תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
לאחר כיממה שהמחשב פועל ברצף , אני מקבל מסך כחול מהיר מאוד שאני לא מצליח לקרוא מה כתוב בו , והמחשב מבצע ריסט לעצמו . האם זה בעיית חומרה/תוכנה ? והאם יש הצעות או פטרונות למצב ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מארז צ'ינברו והיום קיבלתי ליום הולדת את ה gatewatch שבאתי להרכיב אותו במארז שמתי לב שהפסים שמתחברים על הכונן(gatewatch) ללא ברגים לא נכנסים כמו שצריך בכונן מה שגורם לאי תאימות ביין 2 הרכיבים הנ"ל הקטע היותר מעצבן הוא שכששאלתי בפנדה לגביי 2 הדברים האלה אמרו לי שאין בעיה בינייהם בכלל.. מה עושים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אחת - DBI Output for AGP trans שתיים - PCI Delay Transaction על שתיהם עשיתי חיפוש ואני יודע בדיוק מה הם עושים, אבל אין לי מושג האם כדי מבחינת ביצועים... שתיהם זה או Enable או Disable האפשרות הראשונה אמורה להיות Enable בשביל יותר יציבות ופחות צריכת חשמל, השאלה שלי זה האם זה פוגע בביצועים ובקשר לשניה זה פחות חשוב, כי זה על כרטיסי PCI, אבל בכל זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום כולם היום בזכות הגשם היתה קפיצת חשמל פה קיצר המחשב של אבא שלי היה מחובר לחשמל ודלוק עכשיו המחשב אבא שלי בא להדליק אותו ואני מקבל פוסט ואז מתחיל הזה של הווינדוס להטען ואז הוא רושם Data eror reading frive C abrot?ingore?retry?fail? לחצתי ריטיי והמשחב נתקע אין מה לעשות הוא לא מכון לעלות תווינדוס אפילו במצב בטוח דרך אגב המשפט הוא 128 ראם 500 הרץ פנטיום 3 מערכת הפעלה 95 המחשב לא עבר פורמט 7 שנים ואי אפשר לפרמט אותו כי יש עליו חומר חושב של העסק של אבי האם יש איזושהיא דרך לעלות תווינדוס ולגבות תדברים?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש : AMD64 3000+ Geforce 6800 GT GB DDR וכו'.. אני משתמש בWindows XP Home Edition באנגלית + SP2. לאחרונה התקנתי את הדרייברים החדשים של nVidia : 66.93. ובכל פעם שאני משחק Fifa2005 \ POP2 המחשב עושה ריסט. כשהוא עולה חזרה אני מקבל הודעה : "המחשב שוחזר משגיאה חמורה בלה בלה בלה לדווח\לא לדווח". אחרי שאני מדווח על השגיאה הוא מפנה אותי לדף אינטרנט הזה : http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=f1805292-eb7f-46c1-bec6-5c0cd3e8e5fe&SID=11 מה לעשות? הבעיה קשורה לכרטיס מסך עצמו או לדרייבר ? לא בטוח אם הבעיה שלי מתאימה לפורום הזה , אם לא בבקשה להעביר את הנושא לפורום המתאים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מע' ההפעלה Windows XP על דיסק SATA ואני יודע שצריך את הדרייבר כבר בתחילת ההתקנה עלמנת שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק . הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט את הדרייבר כדיי שאוכל להתקינו על דיסקט, אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייבר . הלוח שיש לי הינו של Gigabyte nvidia-nforce2 chipset: nvidia nforce2 ICP תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אחד מהמאווררים שלי במארז הפסיק לעבוד רציתי לדעת אם זה שהוא הפסיד להסתובב זה אומר שבטוח הוא הלך או יכול להיות שצריך לנקות/לשמן אותו כי קניתי אותו רק לפני שנה וחצי.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי לאחרונה במחשב שנדלק, אך לא צפצף (POST) ולא מראה סימן חיים במסך. אני יודע שזה כנראה מבעית לוח / מעבד (תקנו אותי אם אני טועה?). האם אגב יש דרך להבחין בין אם התקלה בלוח או מבעדב ללא החלפת אחד מהם? השאלה הנוספת היא גם לגבי זכרונות - בלוח היו מותקנים בשני החריצים זכרון אחד אמיתי - כסוף נחמד ויפה, וכרטיס זכרון פיקטיבי (עד כמה שאני הבנתי) שקיים רק עבור אפשרות לתפעול הזכרון האמיתי בכרטיס הראשון. כלומר הוא נראה כרטיס פלסטיק פשוט ורגיל, עם שיני נחושת מתאימים לחריץ. שני הכרטיסים הם מסוג כזה שיש להם שני חורים באמצע. אני פשוט לא יודע איך קוראים לסוג כזה של זכרון? וגם, האם אני יכול להשיג את הכרטיס הפיקטיבי הזה (במידה ובאמת הוא נחוץ?), שכן אני חושש שהוא אבד. המון תודה…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה מאוד קשה ששאלתי אותכם כבר אך יש לי כמה דברים להוסיף הנה הבעיה: יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . אני מה לא עשיתי , עשיתי את כל הבדיקות , החלפתי את הזיכרון , החליפו לי את הלוח אם(באחריות כמובן) ועכשיו ברגע זה שולחים את כרטיס המסך שלי לבדיקה , אני כאשר הרסטרטים קוראים מקבל שגיעה בקבצים הבאים : MINI1607-01.dmp ו sysdata.xml אני ראי…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. מפרט בצד. לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הלוח אם הישן שלי (אותו דגם רק בלי RH בסוף),הכנסתי כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI ומחשב סרב להכבות. כל כיבוי של המחשב אחרי 2-3 שניות המחשב היה מדליק את עצמו מחדש.(כיבוי מווינדוס ומהמארז). המחשב נשלח לחנות שממנה נקנה והלוח הוחלף,הטכנאי אמר לי שהוא לא נתקל בבעיה כזו מימיו ועדיין הכרטיס והלוח לא הסתדרו ביחד והוא טען שיש מצב להתנגשות בין הכרטיס (של חברת PINNACLE) לצ'יפסט 945. מאז החלפת הלוח לא הכנסתי את הכרטיס כי לא היה לי צורך ב FIREWIRE. לפני שבועיים קניתי כרטיס רשת PCI אלחוטי של חברת NETGEAR,התקנת הרשת עברה בהצלחה אך המחשב שלי החל לקפוא לאחר מספר שעות עבודה. רק ריסטרט מהמארז היה מסדר את העניין וגם זה כמובן למספר שעות. מערכת הפעלה חד…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עזרה דחוף תקשיבו לחצתי בטעות על הלחצן של המחשב כף יד מאחור ומה שקרא שהכל נמחק התוכנה של הgps והתוכנה של ווינדוס בעיברית עכשיו הכל נמחק ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הכוונה היא שאני ב NVIEW ב DUAL VIEW, כשה TV הוא ה PRIMARY, ואז אני מחזיר את המסך מחשב להיות ,PRIMARY אז במקום לראות את שולחן העבודה אני רואה מסך שחור ואת הסמן של העכבר וזה נשאר ככה עד שאני עושה REBOOT. פתרונות? מה זה לא: 1: בעיה של דרייברים(עדכנתי וזה לא פתר) 2: חיזוק של כבלים(בדקתי) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בעיה של המחשב של חבר שלי הוא רוצה שאני יברר לו . רגע הפעלת המחשב אין ציפצוף רואים רק את הלוגו של אינטל של הלוח , ומיד אחרי זה מופיע הכתובית הזאת . זה ממש ממש ממש דחוף אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך, ובשבוע האחרון כל איזה יומיים בערך הוא עושה לעצמו ריסטרט, המחשב נקנה בחנות ועבר שם בדיקה לפני שהגיע אלי, פתחתי את המארז וכל המאווררים עובדים, מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעייה מאוד מוזרה במחשב, שהחריפה בזמן האחרון (אולי בגלל החום): כל פעם שאני משחק במשחק שהוא טיפה כבד (לא יודע עם זה כבד לכ.מ או לזיכרון) מתחילים להיות לי ארטיפקטים על המסך, ובויסטה המסך נעשה נחור ואחרי כמה שניות זה אומר לי שהתקן התצוגה הפסיק לעבוד ותוקן, וב-XP המסך פשוט נעשה שחור. לפעמים הבעיה יותר חמורה: למשל במשחק BF2 על XP פתאום המסך נעשה שחור, המחשב נכבה ועושה ריסט, ואז הוא לא מתחיל לעבוד ומשמיע בערך 5 צפצופים, ואחריהם עוד איזה 3 והמחשב מת עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר אותו. הארטיפקטים קורים לי גם לפעמים בעלייה של המחשב. אבל בד"כ שסתם שהייה בווינדוס או משחק פשוט יחסית כמו CS, המחשב עובד בסדר. הרצתי בדיקת זיכרון איזה שעה עם MEMTEST 86 פלוס ולא היו בעיו…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בבקשה עזרה !! המחשב שלי פיתאום נתקע-קופא ! לא משנה באיזה מצב אני הוא נתקע סתם ככה בדקתי אנטי ויורס עם קספרסקי ונוד שום דבר לא מצא ובדקתי ספאים עם כול התוכנות האפשריות לא מצאתי שום דבר מה יכולה להיות הבעיה ? והאם יש עוד דרך לבדוק את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי לחבר שלי כרטיס זיכרון חדש שהוא הזמין אשר דורש יותר מטח מהכרטיס זיכרון הקודם . כמו כן יש לו ספק ג'נרי , עכשיו כאשר חיברתי וכמו כן הרחנו ריח שלו משהו שרוף וזה הגיע מהכרטיס מסך אז השאלה שלי היא האם בגלל העומס על הספק (אם בכלל זה יכול ליצור עומס על הספק הג'נרי ) אז יכול היה הכרטיס מסך להישרף ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-