תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היה לי במעבד טמפרטורה של 52 ניקיתי את המאוררים בכל המחשב גם את המאורר של המעבד עם הגוף קירור של המעבד והטמפרטורה שלי 80 במנוחה והמחשב שלי קורס כל כמה שניות. נ.ב אני לא על המחשב שלי כי הוא כל שנייה קורס אני לא יכול להפיל אותו
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה שפותחת את הסידי רום בקובץ טקסט שהופכים אותו ל BAT תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הH.D שלי יום אחד אחי ניסה להיכנס לכונן ( מישני לשם שמירת DATA ) וללא הצלחה לאחר בדיקה המחשב רושם שהכונן לא מפורמט/ אין לו File System כאשר הוא פורמט והיה עליו כבר כמה ג'יגות של מידע ! יש למישהו אולי עצה כיצד אני יכול לשחזר את המידע ? אולי תוכנה שיודעת לשחזר את המידע או להחזיר לו את הFile System ! אודה לכם מאוד על העזרה תודה!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) עכשיו אולי הסיבה היא שהתקנתי ווינדוס 64 ביט ליפני ופיתאום זה קרה או שלא יודע מה.. בכל מקרה בעיה מרגיזיה חשבתי על לעדכן את הביוס אבל עוד לא ניסיתי ודרך אגבבבב פורמטטט לא פותר לי את הבעיה!!! יש לי לוח DFI NF4 Ultra Infinity
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוחga-k8nf-9 של גיגביט עשיתי איזה live update שיש בחוברת שקיבליתי אם הלוח אחר כך המחשב עשה ריסט ואז עלה לי 2 בקרים בשם ide במנהל ההתקנים יש 3 שתיים מה לא מותקנים והמחשב לא מוכן לזהות אותם מה אני אמור לעשות מה זה הבקר הזה ומה תפקידו תודה לכול העוזרים :bash:
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מקבל מסכים כחולים אחרי החלפת החומרה,בהתחלה הבעיה הייתה דרייבר כרטיס רשת. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה,חיפשתי שעות ולא מצאתי פיתרון. כרגע המחשב קורס אחרי כמה דקות כששני סטיקים זכרון ראם מחוברים ומחזיק קצת יותר עם סטיק אחד. בבקשה עזרה בפיענוח קבצי dump,אני לא מצליח לפתוח אותם
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא משנה איך יש לי לוח אם שתומך ב2X SATA ועכשיו יש לי יציאה אחת ושתי HD... מישהו יודע איך אוכל לחבר את שניהם ללוח?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הכל במפרט. יש ברשותי שני סטיקים כאלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_platinum_revision_2 במשך שנים הם עבדו מצויין. קניתי עוד 2 כאלה: <תמונה עם פרטים מצורפת> לא משנה באיזו קומבינציה, המחשב לא עולה. ניסיתי את ה OCZ וה GSKILL ביחד, להחליף בסלוטים. ניסיתי את ה GSKILL לבד, בסלוטים שונים. המחשב מפעיל את המאווררים, אבל שום דבר לא מופיע על המסך (שדולק). אולי הם לא תואמים? עשיתי משהו לא נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
ש לי מחשב (חדש יחסית, פחות מחודש) אבל הוא גורם לי להמון בעיות, הוא קורס מדי שעה (מכבה את עצמו), אבל רק אם הוא עובד תחת שימוש רציני, עכשיו חשבתי לעצמי שמחשבים מכבים את עצמם משני סיבות, טמפרטורה וכוח, אם אין מספיק כוח לספק, או אם המחשב מתחמם, אז מבחינת טמפרטורה, אני לא עובר את ה40 מעלות (שזה נורמלי לגמרי ככל הידוע לי) והספק כוח שלי הוא 500W, בתחילה חשבתי שאולי הוא אינו חזק מספיק למחשב כזה, אבל הבטיחו לי בחנות לאחר אינספור שאלות שהוא יותר ממספיק להחזיק את המחשב הזה. מתוסכל ולא מבין מה הבעיה, אמרתי ניקח את המחשב לחנות (אייבורי, והם היו יותר מבסדר גמור) חיברתי את המחשב, עשיתי כל מה שעשיתי בבית (קיובייס, עם המון VSTs) ובתקופת זמן שאצלי בבית הוא היה קורס לפחות פעמיים, המחשב לא ק…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-