עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hellyeahmofo,

יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?

2. Started by qwerty1987,

משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by Mr.positive,

טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?

5. Started by BIR,

שלום בוקר טוב ! כאשר אני מפעיל סרט לא משנה באיזו תוכנת וידיאו המחשב ניתקע המסך מתחיל ליקפוץ וצריך לעשות ריסט הורדתי מקודדים והכל וזה לא עזר בקשה עזרה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

יש טיפה לחות על ההארד דיסק שאני רוצה לןהתקין האם הארד דיסק מספיק אטום וזה לא כל כך נורא? מה יקרא אם אני ינסה לפחות?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. אני רוצה להוסיף 256 מ"ב זיכרון + כרטיס מסך כנראה 256 מ"ב ולהוסיף 20 ג'יגה להארד דיסק. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8 GHZ שמעתי ממישהו שאם אני יוסיף את כל מה שכתבתי זה יפגע בביצועים של המחשב. נכון?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  8. החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by hosham,

יש לי את המחשב כבר חודשיים בערך. משהו לא תקין בו,לא עומד ב OC אפילו ל-3.32,וה MB לא מצליח לנעול את התדר PCI-E שלו,ביוס עודכן ל F11. היתה לי בעיה שהכרטיס מסך עבד ממש חרא-לא מריץ משחקים ו קורס ב- 3DMARK,הסתדר אחרי עדכון ביוס בפעם השניה מאז שנקנה המחשב. אז ככה כרגע אני על ה HD השלישי שלי אחרי שני WD160JS שהיו עם בעית התחממות מטורפת של כמעט 60 מעלות.(הותקנו כבר 3-4 מערכות הפעלה ב HD שונים כך שזו לא הבעיה). זאת היתה ההקדמה ועכשיו לבעיה עצמה: ישר אחרי הפוסט (אני מזכיר הדבר היחיד ששונה בביוס הוא העלאת מתח לזכרונות מ-1.8 ל 1.9 ע"פ דרישות יצרן) יש מסך שבו המחשב סורק את הסלוטים של וכו', קורה מדי פעם ובימים האחרונים כל פעם,שעולה ההודעה: boot failure please insert disk and reboot ריס…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. שלום לכולם כבר מעל לחודש שאני מנסה להכנס לתיקיות מכונן d וכל תיקייה שאני מנסה להכנס אלייה המחשב פשוט נתקע לי ,אני לא מבין מה קורה ...האם זו בעיה בהרדיסק או משהו אחר? מישמכיר את זה או שחושב שהוא יודע מאיפה הבעיה נובעת אני אשמח לקבל עזרה מכיוון שאני לא יכול להפעיל כלום כמעט מכונן זה... תודה ליאור.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by berner,

חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by dani,

יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by alonkl,

החצים בכחול, אני יכול לוהסיף שם זכרונות DDR2? הסימום בכתום, למה כשאני מחבר שם כארטיס PCI שעבד לי במחשב הקודם, הכרטיס מסך פתאום לא עובד?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שבת שלום במחשב שתיקנתי הייתה בעיה בכרטיס הוא היה עושה ארטיפקטים חיברתי את שלי ועכשיו גם לי זה ככה בערך http://img77.imageshack.us/img77/8392/150015001488151315019fq.jpg לא יודע מה לעשות במשחקים אין בעיות.. תודה עריכה: הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP . השתמשתי בתוכנה מעדכנת ,והביוס עצמו עודכן, אולם הבעיה היא, כאשר אני בוחר לשמור את השינויים(גם אם לא שיניתי כלום), התוכנה נתקעת. ריסט פותר את הבעיה, המחשב עולה וההגדרות ששיניתי נשמרו, אולם הבעיה נמשכת. ארצה לדעת מהי הבעיה וכיצד, אם בכלל, יש אפשרות לתקנה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Wildatack,

חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by losha,

לפני יומיים היה לי קןל במחשב ומאתמול אין לי . כשאני ניכנס ללוח הבקרה לבדוק את התקני השמע שלי הוא מראה את המסך אפור כאילו אני לא יכול ללחוץ על שום כפתור. ניראה לי שאיך שהוא נימחק לי הדרייבר וכשאני מנסה להתקין אותו מחדש המחשב לא מקבל אותו. אנה עזרו לי.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  20. לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  21. כמעט כל הסרטים פתאום מוצגים בווינדווס מדיה פלייר ככהים יותר מדי על סף ממש שחורים שלא רואים כלום ... כאילו הבריג'נס לקח עד הסוף לכוון הכהה. איך אני מסדר את זה ? יש דרך לשחק עם הבריג'נס אולי בווינדוס מדיה פליר ? שדרך אגב יש לי את ההכי חדש 11 עם קודק הכי חדש. (K lite ).

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

קניתי אתמול geforce 7600GT. יש לי amd 64 3000 וספק הכוח שלי הוא 420 WAT של Thermal Take. הבעיה היא שאחת לכמה הפעלות של המחשב, הוא פשוט נכבה לבד אחרי כמה שניות, לפני שהווינדוס עולה. חוץ מזה, הכל פועל בסדר ואין קריסות. עולים לי שני רעיונות: או שכרטיס המסך לא בסדר, או שספק הכוח לא מספיק חזק בשביל כל המערכת הזאת. מה לדעתכם הכי סביר?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. היי כשאני מדליק את המחשב אז הוא עובר את תהליך הפוסט עד שהוא שגיע למסך שחור וכותב לי את זה: disc boot failure insert system disc and press enter

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור

25. Started by Lioriiii,

שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים