תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800-E DELUXE עכשיו שאני מעלה את התוכנה של ASUS (שנקראת PROBE) אחרי כל 30 דקות הוא מתריע אותי על 3.3V+ שהוא לא טוב ואז זה מפסיק, מה זה בכלל אומר?? זה מסכן את המחשב?? ועל הדרך רק אם אפשר אבל לא חובה, להסביר בקצרה מה כל השאר : 12V+ 5V+ 3.3V+ Vcore בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
פעם בכמה שעות קופצת הודעת ארור ,כל פעם על תוכנה אחרת מה יכולה להיותה בעיה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האמת אני כבר לא יודע אם זה באג בווינדוס .. בביוס הכרטיס מסך היה מוגדר על 32MB ובווינדוס בהגדרות "מתאם" היה רשום 128MB . שיניתי בביוס ל 64MB ובהגדרות מתאם בווינדוס זה השתנה ל 256MB . איך זה יכול להיות ? במחשב שלי קליק ימני זה מוגדר נכון על 960MB אבל בהגדרות מתאם רשום שהכרטיס 256MB הגדרות = מתקדם = מתאם ==>>> 256MB .
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לדעתי יכולות להיות שלוש סיבות לבעיה הזו, או שהספק דפוק (עובדה שרק מה שמחובר ישירות אליו עובד, והרעש חלש) או שהלוח אם דפוק (המאורר של המעבד לא עובד ויש רושם ששום חלק אחר במחשב חוץ משני המאוררים לא פועל). או שהמעבד הלך. יש למישהו הצעות (מעבר ל"נסה ספק אחר", כי בשביל זה צריך להשיג ספק אחר וברגע שיהיה לי אנסה, כנ"ל לגבי שני הרכיבים האחרים). תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח שמופיע בצד, ואני מנסה לחבר את היציאות מפרונט המארז ללוח. יש לי במארז את היציאות: R in. L in. GND. Mic In. R Out. L Out. Mic Bias. ובלוח יציאות: Mic. Gnd. Mic Power. Line Out R. Line Out L. (אני מחבר בתצורה של AC97). מה לחבר לאן? המון תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה.. מדי פעם שאני מדליק את המחשב או סתם עושה ריסטרט זה מראה לי No-Signal . בדקתי שהמסך מחובר היטב בכל החיבורים ושהכרטיס יושב טוב בתוך ה-PCI-Express ככה שאין לי מושג מזה.. חוץ מזה יש לי עוד בעיה .. שאני מנסה להפעיל 1.6 אז זה פותח את המשחק אך אינו מגיע לתפריט רואים את הרקע אבל לא את התפריט ואז זה רושם לי "LoadTGA: only type 2 and 10 targa RGB Supports " ניסיתי להתקין מהתחלה את המשחק +הדרייבר של הכרטיס מסך + את הסטים וכלום לא עוזר.. נכנסתי גם לאתר של STEAM וחיפשתי את הבעיה , מצאתי אותה אחרי שעה ככה ועשיתי מה שרשום שם אך זה לא עזר גם. אם יעזור לכם אז זה המפרט שלי : Mobo: Asus P5K3 GPU : BFG 9600GT 512MB OC in SLI PSU : Corsair 550W-VX Memo : 2x1GB Ocz DDR3 1333Mhz C…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש 19 רחב של benq עכשיו יש לי בעיה כזאת שכל פעם שאני לוחץ יעני על העכבר וכביכול מסמן סתם משהו בחלק התחתון של המסך הוא משתבש, כשאני עושה רענן הכל עובר. הנה דוגמא: אשמח לעזרה בנושא. איתי
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעייה מאוד מוזרה במחשב, שהחריפה בזמן האחרון (אולי בגלל החום): כל פעם שאני משחק במשחק שהוא טיפה כבד (לא יודע עם זה כבד לכ.מ או לזיכרון) מתחילים להיות לי ארטיפקטים על המסך, ובויסטה המסך נעשה נחור ואחרי כמה שניות זה אומר לי שהתקן התצוגה הפסיק לעבוד ותוקן, וב-XP המסך פשוט נעשה שחור. לפעמים הבעיה יותר חמורה: למשל במשחק BF2 על XP פתאום המסך נעשה שחור, המחשב נכבה ועושה ריסט, ואז הוא לא מתחיל לעבוד ומשמיע בערך 5 צפצופים, ואחריהם עוד איזה 3 והמחשב מת עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר אותו. הארטיפקטים קורים לי גם לפעמים בעלייה של המחשב. אבל בד"כ שסתם שהייה בווינדוס או משחק פשוט יחסית כמו CS, המחשב עובד בסדר. הרצתי בדיקת זיכרון איזה שעה עם MEMTEST 86 פלוס ולא היו בעיו…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ישבתי על המחשב ופתאום קיבלתי מסך כחול אחרי ריסט הווינדוס לא עולה ונותן הודעה : NTLDR is missing מה עושים ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום כולם היום בזכות הגשם היתה קפיצת חשמל פה קיצר המחשב של אבא שלי היה מחובר לחשמל ודלוק עכשיו המחשב אבא שלי בא להדליק אותו ואני מקבל פוסט ואז מתחיל הזה של הווינדוס להטען ואז הוא רושם Data eror reading frive C abrot?ingore?retry?fail? לחצתי ריטיי והמשחב נתקע אין מה לעשות הוא לא מכון לעלות תווינדוס אפילו במצב בטוח דרך אגב המשפט הוא 128 ראם 500 הרץ פנטיום 3 מערכת הפעלה 95 המחשב לא עבר פורמט 7 שנים ואי אפשר לפרמט אותו כי יש עליו חומר חושב של העסק של אבי האם יש איזושהיא דרך לעלות תווינדוס ולגבות תדברים?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כול פעם שאני מדליק את המחשב אז יש לי את התמונה של הלוח אם ואז יש לי מסך של אפשרויות בחירה להעלת הווינדווס ואז כול פעם שאני לוחץ על start noraml windows זה מגיע לאותו חלון של לוח האם ועוד פעם רץ האפשרויות... זה לא בעיה אצלי אלא אצל חברי שלי DORELI
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום.ראיתי את המאמר ב"דביק" פה והוא לא ממש עזר לי אני מנסה להגדיר את הדיסק קשיח שלי שיפעל כSATA על המחשב שלי. משום מה בביוס הוא מוגדר כIDE (למרות שהוא SATA 2 ). הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר החברה של הלוח אם,כולל הצ'יפסט (שאני לא חושב שזה קשור) התקנתי הכל ולפי מנהל ההתקנים הווינדוס מזהה את התקו הRAID ןהSCASI. שאני נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה לRAID אן לSCASI המחשב מאתחל את עצמו ולא נכנס לווינדוס (אין מסך כחול,הוא פשוט עושה ריסט). שוב,הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים של כל החומרה ששייכת ללוח אם שלי. שכחתי לציין משהו חשוב שאני מניח שקשור אכשהו. אני לא מצליח להקין את הIntel® Matrix Storage Manager ,ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה אך אני מקבל הוד…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
טוב... יש לאח של חבר שלי P.2 200 MHZ ניראה לי אז רציתי לפרמט לו אותו ולהתקין את הווינדוס מהתחלה (כי הייתה בעיה) במחשב עצמו גם ניראה לי יש איזה בעיה עם הCD ROM אז חיברתי ת'הארד דיסק למחשב שלי ופירמטתי דרך דיסקט איתחול של ווינדוס 98 SE וניסיתי אחרי זה גם דרך דיסק של XP (פעם 1 פירמטתי בNTFS ופעם בFAT32) בכל מקרה אחרי שאני מפרמט ומעלה את המחשב מההתחלה עם הדיסק של WIN 98 SE בכונן אני בוחר BOOT FROM CD ROM ואחר כך התקנה בעזרת הדיסק (משהו כזה) אז אחרי כמה שניות כתוב לי PROGRAM TOO BIG TO FIT IN MEMOREY ואז הוא מראה לי את האות של הכונן והוא בתיקייה של WIN 98 ושאני לוחץ SETUP המחשב נתקע... מה עושים.
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הכול מחובר כמו שצריך, אבל עדיין אין סאונד. אשמח לקבל רעיונות לפתירת הבעיה. נ.ב. התקנתי דרייברים וכל מה שצריך
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-