תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק או לפעמיים סתם זה עוצר לי הכל והליזר של העכבר מתחבה וזהו(העכבר -USB)...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף...
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, תראו יש לי לוח אם P5N32-E SLI ואני לא יודע להתעסק עם הביוס שם. המפרט שלי הוא: Q6600 ASUS P5N32-E SLI OCZ 2048MB DDR2 800MHZ אני יודע שהמתחים של הזכרונות הם 2.1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 דרך אגב אני לא עושה OC לשום דבר חוץ מהכרטיס מסך שבא כבר עם OC. עכשיו האם תוכלו להגיד לי איזה מתחים לשים. הנה תמונה מהביוס שיהיה לכם יותר קל, התמונה מהאינטרנט והמתחים סתם מכוונים שמה אז תגידו לי מה לשים למפרט שלי. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט מה לקנות...AMD\ INTEL... לדבי ביצועים AMD עולה יותר על INTEL אבל מה שמעתי ש AMD מתחמם ונשרף אחרי זמן מה... מה טוב יותר... האם זה נכון? תנו תשובה בבקשה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "מפרטי מחשב")
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון שברגע שאני מפעיל משחק (כל משחק..) בגרפיקה ברמה מסויימת, המשחק ניתקע לאחר זמן מה שאני משחק בו. אם אני שם הגדרות מאד גבוהות זה לוקח כמה דקות ואם אני שם טיפה פחות מכבידות אז לוקח טיפה יותר זמן עד שהמשחק ניתקע. המשחק לא ממש ניתקע אלא מה שקורה זה שהמסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר, אך עדיין המשחק פועל (שומעים צליל) ואני חייב לנתק את המחשב דרך כפתור הכיבוי במחשב. (ובהפעלה מחדש המחשב והמסך פועלים כרגיל) עוד אציין שהמחשב חם מאד ברגע שהמסך נכבה.. לפי הידוע לי ברגע שבוחרים גרפיקה למשחק, אם הfps נמוך מידי אז המשחק פשוט יגיד לך לשנות הגדרות ולא יתן למחשב להגיע למצב שהוא מתחמם והמסך כבה :-\ (אני אתאר את המפרט למקרה שצריך: ליבה כפולה 3.0 ,זיכרון 2 גי'גה 667 MH,…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בו stop:c000035 (unable to locate component) q this application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדח…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מרכיבים שונים) והרכבתי את המחשב. ההרכבה נכונה. בעייה : לא רואים כלום על המסך. כאשר מפעילים את המחשב , הוא פונה ל CD או לצורב (לפי המנורות שדולקות). אין פניה ל HD לפי מה שאני יכול לשפוט. בגלל שאני לא רואה כלום על המסך , אני לא יודע מה הוא בעצם מנסה לעשות. פרטים : מעבד AMD , לוח אם ga-k8ns , דיסק WD SATA אני צריך פתרון לאיך ממשיכים מפה , אחרי שהמחשב מורכב.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש בעייה במחשב של חבר של אחותי כהוא פותח את המחשב אז יש הודעה משהו כזאת לעשות ctrl+alt+del אם מסך שחור והמחשב לא עולה (windows xp) ושמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים מה זה יכול להיות..? תודה לעוזרים..!!! NiMrOdS
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי אחת - DBI Output for AGP trans שתיים - PCI Delay Transaction על שתיהם עשיתי חיפוש ואני יודע בדיוק מה הם עושים, אבל אין לי מושג האם כדי מבחינת ביצועים... שתיהם זה או Enable או Disable האפשרות הראשונה אמורה להיות Enable בשביל יותר יציבות ופחות צריכת חשמל, השאלה שלי זה האם זה פוגע בביצועים ובקשר לשניה זה פחות חשוב, כי זה על כרטיסי PCI, אבל בכל זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי קרה קצר בזמן שהחחשב פעל - ועכשיו המחשב לא עובד... הוא פותח לי את החלון שבו אני בוחר את האם לעדכן משהו בביוס (כאשר אני בוחר באפשרות זו המחשב פשוט נתקע ואז ניתן לכבות אותו רק לאחר לחיצה ממושכת של 10 שניות) או שהאפשרות השניה היא להפעיל את הביוס הקודם - כאשר אני לוחץ על זה הוא מעלה מסך שחור ואז ניתקע או שבפעם השניה הוא נתן לי מסך שבו בחרתי שוונדוס יעלה באופן רגיל ואז עלה מסך שחור והוא שוב נתקע.... ניסיתי לנתק את המחשב מהמחשמל ולהחזיר - לא נפתרה הבעיה. מה לעשות?? אוףף איזה באסה זה...
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ביקשתי ממנו לדחוס את כל קבצי ה-dump ולשלוח לי, מהצצה קטנה אני רואה בעיות דיי גדולות אודה לכם אם תוכלו למצוא את שורש הבעיה, ומה הכי כדאי לעשות כדי לפתור אותה הקובץ מצורף להודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מידי הפעם, המחשב נתקע, חלונות לא מגיבים (בעיקר דפדפנים) ואז כל תוכן שלוחם העבודה נעלם, ושוב מופיע מחדש אך ללא החלונות ש"תקעו" את המחשב. מה זה יכול להיות? אין לי וירוסים (אבל היו) WIN XP PRO
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את המשחק. האנטי וירוס מודיע לי שיש לי איזה וירוס בתיקיה של המשחק (המשחק עשה לאחרונה UPDTAE) ואני לא מצליח לפתוח אותו גם אם אני מוחק את הקובץ וגם אם אני עושה לו LEAVE.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-