עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arthur16,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by qwerty1987,

משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. קראתי שה5v- לא רלוונטי במחשבים חדשים ולא צריך להתייחס הקטע הוא שיש לי סטייה גדולה בו זה סתם בולשיט או שצריך להתייחס?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by roylu,

יש לי מסך שחור כול פעם שאני לוחץ כפתור ימני של העכבר על קובץ וידאו מוזר לא?! זקוק לפתרון

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. כשאני נכנס למשחק זה לא מראה לי את הקופסאות של הדברים נגיד שאני נכנס לinventory זה מראה לי את החפצים לא את הרקע.... ופעם המשחק הזה עבד לי טוב ועכשיו לא = אין לי מושג מה קרה... פרטי מחשב: system: windows XP professional verison 2002 Service Pack 2 computer: intel pentium 4 cpu 1600 MHz 1.60GHz 256 MB ram אם תביאו לי אתר להעלות תמונה אני יעלה..

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by מיכאל פרץ,

התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)

9. המחשב דופק לי ריסטים אחרי איזה 5 דקות של משחק... אחרי שזה עושה ריסט הטמפ' לפי ביוס זה 66 צלזיוס על המעבד.. (זה רע? ) קיצר מה גורם את זה ואני אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה? תודה נ.ב. המחשב עכשיו אחרי פירמוט טרי (אני במסיבת רשת)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi msi 7383 VEr 1.0 G31m2 VEr 1.0 אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב. רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה.. בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם. ידוע לי כי אם היה לי כרטיס…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by adiras,

קניתי מחשב חדש (מרכיבים שונים) והרכבתי את המחשב. ההרכבה נכונה. בעייה : לא רואים כלום על המסך. כאשר מפעילים את המחשב , הוא פונה ל CD או לצורב (לפי המנורות שדולקות). אין פניה ל HD לפי מה שאני יכול לשפוט. בגלל שאני לא רואה כלום על המסך , אני לא יודע מה הוא בעצם מנסה לעשות. פרטים : מעבד AMD , לוח אם ga-k8ns , דיסק WD SATA אני צריך פתרון לאיך ממשיכים מפה , אחרי שהמחשב מורכב.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by kopler,

למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. אהלן חברה, קרתה לי בעיה מאוד מוזרה. לפני יומיים, העכבר פתאום הפסיק לעבוד (לא היה אור בכלל), עשיתי ריסט - המחשב עבד, עדיין בלי עכבר, אז ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק - ולהפתעתי לא ניתן היה להדליק. ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המחשב נידלק לפחות משניה, במהלך זמן זה הספק מוציא אור כחול כזה, וכל המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מתחילים להסתובב טיפה, ואז ממשיכים להסתובב עד לעצירה. הספק מפסיק לעבוד. חשבתי אולי הספק זו הבעיה, אבל מסתבר שלא. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר אותו הוא הריץ כמו גדול. חשבתי אולי המתג הפעלה של המחשב הוא הבעייתי - אבל הוכחתי שהוא לא הבעיה, שכן כשאני מחבר במברג את שני הפינים על לוח האם, המחשב נדלק לחצי שניה - בדיוק כמו כשלוחצים על המתג, ואז נכבה. ניתקתי כל דבר שלא צ…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?

16. פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. Started by aldema,

אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. לחבר שלי יש בעיה: הוא מפעיל את המחשב ואחרי שזה עובד את הקטע הזה של הקווים בXP זה רושם: unable to find : C:\windows\system32 ואז אין מה לעשות... וגם אי אפשר הוא נותן גם איזה שהיא בעיה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by magafaim,

הייתה לי בעיה במחשב עם הווינדוס...אחרי שהקנתי אותו עוד פעם הכל יסתדר עד שכיביתי אותו ועכשיו שאני מדליק אותו הוא נתקע על המסך הכל של אינטל ולא זז... ניתקנתי ממנו גם הארד דיסק אבל זה לא נראה לי קשור כי לא עליו מותקן הווינדוס...אני לא יודע מה לעשות כי הוא נתקע...אפילו לביוס הוא לא מכניס אותי... אני מקווה שמישהו יודע מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  20. כותרת לא ידעתי איפה לבקש אז עם זה לא קשור לפה אפשר בבקשה להעביר לפורום שמתאים..?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. Started by d_v,

שלום מופיעה לי כל הזמן (כשאני מכבה את המחשב, ולעיתים רחוקות במהלך עבודה עליו) הודעת שגיאה(תמונה מצורפת). אין לי מושג למה זה קשור. זיכרון החלפתי ושידרגתי לפני שבועיים, אולם ההודעה הייתה עוד לפני כן וממשיכה גם עכשיו. האם למשהו הפתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

22. Started by Seith,

לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by Spootnik,

מרגע שהוא נדלק הוא עושה זמזומים כאלו אינסופיים המחשב והכל עובדים כאילו משהו במאוורר נוגע במשהו יש למישהו מושג על הבעיה הזאת הספק הוא ENERMAX LIBERTY 400W

24. Started by icebreaker,

שבת שלום !! קיבלתי ממישהו מחשב שהו לא צריך יותר... ונתקלתי בכמה בעיות איתו. במחשב מותק וינדוס שכולו מבולגן מדובר על windowsxp home. רציתי לפרמט אותו ולהתקין וינדוס חדש אך נתקלתי בבעיה רצינית. ה CDROM וה FLOPPY לא עובדים. עכשיו מה שמוזר הוא שהמחשב כן מזהה אותם בבאיוס (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG), chipset: SiS 651 rev 2 OEM sign-on: W7005SMS V1.1 070903 11:41:51 אך כאשר אני מכניס דיסק לתוך הסידירום ומנסה לעשות לו בוט מהסידירום פתאום הוא לא מזהה אותו. וגם כאשר הוא כן מזהה אותו בלי הדיסק והוינדוס עולה הוא לא מצליח לקרוא שום דיסק ורושם שאין דיסק בכונן אותו הדבר עם ה FLOPPY. נסיתי לאפס הגדרות בבאיוס, ועשיתי סריקת וירוסים אך שום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג אוליי במה מדובר? כי …

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by Alony21,

כאשר מדליקים את המחשב הוא לא עולה (המסך נשאר שחור) וישנו צפצוף של כ - 5 שניות בכל חצי דקה. חיפשתי ולא מצאתי ב user manual את הטבלה שמפרשת את אורך ותדירות הפצוף וסוג התקלה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים