עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם!! יש לי בעיה גדולה אחת שמשגעת אותי כבר כמה שנים (וכמה כרטיסי מסך...) ובעיה קטנה יותר אחרת . ראשית לבעיה הגדולה!! יש לי טלוויזה 29" של סוני כבר שנתיים וחיבור דיגיטלי של הכבלים (יענו HOT עכשיו...) . בעבר היה לי GFORCE 3 עם tv out שהייתי מחבר לטלוויזיה וכל פעם שהוא היה מחובר ביחד עם הכבלים (הם ב21 פינים ל AV והמחשב דרך S-video או RCA) ראו כל הזמן פסים זזים כאשר התצוגה הייתה על יציאיה מהמחשב וגרוע מאוד כאשר התצוגה הייתה על הכבלים. אם הייתי מנתק או את הכבלים או את המחשב פיזית מהטלוויזיה אז הראות הייתה חוזרת לשלמות. עקב כך (וגם קצת בגלל Farcry .... ) קניתי את ה 9800 pro של ATI. אבל לא רק שזה לא עזר עכשיו לא רק שיש פסים כשאר המחשב על הטלוויזיה בשמן שהשקע של הכבלים מחוב…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BLASTER,

שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הספק כח הוא עושה רעש בלתי נסבל של מין שריקה כזאת.. האם יש דרך להשתיק אותו??????למה אני לא חושב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות חדש אם צריך...?? דרך אגב הספק הוא של 400 ואט וקיבלתי אותו עם המארז.... ??? ??? :-\

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by surfface,

יש לי כונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות C,E,F (כונן קשיח שני זה D) ואני רוצה לאחד את כונן F לתוך E אייך זה עושה לי טעות ולא מאפשר לי ,יש WINDOWS XP במחיצה של E האם זה קשור ואייך אני כן יאחד תסבירו לי בבקשה. צרפתי תמונה של המחיצות מהתוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קניתי שני מחשבים אתמול אבל הופתעתי מכמה דברים: במחשב הראשון: abit NF7 AXP 2500+ 400MHz 512 DDR 120GB sigeit brakuda 7200 RPM GF5700LE 120 MB Inno3d Sony CD-rom RW (crt250e) 52x32x52x אז ככה, כשהמחשב עולה כתוב שמהירות הזכרונות היא 333. כששאלתי את הטכנאי של המקום ממנו רכשתי את המחשב למה הם לא ב400 מה"ץ הוא אמר לי שהם חייבים להיות מסונכרנים עם המעבד. אז השאלה הראשונה היא כזאת: 1. האם הוא צודק ונדפקתי (והוא יצא חרא שהוא לא אמר לי מלכתחילה כי אז הייתי קונה 333). 2. אם הוא לא צודק האם אני יכול לשנות את המהירות שלהם בביוס ל400? שאלה שניה: כשאני מריץ בהפעלה את כלי האבחון של DirectX (את dxdiag) אז כתוב לי על המעבד ככה: AthalonXP 2500+, MMX, 3Dnow, 1.8GHz. מה זה אומר? שהמעבד פועל …

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי בעייה די רצינית במחשב: פותחים את המחשב -> המסך נשאר ב standby, נורת HD דולקת קבוע, bios לא עולה המחשב איכשהו עובד? -> מתישהו יקרה בדיוק אותו דבר - לא בהכרח באמצע עבודה מאמצת למחשב ניסיתי ספק כוח אחר, ניסיתי כרטיס מסך אחר, בדקתי את הפינים של המעבד, החלפתי בטרייה לביוס, החלפתי זכרונות, עשיתי אנדרקלוק למעבד - בקיצור הכל. היה ברור לי שזה משהו שקשור לוידאו, בגלל שהכרטיס מסך אמור לעלות לפני הביוס - לאחר משחק עם ההגדרות, הצלחתי להפעיל את המחשב כשה agp X8 מנוטרל, ועד כה אני לא רואה בעיות בהפעלה שלו (עם הזמן, המחשב התחיל לעלות פחות ופחות). עוד נקודה - אם הצלחתי להפעיל את המחשב ולהכנס להגדרות של הביוס, כשהייתי עושה ריסטרט - שוב הבעיה הייתה צצה, ורק לכבות את…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by dani,

יש לי מצלמת וידאו של Samsung דגם vp-D73i ואני רוצה להעביר ממנה את הסרט למחשב... חיברתי אותה USB וכשאני מנסה להעביר עם התכנה שקיבלתי (DVC media) אני מקבל רק תמונה בלי סאונד. רציתי לדעת אם יש איזה תכנה טובה להעביר סרטים מהמצלמה או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  7. היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

טוב אז ככה... ביגלל שאני נוגע יותר מידי במאוורר של הלוח אם אז הרסתי אותו , האורך של המאוורר הוא 3 וחצי ס"מ ואני לא יודע איפה להשיג אחד כזה!! כי מי שקניתי ממנו אמר שהוא לא יכול להשיג אחד כזה כי המאוורר הוא יותר מידי קטן... המאוורר אמור להתחבר להיטסינק בתמונה שמתחת... יש למישהו רעיון איך אפשר לימצוא מאוורר קטן כזה?? או משהו חלופי אפילו ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GB,

שלום לכולם. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכרטיס קול (המחשב שלי - חומרה-מנהל התקנים) אבל אני לא מצליח להתקין את "בקר המולטימדיה" באותה הדרך ואין לי מושג מה לעשות תודה מראש לכול העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 114508534,

יש לי DVD ו CDRW והם לא רוצים להגיב , הם לא מראים שום דיסק !! לא יודע זה מאד מוזר , עשיתי ראסטארט ואז הXP הראה לי שהתגלתה חומרה חדשה שלא הוספתי כלום ושאני לא יודע על מה מדובר ומאז ה סידי לא מגיבים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by ed1,

חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yot,

לאחרונה התחילה תופעה מוזרה אצלי במחשב, אחרי כמה שעות של עבודה, מופיע לי מסך כחול והמחשב עושה Restart פתאומי. חשדתי שזה ה-HD ואפילו החלפתי אותו לאחד אחר. משום מה, התופעה ממשיכה לקרות. אני חושד שזה ה-PSU, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  13. כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. הפורום כאן, האינטרנט, שיחות עם חברים - כל המקומות האלו עמוסים במידע לגבי איזה ספק צריך לקנות. הבעייה היא שכל מה שקראתי נראה כמו הנחות המבוססות על ניסיון, ניחוש פרוע, מידע חלקי או סתם מזל. לא זכור לי שראיתי דרך להגיע לתשובה חד משמעית בנושא. האם יש דרך לחשב, על פי החומרה או אולי בעזרת תוכנות, איזה ספק יתאים למערכת? או שמדובר במשהו כמו דת הדרוזים?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  17. לא מצאתי בגוגל :-\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://photos.walla.co.il/tommyw תיכנסו לאיפה שרשום בעיה מעצבנת חח ותראו בתוכנה החלק התחתון איפה שצריך להיות רשום עוד משהו לא מופיע... ועוד דבר בתמונה השניה אפשר לראות שהביוס של הכרטיס הוא לכרטיס 9700פרו אם זיכרון סמסונג והזיכרון אצלי הוא של הייניקס... 1.מה זה למה אצלי לא רשום את המידע אל הדרייבר בתוכנה הזאת? הרי דרך שם אני יכול לעשות את כל האפשרויות שיש בתוכנה 2.למה אצלי נמצא הביוס לכרטיס 9700פרו אם זיכרון אחר ולא כמו שיש לי? שכחתי להוסיף שזה ככה אם כל דרייבר שאני שם!! עכשיו החזרתי את הכרטיס בנתיים למצב רגיל ולא FGL ואני עובד עכשיו אם 4.6 קטליסט וזה קורה גם אם כל דרייבר למה :-[

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by Aloha-Boy,

אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. שלםו רב, אספר את הסיפור במלואו: ביום שבת גילית שהספק (Eagle 300W - ספקבר) של אחד המחשבים שלנו גוסס. המאוורר שלו הפסיק לפעול ורכיבים בתוכו ניזוקו. החלפתי את המאוורר כדי שיחזיק מעמד עוד כמה ימים, והזמנתי מזיגזג ספק HEC 300AR-T. חיברתי אותו למחשב, הדלקתי, והמחשב לא עובד. המאווררים פועלים, ההארד דיסק עושה כמה קולות, אבל המסך לא נדלק ואין תגובה. ניתקתי את ההארד דיסקים, הסידירום וכל השאר, והוא עדיין לא נדלק. בשלב זה החזרתי את הספק הישן, והוא עובד. היום התקשרתי לזיגזג והסברתי את הבעיה. הם לא ידעו לעזור לי, ואמרו שאשלח להם את הספק. לפני שאני שולח החלטתי לעשות עוד ניסיון: ניתקתי את ההארד דיסקים וכו' מהלוח, הוצאת גם גם שני כרטיסי רשת, ולא עובד. הוצאתי סטיק אחד של זיכרון (יש שניים),…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by ofer,

לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  22. אנשים אתם לא יודעים איזה נזק זה רוב המוסיקה חדשה ובכלל לא מגובת !!! :'( זה נזק של לפחות 500 מגה אני לא יודע מה מו מי ואיך אבל זה רוקה לי רק בקצבי מוסיקה הם פשוט מתאפסים הם שומרים על שהם שלהם והמיקום והכול אבל הגודל שלהם הוא 0!!!! יענו אין עליהם מידע!!!! היצלווו אני לא יכול להמשיך לאבד מוסיקה בקצב כזה כול פעם אני רואה עוד כמה קבצים שהתאפסו וזה לא קורה בזמן שהמשתמש רץ רגיל יענו זה כניראה בעליה או בכיבוי (אני חושב יכול להיות שזה קורה שאני לא מסתכל)!! הצילו מישו יודע מה זה יכול היות????? בבקשה אנשים אני מת פה אתם לא יודעים כמה חזוב לי האוסף שלי!!!

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by nadnad,

שלום, יש לי windows xp pro מוזר והרפרש רייט שאני יכול לשים הוא רק מהבאים: 60 75 85 ב 800*600 הייתי עם refrash rate 100 ואני יודע שזה בסדר אבל הוא לא נותן לי. ניסיתי תוכנות כמו refrash force ו NVRefresh שניהם לא עזרו. גם לא משנה איזה דרייורים למסך אני מתקין עדיין הוא לא נותן לי לבחור משהו נורמיל! תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by pc student,

יש לי בעיה משונה מדי פעם המחשב שלי קורס ומדליק את עצמו מחדש ולפני זה מופיע לי מסך כחול עם משהו שכתוב שם אתם יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים