עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by magafaim,

הייתה לי בעיה במחשב עם הווינדוס...אחרי שהקנתי אותו עוד פעם הכל יסתדר עד שכיביתי אותו ועכשיו שאני מדליק אותו הוא נתקע על המסך הכל של אינטל ולא זז... ניתקנתי ממנו גם הארד דיסק אבל זה לא נראה לי קשור כי לא עליו מותקן הווינדוס...אני לא יודע מה לעשות כי הוא נתקע...אפילו לביוס הוא לא מכניס אותי... אני מקווה שמישהו יודע מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by RaideR_01,

האם לוח אם שתומך ב- SATA יתמוך בדיסק קשיח SATA2 250 GB ? הלוח אם הוא מסדרת P4S800 . תודה מראש.

3. הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. האמת אני כבר לא יודע אם זה באג בווינדוס .. בביוס הכרטיס מסך היה מוגדר על 32MB ובווינדוס בהגדרות "מתאם" היה רשום 128MB . שיניתי בביוס ל 64MB ובהגדרות מתאם בווינדוס זה השתנה ל 256MB . איך זה יכול להיות ? במחשב שלי קליק ימני זה מוגדר נכון על 960MB אבל בהגדרות מתאם רשום שהכרטיס 256MB הגדרות = מתקדם = מתאם ==>>> 256MB .

5. Started by arche,

שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. זה הארבעה קבצי דאמפ...פעמיים ראשונות אתחול ללא סיבה ופעמיים שניות כנראה אחרי התקנה של דרייבר למדפסת http://www.file2host.com/528373939 http://www.file2host.com/403479182 http://www.file2host.com/697430608 http://www.file2host.com/371197066 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by אדיר,

בעיה מוזרה קצת כשאני מפעיל את המחשב(בדרך כלל אחרי שבוע/שבועיים שאני בא מהבסיס) המאוורר הראשי של המעבד לא עובד והמחשב עושה צפצוף... אני מפעיל כמה פעמים את המחשב מחדש וממתין קצת ואז המאוורר מתחיל לפעול.. למה זה?

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by ag43,

של פעם שאני מנסה לצאת למצב המתנה המחשב מודיע לי "מנהל ההתקן של QUICK LAUNCH BUTTONS מונע מהמחשב לצאת למצב המתנה" ניסיתי להתקין דרייבר של HP שאמור לפתור את הבעייה - לא עזר ניסיתי להסיר לגמרי - לא עזר ניסיתי להתקין דרייבירים של חומרה אחרת - לא עזר ניסיתי להשבית את ההתקן - לא עזר המקסימום שקרה זה שקיבלתי מסך כחול במקום הודעה יש לי מחשב HP PAVILION 1351EA אני תקוע עם הבעייה הזו כבר שנה. למישהו יש מושג איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by ~oren~,

שלום לכולם יש לי צורב DVD של SONY די חדש עכשיו הבעיה היא כשאני צורב קבצים על דיסק DVD (עם נרו) ואין בעיות במהלך הצריבה ואחרי שהוא סיים אני נכנס לתקייה של הכונן אני לא רואה שום קובץ למרות שאני יודע שיש בתוכו את הקבצים אני יודע שיש בתוך את הקבצים בגלל שדיסק אחד צרבתי תוכנה לבדיקת זיכרונות RAM והוא עלה דרך BOOT אבל דרך הוינדוס אני לא רואה כלום. ניסיתי כמה דיסקים הכול אותו דבר בבקשה משהו שיעזור לי!!! תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין בדקתי במחשב אחר) בבקשה

11. אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by מכבי חיפה,

שלום יש לי דיסק קשיח חדש, אני רוצה לחבר אותו למחשב אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות משהו במחשב לפני שאני מחבר את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Lioriiii,

שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by Rhx,

שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by Skippy,

איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by BloodyW,

לפעמים כשאני משחק, המשחק פשוט קופא, ומלווה גם ברעש צורם לכמה שניות. גם אחרי שאני יוצא מהמשחק, המחשב מתחיל להתקע ללא סיבה גם כן לכמה שניות... זה לא קורה במשחק ספציפי. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by ori24,

יש לי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וגם לשאר הדברים כמו תוכנות,סרטים וכו'.הדיסק קשיח שלי הוא של 160GB סאטה 2. שמתי בכונן 20GB C , איך כדאי לי לחלק את ה132GB שנשארו בצורה הטובה ביותר? הבנתי שבמשחקים ובכלל שככל שהשטח של הדיסק קשיח הוא גדול יותר אז יש פגיעה בביצועים של המשחקים היות והמחט בדיסק צריכה להסתובב למרחקים גדולים יותר וככה הדיסק קשיח נעשה יותר איטי,ככה שמעתי תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by megaPipe,

ישבתי על המחשב ופתאום קיבלתי מסך כחול אחרי ריסט הווינדוס לא עולה ונותן הודעה : NTLDR is missing מה עושים ? תודה לעוזרים!

22. היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אתמול בלילה המחשב הוריד כל הלילה קבצים שלי..... בתוכנה LIMEWIRE אבל כשהתעוררתי היום הוא פתאום היה רק מסך שחור..... המחשב עושה עכשיו גם רעשים כל פעם שהוא חושב מה שהוא לא עשה קודם.....אולי הקובץ דפק אותו....אני ממש חייב לתקן אותו... ואני לא יכול ללכת למעבדה מסביות אחרות... בבקשה תגידו מה לעשות...אני מכנסי תדיסק של המערכת הפעלה לשני הכוננים והוא לא מזההה!!!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by nircohen110,

שלום לכול אנשי הפורום: שאלתי היא רכשתי לוח אם חדש מדגם H57M-USB3 של חברת GIGABYTE לאחר התקנתו המחשב תקין אך נוצרה בעייה כלשהיא עם הכונן החיצוני שלי מדגם WD500GB כאשר אני מפעיל את המחשב הכונן מחובר בחיבור USB בהיתחול המחשב ה- BIOS נתקע. עד שאני לא מנתק את כונן המחשב לא עולה וכמובן שלא ניתן להיכנס למסך הכחול . שאלתי מה צריך לשנות במסך הכחול בכדי שהכונן כול הזמן ההיה מחובר והמחשב יעבוד רגיל. בתודה ניר כהן

25. שלום כולם היום בזכות הגשם היתה קפיצת חשמל פה קיצר המחשב של אבא שלי היה מחובר לחשמל ודלוק עכשיו המחשב אבא שלי בא להדליק אותו ואני מקבל פוסט ואז מתחיל הזה של הווינדוס להטען ואז הוא רושם Data eror reading frive C abrot?ingore?retry?fail? לחצתי ריטיי והמשחב נתקע אין מה לעשות הוא לא מכון לעלות תווינדוס אפילו במצב בטוח דרך אגב המשפט הוא 128 ראם 500 הרץ פנטיום 3 מערכת הפעלה 95 המחשב לא עבר פורמט 7 שנים ואי אפשר לפרמט אותו כי יש עליו חומר חושב של העסק של אבי האם יש איזושהיא דרך לעלות תווינדוס ולגבות תדברים?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים