תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי, החזיר את המחשב שלו מתיקון. בא לשמוע מוזיקה במחשב, הופה, אין מוזיקה. אוקיי, אנחנו מתקינים את הדרייבר של הקול, ולפתע צצה הודעה: microsoft bus driver should be loaded before installing realtek HD audio driver הרצתי חיפוש בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה/פיתרון לבעייה. הדגם של הלוח אם שלו: D915PGN בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב המאווררים עובדים כוננים קשיחים נראה לי שעובדים אבל לא עולה כלום למסך מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
--סודר-- אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני קבלתי מחשב חזק יותר מאח שלי שכבר לא משתמש בו. אני רוצה לשמר את כל ההגדרות ופשוט לעבור למחשב החדש. החלפתי הארד דיסק ועכשיו והWINDOWS מסרב לעלות. נכנסתי לביוס והמחשב זיהה את הארד דיסק החדש. כמו כן וידאתי שההפעלה תעשה ממנו ולא מה CD. מתקבלת הודעה שWINDOWS מתנצלים שהם לא מצליחים לעלות בגלל שינויי חומרה או כיבוי לא סדור. יש אפשרויות של : 1. מצב בטוח 2. הפעלה מהמצב התקין האחרון 3. הפעלה רגילה של WINDOS כל האפשרויות מובילות למצב אם אימג של הלוח אם ASUS - ואז המחשב עושה RESET. כיצד אני גורם לWINDOWS לעלות ? תודה מראש על כל עזרה עומרי
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב הישן שלי P4 2.8GHZ, 512RAM, ASUS P4S800D הבעיה היא שהמחשב פשוט נתקע, קופא, כמה דק' אחרי ההדלקה שלו. זה יכול לקחת 10 דק' וזה יכול לקחת גם שעה. עשיתי כבר פירמוט, עשיתי updates. מה יכולה להיות הסיבה? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט של המחשב שלי: http://img263.imageshack.us/my.php?image=1238op.jpg עכשיו יש לי בעיה... פתאום, סתם ככה, הבעיה צצה (אגב יש לי את המחשב היום בדיוק שנה!!) אני משחק כרגיל במשחקים במחשב... התחלתי לשחק ב FIFA WORLD CUP 2006 כמו כל פעם ופתאום אני רואה באלגן כזה במסך, מלא קישקושים שבגלל זה גם אי אפשר להמשיך לשחק, אז יצאתי מהמשחק וזה גם דופק לי את DESKTOP, כמו אייקונים מסויימים, ICQ, MSN, ועוד... תמונה באמצע משחק: http://img262.imageshack.us/my.php?image=1114fx.jpg תמונה שאני יוצא מהמשחק, יש את הבעיה גם על שולחן העבודה: (לא להתייחס לפסים שרואים על כל המסך, את זה אני לא רואה! משום מה שאני לוחץ על PRINTSCREEN זה מראה את זה, אולי גם חלק מהבעיה) http://img262.imageshack…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מותקן לי ויסטה. אני מגיע לתפריט שבו אני יכול לבחור אם להכנס ל safe mode או last known good configurations וכו', אבל שאני מנסה להכנס אני מקבל את הודעה השגיאה הנ"ל. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shut down עצם זה שהגעתי לתפריט boot של ויסטה אמור לשלול בעיה ב bios , אבל מה פירוש ההודעה הזאת בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם octek p4x266e-a4e בeverest ו בcpu-z המתחים כל הזמן מרקדים וקופצים מ 2.000 לאיזה 1.600 משהו כזה וחזרה כל הזמן בלי הפסקה והמתחים של שאר הדברים בלוח אם מרקדים גם ונמוכים יותר מדיי ממשהו נורמלי ממה זה נובע בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לפעמים אני פותח את המחשב האור הירוק למתה עובד והכל המחשב פשוט לא נדלק אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום עובד הכל מחובר כמו שצריך גם בכבלים וגם מבפנים ניראה לי שיש לי בעיה במעבד הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס קול creative audigy 2 value OEM. הסרתי את כרטיס הקול הישן שמורכב על לוח האם, ובעזרת דיסק ההתקנה שקיבלתי עם כרטיס הקול החדש התקנתי אותו. אחרי הפעלה מחדש, ניסיתי להפעיל קובץ מוסיקה אבל קיבלתי את השגיאה שבתמונה המצורפת. מדי פעם השגיאה לא מופיעה, אבל תוכנת המוסיקה פשוט נתקעת! מה הסיבה? עריכה: בסוף הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול לכונן, ודרך מנהל ההתקנים עשיתי "עדכון" לכרטיס קול שלא זוהה (למרות שאת הדרייבר השלם כבר התקנתי מהדיסק!). בכל מקרה, אחרי ההתקנה הזאת, כרטיס הקול התחיל לפעול. אבל האיכות היא על הפנים :-X. יותר גרועה אפילו מהאיכות של כרטיס הקול שהיה מובנה על לוח האם! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי 260 GTX ועשיתי לו OC, עכשיו קורה לי במשחקים שהמשחק נתקע או יוצא לדסקטום ורשום בצד שהיתה תקלה בדייברים והם עשו ריסט ואחרי זה זה פועל רגיל. למה זה קורה ויש מצב זה בגלל הOC?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הבלונים שמופיעים כשהעכבר מרחף מעל האייקון בSYSTEM TRAY (ליד השעון) מוחבאים משום מה ע"י הTASK BAR. כלומר שאם אני שם את העבר מעל השעון כדי לראות התאריך, אני רואה רק את השוליים של הבלון שמופיע וכל השאר מוסתר. אין לי מושג מתי ואיך זה קרה, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל אני חושד שזה כך כבר הרבה זמן. מישהו יודע איך אני מסדר את העניין?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
איזה באסה עשיתי ביום שישי עידכון לביוס של לוח GA-965-PS3 ( רציתי שהמחשב יצליח לזהות אז מהירות הזיכרון 800) ומאז הייתי צריך להתקין את המחשב 3 פעמים בהתחלה הוא זרק לי מסכים צהובים ועשה לי קצת בלאגן כשעלה המחשב ןגם זה לא עוזר ניסיתי אחרי ההתקנה להחזיר את הביוס לקודם וכלום אחרי שאני מסיים את ההתקנה עושה ריסטרט ואז הוא מציג לי קבצים חסרים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם האם אפשר להחזיר את הביוס לקודם ?? יש מצב לעשות איפוס לביוס ??
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קבוצה חדשה בגרופס, ואני נענה ב: "כתובת האימייל הזאת כבר קיימת במערכת". אבל זו הייתה כתובת אקראית באורך 63 תווים! הוא לא מבין את זה... גם בדפדפנים אחרים זה קורה לי. וגם במקומות נוספים: חשבון מיקרוסופט חדש אני גם לא יכול ליצור, כי כל מה שאני תוקע "כבר קיים" (אבל זה לא אכפת לי, זה מפריע לי בעיקר בגרופס ועוד אתרים). ז"א זו בעיה כללית במחשב ולא רק בדפדפן. כבר שאלתי כאן ולא נעזרתי. מה אפשר לעשות? בבקשה נסו לעזור לי! נ.ב. אם אי אפשר לעזור לי בלי פרטים על המחשב שלי אנסה לבדוק, בינתיים התקשתי להסתדר עם התוכנות שמוצעות כאן.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם חוץ ממחיקת ה windows server והתקנת מערכת הפעלה חדשה יש עוד דברים שאני צריך לעשות, והאם אמורה להיות בעיה עם זה ? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן אנשים הייתי שמח עם מישהו יוכל לקשר אותי לכתבה העוסק בהרכבת מחשב מסגוג intel p4 LGA 775 . החומרה הנמצאת בהסג יד היא: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אשמח לקרוא בקשר החיבור של הלוח אם לספק החשמל ואם אפשר לחבר את כל המאוורים שיש במחשב לאן וכיצד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-