תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אני שואל: מה יקרה אם אני יכניס CD של PS2 למחשב שלי? המחשב יקרא אותו? יהרוס/ישרוף אותו בכל דרך אפשרית? הוא אחר-כך יפעל עוד הפעם בPS2? (הערה: יש לי כונן צורב DVD אם זה משנה) מה יקרה אם אני יכניס CD של מחשב לPS2? הPS2 בטח שלא יקרא... אבל האם הוא יהרוס אותו בכל דרך אפשרית? אחר-כך הוא יפעל עוד הפעם על המחשב? (כן כן אני מדבר על דיסק משחק, לא מידע... למרות שדיסק משחק זה סוג של דיסק מידע...) ???
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המחשב שלי עבד בסדר כבר כמה זמן ועכשיו הוא התחיל להכבות כשהוא מגיע ל40+ מעלות(טמפ' של מעבד)....זה קורה כשאני משחק במשחקים בעיקר... המפרט שלי הוא: AMD 3200+ Venice ASUS A8N-VM LEADTEK 6800GS generic 1gb DDR 200G WD SWEEX 400W כמובן אני חושד בספק גנריק שלי,אז חשבתי להחליף אותו...אבל למה זה קורה רק ב40 מעלות,אם אני מקפיא את החדר שלי והמעבד נגיד לא עולה מעל 37 במאמץ הכי קשה אז המערכת לא נכבת...האם כשמעבד מתחמם אז ספק מתעמץ יותר? מה אתם חושבים?יש עוד גורמים שיכולים לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בעיה של המחשב של חבר שלי הוא רוצה שאני יברר לו . רגע הפעלת המחשב אין ציפצוף רואים רק את הלוגו של אינטל של הלוח , ומיד אחרי זה מופיע הכתובית הזאת . זה ממש ממש ממש דחוף אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחשב חדש. עדיין באחריות. אלא שאני ממש אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני נותן לחבר'ה מהחנות לחלחל אותי עם סיפורים מכאן ועד עמק הסיליקון... הוא אצלי כשלושה חודשים. מההתחלה היו מסכים כחולים (בעיקר בעת גלישה באינטרנט ו/או שימוש במדיה פלייר), אבל עבר פירמוט אחד די בהתחלה, לכן קבצי הדאמפ הם רק מהחודשיים וחצי האחרונים. לא חושב שזה קשור, אבל כדאי שתדעו שבעת הרכבת המחשב היו בעיות תאימות עם הזכרונות המקוריים (של קורסייר) שגרמו ללופ אינסופי של אתחולים. בדקנו זכרונות חלופיים עד שהגענו לזכרונות הנוכחיים (של טווינמוס דווקא) שאיתם המערכת גילתה יציבות. (הורץ גם memtest פעמיים לכמה שעות טובות...) ניסיתי להתקין בעצמי את התוכנה לניתוח קבצי דאמפ (גרסת ה 64 ביט) אבל משום מה ההתקנה נכשלת ומתקבלת ה…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של טכנאים שנקרא טרמינטור שיש בו את כל התוכנות שצריך טכנאי MEMTEST ו HDD TEST של כל החברות וכו' הבעיה היא כזאת שאני נכנס לבדיקה של HITACHI התוכנה עובדת סבבה יש לי אפשרות של סריקה מהירה איטית וכו' .. אבל הוא לא עושה את הבדיקה של הבד סקטור מסך מלא ריבועים קטנים .. לא יודע איך מגיעים לזה .. יש אפשרות של ERASE BOOT SECTOR ו... ERASE DISK אבל שאני לוחץ ERASE BOOTSECTOR הוא רושם שהוא לא מסוגל לעבוד עם דיסקים שהם לא HGST DRIVE מה זה ? נ.ב. הוא נותן לי רק את השלב של LBA סורק וזהו אבל בלי הסריקה של הריבועים שמצד ימין רשום BAD SECTOR וכו' אמור להיות מצד ימין הצגה של ריבוע עם סקטור מלא נתונים בלי נתונים וסקטור פגום איך משיגים את התוכנה הפשוטה של SCANDISK של ה DOS ...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כמעט כל הסרטים פתאום מוצגים בווינדווס מדיה פלייר ככהים יותר מדי על סף ממש שחורים שלא רואים כלום ... כאילו הבריג'נס לקח עד הסוף לכוון הכהה. איך אני מסדר את זה ? יש דרך לשחק עם הבריג'נס אולי בווינדוס מדיה פליר ? שדרך אגב יש לי את ההכי חדש 11 עם קודק הכי חדש. (K lite ).
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
אני משחק ב- קונטר סטרייק סורס ואני לא מבין למה ה-FPS שלי נמוך שיש לי כרטיס 7600GS של גיגבייט זה משגע אותי כי פעם היה לי FPS של כ-130+ ככה ועכשיו בקושי 80 איך מישהוא יכול לייעץ ותודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שבת שלום במחשב שתיקנתי הייתה בעיה בכרטיס הוא היה עושה ארטיפקטים חיברתי את שלי ועכשיו גם לי זה ככה בערך http://img77.imageshack.us/img77/8392/150015001488151315019fq.jpg לא יודע מה לעשות במשחקים אין בעיות.. תודה עריכה: הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFPS כשאני משחק Counter strike 1.6 זה התחיל לי רק עכשיו אני משחק על 100FPS+ ופתאום הFPS נופל ל40 והמשחק עובד בצורה עלובה אני חושב שזה נגרם מהתחממות של המחשב אבל אני לא בטוח יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE 256mb ותמיד שחקתי על 100FPS+++ עוד בעיה שיש לי היא בירי, כשאני יורה הכדורים נורים בLAG בצורה לא תקינה והבעיה הזו נהייתה לי מאז שנתקתי את האינטרנט לשבוע והחזרתי אותו, ומאז המשחק יש לי לאג ביריה אני אשמח אם תעזרו לי תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח לפתוח את המשחק. האנטי וירוס מודיע לי שיש לי איזה וירוס בתיקיה של המשחק (המשחק עשה לאחרונה UPDTAE) ואני לא מצליח לפתוח אותו גם אם אני מוחק את הקובץ וגם אם אני עושה לו LEAVE.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-