תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
זה מקליט את התמונה אך לא תופס את הsound דחוף אני מפסיד את הסרט
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה יש לי בעיה בהדלקת המחשב - הוא לא נדלק .. הכל התחיל בהודעת שגיאה כאשר הוינדוס עולה (חסר קובץ להפעלת הוינדוס...), ביצעתי פורמט אבל זה לא פתר את הבעיה , המחשב היה עולה עד לוינדוס מציג מסך כחול ונתקע או מבצע ריסט ... לפעמים פשוט נתקע בשבלב האתחול, הוא לא עולה וגם המקלדת לא מגיבה (אני לוחץ על נאםלוק ואין חיווי ) ההארד דיסק חדש אבל שאר המערכת לא כל כך .. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הציפצופים ארוכים יותר מלדוגמה הפעלה של מחשב
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש בעייה במחשב של חבר של אחותי כהוא פותח את המחשב אז יש הודעה משהו כזאת לעשות ctrl+alt+del אם מסך שחור והמחשב לא עולה (windows xp) ושמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים מה זה יכול להיות..? תודה לעוזרים..!!! NiMrOdS
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מידי הפעם, המחשב נתקע, חלונות לא מגיבים (בעיקר דפדפנים) ואז כל תוכן שלוחם העבודה נעלם, ושוב מופיע מחדש אך ללא החלונות ש"תקעו" את המחשב. מה זה יכול להיות? אין לי וירוסים (אבל היו) WIN XP PRO
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים! אז ככה: כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות בערך הוא ישר נכבה - עוד לפני שהוא מגיע boot. למעשה, אני צריך להדליק אותו מספר פעמים עד שהוא "מתניע" - ומתחיל לרוץ. המערכת: לוח אם: Intel i865 chipset מעבד: P4 זיכרון: 1024 MB DDR מערכת: WindowsXP Professional כמובן שהחשד העיקרי שלי הוא הלוח. במידה וכן, האם זה משהו פתיר? בכל מקרה, אני לא מצליח לפתור את זה כבר הרבה מאד זמן, ועכשיו זה כבר בלתי נסבל. תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, האם יש מצב שלמישהו יש דרייבר לכרטיס רשת ישן זה? פניתי ישירות לSILICOM אך גם להם לצערי אין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מראה לי הרבה מסכים כחולים. כמה תמונות שצילמתי. כדי לראות את התמונות להעתיק ולמחוק את הרווח בין הS ל I 1.http://www.s iz.co.il/my/kvwdt2iziy5n.jpg 2.http://www.s iz.co.il/my/zhjdjhyowvzn.jpg 3. http://www.s iz.co.il/my/nxyitmyz234g.jpg 4. [http://www.s iz.co.il/my/zznljodfijid.jpg 5. http://www.s iz.co.il/my/mmfynhqmyzti.jpg 6. http://www.s iz.co.il/my/w5ytifhontmh.jpg זה התמונות של המסכים הכחולים. הורדתי תוכנה בשם BlueScreenView והפעלתי אותה והיא נתנה לי את זה (סימנתי מה שחשוב לי שתראו. http://www.s iz.co.il/my/wmqlwtynmzlz.png תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מ אתמול בערב יש לי בעיה אני מקבל את ההודע הזו והוא לא מסנכרן בין ה Outlook לGMAIL אוה מתחיל ופתאום יש לי את ההודע הזו מה זה יכול להיות Task 'pop.gmail.com - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-