכל חצי דקה. חיפשתי ולא מצאתי ב user manual את הטבלה שמפרשת את אורך ותדירות הפצוף וסוג התקלה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by e_f_w_a,

שלום וברכה. יש לי מחשב נייח שכרגע אני לא זוכר את המפרט שלו. הוא בן קרוב לשנה, והמפרט שלו הוא בערך: מעבד i5 לוח אם gigabyte כרטיס מסך radeon hd5770 זכרון 4gb כונן קשיח wd 1000gb green מערכת ההפעלה היא XP עם סרביס פק 3 עכשיו מה שקרה זה שהיה לו מסך כחול בעבר, אני לא זוכר לצערי ולא תיעדתי, אבל מה שיותר מעניין אותי זה למה הבוקר הוא עשה לי 3 מסכים כחולים אחד אחרי השני, והשגיאות היו (STOP CODES): 4e 18 50 האם למישהו יש מושג מה גורם לתופעה? הערה - המחשב עבר ניקוי בלחץ אויר כי היה יום מסוים שהוא פשוט סירב להידלק וכל הזמן עשה מסכים כחולים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. הביטס שלי מודיע על כך שהשתנו נתונים והם לא תואמים לחומרה וצריך לאשר או להחזיר נתונים ניסיתי לאפס את הלוח אם עם הסוללה ועכשיו זה מבקש אישור של האיפוס וכו ובכל המצבים האלה המקלדת האלחוטית שלי לא מגיבה וגם העכבר הלא אלחוטי לא מגיב יש דרך לעקוף את זה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by ilanb0,

להלן צילום סטטוס הדיסק בטאבלט שלי (surface pro8)/ מה המשמעות של המחיצה השנייה? למה היא משמשת והאם אני צריך להיות מודאג מהקיבולת שנותרה בו? איך מפנים שם שטח דיסק?

11. הי חברים. שידרגתי מ logitech brio ל logitech mx brio. השתמשתי בעבר ב Logitech Capture להקלטת ווידאו, אך התוכנה כבר לא נתמכת ע"י היצרן ולא מזהה את המצלמה. ניסיתי את תוכנת ה Camera המובנית בווינדוס 11 אך לצערי היא מתעקשת להקליט באיכות נמוכה ורק ב 1080P. ניסיית תוכנות חלופיות כגון OBS Studio ו Bandicam ועוד אך כולם יותר ממוקדות לסטרימינג והרבה הרבה יותר מידיי "מתוסבכות" למה שאני צריך, ז"א נטו הקלטה של הווידאו מהמצלמה. אשמח להמלצות רצוי מנסיון.

12. Started by albxox,

קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Laser-Trooper,

שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by ilay22,

יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by Enable,

קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by Zuver,

קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר ושל הכרטיס מסך- 55 במצב רגיל ועד 70 במשחק יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by avatar123,

העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by miim17,

שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by FuZuL,

לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש של 320GBAAKS של WD.. ויש לי 120GB גם של WD.. שניהם מחוברים בSATA לAAKS יש 16MB ולשני יש 8MB ובכלל השני די ישן.. יכול להיות שאם אני אתקין משחקים על החדש זה ירוץ יותר טוב ? או שזה לא משנה .. תודה.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by מיץ פטל,

שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by highlander,

אני מתכנן לקנות מחשב עם לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600, והארדיסק עם חיבור SATA. האם אני אוכל לחבר בנוסף אליו את ההארדיסק הישן שלי שהוא למעשה עם חיבור IDE? אם כן, האם צריך להגדיר משהו מעבר לחיבור? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים