תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כשאני מפעיל יותר מידי ישומים או תוכנות שמעמיסות על המחשב מופיע לי מסך כחול. שיערתי שזאת בעיית חומרה -רכיב פגום. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להגיד לי מה הרכיב הפגום, או שכבר עכשיו אתם יכולים להגיד לי שזה הזכרונות לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
סידרתי לבד תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!NOT באתי לבית של חבר שלי פתחתי את המחשב שלו (לא הדלקתי לפני) ניקיתי את המעבד שלו והחלפתי לו משחה טרמית כי המשחה הישנה כבר התחילה להתפורר לגמרי. ראיתי שהג'מפר עקום ודפוק שהוצאתי את הג'מפר התפרקו לו הברזלים ראיתי את הבעיה ואמרתי לו שאני מביא ג'מפר אחר מהבית שלי ואני חוזר לקחתי ג'מפר מפנטיום 3 ישן חזרתי לבית של החבר שלי וחיברתי את ה ג'מפר במקום שהיה הג'מפר הקודם עכשיו אחרי שחיברתי את הג'מפר למקום הדלקתי את המחשב והוא עשה קול טווווו.......... ארוך בלי הפסקה אז כיביתי וחשבתי שהג'מפר שלי שהבאתי דפוק אני לא יודע מה לעשות עכשיו תאור הבעיה: כאשר מפעילים את המחשב עם כל הגמפרים כולל האחד שהבאתי המשחב עושה קול טווווווו........ וכאשר אני מוצי…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חברה שלום! יש לי אינטרנט 5M ויש לי כרטיס רשת על הלוח אם יש לי לוח אפ P5B DLX . עכשיו אני יודע בוודאות זה כרטיס 10/100/1000 אבל הוא לא נותן לי 1000 רק 100 ניסית להכנס להגדרות וגם שם הוא נותן לי אפשרות בחירה שרק עד 100 מי יודע למה?? הוודאןת זה כרטיס 10/100/1000
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הודעה שרשמתי בפורום וינדווס אבל כנראה שזה לא קשור לוינדוס. הנה ההודעה: עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל. (התקנתי כל מה שצריך,דרייברים …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
יש אפשרות לחזור לביוס שבא עם הלוח אם אחרי עידכון הביוס ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD ATHLON64. יש לי שתי בעיות עם המאוורר שלו: 1. הוא מחריש אוזניים. מה אין מאווררים נורמליים או שככה זה ב AMD? 2. כשאני מכבה את המחשב יש מקרים שהמאוורר נכבה יחד איתו ויש מקרים שלא!!!! ואז אני מוציא את השקע. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה, ולא הספקתי לפתוח אותה והמחשב נתקע ועשה ריסט.. עכשיו יענו זה כאילו לא קיבלתי תהודעה יש אפשרות לראות תהודעה? אין לי היסטורי. תודה לעוזרים! זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה procesexplorer ואני רואה שמה שINTERUPTS לוקח 100 אחוז... מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי מפצל USB 2 ללא ספק והוא מתחמם מאד, מאוד! למפצל מחוברים מדפסת, סורק וצג (יציאות הUSB של הצג- אני חושב שיציאות הצד הן USB 1.1 למען הדיוק) המדפסת הסורק בשימוש מאד לא מאסיבי ובנוסף לששניהם ספק. ספק הכח של המחשב הינו מסוג HEC 400 W בנוסף אצין כי אני עובד עם אותו מפצל בדיוק במחשב אחר ובו מחוברים מכשירי USB שניזונים חשמלית מן USB ודוקא המפצל הנ"ל אינו מתחמם. עשיתי הצלבה ביניהם והתופעה חוזרת. אני בטוח שמשהו לא כשורה המפצל באמת מתחמם, למישהו מושג למה או מה עוד ניתן לדוק כדי לבודד את הבעה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מרכיבים שונים) והרכבתי את המחשב. ההרכבה נכונה. בעייה : לא רואים כלום על המסך. כאשר מפעילים את המחשב , הוא פונה ל CD או לצורב (לפי המנורות שדולקות). אין פניה ל HD לפי מה שאני יכול לשפוט. בגלל שאני לא רואה כלום על המסך , אני לא יודע מה הוא בעצם מנסה לעשות. פרטים : מעבד AMD , לוח אם ga-k8ns , דיסק WD SATA אני צריך פתרון לאיך ממשיכים מפה , אחרי שהמחשב מורכב.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום הכונן דיסקטים שלי לא עובד , ואני בכלל לא רואה אותו במחשב שלי ניסיתי לעשות חפש חומרה והוא לא מצא לי ואני בדיכי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
דוד שלי הביא cd rom מהצבא ואני רוצה לדעת אם זה תורב או לא.... איך אני יודע???
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-