תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אוקיי סידרתי את הבעיה שהמחשב היה מתכבה לי בגלל החום פשוט החלפתי מאוורר של הcpu מ3000 סיבובים ל6000 סיבובים לדקה ועכשיו הוא לא מתכבה אבל ממש לפעמים עכשיו אני משחק במשחק ופתאום הוא נתקע ואין דרך לצאת רק לעשות ריסט למחשב סתם ככה נתקע הטמפ עכשיו של המעבד הם: 51 ושל הלוח אם: 41 אבל נראה לי יותר שזה מתכבה בגלל התחממות של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח תגידו לי מה שאתם חושבים [אין לי דרך לגלות את הטמפ של הכרטיס מסך] תודה
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבא עם הארד דיסק WD 120 SATA ואני מעוניין לחבר גם את הארד דיסק הישן ( MAXTOR 40GB) ל IDE איך אני עושה את זה (ואם כדאי בכלל) (MASTER SLAVE ) וכו. ?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בעמדת מחשב משרדית, מדפסת הסיכות הישנה בחיבור פרללי, לא עובדת. האם ניתן להשתמש במדפסת הזרקת דיו השניה, עם חיבור USB בלבד, בסביבת דוס ותוכנות דוס כמו חשבשבת, עצמאית וכו'? האם ניתן להגדיר בתוכנות עצמן מדפסת רצויה שתעבוד עם USB? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר נשרף המעבד, אז הלוח אם לא מפעיל את המאוררים בכלל?, מה קורה אם יש בעיה בזיכרון? כי אני לא מבין איפה הבעיה אצלי המחשב לא עולה מחשב חדש, abit nf7 rev 2.0 , זיכרון a-data מעבד amd mobile 2500+ וredaon 9600 xt ספק כח בינתיים גנרי, אבל הוא 400 W תוןדה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בת 20 שנה יש לי GEFORCE 550FX יש מצב לחבר בינהם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הייי לכולם, יש לי בעיה כזאת : לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולא יודע מתי ואיפה זה התחיל אבל רק אתמול הבחנתי בזה שהעכבר לא מתכבה (אופטי) כשמכבים את המחשב , אין לי מושג איפה הבעיה בעכבר או בלוח (הוא חדש לגמרי הלוח אם) אולי לפרמט ? מישהו יכול לעזור לי אולי ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה דרך שניתן בעזרתה לבדוק האם בקר המקלדת על הלוח תקין? לעיתים המחשב בעלייה לא מזהה את המקלדת ( נשמעים כל מיני ציפצופים כאילו מקלדת לא מחוברת ) ולכן מערכת ההפעלה לא עולה, נסיתי להחליף במקלדת חדשה אך עדיין הבעיה עדיין מתרחשת . כאשר המערכת עולה אין סימנים לכך שאולי הבקר לא תקין . אז רציתי לפני שאני מספיד את הבקר שעל הלוח ולפני שאני יקנה מקלדת usb לבדוק אם אכן הבקר תקין או לא ? נ.ב. הלוח לא באחריות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אממ שלום לכולם שמעו התקנתי וינדוס מחדש היום ופתאום המחשב לא מזהה תכוננים שלי מה לעשות? אה אממ הביוס כן מזהה אותם רק הוינדוס לא..
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבד ואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורה המחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנט מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?? אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרה איך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה? אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה... ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנט מישהו יכול לעזור לי בבקשה? טל.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אהלן מתי שאני סוגר תוכנות ולפעמים סתם קופצות לי הודעות משונות של הווינדוס וזה התחיל לעצבן נראה לי בעיה בזכרון מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן ATI RAGE PRO AGP. + יש לי לוח (לא כזה חדש) של Gigabyte 7ZXE . //תוקן הגרסא של הAGP של הכרטיס מסך לא ידועה, אבל אני יודע שהוא AGP x2, (הכרטיס מ98) הגרסא של הAGP של הלוח היא AGP 2.0 והלוח תומך בעד AGP X4. עוד משהו, הצורה של הקוננטור של הכרטיס מפוצלת, כמו של הPCI, הAGP שעל הלוח לא מפוצל, (הכרטיס מתחבר). האם אני יוכל להתקין את הכרטיס הזה על הלוח הנ"ל, בלי שמשהו ישרף?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הביוס נעול על ידי סיסמא, מישהו יודע את הסיסמת מאסטר? או איפה אני יכול לברר אותה? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את הגוויסטיק הזה הוא עובד טוב אבל לאחר שמשחקים קצת הגויסטיק מפסיק לתפקד הכוונה לא זז ימינה החלפתי אותו כבר בפעם השלישית אולי הוא לא תומך במשחקים שאני משחק איתם דוגמה: nba live 2004 או uero 2004 אם מישהו יודע למה זה קורה אני אשמח לקצת עזרה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום הצילו .....מה לעשות קניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtv כשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כ המחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה המאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגה החלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרת בסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיה בדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיה המחשב עובד עם כרטיסי מסך אחרים מה עושים??????!!!!!!!! אני מיואש המפרט שלי הוא לוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gb זיכרון ddr400 של סמסונג כרטיס מסך gigabyte radeon
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-