תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי! כאשר אני מדליק את המחשב אינני שומע רעש מהספק שהוא עובד. אך כאשר אני מחבר את המסך אני שומע כמין "טיק" והנורה במסך נדלקת,מה זה אומר שהלך ספק או לא? האם קיימת אפשרות כזו שיילך ספק ועדיין יספק מתח כגון הדוגמא שציינתי לעיל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי DVD חדש של LG ואני לא יודע איזה כבלים של המחשב (היה לי כבר DVD והוא מת) אני אמור לחבר אליו ועכשיו אחרי שניסתי לחבר אותו גם הצורב לא עובד צריך עזרה דחוף aldema_@walla.co.il 0524399042
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חבר שלי שהוא טכנאי ב ... אמר לי שהם מתקינים את הגוף קירור שהלוח לא מחובר למארז ואחרי זה הם מחברים את הלוח עם הצלעות קירור למארז ככה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב שלי התחמם מאוד אז פתחתי אותו ורציתי לנקות וזאת פעם ראשונה שאני פותח נייד. בקיצור בטעות התנתק לי הכפתור של ה power מהלוח אם, ואני לא מצליח לחבר אותו הוא מחובר עם רצועה כזאת וקליפס על הלוח אם, זה מחשב pavilion dv6 נגמרה לי האחריות לפני חודש. בקיצור אשמח שמישהו יסביר לי איך לחבר את הרצועה הזאת ! בבקשה!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מנסה לצרוב בנרו DVD בצורב של NEC ומקבל הודעה שיש בעיה ב DMA החלפתי נרו וניסיתי בתוכנה אחרת. התוכנה זה לא הבעיה, הלכתי למנהל ההתקנים וDMA מאופשר.נדפקו לי הרבה דיסקים הוא צורב עד כ 50% וקופא, אבל מודיע מהתחלה כמעט על FAILED בנרו. מה אתם אומרים ? אולי לוח ? יש איך לבדוק את זה ? י.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
דיסק קשיח בן כ 5 שנים. עבד בסדר גמור עד לפני יומיים בלי בעיה. איתחלתי את המחשב ופתאום כשהמחשב עולה - לפני חלונות - עושה לו CHEK עד שמגיע ל 100% בחלונות בהתחלה לא רואים אותו...אחרי חצי שעה רואים ואי אפשר להיכנס. אליו ועולה חלון פופאם שרושם שאם רוצים הלשתמש בו צריך לעשות לו פירמוט. עזרה? 90% מהחומר אמנם מגובה אבל מנסה לראות אם אפשר לפתור בלי פרמוט. ניסיתי לנתק מהלוח אם ולחבר, ולנתך ולחבר לכניסה אחרת בלוח אם. לא עזר. תודה מראש על כל עזרה.
-
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מגבר סטריאו. אני מכניס אליו 3 כניסות - ממיר הוט, PC, נגן CD. הבעיה - כאשר 3 הכניסות מחוברות, הכניסה מה-PC מייצרת רעש רקע של בזזזזז. אם אכניס למגבר רק את הPC, בלי 2 הכניסות האחרות, לא יהיה רעש. הדבר קורה גם אם אני מנסה מגבר אחר, כך שהבעיה אינה במגבר, והיא גם אינה כבל, ניסיתי להחליף. לבסוף החלפתי את הPC בלפטופ - הכנסית למגבר את הלפטופ במקום הPC ואין רעש. כלומר, הרעש מגיע ספציפית מהPC. מישהו יודע להסביר לי ממה זה נובע? האם זה בעית כרטיס הקול? אם כן, למה זה לא מרעיש כאשר אני מכניס רק את הPC למגבר ? האם זה קשור להארקה של מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מארז אני לא בטוח איזה חברה בארה"ב ואני גם גר בארה"ב אז ככה יש לי לוח K8NS 939 של GIGABYTE והחיבור הזה של הUSB ויציאות של הSOUND אין לי לאיפה לחבר את זה בלוח יש חלק כזה איפה שהPIN נכנס אין אפשר הוא כזה סגור ויש לי שתי מקומות אחד בלוח לפינים האלה אבל אי שום דבר שמתאים לצורה של הכבל מצטער אין לי תמונות
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום הכונן דיסקטים שלי לא עובד , ואני בכלל לא רואה אותו במחשב שלי ניסיתי לעשות חפש חומרה והוא לא מצא לי ואני בדיכי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה בנוגע להתאמת ספק כח. במחשב עם לוח אם בעל זכרונות RD-RAMישנו חיבור לצמה נוספת שיוצאת מספק הכח בעלת שישה חוטים. האם חיבור זה הוא חובה? איפה משיגים ספק כח עם צמה כזו? תודה מראש דותן
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי קניתי זיכרון 1024MB של KINGSTON ושמתי אותו במקום הזיכרון שהיה (512MB A.DATA). השבוע שמתי לב שאני מתקין משחקים או פותח קבצים מקובצים (RAR\ZAP) הם נפתחים ממש ממש לאט. החזרתי את הזיכרון הישן במקומו ופתאום הכל בסדר. מן הסתם עכשיו אני יודע שהזיכרון לא בסדר אבל הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה יש שתוכל לאמת לי שהזיכרון באמת לא תקין. אגב, מה לדעתכם יגידו בחנות שקניתי ממנה את הזיכרון? יעשו בעיות ו שיחליפו לי ישירות?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
זה התחיל בערך לפני שבוע שהמחשב נכבה לי בהתחלה לא התייחסתי אך זה ממשיך לחזור על עצמו פעם בכמה זמן.. זה לא קורה בפרקי זמן שוים .. הוא יכול להיכבות אחרי שעתים וגם אחרי יום אני לוידע למה זה ככה.. יש לי ספק כח חדש יחסית enermax 400 w ודואל קור וגן 2 ג'יגה זיכרון.. עזרה בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הביטס שלי מודיע על כך שהשתנו נתונים והם לא תואמים לחומרה וצריך לאשר או להחזיר נתונים ניסיתי לאפס את הלוח אם עם הסוללה ועכשיו זה מבקש אישור של האיפוס וכו ובכל המצבים האלה המקלדת האלחוטית שלי לא מגיבה וגם העכבר הלא אלחוטי לא מגיב יש דרך לעקוף את זה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-