תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש (מרכיבים שונים) והרכבתי את המחשב. ההרכבה נכונה. בעייה : לא רואים כלום על המסך. כאשר מפעילים את המחשב , הוא פונה ל CD או לצורב (לפי המנורות שדולקות). אין פניה ל HD לפי מה שאני יכול לשפוט. בגלל שאני לא רואה כלום על המסך , אני לא יודע מה הוא בעצם מנסה לעשות. פרטים : מעבד AMD , לוח אם ga-k8ns , דיסק WD SATA אני צריך פתרון לאיך ממשיכים מפה , אחרי שהמחשב מורכב.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון של artifacts מוזרים על המסך: [תמונה] מפרט: 2.4 P4 9800PRO 128 MB 512 DDR 400 שום דבר לא ב-OC ניסיתי לשחק עם ה-Refresh rate ועם הרזולוציות ניסיתי לעדכן דריבר אבל זה לא ממש עזר. הפסים מופיעים בדרך כלל בצורה הזו (רוחב משתנה מפעם לפעם) ובצבעים שונים. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרכבתי, הכל טוב ויפה, הדלקתי, המחשב התחיל לעלות, הלכתי להביא איזה דיסק, שמעתי מן קול של קצר והמחשב נכבה, הרחתי ריח של שרוף מאיזור המעבד והנחתי שהוא נשרף, לקחתי למעבדה ובאמת כמה פינים של המעבד היו מושחרים, העניין הוא שגם 3 שיניים של הזכרונות היו חרוכים. בחנות אמרו לי שייתכן ויצרן לא נותן אחריות על שריפה של רכיבים! א. יתכן דבר כזה שאין אחריות על חריכה של רכיבים? ואיפה זה כתוב לעזאזל? ב. מה יכל לגרום לקצר הזה והאם יתכן שגם הלוח אם הלך?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחר נסיון הדלקה אינו נדלק, נורית לוח אם ירוקה דולקת, אך כשמגיע ל-BIOS משמיע צפצוף אחד וכבה. אודה על עזרתכם.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 21:00:11 נתקתי הכל ועדיין אותה תופעה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם פנטיום 3 והתפרק לו ההיטסינק והתופסנים הלכו לאיבוד (נשאר אחד)... איך אני יכול להדביק\לחבר\או כל דבר אחר אבל שהמחשב יוכל לתפקד...
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי רעש שיוצא מהמחשב הוא נשמע כמו טרקטור חולה. אני מניח שזה מאוורר?! מדוע כשאני נועל את המגירה של הHD הוא מפסיק את הרעש תודה רונן
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס. עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה. אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היום התקנתי XP על המחשב שלי ופתאום הופיע מסך כחול ואז הרחתי פלסטיק שרוף ואני מסתכל במחשב ואני רואה שקבל מולקס עם 3 יציאות נשרף לגמרי וכל החוטים שלו נהרסו. החלפתי ספק כוח וחיברתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק המאווררים מסתובבים לכמה שניות ומתכבים וככה בלופ אינסופי. הוצאתי את הזיכרונות ואת ההארדדיסק והכל אז כנראה הבעיה בלוח אם לא? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
i won the motherboard yesterday at the vgames lan *yay* and i tried using it with E6600 proccesor and i know that this should work but it didnt then i tried only with one DIM of ram 800Mhz kingstong 1G and it didnt work either you can answer in hebrew its just that my windows is fucked up thanks
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
צהריים טובים לכם.. יש לי בעיה במחשב הוא נכבה לי כל פעם ואני לא יודע למה זה ואיך אני מסדר את זה שהוא לא יכבה לי יותר מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס קול creative audigy 2 value OEM. הסרתי את כרטיס הקול הישן שמורכב על לוח האם, ובעזרת דיסק ההתקנה שקיבלתי עם כרטיס הקול החדש התקנתי אותו. אחרי הפעלה מחדש, ניסיתי להפעיל קובץ מוסיקה אבל קיבלתי את השגיאה שבתמונה המצורפת. מדי פעם השגיאה לא מופיעה, אבל תוכנת המוסיקה פשוט נתקעת! מה הסיבה? עריכה: בסוף הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול לכונן, ודרך מנהל ההתקנים עשיתי "עדכון" לכרטיס קול שלא זוהה (למרות שאת הדרייבר השלם כבר התקנתי מהדיסק!). בכל מקרה, אחרי ההתקנה הזאת, כרטיס הקול התחיל לפעול. אבל האיכות היא על הפנים :-X. יותר גרועה אפילו מהאיכות של כרטיס הקול שהיה מובנה על לוח האם! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רק קיבל חזרה את המחשב מתיקון לאחר שהחליפו לו לוח אם שנהרס. המחשב עבד והכל, והיום פתאום המסך לא נדלק לו. הוא ניסה להחליף מסך אחר, עדיין לא עובד. הוא אף ניסה לחבר את המסך לכרטיס מסך שמובנה על הלוח אם שלו, את שני המסכים, וגם לא עובד. הוא טוען שהמחשב לא עושה את הרעש הזה שפותחים את המחשב (משהו כזה.. אנערף) בכל מקרה, מה נראה לכם יכולה להיות הבעיה? לפי מה שהוא אומר הכל תקין (מאווררים, ספק, דיסק קשיח וכו') והוא לא מבין מה הולך. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-