תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה בבלוטוט הוא לא מזהה לי את הפלאפון עם הבלאוטוט וגם כל מה שאני מקרב אליו מוצרים של בלוטוט יש אפשרות שאני חייב להחליפ אותחו ? דרך אגב התקנתי את הדריברים שלו לפני יומיים הןא עבד עכשיו לא ... :s05:
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום...אז קניתי מחשב חדש בעיקר לעבודות במסמכים וגלישה... הבעיה איתו זה שאני עושה ריסטרט הוא לא עובר את הבדיקה של הביוס... הוא קורא את הזכרון ממש לאט, כאילו יש לו לאגים כאלה ופשוט נתקע על המסך הזה בלי לבדוק את ההתקנים.. עוד דבר נראה גם שהמחשב לא עובד כל כך מהר ולוקח לו הרבה זמן לטעון דף אינטרנט.. ביצעתי בדיקה של וירוסים (AVG) והוא לא מצא כלום ... עזרה? AMD 3800 dual core gigabyte mother board radeon x1650pro 1024 knigston
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרכבתי, הכל טוב ויפה, הדלקתי, המחשב התחיל לעלות, הלכתי להביא איזה דיסק, שמעתי מן קול של קצר והמחשב נכבה, הרחתי ריח של שרוף מאיזור המעבד והנחתי שהוא נשרף, לקחתי למעבדה ובאמת כמה פינים של המעבד היו מושחרים, העניין הוא שגם 3 שיניים של הזכרונות היו חרוכים. בחנות אמרו לי שייתכן ויצרן לא נותן אחריות על שריפה של רכיבים! א. יתכן דבר כזה שאין אחריות על חריכה של רכיבים? ואיפה זה כתוב לעזאזל? ב. מה יכל לגרום לקצר הזה והאם יתכן שגם הלוח אם הלך?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מבצע את ההתקנה ורגע לפני באותו מסך שאני בוחר האם לעשות ריקוברי או סטאפ הוא מודיע לי כשאני בוחר בsetup שהוא לא מוצא את ההארד דיסק .. אני יודע שיש לזה פיתרון אבל שחכתי איך עושים את זה בבקשה עזרה.. תודה מראש לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם כשני עושה ווליום גבוה ויש באסים חזקים והרמקולים איזה מטר מהמסך אז יכול להגרם לו נזק בגלל כל ה"רעידות" האלה מהבאס?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בקשר ללוח ולזיכורונת: המחשב שלי היה עושה לעצמו ריסטים לבד, הוא היה נופל כל פעם ומציג מסך כחול שבו היה כתוב על זה שהתקנתי חומרה חדשה ולא התקנתי אותה טוב. מה שהיה כתוב במסכים הכחולים לא היה קבוע כל פעם משהו אחר,אבל היו איזה 3- 4 שמביניהם כל פעם משהו אחר. זה בזמן שעוד היה לי ווינדוס במחשב, בזמן שהשתמשתי במחשב הוא היה עושה ריסט ומסכים כחולים בנוסף לפעמים הייתי מדליק את המחשב והוא היה מצפצף. או ציפצוף אחד ארוך של 3 שניות מקסימום ניראה לי או ציפצוף ארוך ובסופו שניים קצרים. (מה אומר כל אחד מהם?) [הבנתי שזאת כמובן בעיית חומרה או בזיכרונות, בלוח אם או בכרטיס מסך] בקטע הזה נפל לי הווינדוס. אין לי מושג איך חחח אז מה שעשיתי זה פירמטתי כי גם ככה רציתי לפרמט והתחלתי לנסות, שאנ…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וגולש קצת באינטרנט,פתאום העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. רואים עדיין את המסך פשוט כלום לא זז. אחרי משהו כמו 8-10 ריסטים ואותה בעיה החלטתי לפרמט את המחשב. פירמטתי את כונן C וD נישאר כמו שהוא.(250 גיגה מחולק ל25 לC וכל השאר לD). הוינדוס עלה רואים את שולחן העבודה אני מנסה רק להפעיל את הוינמפ עוד לא הגעתי לתיקייה של השירים בD וכבר עוד פעם נתקע. כשהוא נתקע הלד של עכבר עדיין דולק אבל הוא לא מגיב ובמקלדת הCAPS LOCK וכו' לא מגיבים גם. מה יכול לגרום לבעיה..?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ככה... המחשב עשה לי ריסטרטים כמה פעמים.. אז ביטלתי את הריסטרים כדי שיראה מסך כחול ויגיד מה התקלה הוא כתב לי שיש בעיה ב קובץ הבא: ati2cqag.dll מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן אותה?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אתמול עד 4 בבוקר אני על המחשב ועבד לי חלק בלי שום בעיות .. היום בבוקר אני מדליק אותו הוא פועל רגיל מגיע לדף של שולחן עבודה רואים את הדף שניה ואחרי זה כל המסך ניהיה פסים עדיין רואים אבל ממש מטושטש את המסך ואי אפשר ללחוץ על כלום מה אני יכול לעשות בקשר לזה עכשיו אני מדבר מהמחשב הישן שלי
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האמת אני כבר לא יודע אם זה באג בווינדוס .. בביוס הכרטיס מסך היה מוגדר על 32MB ובווינדוס בהגדרות "מתאם" היה רשום 128MB . שיניתי בביוס ל 64MB ובהגדרות מתאם בווינדוס זה השתנה ל 256MB . איך זה יכול להיות ? במחשב שלי קליק ימני זה מוגדר נכון על 960MB אבל בהגדרות מתאם רשום שהכרטיס 256MB הגדרות = מתקדם = מתאם ==>>> 256MB .
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי, אז ככה כשאני ניכנס לניהול דיסקים אני רואה פחות נפח ממה שצריך להיות. אני יודע שחברות הדיסקים מחשיבות 1 GB כ 1000 בימקום 1024. אבל אצלי במקום 312.5 זה מראה לי 298.08 זה הפסד של יותר מ 15GB. תודה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה שפותחת את הסידי רום בקובץ טקסט שהופכים אותו ל BAT תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני יתחיל לספר על הבעיה: מיקדום היתה לי בעיה בכרטיס מסך שלי אז התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך שלי וליפני ההסרה נעזרתי בתוכנה :Driver Cleaner Pro אשר מוחקת שאריות דרייבר וכניראה פגמתי דייברים אחרים בקיצר הסרתי ואז התקנתי דרייבר אחר לכרטיס מסך העל היה מצויין הפעלתי תמחשב מחשב ומתברר לי שחסר דרייבר להתקן בשם: Multimedia Audio Controller אין לי מושג בדיוק מזה וליד זה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב ומשום מה חסר התקן קול נוסף שהיה במנהל התקנים בשם סי מדיה וכמובן שאין לי קול וזה בעצם הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר לכרטיס קול ומשום מה לא ופיע בהתקנה מה שאמור להופיע: אמור להופיע חלון שהדרייבר לא מוכר לווינדוס משהו כזה כפתור בשם :המשך בכל זאת ול…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-