עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Driver-IrqL_Not Less Or EquaL stop 0x000000D1 (0x0000022A,0x00000002,0x00000000,0xF7FF3776) itexwana.sys Address F7FF3776 base at F7Fac000 Datestamp 3b9e456f מה לעשות בנידון למישהו יש רעיונות??

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by yuraxp,

שלום בזמן האחרון המסך שלי נכבה באמצע משחקים, זה קורה רק במשחקים. המסך הכאילו נכנס למצב שינה, ואי אפשר להעיר אותו, לא ע"י הזזת העכבר ולחיצות על המקלדת. ברשותי FX 5700 עם דרייברים של 56.55. חשבתי שצריך לעדכן את הדרייברים אבל גם במשחקים לא חדשים כדוגמת ENEMY TERITORY זה גם יוצא לאחר 15 דקות. מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by E-tay,

מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by GamePad,

שיחקתי עם הTHEME של הווינדוס ובטעות בחרתי משהו שהשחיר לי את הכל ואני לא רואה כלום! איך אני מחזיר את זה בחזרה? עריכה: לא משנה הסתדרתי..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. שלום, מחשב חדש בעיות חדשות . כונן קשיח חדש מבית "ווסטרן דיג'יטל" בנפח של 200ג'יגה מזוהה ע"י WindowsXP Pro. SP1 ככונן קשיח בעל נפח של 137ג'יגה, אף על-פי שבביוס הכונן מזוהה בגודלו המלא, 200ג'יגה. זוהי בעיה ידוע שאת הפיתרון עליה מייקרוסופת מציאה בעמוד http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;303013 . הבעיה היא שגם לאחר התקנת SP1 ועדכון Atapi.sys לגירסה החדשה יותר, עדיין ווינדוס לא מזהה את הכונן בגודלו האמיתי. תודה מראש על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  6. המחשב שלי לא עולה בכלל אז ניסיתי להתקין ווינדוס XP אבל אי אפשר... הסדר של הבוטים ככה: CD-Rom.C.A עכשיו הדיסק בפנים ואני מפעיל את המחשב ואז הוא אפילחו לא נותן אפשרות לשות בוט מהדיסק הוא רושם Boot disk: Failure ושורה מתחתיו שאת השורה הזאת הוא רושם תמיד גם אם אין דיסק: NTLDR Is Missing. מה הבעיה? איך אפשר לסדר אותה? האם היא בלוח?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי לכולם!! מהיום הראשון שקניתי את כרטיס המסך שלי (לפני כחודש) הוא התחיל לעשות רעש (Sapphire radeon 9800pro). בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות אבל בימים האחרונים הרעש נהייה ממש חזק וגם כאשר פתחתי את המארז הכרטיס מסך ממש לוהט. רציתי לדעת האם זה קרה גם לאנשים אחרים והאם הכרטיס מסך צריך להיות כזה רותח?? והאם מישהו מכיר פתרון לרעש החזק? תודה מראש לכולם!! Zeltak

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by Aloha-Boy,

אוקי בשבוע האחרון קורה לי שפתאום בווינדוס (ורק בווינדוס) מופיעים לי כל מיני קווים שחורים\עיוותים כאלו מוזרים שמחייבים אותו לעשות ריסט. מה שמוזר שכבר ב POST אחרי הריסט...הכלנעלם כאילו לא היה זה קורה רק אחרי זמן מה של עבודה,ולא ישר אחרי הדלקה,מה שגורם לי לחשוב שמשהו מתחמם. כנראה הכרטיס מסך או משהו...מה אתם חושבים ואיך פותרים את זה.??? (זה לא הווינדוס ..כי אני על ווינדוס חדש,אחרי פורמט,ובקודם זה התחיל) יש לי Radeon9500 pro

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. היה לי הארד דיסק מאקסטור 40 ג'יגה החלפתי ל 120 של מאקסטור. אני מנסה להתקין כל הזמן windows xp ואני לא מצליח, ניסיתי לפרמט אותו בכל השיטות... אפילו FDISK הדיסק תקין לגמרי ועובד בהארד דיסק הישן... זה אומר לי או: missing operation system or error loading operation system

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by koby058,

יש לי מעבד פנטיום 3.0 ghz עם לוח asus p4p800 deluxe וזכרונות kingston 2x256 בעבר היה לי את אותו מפרט רק עם מעבד 2.8 פרסקוט הבעיה היא שכאשר המחשב נמצא הרבה זמן על חום בינוני (49 מעלות)הוא פשוט לא זז הוא לא עובד טוב ואפילו החץ לא זז טוב כלומר החץ זז קצת ונתקע לדוגמא המחשב עבד כל השבת עם אימיול בלבד ושוב הוא לא עובד תקין במוצ"ש יש לציין כי המחשב פורמט לאחרונה וכמו כן בעיה זו לא היתה עם מעבד הפרסקוט בנוסף כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק הבעייה נפתרת דרך אגב החום אצלי במנוחה הוא: 36 מעלות במעבד ו-33 מעלות במארז צריך את עזרתכם אז בבקשה!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  11. בקיצור קיבלתי את ההודעה של Read disk error occured הורדתי את התוכנה של WD שתבדוק מה הבעיה עם ההארדיסק ומה שהוא כותב זה Please contact tech support and report the following error Smart error Error/status code:0159

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Slither,

במחשב החדש יש לי כונן אחד, C: של 80 ג'יגה. איך אני מפצל אותו ל-D: ו-C: ?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by pc student,

יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by NafSap,

בצחשב עם מעבד PENTIUM II ו WIN98SE במשחקים מסוימים (למשל HARRY POTTER) כרטיס המסך לא מזוהה כלל. ב DXDIAG בלשונית ה DISPLAY רואים ש"חסר" חלק מן הזכרון - יש רק 31.5 מ"ב (דרייברים מעודכנים פיקס ובוצעה הסרה והתקנה מחדש)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. Started by urielka,

יש לי מחשב : p4b 2.4ghz 512mb ram generic 266mhz via p4vaxd GF4MX440 64mb ושני דיסקים קשיחים של western digital wd400 ואחרי התקנת לינוקס הם עבדו יופי לינוקס וווינדוס ואז אבא שלי(שמבין טוב במחשבים אבל לא בלינוקס) עשה משהו ובום אין ווינדוס וכל פעם שאני מנסה להתקין אחרי שwindows xp עובר לשלב התקנה הגרפית אז הוא כותב erorr loading operation system אבל win98se עובד אבל לא רציתי אותו אז החלפתי את הארד דיסקים באחד של maxtor 8gb שהיה לי זרוק ואז הצלחתי להתקין את הwindows xp מה זה יכול להיות הדיסקים התנזרו מווינדוס(כי לינוקס אפשר להתקין העליהם וזה עובד פיקס והדיסקים עברו הרבה פירמוטים אז לא להגיד תפרמט)? ומה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס מסך Fic radeon 9600 pro ומאז שקניתי מחשב חדש (athlon 64 3000). הכרטיס מסך עושה לעצמו מדי פעם ריסט(כלומר המשחק נתקע לפרק זמן) ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מדוע הכרטיס מסך עושה לעצמו ריסט? האם זה נגרם בגלל המחשב החדש (הלוח אם הוא Abit KV8)?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  17. לאחרונה, אחרי יום שלא נגעתי במחשב כשאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![ תודה על העזרה. sandlegion

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by benzi28,

זקוק דחוף לשני דרייברים:נמחקו לי: samsung cd-r/rw sw-252f hl-dt-st dvd-rom gdr8162b מי שיעזור לי הוא גדול תודה מראש בנצי

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by ng400,

בשבוע האחרון המחשב שלי נכבה כל כמה דקות - ונדלק מחדש. אני לא מצליח לאתר את הבעיה: הרצתי אנטי וירוס )פנדה מעודכן מלפני שבועיים( והכל בסדר. עשיתי סקן דיסק ותיקנתי תקלות. המחשב לא מתחמם יתר על המידה - בדקתי. שני הדברים יוצאי הדופן שעשיתי השבוע היו לשדרג את המוזילה פיירפוקס שלי ולהוריד פלאש פלייר שיתאים לו. מפרט המחשב שלי מופיע בפרופיל, מערכת ההפעלה - עדיין חלונות 98 SE. תודה מראש לכל העוזרים. אגב, ראיתי כבר הודעות קודמות כגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72583.10 וכגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55821.0 אבל לא מצאתי שם תשובות. * עריכה: נורא מוזר. הכנסתי לפני שנתיים את המפרט ללינק "מפרט המחשב", אבל אני רואה שהורידו את האופצי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by man,

הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. Started by siin,

חלונות אקס פי הומאדישן פנטיום 2.4 לוח אינטל מריבלד תמיד לאחר איתחול המערכת העכבר לא עובד - רק לאחר ניתוק פיזי וחיבורו מחדש הוא חוזר לתפקד. בניסיון לבדוק במצב פי אס 2 עם המתאם אף פעם לא מגיב בכל מצב. במנהל ההתקנים הכל נראה על פניו בסדר גמור ללא סימני קריאה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש אך השאלה היא האם זה בכלל יעזור? מה אתם אומרים? :-\ * העכבר הוא גניוס אופטי נטסקרול פי אס 2 + יו אס בי אני לא חושב שזה העכבר - כי בדקתי עם עכבר זהה תקין לחלוטין על אותו המחשב והבעיה חזרה על עצמה אפילו עדכנתי דרייבר עדכני לאקס פי מאתר הבית גניוס

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by asafp1234,

שלום, כאשר אני מנסה לכתוב/לקרוא מהזכרון הנייד שלי אני נתקל בהודעות תקלה שונות שהמשותף להן הוא משהו בסגנון:USB data error cyclic redundancy check לא עזרו: 1. פירמוט - אינו מסתיים בהצלחה 2. איחוי - אינו מתבצע 3. סריקה - אינו מתבצע על הזכרון מופיעים מס קבצים שלא ניתן למחוק אותם. האם אפשר להציל את הציוד? תודה, אסף

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. Started by itaysp,

בלי שום התרעה פתום הוא עושה ריסט... האם הוא קורס??? זה קרה לי פעם אחת גם שלא הפעלתי הרבה תוכנות... זה התחיל מהיום........ אבא שלי אמר לי שזה מהתחממות יתר אולי... בדקתי תרכיבים והכל בטמפרטורה נורמלית...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים